Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    18-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aperol

    Aperol Spritz, de zon in een flesje

    Populair Italiaans aperitief nu ook kant-en-klaar verkrijgbaar

     

     

     

    Met zijn bitterzoete smaak en oranje kleur laat Aperol Spritz® niemand onberoerd. Enkele jaren na de lancering van het populaire Italiaanse aperitief in België, worden de fans vandaag nog meer op hun wenken bediend: Aperol Spritz® ‘Ready to Serve’ in een trendy flesje. De smaak is dezelfde, maar de mogelijkheden zijn nog spannender. Mee op picknick, barbecue, een tête-à-tête in het park of simpelweg thuis in de zetel na een dag werken, in een handomdraai proef je voortaan de zon in een flesje.


    Aperitieven… in een handomdraai

    Verfijnd. Verfrissend. Verrassend. Aperol Spritz® hoeft vandaag geen introductie meer. Na een enorm succes in Italië, Duitsland en Oostenrijk, kent het bitterzoete aperitief nu ook in België een steile opmars. In enkele jaren is Aperol Spritz® uitgegroeid tot de referentie binnen de aperitieven.


    En daar komt nu een trendy vervolg op met een ‘ready to serve’ aperitief, in een leuk designflesje met speciale sluitdop. Open het flesje en ontdek een zonnig drankje met pit. Met energie. Met levenslust. En met een zinnenstrelende bitterzoete smaak, waarachter een geheime mix van aromatische kruiden schuilt.


    Koud serveren, bij voorkeur in een wijnglas, met enkele blokjes ijs en een schijfje sinaasappel. Wedden dat jij, je familie en je vrienden in een handomdraai ‘Crazy For Life zijn? Want Aperol Spritz® staat voor pure Italiaanse lifestyle: zon, smaak en dolce far niente! Ideaal dus om echte, gezellige momenten te delen, waar en wanneer je wilt dankzij het kant-en-klare aperitief.


    Praktische info Aperol Spritz® Ready to Serve: Aanbevolen verkoopprijs: e 5,99 (set van 3 flesjes 17,5 cl)










    18-05-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    17-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjechisch wijnseizoen

    TSJECHISCHE WIJNSEIZOEN GAAT VAN START

    Fietsend de wijncultuur verkennen in Moravië en Bohemië

     

     

     

    Tsjechië staat culinair bekend om zelf gebrouwen biertjes en traditionele goulash. Maar wat veel mensen niet weten is dat er 1200 kilometers aan wijnroutes liggen in Moravië. Nu de lente is begonnen gaat het Tsjechische toeristische wijnseizoen van start. Probeer één van de vele fietsroutes in Moravië of Bohemië en kom tussendoor tot rust met wijntje in een eeuwenoude wijnkelder.

     

    Wijnhart van Tsjechië

    De Tsjechische wijngaarden liggen verdeeld over de Bohemen en Moravië. Maar liefst 96% van de wijngaarden zijn in Zuid-Moravië, bij de Oostenrijkse grens te vinden. Het gebied kent hete dagen en koele nachten: een ideale combinatie om druiven te rijpen. Zo wordt de hoge concentratie en variatie van aroma’s behouden. De Tsjechen zijn liefhebbers van hun eigen wijnen, het grootste gedeelte van de productie gaat dan ook op aan eigen consumptie. Per jaar wordt er per hoofd van de bevolking 18 liter wijn geconsumeerd. 

     

    Wijnfietroutes

    Fietsen, wijn drinken en van de lokale cultuur genieten lijken misschien niet bij elkaar te horen, maar in Zuid-Moravië zijn talloze fietsroutes door de wijngebieden te vinden. Een fietstocht door het heuvellandschap voert je langs wijngaarden en je kunt een wijntje drinken in eeuwenoude wijnkelders. Er zijn routes voor de ervaren fietser maar ook voor beginnende fietsers. De routes komen niet alleen langs wijngaarden maar ook bij UNESCO monumenten zoals het Lednice-Valtice landschap.

     

    Tsjechië heeft een eeuwenlange wijngeschiedenis die terug gaat tot de Romeinen. Inmiddels worden Tsjechische wijnen wereldwijd onderscheiden. In de wijnkelder van kasteel Kromeriz is het zelfs mogelijk om wijn te drinken in gewelven uit de 13e eeuw. De wijn wordt volgens eeuwenoude traditie gemaakt. Het kasteel is een UNESCO monument en beschikt over een indrukwekkende tuin.

     

    Tijdens de fietstocht langs de wijnboeren is te zien dat er talloze wijnen bekroond zijn. Driekwart van de Tsjechische wijnen zijn wit. Kenmerkend is de zoetheid, waar de bevolking zelf dol op is. Maar ook de droge wijnen mogen er zijn. Kenners zullen bij witte wijn de smaak van de in Oostenrijk bekende Welschriesling druiven herkennen. Maar ook kent Tsjechië rode zachte en elegante wijnen waaraan de wijnliefhebbers zich tegoed kunnen doen.

     

    www.czechtourism.com - www.czechtourism.com/s/wine-trails

    www.wineofczechrepublic.cz/3-5-wine-varieties-in-cr-en.html

     

     

     





    17-05-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    16-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actief genieten Koksijde Oostduinkerke

    ACTIEF GENIETEN IN KOKSIJDE – OOSTDUINKERKE

     

     

     

    Badplaats Koksijde-Oostduinkerke bekoort elke reiziger met een veelzijdig toeristisch aanbod. Een van de sterktepunten is het natuurschoon dat men op een actieve manier kan ontdekken. Fietsers, wandelaars en zelfs golfers zien in Koksijde-Oostduinkerke hun vakantiedromen bewaarheid worden.

     

    Goed dat de recreatieve zones van Koksijde Oostduinkerke bijna helemaal als natuurreservaat zijn beschermd! De bezoeker kan dus niet overal een voetafdruk achterlaten maar in dit 700 ha groot natuurgebied vinden actieve recreanten al het nodige om maximaal te genieten: informatiepanelen, didactische bezoekerscentra, een netwerk van bewegwijzerde wandel- en fietspaden, rust- en observatiepunten, ervaren gidsen en af en toe een leuke kroeg om uit te blazen.

    Zowel voor de recreatieve fietser als voor zij die een uitdaging niet schuwen – een kuitenbijter in de duinen of aan langer parcours door het polderland – biedt Koksijde-Oostduinkerke een brede waaier aan mogelijkheden. Dankzij het fietsnetwerk met de talloze knooppunten kunnen badplaats en regio makkelijk worden verkend.

     

    De knooppunten 65 en 66 van het fietsnetwerk liggen respectievelijk in Koksijde en Oostduinkerke. Het zijn startplaatsen voor routes, die je zelf samenstelt, langs de zee of door het hinterland. Er is bv. het mooie circuit richting deelgemeente Wulpen en langs het kanaal Nieuwpoort-Veurne tot in het centrum van Veurne. Een andere fietsroute, met als startplaats knooppunt 66, voert door het natuurgebied Doornpanne, langs de Hoge Blekkeren via het Paul Delvaux Museum naar De Panne. Beide routes zijn hooguit 15 km lang en kunnen dus ook door kinderen worden gefietst.

     

    Wandelaars hebben in Koksijde-Oostduinkerke onbeperkte mogelijkheden, het is meteen de beste manier om de pracht van de Yde Duinen en De Doornpanne te ontdekken. Net als voor de fietsers zijn er ook voor de stappers tal van themawandelingen. Er is bv. de Kruwerswandeling, 8 km lang, met als begin- en eindpunt Estaminet De Peerdevisscher in Oostduinkerke. Een kruwer is een strandvisser die net als de garnaalvisser te paard zijn net door het strandwater trekt. Langs de wandelroute maak je kennis met veelzijdig natuurschoon in de Oostvoorduinen, het Hannecartbos met zijn botanische rijkdom en het natuurgebied Ter Yde, één van de grootste duinencomplexen van de Kust. Het is een tocht vol afwisseling, met de mogelijkheid om het Navigo Nationaal Visserijmuseum te bezoeken, of om achteraf uit te blazen in de Peerdevisscher, bij een streekbiertje en een heerlijke portie verse garnalen.

     

    Ook golfliefhebbers kunnen in Koksijde-Oostduinkerke hun hartje ophalen. Er is het gloednieuwe golfterrein Koksijde Golf Ter Hille. Geniet van een driving range met 25 afslagplaatsen en van de shortcourse (9 holes, par 31). Het golfterrein wordt op een ecologische manier uitgebaat en de schitterende omgeving staat ook open voor fietsers, wandelaars en vissers. Met Pasen 2014 zal de 18 holes worden geopend (www.koksijdegolfterhille.be).

    www.koksijde.be - Infokantoor Koksijde, Zeelaan 303, T 058 51 29 10

     

    16-05-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    15-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milner

    Kaasinnovatie én smaaksensatie: Milner Geit & Koe

    Laat je verrassen door een nieuwe frisse, romige kaas van twee soorten melk

     

     

     

    Spannende vooruitzichten voor kaasliefhebbers! Vanaf midden mei kan je proeven van Milner Geit & Koe, een nieuwe kaas die al het goede van geitenkaas en Goudse kaas samenbrengt. De smaak is ronduit uniek: fris, romig… en onweerstaanbaar lekker. Alvast twee inspirerende ideeën voor een lentefrisse lunch.


    Bij kaasfans is Milner al langer gekend om zijn volle smaak en minder vet. De nieuwe Milner Geit & Koe is daar een smakelijk vervolg op. Met zijn receptuur – 45% geitenmelk en 55% koemelk (weidemelk) – tekent deze lekkere kaas voor een ware primeur.

    De milde smaakervaring is bijzonder: zo proef je de pittige, romige smaak van geitenkaas, gecombineerd met de zachte en frisse toets van Goudse kaas. Milner Geit & Koe is met zijn volle smaak toch beperkt in vetgehalte: 40% minder vet vergeleken met Goudse 48+. Een gezonde nieuwkomer dus die zorgt voor een smakelijke variatie.


    Praktische info Milner Geit & Koe: Verkrijgbaar vanaf midden mei bij Colruyt, Delhaize en Carrefour - Richtprijs: 3,49 euro (175 g, 6 sneetjes)





    15-05-2013 om 17:26 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurostar

    EUROSTAR KIEST WAITROSE VOOR DE NIEUWE MENU’S

     

     

     

    Eurostar werkt samen met Waitrose, de favoriete supermarktketen van de Britten, voor het nieuwe cateringaanbod in de barrijtuigen. Op het menu staan twintig nieuwe

    producten van Waitrose, met onder meer populaire snacks (sandwiches, salades, …), maar ook meer exotische en onverwachte gerechten (ceasar salad wrap, kip tikka masala, croque-monsieur, selectie van tapas, risotto met champignons, worteltjescake, …).

     

    Waitrose heeft 291 supermarkten in het Verenigd Koninkrijk en exporteert zijn producten naar 45 landen. Dankzij Eurostar is dit de eerste belangrijke stap voor deze bekende keten in België en Frankrijk. Deze supermarktketen is een favoriet bij vele Britten. Hun winkels bevinden zich in stadscentra en staan bekend voor hun kwaliteit, versheid en verscheidenheid van producten. 

    Naast deze samenwerking met Waitrose heeft Eurostar ook zijn catering in de trein in

    de beide eerste klassen herzien: sinds 25 april worden de nieuwe zomermenu’s van Business Premier samengesteld door Michelinsterrenchef Raymond Blanc, en wordt er een nieuwe formule in Standard Premier aangeboden op basis van feedback van reizigers. 

    15-05-2013 om 17:21 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disaronno

    Hector De la Rosa, Belgische kandidaat voor de internationale finale van Disaronno Mixing Star!

     

     

     

    In februari lanceerde Disaronno de derde editie van haar internationale cocktailwedstrijd. Deze verloopt in twee fases. In de eerste fase, die nu afgelopen is, verkozen Italië, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Spanje, Zweden, Finland, Australië, Nederland, de Verenigde Staten, Canada en – niet te vergeten - België, hun eigen kampioen!

     

    De 15 Belgische cocktailartiesten namen het tegen elkaar op in het Aloft Brussels Schuman Hotel. De uitdaging? Een origineel cocktailrecept op basis van Disaronno uit hun mouw schudden, onder het alziend oog van de camera én een professionele jury, samengesteld uit mixologen en journalisten.

    In België kregen de kandidaten - voor de eerste keer en exclusief voor Disaronno Mixing Star - een snelcursus acteren. Gedurende enkele uren gaf acteur en regisseur Patrick Ridremont de deelnemende bartenders tips en tricks om hun cocktailact op de beste manier aan hun publiek en voor de camera te presenteren. Het publiek entertainen en het shaken is een kunst op zich! Vooral als de kandidaten zich hiervoor moeten baseren op een bekende film...


    Om de Disaronno Mixing Star 2013 te worden, zijn dan ook twee kwaliteiten noodzakelijk: je moet de show kunnen stelen en bovendien ook een nieuwe, originele en lekkere cocktail op basis van Disaronno kunnen samenstellen. Deze kwaliteiten had Hector De la Rosa, barman in het Brusselse hotel Le Thon EU, duidelijk in huis. Hij overtuigde de jury moeiteloos dat hij de ‘cocktail’kunst meester is en liet hen sprakeloos achter.

     

    Zijn recept “Moonwalker”, naar de gelijknamige film bevat 2,5 cl Disaronno,  4 cl groene Chartreuse, 3 cl limoensap, eiwit en 2 koffielepels speculoospasta.
    "Ik ben verheugd dat mijn cocktail de jury kon overtuigen, reageert Hector De la Rosa. Ik wou met mijn recept de bijzondere smaak van Disaronno versterken met een speculoos en voegde er dan nog een toets limoen aan toe. Ik kijk nu al uit naar de internationale finale en hoop dat de raad van Patrick Ridremont me daar van pas zal komen !”

    Ook Patrick Ridremont was vol lof over de winnaar van de Belgische finale. “Ik ben onder de indruk, vertelt de acteur/regisseur. Hector De la Rosa heeft gevoel voor het entertainen van mensen en ik denk dat veel van de stamgasten van hotel Le Thon in Brussel het daarover met me eens zijn. Hopelijk is de internationale jury dat ook! Zijn cocktail is trouwens één van de beste die ik ook geproefd heb ! »

     

    Op de tweede plaats eindigde Jan Van Ongevalle, bartender in bar Mascotte van het Knokse casino. Zijn cocktail “Jackie” is geïnspireerd op de film Jackie Brown. Het recept:  3 cl Disaronno, 3 cl Rhum Havana Club anejo especial, 3 cl verse puree van ananas,  3 cl vers limoensap, 7 cl kaneel- en anijssiroop, Angostura orange bitter, Bitter Truth, eiwit.

    David Gouaut, barman in de Loui Lounge & Bar van het Steigenberger Grand Hotel in Brussel, vervolledigde het podium met zijn cocktail “Smokey Pear”. Inspiratie voor het recept haalde hij in de film Django Unchained: 3 cl Disaronno, 3 cl Bourbon whiskey,  3 cl perensap, 1 cl spicy sirop, 0,5 cl citroensap en 3 scheutjes laphroaig van 10 jaar.

    Op 3 juli dingt Hector De la Rosa samen met 13 andere kandidaten mee naar de titel van DISARONNO MIXING STAR 2013 en maakt hij misschien net als George Bagos (Griekenland) en Franceso Cione (Italië), deelnemers van vorige edities, naam en faam in de cocktailwereld.


    Mixing Star is een internationale wedstrijd voor alle professionele barmannen ter wereld. Een wedstrijd die de talenten op vlak van internationale en moderne cocktails naar voor schuift. Dit spel staat in het teken van de passie, de vindingrijkheid en de ervaring van de barmannen, waarmee zij de kunst van de mixologie levendig en verleidelijk houden. Deze professionals vertegenwoordigen de essentie van Disaronno. Sinds de eerste editie in 2010 zijn er meer dan 2000 nieuwe cocktails ontwikkeld, wat bewijst dat de Italiaanse likeur veel in zijn mars heeft. 

     

    De winnaar van de internationale finale in Amsterdam zal op de 70ste editie van het Filmfestival van Venetië de filmsterren van dichtbij zien... Hij maakt er zijn eigen Disaronno Signature Cocktail voor de aanwezige beroemdheden!

     







    15-05-2013 om 17:21 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    14-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ecologisch logeren/2

    Ecologisch logeren, consumeren en soigneren in Zuid-Tirol /2

     

     

     

    Tot wel 300 zonnige dagen per jaar, een mild klimaat en zeer vruchtbare grond: de Zuid-Tiroolse natuur is een uitstekende voedingsbodem voor heerlijke voedingswaren. Een van de voornaamste exportproducten is de appel (één op tien Europese appels komt uit Zuid-Tirol!). Voor appetijtelijke appels trek je naar Renon/Ritten. Daar produceert Thomas Kohl van het Troidnerhof op 900 m hoogte exclusieve gastronomische bergappelsappen.

     

    Thomas kweekt zes verschillende soorten waaronder de bekende Jonagold en Elstar en maakt daarvan zeer pure en eigenzinnige sappen. Net als wijnen hebben zijn sappen elk een eigen karakter, dat mooi samengaat met bepaalde gerechten. Zo komt ‘Kohl Gourmet Jonagold’ best tot zijn recht bij wit vlees, verse kazen en desserts. www.kohl.bz.it

     

    In Zuid-Tirol vind je naast biologisch fruit ook een rijke selectie aan zelfgekweekte groenten. In Barbiano/Barbian kan je daarvoor terecht bij boerderij Aspingerhof. Boer Harald Gasser specialiseerde zich in lang vergeten groenten en laat je bijvoorbeeld kennismaken met exotisch klinkende knollen als aardamandel of suikerwortel. Je zal er trouwens niet de enige klant zijn, want ook de vele sterrenchefs uit de regio zijn dol op Haralds groenten. www.aspinger.it

     

    Op een oppervlakte van 20.000m² kweekt de familie Mulser al dertig jaar kruiden en planten met een medicinale werking. Ze verwerken hun met veel liefde geproduceerde kruidenrijkdom tot heilzame crème, cosmetica, olie, thee of homeopatische middeltjes.

    Onze favorieten: de goudsbloemcrème tegen littekens, de olie van citroenmelisse tegen reuma en de anti-age crème met rozemarijn, dennenaalden en theunisbloem. Deze 100% biologische kruidenmengsels kan je kopen in hun Pflegerhof in Castelrotto/Kastelruth of via hun website waar je meteen ook meer informatie kan vinden over het aanbod en de werkwijzen, de kruiden en hun werking.

    www.pflegerhof.com

     

     

    14-05-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    13-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ecologisch logeren

    Ecologisch logeren, consumeren en soigneren in Zuid-Tirol /1

     

     

     

    Bijzondere geografische en klimatologische omstandigheden maken van Zuid-Tirol een regio waar de natuur centraal staat. En dat willen de bewoners graag zo houden, want Zuid-Tirol is vandaag een van de provincies met de hoogste levenskwaliteit van heel Italië. De Zuid-Tirolers investeerden de afgelopen jaren volop in duurzame energie en bouwden met tal van ecocampings, agriboerderijen en passiefhotels een ijzersterke reputatie op in het ecotoerisme. Tel daar nog de rijke waaier aan ambachtelijk gekweekte lokale producten bij en je begrijpt dat de streek een waar paradijs is voor (bio)toeristen. Ecologisch verantwoord logeren, consumeren en soigneren in Zuid-Tirol: een (kleine) greep uit het (grote) aanbod.

     

    Een nieuwe aanwinst op de lijst van ecologische boederijen is Sandwiesen, een appelboerderij in Gargazzone/Gargazon. Het woonhuis en gastenappartementen werden voorzien van alle mogelijke ecologische snufjes. Sandwiesen ademt bovendien niet alleen rust uit, het IS rust. Niet alleen voor geitenwollensokkenfans, maar voor iedereen die de kalmte wil opzoeken. Gasten kunnen er bovendien genieten van het beste dat de Zuid-Tiroolse landbouw te bieden heeft, want de boerderij kweekt behalve appels ook peren, abrikozen, pruimen, vijgen, aardbeien, frambozen en bosbessen! www.sandwiesenhof.it.

     

    Ook de uitbaters van de in 2012 geopende boerderij St. Quirinus (Caldaro/Kaltern) kozen resoluut voor eco. Deze bioboerderij onderscheidt zich van de rest door het originele concept: een moderne, ecologische woning in een traditionele bouwstijl. St. Quirinus is bovendien ook een wijndomein, dus wie ter plekke helemaal verknocht raakt aan de plaatselijke wijn, kan een voorraadje inslaan in de boerderijwinkel. Verblijven doe je er in een van de vier ruime en zonnige appartementen, die natuurlijk ook helemaal zelfvoorzienend zijn wat betreft energie.

    St. Quirinus is een Rode Haan-boerderij, wat wil zeggen dat kids er helemaal thuis zijn! Terwijl mama en papa genieten van de biologische wijn, smult het hele gezin van fruit en kruiden van eigen kweek. www.st-quirinus.it  

    13-05-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    12-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa cruises

    VERJAARDAGSPRIJZEN BIJ COSTA CRUISES

     

     

     

    De hele wereld ontdekken, dat doe je met Costa Cruises en een deel van die wereld kun je in het kader van de 65ste verjaardag deze zomer op een prijsgunstige manier verkennen.

     

    De cruise met de Costa Favolosa op de Middellandse Zee is niet alleen aantrekkelijk door de magie van de azuurblauwe zee maar ook omwille van de interessante aanlegplaatsen. Tijdens de cruise van 8 dagen/7 nachten gaat het super sfeervolle, gloednieuwe schip voor anker in de havens van Barcelona, Palma, Valletta (Malta), Catania (Sicilië) en Napels. Deze reis wordt dus een opeenvolging van onvergetelijke momenten: wandelen op de Ramblas of door de nauwe straatjes van Palma de Mallorca, genieten van het panorama over de Etna of van de pronkerige architectuur van Napels.

     

    De Costa Favolosa vertrekt in de haven van Savona, elke week van mei tot november. Prijzen zijn afhankelijk van de reisperiode maar de kortingen (tot -70%) zijn elke maand van toepassing,  in functie van de beschikbaarheid. Voorbeeld: afreisdatum 17 juni, binnenhut  € 399, buitenhut zeezicht € 499, hut zeezicht met balkon € 599.

     

    De cruisereis met de Costa Magica naar de Griekse eilanden is al even verleidelijk en ook hier liggen de promoprijzen beduidend lager dan de brochureprijzen. De reis van 8 nachten/7 dagen begint in Venetië waarna richting Italië (Bari), Olympia, Santorini, Corfu (Griekenland) en Dubrovnik (Kroatië) wordt gevaren.

    Reisperiode: elke week van mei tot november. Prijsvoorbeeld: afreisdatum 24 juni, binnenhut € 399, buitenhut zeezicht € 499, hut zeezicht met balkon € 599.

    Info: www.costacruises.be

    12-05-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs