Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    13-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P&v vakantiepark Bonavista

    Vakantiepark Bonavista de Bonmont nieuw Vakantiepark in Spanje:

    In Catalonië, ten zuiden van Barcelona, opent Pierre & Vacances deze zomer het nieuwe vakantiepark Bonavista de Bonmont. Dit is het tweede vakantiepark in Spanje na Terrazas Costa del Sol in Andalusië.

     

    Het vakantiepark ligt aan de kustplaats Bonmont, op 7 km van het strand, met uitzicht over de baai en op 20 minuten met de auto van Port Aventura, middenin een typisch mediterraans en bergachtig landschap. Het vakantiepark ligt tussen Sierra en de Middellandse Zee, vlakbij het pittoreske dorpje Mont-Roig del Camp, en niet ver van Tarragona, Cambrils. Niet onbelangrijk is dat de geografische ligging goed is voor gemiddeld 300 zonnige dagen per jaar.

    Bonavista de Bonmont ligt in een uitgestrekt gebied en heeft een typisch Mediterraanse architectuur. het vakantiepark bestaat uit 215 appartementen, van 2-kamerappartementen voor 4/5 personen tot 3-kamerappartementen voor 6/7 personen. De appartementen uit het select aanbod zijn ruim en uitgerust met moderne apparatuur, airconditioning en beschikken over een terras.

     

    Tijdens de zomervakantie zijn kinderen en jongeren van 3 t/m 17 jaar in Bonavista de Bonmont gratis welkom in de animatieclubs, die enkel met gediplomeerde animatoren werken. Voor de kleinsten staan veel verschillende thematische activiteiten (sportief, avontuurlijk of wetenschappelijk…) en stages (zoals de “geheim agent”- of circusstage) op het programma. De jongeren kunnen op hun beurt genieten van een speciaal programma waarbij vrienden centraal staan.’s Avonds trekt iedereen naar Le Spot, dé hotspot van de vakantie.

    Voor volwassenen worden er ook verschillende animatieprogramma’s aangeboden, voornamelijk tijdens de schoolvakanties, zoals fitnesslessen, wandeltochten om de omgeving te ontdekken, sportieve toernooien, familieavonden…

     

    Bonavista de Bonmont heeft een zwemparadijs van 400m2 met een bubbelbad, een wildwaterbaan, hydromassagematrassen en een kinderspeelbad. Naast het vakantiepark ligt de 18 holes golfbaan van Bonmont die net als het clubhuis een weids uitzicht over zee heeft. De unieke locatie van de golfbaan leidt tot een ontspannende golfervaring en het terrein staat bekend als een van de meest prestigieuze golfbanen van Spanje. Er is een speciaal tarief voor de green voor gasten van het vakantiepark. Tennis en padel zijn ook in de buurt beschikbaar, net als verschillende wateractiviteiten die op en rond het strand van Miami Playa kunnen worden uitgevoerd.

     

    Door het brede aanbod van verschillende bestemmingen in Frankrijk en daarbuiten, flexibele verblijfsperiodes en versimpelde tarieven per periode en per regio, biedt Pierre & Vacances op maat gemaakte vakanties die bij ieder budget passen. Ook zijn er het hele jaar door interessante aanbiedingen.

    Pierre & Vacances biedt vakantiegangers, ongeacht hun leeftijd of specifieke wensen, altijd een interessante vakantie. Een weekje genieten van de rust op het platteland, twee of meer 100% zonnige weken in Spanje, een romantisch weekendje of midweekje weg, spontaan een nachtje weggaan zonder ver te moeten reizen… Bij

    Pierre & Vacances kan het allemaal.

     

    Pierre & Vacances heeft altijd gekozen voor de meest uitzonderlijke locaties voor de residenties en vakantieparken. De Pierre & Vacances residenties en vakantieparken gaan, dankzij het gebruik van de lokale architectuur, altijd volledig op in de omgeving. Ideaal om maximaal te profiteren van de activiteiten in de streek.

     

     

    13-04-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    12-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P&V Zomer 2013

    Pierre & Vacances zomer 2013

    P & V “denkt aan alles, maar vooral aan haar gasten”

     

     

     

    Pierre & Vacances, Europees markleider op het gebied van vakantieverhuur, biedt verschillende vakantie-ervaringen onder de labels vakantieparken en Pierre & Vacances premium. Het merk staat, naast haar aanbod op uitzonderlijke locaties, ook bekend om de veelzijdige waaier aan activiteiten.

     

    De 16 vakantieparken zijn zeer ruim opgezet en liggen in weidse gebieden. Door gebruik te maken van regionale bouwstijlen gaan ze harmonieus op in de omgeving. De parken bieden accommodaties in de vorm van appartementen of losse vakantiehuisjes van drie luxe niveaus: Comfort, Select en VIP. Daarnaast beschikt ieder vakantiepark over grote zwembaden en biedt het ‘à la carte’ animatieclubs voor kinderen en jongeren, een animatieprogramma en stages voor de hele familie. Er is dus voor ieder wat wils !

     

    Pierre & Vacances innoveert, renoveert en biedt ook dit jaar nieuwigheden om te ontdekken. Uiteraard in Frankrijk, maar ook erbuiten!  Een nieuw aanbod: Pierre & Vacances – Zee en stad. Aan zee, middenin de bekendste kustplaatsen, kunnen vakantiegangers kiezen uit 18 Pierre & Vacances residenties. Hun belangrijkste troef is de bijzondere ligging: zowel aan zee als vlakbij pittoreske straatjes van het centrum. Zo is het even gemakkelijk om door de stad te flaneren als over het strand te struinen, een boottochtje wisselt zich moeiteloos af met wat winkelen.

    De residenties zijn makkelijk bereikbaar met de trein of per auto, waardoor ze het perfecte decor vormen voor een weekendje weg, zowel in het hoogseizoen om van de levendigheid van de stad te genieten, als buiten het seizoen om uit te waaien op het strand of van de eerste zonnestralen te genieten.

    Naast zonnebaden vormen de residenties de perfecte locatie om de omgeving te ontdekken. Het team van de residentie doet zijn uiterste best om gasten op de bezienswaardigheden en must-sees van de plaats en de regio te wijzen. Alle Pierre & Vacances Mer & Ville residenties zijn uitgerust met wifi (in het appartement en bij de receptie), beddengoed en een eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen. Ideaal dus voor een korte vakantie, een midweek of weekendje weg.

     

    Pierre & Vacances verrijkt eveneens het aanbod in de bergen met 12 nieuwe residenties. In totaal zijn er 25 bestemmingen om te genieten van de frisse berglucht, in Arc 1800, Avoriaz, Belle Plagne, Chamonix, Font-Romeu, La Mongie, La Tania, Les Menuires, Méribel en Plagne 1800. De residenties liggen voornamelijk middenin de bergdorpen en Pierre & Vacances biedt er gratis activiteiten, zoals toegang tot het zwembad, boogschieten, minigolf, tennis…

    12-04-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trajector Intermezzo

    Trajector Intermezzo ‘Single Occupancy & Double Dates’ Art’n BLOOM! 

    Zaterdag 20 april 2013 – 11:00 tot 21:00.

     

     

     

    Na de eerste verschijning in de Belgische hoofdstad in 2010 keert Trajector terug naar Brussel.  Trajector Intermezzo is een initiatief van  Hotel BLOOM! en Centrifugal Projects en vindt plaats op zaterdag 20 april 2013, en in samenwerking Art Brussels.

     

    Op 20 april 2013, biedt Trajector Intermezzo een platform voor 22 internationale opkomende en in de bloei van hun carrière artiesten die in de gastenkamers Hotel Bloom! één- of tweepersoonsprojecten realiseren, en daarmee een hoog niveau van moderne kunst aan het Brusselse publiek presenteren.

     

    Trajector Art Fair’s oorspronkelijke focus is nooit op de commerciele gallerijen sector geweest, maar eerder op de project ruimtes, initiatieven van artiesten en onafhankelijke projecten van curators die  belangrijke platformen en experimentele basis vormen voor opkomende moderne artiesten in de internationale arena. Eigenlijk een soort feestelijk en speels spel samen met non-profit organisaties, project ruimtes en onafhankelijke curatoren wordt deze Trajector eigenlijk een soort Art’n BLOOM .

     

    Vaak hebben de deelnemende artiesten de titel van Trajector Intermezzo, ‘Single Occupancy & Double Dates’ letterlijk vertaald en zullen werken en presentaties tentoonstellen die specifiek aan het unieke sociale en culturele karakter van hotels beantwoorden.

     

    Trajector Intermezzo presenteert werken van Australische, Belgische, Spaanse, Duitse, Nederlandse, Britse, Koreaanse, Amerikaanse, Libanese, Italiaanse, Deense en Franse kunstenaars. Een reflectie van onze wereld van vandaag, wonen en werken deze artiesten in Berlijn, Parijs, Cardiff, Londen, Manchester, Antwerpen en de Azoren. Dat Londen de centrale rol van artistieke hub heeft is duidelijk merkbaar in het aantal deelnemende artiesten  die in Londen woonachtig zijn. Een aantal bekende artiesten van de vorige Trajector editie maar ook veel nieuwe gezichten.

    Trajector Intermezzo, met gratis toegang is open voor het publiek van 11 tot 21 uur.  

    Adres: Hotel BLOOM! Koningsstraat 250, 1210 Brussel – België

    T: +32 (0)2 220 66 11 www.hotelbloom.com  www.artnbloom.com

    12-04-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    10-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bordeaux, het zonnetje in huis

    Na een paar valse starts lijkt het eindelijk zover: de dagen worden wel degelijk langer, de temperaturen zachter en de zon laat zich af en toe zien. Het is natuurlijk nog niet meteen stralend weer, maar je kan toch al reikhalzend beginnen uitkijken naar een zomerseizoen vol terrasjes, aperitiefjes en barbecues onder vrienden. En wat is er op die momenten van puur plezier beter dan een glas bordeauxwijn? En met rood, wit en rosé is er voor ieder wat wils.

     

    Wit, de voor de hand liggende keuze

     

    Een frisse en en fruitige wijn nuttigen tijdens een zomerse dag aan de kust? Je kiest zonder twijfel voor witte wijn. De droge witte wijnen van Bordeaux combineren balans, rondheid en het explosieve aroma van sauvignon in een frisse en smakelijke afdronk met noten van citrus. Een droomaperitief, dus. Maar de witte wijnen van Bordeaux houden ook mooi stand bij andere gerechten, van het voorgerecht tot het dessert: schaaldieren, gevogelte, salades, fruit, chocolade, ... Kort samengevat: deze zomer steelt wit de show. Bovendien bevat wit minder calorieën dan rood of rosé, zeker niet onbelangrijk tijdens het bakpakkenseizoen!

     

    Rosé, de frisse optie voor warme dagen

     

    Als het kwik stijgt, stijgt de verkoop van roséwijn mee. Niet verwonderlijk, in de lente wordt de keuken immers lichter en eten we graag gegrilde gerechten, koude soepen en groentenschotels. We verkiezen frisse aroma’s op frisse temperaturen in de keuken, maar ook in ons glas. Roséwijn past helemaal in deze ‘lentewending’. De rosés uit Bordeaux, stuk voor stuk wijnen met robijnen reflecties en een intens aroma, zullen je blijven verbazen met hun levendigheid en rondheid. Toetsen van bes, kers, framboos en citrus zijn de perfecte aanvulling van je zomerse maaltijden.

     

    Rood, de zomerse verrassing

     

    Rood roept dan misschien niet meteen een ongedwongen zomers gevoel op, toch wordt deze wijn vaak onterecht verbannen tot winterse of zeer feestelijke avonden. Een jonge rode bordeaux gaat nochtans perfect samen met een lome zomerdag. Met zijn mooie evenwicht tussen tannines, zuurtegraad en zachtheid is een jonge bordeaux heerlijk bij een bord Italiaanse antipasti of een groentenquiche.

     

    Jezelf verfrissen, niet je glas

     

    Als de temperaturen in de zomer stijgen, hebben we vaak de neiging om onze drankjes extra te koelen. Maar wijn mag je niet te koud drinken. Lage temperaturen laten wijnen immers niet toe om zich ten volle te ontplooien. En dan is er nog een groot verschil tussen witte en rode wijnen. Voor jonge rode bordeauxs geldt 13 tot 15° als de ideale drinktemperatuur. Een witte bordeauxwijnen moet dan weer fris zijn, maar zeker niet koud of zelfs bevroren want een te koude witte wijn verliest zijn aroma’s. Daarom serveer je een droge witte bordeaux, een rosé of een clairet best tussen de 7 en de 11°.

    Geen inspiratie? Check even de tips van Bordeaux om jouw gerechten nog zonniger te maken. Een Capri-salade is een subtiele balance act tussen de zuurtegraad van de tomaat en het olieachtige van de mozzarella, geaccentueerd door de intense smaak van basilicum.

    Bij dit typische zomergerecht horen zomerwijnen, aromatisch wit of fruitig rosé. Dankzij hun frisse smaak zijn bijvoorbeeld een witte Entre-deux-Mers of een rosé Castillion de perfecte partners voor een Capri-salade.

     

    Sushi en wijn zijn dé gastronomische ambassadeurs van hun respectievelijke culturen. Van de vele heerlijke combinaties springt er één extra in het oog: een witte bordeaux met de explosieve smaak van sauvignon!

    Eenvoudige menu’s, ongecompliceerde wijnen; dat vraagt om een wijn uit de Coups de Coeur-selectie! Een zacht stukje entrecote gaat perfect samen met krachtige wijnen: een Médoc schrikt bijvoorbeeld niet terug voor een stoere steak. Merguez en rosé, een match made in heaven! Om de kruidige worst te evenaren ga je best voor een rosé met karakter, denk bijvoorbeeld aan een Clairet. In de categorie vis is het belangrijk om een levendige, droge en frisse wijn te kiezen die de grilsmaak van de vis kan verzachten. Onze tip? Een Graves.

     

    10-04-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Campari: nieuwe look

    Een lange hals, smalle schouders, ranke taille… Aan charme moet de nieuwe Campari alvast niet inboeten. En aan stijl evenmin. Met zijn felrode kleur, intense aroma en inspirerende smaak blijft het aperitief zijn Italiaanse passie trouw. Vandaag zet een nieuw flesdesign de ‘bittere vondst’ van Gaspare Campari in de kijker.

     

    Aan de smaak is nooit geraakt: Campari wordt vandaag nog altijd gemaakt zoals in 1860, toen Gaspare Campari in zijn bar in Novara voor het eerst een bitter, kruidig aperitief serveerde. De looks van het merk gaan wel met hun tijd mee. Zo heeft Campari sinds zijn lancering een eigen identiteit en grafische stijl, los van alle trends.

    Het nieuwe flesdesign houdt die reputatie hoog en zet de icoonstatus van Campari in de kijker. Het elegante ontwerp vat de passie en het charisma samen; eigentijds en authentiek. Concreet kreeg de fles een langere hals, smallere schouders en een ranke taille – voor een nog verfijndere uitstraling.

     

    Ook de goudkleurige draaidop en het logo in reliëf geven de nieuwe Campari instant stijl. Het label werd versmald en verkleind, de tekst en grafische details kregen een frisse look. Zonder uiteraard enkele typische elementen te vergeten die het merk hebben grootgemaakt: het Campari-logo, de vermelding ‘Bitter’, het wapenschild en de naam Milaan, de stad die onlosmakelijk verbonden is met Campari. Vanaf mei kan je de nieuwe Campari-fles ontdekken.

     

    Campari is een hedendaagse en charismatische klassieker. Het recept, dat vandaag nog altijd op dezelfde manier gemaakt wordt als in 1860 in Novara, fungeert ook als basis voor heel wat andere bekende cocktails in de wereld. Campari is een alcoholische drank waarbij de typische bitterzoete smaak wordt verkregen uit planten, fruit en kruiden, aangevuld met suiker en gedestilleerd water.

    Met zijn typische, vibrerende rode kleur, intens aroma en smaak staat Campari symbool voor intrige en plezier, wat vanzelf leidt tot een drinkervaring die de zintuigen prikkelt. Deze waarden maakten het merk Campari dan ook beroemd over heel de wereld. Campari is uitgegroeid tot een icoon van Italiaanse passie, stijl en uitmuntendheid

     

    Praktische info

    De nieuwe Campari-fles is verkrijgbaar vanaf mei. Zowel verkrijgbaar in 0.70L (richtprijs 13,39 euro) als in 1L formaat (richtprijs 18,19 euro).

    www.camparigroup.com

     

     







    10-04-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    07-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cotes du Rhône

    Ontmoeting Côtes du Rhône met enkele grote klassiekers uit de Belgische keuken

     

     

     

    Maar bestaat die Belgische keuken wel echt of is ze slechts een mix van Franse keuken met Italiaans-Afrikaans-Aziatische invloeden? De fusionkeuken, die haar inspiratie uit de wereld haalt, is bij ons wel degelijk aanwezig. Maar afgezien van alle invloeden van buitenaf resten ons toch enkele bijzonderheden, enkele originele trekjes die onze borden nog altijd opvrolijken.

     

    Paling in het groen, américain met frietjes, choesels, garnaalkroketten... en vele andere. Ze zeggen dat mosselen friet ook elders worden klaargemaakt, américan tartaar heet, onze loze vinken nauwelijks verschillen van blinde vinken, enz. Maar het

    verbaast ons nauwelijks dat ze ons in het buitenland hebben gekopieerd, als tegenprestatie verwachten we een bijdrage van Bacchus. Eens benieuwd hoe de zuiders getinte Côtes du Rhône reageert op ons stoofvlees op Vlaamse wijze of onze waterzooi...

     

    Drie kleuren, een mooie waaier aan druivensoorten, wijnen gerijpt op inox tank of houten vat, verschillende rijpingsmethoden... kortom, de Côte du Rhône is uitstekend gewapend om aan onze temperamenten te voldoen.

     

    Neem de overheerlijke waterzooi met groenten, room en vis of gevogelte, een veeleisend gerecht met een voorkeur voor witte wijn, zoals een minerale Saint Péray op basis van de marsanne of roussane, of een Côtes du Rhône Villages Cairanne, fijn én lekker, zoals de gekoelde witte grenache van Clairette of Bourboulenc kan zijn.

    Garnalen, zelfs in kroketvorm, houden van rosé en vooral wanneer ze enkele in mayonaise gerolde tomaten garneren. Côtes du Rhône rosé van de fruitige blauwe grenache, gekleurd met syrah en geparfumeerd met cinsault, bevalt hen prima. Wanneer het uit de stoofpan komt, gaat konijn met pruimen op zoek naar een verfijnde en tegelijkertijd frisse wijn. De drie kleuren zijn geschikt, naargelang de voorkeur van de gasten. Het subtiele maar ietwat droge vlees van het dier en de lichtgesuikerde saus vragen om een smeuïge textuur met een levendig karakter.

    Een witte Côtes du Rhône Villages van Laudun, mineraal en fris, een rosé om het bij een CDR met knapperig fruit te houden en een luchtige rode van het Massif d’Uchaux klaren de klus.

     

    Rood en niets dan rood voor balletjes in tomatensaus! Een zacht fruitige of meer krachtige rode wijn als de tomaat is gekruid met cayennepeper of paprika. Elke Côtes du Rhône loopt ervan over en aanvaardt de frietjes erbij zonder een spier te vertrekken...

    De aangename en lekkere akkoorden zijn legio en het gerecht dat geen partner uit de Rhônevallei vindt, moet nog uitgevonden worden. Een eenvoudig plezier met gezelligheid voor ogen: bistronomie In bistronomie vinden we de woorden bistrot en gastronomie terug. Uit de samentrekking van beide woorden ontstaat dit neologisme dat uitstekend past bij een nieuwe consumptiegewoonte. De neiging om voorrang te geven aan een authentieke keuken, gedragen door kwaliteitsproducten van eigen streek, inclusief de wijnen, en dat alles tegen een betaalbare prijs. Terroir, gezelligheid... twee woorden die weerklinken als Côtes du Rhône. Traditionele wijnen die kunnen bogen op een geschiedenis en zich met gemak in de moderniteit vestigen. Ze beantwoorden aan de huidige tendens die neigt naar toegankelijke wijnen maar toch met structuur en karakter.

     

    Bistronomie, een Franse rage die naar ons is overgewaaid. Zo nemen de website en de gids die zich erop beroept, www.bistronomie.be het nieuwe concept voor hun rekening. Hun aanbod: leuke culinaire adresjes voor ieders portemonnee. De eerste uitgave van de Bistronomiegids geeft het beste overzicht van complexloze bistro's, brasserieën en restaurants in Vlaanderen en Brussel. De sleutel van het concept is een kwaliteitvolle keuken in een karaktervol kader met een informele maar correcte service.

    Bistronomie.be stelt een website voor met een krachtige zoekrobot die het zoeken op de criteria van de potentiële klant vergemakkelijkt. Bovendien kunt u binnenkort in de boekenwinkels en de zaken vermeld op de website terecht voor een luxueze gedrukte gids.

     

     





    07-04-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs