Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    08-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tpegankelijkheidslabel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toegankelijkheidslabel

     

     

     

     

    Om mensen met een handicap te helpen in hun zoektocht naar een toegankelijk vakantieverblijf, lanceert Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois het toegankelijkheidslabel voor toeristische verblijven. 'Het is mijn bijdrage tot de internationale dag 4 december - voor mensen met een handicap', zegt hij.

    Het bekende toegankelijkheidssymbool, de witte rolstoel op blauwe achtergrond, wordt te pas en te onpas gebruikt. Iedereen kan het aan zijn deur hangen, ook als de toegankelijkheid te wensen overlaat. Heel wat mensen met een beperking hebben er dan ook slechte ervaringen mee. Daarom lanceert  Geert Bourgeois nu een label waarvan het gebruik strikt wordt gecontroleerd.

     

    Toeristische verblijven die het toegankelijkheidslabel willen verwerven, worden onderworpen aan een doorlichting door specialisten. Deze doorlichting gebeurt aan de hand van een rist criteria. Verblijven die op alle essentiële criteria zondermeer positief scoren, krijgen van Toerisme Vlaanderen een A+ comfortlabel. Verblijven die op de essentiële criteria positief scoren, maar waar toch verbetering mogelijk is, krijgen een A basislabel.

     

    Naast het A+ label en het A basislabel, is er nog het i label. Dat label wordt toegekend aan verblijven die voor sommige criteria een negatieve score halen. Toch kan hun accommodatie geschikt zijn voor bijvoorbeeld mensen met een beperkt gezichtsvermogen, of nog, voor mensen met kleine motorische beperkingen.

    Begin januari wil Geert Bourgeois de eerste labels uitreiken. RVH.

    www.toegankelijkvlaanderen.be

     

     

     

    08-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stefania Buscemi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    MSC CRUISES : STEFANIA BUSCEMI BENOEMD TOT MARKETING MANAGER

     

     

     

     

     

     

    Stephania Buscemi (25) startte in december 2005 bij de afdeling marketing van MSC Cruises Benelux en wordt thans gepromoveerd tot Marketing Manager.

     

    Stephania Buscemi behaalde een licentiaatdiploma moderne talen en literatuur aan de Université Libre de Bruxelles en heeft ook een diploma Europese Studies op zak. Als Marketing Assistant bij MSC Cruises deed ze ervaring op met het coördineren van publicaties en evenementen alsook het verzorgen van de public relations van het bedrijf. Stephania spreekt vier talen (Frans, Italiaans, Engels en Nederlands) en haar opdracht zal bestaan uit de uitbouw van de marketingstrategie van de groep op Benelux-niveau en de ontwikkeling van gerichte marketingcampagnes. RVH.

    www.msccrociere.it

     

     

     

     

    08-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    DOLCE INTERNATIONAL HERSTRUCTUREERT

     

     

     

     

    Na de recente herkapitalisatie heeft Dolce International een aantal wijzigingen doorgevoerd in de organisatiestructuur van het senior management team met het oog op de uitvoering van de plannen om uit te breiden in heel Europa en om het merk verder uit te bouwen. Dolce is sinds begin deze maand ook actief in het Zuid-Oosten van de VS.

     

    Mark DePiero wordt Senior Vice President Global Acquisitions & Development en zal een belangrijke rol spelen bij de expansie van Dolce International in Europa en Noord-Amerika. Met het oog op het vinden van geschikte locaties zal Mark samenwerken met Jan Janssen, Director of Acquisitions & Development Europe. De groep wil de portfolio van Dolce International uitbreiden in Europa en Noord-Amerika en wil nieuwe mogelijkheden verkennen in Azië. In Europa, focust Dolce zich op de volgende bestemmingen: Londen, Parijs, Milaan, Madrid, Amsterdam, Geneve en Wenen.

    Chief Financial Officer Debra Bates werd benoemd tot Executive Vice President & Chief Financial Officer en combineert de verantwoordelijkheid voor Corporate Sales & Marketing met deze voor Finance en Acquisition & Development.

     

    Steve Giblin, President en Chief Operating Officer, blijft verantwoordelijk voor Operations, inclusief Technology en Human Resources. Samen met Philippe Attia, Senior Vice President Operations Europe, en Dan O’Malley, Senior Vice President Operations North America, zal hij zich vooral concentreren op de kwaliteit van de dienstverlening aan de klanten, op geslaagde operaties en op de financiële resultaten.

     

    Dolce International breidt uit naar de conferentiemarkt in het zuidoosten van de VS met een nieuwe telg: het Dolce Atlanta-Peachtree in Peachtree City, Georgia. Dit wordt de 27ste vestiging in het gamma Hotel, Resort en Conference Destinations. Dolce zal instaan voor het gehele management en exploitatie van deze Conference Destination dat vroeger gekend stond als het Aberdeen Woods Conference Center. Voor Dolce International kadert deze nieuwe overname in een strategisch groeiplan voor de onderneming met het doel het merk Dolce uit te bouwen door uit te breiden naar nieuwe markten. Dit is de vierde opening en overname voor Dolce dit jaar na twee overnames in Noord-Amerika en één in Europa. RVH.

     
    zie ook www.6minutes.be mice

    08-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Crowne Plaza Antwerpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Hotel Crowne Plaza Antwerp

     

     

     

     

    Het Crowne Plaza Antwerp is gelegen op de Gerard Le Grellelaan aan de Antwerpse ring, temidden van de groene gordel en slechts op enkele minuten van het historische stadscentrum. Het hotel telt 264 comfortabele, ruime standaard en superior hotelkamers met airconditioning en frisse hedendaagse inrichting.

     

    Voor vergaderingen en evenementen biedt het 13 stijlvol ingerichte vergaderzalen waarvan 5 op de gelijkvloers en 8 op de 16de en hoogste verdieping met een panoramisch uitzicht over Antwerpen. De grootste zaal bevindt zich op de gelijksvloers en heeft een capaciteit tot 600 personen in theateropstelling. Alle zalen zijn uitgerust met modern audiovisueel materiaal.

     

    Overige faciliteiten:

    Business centre met kopieerservice, fax, internet en PC met office-toepassingen. Fitness centrum, zwembad, solarium, sauna, stoombad en jetstream, gratis voor hotelgasten.170 privé parkeerplaatsen en 700 extra parkeerplaatsen rondom het hotel

     

    Met ingang van 1 januari 2008 verkrijgt de gast gratis WIFI hoge snelheid internet verbinding in de vergaderzalen en gastenkamers. RVH.

    www.crowneplaza.com/cpantwerp

     

     

    08-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    07-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofitel

    Herprofilering SOFITEL-hotels.

     

     

     

     

    Met de aanstelling van Robert Gaymer als CEO voor de Sofitel-hotels binnen de Accorgroep, wordt meteen een herpositionering van deze luxe-hotels ingezet. Het is de bedoeling van de groep om de Sofitel-brand opnieuw de traditionele elegantie en charme van de oude luxueuze Franse hotels te bezorgen.

    Traditioneel verenigt Sofitel een aantal elementen waarbij naast de Franse origine ook heel wat andacht wordt besteed aan de culturele omgeving waarin het hotel wordt ingeplant. De laatste jaren blijkt de harmonie tussen de elegantie, het culinaire en het culturele ietwat verwatert.

     

    Binnen de Sofitelbrand worden in de toekomst drie strekkingen weergevonden. ‘Sofitel Legend’ wordt een collectie van legendarische luxeverblijven die een rijk erfgoed en het gevoel van ‘palace’hotels uitstralen.

    ‘Sofitel’ wordt een aantal hotels met Franse elegantie waarin hedendaagse reizigers zich gewoonweg thuisvoelen. Deze strekking zal zich in het uppersegment van de hotelwereld positioneren.

    Binnen ‘So by Sofitel’ vinden we een collectie van nieuwe stijlvolle boutiquehotels. De trendy reiziger krijgt hier niet alleen een aangepast design, maar evenzeer een brede waaier van erg uiteenlopende levensgenoegens aangeboden. RVH.

     

    zie ook www.6minutes.be mice

    07-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Grandes Tables du Monde – Traditions & Qualité

     

     

     

     

     

     

    Les Grandes Tables du Monde – Traditions & Qualité, de organisatie van professionelen die de verantwoordelijken van de beste restaurants ter wereld verenigt, nomineerde een aantal nieuwe leden. Twee ervan bevinden zich in de Benelux.

     

    De nieuwe leden zijn restaurant Patrick Jeffroy in Carantec, restaurant La Fourchette des Ducs van Nicolas Stamm en Serge Schaal in Obernai, beide in Frankrijk. Ook Spanje krijgt twee nieuwe leden, nl. het  restaurant Sant Pau van Ruscalleda en Balam in Sant Pol de Mar en restaurant Akelare van Pedro Subijana in San Sebastian. Ook het restaurant Engo Gard van Per Hallundbaek Hansen in Tjome, Noorwegen, Didier de Courten in Sierre Zwitserland en het Hanner restaurant van Heinz Hanner in Mayerling, Oostenrijk vervoegen de Grandes Tables du Monde. De nieuwe Beneluxleden zijn restaurant Oud Sluis van Sergio Herman in Sluis Nederland en La Table des Guilloux van Pierrick Guilloux in Schouweiler, Groot Hertogdom Luxemburg.

     

    De overige Beneluxleden in België zijn: Auberge du Moulin Hideux in Noirefontaine, De Bijgaarden in Groot Bijgaarden, Bruneau in Brussel, Clos st Denis in Kortessem, Comme chez Soi Brussel, De Karmeliet Brugge, Hof van Cleve in Kruishoutem, ’t Oud Konijntje Waregem, Sea Grill Radisson Sas Brussel en Villa Lorraine in Brussel.

    In Nederland zijn dit De Librije in Zwolle, Manoir Inter Scaldes in Kruiningen en Parkheuvel in Rotterdam en in het Groot Hertogdom, restaurant Mosconi in Luxemburg. RVH.

    www.lesgrandestablesdumonde.com of www.gtmtq.be

     

     

     

    07-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    06-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cannelloni L'Air du temps
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cannelloni L’Air du Temps:

     

     

     

     

     

    Een der toprecepten uit de gastronomische bijbel ‘L’Air du Temps’ is ongetwijfeld de cannnelloni van witte chocolade en Royal Belgian Caviar Gold Label, die ook door de fijnproever zelf kan worden bereid. Hierna als leidraad het recept van de hand van meesterkok Sang Goon Degeimbre himself.

     

    Voor 20 cannelloni:

    100 g chocolade Blanc Ivoire Valrhona, 125 g mineraalwater, 1 onbespoten citroen,

    2,25 g agar-agar, 80 g Royal Belgian Caviar Gold Label

    Voor de garnering:

    Shiso® Green, Maldonzout, sanshopeper

     

    Bereiding:

    Verwarm het mineraalwater op 80°, rasp er de citroen in met een fijne Microplane®, laat 2 à 3 minuten trekken en zeef.

    Voeg er de chocoladechips bij en laat smelten. Voeg er de agar-agar aan toe van zodra de temperatuur 35° bereikt. Homogeniseer met een staafmixer. Breng aan de kook. Giet op een lauwwarm gemaakte roestvrijstalen gastronormplaat.

    Strijk de vloeistof snel en gelijkmatig 1,5 mm dik uit over de hele oppervlakte. Laat stollen op kamertemperatuur. Verdeel in rechthoekjes van 6 cm x 3,5 cm. Leg 4 g kaviaar op elk strookje. Rol ze op tot cannelloni.

    Bestrooi ze met wat sanshopeper, Maldonzout en topjes van shiso®.

     

    De combinatie chocolade en kaviaar doet onmiddellijk denken aan Heston Blumenthal en zijn recept ‘White chocolate and caviar buttons’. Eigenlijk verschilt witte chocolade niet veel van room. Hij is rijk aan vetstoffen, terwijl het suikergehalte wel hoger ligt, maar dat is niet echt een handicap.

    Sang Hoon bewerkt de witte chocolade zoals room en compenseert het hoge vetgehalte met water. De ‘room’ is dus minder zoet. Een tijdlang werd deze chocoladeroom gewoon met zalmeieren opgediend. Door de agar-agar werd het echter mogelijk de chocolade als soepele cannelloni te bewerken en er kaviaar mee te combineren. De cannelloni brengen harmonie en een lichtzoete toets, die nog beter tot uiting komt door het zoute van de kaviaar.

    Gesmolten ivoirechocolade is bijzonder vloeiend, een eigenschap die van pas komt om hem te bewerken voor dit recept. RVH.

    www.airdutemps.be

     

     

    06-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intercontinental hotels

    Forse uitbreiding InterContinental in Spanje.

     

     

     

     

    InterContinental Hotel group, eigenaar van de Express by Holiday Inn brand, heeft met de Britse investeringsgroep Zinnia Hotels Properties holdings een contract afgesloten voor de bouw van 20 nieuwe Express by Holiday Inn hotels in Spanje. Het project voorziet in de opening van de nieuwe hotels binnen een maximale periode van 5 jaar en heeft een globale waarde van meer dan 180 miljoen Euro.

     

    Momenteel beschikt de groep over een 15-tal hotels in Spanje met het Express by Holiday Inn op de luchthaven Madrid Barajas als laatste nieuwkomer. Een zestal andere hotels zijn volop in constructie.

    Het nieuwe project omvat een aantal kusthotels maar de Spaanse steden worden evenmin vergeten met o.m. Algeciras, Barcelona, Bilbao, Logroño, Madrid, Oviedo, Sevilla en Vigo. De opening van Express by Holiday Inn in Bilbao, het eerste van de 20 nieuw te bouwen hotels, is gepland voor eind 2009. RVH.

     

    06-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    05-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeenschapsrestauratie

     

    Gemeenschapsrestauratie in voortdurende evolutie

     

     

     

     

     

    De UBC is de beroepsvereniging van gemeenschapsrestaurateurs die zich ertoe verbonden hebben bepaalde ethische waarden na te leven evenals de milieu-en sociale wetgeving te respecteren. De UBC garandeert voorzieningen die zowel consumenten, als werknemers en klanten ten goede komen.

     

    In 1989 beslisten de actoren uit de sector van de gemeenschapsrestauratie om hun krachten en competenties te bundelen en een beroepsvereniging op te richten, de Unie der Belgische Catering. De UBC, met haar vijf leden (Sodexho, Compass Group, Aramark, ISS Catering en BD Food), is een actief lid van FERCO (de Europese federatie van de gemeenschapsrestauratie).

    Zowel in de bedrijven-, de onderwijs-als in de gezondheidssector zetten de 7500 mensen die in deze sectoren werken zich in om te voldoen aan de behoeften van de collectiviteiten door te investeren in voedselveiligheid en permanente vorming en door de opstelling van ethische regels en goede praktijken.

     

    Het toenemende aantal gevallen van obesitas houdt ook de leden van de UBC bezig. Samen met de overheid nemen zij actief deel aan de opstelling van goede voedingsgewoonten die al van kindsbeen af toegepast kunnen worden.

     

    De doelstellingen van de UBC zijn duidelijk: het imago van de sector helpen verbeteren, privé-en openbare markten openen die in zelfbeheer zijn, de goedkeuring van nationale voorschriften steunen die de uitbreiding van het beroep willen garanderen en de groei van haar leden en het welzijn van hun werknemers waarborgen. De UBC steunt tevens een proactieve aanpak van de voedselveiligheid.

     

    De markt van de gemeenschapsrestauratie is voortdurend in beweging. In de nieuwe tendensen staat de consument meer dan ooit centraal. In het assortiment dat hem wordt aangeboden, ligt de nadruk op gezonde maaltijden en snacks, producten van zeer goede kwaliteit, welzijn, enz. Het personeel moet steeds polyvalenter en flexibeler zijn, opleiding is noodzakelijk, het contact met de klant is een topprioriteit, enz. De focus ligt op de consumenten en op de kwaliteit. De leden van de UBC hebben dat goed begrepen. RVH.

     

     

    05-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    04-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grand Casino opent "cotton club"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

                           

     

    Grand Casino Brussels presenteert “cotton club”.

     

     

     

    1920. Harlem, New York. Een gouden tijd. Wereldkampioen zwaargewicht Jack Johnson opent een Club de Luxe op de kruising van 142nd Street en Lenox Avenue in Harlem. De grootste zwarte muzikanten en artiesten uit die tijd, zoals Josephine Baker, Duke Ellington, Cab Calloway, Louis Armstrong en Ethel Waters, treden op in deze concertzaal. Deze chique club in hartje Harlem trekt beroemde feestgangers, zoals Jimmy Durante, George Gershwin, Mae West en de toenmalige burgemeester van New York.

     

    In 1923 koopt smokkelaar en topgangster Owney Madden de club vanuit de gevangenis Sing Sing op en verandert de naam in “Cotton Club”. Deze treffende naam is tekenend voor de gezellige, exclusieve en warme sfeer die er heerst.

    Het Grand Casino Brussels – uitgaansgelegenheid bij uitstek – opende op de 2e verdieping zijn nieuwe VIP-ruimte “The Cotton Club”. Deze feestzaal is precies ingericht zoals de oude Cotton Club in New York. De prachtige decoratie is speciaal gekozen om een intieme en ontspannen sfeer te creëren. Het rustgevende interieur gaat gehuld in het warme, oranjeachtige licht van de gedempte lusters boven de edelhouten tafeltjes in het midden van het prachtige parket.

     

    Deze oogstrelende zaal met ruimte voor 150 gasten kan worden afgehuurd voor privé-feesten, desgewenst opgeluisterd door een menu of walking dinner uit de keukens van het Grand Casino Brussels.

     

    Samen met de opening van de Cotton Club, lanceert het Grand Casino Brussels  het kaartspel ‘Poker Texas Hold’em.’ Dit Amerikaans kaartspel ontstond rond 1900 in een “simpele” vorm en groeide in de jaren 1960 uit tot een groot succes in Las Vegas. Poker Texas Hold’em is wettelijk toegestaan in België en zal waarschijnlijk net als elk gokspel aan de belasting onderworpen worden. RVH.

     

     

    04-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BTExpo 2007

    BTExpo

     

     

     

    De 2007 editie van BTExpo, de toeristische vakbeurs van België, wordt eleganter (het oog wil ook wat), creatiever en informatiever met voldoende ruimte voor tal van informatieve en creatieve ontspanningsmomenten.

    Het verschaffen van een informatieplatform is een belangrijke doelstelling van BTExpo. Conferenties en workshops nemen ook dit jaar een centrale plaats in op de beurs. Het open 'Forum' in Hall 1 zal de bezoeker veel meer aansporen om aan de conferenties en evenementen actief deel te nemen. Miss België 2006, Virginie Claes wordt gedurende twee dagen de 'host' van het Forum, waar zich naast een 10-tal conferenties ook verschillende workshops afspelen.

     

    Het eiland LA REUNION fungeert als ‘Guest of Honour’ en is dan ook prominent aanwezig, zowel op het salon als op diverse omkaderende activiteiten. Er is een heuse opmars van buitenlandse exposanten die meer en meer het belang van BTExpo juist weten in te schatten. De volledige oppervlakte van de "Destination Village" is dan ook volzet met meerdere grote blokken.

    Enkele prominente aanwezigen zijn o.m. Kameroen, Guest of Honour 2006 dat met vlag en wimpel terugkeert, net als India (Guest of honour 2005). Ook de Zuid-Italiaanse regio, "La Puglia", investeert in de Belgische markt, de Réceptifs Leaders, samen goed voor 22 bestemmingen, bekleden een belangrijke plaats terwijl ook Les Réceptifs Réunis hun bestemmingen aanbieden.

    Temidden de vele nieuwkomers vinden we de diensten van toerisme van Abu Dhabi, Chili, Cabo Verde, Pakistan, Guyana, Tahiti en Oezbekistan. Een kleurrijke waaier aan DMC's komen over van Australië, Guatemala, Brazilië, Peru, Bolivia, Argentinië, Hong Kong, Tibet, Nepal, Bhutan, de Malediven, Iran, Mali, Birma, Tanzania, Vietnam, Zimbabwe en tal van anderen.

     

    Een heuse opblaasbare structuur in de vorm van een koepel zal neerstrijken op BTExpo. Binnenin zal de bezoeker de laatste snufjes op gebied van technologie kunnen bekijken en betasten. Deze koepel biedt eveneens onderdak aan de business zone.

    BTExpo loopt op 13 en 14 december in Tour en Taxis te Brussel. RVH.

    www.btexpo.com

     

     

    04-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim De Preter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Wim De Preter, on the move

     

     

    Wim De Preter, sinds januari 2005, Sales & Marketing directeur in het Radisson SAS Park Lane Hotel, verlaat Antwerpen en gaat naar het Radisson SAS Hotel, Boulogne Parijs.

     

    Wim wordt er Front Office Manager en zal er verantwoordelijk zijn voor het voltallige receptieteam, conciërges, ….  Hij heeft de bedoeling zijn operationele kennis uit te breiden en zo een stap verder te zetten in zijn carrière in de hotelwereld.

    Sinds zijn komst in Antwerpen, versterkte hij het verkoopsteam grondig. Deborah Morcus neemt voorlopig zijn verantwoordelijkheden over.

     

    Wim De Preter : “Ik beleefde een leuke tijd in het Radisson SAS Park Lane Hotel in Antwerpen, ik zal de collega’s dan ook missen. Er is echter een tijd van komen en gaan, en nu wil ik mijn kennis verder uitbouwen bij Radisson SAS in Parijs en zo verdere evolueren in mijn carrière. Ik bedank nog mijn team voor de leuke en productieve samenwerking de voorbije drie jaar.”

    www.radissonsas.com.

     

     

    04-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterling

     

    Sterling opent 3 nieuwe routes vanuit Brussel

     

     

     

    Sterling Airlines, de Deense lagekostenmaatschappij, viert de start van haar eerste vluchten van Brussels Airport naar Scandinavië met tickets vanaf 35EUR!

     

    Sinds 26 oktober is Sterling Airlines ook actief op de Belgische markt. De maatschappij voert vanaf Brussels Airport vluchten uit naar drie bestemmingen in Scandinavië: Kopenhagen in Denemarken, Stockholm in Zweden en Oslo in Noorwegen. Belgische klanten kunnen kennismaken met Sterling tegen uitzonderlijke tarieven vanaf 35 euro, enkele vlucht, alle taksen inbegrepen.

     

    Sterling Airlines is de eerste lagekostenmaatschappij in Denemarken en verzorgt zowel chartervluchten als lijnvluchten. De maatschappij heeft een vloot van 25 toestellen van de types Boeing 737-800, -700 en-500. Sterling Airlines heeft haar zetel in Kopenhagen en maakt deel uit van de Northern Travel Holding. Zowel in 2005 als in 2006 werd Sterling Airlines tijdens de Danish Travel Award door de Deense consumenten uitgeroepen tot "Beste lagekostenmaatschappij".

     

    Mevrouw Carole Arnaud-Battandier, International Marketing Manager bij Sterling Airlines, zegt: “Het aantal klanten van Sterling Airlines in Europa blijft groeien. In onze dienstregeling voor het winterseizoen zijn 25 nieuwe routes opgenomen. In België is Sterling al gestart met nieuwe vliegverbindingen vanuit Brussels Airport. Ontdek de adembenemend mooie steden in Denemarken, Zweden en Noorwegen en geniet van de magische kerstsfeer die er momenteel heerst.”

     

    Volgens Carole Arnaud-Battandier verwacht Sterling Airlines op de drie routes vanaf Brussel meer dan 150.000 passagiers te mogen verwelkomen in het komende jaar. De verbinding Brussel – Kopenhagen wordt 6 x per week aangevlogen (niet op zaterdag), de verbindingen met Stockholm en Oslo 4x per week ( maandag – woensdag - vrijdag en zondag). Naargelang de verbinding wordt een Boeing 737-500 met 126 zetels of een Boeing 737-700 met 148 zetels ingezet.

     

    Nieuwe horizonten ontdekken in Noord-Europa was nooit eenvoudiger! Sterling Airlines vliegt op grote luchthavens en haalt goede stiptheidscijfers. RVH.

    www.sterling.eu

     

    04-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede vrachtvliegtuig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tweede vrachtvliegtuig B747 voor Cargo B Airlines

     

     

     

    Op 11 oktober jl. kondigde de nieuwe Belgische luchtvrachtmaatschappij Cargo B Airlines de officiële start aan. Inmiddels, één maand verder, mag men van een zeer geslaagde start spreken. Het vliegtuig bedient, met lijnvluchten vanuit Brussel, de Afrikaanse markten van Libreville, Johannesburg en Nairobi. Het werd ook meermaals ingezet voor chartervluchten naar Dar es Salam, Cairo en Addis Abeba.

    Nu is ook het tweede vliegtuig te Brussel geland. Na het vervullen van de nodige formaliteiten en met de medewerking van het Ministerie van Mobiliteit Luchtvaart zal het binnen korte tijd operationeel zijn. Dit tweede toestel zal vooreerst de frequenties op de Afrikaanse bestemmingen opvoeren en later worden ingezet op de voorziene Zuid-Amerikaanse routes. Een derde vliegtuig wordt verwacht in het voorjaar 2008. Cargo B Airlines is exclusief een  vrachtcarrier die vanuit Brussel opereert en dit met voornamelijk Belgisch kapitaal.

    Cargo B deelt mee dat naast de oprichters – Rob Kuijpers, Niek van der Weide en Arno Broes- en de 3 bestuurders aangeduid door de investeerders van Petercam, QAT en PMV er nu ook een zevende onafhankelijk bestuurder is aangesteld, nl.  Henny Essenberg die 35 jaar ervaring in luchtvaart meebrengt. Hij begon bij KLM, was er achtereenvolgens Vice President Cargo, Directeur Air UK en KLM Executive Vice President voor de passagiersafdeling. Later was hij verantwoordelijk voor de uitwerking van de samenwerking KLM met Northwest Airlines en actief in de fusie van KLM en Air France. Tot einde september 2007 was hij bestuurder van Kenya Airways. RVH.

    04-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurostar

    EBBSFLEET INTERNATIONAL:

    HET NIEUWE STATION VAN EUROSTAR IN KENT

     

     

    Eurostar, de hogesnelheidstrein die België en Frankrijk met het Verenigd Koninkrijk verbindt, lanceert vanaf vandaag zijn diensten vanuit Ebbsfleet International. Dit nieuwe station van Eurostar ligt in het graafschap Kent, langs de eerste Britse hogesnelheidslijn High Speed 1. Het station is vooral een geschikte uitvalsbasis naar het zuiden van Engeland en het zuiden en oosten van Londen. Ebbsfleet International is het tweede Eurostarstation in Kent.

     

    Ebbsfleet International geniet van een strategische ligging en bevindt zich dicht bij Dartford in het graafschap Kent en vlak bij de belangrijke verkeersassen: de M25 snelweg, de M20, de M2 en de A2. Samen met Ashford International wordt Ebbsfleet International de nieuwe toegangspoort tot Kent.

    Vanuit Ebbsfleet International bereiken reizigers makkelijk East Londen, The Docklands, Essex (met Stansted) en Sussex (met Gatwick). Daarnaast is ook East Thames Corridor, een regio in volle ontwikkeling, makkelijk vanuit Ebbsfleet International te bereiken. In de komende jaren wordt verwacht dat deze regio talrijke nieuwe bedrijven zal aantrekken.

    De reistijd tussen Brussel en Ebbsfleet International bedraagt 1u41, tussen Rijsel en Ebbsfleet International 1u10 en 2u05 tussen Parijs en Ebbsfleet International. Vanuit Brussel rijden er 5 treinen per dag naar Ebbsfleet International; 4 van hen stoppen in Rijsel. Vanuit Parijs rijden er 7 treinen per dag naar Ebbsfleet International. RVH.

     

     

    04-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    03-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Upignac Elsene
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Upignac Elsene

     

     

    Een nieuwe Upignac-generatie neemt de fakkel over. De tweelingbroers Jeremy en Raphaël Akili zijn de nieuwe gezichten van de beroemde Belgische foie gras in een speciaalzaak die net haar deuren opende in de buurt van het Flageyplein. Het is een avontuur tussen appelgroene muren, mahoniekleurige ramen en een grote tafel in blauwe hardsteen voor de kooklessen.

    Op hun 31ste zijn de broers de jongste vestigingshouders van Upignac. Oorspronkelijk hadden ze een eigen bedrijf gespecialiseerd in events (geluid, licht, video), maar besloten hun onderneming over te laten om zich helemaal aan hun hobby te kunnen wijden: de keuken en fijne voeding. Terwijl zij op zoek waren naar een referentieproduct, wilde Upignac zijn toekomstige speciaalzaken net een nieuw imago meegeven. De gedroomde combinatie dus. Vooral omdat Jeremy en Raphaël dol zijn op foie gras en zich met jeugdig dynamisme op dit avontuur willen storten. Kortom, een wereld in het teken van gastronomische verfijning, veel meer dan alleen sublieme foie gras.

    De krachtige appelgroene kleur geeft het ganse imago een absolute facelift waarbij dankzij luchtige maar tegelijkertijd imposante etalagekasten toch een waaier van verse producten binnen handbereik ligt. Keuze te over uit foie gras en producten van eendenborstfilet, eendenworst, pens, confit, terrine, mousse… eendenvlees in al zijn aspecten. Daar vlak naast in het koelrayon bespeuren we diepgevroren foie gras in het gezelschap van een knap assortiment gevulde ravioli. De mahoniehouten kasten pronken met een royaal aanbod van foie gras in bokalen en fijne voeding, jam, olie, azijn, thee, koekjes en het complete gamma 2008 in zijn gloednieuwe verpakking.

    In de wijnafdeling diverse referenties van champagne, rode wijn, zoete wijn en specifieke dranken die perfect bij foie gras passen, zoals de natuurlijke wijnen uit de biologische landbouw die trouw blijven aan hun terroir en de oorspronkelijke druivenrassen. Deze wijnen zonder scheikundige gisten zijn de trots van de twee jonge uitbaters, ze zijn gegarandeerd vrij van bewaarmiddelen en sluiten perfect aan op de filosofie van de moederonderneming. Bovendien beantwoorden ze aan een beleid van vernieuwing en authenticiteit, in de lijn van alle verse Upignac-producten, vrij van antioxidanten en bewaarmiddelen.

    Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht, heeft Upignac leuke ideetjes voor zowel particulieren als bedrijven in petto. Beide ‘doelgroepen’ vinden hun gading in twee specifieke catalogi met een uitgebreid aanbod in een klein, medium of groot formaat, met een selectie volgens ieders smaak en budget. Opvallend in dit aanbod zijn de verse producten (bewaren tot max. 4°C, bewaartermijn beperkt tot 3 weken) en de gesteriliseerde producten in bokalen (lange bewaartermijn, koeling niet noodzakelijk).

    Bedrijven vormen een gegeerde niche, maar Jeremy en Raphaël Akili gaan zelf langs om klanten te laten proeven. Die bedrijfsbezoeken maken het mogelijk om de colli’s perfect naar wens samen te stellen, een echt persoonlijke keuze te presenteren en advies te geven over de fiscale aftrekmogelijkheden (niet minder dan 12 colli’s van minder dan 50 euro excl. BTW). Bedrijven kunnen ook, net als particulieren uiteraard, terecht op de website om het aanbod te ontdekken.

    Upignac Elsene is gespecialiseerd in persoonlijke geschenkcolli’s zonder meerprijs. Dit is de eerste speciaalzaak in het net die een online bestelsysteem opzette, net als een thuisleveringsdienst in de regio Brussel. Met Nicolas Logit, ex sous-chef van het restaurant Bon-Bon aan het culinaire roer tekenen de tweelingbroers alvast voor een beloftevolle en kwaliteitsvolle exploitatie. RVH.

    Upignac Elsene – Antoine Labarrestraat 24 – 1050 Elsene

    Tel  02 647 76 47 - info@upignacixelles.be - www.upignacixelles.be

     

    03-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poivre en muscade
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Poivre en Muscade bij de thee

     

     

     

     

    Krachtig, speels en toch ingetogen chique; de nieuwe Poivre en Muscade gekleurde set van Emile Henry’s geroemde Urban Colours combineert gemakkelijk en is smaakmaker aan huis. Met het inzetten van de herfst, maar ook in het vroege voorjaar blijven de Poivre- en Muscade kleuren warmte en gezelligheid uitstralen. Naast het uitgekiende uiterlijk staat de Urban Colours serie vooral bekend om haar ijzersterk gestel.

     

    Het tijdloze uiterlijk met speelse vormen zorgt voor een warm gevoel bij de afternoon tea. Theepotjes en kannetjes om verliefd op te worden. Maar niet alleen bij de thee is Poivre en Muscade toonaangevend. Ovenschalen, prachtige ovalen borden, slanke kommetjes en bekers lijken zo weggelopen uit de 19e eeuw. Servies met de romantiek van vroeger en de technologie van nu.

     

    Want de eigenschappen van Urban Colours zijn uiterst hoogwaardig. Krasbestendig en alles is even gemakkelijk in de vaatwasmachine als de microgolfoven te plaatsen en ook voor de koude diepvries is dit servies niet bang. Aardewerk met de eigenschappen van porselein en nog veel meer dus. Poivre en Muscade is voor geen kleintje vervaard. Bijkomend voordeel is dat deze kleuren met gemak passen bij de al bestaande onderdelen en kleuren van dit servies. RVH.

    www.cookand.org.

     

     

    03-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ljubjlana

    Brussels Airlines start vluchten naar Ljubljana Slovenië

     

     

     

     

    Vanaf vandaag verbindt Brussels Airlines de Europese hoofdstad rechtstreeks met Slovenië. Brussels Airlines vliegt voortaan 6 keer per week naar Ljubljana. Met de opening van deze nieuwe route verwelkomt Brussels Airlines het nakende EU voorzitterschap van Slovenië. Een vliegticket voor een enkele reis, alle taksen inbegrepen is beschikbaar vanaf 49,99 euro .

     

    De republiek Slovenië, lid van de EU sinds mei 2004, zal volgend jaar als eerste “nieuwe EU lidstaat” het voorzitterschap van de EU waarnemen. Het land voerde kort geleden de euro in en kent een bloeiende economische ontwikkeling. Ook de toeristische sector en de luchtvaart kennen een sterke groei. Redenen genoeg voor Brussels Airlines, dat haar thuisbasis heeft in de hoofdstad van Europa, om vanaf vandaag Ljubljana 6 keer per week te verbinden met Brussels Airport.

     

    Het uurrooster is perfect geschikt voor zakenreizen, citytrips en korte vakanties met een vertrek vanuit Brussel ’s namiddags en een terugkeer vanuit Ljubljana in de vooravond. De maatschappij vliegt elke dag met uitzondering van zaterdag. De vluchttijd bedraagt 1 uur en 50 minuten.

     

    Met zeer gunstige tarieven vanaf 49,99 euro voor een enkele reis in b.light economy klasse, alle taksen inbegrepen, biedt Brussels Airlines een zeer voordelige reisformule aan. Passagiers die op zoek zijn naar flexibiliteit, full service, extra bagage en de nieuwste voordelen op de luchthaven van Brussel zoals de fast lane security doorgang en de snelle check-in, kunnen de populaire b.flex economy plus klasse boeken. B.flex economy+ tickets zijn gemiddeld 50 percent goedkoper dan de business klasse van andere maatschappijen terwijl passagiers kunnen genieten van een hoge kwaliteitsservice.

     

    Brussels Airlines gelooft sterk in het gevarieerd toeristisch potentieel van Slovenië met uitstekende skifaciliteiten in bekende resorts zoals Kranjska Gora, moderne wellness faciliteiten, wandelmogelijkheden en stranden langs de mooie Adriatische kust. Bovendien is een bezoek aan de hoofdstad Ljubljana zeer de moeite waard. Het aantal toeristen in Slovenië stijgt elk jaar met 6 percent. De luchthaven van Ljubljana heeft een hinterland van ongeveer 4 miljoen mensen en strekt zich uit tot Noord-Italië (Triëste regio), Zuid-Oostenrijk (Klagenfurt regio) en een deel van Kroatië. RVH.

    www.brusselsairlines.com

     

     

     

     

    03-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Qbic hotels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Qbic Hotels is in de race voor een Internationale Award

     

     

     

     

    Low service & design is innovatief en populair!! Nog geen half jaar na opening van het nieuwe hotelconcept, is Qbic Hotels genomineerd voor de tweede prestigieuze award de “Worldwide Hospitality Award”. Voor het zevende achtereenvolgende jaar organiseert MKG Group en HTR magazine deze Award avond in Parijs.

    Het low cost en design hotel opende in het bijzijn van CNN haar deuren in juli 2007 in WTC Amsterdam, in oktober ontving Qbic Hotels de Hospitality & Style Award voor “beste nieuwe hotelconcept”. Wellicht nemen we 22 november ook in Parijs de internationale hotelprijs als  ‘best innovatieve concept’ in ontvangst .

    Initiatiefnemer Paul Rinkens: “ Ik heb alle vertrouwen in het succes van Qbic Hotels, maar ben elke keer weer verrast door de aandacht, deze nominatie en over alle (inter-) nationale aandacht die we krijgen tot aan de New York Times”.  “Qbic Hotels biedt voor de reizigers en voor investeerders en hoteliers een vernieuwend perspectief ”. De franchisenemer dient in principe alleen een onroerend goed investering te maken en Qbic Hotels zorgt voor de marketing, sales, revenue en distributie van de kamers.

    Het belangrijkste element van Qbic Hotels is een kubusvormig meubel, genaamd de “Cubi” . Elke “Cubi” is opgebouwd als een uiterst praktische configuratie met recyclebare materialen; extra lang Hästens bed, design badkamer elementen, flat screen TV, radio, kluis, gratis draadloos internet en een opmerkelijke ‘’wine-and-dine’’ set die een state-of-the-art omgeving creëren.

    Qbic Hotels focust zich op een nieuwe reiziger, die tijdelijk aan de dagelijkse onrust en het ingrijpende mobiele leven wil ontsnappen. Qbic is vernieuwend, low cost, self service en design: “no frills chique” ook wel genoemd! Het is een nieuwe propositie voor de moderne mens, die zichzelf herkent in de woorden self-service, kwaliteit, luxe en balans. 

    Net als bij low-cost carriers geldt bij Qbic Hotels: hoe eerder de reservering wordt gemaakt, des te goedkoper is het tarief – vanaf 39 euro per nacht. “Vroegboekers zijn degenen die je bedrijf financieren. Wij belonen die loyaliteit,” verduidelijkt Paul Rinkens. In 2008 gaat er een Qbic Hotel in Antwerpen en in Maastricht open. RVH.

    03-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sydney

    Deze winter voordelig naar Sydney

     

     

     

     

     

    Met de koude winter voor de deur, is een vakantie naar een zonnige bestemming een aantrekkelijk vooruitzicht. Dat kan nu extra voordelig met British Airways, die deze winter vluchten aanbiedt naar Sydney vanaf 1100 EUR, geldig van 8 december 2007 t/m/ 15 januari 2008.

     

    Niet alleen is Sydney zelf meer dan de moeite waard, het is bovendien het ideale vertrekpunt om de interessante omgeving te verkennen. Zo is er het Sydney Opera House, een UNESCO werelderfgoed en de Skywalk, waarbij je door middel van een wandeling over daken de stad bezichtigt. Bovendien staat Sydney bekend om haar hippe en trendy uitgaansleven. En oudejaarsavond in Sydney is een onvergetelijke belevenis, die je samen beleeft met 1,5 miljoen mensen die jaarlijks aan de festiviteiten deelnemen!

     

     De omgeving van Sydney is al niet minder interessant, met de Blue Mountains als een van de toppers om te bezoeken. Op een paar uur rijden van de stad, bieden de Blue Mountains spectaculaire uitzichten en wandelingen, restaurants en hotels. Australië staat ook bekend om haar wijnproductie en Hunter Valley is de wereldwijd bekende wijnstreek van New South Wales en zeker een bezoek waard.

    British Airways vliegt 2 keer per dag naar Sydney vanuit Londen Heathrow. RVH.

    www.ba.com

     

     

    03-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    02-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelingids 2008

    Michelingids 2008

     

     

     

     

    De Michelingids 2008 bevat 1874 Belgische en Luxemburgse hotels en restaurants, waarvan België 1698 referenties opslorpt, zijnde 660 hotels en 1038 restaurants. In het Groot Hertogdom vindt de gids wel 97 notificeerbare hotels terug, maar konden slechts 79 restaurants de inspecteurs bekoren.

     

    Met meer dan 750 hotels is de gids alleszins een handige leidraad voor mensen die in beide landen vaak op reis zijn. Een groot aantal plattegronden van diverse steden creëert een aanlokkelijke bredere informatieve waaier.

     

    De sterrenparade 2008 zorgt andermaal voor de nodige commotie en soms zelfs onbegrip. De verliezers zijn meestal klassieke, traditionele restaurants die hun gasten nochtans bijzondere kwalitatieve maaltijden voorschotelen. Verrassing anderzijds bij de nieuwkomers, vooral jonge chefs die zweren bij een iets luchtigere, modernere bereiding, en met hun hedendaagse inventiviteit en creativiteit, de traditionele look van bepaalde gerechten onderuit durven te halen. Terecht of onterecht? Het enige middel om de waarde-appreciaties te achterhalen, is het zelf uittesten van de diverse restaurants waarbij niet mag worden vergeten dat elk restaurantbezoek, jammer genoeg slechts één enkele momentopname is.

     

    ’t Zilte in Mol met chef Viki Geunes, promoveert als enig Belgisch restaurant van 1 naar 2 sterren, terwijl andere restaurants hun eerste ster veroveren. De nieuwkomers zijn Kasteel Withof in Brasschaat, De Koopvaardij in Stabroek, Le Cor de Chasse in Barvaux, De Jonkman in Sint Kruis Brugge, Bistrot du Mail in Elsene, Le Chalet de la Fôret in Ukkel, Marcus in Deerlijk, C-Jean in Gent, La Durée in Izegem, ’t Huis van Lede in Kruishoutem en Orangerie in St Martens Latem.

    Bij de verliezers moet ’t Konijntje in Waregem voortaan met 1 ipv 2 sterren verder leven, terwijl een 10-tal andere restaurants hun ster moeten inleveren. Onder hen ook ‘t Laurierblad in Berlare van meesterkok Guy Van Cauteren die decennia lang een absolute voorvechter en vaandeldrager was van de Belgische gastronomie. Een drietal sterrenrestaurants verdwijnen zelfs volledig uit de gids.

    L’Air du Temps van Sang-Hoon Degeimbre  in Noville-sur-Mehaigne, kans in 2009 op een tweede ster en Sel Gris van Frederik Deceuninck in Duinbergen, in 2009 kans op zijn eerste ster, kroonden zich tot de “beloften 2008”.

     

    Van de 1038 restaurants die in de gids 2008 worden weergevonden zijn er twee met drie sterren, nl het Hof van Cleve van Peter Goossens en de Karmeliet van Geert Van Hecke, er zijn 9 restaurants met twee sterren en tenslotte 78 restaurants met één ster. Bovendien telt ons land netgeteld 100 resto’s die met een “Bib” gourmand werden beloond en dit voor het opdienen van een maaltijd aan een schappelijke prijs.

    Dit betekent dat nagenoeg 1 op de 5 restaurants in België (18.3%) door de ‘rode gids’, een of andere onderscheiding krijgt toebedeeld. Op zich een zeer behoorlijk resultaat waarbij we evenwel niet mogen vergeten dat geen enkele gids onfeilbaar is. Culinaire gidsen hoeven geen bijbels te zijn, voor de consument is elke gids een ‘leidraad’, een weergave van het beleven van momenten van gelukzalig genot. RVH.

    02-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweeds festival in L'Epicerie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

                                                              

     

    L’Epicerie – Hotel Le Meridien – biedt uniek Zweeds gastronomisch festival

     

     

     

     

    Restaurant “l’Epicerie” van het Brusselse hotel Le Meridien, luidt van 7 tot 20 december 2007 alvast smakelijk uit.

    Twee weken lang verkeert het Brusselse hotel Le Méridien in Scandinavische sferen dankzij het “Zweedse culinaire festival”. Het restaurant “l’Epicerie”, werd in de jongste Gault & Millau beloond met een score van 16/20, en verwent zijn gasten bij deze gelegenheid zowel ’s middags als ’s avonds met een traditioneel Zweeds kerstbuffet.

     

    Chef-kok Vincent Masson kan hierbij rekenen op de hulp van zijn collega Joakim Broström van het Sheraton in Stockholm, eveneens een onderdeel van de Starwood Hotels & Resorts-keten. Deze Zweedse topkok komt speciaal over uit het hoge noorden om ons van zijn nationale gastronomie te laten genieten.

     

    Onder de koude suggesties voeren onder andere het haringtrio, de zalm met mierikswortel, het tunnbröd van gerookt rendiervlees met bieslook, maar ook de vleeswarenschotel en de kerstham het hoogste woord, terwijl de warme gerechten worden aangevoerd door typisch Zweedse schotels als ribbetjes met honing, ovenzalm, geroosterde kalkoenborst met kaneel en peer, Zweedse aardappels en hartige taart met ansjovis.

     

    Al deze lekkernijen laten zich uitstekend smaken onder het genot van een glaasje Zweeds kerstbier, wodka en andere verkwikkende dranken. Afsluitend staan de gasten diverse verrukkelijke desserts te wachten, waaronder verschillende soorten cake, fruit en Zweedse kaas. Zelfs de zondagsbrunch hult zich in Zweedse kleuren.

     

    Als aanvulling op het eigen menu trekken deze regelmatig terugkerende culinaire themaweken in het Brusselse hotel Le Méridien altijd weer volop belangstelling. De één laat zich graag eens verrassen door gerechten van verre, terwijl de ander zich in de watten laten leggen door het prachtige decor en de voortreffelijke bediening.

     

    Op 12 december bereikt het festival ’s avonds een hoogtepunt. Op de vooravond van het bekende Santa Lucia-feest, de Zweedse tegenhanger van onze kerst, brengt een traditioneel Zweeds koor van prachtig uitgedoste meisjes met kaarsenkronen op, de betoverendste liederen ten beste.

    Een al even aangename verrassing staat de winnaar van de speciale tombola te wachten: een schitterend weekend (2 nachten inclusief ontbijt en vlucht) voor 2 personen in het Sheraton in Stockholm.

     

    Het tweeweekse festival in Le Méridien biedt u de kans om twee vliegen in één klap te slaan en behalve de pracht van een land op de poolcirkel tevens de geneugden te ontdekken van een restaurant waarvan de naam eerder aan exotische oorden doet denken.

    Tijdens de Zweedse weken wordt de lunch of het diner u aangeboden voor 45 €. Exclusief drankjes, maar wel een met glas beroemde “glögg” (glühwein) vooraf.

    Een unieke kans om uw jas, muts en handschoenen achter te laten bij de garderobe van Le Meridien, én volop te genieten van de typische, hartverwarmende Zweedse gastronomie! RVH.

     

    02-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson SAS Bucarest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Radisson SAS Bucarest

     

     

     

     

     

    De Roemeense economie klimt langzamerhand uit het diepe dal met als bijzonder kenmerk een openbloeiende hotelsector. Dit betekent meteen dat het land zowel op industrieel als op leisure niveau, opnieuw van een ruime belangstelling geniet.

    Nadat eerder de Accorgroep een nieuw standingvol Novotel opende, opent nu ook het Radisson SAS Bucarest in de lente van 2008 de deuren.

     

    Het nieuwe hotel ligt in volle stadscentrum, temidden de shopping area, de zakenbuurt en diverse musea, op nauwelijks 20 minuten rijden van de Henri Coarda luchthaven (Otopeni).

    Het Radisson SAS krijgt 424 kamers waarvan 10 voor minder validen, 74 business rooms en 39 suites. Wi-Fi is doorheen het ganse hotel beschikbaar, hotel dat ook over 4 restaurants beschikt met het Dacia Felix als topper en plaats voor 270 gasten. De Dark Bla Bar biedt de beste sigaren en cognacs van de stad terwijl het Light Bla terrace, als outdoor lounge fungeert.

    De World Class Health academy die eveneens een onderkomen vindt in het hotel, beschikt over 2000m² met o.m. jaccuzzi, indoor zwembad, gymzaal en meerdere ‘treatment’ rooms. Slijk – en modderbaden en gezondheidsbehandelingen blijven een absolute Roemeense troef. Ook het grootste casino van Bucarest komt in het Radisson Sas terecht, net als een enorme shopping galerij.

     

    Het Pleiade Congress center beschikt naast een opsplitsbare ballroom voor 500 gasten waarvan beide delen met de nodige technische infrastructuur zijn uitgerust, over een 10-tal break-outrooms, alle met daglicht en high-tech. Elk van deze meetingrooms biedt zowel voor vergadering, banketten als diners, plaats aan een 50-tal personen. RVH.

    Info.Bucharest@radissonsas.com

     

    02-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intiem belicht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Intiem belicht

     

     

     

    Geen feesttafel zonder kaarslicht. Gretig likkende vlammetjes van kaarsen en theelichtjes op tafel en in alle hoeken van de kamer zuigen meteen alle blikken naar zich toe: de feestdis komt helemaal tot zijn recht, de mooiste outfits lijken nog mooier, iedereen geniet van het samenzijn. Bij de oranjegele lichtgloed ontspinnen zich de beste gesprekken, de sfeer wordt zacht en intiem, de warmte grijpt om zich heen en de ambiance is diep intens. Terwijl buiten de temperatuur steeds dieper zakt, wordt het binnen alleen maar genoeglijker. En het gezelschap… dat baadt in het kaarslicht, tot in de vroege uurtjes.

     

    In 1853 gestart als lokale kaarsenfabrikant in Hamont, is Spaas Kaarsen vandaag, met de vijfde generatie aan het roer, uitgegroeid tot een belangrijke speler in de nationale en zeer zeker in de internationale kaarsenmarkt. Spaas is marktleider in België en heeft in tal van Europese landen een sterke positie uitgebouwd. Naast de productie-eenheid in Hamont is er ook een nieuwe fabriek in Polen; de Spaas-vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zijn louter salesgericht.

    Op jaarbasis wordt er meer dan 15.000 ton kaarsen geproduceerd. Het uitgebreide assortiment omvat geurkaarsen, theelichten, rustieke kaarsen, cilinders, glaasjes, antitabakkaarsen, tafelkaarsen, tuinkaarsen en noveenkaarsen. Naast het eigen merk Spaas staat de fabrikant ook bekend als betrouwbare kwaliteitspartner voor ‘private labels’. Aan de basis van het succes van Spaas staat de uitmuntende kwaliteit van de kaarsen, de wisselende nieuwe collecties volgens de markttrends, een doordachte visie en strategie en uiteraard een flexibele service. RVH.

                              

    02-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SNCM zomer 2008

     

    SNCM start reservaties zomer 2008

     

     

     

     

    De Franse ferrymaatschappij SNCM die regelmatige verbindingen onderhoudt vanuit Marseille en Nice met Corsica en Sardinië is gestart met de reservaties voor de zomer 2008 en dit voor de periode 1 april tot 3 november 2008.

     

    Op de lijnen naar Corsica biedt SNCM méér comfort en grotere rust. Het welzijn van de passagiers staat voorop. Het aantal plaatsen voor de reizigers wordt verhoogd en er is een grotere keuze aan vertrekdata en vertrekuren. De passagiers worden verwend met een brede variëteit aan reishutten. Voor het seizoen 2008 worden ook familiehutten met tweepersoonsbedden aangeboden. SNCM stelt daarenboven de Services Plus voor, de mogelijkheid om te reserveren voor het ontbijt aan een gereduceerd tarief. RVH.

    www.sncm.fr

    02-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tafelstijlen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verrassende tafelstijlen ‘by Maxwell and Williams’

     

     

     

     

    Af en toe is het goed de boel thuis weer eens flink op te frissen. Te beginnen met: de eettafel. Als het aan Maxwell and Williams ligt, krijgt die binnenkort een heel nieuwe uitstraling. Drie lijnen in topdesign geven swing aan de met liefde gedekte tafel. Met opvallende vormen en formaten in smetteloos wit of zwart/wit wordt het nu écht spannend aan tafel! Speels combineren mag, voet bij stuk houden in één stijl kan ook.

     

    Topper in het assortiment is Cherry Blossom, dé trend met Aziatische roots. Ronde en vierkante vormen worden speels gekoppeld aan strak stylish ontwerp, hier en daar bestrooid met een zwarte bloemdecoratie. Cherry Blossom is evenals White Basics Sway, gemaakt uit New Porcelain, een veel lichtere maar ijzersterke variant op Fine Bone China. Sway geeft het komende seizoen eigenwijs glans aan de eettafel. De hippe trendrestaurants hebben de power & looks van beide serviezen inmiddels gespot. Zij serveren hun gasten, het liefst op de allergrootste schalen uit de collecties, heerlijke tapas, mezze en fingerfood! Na het grote genieten verdwijnt het servies gewoon in de vaatwasmachine!

     

    Romance is tenslotte het succesnummer in kant waarop de makers graag speels voortborduren. Strakker van vorm, vol elegantie en glamour en voorzien van een gedistingeerde kantrant, maken de presenteerschalen en borden van elke afternoon tea of gastvrije dis een indrukwekkende, culinaire happening. Eten is volgens Maxwell and Williams een feest! Daar hoort het allermooiste servies bij! RVH.

     

    02-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Efteling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Efteling steeds populairder bij bedrijven

     

     

     

    Op 8 december 2007 opent het populaire attractiepark de Efteling opnieuw haar deuren met de Winter Efteling. Intussen kiezen steeds meer bedrijven voor de sprookjesachtige omgeving van de Efteling als locatie van hun zakelijk evenement. De komende weken is het attractiepark exclusief open voor zakelijke markt en vinden er exclusieve events plaats voor diverse bedrijven.

                                                  

    De laatste jaren is de Efteling ook een populaire bestemming geworden voor de zakelijke markt. Tussen het zomer- en winterseizoen biedt het Nederlandse attractiepark vlakbij de Belgische grens onderdak aan bedrijven voor relatie- of personeelsbijeenkomsten. Hierdoor wordt de Efteling bijna het hele jaar door bezocht. Met een capaciteit van 16.000 bezoekers is de Efteling geschikt voor grote groepen. Het minimale aantal voor een volledige uitkoop van het park met haar attracties en horecapunten, waardoor een exclusief bezoek mogelijk wordt, is 4.000 personen.

     

    Op doordeweekse dagen biedt de Efteling een uniek decor voor congressen en zakelijke diners. Bedrijven kunnen gebruikmaken van ruime locaties zoals het Efteling Theater en het Fata Morgana Paleis. De Dioramazaal, bekend van het Anton Pieckdecor met treintjes, werd pas gerenoveerd en is opnieuw beschikbaar voor zakelijke doeleinden. Een bedrijfsevent in de Efteling is een onvergetelijke belevenis, de ‘Wereld vol Wonderen’ biedt maar liefst 26 sfeervolle gethematiseerde locaties met een totale oppervlakte van 7.200 m² voor incentives, congressen of seminars, al dan niet met entertainment op maat. Formele en informele bijeenkomsten kunnen perfect gecombineerd worden in de Efteling. Combinaties met het Efteling Hotel en het Efteling Golfpark zijn natuurlijk ook mogelijk. RVH.

    www.efteling.com

     

    02-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Didier Boehlen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     


    Didier Boehlen benoemd tot

    Algemeen Directeur Radisson SAS Hotel in Hasselt

     

     

     

     

     

    Didier Boehlen (°1977) heeft een uitgebreide ervaring in de hotelindustrie. Hij was o.a. Operations Manager in het Radisson SAS Resort in Taba (Egypte) waar hij meehielp bij de opening van het hotel in 2002. In 2003 werd hij getransfereerd naar het Radisson SAS Hotel in Muscat (Oman) als F&B Manager, in 2004 werd hij er gepromoveerd tot Executive Assistant Manager. In 2006 werd hij Algemeen Directeur van het Park Inn Thurrock in het Verenigd Koninkrijk. Nu keert hij terug naar België, zijn thuisland, als Algemeen Directeur van het Radisson SAS Hotel in Hasselt. Hij staat in voor het dagelijks beheer van het hotel en rapporteert rechtstreeks aan Han Oldenburger, Regionaal Directeur Benelux Rezidor.

    Didier Boehlen behaalde een diploma “Hotelmanagement” aan de Hotelschool in Lausanne. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

    Didier volgt Pierre Verbeke op die gepromoveerd werd tot Directeur Toekomstige Openingen in het Rezidor hoofdkantoor in Brussel. RVH.

    www.radissonsas.com

     

     

    02-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLM airlines
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    VLM Airlines haalt belangrijke awards binnen

     

     

     

     

    Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines ontving vorig weekend de onderscheiding ‘Man of the Year’ tijdens de jaarlijkse Travel Magazine Awards.  Eerder die week won VLM Airlines de ‘Anglo-Dutch Award for Enterprise’ van de NBCC.

     

    De jaarlijkse Travel Magazine Awards worden uitgereikt door het vakblad Travel Magazine in het Hilton Hotel in Antwerpen. Travel Magazine is het grootste toeristische vakblad van België.  Tijdens het gala evenement worden onder meer Belgische luchtvaartmaatschappijen, touroperators, hotelketens en toeristische diensten bekroond door de Belgische reissector.  Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines mocht dit jaar de ‘Man of the Year’ Award in ontvangst nemen.  Deze speciale award werd hem toegekend omdat VLM Airlines als zakelijke regionale luchtvaartmaatschappij onder zijn vleugels sterke groeicijfers heeft kunnen voorleggen, en al 9 jaar na elkaar winstgevend is gebleven.

     

    Eerder vorige week won VLM Airlines de prestigieuze ‘Anglo-Dutch Award for Enterprise’ van de NBCC (Nederlands-Britse Kamer van Koophandel).  Deze award werd aan VLM Airlines overhandigd omwille van de sterke bijdrage die de onderneming in de jongste jaren leverde aan de economische ontwikkeling tussen beide landen.  In 1994 startte VLM Airlines met de route Rotterdam-London City. Vandaag dertien jaar later biedt deze luchtvaartmaatschappij 17 vluchten per weekdag naar London City Airport vanuit drie verschillende luchthavens in Nederland: Amsterdam, Rotterdam en Groningen.

     

    In januari 2006 kreeg VLM Airlines de titel van ‘Regional Airline of the Year’ uitgereikt door het magazine Air Transport World. RVH.


      
     

     

    02-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.First BA

     

    Ervaar echte luxe in FIRST van British Airways

     

     

     

     

     

    British Airways biedt Club World reizigers de mogelijkheid om de zeer exclusieve eerste klasse FIRST te ervaren.

     

    Iedereen die een Club World ticket heeft geboekt vóór 31 december 2007 en reist vóór 31 maart 2008 komt voor deze upgrade in aanmerking op één van de enkele reizen van een retourvlucht.

    Alle voordelen van FIRST liggen binnen handbereik. Sneller door de douane, toegang tot de exclusieve lounges, en een persoonlijke service aan boord. Zo kan men in een, bijna privé, afgeschermde zitplaats werken, slapen en à la carte eten wanneer het uitkomt. Het menu is met zorg samengesteld door British Airways' eigen 'culinary council' en bij het eten kan men genieten van een speciaal voor FIRST geselecteerde wijn of champagne. De stoel kan worden omgetoverd tot een bed van maar liefst 2 meter lang. Het cabinepersoneel in FIRST is speciaal opgeleid en biedt discretie en een hoog niveau van service.

     

    De Club World tickets die in aanmerking komen voor een upgrade naar FIRST dienen vóór 31 december geboekt te worden bij een reisagent of op het reserveringsnummer op 02- 7173217. RVH.

    02-12-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs