Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    16-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.doufou - le creuset
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DOUFEU® – LE CREUSET

     

     

     

     

    De eigentijdse kleuren van deze braad/stoofpotten, maken het leven in de keuken nog eenvoudiger en aantrekkelijker.

    Twee nieuwe modekleuren geven de braad/en stoofpannen Doufeu® van Le Creuset een eigentijdse elegantie. Met deze nieuwe look kan Doufeu® zonder blikken of blozen rechtstreeks van de keuken naar de tafel. De nieuwe kleuren werden geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. ‘Ebbenzwart’ elegant glanzend zwart bekoort zelfs de meest veeleisende, kunstgevoelige koks, terwijl ‘steengrijs’ in satijnuitvoering zorgt voor een zeer trendy braad-/stoofpan.

     

    Moeiteloos hydrateert de Doufeu® voortdurend de bereidingen die erin gestoofd worden. De truc? Leg ijsblokjes in het holle deksel. Doordat het deksel in contact komt met de koude condenseert de stoom die in de braad-/stoofpan gevangen zit tot druppels die op natuurlijke wijze de schotel bedruipen.

     

    Dankzij de Doufeu® braad-/stoofpannen kookt u eenvoudig en gezond. Volledig in de tijdgeest, laat de Doufeu® de ingrediënten die erin gestoofd worden tot hun recht komen en behoudt ze tegelijkertijd de voedingswaarden. RVH.

    16-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    15-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeeland 7 en slot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Herefords runderen.

    Kaas- en vleesboerderij De Stolpe kweekt de Traditional Herefords runderen. Dit ras is gefokt uit zuiver Engelse dieren zonder inmenging van buitenlandse bloedlijnen waarvan de afstamming teruggaat tot het in 1978 gesloten Herefordstamboek. Het zijn ultieme graasdieren die vele generaties geleden gefokt zijn door veehouders in Herefordshire en de Welsh border.

    Deze veehouders konden zich geen dieren veroorloven die veel onderhoudsvoer nodig hadden en fokten een koe die gras efficiënt kon omzetten in vlees, meteen de reden waarom de Hereford over de hele wereld zo gewild is. De dieren kunnen bovendien heel ruwe weersomstandigheden aan en hoeven geen beschutting. In Canada bevallen de dieren zelfs in een temperatuur van –20° C. De dieren van boerderij De Reus grazen in verschillende natuurgebieden rondom Haamstede en Renesse en krijgen zelfs het gezelschap van pony’s waardoor ze heel wat beweging hebben, facet dat perfect inspeelt op de malsheid van het vlees. Met het melk van de runderen, verwerkt in boerenkaas, sleepte de familie zelfs de bekroning van beste boerenkaas van Nederland in de wacht. RVH.

    www.kaasboerderij-destolpe.nl

    15-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.royal caribbean
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Royal Caribbean en Dubailand willen nauwer samenwerken

     

     

     

    Royal Caribbean International en Dubailand sluiten een strategische samenwerking op het vlak van de marketing. De overeenkomst heeft tot doel de ontwikkeling, de groei en het commerciële succes van beide merken te promoten. Royal Caribbean International zal de attracties van Dubailand opnemen in haar excursieprogramma, terwijl Dubailand de afvaarten van Royal Caribbean International vanuit Dubai zal promoten via haar internationale netwerk.

     

    Van januari tot april 2010 zal Royal Caribbean International vanuit Dubai 7-nachtencruises aanbieden met de Brilliance of the Seas. Het schip overnacht bij het begin en op het einde van de cruise in Dubai zodat de gasten voluit de tijd hebben om deze spectaculaire stad te bezoeken.

     

    Dubailand wordt 's werelds grootste ontspanningsbestemming. Fase 1 is nu reeds open en omvat Dubai Autodrome in MotorCity, Dubai Outlet Mall in Outlet City, The Global Village, Al Sahra Desert Resort en Dubai Sports City met golfclub, golfschool en cricketstadium. Intussen staat de tweede fase op stapel met themaparken als Universal Studios Dubailand, Dreamworks Dubailand, Six Flags Dubailand en Legoland Dubailand.

     

    In ander nieuws kondigt Royal Caribbean International de details aan voor het tweede seizoen van de Brilliance of the Seas vanuit Dubai. Het excursieprogramma voor 2010 en 2011 in het Midden-Oosten omvat onder meer 4x4-tochten vanuit Dubai en door de Al Khatim-woestijn in Abu Dhabi, tochten op de koninklijke Arabische paarden in Bahrein, snorkelen in het kristalheldere water in Fujairah, high tea in een paleis in Abu Dhabi en bezoeken aan de soeks, het paleis van de sultan en de Portugese forten in Muscat. In 2011 vult Royal Caribbean International haar aanbod van weekcruises vanuit Dubai verder aan met twee twaalfnachtencruises tussen Dubai en India met bezoek aan Mumbai, Goa en Cochin. RVH.

    www.cruiseconnection.be

     

    15-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    14-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeeland 6
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Oesters uit Zeeland

    Oesters zijn een échte Zeeuwse delciatesse. Ze worden gekweekt in de Oosterschelde en het Grevelingenmeer. Er zijn twee soorten te koop: Zeeuwse oesters en Zeeuwse platte oetsers. Door gespeciliseerde kweekmethoden zijn de oesters van zeeuwse bodem van topkwaliteit.

    De twee soorten verschillen aanzienlijk van elkaar. De Zeeuwse platte oester is zeldzaam, groeit traag en plant zich moeilijk voort, pas na ongeveer zes jaar is hij volgroeid.

    De Zeeuwse oester daarentegen komt in grote getale in de Oosterschelde voor en kan binnen twee jaar volwassen zijn.

    De Zeeuwse oesters kunnen zowel rauw als gegrild geserveerd worden. Zeeuwse platte oesters hebben zo’n verfijnde smaak, dat het zonde is om ze verder te bereiden. De platte oesters worden daarom vrijwel altijd rauw gegeten. Steek de oesters open en serveer ze, het liefst op ijs, met een snufje peper en een paar druppels citroensap. RVH.

    www.zeeuwseoesters.nl

    14-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ibis sint niklaas/3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De bar ‘Rendez-vous’ waar de luchtballon centraal staat

    Sint-Niklaas staat bekend om zijn jaarlijkse evenement waarbij tientallen luchtballons opstijgen van op de Grote Markt. Om de sfeer van dit kleurrijke gebeuren weer te geven, heeft ibis Sint-Niklaas Centrum bij de decoratie van zijn bar ‘Rendez-vous’ gekozen voor luchtballons in chocoladebruine, beige en olijfgroene tinten. In de bar kunnen de gasten elkaar ontmoeten en genieten van een drankje en een lichte maaltijd, maar via een dubbele flatscreen kunnen zij er ook nuttige informatie krijgen.

    De bar – die direct toegankelijk is vanuit de receptie en zitruimte – grenst enerzijds aan de ‘Business Corner’ en anderzijds aan de vergaderzaal of seminarieruimte. In die ruimte kunnen groepen tot 30 personen terecht. De zaal heeft een eigen toegang tot het rustige en in de zomer zonovergoten privéterras van het hotel, waar de deelnemers een aangename pauze kunnen nemen en een glas kunnen drinken in open lucht. Bij mooi weer kan zelfs de ontbijthoek naar het terras verplaatst worden.

     

    100% niet-rokershotel

    Sinds 2006 engageert ibis zich om zijn hele hotelpark te transformeren naar 100% niet-rokershotels. ibis Sint-Niklaas Centrum zal dus een compleet rookvrij hotel zijn. Het hotel ibis Sint-Niklaas Centrum is gemakkelijk toegankelijk via de autosnelweg en met de trein. Het ligt op twee minuten van de Grote Markt en zijn publieke parking, en op een steenworp van het station. In het hele hotel is (tegen betaling) WiFi beschikbaar; alle kamers en publieke ruimtes zijn bovendien voorzien van (gratis) adsl-verbinding.

     

    14-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.radisson spa

    Radisson SAS Palace Hotel in Spa viert vijfde verjaardag

    met opening van vier nieuwe vergaderzalen

     

     

     

    Het Radisson SAS Palace Hotel biedt 4 nieuwe high tech vergaderzalen ‘TERRA’ voorzien van daglicht en de meest moderne faciliteiten voor de organisatie van seminaries, vergaderingen of banketten. Het hotel beschikt nu over 300m² vergaderruimte verdeeld over 2 verdiepingen met ruimtes die moduleerbaar zijn tot elk 4 zalen. Bij de constructie van het nieuwe gebouw, op het bestaande terras aan de achterzijde van het hotel, werden 2 aspecten nauwkeurig onder de loep genomen: de integratie in het decor van het bestaande gebouw en de creatie van daglicht. Zo creëerde de architect, buiten de grote ramen aan de buitenzijde van elke zaal, ook daglichtinval via het plafond.

     

    De lobby lounge met geïntegreerde en moduleerbare ruimtes voor koffiepauzes en een internethoek zijn ontworpen in een strak design, zonder het praktische aspect uit het oog te verliezen. Kleinere groepen kunnen genieten van een koffiepauze, barbecue of een cocktail op het buitenterras.

     

    De bestaande zaal AQUA verwees reeds naar de natuurlijke waterbronnen van  de Thermale stad Spa.  TERRA is gelegen op de eerste verdieping, vlak boven de zaal AQUA en het dak van het gebouw is beplant met een ecologische vegetatie in harmonie met de aanpalende bossen op de heuvel. De naam verwijst tevens naar het kleurenpalet van het interieur en tenslotte was de huidige zaal in een vorig leven een TERRAs ... 

     

    Het Radisson SAS Palace Hotel, open sinds 2004 bevindt zich op de ‘Place Royale’ in het hartje van Spa, naast de Dienst voor Toerisme en recht tegenover het Casino. De Thermen van Spa bevinden zich op de heuvel en zijn rechtstreeks verbonden met het hotel door een privé-kabelbaan. Gasten kunnen vanuit hun kamer rechtstreeks in badjas naar de Thermen van Spa gaan. Het hotel beschikt over 120 kamers, 8 Junior suites,1 luxueuze Palace Suite en een fitness ruimte voorzien van de nieuwste ‘Technogym’ apparatuur.

     

    Cathy Vander Eecken, Algemeen Directeur Radisson SAS Palace Hotel besluit: “ Deze  nieuwe vergaderzaal TERRA is een mooi geschenk voor onze vijfde verjaardag en een zeer mooie integratie in de bestaande hotelfaciliteiten. De bijkomende ruimte geeft ons de opportuniteit om grotere groepen of meerdere groepen tegelijkertijd te verwelkomen en onze ‘YES I CAN’ waarde nog te versterken voor onze klanten.” RVH.

    www.rezidor.com

     

     







    14-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.calvados

     

    TROPHÉE INTERNATIONAL DES CALVADOS NOUVELLE VOGUE

     

     

     

     

    Vorige maand vond de 13de editie van de Trophées Internationaux des Calvados Nouvelle Vogue plaats te Bagnoles de l’Orne in Normandie

     

    Meer dan honderd professionele barmannen en leraren reisden af naar Bagnoles de l’Orne voor de finale van de internationale wedstrijd waar cocktails gemaakt moeten worden met uiteraard calvados. Naast vanzelfsprekend Franse bar professionals waren ook diverse andere Europese landen present zoals Duitsland, België, Luxemburg, Finland, Zwitserland, Zweden, Groot Brittannië, Nederland, Denemarken, Italië en Estland.

     

    Michel Van Hecke (Hilton Brussels City Centre) Luc Colemans (Horeca Magazine) Cédric Van Zanten (instituut Emile Gryson) verdedigden de kleuren van de UBB in verschillende categoriën: Internationale Professionals, journalisten en leerlingen, vergezeld van Youri Neirinck (leraar van het instituut Emile Gryson) en Serge E. Guillou (président UBB)

     

    Cédric Van Zanten verraste de Belgische delegatie met het behalen van de eerste prijs voor leerlingen met zijn cocktail: CAP ORNE.

    Deze cocktail bestaat uit Calvados 3cl, Liqueur Godiva 3cl,  Southern Comfort 1cl, Verse room 2cl en Sirop d’orange sanguine Monin 1 part.

    Michel Van Hecke behaalde de 4de plaats bij de professionele barmannen met zijn cocktail: TRANQUILITY.

    De samenstelling: Calvados 4cl, Curaçao bleu Marie Brizard 1cl, Sirop d’orgeat Monin 1cl, Jus crystal CaraÏbos 4cl en Cidre fermier 4cl. RVH.

     





    14-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    13-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeeland 5
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kreeft:

    De Oosterscheldekreeft is een op en top authentiek streekproduct uit de Deltawateren die door de kreeftenvissers op duurzame wijze gevangen wordt. Deze kreeft wordt niet gekweekt; de vangst is afhankelijk van wat de natuur de kreeft te bieden heeft aan voedsel, waterkwaliteit en watertemperatuur. In dat laatste schuilt een onzekere factor die de opening van het kreeftenseizoen mede bepaald. Het milieu in de Oosterschelde wijkt door zijn geïsoleerde ligging nogal af van dat van de omliggende zeegebieden. Dit werkt ook door in de planten-en dierenwereld en dus ook in het voedsel van de Oosterscheldekreeft. Deze isolatie heeft er ook voor gezorgd dat het DNA van de Oosterscheldekreeften afwijkt van dat van de andere Europese kreeften en die van Canada. De fijne smaak van de Oosterscheldekreeften is dus vermoedelijk het gevolg van deze isolatie.

     

    Een gezond kreeftenbestand vereist een goed bestandsbeheer. En goed bestandsbeheer vraagt om informatie over het kreeftenbestand. Alleen vissers kunnen die informatie leveren. Immers, zij staan niet alleen oog in oog met een kreeft die in de pan mag, maar ook met een (te) kleine kreeft (24 cm, gemeten van kop tot staart) en een kreeft die eitjes bij zich draagt. Dergelijke kreeften worden teruggezet en de visser roept tot ziens.

    www.oosterscheldekreeft.nl

    13-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.duiken in Malta

    Malta in top 3 mooiste duikbestemmingen ter wereld

     

     

     

     

     

    Malta is onlangs tot 3e beste duikersbestemming gekozen door 35,000 lezers van Diver Magazine', een toonaangevend Noord-Amerikaans duikblad. Alleen Egypte en de Malediven staan hoger genoteerd.

     

    De Toeristische Dienst van Malta is niet verbaasd dat Malta geëerd is met de award. De zichtbaarheid in de wateren rond Malta en Gozo is helder tot op een diepte van 30 meter en er is een grote variëteit aan riffen en grottenstelsels te bewonderen. Het maritieme leven biedt een prachtig kleurenpalet, waardoor Malta beslist een droombestemming is voor liefhebbers van onderwaterfotografie.

     

    Ook voor de ervaren duiker heeft Malta een aantal unieke ervaringen in petto. De rijke maritieme geschiedenis van Malta heeft ervoor gezorgd dat de wateren vol liggen met scheepswrakken en geologische vondsten uit de 2e wereldoorlog. Bij het plaatsje Wied-iz-Zurrieq is de Blue grotto te vinden, een stelsel van 7 grotten met een magische blauwe gloed. Vooral tijdens een nachtelijke duik, komt deze locatie tot zijn recht. De krabbetjes die overdag verscholen blijven komen namelijk 's nachts te voorschijn.

     

    De afgelopen 3 jaar werden al veel faciliteiten van duikverenigingen vernieuwd om te kunnen voldoen aan de wensen van hedendaagse duikers. De komende jaren wordt dat een stapje verder doorgevoerd. In samenwerking met de Toeristische Dienst van Malta  worden duikplekken verbeterd, zodat het maritieme leven optimaal beschermd wordt.

     

    De Maltezer archipel bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en Comino. De talen zijn Maltees en Engels. De eilanden liggen strategisch in het hart van de Mediterranee: 93 km ten zuiden van Sicilië en 288 km ten noorden van Afrika. Ruim zevenduizend jaar geschiedenis heeft geresulteerd in een fascinerende cultuur van eclectische tradities en gebruiken. Langs de romantische straatjes van Malta's steden en dorpen staan talloze kathedralen en paleizen. Op het platteland tref je 's werelds oudste ruïnes. Tel daarbij op het zonovergoten klimaat, de gastvrije bevolking en een bruisend nachtleven en het wordt duidelijk waarom Malta een van de mooiste bestemmingen van Europa is. RVH.

    Air Malta vliegt dagelijks in  2 uur en 40 minuten vanaf Zaventem naar Malta.

    www.visitmalta.com   -  www.airmalta.com

     





    13-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ijsblokjes

     

    IJSBLOKJES MAKEN,  EEN KOUD KUNSTJE MET KITCHENAID

     

     

     

    KitchenAid brengt professionele ijsblokjesmachine uit in inbouwversie voor thuis. Met een permanente voorraad van acht kilogram kristalheldere ijsblokjes kan je al wat zomerse recepties en cocktailparty’s houden. Tot voor kort waren zulke apparaten enkel beschikbaar voor de professionele markt.

     

    Perfecte ijsblokjes maken, het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Als je met ijsvormen of de ijsmaker van de koelkast werkt, krijg je ondoorzichtige blokjes. Dat komt omdat het ijs op een statische manier geproduceerd wordt, zonder enige vorm van beweging van het water. Met de ijsblokjesmachine van KitchenAid wordt perfecte ijsblokjes maken een koud kunstje. Doordat een pomp continu water spuit, worden de blokjes laag per laag gevormd. Resultaat is zuiver, kristalhelder ijs. Omdat de ijsblokjes in een geïsoleerde binnenruimte gestockeerd worden, bevatten ze ook geen smaken of geuren van buitenaf.

     

    IJsblokjes kleven niet meer aan elkaar dankzij de luchtvrije omgeving waarin ze worden aangemaakt. In een halfuur kan je genoeg ijsblokjes maken om je gasten te entertainen met een lekker drankje. Met KitchenAid geniet je voortaan thuis van de professionele technologie die in trendy bars wordt gebruikt. En met zijn sobere look in roestvrij staal voelt deze ijsblokjesmachine zich perfect thuis in elke keukenstijl. RVH.

     





    13-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    12-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeeland 4
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Grüner Veltliner Spiegel 2007 kreeftenwijn van 2009.

    Weingut Karl Steininger is gevestigd in Langenlois, Kamptal, Oostenrijk’s snelst groeiende wijngebied. Het wijnbedrijf is een familiebedrijf dat garant staat voor de levering van perfecte wijnen. In de wijngaard, ‘Spiegel’ genaamd, wordt de zorgvuldige verbouwing van de Grüner Veltliner druif tot kunst verheven. Daar ligt immers de basis voor de creatie van de werkelijk schitterende wijnen die Oostenrijk nu zijn reputatie als vermaard wijnleverancier opnieuw heeft opgeleverd.

     

    Na een zorgvuldige selectie en uitgebreide proeverij bekroonde én de jury én het Comité Oosterscheldekreeft, de Grüner Veltliner Spiegel 2007 eenparig tot de kreeftenwijn 2009. De wijn heeft een heldere bleekgele kleur, is zeer zuiver met een  aantrekkelijk bouquet van witte bloemen, acacia en witte peper. Mondvullende, complexe smaak met zeer zuivere zuren in de lange aangename afdronk. Te serveren bij asperges, gevogelte, visgerechten en bij Chinese gerechten. RVH.

    www.weingut-steininger.at

    12-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ibis sint niklaas/2

    85 ‘Coquelicot’-kamers

    ontworpen met respect voor de natuur

     

    De nieuwste generatie kamers van ibis, ‘Coquelicot’ genaamd, werd speciaal ontworpen om de klant een warme en functionele ruimte te bieden, en dit met het grootst mogelijke respect voor het milieu. De kamers zijn ingericht met zoveel mogelijk ecologisch verantwoorde materialen, en uitgerust met de laatste vernieuwende systemen om het water- en energieverbruik te beperken.

     

    Ook in ibis Sint-Niklaas Centrum zijn de 85 ‘Coquelicot’-kamers gezellig en harmonieus. De combinatie van bleek hout met oker-, beige en witte tinten roept een moderne en tegelijkertijd natuurlijke sfeer op. De parketvloer, en ook het slaapgedeelte met zijn boxspring, kwaliteitsmatras en dekbed, bieden een optimaal comfort en een onberispelijke hygiëne. De badkamer, met haar douche, wastafel en toilet, is aangenaam en functioneel.

     

    Het bureaumeubel in licht hout biedt een mooie werkruimte, alle documentatie bevindt zich in het tv-meubel waardoor het hele bureauoppervlak beschikbaar is. Het tv-meubel omvat niet alleen een discrete flatscreen maar ook een multifunctionele ‘MediaHub’, waardoor de hotelgast alle persoonlijke uitrusting zoals een fototoestel, videocamera of mp3-speler snel en gemakkelijk kan aansluiten. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning en voorzien van thermische gordijnen die het gebruik van airco in de zomer en van verwarming in de winter beperken.

    12-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.champagen nicolas feuillatte

     

    Champagne Nicolas Feuillatte kiest Alcobrands

    voor zijn distributie in België en Luxemburg

     

     

     

     

    Champagne Nicolas Feuillatte en Alcobrands delen mee dat het bedrijf met zetel te Antwerpen sinds 1 april 2009 de exclusieve invoerder van het champagnemerk voor België en Luxemburg is geworden.

     

    Nicolas Feuillatte, het best verkochte champagnemerk in Frankrijk en wereldwijd nr. 3 in 2007, staat bekend voor de kwaliteit van zijn champagnes en zijn creatieve, artistieke en innovatieve geest.

     

    Dominique Pierre, Algemeen Directeur van Nicolas Feuillatte, merkt op dat het akkoord met Alcobrands de groeistrategie van beide merken Nicolas Feuillatte en Palmes d’Or Champagne ! in België en Luxemburg moet versterken.

     

    « Wij kozen Alcobrands omdat het bedrijf een goede marktkennis heeft. Het heeft bovendien specifieke teams die de Champagne Nicolas Feuillatte nog verder zullen ontwikkelen in deze twee belangrijke markten. We zijn ervan overtuigd dat er nog groeipotentieel is omdat Nicolas Feuillatte een 30 jaar jong merk is » preciseert hij.

     

    De onafhankelijke invoerder Alcobrands werd in 2007 gesticht door Dirk Boeckx, voormalig directeur van Maxxium België. Alcobrands is momenteel verantwoordelijk voor de distributie van de internationale wodkamerken Moskovskaya en Stolichnaya, de whisky Glen Deveron, de tequila Camino Real en de cognac Gaston de Lagrange. 

     

    Algemeen Directeur Dirk Boeckx benadrukt dat dit akkoord Alcobrands de gelegenheid geeft « om zijn portefeuille te versterken met de distributie in België en Luxemburg van de kwaliteitschampagnes Nicolas Feuillatte et Palmes d’Or Champagne !. Dankzij onze ervaring kan de tandem Alcobrands – Champagne Nicolas Feuillatte niet anders dan succesvol zijn ». RVH.

    12-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.park inn midi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rezidor kondigt nieuw Park Inn Brussels Midi aan

     

     

     

     

    De Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelst groeiende hotelbedrijven verstevigt zijn positie in België met de opening van een nieuw Park Inn Brussels Midi. Het hotel wordt naast het Zuid station gebouwd en zal 142 kamers tellen. De opening is voorzien voor 2011. “Dit contract brengt onze Belgische portefeuille naar 11 hotels met meer dan 1.600 kamers in beheer en ontwikkeling”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor. “Het verstevigt tegelijkertijd de portfolio van Park Inn – ons jong en dynamisch merk, op de markt sinds slechts 6 jaar en vandaag aanwezig met 125 hotels in Europa, het Midden Oosten en Afrika.”

     

    Naast de 142 kamers zal het hotel ook een restaurant en bar, drie vergaderzalen, een fitnesscentrum en een ondergrondse parking aanbieden. Het Zuid station is het belangrijkste station van Brussel, met 15 miljoen passagiers per jaar en dagelijkse verbindingen met Parijs, Londen en Amsterdam. De stationsomgeving ondergaat momenteel een totaalrenovatie. South Cit,y het belangrijkste project, omvat het Park Inn en 33.000 m² burelen en commerciële ruimtes.

     

    Het centrum van Brussel ligt op slechts 2 kilometer van het hotel en biedt een groot gamma van toeristische attracties zoals de Grote Markt, musea, boetieks en restaurants. Brussel is bovendien een zeer belangrijk strategisch centrum zowel op politiek als commercieel niveau – de hoofdstad van de Europese Gemeenschap is tevens de thuishaven van verschillende instituten als de EU, NAVO en talrijke multinationale bedrijven. Rvh.

    www.rezidor.com.

     

     

    12-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.watetenwe morgen

    EDUCATIEF PROJECT “WAT ETEN WE MORGEN?”

     

     

     

     

     

    Baas in eigen bord

    ‘Je bent jong en je (w)eet wat je wil’. Het is een slagzin die onze jeugd met bravoure draagt. Maar weten ze wel wat ze willen? Als we de cijfers mogen geloven, hoort een gezonde voeding daar niet onmiddellijk bij. Toegegeven, jongeren zijn niet echt bezig met de top tien van doodsoorzaken in de wereld. Maar als we onze kans op ziekten kunnen verkleinen door enkele doordachte keuzes te maken in de supermarkt, krijgt met een winkelkarretje op zoek gaan naar vezels, vitaminen en variatie een heel nieuwe dimensie.

     

    Het educatieve project ‘Wat eten we morgen?’ wil daarom jongeren uit het secundair onderwijs informeren over onze eetgewoonten en laten kennismaken met de landbouw- en voedingssector. Met voeding als invalshoek, richten we onze aandacht op de productie, verwerking en consumptie van levensmiddelen.

     

    Gezonde voeding

    Het nieuwe thema Gezonde voeding herhaalt de hamvraag: “wat eten we morgen?” Volgen we de richtlijnen van de Actieve Voedingsdriehoek of zijn er andere criteria die onze voorkeur bepalen? En misschien nog belangrijker: waarom eten we? Wat doet voeding met ons lichaam? De website www.watetenwemorgen.be biedt een antwoord op al deze vragen. Leerkrachten vinden in de lessenpakketten heel wat praktische tips en concrete informatie om met leerlingen na te gaan of ze gezond bezig zijn. Een gezonde geest in een gezond lichaam wordt zo a piece of cake.

     

    Dit project is een initiatief van Cera, CAG, Plattelandsklassen vzw en de Vlaamse Overheid en wordt gerealiseerd met de steun van K.U.Leuven, KHLeuven, Boerenbond, Vlam, VILT en Fevia. RVH.

    www.watetenwemorgen.be



    12-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    11-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeeland 3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wijnhoeve de Kleine Schorre

    In het typische Zeeuwse ringdorp Dreischor op het eiland Schouwen Duiveland zag de wijnhoeve het licht in 2001. Met haar authentieke zwartgeteerde schuur uit 1735 is zij één van de oudste boerderijen van Dreischor. In samenwekring met het gerenommeerde Luxemburgs wijnbedrijf Cep d’Or is er een strenge selectie van druiven gemaakt. Een hiervan is de noodzaak om naadloos aan te sluiten op het goede dat Zeeland sinds jaren aanbiedt. Naast mosselen, oesters, platvis, lamsoor, zeekraal, Oosterscheldekreeft dus nu ook Zeeuwse wijn. Logisch aldus de uitbater omdat Zeeland het meeste zonuren telt in Nederland.

    De wijngaard met druivenrassen Pinot Gris, Pinot Blanc en Auxerrois is uitgegroeid tot 6ha en telt reeds 20.000 wijnstokken die in 2007 goed waren voor ruim 40.000 flessen wijn. Ook de productie 2008 schommelt rond eenzelfde aantal flessen. Een verdere uitbreiding tot 10ha waarbij alles degelijk kan geproduceerd worden is in het vooruitzicht gesteld.

    Het eigen assortiment omvat de Schouwen-D®uiveland Gris , Schouwen-D®uiveland Blanc, de Schouwen-D®uiveland Auxerrois, de Schouwen-D®uiveland Rivaner en de  Schouwen-D®uiveland Barrique. Ook het Luxemburgse assortiment Cep d’Or wordt hier aangeboden. RVH.

    www.dekleineschorre.nl

    11-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.grands vins mercure

    Mercure onthult Belgische selectie “Grands Vins Mercure” 2009-2010

     

     

     

     

    Mercure stelt de nieuwe selectie voor van zijn “Grands Vins Mercure”. Deze wijnkaart – een sterkte troef voor deze hotelketen – is samengesteld uit uitgelezen smaakvolle wijnen, met de bedoeling er een heel jaar lang te kunnen van genieten. Deze wijnkaart is reeds 25 jaar erkend door de wijnsector. Ze verrast door haar weelde en … door haar bescheiden prijs.

     

    Mercure houdt zijn marges op deze wijnen immers minimaal en biedt ze ook per glas

    aan. Niets belemmert de gasten nu nog om een lekkere wijn uit te proberen, zowel tijdens een zakelijke als tijdens een privémaaltijd.

     

    Het panel proefde maar liefst 57 wijnen – wereldwijnen en cru’s van eigen bodem, die vooraf in Frankrijk geselecteerd waren, en maakte een keuze van 12 wijnen voor de Belgische kaart “Grands Vins Mercure” 2009-2010.

    Vanaf nu belicht deze kaart, op alle tafels van de Mercure-restaurants, de kwaltiteiten en karakteristieken van elk van deze wijnen, om de klanten te helpen bij hun keuze. Wijnconsulenten die speciaal zijn opgeleid door Mercure, de “ambassadeurs des Grands Vins Mercure”, kunnen de gasten begeleiden bij het kiezen van een geschikte wijn bij hun gerecht.

     

    Sieren tot eind april 2010 de kaart “Grands Vins Mercure”, in alle Mercure-hotels in België:

    Frisse en smakelijke wijnen: Riesling Grand Cru “Frankstein”, Willy Gisselbrecht, 2007 (witte Elzas-wijn); Chablis Premier Cru “Mont de Milieu”, Jean-Marc Brocard, 2007 (witte Bourgogne) en Crozes Hermitage “Les Pierrelles”, Domaine Belle, 2007 (rode Côte du Rhône).

    Fruitige en lichte wijnen : Pinot Gris, Domein Kluisberg, 2007 (witte Belgische wijn), Santenay “Maladière” Premier Cru, Domaine Lucien Muzard, 2007 (rode Bourgogne), en Gevrey Chambertin, Antonin Rodet, 2007 (rode Bourgogne).

    Elegante en evenwichtige wijnen: Mersault “Vieilles Vignes”, Nicolas Potel, 2007 (witte Bourgogne), Saint-Julien, Château Teynac, 2005 (rode Bordeaux) en de Saint-Emilion Grand Cru, Château Beau Mayne, 2006 (rode Bordeaux).

    Gekruide en pittige wijnen : Gigondas, Château du Trignon, 2007 (rode Côtes du Rhône), Pauillac, Château Haut-Bages Averous, 2006 (rode Bordeaux) en Pessac – Leognan, Château Olivier Averous, 2007 (rode Bordeaux).

     

    Een “Grands Vins Mercure”-wijnkaart bestaat in 15 landen: in Australië, België, Brazilië, Duitsland, Ecuador, Frankrijk, Hongarije, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Dit jaar worden de “Grands Vins Mercure” ook in het Midden-Oosten en Azië geïntroduceerd, met name in China, met wijnkaarten die de nadruk leggen op de lokale wijnbouw van deze regio.

    Voor de hotels in België, Luxemburg en Nederland – die een reputatie hoog te houden hebben – werden vooral Franse wijnmerken geselecteerd. RVH.

    www.mercure.com





    11-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.grands vins mercure

    Mercure onthult Belgische selectie “Grands Vins Mercure” 2009-2010

     

     

     

     

    Mercure stelt de nieuwe selectie voor van zijn “Grands Vins Mercure”. Deze wijnkaart – een sterkte troef voor deze hotelketen – is samengesteld uit uitgelezen smaakvolle wijnen, met de bedoeling er een heel jaar lang te kunnen van genieten. Deze wijnkaart is reeds 25 jaar erkend door de wijnsector. Ze verrast door haar weelde en … door haar bescheiden prijs.

     

    Mercure houdt zijn marges op deze wijnen immers minimaal en biedt ze ook per glas

    aan. Niets belemmert de gasten nu nog om een lekkere wijn uit te proberen, zowel tijdens een zakelijke als tijdens een privémaaltijd.

     

    Het panel proefde maar liefst 57 wijnen – wereldwijnen en cru’s van eigen bodem, die vooraf in Frankrijk geselecteerd waren, en maakte een keuze van 12 wijnen voor de Belgische kaart “Grands Vins Mercure” 2009-2010.

    Vanaf nu belicht deze kaart, op alle tafels van de Mercure-restaurants, de kwaltiteiten en karakteristieken van elk van deze wijnen, om de klanten te helpen bij hun keuze. Wijnconsulenten die speciaal zijn opgeleid door Mercure, de “ambassadeurs des Grands Vins Mercure”, kunnen de gasten begeleiden bij het kiezen van een geschikte wijn bij hun gerecht.

     

    Sieren tot eind april 2010 de kaart “Grands Vins Mercure”, in alle Mercure-hotels in België:

    Frisse en smakelijke wijnen: Riesling Grand Cru “Frankstein”, Willy Gisselbrecht, 2007 (witte Elzas-wijn); Chablis Premier Cru “Mont de Milieu”, Jean-Marc Brocard, 2007 (witte Bourgogne) en Crozes Hermitage “Les Pierrelles”, Domaine Belle, 2007 (rode Côte du Rhône).

    Fruitige en lichte wijnen : Pinot Gris, Domein Kluisberg, 2007 (witte Belgische wijn), Santenay “Maladière” Premier Cru, Domaine Lucien Muzard, 2007 (rode Bourgogne), en Gevrey Chambertin, Antonin Rodet, 2007 (rode Bourgogne).

    Elegante en evenwichtige wijnen: Mersault “Vieilles Vignes”, Nicolas Potel, 2007 (witte Bourgogne), Saint-Julien, Château Teynac, 2005 (rode Bordeaux) en de Saint-Emilion Grand Cru, Château Beau Mayne, 2006 (rode Bordeaux).

    Gekruide en pittige wijnen : Gigondas, Château du Trignon, 2007 (rode Côtes du Rhône), Pauillac, Château Haut-Bages Averous, 2006 (rode Bordeaux) en Pessac – Leognan, Château Olivier Averous, 2007 (rode Bordeaux).

     

    Een “Grands Vins Mercure”-wijnkaart bestaat in 15 landen: in Australië, België, Brazilië, Duitsland, Ecuador, Frankrijk, Hongarije, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Dit jaar worden de “Grands Vins Mercure” ook in het Midden-Oosten en Azië geïntroduceerd, met name in China, met wijnkaarten die de nadruk leggen op de lokale wijnbouw van deze regio.

    Voor de hotels in België, Luxemburg en Nederland – die een reputatie hoog te houden hebben – werden vooral Franse wijnmerken geselecteerd. RVH.

    www.mercure.com





    11-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lentekoopje

    MET EEN LENTEKOOPJE NAAR SCHOTLAND

     

     

     

     

     

    Op 18 mei e.k. is het zo ver, dan verlaat voor de allereerste keer de gloednieuwe ferry Scottish Viking de haven van Zeebrugge. Het is de start van een nieuwe dienst van de ferrymaatschappij Norfolkline tussen de havens van Zeebrugge en Rosyth, in de buurt van Edinburgh.

     

    Wil je bij de eerste behoren die deze nieuwe vaart meemaken? Wil je in de late namiddag met de auto inschepen in Zeebrugge en reeds de volgende middag in het land van de kilts en de whisky aankomen? Profiteer dan nu van het prijsgunstige last-minute lenteaanbod.

     

    Boek nu, vertrek met Norfolkline naar Schotland, geniet van de gezelligheid en het comfort aan boord en adem de frisse Schotse lente, een onvergetelijke ervaring! Snel reserveren is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt. (offer code SPRINGIN2RZ) RVH.

     

    Reisperiode: van 18 mei tot 30 juni 2009, Boeken: van 1 mei tot 31 mei 2009

    Enkel voor vaarten op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

    Geen annuleringsmogelijkheid, geen terugbetalingen

    Voordeelaanbod alleen voor nieuwe boekingen

    www.norfolkline.com

    11-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    10-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeeland 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wasschappelse blokjes:

    Over de geschiedenis van het blokjes bakken is niet zoveel bekend. Wanneer u aan een willekeurige Westkappelaar informatie vraagt, krijgt u steevats te horen ‘het was er altijd al, er was niets anders’.

    De blokjes, zoete snoepjes die voornamelijk uit suiker bestaan, werden alleen in het weekend genuttigd omdat het zo bewerkelijk was om ze te maken. Het recept en de manier van bakken ging vroeger over van moeder op dochter die het al jong geleerd kreeg, een traditie die helaas is uitgestorven.

    World of drinks houdt de traditie en het oude ambacht in stand evenals de bijpassende klederdracht.

    Voor blokjes gebruik je alvast 300 gr suiker, 25 gr roomboter, ½ borrelglas azijn, 1.5 borrelglas water, 1 maggieblokje en een eetleper keukenstroop.

    Andere toppers zijn de koffielikeur ‘op je gemakje’ die je voor een irish koffie gewoon aan de koffie toevoegt en mengt, nadien wordt de slagroom simpelweg bovenop je drankje gedropt. De Schouwse boerenpap is een advokaatachtige bereiding die met verse eieren, suiker en inmaakbrandewijn wordt klaargemaakt en nadien met het lepeltje wordt gegeten. RVH.

    www.worldofdrinks.nl

    10-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ibis sint niklaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ibis opent 22ste hotel in België te Sint-Niklaas

     

     

     

     

    De hotelketen ibis blijft verder groeien in België. Nadat ze vorig jaar voet aan wal zette in Kortrijk is nu ook de Oost-Vlaamse stad Sint-Niklaas aan de beurt. ibis Sint-Niklaas Centrum telt 85 kamers in de allernieuwste ‘Coquelicot’-stijl waarvan 4 voor personen met beperkte mobiliteit.

     

    De stad Sint-Niklaas kent een belangrijke economische bloei, dankzij de constructieve politiek van de stad, de ontwikkeling van zijn industrieel potentieel en de dynamiek van zijn twee naburige grote steden Antwerpen en Gent. Sint-Niklaas staat niet alleen bekend om haar aantrekkelijk winkelcentrum. De stad verwelkomt ook talrijke festiviteiten en culturele evenementen en is een uitgelezen uitvalsbasis voor het wielertoerisme.

     

    Meer dan voldoende argumenten dus, die ibis overtuigden van potentieel van deze stad en die dit belangrijkste netwerk van voordelige hotels in Europa deden besluiten om een nieuw hotel te bouwen – in samenwerking met de groep Cayman. Het hotel is het eerste in zijn soort in deze stad en werd in minder dan twintig maand gebouwd. Het is de tiende ibis-vestiging onder franchise in België.

    10-05-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs