Julebord in het Radisson SAS EU Hotel in Brussel
Het Radisson SAS EU Hotel aan het Luxemburgplein in Brussel viert Kerstmis volgens Scandinavische gewoonte met een typische Julebord. Van maandag 1 december tot en met vrijdag 19 december 2008 kan je er terecht voor een typisch Scandinavisch kerstdecor.
Executive Chef Frédéric Fourneaux laat zich voor deze veertiendaagse assisteren door Thomas Jensen, Executive Chef van het Fisk restaurant in het Radisson SAS Sky City Hotel in Stockholm.
Beiden zullen het Willards restaurant omtoveren tot een authentiek feestelijk en exclusief Scandinavisch kerstdecor met op het buffet koude en warme voor- en hoofdgerechten en lekkere desserts. Specialiteiten zijn Karry, Sherry, Tomata Sild, Gammeldags Sursild (verschillende soorten gemarineerde haring), Kogt Glaseret Torsk (forel), Lun Liverpostej (warme leverpastei), Lune Gammeldags Frikadeller (warme gehaktballen op grootmoeders wijze), Juleskinke (kerstmisham), Andefileter (eendefilets) en Risengrod Med Smor Og Kannelsukker (rijstpudding met boter, gember en kaneelsuiker).
Gasten kunnen tijdens deze veertiendaagse een weekend in Stockholm winnen. Het traditionele Zweedse kerstbuffet wordt van 1 tot en met 19 december iedere middag en avond van maandag tot vrijdag aangeboden aan de prijs van 49 EUR per persoon, twee Carlsberg en één Schnaps inbegrepen. Op 24 en 25 december kan men s avonds kerstmis vieren volgens dezelfde formule. Op 31 december kan men met een extra glas champagne de overgang van oud naar nieuw vieren aan 69 EUR per persoon.
Groepsreservaties zijn mogelijk, ook tijdens het weekend - tel. 02/626.81.30. RVH.
www.radissonsas.com.
30-10-2008 om 00:00
geschreven door rvh
|