Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    10-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trajector Intermezzo

    Trajector Intermezzo  ‘Rematch’  in Hotel BLOOM!

     

     

     

    Op 7 en 8 september 2013 komt Trajector opnieuw naar Brussel na haar eerste aantreden in de Belgische hoofdstad in 2010. Trajector Intermezzo is een initiatief van Hotel BLOOM! en Centrifugal Projects dat dit jaar samenvalt met het openingsweekend van de jaarlijkse Brussels Art Days. Na Trajector Intermezzo  in april zal dit nieuwe initiatief van Trajector Art Fair en Hotel BLOOM! opnieuw haar inspiratie halen uit de vroegere Trajector Art Fairs en Art’n BLOOM! evenementen.

     

    Trajector Intermezzo wil de aandacht vestigen op de individuele kunstenaar en niet op de projecten, initiatieven en galerijen die eerder al aan bod kwamen bij de bekendere Trajector Art Fairs. Trajector Intermezzo zal een 25-tal opkomende internationale kunstenaars de gelegenheid geven om hun solo- of duoproject aan het Brusselse publiek voor te stellen. Verwacht u alvast aan een hoog staaltje eigentijdse, moderne kunst! Bovendien zal Trajector Intermezzo deze keer een klein aantal curatorprojecten voorstellen die volledig passen in het unieke kader van Hotel BLOOM!

      

    De focus van het klassieke Trajector Art Fair-concept heeft nooit op de commerciële galerijensector gelegen maar des te meer op ruimteprojecten, initiatieven van kunstenaars zelf en onafhankelijke curatorprojecten die een belangrijk platform en oefenterrein kunnen bieden aan opkomende eigentijdse artiesten van over de hele wereld. Terwijl er een loopje genomen wordt met de rol van vzw’s, ruimteprojecten en zelfstandige curatoren binnen het commerciële kunstcircuit, kiest Trajector steevast voor de originele hoek en zorgt het voor een kunstmarkt in een Brussels top design hotel. Ironisch, kritisch of zuiver commercieel? Laten we daar de kunstenaars en het publiek zelf over oordelen. Eén ding is zeker, Trajector Intermezzo gaat gewoon door op haar eigen typische elan.  

     

    Juist zoals bij de eerste tentoonstelling van Trajector Intermezzo, zullen bij Trajector Intermezzo ‘Rematch’ alle schijnwerpers gericht worden op het concept ‘hotel’. Kunstwerken en voorstellingen zullen in dit geval volledig in de lijn liggen met het unieke kader van Hotel BLOOM! 

     

    Trajector Intermezzo ‘Rematch’ voorziet plaats voor zowel solo- als duovoorstellingen in de gastenkamers op de eerste verdieping van Hotel BLOOM! Met een volledig nieuwe affiche, bestaande uit internationale namen uit de kunstwereld, belooft Trajector Intermezzo ‘Rematch’ al even hoge toppen te scheren als tijdens haar aantreden in april.

    Op het programma staan voorstellingen van Amerikaanse, Belgische, Britse, Canadese, Chinese, Deense, Nederlandse, Franse, Duitse, Ierse, Japanse, Noorse, Spaanse, Zweedse en Zwitserse kunstenaars. Alsof dat allemaal nog niet kosmopolitisch genoeg is, zijn zij een weerspiegeling van onze moderne wereld door te leven en/of te werken op de meest uiteenlopende locaties zoals Brussel, Parijs, Londen, Amsterdam, Berlijn, Antwerpen en Zurich. 

    10-08-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    07-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kriekenoogst bij Belle Vue
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NIEUWE KRIEKENOOGST EINDELIJK AANGEKOMEN IN BROUWERIJ VAN BELLE-VUE

     

     

    In het jaar van de 100ste verjaardag van Belle-Vue lieten de krieken echt lang op zich wachten, door de opeenvolgende periodes van koude en droge hitte moesten we er dit jaar echt lang op wachten, maar de nieuwe krieken zijn vandaag aangekomen in de brouwerij van Belle-Vue en bovendien zijn ze van uitstekende kwaliteit!

     

    Enkele tientallen tonnen vers geplukte krieken van de variëteiten Gorsem en Kelleris werden in gekoelde vrachtwagens uit Tienen naar de brouwerij Belle-Vue gebracht. De krieken werden in de brouwerij van Belle-Vue afgeladen en meteen toegevoegd aan de lambiek. Zo wordt de Kriek Lambiek gemaakt die de basis vormt voor de Belle-Vue kriekbieren: de meest populaire van het land. Dit jaar is bovendien heel speciaal voor Belle-Vue, want de brouwerij viert zijn 100-jarig bestaan.

    “Ieder jaar is het weer met spanning uitkijken naar de kriekenoogst, een belangrijk moment voor onze brouwerij. We hebben dit jaar inderdaad wat langer moeten wachten, maar de zon van de afgelopen weken heeft ervoor gezorgd dat we niet alleen verwend zijn op het vlak van kwaliteit, de oogst heeft dit jaar ook mooie hoeveelheden opgeleverd,” aldus brouwerijmanager Tom Dumortier.

     

    Authentieke en typisch Brusselse know-how

    De geschiedenis van Belle-Vue start in 1913 in Brussel, toen Philémon Vanden Stock begon met het “versnijden” van lambiek. Uit verschillende soorten lambiek van meerdere producenten ontwikkelde hij geuze. Ook vandaag nog worden alle Belle-Vue bieren gebrouwen op basis van lambiek, een bier van spontane gisting. Voor de Belle-Vue kriekbieren voegen onze meesterbrouwers krieken toe aan de lambiek, die spontaan gist dankzij de natuurlijke gistcellen die in de lucht aanwezig zijn. Voor de heerlijke kriekbieren van Belle-Vue worden maar liefst 80 kg krieken toegevoegd per 600 liter lambiek.

     

    Het schudden van de krieken

    De kwaliteitskrieken die worden geselecteerd voor de kriekbieren van Belle-Vue komen uit de streek van Tienen. Vooraleer zij de brouwerij bereiken, hebben de krieken al een hele weg afgelegd. De dag voor de levering (er gaat zo’n twaalf uur over van het oogsten tot de levering aan de brouwerij), worden de kriekenbomen “geschud” met een mechanische “arm”. De krieken vallen bij het schudden op een dekzeil dat wordt opgerold en vervolgens wordt geledigd in grote tonnen met water. De krieken zinken dan naar de bodem van de ton, terwijl de takjes en bladeren komen bovendrijven. Deze techniek zorgt ervoor dat de krieken in optimale omstandigheden geoogst worden. Nadien worden de krieken voorzichtig vervoerd in blauwe plastieken tonnetjes, en worden ze bij levering aan de brouwerij meteen verwerkt in de lambiek. Na 6 maanden rijping ontstaat zo de Kriek Belle-Vue, met zijn prachtige robijnrode kleur en fruitige smaak.

     

    1913 – 2013

    Dit jaar is voor Belle-Vue heel bijzonder, want de brouwerij viert zijn 100ste verjaardag. Voor deze gelegenheid tekenen de gekende Belle-Vue karakters Jos en Jef graag weer present. Ze figureren niet alleen op de verpakkingen, maar hebben ook de aftrap gegeven voor de match tussen Anderlecht (RSCA) en Standard op 5 mei laatstleden. Tijdens deze match droegen de spelers van RSCA ook de originele uitrusting die gedragen werd tijdens het eerste voetbalseizoen waarin Belle-Vue als sponsor van de club optrad. Hiermee werd de aanwezigheid van Belle-Vue tussen 1973 en 1981 als hoofdsponsor van paars-wit herdacht.

     

    Philemon Vandenstock legde in 1913 de basis voor de huidige brouwerij Belle-Vue. Maar de geschiedenis van de Geuze bieren gaat terug tot in de middeleeuwen. Deze authentieke Lambiek bieren werden toen al in de Zennevallei gebrouwen. Kenmerkend voor Geuze bieren is het gebruik van 30% tarwe, een spontane gisting en een versnijding van jonge en oude Lambieken. De spontane gisting met de gistcellen uit de lucht rondom de Zennevallei geeft de Geuze bieren hun typische zurige smaak. Lambiek is het basisbier dat in eikenhouten vaten rijpt. Na één jaar spreekt men van een jonge Lambiek. Er worden vier Belle-Vue bieren gebrouwen, die worden geserveerd in de traditionele Belle-Vue glazen aan een temperatuur tussen 2° en 3°C. In 2013 viert Belle-Vue zijn 100-jarig bestaan.

    www.ab-inbev.be  

     

     

    07-08-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    06-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Oost Vlaanderen zoekt !

    Oost-Vlaamse fiets- en wandelnetwerken zoeken enthousiaste peters en meters

     

     

     

    Voor het controleren van de wandel- en fietsnetwerken in de regio's Leiestreek, Meetjesland, Scheldeland, Vlaamse Ardennen en Waasland zoekt Toerisme Oost-Vlaanderen enthousiaste peters en meters.

     

    Drie keer per jaar controleren zij een lus op een van de netwerken en brengen zij verslag uit over foutieve of ontbrekende bewegwijzering, wegonderbrekingen, of andere problemen op het traject. Zo bouwen zij mee aan de kwaliteit van de Oost-Vlaamse fiets- en wandeltrajecten.

     

    De Oost-Vlaamse netwerken van Toerisme Oost-Vlaanderen tellen ruim 3.500 km fietstraject en 560 km wandelwegen, samen goed voor 18.500 bordjes. Om deze bewegwijzering op punt te houden en gebreken zo snel mogelijk te detecteren en op te losssen, zijn een paar honderd peters en meters nodig.

    Geïnteresserden vinden het  inschrijvingsformulier op http://www.tov.be/kandidaat

    06-08-2013 om 20:52 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neuzebier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ondernemende broer en zus Rutten slaan de handen in elkaar. Het idee kwam er tussen pot en pint tijdens één van de vele familiefeestjes. Luc Rutten van “Drankendiscount ’t Bakske” uit Tessenderlo heeft zijn eigen bier laten brouwen, en het zal geschonken worden in glazen van zijn zus Hilde Rutten  van “Berghoff Belgium” uit Lummen.

     

    “Neuzebier” is de oudste Limburgse tripel. Voor het eerst gebrouwen door Jo Billen uit Wellen in 1984. In zijn achterkeuken experimenteerde hij met een zelf in elkaar geknutselde brouwinstallatie. Toen in 1996 de objectieve bierproevers “De Limburgse Neus”, onder voorzitterschap van René Heselmans, tien jaar bestonden, werd het recept voor het eerst op grote schaal gebouwen. Bij brouwerij St. Jozef in Opitter werd een brouwsel gemaakt van 7000L. Deze brouwerij was toen nog een echte pils brouwerij waar men geen nagisting kon geven aan deze tripel.

     

    Dat is nu wel anders. Bij brouwerij Anders in Halen, waar het bier nu gebrouwen is, kunnen we met kleinere hoeveelheden van 2000 L werken en kan men wel voor een nagisting zorgen. Het bier zal dus ietsjes anders zijn en ook ietsje straffer… een kleine 8° vol.alc..

     

    Naast tarwe en hop bevat het bier ook nog een kruidenmengeling (deze vind je terug op het rugetiket) die het bier een speciale zachte, maar toch pittige smaak geven. Bij brouwerij Anders hadden ze zo een gek recept met al die kruiden nog niet gezien. Het kruidenmengsel heb ik dus zelf in de brouwketel gekieperd.  Ze zijn wel heel zorgzaam omgegaan met het recept en hebben zelfs de waterhardheid aangepast, omdat het verschil tussen water van Opitter en water van Halen erg groot is.

    Je hebt vast wel gemerkt dat het een Limburgs verhaal is. De naam “Neuzebier” is afgeleid uit de geografische ligging van Tessenderlo, namelijk de neus van Limburg.

     

     

     

     

       

     

     

    06-08-2013 om 20:51 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs