Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    16-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nachtkleding

     

    Nachtkleding en lingerie van Damart

     

     

     

     

    Wat doet het goed om na een lange werkdag je te nestelen in een zachte, warme flanellen pyjama. Of om op zondagochtend samen met de kinderen te ontbijten en tot het middaguur in pyjama rond te lopen. De nachtkleding van Damart zit niet alleen comfortabel maar oogt ook modieus. De nieuwe collectie is een geraffineerde combinatie van aangename, comfortabele materies en trendy details.

    Neem nu deze echte klassieker: een flanellen pyjama. Het warme flanel is aan de binnen- en buitenzijde geruwd om het nog zachter te maken. Met deze pyjama laat je je nog gemakkelijker verleiden tot een gezellige luie ochtend.

     

    Bent u eerder sportief aangelegd, dan heeft Damart deze ‘pyjashort’ in jerseytricot voor u. Een gebloemde short en een leuk afgewerkt topje… een lief ensemble.

    Damart is daarenboven altijd synoniem geweest voor supercomfortabele en charmante lingerie. De nieuwe collectie biedt ruime keuzemogelijkheden. RVH.

     

     





    16-02-2008 om 13:52 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cooking cabin

     

    Hillhout introduceert ingerichte Cooking Cabin

     

     

     

     

    Tweede keuken staat buiten. Eten wordt steeds belangrijker, niet enkel meer ‘even tussendoor’, maar steeds meer een rustpunt op de dag. Gezellig met familie of vrienden genieten van de heerlijkste gerechten. Lekker eten smaakt nog beter als er van genoten kan worden in de frisse buitenlucht. De aroma’s van het eten mixen met de frisse geuren van buiten.

    Met de introductie van de Cooking Cabin van Hillhout, staat de kok voortaan gewoon buiten te kokkerellen. 

     

    Deze halfopen, uit vurehout vervaardigde kook- en barbecueplek biedt genoeg ruimte en is voorzien van een schuin aflopend dak. Middelpunt is het regaal; een solide tafel, speciaal gemaakt om BBQ en kookelementen op te zetten. Deze wordt geflankeerd door twee massiefhouten kastjes. Beide voorzien van een even mooi als praktisch hardstenen werkblad: regaal en kastjes worden standaard bij de Cooking Cabin geleverd. De overkapping houdt het droog voor kok en eten, door de beschutting van de zijwanden krijgt de wind geen vat en blijft het vuur aan en het stof buiten.

     

    Het geïmpregneerde hout past in de tuin. Wie gaat voor een speciaal tintje of extra sfeer kan de Cooking Cabin ook rustig verven. Maar aankleden met leuke kleden, mooie accessoires in één kleur of juist multicolour kan ook. In de Cooking Cabin past elke uiting van de creatieve keuken.

    De Outdoor Cabin Excellent wordt geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket, inclusief duidelijke opbouwhandleiding. RVH.









    16-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Didier Fenix
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Didier Fenix benoemd tot Managing Director Europcar/Keddy Belgium

     

     

     

     

    Didier Fenix (42 jaar) werkt sinds 1992 voor Europcar Belgium waar hij vanaf 1 maart als Managing Director Europcar/Keddy Belgium aan de  slag gaat. Hij vervangt in die functie Johan Meyssen die CEO van  CarsOnTheWeb.com wordt.

     

    Didier Fenix begon zijn carrière bij Europcar als Insurance Manager voor België. Vanaf 1997 werd hij bij Europcar verantwoordelijk voor  de aankopen en de fleet en krijgt in 2001 kreeg ook de marketing onder  zijn hoede. In 2003 werd hij benoemd tot Algemeen Directeur Europcar België. Dat  bleef hij tot de fusie met Keddy, eind 2006. Europcar Belgium kende  in die periode een omzetgroei met 38 % en rukte op van de 4de naar de  2de plaats op de Belgische markt.

     

    Sinds januari 2007 werkt hij samen met Johan Meyssen, als Deputy Managing Director van Europcar/Keddy, de huidige nummer 1 voor  kortetermijnverhuring in België.

    Gewapend met 16 jaar ervaring in het bedrijf wil Didier Fenix als Managing Director de groeidoelstellingen van Europcar/Keddy blijven voortzetten en  bijdragen tot een harmonieuze integratie van de 2 merken. RVH.

     

     

    16-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    15-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aostavallei

    WINTER  IN  VALLE d’ AOSTA

     

     

     

    Valle d’Aosta ligt aan de zonnige zuidzijde van de Alpen. In de skigebieden wordt dit jaar  een meter of meer sneeuw gemeten. Het is een uitgelezen reisbestemming om enkele mooie winterse dagen door te brengen, niet alleen om te genieten van de sneeuw maar van zoveel meer dat Valle d’Aosta tot een bijzondere winterbestemming maakt, in de eerste plaats de historische monumenten en de rijke gastronomie.

     

    Valle d’Aosta is een autonome regio in de Italiaanse Alpen, grenzend aan Zwitserland en Frankrijk. De vallei wordt omringd door de hoogste toppen van het Alpenmassief. Op de flanken van de Mont Blanc en de Monte Rosa liggen top-skigebieden waar iedere skiër, beginner en gevorderde, jong en oud, aan zijn trekken komt op de honderden kilometerslange pistes. Skicentra zoals Courmayeur, La Thuile, Monterosa Ski en Breuil Cervinia zijn internationaal gerenommeerd door de onbeperkte skimogelijkheden en door de après-ski faciliteiten.

     

    Ook niet-skiërs vullen hier makkelijk hun vakantiedagen. Er zijn zowel in de skigebieden als daarbuiten talloze wandelmogelijkheden langs bewegwijzerde paden. De stad Aosta, hoofdplaats van de regio, is rijk aan historische monumenten uit de Romeinse tijd en uit de Middeleeuwen. Valle d’Aosta heeft door zijn ligging midden in de Alpen de authenticiteit weten te bewaren. In kleine dorpen en in rustige valleien blijven oude gewoonten in gebruik en maakt de bezoeker kennis met het traditionele leven. Die authenticiteit laat zich ook zien in de gastronomie. De ingrediënten van de talloze typische gerechten zijn de producten van eigen streek. Er zijn zelfs heerlijke rode en witte wijnen, gemaakt van druiven die rijpen op de hoogst gelegen wijngaarden van Europa.

     

    Top-ski, shortski, weekend-ski maar ook niet-skiërs beleven heerlijke momenten in de Valle d’Aosta. RVH.

    www.lovevda.it

    15-02-2008 om 21:20 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paaseierenjacht geopend.

    Leonidas verklaart de Paaseierenjacht voor geopend!

     

     

    Het paasfeest is traditioneel een familiefeest. Een van de hoogtepunten is steevast de zoektocht naar de chocolade eieren, waarvan sommige extra verrassingen insluiten.

    De meester chocolademakers van Leonidas vergasten (b)engeltjes én hun ouders… op een heus festival van smaken en kleuren die het mogelijk maken je huis tot een schatkamer vol chocoladetraktaties om te bouwen.

    Eén van de nieuwe creaties is het donkerrode ei van pure chocolade dat kan gevuld worden met kleine eitjes in uiteenlopende smaken en kleuren. Speciaal voor de kleintjes werd het grenadine ei ontwikkeld. Ook de paashaas en het vrolijke gele eendje tekenen present.

     

    Natuurlijk heeft Leonidas veel meer heerlijks om te ontdekken … driekleurige kippen, konijnen en kuikens dartelen als het ware door uw tuin. Ook zijn er vrolijke lollipops, vierkleurige lolly’s in de vorm van een konijn, een heerlijke combinatie van donkere, witte en melkchocolade.

    Ook klokken, kippen en eieren, van holle chocolade om te vullen, staan op het programma, net als marsepeinen kuikentjes en de kleine eitjes in duizend en één smaken. De eierenjacht… belooft een lekkere lente te worden! RVH.

    www.leonidas.com

     













    15-02-2008 om 21:11 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker dicht bijeen

    Lekker dicht bijeen

     

     

     

     

    Trouw aan een lange traditie stellen de chocolatiers van Leonidas dit jaar een verfijnd assortiment heerlijke chocolade voor.

     

    De L’s, overheerlijke vleugeltjes, van Leonidas bestaan in vier fruitsmaken: L Citroen, L Framboos, L Passievrucht  en L Sinaasappel. Schenk uw geliefde deze spannende ‘ontdekkingsreis’ van subtiele smaken en beleef samen een onvergetelijk en intens moment.

    Of verras de liefde van uw leven met de heerlijke Coupes de Leonidas en breng beider harten in vervoering! De smaken van deze delicate kleine chocoladecoupes zijn net zo verfijnd als hun ontwerp: vijf verschillende smaken (Tiramisu, Truffée Maracuja, Praliné Croquant, Lait d’Amande, Lait de Coco) in al hun zachtheid…

     

    Voor verliefde zielen die hunkeren naar originaliteit en passie bedacht de chocolatier het gloednieuwe duo Manons Glacés: twee onweerstaanbare ijspralines die zich lieten bezielen door de beroemde traditionele Manon Blanc. Genot en verleiding verzekerd! Met een knipoog naar 14 februari stelt Leonidas nog andere uitzonderlijke chocoladetraktaties voor, zoals Forever of de harten om te garneren… Deze heerlijke wonders worden aangeboden in leuke pralinedoosjes, in luxueuze vierkante of rechthoekige dozen, of in een hartvormige, rood fluwelen doos, die uw zoete en passionele attentie helemaal af maken. RVH.

    www.leonidas.com

     

     





    15-02-2008 om 21:09 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mondhygiene
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    AQUAFRESH ISO-ACTIVE FOAMING GEL IN CAN “

     

     

     

    De nieuwe Aquafresh iso-active foaming gel die Aquafresh wereldwijd introduceert, gaat aantoonbaar verder dan een gewone tandpasta. Een innovatie die aansluit bij de kennis die Aquafresh in de loop der jaren over de werking van de mond vergaard heeft. Aquafresh iso-active foaming gel is een exponent van die toenemende kennis: een technologische doorbraak in mondverzorging.

     

    De oude Belgen poetsten hun tanden met … urine. In de Griekse oudheid ging het er iets gesofistikeerder aan toe: daar werden puimsteen en talkpoeder als tandpasta gebruikt. Aristoteles ontdekte namelijk dat de hardheid van een poeder een slijpend effect kon hebben op tandglazuur. Dat puimsteen en talkpoeder ooit vervangen zouden worden door tandpasta uit tubes, kon zelfs hij nooit vermoeden.

     

    De mond is een indicator voor je algehele gezondheid, maar ook een onderkomen voor maar liefst tien miljoen bacteriën. Een goede mondhygiëne is daarom van belang. Sommige plekken in de mond zijn echter moeilijk te bereiken met de tandenborstel. De Aquafresh iso-active foaming gel heeft een unieke formule die helpt actieve bestanddelen snel te verspreiden in de mond. Een formule die meer schuim creëert dan gewone tandpasta. Tijdens het poetsen, en door de warmte van de mond transformeert de gel in een fijn en rijk schuim dat door de hele mond gaat, ook op de moeilijk bereikbare plaatsen..

     

    De foaming gel is zo innovatief dat het niet in een tube past. De unieke formule van de Aquafresh iso-active foaming gel heeft een verpakking nodig die het product tot gebruik onder druk houdt. Daarom zit het in een speciaal ontworpen can, dit is voor een tandpasta een revolutionair nieuwe verpakking.

    Aquafresh

    iso-active foaming gel is verkrijgbaar in twee varianten: Fresh Mint en Citrus Mint.

     

    Aquafresh – sinds 1975 op de Belgische markt – heeft met de ontwikkeling van Aquafresh iso-active foaming gel een wereldprimeur. België is één van eerste landen in Europa waar Aquafresh deze nieuwe tandpasta lanceert. RVH.

     

    15-02-2008 om 21:06 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Faber

    Faber presenteert elektrische sfeerhaarden

     

     

     

    Ooit kwamen elektrische sfeerhaarden kil en kunstmatig over. Vandaag vallen ze vooral op door realistische vlammen en het stijlvolle design. Dat bewijzen de nieuwe modellen van Faber: SP6, Rana en Vega.

     

    Of je nu modern of klassiek bouwt, de haard is na zoveel jaren nog altijd de ultieme sfeerschepper. Minder leuk is het als je continu hout moet aanvoeren, de haard moet aansteken of hem telkens moet schoonmaken. Elektrische sfeerhaarden zijn  daarentegen veel gebruiksvriendelijker. Er vindt geen verbranding plaats, ze produceren geen gassen en hebben dus ook geen rookkanaal nodig.

     

    De SP6, Faber’s nieuwste elektrische sfeerhaard, pakt uit met een strak en minimalistisch design, waarin vlammen de hoofdrol spelen. Bij Rana is er de vrijheid van plaatsing. Als eerste frameloze elektrische sfeerhaard is de Rana gemakkelijk in te bouwen. Een geruisloze ventilator zorgt voor een snelle warmteverspreiding, maar het is ook mogelijk om alleen het vlammenbeeld in te schakelen.

    Less is more, is de slogan van Vega. De Vega, zonder franjes of frivoliteiten, valt op door z’n eenvoud. De LED-verlichting ingebouwd in een realistische houtset, zorgt voor een natuurgetrouw vlammenbeeld. RVH.







    15-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Durabrik

    Durabrik biedt bouwers gevarieerd menu.

     

     

     

     

     

    Na Batibouw, pakt Durabrik uit met een unicum, in een ‘kijkstraat’ in Drongen worden vier kijkwoningen voor het publiek opengesteld. De 4 verschillende bouwconcepten zijn elk afgestemd op een specifieke levenswijze. Maar tegelijk moeten die ‘themawoningen’ in een ruimere context gezien worden: samen etaleren ze het volledige arsenaal van wat vandaag mogelijk is in de Durabrik-woonformule. Zo kunnen elementen uit de afzonderlijke woningen probleemloos gecombineerd worden om de eigen woning op maat én betaalbaar samen te stellen.

     

    Vroeg of laat staat een verminderde mobiliteit ons helaas allemaal te wachten. De vooruitziende bouwer kan daar met bouwelementen uit ‘Silver’ alvast op anticiperen. Toegankelijkheid, compactheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn de typische kenmerken van deze woning, zonder echter in te boeten aan comfort en afwerking.

    Veiligheid en ontspanning staan dan weer centraal in ‘Family’ of de kindvriendelijke woning. ‘Domo’ staat voor extra comfort, onthaasten in een mix van wellness en domotica is hier aan de orde voor iedereen die in een warm nest de beslommeringen van alledag wil laten afglijden.

    Tot slot ‘Eco’: energiezuinigheid voorop. Isoleren en hergebruik van energie zetten dan ook de toon, in de muren, de vloer, de buitenschrijnwerkerij en de ramen. RVH.

    Durabrik – www.dubrabrik.be - hall 8 – stand 210

     







    15-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    14-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Verhaert

    Glastegel nu ook als superisolator

     

     

     

     

     

    Verhaert & Co, de Belgische specialist in glastegels en glaspanelen op maat, stelt een opmerkelijke nieuwkomer voor. De HTI-block is de nieuwe glastegel die op vlak van energiebesparing hoge ogen gooit. Een innovatie die kan tellen, want de komst van deze ‘dubbele’ glastegel betekent dat vanaf nu glastegels ook in buitenmuren een superisolerende en esthetische rol kunnen vervullen.

    In feite bestaat de HTI-block uit twee gewone glastegels tegen mekaar geplakt. Met zijn 16 cm dik is deze glastegel het antwoord op de groeiende vraag naar thermische en akoestische isolatie in gebouwen. Tegelijk blijven de esthetische mogelijkheden van de glastegel perfect gevrijwaard.

     

    Nog een nieuwkomer in het gamma is de glastegel met trapeziumvorm. Met twee korte evenwijdige zijden, en twee lange niet-evenwijdige doet hij een beetje denken aan een sierlijke kegel. Door zijn onconventionele vorm is hij geschikt om allerlei speciale vormen en effecten te creëren. Deze glastegel kan bovenden in alle toepassingen gebruikt worden, zowel binnen als buiten. RVH.

    www.verhaert.be

     





    14-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Delta Light

    SOS lichtplan, een noodzaak bij aanvang bouwfase!

     

     

     

    De tijd van de traditionele ‘luster’, als enig lichtpunt in het midden van de kamer, ligt lang achter ons. De nieuwe woonconcepten, waarbij ruimtes in mekaar doorlopen, eisen een andere aanpak. Een geslaagd lichtplan houdt daar rekening mee,  maar ook met de 4 ‘E’s’: esthetiek, economie, ergonomie en ecologie. Voor Delta Light®, marktleider en trendsetter in architecturale verlichting, is een uitgebalanceerd lichtplan een volwaardig onderdeel van het bouwproces, waardoor in een latere fase, de (ver)bouwer veel geld bespaart.

     

    Nieuwe woningen beschikken nu over minder maar wel grotere kamers. Ruimtes lopen meer in elkaar door, het aantal deuren vermindert. Moderne huizen hebben achteraan vaak grote ramen, die meer daglicht binnenlaten en de grens met de tuin doen vervagen. Er zijn ook duidelijk functieverschuivingen waar te nemen: de woonkamer is overdag bureau, ’s avonds het decor voor een gezellig diner. De keuken gaat vandaag haast onmerkbaar over in de woonkamer en wordt steeds meer de centrale ontmoetingsruimte in huis.

     

    Aan de verlichting om daar allemaal flexibel op in te spelen. Een goed voorbereid lichtplan, een schematische voorstelling die aangeeft waar lichtpunten en schakelaars zitten, is meer dan ooit een must. Een lichtplan voorkomt bovendien latere – hoe dan ook duurdere - kap- en breekwerkzaamheden.

     

     

    4 ‘E’s’ voor een succesvol lichtplan

     

    Esthetiek: het aanbod aan verlichtingsarmaturen in hedendaags design is enorm, hou bij een mooie uitlichting ook rekening met een ritmische positionering, het lichteffect, de kleurweergave en de kleurtemperatuur.

    Economie: Verlichting is ook een zaak van je portemonnee. Een efficiënte, weloverwogen keuze en plaatsing van de verlichting kan het kostenplaatje positief beïnvloeden.

    Ergonomie: Ook het oog wil comfort: verlichting mag niet verblinden, een storende schaduw werpen of te sterke contrasten veroorzaken. Verlichtingsarmaturen mogen evenmin in de weg hangen en moeten veilig zijn opgesteld.

    Ecologie: In ruimtes waar het licht lang blijft branden, is het aan te raden om energiezuinige lampen te gebruiken zoals de led en de fluorescentielamp. RVH.

    Delta Light® - Batibouw 2008 – hal 9 – stand 210 – www.deltalight.com

     







    14-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ierland

    Ierland: Evenementen in 2008

     

     

     

     

    Ierland pakt dit jaar uit met een indrukwekkende reeks evenementen. Het is een aaneenschakeling van traditionele feesten en festivals waar, hoe kan het ook anders, vooral de muziek centraal staat. Veel evenementen wortelen in eeuwenoude tradities en spelen zich af in het decor van het mooie Ierland.

     

    Op 17 maart 2008 is het St-Patricks Day, de nationale feestdag van Ierland die overal wordt gevierd, in de eerste plaats in Dublin. Van 13 tot 17 maart 2008 wordt in de Ierse hoofdstad het St-Patricks Festival georganiseerd met parades, concerten, tentoonstellingen en plezier voor groot en klein.

    Tevens in Dublin en niet te missen voor wie houdt van uniek amusement, is de vierdaagse Taste of Dublin, van 12 tot 15 juni 2008 ( www.tasteofdublin08.ie). Men kan er het beste van de Ierse keuken proeven en genieten van de meest uiteenlopende muziekvormen, van klassiek tot jazz, van opera tot volksmuziek. Een gelijkaardig culinair en muzikaal feest speelt zich af in Cork van 27 tot 29 juni 2008 (www.tasteofcork.com).

     

    De meeste evenementen zijn tijdens de zomermaanden gepland en de bezoekers aan Ierland zullen dus zeker een extraatje kunnen meepikken, want overal in het land is er wel iets te beleven. Neem het Galway Arts Festival van 14 tot 27 juli 2008 dat reeds voor de dertigste keer wordt georganiseerd. Het is een van de belangrijkste culturele evenementen van Ierland, internationaal vermaard, met theater, dans, literatuur, visuele kunst, komedie. Zeker niet te missen als men in het westen van Ierland met vakante is (www.galwayartsfestival.com). RVH.

    14-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    13-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Roseraie

    La Roseraie

     

     

     

     

     

    La Roseraie, het enige viersterrenhotel in de buurt van Florenville, is niet alleen een vermaard fijnproeverrestaurant maar ook een charmehotel met warme sfeer en persoonlijke service.

     

    La Roseraie, vroeger een relais, wordt in 1977 een privé-hotel-restaurant dat eigendom is van de BBL-bank. Francis De Witte, de huidige eigenaar, bekleedt er sinds 1985 de functie van chef-kok en gerant, na gewerkt te hebben bij grote namen uit de Belgische gastronomie zoals Pierre Wijnants en Alain Leduc.

    Wanneer de bank in 1989 de zaak wil verkopen, komt er verandering in de toekomst van Francis De Witte. Samen met zijn echtgenote besluit hij op zich in een nieuw avontuur te storten en ze kopen het gebouw in oktober 1989 met de bedoeling er een eersteklasse zaak van te maken. Er volgt een grondige modernisering, het hotel krijgt 14, in plaats van de oorspronkelijke 23, kamers die nu voorzien zijn van alle comfort. Het wordt zonder meer, een ideale pleisterplaats voor een uitstapje in het groen.

     

    Gasten die ver weg van het stadslawaai La Roseraie ontdekken, zijn aangenaam verrast door het prachtige uitzicht van de kamers en restaurant met tuinzicht en blik op de Semois. Hulpmiddelen om het thuisgevoel te versterken. Alle kamers zijn uitgerust met alle modern comfort: tv, minibar, kluis, granieten badkamer, apart toilet, parket en meubelen op maat. Hierdoor heeft elke kamer zijn eigen karakter, sommige hebben een  waterbed, en deze die uitgeven op de straat zelfs een bubbelbad.

     

    Het gezellige en erg ruime salon met gele kleurschakeringen en comfortabele fauteuils nodigt uit om na een van de vele activiteiten, te genieten van een aperitief, of om er gewoonweg te luieren. De bar is de ideale plaats om één van de vele sigaren van het huis te ontdekken. Een huis gevuld met eenden, het stokpaardje van Francis De Witte. Hij is erin geslaagd om meer dan duizend reproducties van eenden in de  inrichting van de zaak te integreren, ze geven een frisse toets zonder te vervallen in “kitsch”.

     

    Bij de eigenaarwissel wou Francis naast het charmerestaurant ook zorg dragen voor een uitmuntende keuken en omringde zich daarom door de talentvolle Eric Lekeu. Chef-kok Eric, veeleisend en vernieuwend was eigenaar van Clos Saint Michel in Saint Hubert waar hij een ster veroverde, nadien nam hij de teugels over van de Grand Corroy en rijfde andermaal een ster binnen.

     

    Vandaag laat Eric Lekeu zijn culinaire fantasie de vrije loop in La Roseraie zonder compromissen te sluiten met de modetrends. Hij is aanhanger van goede producten, kiest voor koken met smaak, en serveert een moderne gastronomische Franse keuken. De maandelijks gewijzigde kaart laat fijnproevers volop genieten van de smaakrijkdommen waarbij ook de seizoensproducten ruimschoots aan bod komen. Met zijn keukenteam, vormt Eric een erg bezige bij, vermits van brood tot desserts, alles in het huis zelf wordt gemaakt.

    Alle gerechtsuggesties zijn gewoon eetlustwekkend: gegrilde Sint-Jakobsvruchten, risotto van gerst, eekhoorntjesbrood en parmezaanse kaas, bouillon met selder en een kaaskrokantje, of een Sint-Jakobsnootje, fondue van selderie en varkenspootjes, foie gras en lomo, schuimwijn met truffelsap en Canadese kreeft in gegratineerd sausje. Bij de hoofdgerechten vinden we o.m. een zonnevisfilet met rivierkreeftjes, primeur-uitjes en gekonfijte tomaat of sneetjes eend met specerijen op lage temperatuur, rabarbercrème met ahornsiroop, gebakken foie gras en sap van rode biet. Afsluiten kan je eenvoudigweg met ijs uit de Stille Oceaan, ananas, kokosnoot, chocolade en rhum.

    De indrukwekkende wijnkaart met de nadruk op Frankrijk en referenties zoals Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Côtes du Rhône, kortom, een kwalitatieve selectie uitstekende cru’s aan redelijke prijzen, is een ander stokpaardje van de patroon.

     

    La Roseraie, vlak bij Florenville, is een ideale pleisterplaats om te genieten van wandelingen langs de Semois, Bouillon, de abdij van Orval, maar biedt vooral een pittoresk kader waar, dat dankzij de uitmuntende gastronomie, de levensgenieters bijzonder aanspreekt. RVH.

    La Roseraie – Route de Chiny 2 – 6821 Lacuisine-sur-Semois – tel 061/31 10 39

    www.la-roseraie.be

    zie ook www.6minutes.be/à la carte









    13-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Alno

    ALNO met frisse en natuurlijke concepten naar Batibouw

    Nieuwste keukengamma verenigt natuur met eigentijdse woon/kookfunctie

     

     

     

    "Mooier wonen in de keuken": onder dat motto blikt ALNO vandaag vooruit. Met nieuwe kleuren, materialen en natuuraccenten biedt ALNO anno 2008 een antwoord op de hoge eisen die aan een moderne keuken gesteld worden. En dat zijn - zoals bekend - allang geen louter functionele meer. Toch sluit het ene het andere niet uit en zijn er ook op vlak van ruimtelijke indeling handige én esthetische nieuwigheden te ontdekken in het assortiment.

     

    Individualiteit door kleurenspel en combinatiemogelijkheden. Dat de keuken als levendige, centrale woonruimte in huis meer en meer veld wint, is genoegzaam bekend. Maar: zoveel mensen, zoveel levensstijlen. Een waarheid als een koe, maar een hele uitdaging voor iedere interieurdesigner. ALNO komt aan individuele noden en wensen zoveel mogelijk tegemoet door het gamma in alle richtingen te verbreden. Tal van nieuwe kleuren, afmetingen en combinatie-mogelijkheden laten de consument toe zijn keuken naar smaak en behoefte samen te stellen.

     

    Natuur en techniek:

     

    De hoogglanstrend van vorig jaar duurt onverminderd voort, maar wat vooral opvalt zijn de warme natuurtonen en houtmotieven. Die combinatie zorgt voor een verrassend spel van licht, kleur en sfeer:

     

    • ALNOART WOODGLASS: donkere hoogglans die, in harmonie met het massieve hout, een behaaglijke sfeer creëert. Strak en sober van vormgeving, maar door de met echt aluminium omlijste glasfronten krijgt het geheel een edel karakter, nog versterkt door de onzichtbaar geïntegreerde handgrepen. 

     

    • ALNOART PUR: een geslaagd huwelijk tussen hout en hoogglans, omkaderd door mat aluminium. Daardoor heel onderhoudsvriendelijk en qua vorm tijdloos elegant. Het laminaat op de fronten imiteert het nerfpatroon van donkerkleurige rozenhout of lijsterbes.

     

    Acryl: de nieuwkomer die ultraglans brengt

    Het natuurelement komt niet enkel in de houtmotieven tot uiting. Ook de kleuren zijn er rechtstreeks aan ontleend: van magnoliawit over koraal tot warme cacao en elegant grafiet. Opmerkelijke nieuwkomer daarbij is het gebruik van acryl in de frontoppervlakken, wat een lang leven van glans garandeert. RVH.

    Alno – Batibouw 2008 – hal 11 – stand 417

    www.alno.be

     

     

     









    13-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    12-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Misverstand

    ‘t Misverstand

     

     

     

     

     

    Het befaamde pand ’t Misverstand aan de Alsembergse steenweg in Ukkel werd volledig gerenoveerd, evenwel zonder te raken aan zijn unieke charme, zijn niet te evenaren sfeer.

     

    Het ging niet zo goed met ’T Mis, dat in feite tot het Brussels erfgoed behoort, tot Jean-Marie Schellens er eind 1999 letterlijk verliefd op werd. Het werd meteen het begin van een nieuw avontuur voor deze toch wel doorwinterde vakman die in Anderlecht meer dan 14 jaar het restaurant ‘ Florence’ uitbaatte.

    Hij besloot het pand, bestaande uit een oude woning uit 1640 en ruime tuin, volledig maar toch tactvol te renoveren. Gevels en muren bleven behouden, maar in de keuken bv. werd alles gemoderniseerd. Het resultaat is een schitterend restaurant met heldere en warme kleuren, variërend tussen wit en artisjok, houten krukjes her en der in brasseriestijl en balken in dezelfde tinten geschilderd.

    Het geheel past perfect bij de kleine originele vensters en het oude roestbruine en rode tegelwerk op de vloer. Enkele leuke details zoals de serie oude zwart/wit foto’s, een zachte, nooit agressief wordende verlichting, een jazzy sfeergeluid, met in het vooruitzicht van zonnige en zomerse dagen, een schitterend terras met meubels in teak. Een terras quasi in volle stadscentrum, maar een oase van groen en rust, waar men  kan lunchen en dineren. Men waant er zich ongetwijfeld ergens op het platte land.

     

    In ’T Mis staan twee chefs in de keuken. De gerechten komen tegemoet aan elke trek en stillen elke honger. De seizoenskaart verandert nagenoeg maandelijks en wordt overstelpt met bijhorende suggesties. Jean-Marc opteert uitsluitend voor een ruime schare kwaliteitsproducten, en steunt op bevoorrechte leveranciers met jarenlange dienstenstaat. Op deze manier kan hij de authentieke vertrouwensrelatie met een trouw cliënteel voeden en verstevigen.

     

    Elke weekdag is er de traditionele lunch aan 12.75€ terwijl de degustatiemenu’s naar keuze uit drie of vier gangen bestaan. De klant heeft de keuze uit koude of warme voorgerechten, een hoofdgerecht en een dessert, elk onderdeel omvat maar liefst vier suggesties.

    Met de nieuwe keuken krijgt men een nog ruimere keuze die perfect tot uiting komt in het samensmelten van een originele en klassieke inbreng. De St Jakobsschelpen met een zweempje citroen, een gesmoorde zalmnoot met gepocheerde prei en de rode tonijn ‘à la plancha’ met geurige groenten en kruiden, ansjovispasta en aardappeltjes vormen de rode draad bij de visgerechten. Een ovenschoteltje van kalfszwezerik en –niertjes ‘à la parisienne’, een gegrilde lamsmedaillon met aangepaste garnering of de Ierse côte à l’os à la Villette ( 1 kilo voor twee) vormen bij de vleesgerechten de hoofdmoot. Ook de liefhebbers van de traditionele schotels “ ’t Misverstand” hoeven geen afbreuk te vrezen aangezien de ovenschotel van scampi en het rundvlees met archiducsaus steevast op de kaart blijven staan.

     

    Het oude pand is helemaal geen duffe omgeving, maar biedt integendeel een restaurant dat oud en nieuw op een schitterende wijze combineert in een absoluut eigentijdse sfeer. Het culinaire toemaatje dat Jean-Marc Schellens met zijn team serveert verhoogt het enthousiasme van de wedergeboorte. RVH.

    ’T Misverstand – Alsembergse Steenweg 916 – 1180 Ukkel

    tel 02-376 23 98 – www.misverstand.be

     

     zie ook www.6minutes.be/à la carte

     

     





    12-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Siedle

    Siedle: deurcommunicatie en toegangscontrole

     

     

     

     

    Siedle, de Duitse fabrikant van gebouwencommunicatietechniek, past zich aan de stijl van elke woning aan. Het nagelnieuwe verbindingssysteem tussen deursystemen en datanetwerken heet DoorCom-IP.

     

    Elektronische toegangscontrolesystemen voldoen aan de toenemende vraag naar betere beveiliging van gebouwen. Het meest in het oog springende voordeel van Siedle is de perfecte integratie in het deurstation, waardoor je een wirwar van verschillende apparaten en installaties vermijdt.

    DoorCom-IP verbindt de Siedle deursystemen via Ethernet met netwerken in het gebouw. Dit systeem is door zijn flexibiliteit en veelzijdigheid een kampioen in maatwerk en maakt een gemengd gebruik met klassieke binnentoestellen in het woongedeelte altijd mogelijk.

    Individualiteit is in. Mensen willen een eigen stijl voor gsm’s, bankkaarten maar ook voor deurcommunicatiesystemen. Materiaal-; vorm- en kleurkeuze naast puur functionele vereisten zitten in de Siedlesystemen verweven. RVH.

     

    Siedle – Batibouw Hal - - stand 205

     





    12-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    11-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 ideal Standard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ideal Standard: uniek ‘waseiland’ fungeert als wellness-eiland

     

     

     

     

     

    Ideal Standard kondigt de lancering aan van zijn nieuwe collectie ‘Imagine’. Designer Ronen liet zich inspireren door geometrische vormen, trapeziums, die weerspiegeld worden in de structuur van de Egyptische piramides.

     

    Van waseiland naar wellness-eiland is een uniek tijdbesparend en revolutionair concept. De wastafel staat letterlijk als een schiereiland in de badkamer, waarrond dubbelzijdige uittrekbare spiegels en wandrekken en –kasten voor meerdere gebruikers tegelijk optimaal comfort creëren. De spiegels bezitten bovendien een geïntegreerde touch free schakelaar. Met een korte handbeweging voor de sensor schakel je het licht aan en uit.

    Extra opties kunnen aan de Imagine-collectie worden toegevoegd, onder meer een zacht sluitend brilsysteem voor closets om dichtslaan te vermijden.

    Hoge hygiëneniveaus worden bevorderd door het Ideal Plus-systeem, een oppervlaktebehandeling die waterdruppels groepeert waardoor de producten sneller en makkelijk kunnen worden schoongemaakt. RVH.

     

    11-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Cornu Fé

     

    CornuFé, Bleu Paris

     

     

     

     

     

    "Bleu Paris" is een nieuw pronkstuk, getekend La Cornue. Het klinkt bijna als een hommage aan de gezellige Parijse steegjes die doordrongen zijn van poëzie en melancholie. Maar eigenlijk is het de naam van een fornuis met unieke accenten, een zeldzame parel voor liefhebbers van… culinaire kunst.

    Het pronkstuk werd ontworpen in de ateliers van La Cornue, het Huis dat intussen al honderd jaar bestaat. De kleur straalt één en al Parijse elegantie uit, en zou niet misstaan voor een hanger, een "amulet", een geluksbrenger, …

    "Bleu Paris", synoniem voor zorgeloosheid, charme en persoonlijkheid… Zoals een stad waar de tijd bleef stilstaan. Een fornuis in de kleuren van de "Parijse daken", dat de romantiek uitstraalt van een stad waar geliefden van over de hele wereld elkaar ontmoeten…

     

    Bleu Paris, een nieuwe kleur om eindeloos mee te combineren…

    De CornuFé® Bleu Paris past even goed bij het lichte hout van plattelandswoningen als bij het design en de strakheid van stadsinterieurs. Afwerkingen in naar keuze, nikkel of glanzend messing, om zo de sfeer van een rococo-interieur of het minimalisme van een strakke keuken nog te versterken…

    In de stad, aan de kust, op het platteland: Bleu Paris past tot ieders groot genoegen werkelijk in elk interieur…RVH

    www.la-cornue.com

     







    11-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    10-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charme de la Semois

    Le Charme de la Semois

     

     

     

     

    Een beetje stroomafwaarts van Bouillon vormt de Semois een van zijn nauwste maar ook mooiste meanders met een smal schiereiland dat de romantische naam ‘Het graf van de Reus’ draagt. Een beetje verder, precies bij Alle, zet de rivier zijn loop in Frankrijk verder.

    Alle, ooit de hoofdstad van de tabaksbouw van de Semois, bezit sedert 1998 de ‘Hostellerie de la Semois’. Hotel-restaurant dat dit dorpje een derde economische stimulans heeft gegeven, ditmaal als toeristische aantrekkingspool. De tabaksbouw ooit het pronkstuk van de streek, is op een paar plantages en droogschuren na, volledig verdwenen. De regio kende ook een andere periode van welvaart dankzij de leisteenindustrie. Niet alleen het charmante Alle, maar ook andere dorpjes zoals Pussemange en Bouhan genoten van deze bloeiperiodes, nu maken ze samen het ‘Groot Vresse’ uit.

     

    De hostellerie is een indrukwekkend, totaal gerenoveerd gebouw aan de oevers van de Semois. Het complex beschikt over achttien kamers en drie suites en is voor zakenmensen die graag werken op een rustige plek, een oase van verpozing. Er is tevens een seminariezaal met alle technische toebehoren en een capaciteit van veertig personen aanwezig. Het comfort straalt in de verschillende salons en eetzaal, die alle worden opgesmukt met frisse, rustbrengende kleuren. Ook voor passanten, toeristen en dagjesmensen is Le Charme de la Semois een ware oase en uitvalsbasis voor diverse activiteiten zoals wandelen in de groene omgeving, kajakken, mountainbiking of gewoonweg vissen langsheen de oevers van de rivier.

     

    Sinds de renovatie in 1998 leidden Dimitri en Jane Everard, die het vroegere ‘La Charmille’ omdoopten tot ‘Le Charme de la Semois’ de exploitatie van dit gebouw. Dimitri werd in 1973 geboren en kreeg zijn opleiding tussen 1989 en 1992 op het Infobo, terwijl hij reeds gelijktijdig werkte in restaurant ‘ Bruneau’. Managementgericht volgde hij nadien meerdere cursussen aan de International school in Limal en werkte in L’Espièglerie’ in Namen. Jane Varvenne-Everard, geboren in 1971, volgde een hotel-restaurant opleiding op het CENAM in Namen, en koppelde de theoretische kennis aan de praktijk in diverse restaurants.

    Met de uitbating van Le Charme de la Semois, zijn ze zeker niet aan hun proefstuk, eerder waren ze actief in ‘La cuisine au vert’ in Waterloo waar Dimitri chef-de-cuisine was en Jane in de zaal werkte. Ook in het hotel ‘Le côté Vert’ waren ze beiden actief. Door de overname van La Charmille, is dit laatste hotel nu in handen van Dimitri’s zuster.

     

    Het cliënteel is 80% Vlaams wat zich duidelijk weerspiegelt in de kaart die een huiselijke maar vooral een geraffineerde keuken weerspiegelt. Het is een mix van traditionele gerechten, opgesmukt met regionale specialiteiten, naast enkele eigen creaties. Kwaliteit en verse producten zijn voor Dimitri een must. Ardeense forel is een van de hoofdtroeven, maar Dimitri zorgt naast de oesterselecties, evenzeer voor enkele op zijn minst verrassende kreeftbereidingen. De waterzooi van kreeft is trouwens voor de stamgasten een zeer gewaardeerde bereiding.

     

    Ook de uitgebreide wijnkaart biedt voldoende keuzemogelijkheden om zowel een snelle lunch of culinair weekendje op passende wijze af te ronden. RVH.

    Le Charme de la Semois – rue de Liboichant 12 – 5550 Alle-sur-Semois

    Tel 061.50 80 70 – www.charmedelasemois.be

     

     







    10-02-2008 om 19:58 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 tribu

    Relaxen in stijl met verrassend licht design van Tribù

     

     

     

    Met ‘Essentiel’, de nieuwe lijn van de Italiaanse vormgever Piergiorgio Cazzaniga kiest Tribù ook in 2008 voor vernieuwend en opvallend licht design. Eerder al verraste het luxemerk in buitenmeubelen met Cazzaniga’s collectie ‘Bird’, enkele vooruitstrevende prototypes met draagstructuren in aluminium, die handig werden weggewerkt door de bekleding in bamboe of linnen. De nieuwe collectie Essentiel toont varianten hierop in roestvast staal en nieuwe Batyline bekleding.

                                    


    ESSENTIEL, relaxen in stijl (nieuw 2008) Naast de collectie Bird ontwierp de Italiaanse vormgever Piergiorgio Cazzaniga ook de nieuwe lijn Essentiel, die twee stoelen en een ligbed omvat. De meubelen worden gekenmerkt door een luchtig design: een draagstructuur in hoogwaardig roestvast staal met daarover een bekleding in Batyline. Op die manier worden alle frame-verbindingen handig weggewerkt en creëer je het beeld van één doorlopende lijn. Met haar lichte look past de Essentiel-collectie alvast bijzonder goed bij de iets robuustere Bird-tafel en bank.

     

    BIRD, een duik in de natuur (nieuw 2008) Recente creaties op het rijk gevulde palmares van Piergiorgio Cazzaniga zijn de stoel M1 voor MDF Italia en de stoel Exa en zetel Bongo voor La Palma.

    Voor Tribù ontwierp de Italiaanse vormgever de tafel en bank Bird: twee natuurlijke meubelen in teakhout, met een vloeiende vormgeving en een aantrekkelijke structuur. 

     

    BIRD, strak design – limited edition (nieuw 2008) Bird bestaat ook in het materiaal inox 304L. Deze volledig in inox uitgevoerde variant toont een strakkere afgeleide van de Birdcollectie voor wie kiest voor afgemeten design
    gecombineerd met hoogwaardig materiaal en zitcomfort. RVH.

    www.tribu.com





    10-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Bulthaup

    bulthaup presenteert het nieuwe keukensysteem bulthaup b1

     

     

     

     

     

    Strakke lijnen, een hyperfunctionele vormgeving en hoogwaardig materiaal: de keuken als leefruimte om met alle zintuigen te genieten. bulthaup b1 – het nieuwe product uit de bulthaup familie is jong van uiterlijk, jong wat betreft voordelen en jong in prijs.

    De nieuwe productlijn is ontwikkeld voor de internationaal groeiende groep die waarde hecht aan vorm en kwaliteit en geen compromissen sluit als het om design gaat. bulthaup b1 richt zich op mensen die prijs stellen op de bulthaup vormgeving, die de waarden van het merk delen en in hun persoonlijke leefsfeer vorm willen geven.

    Het bulthaup b1 concept is een puristisch minimalistische keuken die zich onderscheidt door zijn ingetogen strakheid. Het principe achter b1: een zorgvuldige vormgeving van elk detail en aandacht voor de essentie.

     

    Onderscheidend zijn de karakteristieke bulthaup elementen: b1 is harmonisch en esthetisch perfect – technisch geavanceerd, helder en simpel qua structuur. bulthaup b1 biedt een tijdloos goede vorm, hoogwaardig materiaal en een sublieme afwerking. bulthaup b1 is de keuken in zijn puurste vorm – eenvoudig en vanzelfsprekend. Ontstaan vanuit de gedachte: ‘zo min mogelijk – zo veel als nodig’. RVH.

    Bulthaup – Batibouw 2008 – paleis 11 – stand 317

    www.bulthaup.be

     

     







    10-02-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs