Inhoud blog
  • Boodschap van de WOLVEN!
  • De AARDE is van IEDEREEN ... Chief Sealt
  • De gezonde eigenschappen van ROOMBOTER!
  • GOUDSBLOEMZALF maken!
  • UPDATE Rocket - Stove maar dan een meeneembare!
    Categorieën
  • BOEKEN (2)
  • GEZONDHEID (14)
  • HUIS (6)
  • MOOIE TEKSTEN (5)
  • NIEUWTJES (20)
  • NUTTIGE DINGEN (8)
  • TUIN (13)
  • VOEDING (9)
  • Mijn favorieten
  • Nulpuntenergie
  • De Lusthof (Lieven David)
  • E.M.
  • Natuurwezens
  • Permacultuurtuinen
  • Maya Tzolkin
  • RIVENDELL
  • RADUGA
  • Alles vegetarisch!
  • Life Changing Energy
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Terra Madra ... een nieuw begin....
    Zelfvoorzienend leven - gezondheid - groei - OVERVLOED!
    15-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waterzuivering - Regenwater drinkbaar maken!

    Waterzuivering – Regenwater drinkbaar maken


    Allen op afspraak bij Gilbert, de man die zijn afvoerwater reeds 20 jaar zuivert ... enkel met een paar planten en toevoer van lucht.


    Gilbert vertelde ons dat ie genoodzaakt was om zelf zijn afvalwater te zuiveren 20 jaar geleden, vermits er geen riolering in de straat liep.

    Toen was er amper sprake van biologische zuivering ...

    Op eigen houtje, en mits het volgen van een cursus ergens heeft ie het klaargespeeld om het afvalwater te zuiveren via verschillende kanaaltjes ... maar vooral door slechts enkele planten die het erg goed doen bij de waterzuivering: gele lis – losdodde – kleine egelkop - riet

    Natuurlijk gebruiken zij biologisch afbreekbare waspoeder en poetsmateriaal !!!

    bezinkingsput met omgekeerde pollepel fontein

    Door het water steeds verder te laten lopen in de gleuven en door toedoen van zuurstof (beluchten) via een aquariumpompje, en de planten bekomt men uiteindelijk gezuiverd, proper water!

    We hebben hem zelfs uitgedaagd om van dit water te drinken .... wat ie promt deed!

    We kregen een degelijke uitleg ... en nu zelf toepassen !!!!

     

    Het drinkbaar maken van regenwater!


    Vermits er vroeger ook geen leidingwater beschikbaar was in de straat ... heeft Gilbert 4 regenputten gemaakt van 7000 l/ 28 m³ >>> wat een hele hoop water is die onder de grond steekt!

    Via verschillende soorten inox gaas en een soort van overhevelsysteem gaat het water van put 1 naar put 4, waar er nog amper sediment is omdat het zo fijn gefiltert is door keien .

    Dit water wordt gebruikt voor wasmachine, wc & bad.

    Voor het drinkbaar maken v/h water bouwde ie een omgekeerde osmosesysteem in inox waarin aquariumwatten zitten, actieve kool, zand en onderaan inox gaas. Omdat het vrij technisch is schrijf ik het maar eenvoudig neer.

    Mensen die interesse mochten hebben en graag een afspraak maken, kunnen Gilbert steeds contacteren


    15-05-2011 om 00:00 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:NUTTIGE DINGEN
    02-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ongelooflijke Lever- en Galblaaszuivering!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De ongelofelijke Lever- en Galblaaszuivering..!

    Zou je het geloven als iemand je vertelde dat je jouw gezondheid en het reinigende vermogen van je lichaam een enorme boost kunt geven met gewone huis-tuin-en-keuken middelen?

    Je bent zelf verantwoordelijk voor je gezondheid en het mooie is, dat je je lichaam kunt ontdoen van opgestapelde schadelijke stoffen.
    Sjamanen uit Mexico vertellen dat we onze ingewanden moeten reinigen met het drinken van sinaasappelsap en olijfolie, dit deden de Azteken ook.

    Veel mensen hebben stenen in hun galblaas, een nog groter percentage heeft galstenen in de lever. Deze worden vaak niet opgemerkt. De oorzaak van deze verontreiniging ligt in onze westerse voeding. Ons lijf heeft door de jaren heen heel wat te verduren gehad, het begon al met de medicijnen die we vroeger als al kind kregen bij een simpele keelontsteking.

    Toevoegingen en chemische rotzooi zoals e-nummers, geraffineerde suikers, teveel productievlees, pesticiden op ons eten en stress hebben er toe geleid dat onze lever het niet meer aankan.

    Er zijn zoveel onnatuurlijke stoffen uit ons systeem af te voeren. De lever is een zeer complex orgaan van ongeveer 1,5 kilo. Het is teveel om alle functies op te noemen.
    Maar de lever is o.a.

    • verantwoordelijk voor de distributie, verwerking en het onderhoud van onze hele brandstoffen voorraad (o.a. opslag van glycogeen).

    • daarnaast produceert de lever hormonen en essentiële eiwitten die beïnvloeden hoe het lichaam functioneert, groeit en geneest.

    • de lever breekt afgedankte cellen af en

    • de lever gebruikt enzymen om giftige en schadelijke substanties uit het bloed te filteren en af te voeren via de galstroom.

    Kortom, de lever reguleert onze stofwisseling en is in feite één grote schoonmaakfabriek.


    De plaats van de lever en de galblaas in het menselijke spijsverteringskanaal.

    Als zo’n fabriek de vuilverwerking niet meer aan kan, raakt deze volgepropt met vuilnis, er wordt dan niet meer effectief schoongemaakt.

    De galstroom stagneert, er ontstaan galstenen die de galkanalen van de lever afsluiten met als gevolg dat je bloed niet meer voldoende wordt ontdaan van schadelijke stoffen.

    Een tweede gevolg is dat er onvoldoende gal je spijsverteringsstelsel in stroomt, waardoor je voedsel niet meer volledig wordt afgebroken.

    Daardoor is je lichaam niet meer in staat om voldoende gezonde voedingsstoffen en vitaminen op te nemen, ondanks je gewicht, raakt je lijf ondervoed. Dit proces is vaak de oorzaak voor vermoeidheid ...

    Kortom, wanneer je lever zo verstopt raakt, dat het niet meer 100% functioneert, kun je ook niet 100% gezond zijn.

    Niet helemaal gezond, hoeft natuurlijk niet meteen erg ziek te betekenen. Het kan ook gaan om bijvoorbeeld: vroegtijdige veroudering, spierpijn, regelmatige vermoeidheid, pijntjes hier en daar, vaak verkouden, opgezette klieren, doffe huid, last van je darmen, etc.

    Je lijf kan de afvalstoffen niet meer goed via de lever afvoeren, deze afvalstoffen kunnen niets anders doen dan zich ophopen tussen je lichaamscellen met alle schadelijke gevolgen van dien. Dit verhaal klinkt dramatisch en volgens mij is dat het ook. Kijk maar gewoon om je heen, veel mensen hebben in meerdere of mindere mate gezondheidsklachten, onze gezondheidszorg is zwaar overbelast.

    In de reguliere geneeskunde is men wel bekend met galstenen in de galblaas, de galblaas wordt er dan gewoon uitgehaald. Wat zover ik weet niet erkend wordt, is dat deze galstenen voornamelijk de leverkanalen verstoppen. Deze galstenen bestaan uit samengeklonterde gal, cholesterol, virussen, bacteriën, chemische stoffen uit voedsel en soms ook parasieten.

    De manieren om binnen de gezondheidszorg oorzaken van ziektes bij de wortel aan te pakken zijn over het algemeen beperkt. Eveneens de aanpak om ziektes te voorkómen. Het gezondheidssysteem zit vast in de cirkel van meer medicijnen, meer geld verdienen, meer zieke mensen en weer meer medicijnen produceren. Op deze manier raakt het systeem vergiftigd, zo hoeft het met ons lichaam niet te gaan!

    Een lever- en galblaas reiniging zoals omschreven door Andreas Moritz duurt niet langer dan 24 uur, de ingrediënten die je nodig hebt zijn: een magnesiumsulfaat oplossing en een mix van olijfolie en grapefruitsap.

    In de week ervoor drink je veel appelsap tussendoor, zodat de galstenen zachter kunnen worden. Deze informatie geef ik om aan te geven dat je relatief simpel je lijf en lever kan ontdoen van verstoppingen.

    Je hoeft in ieder geval geen dagen te vasten en het resultaat is heel concreet. Ga niet experimenteren met receptjes van internet, als je de leverreinigingen wilt doen raad ik je aan om Andreas zijn boek te lezen: De ongelooflijke lever- en galblaasreiniging

    Hulda Clark heeft ook een recept voor leverreiniging geschreven. Van essentieel belang is dat als je één reiniging hebt gedaan, je moet doorgaan totdat alle stenen verdwenen zijn. Dit kan 6 tot 8 keer of soms meer zijn.

    Lichaam en geest beïnvloeden elkaar, een gezond lichaam bevordert een gezonde geest en andersom.

    Ik zeg niet dat we gelijk helemaal zonder farmaceutische middelen moeten leven, als ik mijn been breek ben ik waarschijnlijk wel blij met een pijnstiller. Maar Big Pharma is er niet op uit om ons volledig gezond en onafhankelijk van medicijnen te maken.

    Maar het proces van gezond en heel worden heeft alles met bewustzijn te maken. Ga zelf op zoek naar wat je zou kunnen helpen en blijf voelen of de methodes die worden aangereikt goed voor je zijn of niet.

    Lichaam en geest beïnvloeden elkaar, een gezond lichaam bevordert een gezonde geest en andersom. Wellicht zul je intuïtief weten dat je iets heel belangrijks voor jezelf aan het doen bent.

    Maar misschien spreekt het je op dit moment nog niet aan.

    Blijf vooral kritisch als het om je gezondheid gaat.

    Wij mogen zelf het heft in handen nemen als het over onze gezondheid gaat,

    we kunnen zelf onze keuzes gaan bepalen.

    ~~~~~~~~

    .





    02-05-2011 om 21:11 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:GEZONDHEID
    30-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Canadese put of aardewarmtewisselaar

    Zelfbouw: een Canadese put of aardewarmtewisselaar

    Canadese put

    Dit oud en goedkoop systeem wordt vandaag herontdekt. De Canadese put of Provencaalse put, ook wel aardewarmtewisselaar genoemd, maakt gebruikt van het principe van de geothermie. Op 2 meter diepte verschilt de temperatuur van de aarde immers amper doorheen de seizoenen. Deze schommelt tussen de 10° à 12° C.

    Mechanisch ventilatiesysteem (MVS)Het principe van de Canadese put bestaat erin om deze 12° graden uit de grond te “halen” om de lucht ‘s winters op te warmen en ’s zomers af te koelen. De lucht komt langs een zuigmond binnen en circuleert doorheen een buis (of doorheen 2 buizen die in parrallel staan met elkaar) dat op 2 meter diepte geplaatst wordt en dit over een afstand van 25 à 40 meter.
    In de winter neemt de lucht de caloriën van de aarde onderweg op en stroomt het voorverwarmd in het huis binnen aan een temperatuur van 12° C. Slechts een paar graden zijn dan nog nodig om een comfortabele temperatuur te bereiken, terwijl de woning steeds verlucht wordt. In de zomer geeft de warme lucht zijn caloriën af aan de aarde en stroomt het fris binnen in de woning waardoor deze verkoelt. In samenwerking met een
    mechanisch ventilatiesysteem (MVS), zorgt de weinig kostelijke techniek van de Canadese put voor een continu thermisch comfort in passiefhuizen.

    Vervaardiging van uw Canadese put:

    Canadese put - zelfbouwDe installatie van een Canadese put verloopt in verschillende stappen:

    • Een loopgraaf van +/-1m50 à 2 m diepte moet gegraafd worden : let erop dat de bodem van de loopgraaf mooi plat is en een minimale helling van 2% bedraagt zodat het condensatiewater kan wegsijpelen. Deze stap vraagt waarschijnlijk om het meeste zorg. Bulten en gaten moeten absoluut vermeden worden. Deze beletten immers dat de buis mooi plat geplaatst kan worden waardoor waterophopingen ontstaan en dit is de ideale omgeving voor schimmelvorming!

    • Er moet voor de « juiste » buis gekozen worden :

      • gebakken klei : ideaal wat de warmteuitwisseling betreft. Kleibuizen hebben daarenboven ook het voordeel dat ze vanbinnen helemaal glad zijn. De buis moet idealiter uit één stuk bestaan. Het gebruik van kleibuizen wordt vaak vermeden. Men loopt hiermee immers het risico dat radon in de betrokken zones ingevoerd wordt.

      • rigide PVC : sommigen beschuldigen dit materiaal ervan schadelijke dampen af te geven. Anderen beweren dat dit enkel het geval is indien de stof opgewarmd wordt tot een welbepaalde temperatuur die in het geval van dergelijk gebruik nooit bereikt wordt.

      • Gelaagde buizen om elektriciteitskabels door te leiden dienen niet gebruikt te worden aangezien ze vanbinnen niet glad zijn. Hierdoor kan het condensatiewater waardoor schimmelvorming ontstaat.

      • Polyethyleen (of soms polypropyleen) is vandaag de meest aangerade stof om een Canadese put te vervaardigen. Overige eigenschappen van de buis : de diameter mag maximaal 20cm bedragen en de buis mag niet onder een woning of onder funderingen geplaatst worden.

    • De buis dient op de bodem van de loopgraaf geplaatst te worden en met fijne aarde bedekt te worden (vermijd zand, dit laat geen goede warmtewisseling toe). Indien u ervoor kiest twee buizen naast elkaar te plaatsen, let er dan op om voldoende afstand tussen beide te behouden (1 meter) zodanig dat de armtewisseling met de aarde optimaal blijft.

    • De buis dient vervolgens aangesloten te worden met de in- en uitgang van de Canadese put (eventueel via een MVS). Snij de buis vlak af. Gebruik een dubbele T als verbindingsstuk zodanig dat het condensatiewater kan wegsijpelen.

    • Een hek dient geplaatst te worden op de plaats waar de lucht van de Canadese put ingevoerd wordt zodanig dat er geen dieren binnen kunnen komen. De toren die hier geplaatst wordt, mag uit inox, klei of zelfs, - om het esthetisch te houden - uit hout bestaan. Dit is enkel een versieringselement.

    Reken minimum 500 euro uit voor de vervaardiging van uw Canadese put.
    Het is tamelijk eenvoudig te doen, maar vraagt weliswaar om veel zorg.

    Indien u zich niet bekwaam genoeg voelt om uw Canadese put zelf te bouwen, neemt u best contact op met een professioneel.

    Om waterdichtheidsproblemen of stagnatieproblemen in de leidingen te vermijden, wordt de Canadese put steeds vaker vervangen door de hydraulische Canadese put. Het principe hiervan is om lucht voor te verwarmen met behulp van een pekelwarmtewisselaar. De luchtbuis van de Canadese put wordt in dergelijk systeem vervangen door een dunne, soepelere buis. Deze wordt gevuld met pekel dat de calorieën van de aarde opvangt. Dit systeem is gemakkelijk toepasbaar maar moet nauwkeurig gereguleerd worden zodat de grond niet “uitgeput” geraakt en om een intens verbruik van de circulatiepomp te vermijden.


    30-04-2011 om 22:03 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:NUTTIGE DINGEN
    04-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De helende kracht van Citroen!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De uitzonderlijke heelkracht van citroenen

    De citroen is een miraculeuze vrucht die kankercellen geneest. Dit is algemeen geweten in de wereld van de gezondheidswetenschap: citroenen zijn zeer doeltreffend is om kankercellen te doden. Ze zijn zelfs tot 10.000 maal sterker dan welke vorm van chemotherapie ook. Waarom zijn we hiervan niet op de hoogte? Omdat er laboratoria zijn die belangstelling vertonen om er een synthetische versie van te maken die hen enorme winsten zou opbrengen. U kunt nu een vriend in nood helpen door hem te laten weten dat citroensap heel voordelig is om de ziekte te voorkomen. De smaak is bitter, maar ook niet onaangenaam en het heeft niet de verschrikkelijke nevenwerkingen van chemotherapie. Als u kunt, plant dan een citroenboom in uw tuin of serre. Hoeveel mensen sterven er niet, terwijl dit een goed bewaard geheim is om de winsten van de grote bedrijven en multinationals niet in het gevaar te brengen!

    Zoals u weet groeit de citroenboom laag, neemt hij niet veel plaats in en is hij gekend voor zijn verscheidenheid aan citroenen en limoenen. U kunt het fruit op diverse wijzen consumeren: u kunt de pulp opeten, het geperste sap opdrinken en het wordt gebruikt in vruchtensappen en zelfs vruchtentaartjes. Er worden vele heilzame werkingen aan verbonden, maar de meest belangrijkste eigenschap is de uitwerking ervan op cysten en tumoren. Deze plant is een bewezen remedie tegen alle vormen van kanker en velen beamen dit ook.

    Het wordt ook gezien als een breed antimicrobe gamma tegen bacteriële infecties en schimmels, het is werkzaam tegen interne parasieten en wormen en het regelt de bloeddruk, is een middel tegen depressies, bestrijdt stress en stoornissen aan de zenuwen.

    De bron van deze informatie is boeiend: de informatie komt van een van de grootste geneesmiddelenproducenten ter wereld. Na meer dan twintig volwaardige laboratoriumtesten sinds 1970, onthullen de extracten dat het kwaadaardige cellen vernietigt bij twaalf soorten kankers, waaronder darmkanker, borstkanker, prostaatkanker en kanker aan de pancreas...

    De genezingskracht van de citroenboom is 10.000 maal efficiënter dan Adriamycine, een geneesmiddel dat gewoonlijk overal ter wereld gebruikt wordt bij chemotherapie om de de groei van kankercellen tegen te gaan. En nog meer verbazingwekkend: dit soort therapie met citroenextracten vernietigt enkel de cellen die aangetast zijn. Aan de overige cellen wordt geen schade toegebracht.

     

    04-04-2011 om 19:29 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    Categorie:GEZONDHEID
    17-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zout en Water ... geschenken van Moeder Natuur!

    Samen met licht behoren zout en water tot de essentiële elementen van het leven: zonder water en zout is feitelijk geen leven mogelijk. In vroeger tijden, toen de mensen nog dichter bij de natuur stonden, wisten ze intuïtief hoe belangrijk zout voor een gezond lichaam is.

    Tegenwoordig kopen wij een potje geraffineerd zout in de supermarkt, om ons eten beter te laten smaken. Maar zout is zoveel meer!

     Zout is een geweldig geschenk van Moeder Natuur. Twee eigenschappen maken zout waardevol voor ons: zout beschermt en het reinigt.

    Bij beschermen kun je denken aan het bewaren van voedsel in zout - in vroeger tijden een van de weinige mogelijkheden om levensmiddelen langer houdbaar te maken. Maar ook nu worden in de voedingsindustrie grote hoeveelheden zout aan producten toegevoegd, het “verbetert” de smaak (zout is relatief goedkoop en versterkt de smaak van de andere ingrediënten) en houdt producten lang, zelfs járen goed. Zout is ook reinigend: zo helpen de mineralen uit zout de organen, om de zuur-base verhouding in ons lichaam optimaal te houden door de zuren uit te scheiden - zoals wellicht bekend, is verzuring een van de belangrijkste ziekmakende factoren in deze tijd.

    Ongeraffineerd zout

    Deze geweldige eigenschappen van zout gelden voor “echt” zout: ongeraffineerd, niet vervuild en liefdevol handmatig verwerkt. Goed, natuurlijk zout is rijk aan vele mineralen: gemiddeld zo’n 50 verschillende mineralen en sporenelementen, maximaal kunnen het er zelfs 84 zijn. Wat je doorgaans in de supermarkt koopt, is geraffineerd zout, dat voor 97,5% uit Natrium-Chloride bestaat en 2,5% chemicaliën. De overige mineralen zijn er chemisch uit verwijderd. Aan dit geraffineerde “keukenzout” wordt nog van alles toegevoegd, o.a. Aluminium Hydroxide om het zout strooibaar te maken. Deze stof – die overigens ook in vaccins zit - wordt ervan verdacht zich in de hersenen op te stapelen en ziekten als Alzheimer en dementie te bevorderen.

    Zout beschermt en het reinigt

    Zout is goed voor ons. Zout heeft de laatste tientallen jaren, onterecht, een slechte naam gekregen. Bij hoge bloeddruk wordt geadviseerd geen zout te gebruiken; dat is jammer want dit werkt juist averechts! De mineralen in het zout zorgen – oor middel van het osmose-principe - voor de juiste verhouding vocht/mineralen in de cellen. Samen met het drinken van voldoende water blijft de bloeddruk daardoor mooi op peil. Ook osteoporose en cellulitis zijn terug te voeren op (o.a.) overmatig gebruik van NatriumChloride (dat zonder de tegenhanger van de overige mineralen giftig is); gebruik van ongeraffineerd zout kan deze processen stoppen.

    Download hier het gehele artikel 'Zout en water, geschenken van Moeder Natuur'.

    17-03-2011 om 19:48 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:GEZONDHEID
    12-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJE ENERGIE voor iedereen!!!

    Lewis Holtman, een jonge gast uit de VS beweert dat hij de plannen van Nicola Tesla , zoals vrije energie, ook wel radiant energie genoemd en andere vindingen, inzichtelijk en uitvoerbaar heeft gemaakt. Als bewijs van zijn stelling heeft hij een kleine teaser gemaakt in de vorm van een video op YOUTube


    Hierin laat hij zien dat hij met slechts 2 dollar aan materialen een vrij energie apparaatje kan maken dat bijvoorbeeld zijn mobiele telefoon gratis op kan laden, waar en wanneer hij maar wilt, dus als er geen energiebronnen in d buurt zijn.

    Nou ben ik niet technische onderlegd maar ik twijfel er geen moment aan dat onder de lezers wel iemand te porren is om dit kleine experimentje te reconstrueren.

    http://www.youtube.com/watch?v=KnJFonvzr1E&feature=player_embedded


    Mocht dit reproduceerbaar blijken dan is de volgende stap niet zo’n kleintje maar een gigantische.

    Dan kan iedereen op de hoogte gesteld worden van dit heuglijke feit en kunnen de energiemaatschappijen inpakken.

    Ik ben benieuwd!

    Bij de opmerkingen over de video las ik dat een krachtige radiozender in de buurt je enig vermogen kan geven. Mensen die dit gaan uitproberen moeten hier dus ook rekening mee houden.


    12-03-2011 om 18:27 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:NUTTIGE DINGEN
    07-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoestzalf aan de voeten smeren ???

    VICKS VapoRub – INTERESSANT!

    (Hetzelfde effect bekom je door HOESTZALF van vb. La Drôme Provencale te gebruiken!)

    Tijdens een lezing over essentiële olieën werd ons verteld hoe het komt dat de voetzolen olie absorveren!

     

     Hun voorbeeld: Doe wat knoflook op je voetzolen, en binnen twintig minuten "proef" je het.
    Sommigen van ons gebruiken al jaren Vicks Vapo Rub voor alles en nog wat, van het genezen van gebarsten lippen tot zere tenen en alles daar tussen. Maar van wat hieronder staat had ik nog nooit gehoord: en niet lachen, het werkt 100% zeker, hoewel de geleerden die het ontdekten er niet zeker van zijn waarom.

    Om het nachtelijk
    hoesten van een kind (of volwassenen, vonden we zelf uit) te stoppen, wrijf je een stevige laag Vicks VapoRub op de voetzolen, doe er sokken over aan, en binnen vijf minuten stopt het zware hoesten en geeft het je vele, vele uren verlichting.

    Het werkt voor de volle 100% en is bij kinderen veel doeltreffender dan de sterkste voorgeschreven medicijnen! 
    Waarbij nog vermeld kan worden dat het buitengewoon
    verzachtend en kalmerend werkt en ze vast in slaap vallen.

    Op de radio was een programma waarin een man uitlegde waarom hoestmedicijnen bij kinderen over het algemeen meer kwaad dan goed doen, vanwege de chemicaliën er in.

    Deze manier, dus het wrijven van Vicks VapoRub op de voetzolen, werd werkzamer bevonden dan de voorgeschreven medicijnen bij het slapen.
    Over het algemeen lijkt het een verzachtend en kalmerend effect te hebben op zieke kinderen, die dan rustig in slaap vallen. 

    In plaats van iedere paar seconden een oncontroleerbare hoest, ga je over op een urenlange hoestvrije slaap.
    Heeft u
    kleinkinderen, geef het door! Als je zelf ziek wordt, probeer het en je zult verbaasd zijn hoe het werkt.

    07-03-2011 om 14:04 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (10 Stemmen)
    Categorie:GEZONDHEID
    28-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeteltjes van levende wilg - Levende haag ...

    Teamwork: Zeteltjes van levende wilg – Levende haag ...

    Zondag 27 februari 10 u ... bar koud want er staat een westenwind ... maar we zijn allen op post om deel te nemen aan onze Workshop: Zeteltjes maken van levende wilg - Levende haag

    Allemaal in groepjes aan het werk zodat we later konden wisselen en ieder de knepen van de vlechttechniek kon uitproberen.

     

     Eigenlijk niet te geloven hoe je uit het niets zulke mooie dingen kan creëren

     In een sleuf worden de stekken van de wilg op een afstand van 12 cm schuin gestoken, van daaruit kan het aanbinden beginnen, een geduldig werkje ...

     

    zeker op de kille grond en met de wind in het aangezicht!

    Ook de mensen die de windschermen/takkenwal creërden deden puik werk ... meestal had met veel fors nodig om de takken in de juiste richting te manoevreren!

     

     Zoals jullie zien, goed ingepakt en dan maar springen en op de takken gaan zitten

     

    En zo ziet het er achteraf uit ... we hebben er 2 Elfjes laten in plaatsnemen ...  

    De levende haag ... gezien en goedgekeurd!

    En nu wachten op de jonge scheutjes ...

    Een mooie dag ... veel geleerd en vooral ... een mooi TEAM!

    Overige foto's verder op www.terramadre.webs.com


    28-02-2011 om 18:35 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:TUIN
    27-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boter of Margarine???

    Dit is interessant....

    Margarine was origineel gemaakt om kalkoenen vet te mesten.

    Toen bleek dat de kalkoenen eraan overleden wilden de investeerders die de research hadden betaald hun investering terug en staken de koppen bij elkaar om te bespreken hoe ze alsnog hun geld konden terugkrijgen.

    Het originele product was wit van kleur en had geen enkele voedingswaarde. Dus voegden ze wat gele kleurstof toe en verkochten het aan de consument om te gebruiken in de plaats van boter! Wat vindt je daarvan...is dat geen slimme oplossing...gewoon wat kleur- en smaakstoffen toevoegen en klaar is kees!

    Weet jij... het verschil tussen boter en margarine?

     

    Lees door tot het einde...het wordt reuze interessant...

    ·         Beiden hebben dezelfde hoeveelheid aan calorieen.

    ·         Boter heeft een ietsie pietsie hogere hoeveelheid verzadigd vet, namelijk 8 gram tegenover 5 gram voor margarine.

    ·         Volgens een recente medische studie aan Harvard verhoogt het eten van margarine de kans op hartziekten bij vrouwen met 53% tegenover het eten van dezelfde hoeveelheid boter

    ·         Het eten van boter verhoogt de opname van vele andere voedingstoffen in voeding.

    ·         Boter heeft vele gezondheidsvoordelen voor het lichaam, margarine heeft er maar enkelen, en dan nog alleen omdat ze extra zijn toegevoegd.

    ·         Boter smaakt zoveel beter dan margarine en het kan de smaak van andere voedingstoffen verhogen.

    ·         Boter bestaat al sinds eeuwen, terwijl margarine nog geen 100 jaar bestaat.

    En nu de margarine....

    ·         Margarine bestaat uit zeer grote hoeveelheden transvetzuren.

    ·         Het verdriedubbelt de kans op ziekten aan de kransslagaders.

    ·         Het verhoogt het gehalte aan lipoproteine-a en dus de kans op arteriosclerose.

    ·         Vervijfvoudigt de kans op kanker.

    ·         Verlaagt de kwaliteit van moedermelk.

    ·         Ondermijnt het immuunsysteem.

    ·         Verlaagt de insuline respons.

    En hier is het meest beanstigende feit...het meest interessante feit.....

    De samenstelling van margarine verschilt maar 1 molecule met plastic en heeft 27 ingredienten die ook in verf zitten....

    Deze twee factoren alleen al waren voor mij genoeg om margarine, en alle andere producten die gehydrogeneerd zijn, te vermijden voor de rest van mijn leven. ( gehydrogeneerd wil zeggen: bewerken van de moleculaire structuur en/of samenstelling)

    Try this at home! ( probeer dit thuis even)

    Koop een kuipje margarine en zet het open in je garage of een andere schaduwrijke plek. Binnen enkele dagen kun je het volgende constateren:

    ·         Geen vlieg, zelfs niet die vervelende fruitvliegjes, zullen er op af komen. Dit zegt toch al wat, niet?

    ·         Het gaat niet rotten of vies ruiken, dit komt omdat het totaal geen voedingswaarde heeft.

    ·         Niets kan er op groeien, zelfs die minuscule kleine micro-organismen kunnen hier geen groeiplekje op vinden.

    ·         Waarom...? omdat het bijna plastic is.

    ·         Zou jij je tupperware bakje smelten om op je boterham te smeren? Nee toch?

    Pass the butter on please!

    Een oud Chinees spreekwoord zegt: Als iemand iets waardevols met je deelt en jij kunt er je voordeel mee doen, heb je de morele verplichting om dit te delen met anderen ....

     

     

    Geef de boter even door wil je!

    27-02-2011 om 20:43 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:VOEDING
    07-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.(WERK)handen gevraagd op 't Zomererf in Stekene!!!
    't Zomererf Stekene



    Transitie Stekene heeft een project op stapel staan: http://www.zomererf.be/
    Het gaat hier om een vervallen openluchtzwembad met accomodatie.



    Transitie kreeg dit in bruikleen voor 3 jaar om een project op te starten.
    Dit project loopt in samenwerking met GOF (Gardens Of Freedom)
    Gevraagd: mensen met (werk)handen aan hun lijf, die mee wensen te toveren,
    creëren aan dit op stapel staan
    de initiatief!

    Ieder 1ste en 3de weekend van de maand wordt er SAMEN gewerkt op het domein,
    voor meer info kan je terecht bij: Lotte De Greveleer >>> lotte13cimi@gmail.com
    voorzie je van potluck/schoofzak, soep is steeds aanwezig!
    Zelf zal ik ook regelmatig aanwezig zijn in de mate van het mogelijke!




    Op blote voeten ... erg gezond volgens Barefoot!


    Tolerantie!!!

    07-02-2011 om 18:32 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:NIEUWTJES
    19-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EQUI ... het nieuwe ruilmiddel ...

     EQUI - We are ALL INVITED to this Planet EARTH!!!


    Het Overvloedsprincipe


    Alles wat het leven nodig heeft om te leven, is er al.

    Het is niet zo dat dit er pas is, als er voldoende geld op aarde is.
    Alles is er al, en dat kunnen we gewoon voor elkaar beschikbaar laten.

    Met elkaar omgaan vanuit het besef dat alles er al is, dat is
    het Overvloedsprincipe.

    Wij kunnen er zelf voor kiezen om de toegang tot dit alles, de toegang tot wat het leven ons brengt, voldoende en in gelijke mate aan elkaar beschikbaar te stellen, door een ruilmiddel te gebruiken waar iedereen ook voldoende en in gelijke mate toegang toe heeft.

    Binnen het transactiesysteem
    Equi Place wordt er maandelijks voor iedereen die aangesloten is, even veel ruilmiddel gecreëerd. Dit ruilmiddel heet Equi.

    Geen
    project, geen ideologie, geen investering, geen goed doel, geen stemknopje nodig.


    Helemaal niets nodig.

    Mensen zijn prima in staat om in hun eigen leven waar te nemen wat ze nodig hebben. Door de toegang beschikbaar te laten, kan iedereen het eigen leven leven.

    Op deze site overvloedsprincipe.nl
    vind je verdieping over Equi en over het Overvloedsprincipe. Dit biedt voldoende informatie om er voor te kunnen kiezen of je wel of niet met Equi Place wilt gaan werken. Deze eerste pagina kan in principe al voldoende bieden om een keuze te maken. Als je meer verdieping nodig hebt, dan kan je verder lezen in alle informatie die beschikbaar is.

    Door het werken met Equi zal je merken dat er een behoorlijke bewustzijnsverandering op gang komt in jezelf, en in de mensen om je heen.


    We betreden tenslotte een heel nieuw gebied, waardoor oude, onbewuste aannames in onszelf, ook ineens beginnen te bewegen.


    Op de site dewerkelijkheidvanhetovervloedsprincipe.nl vind je hier veel van terug, wat je als een soort naslagwerk kunt beschouwen.

    Ook vind je daar vele Equi toepassingen.

    Die site is ook in het Engels beschikbaar: crowd-power.net.



    Binnen Equi Place zijn er:


    Persoonlijke
    Equi rekeningen, Equi transactie-rekeningen, en Equi tussen-rekeningen.

    Personen hebben
    een Equi rekening,

    waarvoor Equi Place maandelijks 750 Equi creëert.

    Voor jouw bedrijf, groep, project etc. kan je ook een transactierekening maken,

    waar Equi Place geen Equi voor creëert.



    Ook voor tussenrekeningen wordt er geen Equi gecreëerd.

    Equi-toegang betekent: gelijke en onvoorwaardelijke toegang tot het leven
    .
    Genoeg, gelijke, en onvoorwaardelijke toegang
    tot het leven, door een ruilmiddel te gebruiken waar iedereen evenveel toegang toe heeft en dat is gebaseerd

    op onze eigen aanwezigheid op aarde. (lees geboorterecht!)

    Onze aanwezigheid creëert vanzelf een vraag naar
    voedsel,drinken,onderdak,etc..
    Deze vraag naar leven wordt vertaald naar de creatie

    van de hoeveelheid ruilmiddel die daar voor nodig is.

    Zoveel mensen, zoveel ruilmiddel.


    Voor het aanvragen van een Equi Place rekening gebruiken wij geen BSN nummer,

    maar het Timay-id.



    (je kan enkel door een vriend(in) aangebracht worden,

    dit omwille van veiligheidsredenen!)

    Via Equi Place betalen wij onze diensten, producten, huur, etc. met Equi.

    Zo heeft iedereen even veel en genoeg toegang tot het leven.
    Er zijn dus geen belastingen
    meer nodig, geen overhevelingen, geen subsidies, niets.
    Iedereen heeft namelijk
    AL voldoende toegang, met 750 Equi per maand.

    Bij elke transactie die je doet lost 1/1000

    van het overgemaakte Equi bedrag weer op.

    Equi Place is namelijk een afspiegeling van 'het in leven zijn van een mens'.

    Enig moment ben je er niet meer,

    en zo lossen de voor jou gecreërde Equi ook langzaam aan weer op.


    Eenvoudig in te bedden in processen
    Aangezien je kunt instellen dat er direct een mail bericht verzonden wordt als er voor of door jou een overboeking heeft plaats gevonden, kan je deze mail-alert meteen als een workflow in je interne bedrijfs- of groepsprocessen toepassen. Je kan de email adressen bij jouw transactie rekeningen invullen, die naar de juiste rol of functie binnen je je groep, bedrijf of proces gaat.



    Kinderen en een Equi rekening
    Equi toegang staat voor

    'de hoeveelheid ruilmiddel die we nodig hebben om in leven te kunnen zijn'.

    Kinderen hebben natuurlijk een ander maandelijks bedrag nodig dan volwassenen.

    Het zal zich vanzelf gaan tonen, wat de werkelijke maandelijkse bedragen zijn.

    Tot dan is het aan iedereen zelf, of je in samenspraak met je kinderen, hen een Equi rekening laat aanvragen waar maandelijks 750 Equi op beschikbaar komt,

    of dat je voor hen een Equi transactie rekening aanmaakt (waar geen maandelijkse Equi voor wordt gecreërd).

    Het aanmaken van een Equi transactie rekening is natuurlijk ook een optie voor mensen in jouw omgeving

    die nog niet kunnen wennen aan het idee dat je maandelijks 750 Equi krijgt.



    Door het gebruik van een Equi transactie rekening kan je wel gewoon alle Equi Place functionaliteiten gebruiken voor betalingen,

    maar wordt er niet maandelijks Equi voor je gecrealiseerd.

    Lening


    Er is ook een leenfunctionaliteit beschikbaar binnen Equi Place, zodat je een rekening courant hebt van uitgeleende en inmiddels terug ontvangen bedragen.


    Erfgenamen


    Bij persoonlijke rekeningen en transactie rekeningen kan je in Equi Place aangeven

    wie de erfgenamen zijn.
    De verdere procedure staat op
    het Timay-id netwerk beschreven.

    De link kan je zien als je op het Timay-id netwerk bent ingelogd.

    Wat zou voor jou de reden zijn om met Equi te gaan werken?
    Voor sommigen is

    'iedereen genoeg en gelijkwaardige toegang tot het leven'

    genoeg om te besluiten om met Equi te gaan werken.

    Anderen hebben eerst nog wat meer informatie nodig.

    Onderstaand zijn er verwijzingen naar sites met extra informatie.

    En de reden waarom je met Equi gaat werken, maakt niet uit.

    Equi is onvoorwaardelijk: iedereen heeft er toegang toe.

    Het enige dat nodig is, is een Timay-id & een PC!

    Verdieping
    Voor verdieping over Equi kan je kijken op de websites
    - Overvloedsprincipe.nl
    -
    Dewerkelijkheidvanhetovervloedsprincipe.nl
    -
    Crowd-power.net (Engelse versie van de vorige site)

    Op deze sites vind je ook verschillende crowd power internet applicaties die je bij de wereldwijde transitie naar Equi kan gebruiken.

    Bijeenkomsten
    Je kunt meteen met Equi Place gaan werken.
    Of misschien wil je eerst een bijeenkomst organiseren.

    Daar zullen we het dan niet
    over het gebruik van Equi Place hebben,

    want de werking daarvan is eenvoudig: het werkt zoals internetbankieren.

    Bijeenkomsten gaan over de betekenis van Equi in ons eigen leven, de wereldwijde transitie, en over de betekenis van
    'het los laten van het oude systeem'.

    De bijdrage is 10 euro per persoon, of 5 euro en 5 Equi.
    Plus reiskosten vergoeding in euro.

    De bovenstaande presentatie is de leidraad voor de bijeenkomsten.
    Je kunt die presentatie van te voren doornemen, dan kunnen we tijdens de bijeenkomst meteen wat dieper gaan, en hoeven we geen beamer en dergelijke te gebruiken.

    Indien je geïnteresseerd bent in een bijeenkomst, dan kan je dit
    contact formulier gebruiken.

    Vanuit het Timay-id netwerk kan je een Equi rekening aanvragen.

    Voor meer info kan je ook terecht bij me:

    aardemoeder@gmail.com

     

    19-01-2011 om 19:57 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:NIEUWTJES
    11-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Killing us softly .... Zoet vergif ... een MUST om te lezen!

      KILLING US SOFTLY .....ZOET VERGIF, EEN "MUST"OM TE LEZEN

    In oktober 2001 werd mijn zus erg ziek. Ze had maagkrampen en ze had het heel zwaar.

    Lopen was een enorme opgave. Ze had al haar krachten nodig om uit bed te komen, zoveel pijn had ze.
    In maart 2002 had ze al verschillende weefsel- en spierbiopsies ondergaan en had ze 24 verschillende medicaties voorgeschreven gekregen. De artsen konden niet vinden wat zij mankeerde en zij had zoveel pijn en was zo ziek dat ze wist dat ze ging sterven.
    Zij zette haar huis, bankrekeningen, levensverzekering etc. op naam van haar dochter en regelde alles voor de verzorging van haar jongere kinderen.
    Zij wilde nog een keer echt genieten en plande voor 22 maart een reisje naar Florida (voornamelijk in een rolstoel).
    Op 19 maart belde ik haar hoe de meest recente tests waren verlopen en zij zei dat men bij de tests niets had gevonden, maar dat
    men dacht dat ze MS had.


    Ik herinnerde me een e-mail die een vriend me gestuurd had en vroeg mijn zus of zij frisdrank Light dronk. Zij bevestigde dit en stond zelfs op het punt om een flesje open te maken. Ik raadde haar aan om te stoppen met het drinken van Light drankjes en e-mailde haar het artikel dat mijn vriend, advocaat van beroep, mij had toegestuurd.
    Mijn zus belde me binnen 32 uur na ons telefoongesprek en vertelde me
    dat ze gestopt was met het drinken van Light frisdrank en dat ze kon lopen. De spierkrampen verdwenen. Ze voelde zich nog wel geen 100%, maar wel stukken beter. Ze zou met dit artikel naar haar dokter gaan en me later bellen.

    Wel, ze belde me en vertelde dat haar arts verbaasd was.

    Hij zou al zijn MS- patienten bellen en navragen of zij kunstmatige zoetstof van wat voor soort dan ook gebruikten. Kortom, zij werd vergiftigd door het aspartaam in de Light drankjes en was letterlijk bezig dood te gaan.
    Toen zij op 22 maart in Florida aankwam, hoefde zij nog maar 1 pil te slikken en dat was een pil tegen de aspartaam-vergiftiging. Zij is goed op weg naar een compleet herstel en
    ZE LOOPT, geen rolstoel. Dit artikel redde haar leven.

    Als er op een label  "SUIKERVRIJ" staat : VERGEET HET!!                             

                                                        Er zit gegarandeerd ASPARTAAM  in

    Ik heb verscheidene lezingen gegeven op de Wereld Milieu Conferentie over Aspartaam , op de markt gebracht als Nutrasweet en diverse andere namen .
    Tijdens een lezing door de "EPA" was bekend gemaakt dat er in 2001 in de USA een epidemie was van
    MS en  "systemic lupus"  (een het gehele gestel betreffende huidziekte). Het was moeilijk te bepalen welk vergif hier de oorzaak van was. Ik stond op en vertelde dat ik daar was om een lezing juist over dat onderwerp te geven. Ik zal uitleggen waarom juist aspartaam zo gevaarlijk is. Als de temperatuur van deze zoetstof boven de 32° Celcius) komt, verandert de methylalcohol in aspartaam  in formaldehyde en vervolgens in mierenzuur , dat op zijn beurt weer stofwisselingszuurvergiftiging veroorzaakt .

    Mierenzuur is het vergif dat voorkomt in de steek van vuurmieren.
    De methanol vergiftiging lijkt heel erg veel op MS en systematische lupus . Heel veel mensen hebben de verkeerde diagnose gekregen. Ofschoon MS geen doodsvonnis betekent,is methanol vergiftiging dat wel.
    Systematische lupus komt bijna net zoveel voor als
    MS, vooral bij Dieet Cola en Pepsi drinkers.

    Het slachtoffer weet gewoonlijk niet dat aspartaam de boosdoener is. Hij of zij blijft het gebruiken; de Lupus wordt zodanig geïrriteerd dat het levensbedreigend kan worden.
    Wij hebben patienten gezien waarbij de symptomen van systematische Lupus verdwenen zodra zij geen Light drank meer gebruikten.

    In gevallen van mensen met MS verdwijnen de meeste symptomen. We hebben veel gevallen gezien waarbij het zicht terugkwam en het gehoor aanmerkelijk verbeterde.
    Dit is ook van toepassing op gevallen van tinnitus en fybromyalgie.
    Gedurende een lezing zei ik: "Als u aspartaam gebruikt en u lijdt aan fybromyalgie, krampen, pijnscheuten, gevoelloosheid in benen, duizeligheid, hoofdpijn, tinnitus, gewrichtspijn

    Gedurende een lezing zei ik: "Als u aspartaam gebruikt en u lijdt aan fybromyalgie, krampen, pijnscheuten, gevoelloosheid in benen, duizeligheid, hoofdpijn, tinnitus, gewrichtspijn, onverklaarbare depressie, angstaanvallen, onduidelijk spreken, vertroebeld zicht of geheugenverlies, dan heeft u waarschijnlijk een aspartaam-vergiftiging .


    Mensen stonden op gedurende mijn lezing en zeiden: ik heb sommige van deze symptomen, is het omkeerbaar?
    JA!  JA!  JA! 
    Stop met het drinken van Light drank en  wees alert op aspartaam op voedsellabels . Veel producten worden hiermee versterkt. Dit is een serieus probleem.
    Dr. Espart (een van mijn sprekers) merkte op dat zoveel mensen symptomatisch schijnen te zijn voor MS en dat, gedurende zijn recente bezoek aan een ziekenhuis, een verpleegster hem meldde, dat
    6 van haar vrienden, allemaal zware Cola Light verslaafden, allen de diagnose MS hadden gekregen. Dit kan geen toeval meer zijn.
    Light dranken zijn geen dieetproducten . Het is een chemisch gewijzigd, veelvoudig sodium (zout) en aspartaam bevattend product, dat juist maakt dat je verlangt naar koolhydraten . Het lijkt er eerder op dat je juist meer gaat wegen. Deze producten bevatten formaldehyde , wat opgeslagen wordt in de vetcellen, vooral op de heupen en dijen . Formaldehyde is absoluut vergif en wordt voornamelijk gebruikt om lichaamsweefsel te conserveren . Veel producten die wij elke dag gebruiken bevatten deze stof, die wij niet in ons lichaam zouden moeten opslaan.



    Dr. Roberts vermeldde in zijn lezingen dat, eenmaal verlost van de "dieetproducten" en met geen beduidende toename van oefeningen, zijn patienten een gemiddelde van 19 pond verloren gedurende een proefperiode.
    Aspartaam is vooral gevaarlijk voor diabetici . Wij ondervonden dat sommige artsen, die meenden dat zij een patiënt hadden met retinopathie, in feite te maken hadden met symptomen veroorzaakt door aspartaam.
    De aspartaam zorgt dat de bloedsuiker oncontroleerbaar wordt.
    Dientengevolge kunnen diabetici lijden aan acuut geheugenverlies tengevolge van het feit dat aspartaamzuur en phenytalaline neurotoxisch zijn als ze zonder de andere aminozuren worden genomen die nodig zijn voor een goede balans.
    Diabetes behandelen gaat helemaal over BALANS. Vooral bij diabetici passeert het aspartaam de bloed/hersenen grens en maakt dan de neuronen van de hersenen slechter. Het veroorzaakt dan diverse soorten van hersenbeschadiging, infarcten, depressie, manische depressie, paniek-aanvallen, oncontroleerbare woede-aanvallen!!! 

    Consumptie van aspartaam veroorzaakt deze zelfde symptomen ook bij niet-diabetici . Documentatie en observatie onthullen ook  dat duizenden kinderen met de diagnose ADD en ADHD een complete omslag kregen in hun gedrag als deze chemische producten niet meer gebruikt werden. Zogenaamde gedragsveranderende medicijnen (Ritalin e.a.) zijn niet meer langer nodig . De waarheid is dat ze eigenlijk in de eerste plaats nooit nodig waren. De meeste van deze kinderen werden dagelijks "vergiftigd" met juist het voedsel dat "beter voor hen zou zijn dan suiker".

    Het vermoeden bestaat ook dat de aspartaam in duizenden pallets met Coke en Pepsi Light drank, die gedronken werd door mannen en vrouwen in de Golfoorlog, gedeeltelijk schuld heeft aan het wel bekende "Golfoorlog syndroom".

    Dr. Roberts waarschuwt dat het geboortegebreken kan veroorzaken, zoals verstandelijke handicaps , als het gebruikt wordt gedurende de tijd van conceptie of de zwangerschap .

    Kinderen lopen vooral het risico van neurologische kwalen en zouden NOOIT kunstmatige zoetstof moeten krijgen. Er zijn verscheidene gevallen bekend van kinderen die lijden aan epileptische aanvallen en andere neurologische storingen die rechtstreeks veroorzaakt worden door het gebruik van dit dodelijke vergif.

    Hierin ligt het probleem. Er was een hoorzitting van het Congres waar grote bezwaren werden ingediend tegen het  gebruik van aspartaam.Sinds deze hoorzitting zijn er nog twee gevolgd en nog steeds is er nog niets aan gedaan. De medicijnen en chemische lobbies hebben veel in de melk te brokkelen



    Helaas is het patent van  MONSANTO op aspartaam verlopen . Er zijn nu meer dan 5000 producten op de markt die dit dodelijke chemische product bevatten en er zullen er nog meer worden geintroduceerd. Iedereen wil een stukje van de "Aspartaam-cake". Ik kan u verzekeren dat Monsanto, de uitvinder van aspartaam, weet hoe dodelijk het is

    En is het niet ironisch dat Monsanto o.a. de Amerikaanse Diabetes Vereniging, de Amerikaanse Dieet Vereniging en de Conferentie van het Amerikaanse College van Artsen sponsort? 

    Hierin ligt het probleem. Er was een hoorzitting van het Congres waar grote bezwaren werden ingediend tegen het  gebruik van aspartaam.Sinds deze hoorzitting zijn er nog twee gevolgd en nog steeds is er nog niets aan gedaan. De medicijnen en chemische lobbies hebben veel in de melk te brokkelen.

    Dit is onlangs aan het licht gebracht in de New York Times. Bovengenoemde organisaties kunnen geen kritiek leveren of hun link met Monsanto bekend maken, omdat zij geld krijgen van de voedselindustrie en

    achter hun producten moeten staan.

    Senator Howard Metzenbaum schreef en presenteerde een wetsontwerp, dat men labelwaarschuwingen moest aanbrengen op producten die aspartaam bevatten, vooral voor wat betreft zwangere vrouwen, kinderen en babies. Het wetsontwerp zou ook onafhankelijke studies moeten instellen over de bekende gevaren en de bestaande problemen bij de bevolking betreffende aanvallen, veranderingen in de hersenen, neurologische veranderingen en gedragssymptomen.

    Het wetsontwerp werd afgewezen.

    Het is bekend dat de machtige medicijnen en chemische lobbies hier verantwoordelijk voor zijn door de "honden" van ziekte en dood  los te laten op een argeloos en ongeinformeerd publiek.

    Wel, u bent nu geïnformeerd. U HEEFT HET RECHT OM DIT TE WETEN!!!


    Fatale Cola

    De lever zet alle suiker om in vet. Een tijdje krijg je van de suiker een beetje extra energie en van de extra dopamine een beetje lekker gevoel.

    Na een uurtje heeft het fosforzuur in de Cola calcium, magnesium en zink in je ingewanden gebonden, je stofwisseling wordt opgevoerd en door de hoge dosis suiker en kunstmatige zoetstoffen neemt de calciumuitscheiding in je urine toe.

    foto voor nieuwsartikel Fatale Cola / @ foto bron: Jason Means

    De regering van Venezuela heeft Coca-Cola verboden, ook de Zero- Calorieën variatie vanwege de bewezen gezondheidsrisico’s.

    Twintig minuten na het drinken van een glas Cola explodeert het suikergehalte in je lichaam, dat ineens 10 theelepels suiker, 100% van de dagelijks aangeraden hoeveelheid, moet verwerken.

    Dat forceert een overmatige insulineaanmaak.

    De lever zet alle suiker om in vet. Een tijdje krijg je van de suiker een beetje extra energie en van de extra dopamine een beetje lekker gevoel. Na een uurtje heeft het fosforzuur in de Cola calcium, magnesium en zink in je ingewanden gebonden, je stofwisseling wordt opgevoerd en door de hoge dosis suiker en kunstmatige zoetstoffen neemt de calciumuitscheiding in je urine toe.

    Jammer want die calcium heb je hard nodig om geen botontkalking te krijgen. De cafeïne dwingt je na een uur naar de wc en daar gaan al die nuttige voedingsstoffen het riool in.

    Nog een frisdrankje?









    11-01-2011 om 00:00 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:NIEUWTJES
    22-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negen redenen om sinaasappels te eten ...

    Negen redenen om sinaasappels te eten ...




    Sinaasappelen hebben een verbazend positieve invloed op de gezondheid. Dit effect kan al bereikt worden door het eten van één sinaasappel per dag.

    Hier vindt u de belangrijkste redenen om sinaasappelen te eten.

    Sinaasappelen ontgiften het lichaam. Antioxidanten kunnen in elk deel van dit fruit gevonden worden, inclusief de schil. Deze antioxidanten helpen zuurstof door het lichaam te transporteren. Bovendien beschermen ze de huid tegen veroudering.

    Sinaasappelen zijn een grote bron van limonoïden, phytochemicaliën die het lichaam beschermen tegen allerlei vormen van kanker.

    Eén sinaasappel geeft het lichaam 67% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine C. Deze vitamine versnelt de genezing van wonden en maakt het lichaam minder vatbaar voor ziekten.

    Sinaasappelen bevatten pectine. Pectine onderdrukt de eetlust gedurende tenminste vier uur. Wanneer u probeert gewicht te verliezen helpt het om sinaasappelen te eten. Pectine helpt ook bij het verlagen van het cholesterol.

    Door regelmatig sinaasappelen te eten vermindert het risico op hartziekten tot 50%. Gedacht wordt dat de flavonoïden in sinaasappelen helpen de cellen te beschermen.

    Ook folaat uit het vitamine B-complex bevindt zich in sinaasappelen. Deze vitamine voorkomt bepaalde geboorteaandoeningen. Het helpt tevens bij de bescherming van het hart.

    Kalium zorgt ervoor dat het vochtgehalte in het lichaam in balans blijft. Eén sinaasappel draagt zorg voor 7% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid kalium.

    Een recente studie laat zien dat sinaasappelen een stof bevatten die van nature strijdt tegen huidkanker. Dit is wellicht een betere bescherming dan zonnebrandcrème.

    Phytochemicaliën in sinaasappelen voorkomen leeftijdsgebonden ziekten. Ze werken als een geoliede machine samen om de cellen in ons lichaam te beschermen.

    Zoals u ziet brengt het eten van sinaasappelen vele voordelen met zich mee!





    22-12-2010 om 22:13 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:GEZONDHEID
    15-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerhuis in Stekene wordt ECOlogisch voorbeelddorp!!!
    Er was eens ... ja zo beginnen alle sprookjes ...    HET 

     

                                                                               in Stekene.

     Het Zomerhuis is iedereen in Stekene en omstreken wel bekend. Met zijn zwembad en mooie omgeving was het sinds mensenheugenis een trekpleister waar jong en oud zich kwam ontspannen en amuseren.

    Doch sinds enkele jaren trok het niet zoveel mensen meer aan.

    Rond de eeuwwisseling kon het zwembad niet meer aan de nieuwste hygiënische en veiligheidsnormen beantwoorden. Er was even een heropleving van het recreatiedomein als dierenpark met feestzaal doch dat mocht ook niet blijven duren.

    Het Zomerhuis werd overgenomen door de gemeente, met vele plannen maar nog geen budget hiervoor.

    Toen heeft Transitie Stekene een voorstel ingediend om op de gronden van het zomerhuis rond het zwembad transitie projecten te starten. Dit werd goedgekeurd en ze krijgen de terreinen in beheer tot 2013!

     Zomerhuis wordt ecologisch Zomererf

    Eindige energiebronnen

    Alles ligt er nu verwilderd bij, maar er is hoop. Het gemeentebestuur heeft het beheer en de exploitatie van de tuinen en bossen voor drie jaar overgedragen aan Transitie Stekene. Deze vereniging tracht een positief antwoord te geven op de problematiek rond de olie- en klimaatcrisis. Hun filosofie is om met lokaal voedsel, zelf opgewekte stroom en materialen uit de buurt minder afhankelijk te worden van olie en andere eindige energiebronnen.

    Lotte De Greveleer is lid van de stuurgroep van Transitie: 'Wij kregen van het gemeentebestuur inderdaad de toelating om ons ambitieus plan te verwezenlijken. Het is de bedoeling om van het vroegere recreatiedomein
    een ecologisch voorbeelddorp te maken. Zo zullen er onder meer lemen woningen en boomhutten gebouwd worden en in het vroegere zwembad wordt een natuurlijke waterzuiveringsinstallatie aangelegd. Belangstellenden kunnen één keer per week langs aangelegde paden kennis maken met alternatieve vormen van wonen.'

     

    Volkstuintjes

    'Transitie Stekene wil dit project niet alleen verwezenlijken', zegt De Greveleer. 'Wij willen zoveel mogelijk andere organisaties die rond hetzelfde thema werken, bij ons project betrekken. Zo is er een ruime plaats voorzien voor volkstuintjes. Wie iets ziet in het sociale aspect van dit soort tuinieren, is bij ons van harte welkom om een stukje grond te bewerken'.

    Wat er met de gebouwen op het domein moet gebeuren, is nog niet duidelijk, maar het is bekend dat het landbouwmuseum in de Heidestraat op dit ogenblik veel te krap behuisd zit. Voor hen zou een plaats op dezelfde site een erg aantrekkelijke oplossing zijn.

    Wie interesse heeft in de volkstuintjes kan nu reeds contact opnemen via www.lightflower.com en doorklikken naar Zomererf forum


    15-12-2010 om 17:31 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:NIEUWTJES
    30-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DENK aan onze VRIENDEN!!!

    Denk bij dit koude weer ook aan ons!!!

     

     

     

     

     Thankx, LOVE YOU ALL!!!

    30-11-2010 om 13:32 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:TUIN
    Tags:natuur, tuin, voedsel, overwinteren,
    27-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het COMPOSTTOILET ... !

    Het Composttoilet!

    Geruime tijd reeds speelt het idee van een composttoilet.

    Het waterverbruik van het doorspoelen van plasjes vind ik zooo verspillend ...

    Maar waar ga ik het zetten ... in de garage, eigenlijk fijn in de zomer ... maar ik zie mezelf in de winter niet de tuin in hollen om ... ja, niet doen dus!

    Besloot dan maar een hoekje in de badkamer vrij te maken.

    Als “opvang” nam ik 2 in mekaar passende emmers.

    De bovenste emmer (de grootste) plaatste ik zodoende in de onderste emmer (iets kleiner) dat er nog een heleboel ruimte is om de urine op te vangen.

    In de bovenste emmer (grootste), maakte ik middenin enkele gaatjes met een dikke nagel.

    Over die gaten legde ik een bordje met gekartelde rand, zodat de urine langs daar in de onderste emmer kan geloost worden ...

    De faeces die op het bordje terecht komen kunnen dus niet naar het onderste reservoir ...

    Enfin ... dit is al opgelost... nu de timmer!


    Het gat v/d plee!

    Vol goeie moed toog ik aan “den timmer”, met hout dat nog in de garage te vinden was!

    Alle maten genomen, zien dat het goed oogde...

    Het heeft wat kunst en vliegwerk gekost, ben het trouwens niet gewend van met zulke voor me “zware machines” om te gaan (wipzaag & boormachine)

    Heb ongeveer een mooie cirkel bekomen, die ik zo zacht schuurde als een kinderpoepje ... je moet niet vragen!

    Vermits de afstand die ik had achter een deur niet voldoende was om een toiletbril te kunnen gebruiken, opteerde ik dan maar voor een plastiek (voorlopig misschien) deksel!


    Voortaan kan ik dus hier terecht.

    Ik ga proberen te werken met E.M. zemelen, omdat bij gebruik van E.M. (effectieve micro-organismen) de fermentatie reeds kan beginnen, en ook deels om zeker geen geurhinder te hebben!

    Normaal gebruik je bij een composttoilet droge bladeren, schaafsel of droge takjes ... maar vind dit procedé het proberen waard!

    (voor meer info omtrent de fantastische werking/toepassing van E.M.

    - effectieve micro-organismen, kan ik jullie doorverwijzen naar www.pluviem.be)








    27-10-2010 om 00:00 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:HUIS
    Tags:zelfvoorziening, composttoilet, zelf maken!
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bananen ...

    Wist je dat BANANEN heel speciale eigenschappen hebben ?


    Nadat je dit hebt gelezen zal je een BANAAN nooit meer op dezelfde manier

    bekijken als tot nog toe !

    Bananen bevatten drie natuurlijke suikers (sucrose, fructose & glucose) in combinatie met vezels. Een banaan geeft een onmiddellijke, volgehouden en aanzienlijke energiestoot.

    Onderzoek heeft aangetoond dat slechts twee bananen genoeg energie leveren om 90 minuten ingespannen te fitnessen. Geen wonder dat de banaan het fruit nummer één is voor ‘s werelds topatleten.

    Maar energie is niet het enige dat een banaan ons biedt om fit te blijven.           

    Ze helpt ook tegen een groot aantal ziekten en toestanden, waardoor ze onontbeerlijk is in ons dagelijks dieet.

    Depressie: Volgens een recent onderzoek door MIND onder mensen die aan een depressie lijden, voelden velen zich veel beter na het eten van een banaan. Dat komt doordat bananen tryptophaan bevatten, een soort proteïne die het lichaam omzet in serotonine, een stof die ervoor bekend staat u te ontspannen, uw stemming te verbeteren en u in ‘t algemeen gelukkiger te doen voelen.

    PMS: Vergeet de pillen - eet een banaan.De vitamine B6 die ze bevat regelt het glucosegehalte in het bloed, dat uw stemming kan beïnvloeden.

    Bloedarmoede: Met hun hoog ijzergehalte stimuleren bananen de productie van hemoglobine in het bloed, zodat ze helpen in gevallen van bloedarmoede.

    Bloeddruk: Dit uniek tropisch fruit bevat enorm veel potassium, maar toch weinig zout, zodat het perfect helpt tegen hoge bloeddruk. Daarom heeft de Amerikaanse Food & Drug Administration onlangs aan de bananenindustrie toelating gegeven om officieel te claimen dat het fruit het risico op hoge bloeddruk en een beroerte vermindert. 


    Kracht van het brein: 200 studenten in de Twickenham (Middlesex) school (Engeland) werden dit jaar door hun examens geholpen door het eten van bananen bij het ontbijt en de lunch. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit fruit vol potassium helpt bij de studie door de leerlingen alerter te maken.

    Constipatie: De vezelrijke banaan opnemen in het dieet kan helpen om de normale werking van de darmen te herstellen zonder laxeermiddelen te gebruiken.

    Kater: Een van de snelste manieren om van een kater af te geraken is een milkshake met banaan drinken, gezoet met honing. De banaan kalmeert de maag en met de hulp van de honing verlaagt ze het bloedsuikerniveau. De melk kalmeert en herbevochtigt uw systeem.

    Brandend maagzuur: Bananen hebben een natuurlijk zuurwerend effect op het lichaam. Eet dus een banaan als u last hebt van brandend maagzuur.

    Ochtendziekte: Bananen eten tussen de maaltijden door houdt het bloedsuikerniveau op peil en vermijdt ochtendziekte.

    Muggenbeten: Grijp niet direct naar de zalf tegen insectenbeten. Wrijf de beet in met de binnenkant van een bananenpel. Veel mensen vinden dit verbazend doeltreffend om het zwellen en de irritatie te verminderen.

    Zenuwen: Bananen bevatten veel B-vitamines die het zenuwstelsel helpen kalmeren.


    Overgewicht en aan het werk? Studies aan het Instituut voor Psychologie in Oostenrijk hebben bewezen dat werkdruk aanleiding geeft tot slechte voedingsgewoonten zoals het eten van chocolade en chips. Bij onderzoek van 5.000 hospitaalpatiënten stelde men vast dat de meesten onder hoge druk werkten. De conclusie was, dat men het ongeremd eten van ongezond voedsel kan vermijden door om de twee uren iets dat rijk is aan koolhydraten te eten en daardoor het bloedsuikerniveau onder controle te houden.

    Maagzweren: De banaan wordt gebruikt als dieetvoedsel tegen problemen met de ingewanden. Ze is het enige rauwe voedsel dat men kan eten zonder problemen in geval van klachten in de ingewanden.


    Temperatuur: Veel culturen zien bananen als een “verkoelend” fruit dat zowel de fysieke als de emotionele temperatuur van zwangere vrouwen verlaagt. In Thailand bijvoorbeeld eten zwangere vrouwen bananen om zich ervan te verzekeren dat hun baby met een koele temperatuur wordt geboren.

    Seizoensgebonden ongesteldheid: Bananen helpen lijders aan deze ongesteldheid omdat ze de natuurlijke stemmingsverhoger tryptophaan bevatten.

    Roken: Bananen kunnen mensen helpen om van het roken af te geraken. De B6 en B12 vitamines die ze bevatten, evenals het potassium en magnesium, helpen het lichaam bij het herstellen van het nicotinegebrek.

    Stress: Potassium is een vitaal mineraal dat de hartslag normaliseert, zuurstof naar de hersenen stuurt en de waterbalans van het lichaam regelt. Wanneer we gestresseerd zijn stijgt ons metabolismeniveau en vermindert het potassiumgehalte. Dat kan worden vermeden door bananen met veel potassium te eten.

    Beroerte: Volgens een onderzoek door het New England Journal of Medicine kan het regelmatig eten van bananen het risico op overlijden door een beroerte met 40% verlagen!

    Wratten: Mensen die gesteld zijn op natuurlijke alternatieven zweren dat men een wrat kan doen verdwijnen door er een stukje bananenschil op te bevestigen met een klever! Gele kant langs buiten.

     

     

    Dus: een banaan is een natuurlijke remedie tegen veel aandoeningen. Vergeleken met een appel bevat ze 4x zoveel proteïnen, 2x zoveel koolhydraten, 3x zoveel fosfor, 5x zoveel vitamine A en ijzer en 2x zoveel andere vitamines en mineralen. Ze is ook rijk aan potassium en een van de beste voedingsmiddelen. Het is dus misschien tijd om dat welbekende gezegde te veranderen in “Een banaan elke dag houdt de dokter weg!"

    PS: Bananen moeten wel de reden zijn waarom apen altijd zo gelukkig lijken!

    Nog een tipje: als men zijn schoenen snel wil doen blinken, wrijf ze in met de binnenkant van een bananenpel en poets ze op met een droge doek.

    Een verbazende vrucht!!!

    27-10-2010 om 00:00 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:VOEDING
    24-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanker reeds 100 % te genezen in 1931!!!

    Kanker reeds voor 100 % te genezen  in 1931!!!

    Het geniale in de vinding van Royal R. Rife was de methode die hij ontwikkeld had om de frequentie die de cel in kwestie moest vernietigen, om die als het ware te vergrendelen met de bewuste cel


    foto voor nieuwsartikel Kanker 100 procent genezen in 1931 / @ foto bron: philosophy_rebel

    Royal R. Rife, briljant, een genie, de man die Kanker voor 100 procent wist te genezen en daarom heeft u nog nooit van hem gehoord.

    Kennis is macht, maar soms kom je ergens achter dat je werkelijk heel boos maakt, zo boos, je gaat bijna denken 'wist ik dit maar niet'.





    Ik ga u voorstellen aan het werk van een genie, een man waar u vrijwel zeker nog nooit van gehoord heeft.

    Net als de genie
    Nicola Tesla, komt ook nog aan bod op EQgen, is Royal R. Rife uit de geschiedenisboeken verwijdert. Waarom is dit met beide heren gebeurd? Het antwoord op die vraag is ronduit schokkend en zal u pijn doen.

    Het menselijke lichaam en alles om ons heen bestaat uit energie
    Soms is het merkwaardig om te spreken over zaken die in de moderne wetenschap oud nieuws zijn, terwijl mensen om mij heen nog roepen "wat je nu zegt is onzin".

    Als u naar uw lichaam kijkt ziet u vlees en bloed, net als dat u steen ziet als u naar een muur kijkt. Onder de microscoop komen we al gauw tot de ontdekking dat alles bestaat uit moleculen, neutronen en protonen.

    Deze bouwstenen zijn de basis van alles om ons heen, iedereen en alles is gemaakt van en bestaat uit energie.

    Albert Einstein:E=MC2; "Energie verdwijnt niet, maar kan zich wel in een andere vorm begeven"

    Dus zelfs als u dood gaat, zal uw energie nooit in niets opgaan, maar in een andere vorm verder gaan. Wellicht nog eens een leuk artikel in de toekomst, want ik kan u verzekeren, de dood bestaat niet.

    Alles functioneert op zijn eigen unieke Frequentie
    Alles om ons heen inclusief dus ons eigen lichaam, functioneert op een bepaalde frequentie. Net zoals de radio werkt, doordat radio1 op een andere frequentie zit dan radio2, kunnen beide zenders dezelfde ruimte vullen zonder last van elkaar te hebben.

    Zodra we op radio1 afstemmen, horen we niet radio2, maar die is gewoon nog aanwezig. Stellen we de radio-ontvanger echter niet nauwkeurig in, niet precies op de frequentie van radio1, dan kan het zijn dat radio2 als storing hoorbaar is. Deze storing is echter alleen aan de kant van de niet nauwkeurig afgestelde ontvanger.

    We kunnen frequenties natuurlijk ook zelf storen, door bijvoorbeeld op dezelfde frequentie als radio1, iets totaal anders uit te zenden. Er zal nu storing ontstaan die niet op te lossen is aan de kant van de ontvanger, radio1 is niet meer goed of helemaal niet meer hoorbaar.

    Wanneer we ons storingssignaal sterker en sterker maken, zal het moment komen dat radio1 volledig verdwenen is en alleen nog maar ons signaal hoorbaar.

    Cellen vernietigen met hun eigen frequentie
    Met deze kennis ging
    Royal R. Rife aan de slag. Zijn gedachten was om uit te vinden op welke unieke frequentie een virus of bacterie functioneert. Aangezien alles dus op zijn eigen unieke frequentie werkt, zou het vernietigen van een virus of bacterie net zo moeten werken als het storen of platleggen van radio1, zolang het signaal maar sterk genoeg is.

    Het zou ook totaal veilig zijn voor het menselijke lichaam, aangezien al onze organen, cellen en noem maar op, niet op de frequentie zitten van een andere energievorm in dit universum, zij het een virus, bacterie of die stenen muur.

    Hebt u wel eens gezien hoe een stuk glas uit elkaar knalt door geluid (filmpje) ? Het glas begeeft het om de volgende reden. Dit glas heeft een bepaalde unieke frequentie. Door op deze frequentie een geluidssignaal uit te zenden, kunnen we de moleculen harder laten vibreren, dit naar mate we meer energie achter te frequentie zetten.

    Op een bepaald moment is de energie waar de moleculen op trillen zo groot, dat de beweging van de onderlingen moleculen te groot wordt om de structuur van het glas, de vorm, nog intact te houden. Hierdoor zien we het glas vervolgens onder druk van zijn eigen frequentie uit elkaar spatten.

    Nu, dit is de methoden die Royal R. Rife tot in de perfectie heeft uitgewerkt als het gaat om virussen, bacteri?n, kankercellen en alle andere ziekteveroorzakers. Het was allemaal niet zo makkelijk als dat het klinkt, aangezien een virus of bacterie of kankercel niet zomaar te vernietigen is met zijn eigen frequentie.



    [ De vinding van Royal R. Rife ]

    Sturen we namelijk gewoon dezelfde frequentie af op de cel die we vernietigen willen, dan gaat veel energie verloren door weglekken. Vergelijk het met onder stroom staan, veel van de energie reist alleen maar door je lichaam om vervolgens in de grond weg te lekken.

    Het geniale in de vinding van Royal R. Rife was de methode die hij ontwikkeld had om de frequentie die de cel in kwestie moest vernietigen, om die als het ware "te vergrendelen" met de bewuste cel.

    Momenteel zijn er mensen die hun hele leven wijden aan het opnieuw ontwikkelen van deze verloren (onderdrukte, gestolen, verborgen) geraakte kennis en zij gebruiken plasma als drager van de energie. En niet zonder succes, u kunt een kort fragment downloaden waar met succes een levend organisme letterlijk explodeert.

    Exploderend organisme http://www.rifetechnologies.com/kaboom.avi

    De test die een enorm succes bleek en het einde van deze vinding inluidde
    De onderzoeksresultaten begonnen eind jaren twintig op te vallen in de medische wereld en men stelde Royal R. Rife voor een uitdaging. Hem werden
    16 patiënten toegewezen die allen opgegeven waren door de moderne wetenschap,

    allen hadden een terminale vorm van kanker.

    Na drie maanden wist Royal R. Rife 12 van de 16 patiënten volledig kankervrij te krijgen, volledig genezen. Met de laatste 4 had hij meer moeite, maar ook die krijg hij in de volgende drie maanden volledig kankervrij en volledig genezen.

    Door bij iedere individuele patiënt exact de frequentie uit te dokteren

    van hun kankerbacterie, de T-baccilli,

    bleek al gauw dat een 100%-succes ratio gehaald werd.

    Banket ter gelegenheid 100% genezing kankerHet was tijd voor een groot feest
    Hier links ziet u een bijeenkomst gehouden in november 1931.
    Tijdens dit banket wordt door vooraanstaande doktoren en wetenschappers feest gevierd.
    Het is namelijk een bijzondere dag in de geschiedenis van de geneeskunde, er is een apparaat uitgevonden dat iedere vorm van
    kanker 100% geneest.

    Je zou toch verwachten dat we deze man allemaal kennen en dat hij geprezen wordt in alle medische publicaties en geschiedenisboeken. Royal R. Rife is namelijk de man wiens uitvinding in 1931 kanker VOLLEDIG wist te GENEZEN.

    Maar zijn vinding is verdwenen en Royal R. Rife stierf anoniem en gedesillusioneerd. Ondanks dat hij kon bewijzen, keer op keer, dat hij kanker kon genezen, werd hem overal de deur gewezen. Gewist uit de geschiedenisboeken, uitgewist als geniaal wetenschapper.

    Er kon niet verdient worden aan deze uitvinding
    Zijn kennis is in handen van mensen die dit niet met de wereld willen delen. Er zijn zelfs apparaten ontwikkeld op basis van deze technologie die menselijke cellen volledig kunnen vernieuwen.

    Zo is er een apparaat, ik zal hier een artikel aan gaan wijden, waar je een mens in kunt schuiven en 3 minuten later komt die persoon er weer uit met volledig vernieuwde cellen. Ja mensen, het eeuwige leven bestaat al,

    de techniek is bijna 100 jaar oud.

    Dagelijks sterven er miljoenen mensen aan kanker terwijl deze 100% genezen kunnen worden. Mensen doorgaan gruwelijke chemocuren, worden volgespoten met zwaar gif om alle cellen te verbranden in de hoop dat je nog op tijd nieuwe cellen aanmaakt voor je sterft, allemaal voor niets? Of toch niet? De farmaceutische industrie verdient namelijk triljoenen aan de handel in allerlei "niet" geneesmiddelen tegen kanker.

    Ik zeg het u recht voor zijn raap, het kankerfonds mag dan gedragen worden door enorme aantallen ter goeder trouw menslievende mensen, maar
    de personen die deze organisatie hebben opgezet zijn CRIMINELEN. Biljoenen gaan er om in de zoektocht naar een NIET genezend geneesmiddel.

    Het is werkelijk te triest voor woorden dat de zucht naar macht en geld een dergelijk walgelijk bedrog bestaansrecht geeft. Denkt u er maar eens goed over na wanneer een geliefde van u sterft aan kanker en waarom hij sterft.

    U bent niet boos? Dan komt dat omdat u deze informatie niet geloven kunt of niet geloven wilt.

    Meer informatie in Engels http://www.rife.org

    Attentie: Argusoog

    24-10-2010 om 21:17 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:GEZONDHEID
    21-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIEMGROENTEN
    Kiemgroenten
    Na de oogst, de tuin winterklaar zetten, komen de dagen om binnen een heleboel werk te doen ... De kiembakjes die de hele zomer inaktief waren komen weer boven.
    Lekkere kernachtige kiemen ... een meer dan welgekome tractatie bij de dagelijkse rauwkostschotel!
    Kiemgroenten zijn de jonge kiemen & scheuten van zaadjes, erwten en bonen. Lekker, fris en boordevol vitaliteit, kracht & gezonde bouwstoffen. En, wat veel mensen niet weten: ze groeien in het donker!

    Wat maakt kiemgroenten zo bijzonder?
    Kiemgroenten worden geoogst in het prille begin van de groei. Juist op dat moment bevat de kiem een zeer hoge voedingswaarde en staat bol van proteïnen, enzymen, bioflavetoïden, vitamines en waardevolle mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, fosfor en kalium. Daarnaast bevatten ze onverzadigde vetzuren en nauwelijks tot geen vet of verzadigde vetzuren.
    Kiemgroenten zijn heerlijk in salades, op een broodje gezond,  op de boterham met een plak kaas of tomaat, in roerbakschotels, als garnering of gewoon…als groente.
    Licht verteerbaar
    Omdat kiemgroenten eigenlijk 'baby' groenten zijn, hebben ze nog heel dunne celwanden. Kiemen laten daardoor hun essentiële voedingsstoffen makkelijker los. Samen met de
    , in overvloed aanwezige enzymen, zorgt dit ervoor dat kiemgroenten zo licht verteerbaar zijn.
    Pittige kiemen
    Kiemen met een lekkere krachtige smaak. Ze voegen echt iets toe aan een broodje of salade, soepen en wokgerechten. radijssla bevordert o.a. de spijsvertering en bevat stoffen die goed zijn tegen verkoudheid. Alle pittige soorten bevatten anti-oxidanten die je lichaam beschermen tegen o.a. bacteriën en schimmels.
    Aromatische kiemen
    Nog nooit proefde je zo'n heerlijk zachte knoflooksmaak als in onze lookkiemen,
    en dan de
    koreanderkiemen: je proeft het zaad, het blad en een vleugje citroen..
    een heel bijzondere smaak!
    Preikiemen en lookkiemen bevatten ook veel flavanoïden.

    Milde Kiemen
    De meeste kiemen kun je het beste rauw gegeten worden, want dan bevatten ze de meeste werkzame stoffen en smaken ze het lekkerst. Wist je dat Alfalfa veel meer vitamine C, B1,B2, Niacine, plantesterol en Vitamine E bevat dan b.v. komkommers of tomaten? Milde kiemen smaken heerlijk in elke salade, bij de lunch, op een broodje gezond enz.
    Alfalfa
    Zonnebloemenkiemen
    Erwtenasperges
    Greenpeez®

    Tarwekiemen
    Bijzondere' kiemen
    Deze kiemen vallen op door hun frisse rauwkost smaak maar zijn vooral bijzonder vanwege hoge glucosinolaten gehalte. Van broccoli is bekend dat de aanwezige actieve stof SGS de bescherming bevordert tegen bepaalde soorten kanker. Onderzoek naar de kiemen van broccoli, door Dr.Talalay aan de John Hopkins University in Baltimore (USA), wees uit dat SGS in Broccosprouts 30 x zoveel aanwezig is!
    aanbevolen hoeveelheid per week: 30 gram.
    Rode kool kiemen
    Broccosprouts®

    Stevige kiemen
    De iets grotere soorten die gekiemd worden uit bonen en erwten, zijn een waardevolle bron van eiwitten en mineralen.  Ze worden vooral verwerkt in wokgerechten en ovenschotels,
    Met rijst & pasta, even meebakken met vlees, of in de soep.
    Kikkerwtenkiemen zijn een waardevolle bron van plantesterolen, natuurlijke stoffen die een hoog cholesterol gehalte helpen voorkomen.
    Kiemmix
    Linzenkiemen

    Taugé
    Adzukikiemen
    Kikkererwtenkiemen

    Decoratief
    Deze soorten zijn vooral mooi en vallen op door hun kleur,  Ze zijn prachtig om een bord of gerecht mee te versieren. De uitgesproken, aardse rauwe bietjes smaak is wel voor de liefhebber!
    Rijk aan vitamine B11, B12, vitamine E en Chroom. 
    Spruitkiemen
    Rode bietenkiemen

    Azuki kiemen
    Roodbruine Japanse
    Mungboon.
    Smaak:
    neutraal, notig.
    Vooral geschikt voor warme gerechten:

    omeletten, roerbakschotels en soepen.

    Alfalfa
    neutraal, frisse smaak.
    enorm gezond, boordevol plantaardige eiwitten,
    Vitamines(C, D, E en K) en mineralen.
    Bloeddruk-en cholesterolverlagend.

    Gebruik: In salades en op belegde broodjes.


    Erwtenasperge kiemen
    Mooie lange, witte kiem, zeer decoratief.
    Smaak: aspergeachtig.
    Gebruik: als garnering en in salades.

    Taugé
    Vooral bekend uit de chinees/Indische keuken.
    Taugé is lekker fris en knapperig,
    Gebruik: heerlijk in roerbakschotels, salades en soepen.
    Broccosprouts®
    Frisse broccolismaak,
    lijkt een soort groene alfalfa en is enorm gezond!

    Lekker bij vis, op een belegd broodje en in salades.
    Greenpeez®
    Zeer decoratieve groene kiem,
    Knapperig en lekker fris van smaak.
    Gebruik: als garnering & in salades.

    Kiemmix
    Bonte mix van diverse kiemen,
    Vooral geschikt voor wok gerechten & in soepen.
    Ook rauw door salades of meebakken met vlees.

    Kikkererwtenkiemen
    Lekker stevige, kort gekiemde erwten.
    Bij uitstek geschikt om te roerbakken,

    in soepen & Italiaanse of Afrikaanse gerechten.
    Rauw, geroosterd of gefrituurd heerlijk in salades!

    Garlic Sprouts®
    Heerlijke zachte knoflook smaak!

    Decoratief en erg lekker op amuses, belegde broodjes,
    Salades, bij vis & vlees gerechten.
    Coriander Sprouts
    Uitgesproken koriander smaak met een vleugje citroen.
    Gebruik: Aziatische keuken, heerlijk bij visgerechten.
    Zowel rauw als geblancheerd.

    Linzenkiemen
    Zachte, lichtzoete smaak.
    Prima als rauwkost, maar gestoomd zijn ze nog lekkerder!
    In roerbakgerechten, soepen en salades.

    Rijk aan B1, B2, C en ijzer
    Radijssla
    Zo smaakten de radijsjes vroeger!
    Pittig en fris, heerlijk op een broodje kaas en in salades.
    Ook lekker in roerbakgerechten, sauzen of even meebakken met vlees.
    Preikiemen
    Fijn & frisgroen, bijzonder duidelijke preismaak.
    Uitstekend bij visgerechten; bij vissalades, kreeft, mosselen, haring.
    In de rauwkost salade, op een broodje ham of kaas.

    Goede vervanging van gesnipperde uitjes.
    Rettichkiemen
    Lijkt op groene radijssla, smaakt meer peperig
    Heerlijk op een broodje ham of kaas, in een salade of wokgerecht.

    Rode bietenkiemen
    Neutrale, lichtzoete iets gronderige smaak, net als rauwe rode bietjes.
    Door de prachtige kleur vooral gebruikt voor decoratie.
    Rijk aan vitamine B11, B12, vitamine E, chroom en magnesium.
    Roe koolkiemen
    Fris smakende kiem met een zeer aantrekkelijke lichtpaarse kleur.
    Combineert goed met diverse kaassoorten, appels en salade
    s.
    Rosabi Sprouts®
    Zeldzaam mooie Koreaanse roze bietenkiem.
    Smaak zachter dan rode bietenkiemen.
    Vooral gebruikt voor decoratie.
    Rijk aan vitamine B11, B12, chroom en magnesium.

    Sango Sprouts®
    Donkerrood/paarse radijssoort. Pittig peperige smaak.
    Uitstekend op een belegd broodje of sandwich.
    Door de opvallende kleur zeer decoratief in salades.
    Ook geschikt om te roerbakken.

    Tarwekiemen
    Zacht zoete smaak met een bite, rijk aan vitamine E .
    Heerlijk ook in bijv. fruitsalades, muesli en yoghurt.
    Geroosterd in salades 
    Venkelkiemen
    Heerlijk zachte venkelsmaak, fris en decoratief.
    Geschikt voor nagerechten met fruit of ijs(!)
    op een broodje kaas of ham. 
    Zonnebloemkiemen
    Olie/nootachtige smaak.
    De prachtige groene kiemen smaken heerlijk in salades,
    soepen en roerbakschotels, rauw of gesmoord.
    Rijk aan vitamine C en E, fosfor en calcium
    Voor meer informatie over deze kiemen: www.vanderplassprouts.nl















    21-10-2010 om 19:39 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:VOEDING
    Tags:Natuurlijke voeidng, vitamines
    17-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rocket Stove!

     UPDATE vraag: Zijn er mensen die ervaring hebben met het maken van

    een "rocket stove mass heather"

    Dit is een soort van tegelkachel met een warmtebank >>>  zie filmpje bij video's

    http://www.youtube.com/watch?v=hmYaIrHRMLM&feature=player_embedded

     


    Mijn nieuwe ROCKET STOVE!

    Het is me gelukt ... met 2 metalen vuilbakken, een bakrooster uit de kringwinkel.

    Een kachelbuis had ik nog ergens liggen, een elleboog daarentegen heb ik me aangeschaft.

    In de onderste vuilbak bracht ik een elleboog aan, waarin een passende kachelbuis gestoken werd. De ruimte rondom de buis werd opgevuld met leemgrond.

    Daarboven bracht ik dan een 2de vuilbak aan, die eveneens gedeeltelijk werd opgevuld met leemgrond.

    Bovenaan werd een rooster gezet, zodat er wel degelijk een pot of pan kan worden opgezet.

     

    De kleinkinderen hebben de opdracht gekregen van hout te sprokkelen in het bos, daarna kunnen we lekkere dingen bakken op de “buitenstove” ...

    Deze 'stove” heeft me al bij al 12 euro gekost ... dus uitkijken maar naar recyclagemateriaal, en vooral je uitvinderstalenten & intuïtie gebruiken!


    En nu nog een “Composttoilet”!

    17-10-2010 om 00:00 geschreven door madre  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:TUIN


    Archief per week
  • 12/09-18/09 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 27/07-02/08 2009

    Een interessant adres?

    Je kan ons vinden op: www.terramadre.webs.com/
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Laatste commentaren

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs