Tafelsfeer
Inhoud blog
 • Paastafeldecoratie om van te smullen
 • DIVERSE TAFELDECORATIE - VOORJAARSBLIKVANGERS
 • ONZE SERVIESCOLLECTIES - VOORJAARSBLIKVANGERS
 • DOLS & MARTENS : Tafelservies met een sterretje!
 • Ik ben weg van de PURE, maar ik kan mijn keuze niet maken. Weet u raad?

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
     Foto

  blog
  17-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handige tips en weetjes voor de juiste keuze in de PURE collectie
  .
  Met deze WEETJES EN TIPS maakt u de  JUISTE KEUZE in de “PURE” KERAMIEKCOLLECTIE

  In totaal vindt u in onze webshop maar liefst 62 produkten, op een paar uitzonderingen na  momenteel allemaal voorradig, en daar komen binnenkort nog 10 nieuwe produkten bij.

  De Pure collectie van Pascale Naessens kunnen we zowat indelen in 7 verschillende categorieën :

  1/ De klassieke keramiek lijn, met maar liefst 40 verschillende artikelen, in kleuren groen, grijs en bruin gevlamd.

  2/ De lichtgroene keramiek lijn, bevat momenteel enkel borden, een paar kommetjes en een aantal schalen.

  3/ De grijs/zwarte lijn bevat eveneens enkel borden, kommetjes en een tajine

  4/ De ovale en ronde ovenschotels in verschillende formaten

  5/ De kookboeken, waarvan voorlopig enkel het laatste en nieuwste bij Tafelsfeer te verkrijgen

  6/ De olijfolie

  7/We verwachten binnenkort schitterende geglazuurde kommen en schalen in kleur zeegroen


  Aangezien de collectie zo uitgebreid is, vragen mensen wel eens graag advies om hen te helpen bij de juiste keuze. 

  Volgende weetjes kunnen u daar alvast bij helpen:


  1/ De klassieke collectie
  ·         Meest volledige collectie (tassen, ondertassen, bordjes groot en klein, rond en ovaal, kommetjes in verschillende formaten en schalen). Binnenkort  (verwacht maart) 1 nieuw formaat rond kommetje in 3 kleuren

  ·         Volledig geglazuurd, zwart aan de buitenkant, binnenkant in kleur en gevlamd effect

  ·         Meest praktisch qua onderhoud omwille van het glazuur.

  ·         Mag in de vaatwasser, evt heel even in de microgolf op lage temperatuur, NIET in de oven (om barsten in glazuur te vermijden)

  ·         Kleuren en vormen (rond of ovaal) worden door mekaar gebruikt, maar de meeste mensen gaan toch voor 1 vormgeving. 

  ·         Groene kleur is dé favoriet (is ook zeer vernieuwend), en kan best worden gecombineerd met bruin OF grijs. Zo kan u grote borden in groen evt afwisselen met dessertborden in andere kleur. Uiteindelijk mogen 3 kleuren perfect bij elkaar geplaatst worden.

  ·         Qua geschenkartikelen zijn de amuse setjes en kommetjes met 4 stuks per doosje échte toppers. De verpakkingsdoos mag immers best gezien worden en leent zich aldus zeer goed als geschenk.

  ·         Behalve de slakommen en de schalen, zitten alle artikelen in een stijlvolle stevige doos.


  2/ De lichtgroene versie  


  ·         Persoonlijk mijn favoriete collectie en dus ook bij mij aan tafel.

  ·         Kende de laatste 2 maanden een geweldige boom. Momenteel het best verkochte produkt. De top 10 van best verkochte produkten bestaat  toruwens volledig uit alles wat GROEN is, zowel lichtgroen als gevlamd groen

  ·         De lichtgroene borden hebben eveneens een ietwat oneffen oppervlak, wat ze net zo speciaal maken. Onderkant is niet geglazuurd, is dus ruw, maar evengoed reinigbaar als geglazuurd. Dit kan wat water vasthouden aan de onderkant, geef ze dus wat tijd om goed te drogen alvorens u ze gaat stapelen in uw kast. De glazuur is glanzend.

  ·         De kleur “lichtgroen” kan steeds wat verschil geven, afhankelijk van het kleurbad dat ze hebben gehad. Bijgevolg hebben de kleine borden niet persé dezelfde kleur van de grote borden. Ook de kommetjes onderling verschillen van kleur.

  ·         De schalen met hogere rand hebben een eerder violetgrijze kleur, maar neigen toch sterk naar groen, vandaar dat ik ze onderbreng in de “lichtgroene” rubriek

   

  3/ De zwarte lijn 
  ·         Bestaat eveneens uit borden, kommetjes, én een tajine (of kom met deksel, maar NIET te gebruiken in de oven). Wordt binnenkort aangevuld met nog een extra formaat van kommetje én een mini bordje (als bijzetbordje)

  ·         Borden hebben zelfde oneffenheid aan het bovenoppervlak als bij de lichtgroene borden, zijn geglazuurd, onderkant is ruw.

  ·         Kleur wordt omschreven als zwart, maar aangezien de glazuurlaag niet glanzend is, heeft het eerder iets van mat donkergrijs.

  ·         Zoals met de meeste produkten in kleur zwart (hetzij meubelen, wagens, kledij), zijn vingerafdrukken op zwart vlug zichtbaar. 

  ·         Passen zeer mooi in een modern interieur, op glas of lounge omgeving

   

  4/ De ovenschotels

  • In eerste instantie ovenbestendig, de enige produkten uit PURE collectie die in de oven mogen.

  ·         Zeer stevige, robuuste en zware ovenschotels in ovale én ronde vormgeving, volledig geglazuurd.

  ·         Vertonen hier en daar wel eens oneffenheden, een zekere ruwheid, druipsporen van de kleuring, de randen zijn niet persé mooi afgelijnd, maar al deze aspecten zijn nu eenmaal eigen aan handgemaakt keramiek. Geen enkele schotel is gelijk.

  ·         De verschillende formaten passen mooi in mekaar

  ·         Het kleinste ronde formaat is zeer geschikt voor een crème brûlée.

  ·         Dit zijn geen schotels om weg te stoppen in uw keuken, maar om mee te pronken op uw feesttafel! Een ideaal geschenk dus voor een feestgelegenheid én voor onze kookliefhebbers.

   

  5/ Boek en olijfolie

  •      Veel mensen schenken deze produkten wel eens samen, eventueel gecombineerd met een keramiekstuk.

  ·         Tafelsfeer legt zich niet toe op de verkoop van (kook)boeken , maar voor de echte liefhebbers van Pascale’s kookkunsten, hoort het er echt wel bij.

  ·         De ofijfolie werd geproduceerd in Andalusië , is zeer zacht van smaak, zowel geschikt voor in koude als warme gerechten. Mag niet ontbreken als u kookt volgens de methode van Pascale.

   

  6/ Nieuwkomers

  ·         De grootste nieuwkomer die binnenkort wordt verwacht zijn 2 prachtige kommetjes ,  2 (sla)kommen van verschillend formaat én een “taboulé” schaal, allicht geschikt voor het gelijknamige slaatje uit Libanese keuken, maar evenzeer een prachtige decoratieve schaal.

  ·         Volledige geglazuurd, met glans, gebruiksvriendelijk, in kleur zeegroenof blauwachtig groen, alweer met een vleugje warm geel erdoorheen, wat opnieuw een gevlamd effect geeft. 
  Tien nieuwe produkten, dat maakt een totaal van 72 produkten, bij www.tafelsfeer.be online te verkrijgen uit voorraad. Op een paar uitzonderingen na, vanwege het grote succes, zijn alle produkten onmiddellijk te verkrijgen. 

  Vandaag bestellen, morgen versturen, overmorgen geleverd (behalve in het weekend).

  En voor het geval u nog vragen heeft, ben ik steeds ter uwer beschikking via info@tafelsfeer.be of via GSM 0498 40 13 33. Vragen staat vrij, zonder enige aankoopverplichting.

  Laat u inspireren en ga eens kijken in de webshop. Veel shopplezier!

  Met vriendelijke groeten, 


  Ineke

   


  17-01-2015, 10:36 geschreven door ineke hutse  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
  30-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAFELSFEER stelt een persoonlijke aanpak voorop
  .

  “TAFELSFEER is geen koele webshop, maar gaat voluit voor een kwalitatieve en persoonlijke dienstverlening”, is een vaak gehoord compliment.

  Hoe we dat trachten te doen, licht ik hierbij graag even toe: 


  • PERSONALISATIE van uw aankoop of geschenk door het aanbrengen van persoonlijke opschriften op een aantal van onze produkten is mogelijk. Vooral bij de serviescollecties uit porselein of keramiek is het perfect mogelijk om te personaliseren door het aanbrengen van een naam of andere tekst (zie foto1 verder)

  • Gratis GEPERSONALISEERDE WENS OF CITAAT op uw pakket (zie foto2)

  Bij een geschenk stuurt u meestal wel een wenskaart mee naar de gelukkige ontvanger. Maar een hartverwarmende wens, spreuk of treffende uitspraak op uw geschenkpakket is nog veel persoonlijker. Zeker als dit dan thuis, totaal onverwacht, door de post of koerier wordt afgeleverd.

  Bezorg ons het gewenste opschrift of vraag ons naar een passend citaat voor om het even welke gelegenheid (verjaardag, jubileum, huwelijk enz...) .  Een wenskaart hoeft u zich dus niet meer aan te schaffen. Succes gegarandeerd!


    foto1


  • CADEAUBONS met ruimte voor uw persoonlijke tekst naar de ontvanger toe. Een wenskaart is hier eveneens overbodig.
  • Heeft u speciale wensen qua gelegenheidsverpakking, bezorging, afhaling, betaling enz...? Contacteer me en Ik bespreek het graag met u.

  • U zoekt een cadeau op maat? Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een passend cadeau?  Contacteer me op 0498 40 13 33 en ik denk graag met u mee of stel uw vraag via info@tafelsfeer.be  op een moment dat het ù past. Voor veel mensen blijkt e-mailen immers laagdrempeliger te zijn dan telefoneren.  • Een persoonlijke behandeling van uw vraag en wensen, waarbij u persoonlijk wordt aangeschreven en ik op ieders persoonlijke wensen een antwoord of oplossing tracht te vinden. Zo wordt iedere klant door mij persoonlijk op de hoogte gehouden van de verzending en de levering van het pakket.
  • Bij de iets meer delicate bestellingen (bvb zeer breekbare materialen of grote hoeveelheden), maar evenzeer bij minder grote bestellingen naargelang van uw wensen of mogelijkheden, opteren we voor een persoonlijke thuisbezorging van uw pakket, in de mate van het mogelijke. Dit geeft het online shoppen uiteraard een persoonlijke touch.
  • Bovendien streven wij er steeds naar om de webshop zo op te bouwen dat de klant het gevoel krijgt alsof hij een winkel binnenloopt en het direct naar zijn zin heeft. Hij moet het aangenaam winkelen vinden.
  • Bij elk event dat we organiseren, zoals onze Open House dagen (22 en 23 nov 2014), proberen we het bezoek van de klant zo aangenaam mogelijk te maken en leggen we u graag in de watten met een lekker glas of fijn gebak in een huiselijke sfeer, terwijl u rustig even rondkijkt naar onze leuke geschenkartikelen met uiteraard heel wat interessante promoties. Iedereen gaat trouwens met een attentie naar huis en u maakt kans op een waardevolle prijs.

  Bent u toch nog niet overtuigd van onze persoonlijke aanpak, ga dan even kijken naar onze klantbeoordelingen.

  Ik heet u meteen heel graag welkom in onze ONLINE webshop of op één van onze volgende OPEN HOUSE dagen (22 en 23 november). 

  Groetjes, 

  Ineke Hutse  30-10-2014, 14:15 geschreven door ineke hutse  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  28-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uw betaling via het betaalplatform OGONE ten zeerste aanbevolen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  U kon reeds eerder lezen over wat het betaalsysteem OGONE precies betekent voor een webshop in één van onze vorige nieuwsbrieven of op onze website  

  Bij Tafelsfeer kunt u bij het afrekenen kiezen voor 2 betaalmethodes : Betalen via het Ogone betaalsysteem of betalen via gewone bankoverschrijving.

  De voor- en nadelen (zowel voor klant als commercant) zet ik voor u even op een rijtje .

  Betalen via Ogone

  Betalen via Bankoverschrijving

  + Veilig betalingsverkeer

  + Veilig

  + U kunt betalen met Bancontact/Mister Cash en een aantal courante Belgische bankkaarten (Belfius, ING en KBC), geen credit cards

  + U kunt betalen met iedere bankkaart

  + Uw betaling wordt aan Tafelsfeer bevestigd als succesvol of niet-succesvol binnen de 5 seconden na het plaatsen van uw bestelling, op IEDER MOMENT van de dag, ongeacht zon-of feestdag.

  - U moet rekening houden met een uitvoeringstermijn van uw betaling van 3 WERKDAGEN (tijd die je bank nodig heeft), waardoor ik uw betaling ten vroegste na 3 werkdagen kan zien.

  + BETROUWBAAR voor de handelaar : de betaler wordt door Ogone met succes geÎdentificeerd of niet.

  + BETROUWBAAR

   

   

  + Vlugge betalingsbevestiging van Ogone betekent ONMIDDELLIJKE verzending van uw pakket, toch wel belangrijk voor een webshop!

  - Hou er rekening mee dat ik mogelijk pas na 3 werkdagen uw pakket kan versturen

  + Biedt eveneens de Nederlandse tegenhanger aan van onze Belgische Bancontact/Mr Cash   nl IDeal (want NO IDEAL : GEEN DEAL)

  + Betalingen vanuit het buitenland eveneens mogelijk, binnen een uitvoeringstermijn van evneeens 3 of meer werkdagen

  Onze conclusie : betalen via Ogone biedt zowel voor u, klant, als voor mij, commercant, enkel voordelen!

  Het gebruik ervan kunnen wij u dus ten zeerste aanbevelen : veilig, betrouwbaar én snel!

  Veel succes en shopplezier!

  Groetjes, 

  Ineke 


  28-05-2014, 20:13 geschreven door ineke hutse  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  19-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent u fan van de Pure collectie? Bij ons bent u op het goede adres.
  .

  Bent u fan van de PURE collectie van Pascale Naessens, dan bent u bij Tafelsfeer.be op het juiste adres. Ik leg u even uit waarom : 

  • U vindt bij ons vrijwel het volledige gamma : borden, ovaal of rond, grote en kleine bowls en kommetjes,  met keuze uit de kleuren gevlamd groen, grijs of bruin. Hieronder ziet u een afbeelding van onze 4 best verkochte produkten: TOPPERS dus.  • Sinds kort hebben wij ook de zomerse versie van de keramiekcollectie in kleuren aquagroen, lichtgroen, turkoise. Ik zeg u : deze kleuren worden HOT het komende seizoen!


  • Behalve een produkt hier of daar dat de laatste weken als zoete broodjes de deur uitging, heeft Tafelsfeer.be alles in voorraad en is alles meteen leverbaar. Voor grote hoeveelheden kan u altijd een bestelling plaatsen of met ons contact opnemen.
  • Sinds kort zijn er nu ook de ronde en ovale ovenschotels in 3 tot 4 verschillende formaten. Ze zijn pas sinds 16 december op de Belgische markt en al meteen een schot in de roos en dus langzaam verkrijgbaar. De produktie kan blijkbaar de vraag niet volgen. Wij waren er tijdig bij en hebben ze voorlopig nog voldoende in voorraad. Maar vlug wezen blijft de boodschap!       Maar er zijn uiteraard nog véél meer redenen waarom u ONLINE zou kopen bij TAFELSFEER. Dat geldt trouwens voor al onze produkten: 

   • kent de voordelen van het ONLINE shoppen en u kiest dus in de eerste plaats voor gemak 
   • Géén openingsuren, u kunt bestellen 24/7
   • Een beveiligd Ogone betaalysteem 
   • Betrouwbare koerierdienst DPD met dagelijkse ophalingen en afleveringen
   • U kunt ook zelf afhalen na afspraak, zowel 's avonds als in het weekend.
   • Aangepaste cadeauverpakking, indien gewenst. 
   • Gratis passend citaat op uw pakket of geschenk, indien gewenst
   • Onafhankelijk UNIZO e-commerce kwaliteitslabel
   • Herroepingsrecht tot 14 werkdagen na levering 
   • Steeds 10% korting indien u gebruik maakt van de daartoe benodigde actiecode die u vindt op www.nukorting.be
   • En niet te vergeten : onze SERVICE! Lees hiervoor onze klantbeoordelingen of plaats zelf een getuigenis
       Aarzel niet en maak kennis met onze produkten en service. Complimentjes gegarandeerd!
       Mocht u nog vragen, suggesties, of opmerkingen hebben, aarzel niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag. Onze   contactgegevens vindt u hier

       Met vriendelijke groeten, 

       Ineke   19-02-2014, 11:39 geschreven door ineke hutse  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  29-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe heeft u uw feesttafel aangekleed? Win een KISSING cup met uw verhaal!

  Mijn feesttafel aankleden is meestal een ingeving van het moment. Maar ik probeer het wel authentiek te houden. 

  Bloemen of bloemdecoratie, kaarsen én muziek zijn steeds een rode draad in mijn aankleding. Een lintje hier of daar, passend servetje, zelfgemaakte menu zijn zó klaar. Alleen wat creatief zijn om het nu nét ietsje anders te doen. 

  En u? Hoe heeft u dat aangepakt? Ik ben ervan overtuigd dat u mij kan inspireren en op leuke ideeën brengen. Heeft u toevallig ook een foto? Stuur hem gerust mee.  Ik haal wel steeds mijn beste tafelservies uit de kast, maar ik ben wat afgeweken van die traditionele ronde borden die we sinds jaar en dag, iedere dag opnieuw gebruiken. Tegenwoordig zijn er borden met grillige randen vormen, niet steeds perfect mooi identiek, en dat maakt het nu net zo leuk. 

  Tafelsfeer.be heeft een aantal van die modellen in het gamma. Misschien heeft u iets van ons als kerstcadeau geschonken of zelfs gekregen? Of heeft u uw feesttafel aangekleed met één van onze produkten uit onze tafelcollecties of andere decoratie?  En heeft u complimentjes gekregen? 

   Ik ben reuze benieuwd naar uw ervaringen tijdens de afgelopen feestperiode.

  Deel jullie verhaal met mij en inspireer anderen door een reactie te plaatsen op dit artikel. 
  Zoals gezegd, geef ik voor de twee meest originele verhalen één van de hierbovenafgebeelde zoenende tassen cadeau. 

  Laat me zeker uw e-mailadres achter. De winnaar maak ik bekend op maandag 3 februari. Een "must have" voor uw Valentijntafel.

   Groetjes, 

   Ineke
  29-01-2014, 15:30 geschreven door ineke hutse  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  27-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom ik denk het vertrouwen van de online shopper verkregen te hebben.

  Wie TAFELSFEER kent én vertrouwd is met online shoppen, weet dat daar een aantal voordelen aan zijn verbonden. Ik noem er een aantal op: 

    *U shopt wanneer het u past. U kunt bestellen 24/7. Géén Openingsuren
    *Geen parkeerproblemen of dure parkeerplaatsen, geen lange wachtrijen aan de kassa 
    *Na afspraak kunt U uw pakket zélf afhalen.
    *Een betrouwbare koerierdienst DPD met 3 afleverpogingen
    *Bij een aankoop vanaf 100 euro betaalt u géén verzendkosten
    *Mocht u bij aflevering van uw pakket toch een probleem vaststellen, dan vervangen wij onmiddellijk. 
    *Bij iedere ONLINE aankoop kunt u steeds 10% korting genieten als u hiervoor de benodigde actiecode ingeeft die u kunt vinden op de site van www.nukorting.be. En dit zolang de actie loopt. 

  Maar er is nog veel meer...

  Sommigen denken dat mensen shoppen op het internet omdat de prijzen daar lager zijn. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat de consument daar nu anders is gaan naar kijken De prijs is uiteraard nog steeds belangrijk, maar dat is niet alles. 
  Naast de prijs, zijn de veiligheid en vertrouwen in de betrouwbaarheid van de shop veel belangrijker geworden. 

  En dat zijn nu net een aantal punten waar Tafelsfeer ook het afgelopen jaar hard heeft aan gewerkt. "En hoe dan?", vraagt u zich af. 

  1/ Eerst en vooral heeft TAFELSFEER het onafhankelijk UNIZO e-commerce kwaliteitslabel verkregen. Dit wil zeggen dat ik me als webwinkelier door een erkende organisatie laat controleren en na een succesvolle audit het kwaliteitslabel in mijn webshop mag presenteren. 

  2/ Daarnaast biedt TAFELSFEER een aantal garanties aan de consument om de angsten van de bezoeker weg te nemen. Er zijn namelijk toch wel een aantal koopdrempels bij de internetgebruikers zoals : Krijg ik wel mijn spullen? Kan ik mijn bestelling terugsturen? Krijg ik een concrete levertermijn medegedeeld? 

  • Welnu, met het e-commercelabel is Tafelsfeer gebonden aan een Herroepingsrecht tot 14 dagen na verkoopdatum. Dit wil zeggen dat u tot 14 dagen na levering het produkt mag terusturen, zonder opgave van motief. 
  • Doordat wij van alle aangeboden produkten in de webshop een minimale stock houden en onze leveranciers korte levertermijnen garanderen (met uitzondering van een aantal zeer succesvolle produkten), kunnen wij zelf ook een levertermijn van 3-5 werkdagen (verzending inbegrepen) garanderen.  Vooral in de kerstperiode is dit een groot voordeel in de geboden service. 
  • Bovendien heeft TAFELSFEER gekozen voor een betrouwbare partner wat betreft het betaalsysteem nl Ogone. Zij bieden een beveiligd betaalsysteem waardoor u met Bancontact/Mister Cash en met uw bankkaart van een aantal aangesloten Belgische banken (KBC, Belfius, ING) kunt betalen. Voor Nederlandse klanten bieden wij het IDeal betaalsysteem. 

  3/ Ten derde dient vertrouwen te worden gewekt alvorens de klant tot een eerste aankoop overgaat en dit in de vorm van klantbeoordelingen. Daarom hebben wij recentelijk ook een module "klantbeoordelingen"  toegevoegd aan onze website waarbij u uw mening kan weergeven. "Maar de negatieve commentaren worden niet gecommuniceerd!", zult u zeggen. Daar kan ik inderdaad over beslissen, maar hoedanook komen de slechte commentaren in mijn mailbox terecht en zal het mij verplichten om ook de mistevreden klant een antwoord of oplossing te bieden. Dan pas zal ik het gevoel hebben geslaagd te zijn in de opzet van deze webshop. 

  4/Niet in het allerminst zou ik toch ons advies en onze service willen vermelden, maar daar kan u, beste klant, het best over oordelen. Ik meen te mogen zeggen dat : 

  - ik steeds streef naar een persoonlijke aanpak door correcte communicatie en informatie naar de klant toe. 
  - ik steeds open sta voor vragen of speciale wensen (verpakking, advies op vlak van keuze, hulp bij het online shoppen, enz...)
  - ik er alles aan doe om uw pakket tijdig en volgens uw wensen bij u te bezorgen.
  - enz...

  Naar mijn mening zijn elk van de bovenstaande vertrouwenwekkende elementen toch wel effectief gebleken. En wat denkt U, beste klant? 

  Ik nodig u dan ook graag uit om een reactie te plaatsen

  Met vriendelijke groeten, 

  Ineke
   


  27-01-2014, 00:00 geschreven door ineke hutse  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  16-10-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek TAFELSFEER op het bouwsalon MIJN HUIS MIJN THUIS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit jaar gaat in Aalst de 2de editie van het bouwsalon door en dit van donderdag 7 november tot en met maandag 11 november. 

  De organisator is LAVERA EVENTS, een bedrijf actief in de wereld van evenementen en de organisatie ervan. Zij richten zich vooral op een doelpubliek uit Aalst en omstreken en organiseren onder andere het auto- en bouwsalon in de Florahallen te Aalst. 

  Het bouwsalon heeft dit jaar als thema MIJN HUIS, MIJN THUIS. De bedoeling van de organisator was om specifiek het tweede deel van deze ondertitel extra in de verf zetten : MIJN THUIS. Men ging dus op zoek naar standhouders die de nadruk leggen op het knusse gevoel binnen een woning. 

  De betrachting is dus om bij deze beurs iets meer of anders te doen dan wat men overal ziet. Uiteraard dient alles aanwezig te zijn waar een kandidaat bouwer naar zoekt, maar men wil zich ook richten tot die mensen die reeds lang hun eigen nest hebben verworven, zodat het bouwsalon ook voor hen nog een bezoekje waard is. 

  Zo is er voor elk wat wils, een grote diversiteit aan standhouders : van keuken tot badkamer, van ruwbouw tot isolatie en uiteraard dus die standen waar men zo specifiek heeft naar gezocht, die je een warm gevoel bezorgen en die van de beurs net dat maken waarvoor men op een dag in de herfst z'n luie zetel verlaat. 

  Zo is de organisatie ook bij TAFELSFEER terecht gekomen. Want dat is nu net ook wat wij willen overbrengen, wij houden het ook graag origineel en we maken het ook graag gezellig en sfeervol, met de nadruk op het "tafelgebeuren". 
  Wij proberen die produkten aan te reiken die nét dat ietsje anders zijn, niet wat je op elke hoek van de straat vindt. 
  Bovendien willen wij eveneens een jong publiek aanspreken met onze ontbijt- of dinnersets, geschikt voor 2 personen. Uit heel wat serviescollecties kunnen immers stuks per 2 aangekocht worden, om later eventueel aan te vullen.  

  Tafelen bindt de mensen, brengt mensen samen en zorgt dus voor gezelligheid. Tafelen is dus een manier van leven = LIVING

  Laat dit bouwsalon nu net plaats vinden naar het jaareinde toe, een ideale periode om inspiratie op te doen voor uw feesttafel of om op zoek te gaan naar een origineel eindejaarsgeschenk = GIVING 

  En tenslotte, als u misschien als gastvrouw nu eindelijk die prachtige serveerschotel cadeau kreeg of als u klaar bent met de aankleding van uw feesttafel, dan kunnen we eindelijk aan tafel = DINING

  Bovendien is dit bouwsalon voor een webwinkel zoals www.tafelsfeer.be een ideale gelegenheid om nog eens zijn nieuwste produkten te showen, om die nog eens te laten betasten, alvorens u overgaat tot misschien uw eerste ONLINE aankoop. Als u via de website www.nukorting.be naar TAFELSFEER zoekt, is ONLINE aankopen steeds voordeliger. 

  Hierbij wil ik dan ook graag al mijn klanten, vrienden en kennissen, tafelfans, websitebezoekers en alle mensen met interesse voor sfeer, stijl, kwalitiet en gezelligheid van harte uitnodigen om even langs te komen op één van de volgende dagen : 

  WANNEER?
  Donderdag 7 november van 18u tot 23u (officiële opening) 
  Vrijdag 8 november van 18u tot 23u 
  Zaterdag 9 november van 13u30 tot 20u
  Zondag 10 november van 13u30 tot 20u
  Maandag 11 november van 13u30 tot 20u. 

  WAAR? 
  Florahallen, Aelbrechtlaan 78, 9300 Aalst 

  PRIJS : 5 euro 

  Indien u wenst langs te komen, bezorg ik u heel graag gratis toegangskaarten  of kortingsbons die recht geven op een korting van 50% op de toegangsprijs. En dit zolang de voorraad strekt. (U vindt ze eveneens in een aantal kranten, Shopping Magazine enz...). U kan dit aanvragen via een eenvoudig mailtje naar info@tafelsfeer.be

  Ik hoop u op één van deze dagen te mogen ontmoeten. Alvast van harte welkom!

  Ineke Hutse   Inkom: €5

  16-10-2013, 00:00 geschreven door ineke hutse  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  19-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag van de Klant 28 september
  .

   

  Op 28 september hebben we de 26ste editie van Dag van de Klant. 

  Dag van de Klant is een manier om klanten te bedanken voor hun vertrouwen in de lokale handelaars maar ook om de handelaars in de kijker te zetten. 

  Vindt u ook niet dat terugkerende klanten beter zouden mogen beloond worden? Ieder jaar opnieuw stel ik vast dat ik van "Dag van de Klant" niks heb gemerkt als ik zelf ga winkelen. Allicht is de bakker of slager waar ik keer op keer terug ga het zo gewoon dat ik steeds kom, dat hij het niet nodig vindt dat die klanten nu juist graag eens iets extra krijgen. Veelal zijn het de handelaars die best wat nieuwe klanten kunnen gebruiken die grotere inspanningen doen. Althans, zo denk ik er over. 


  Wat dacht u van één van deze vaasjes? Een leuke attentie?


  Het thema dit jaar is "Lekker Dichtbij". Daarmee wil UNIZO, de Unie voor Zelfstandige Ondernemers, aantonen dat je niet ver hoeft te gaan om te winkelen. Wat ze natuurlijk bedoelen is dat je best ook bij de lokale handelaar, de lokale kleine zelfstandige, terecht kan voor je aankopen. En dat je daarom geen kilometers ver hoeft te rijden. Vaak biedt de handelaar om de hoek veel meer aandacht aan zijn klanten door zijn extra inspanningen en service om klanten tevreden te stellen. En terecht!

  Maar het thema "Lekker dichtbij" geldt evenzeer voor de webwinkelier. HIj zorgt er eveneens voor dat u geen onnodige afstanden hoeft af te leggen om te gaan shoppen. Integendeel! U hoeft géén afstanden meer af te leggen, we komen naar u toe! U heeft het zo al druk genoeg en vaak vindt u na het werk niet meer de tijd om nog te gaan shoppen. 

  Of misschien trekt dit wel uw aandacht?

  Online shoppen heeft zo zijn voordelen. Ik geef er nog gauw eens een paar op een rijtje : 

   U bestelt, betaalt met een muisklik van bij u thuis of om het even waar

   Lees ook onze blog De voordelen van Webshoppen

   Online shoppen zit dus wel degelijk in de lift, maar kan toch nog een duwtje gebruiken. En zeker als het gaat om tastbare produkten. 

   Deze mag zeker niet ontbreken. Ik zorg ervoor dat u een Smiley day beleeft!   TAFELSFEER wil niet alleen graag nieuwe klanten warm maken om het ook eens ONLINE te proberen, maar wil eveneens opnieuw zijn trouwe, terugkerende klanten bedanken met de volgende acties : 

   • U krijgt bij ieder pakket een gratis attentie.
   • U betaalt GEEN verzendingskosten (normaal 7 euro). 
   Deze acties zijn geldig bij IEDERE AANKOOP in het weekend van 28 EN 29 SEPTEMBER 


   Shoppen bij je thuis, geleverd aan huis!

   Veel shopplezier!

   Ineke Hutse 


   19-09-2013, 16:12 geschreven door ineke hutse  

   Reageer (0)
   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
   11-09-2013
   Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn ontmoeting met Pascale Naessens
   .

   Serax is één van mijn vaste leveranciers. Gewoonlijk worden er tweemaal per jaar nieuwe collecties voorgesteld. Zo was ik er ook in het voorjaar om mijn assortiment aan te vullen. Van Serax weten we ook dat ze graag samen werken met toonaangevende designers en ontwerpers.

   Toen ik eind augustus opnieuw werd gebeld “of ik graag even langs kwam voor een extra Opendeurdag”, dacht ik : Alweer? Ik heb toch al een bestelling geplaatst? Maar ik werd vriendelijk gevraagd of ik zin had om Pascale Naessens te onmoeten. Zij zou er dus ook zijn. Op dat moment liep ik al een tijdje met de gedachte rond “deze vrouw zou ik toch eens willen ontmoeten, of zou ik haar eens contacteren?” Ik wou meer van haar weten en zeker in het kader van haar servieslijn. Hoe is die tot stand gekomen, waarom net deze kleuren, waarom deze vormgeving, waarom is die collectie zo populair en succesvol? Als dit het meest populaire produkt is dat je verkoopt, dan moet je daar absoluut meer van weten en zeker van de persoon achter deze collectie. 
   Ondanks het feit dat het de eerste schooldag was en ik hoopte thuis te zijn om mijn kroost op te wachten tegen de middag, kon ik dit niet afslaan. Natuurlijk zou ik er zijn! Eindelijk zou ik eens een BV life ontmoeten. Maar OK, een BV “ontmoeten” lijkt misschien wat gewoontjes, ik had “gerichte vragen”, eerst en vooral over de principes die ze toepast voor “gezond eten” maar in mijn geval dus vooral naar haar servieslijn toe, haar Pure collectie.

   Het was even wachten op haar komst, ze werd verwacht tegen de middag om te signeren. Maar ja, het kookboek had ik niet bij, dus voor mij kon ze al niet signeren. Mijn camera had ik wél meegebracht, ik zou toch wel ergens een glimp van haar opvangen. Tot ik hem bij de hand nam : geheugenkaart ontbrak! Dat heb je dus als je dagelijks foto’s moet inladen en posten.  Dus dat kon ik al vergeten!

   Hoe later het werd en dus bijna middag, werd het steeds drukker in de showroom. Ik neem aan dat de meeste mensen zich aanmelden vlak voor er lunch wordt geserveerd, mensen pikken nu éénmaal graag een graantje mee...Maar daarvoor kwam ik niet. Ik kwam om deze madame te ontmoeten.

   Ik zag haar binnenwandelen in de showroom, ze haalde een drankje aan de bar en ging naast me zitten. Ik dacht : nu spreek ik haar aan, maar iemand was me voor. Het gesprek duurde nogal lang, ik kon niet langer blijven. Toen zag ik ergens in een hoekje iemand wat kookboeken neerleggen. Mijn contactpersoon bij Serax bood me een boek aan, om door haar te laten signeren. Tof! Want dit boek had ik nog niet en ik had er écht niet op gerekend van er één te krijgen.

   Ik wou gaan, dus stapte ik als eerste naar haar toe, onderbrak beleefd haar gesprek en vroeg ik of ze voor mij een woordje wou schrijven. Het werd een interessant gesprek. Ik neem aan dat er na mij nog meer mensen volgden met het boek onder de arm. Alleen hadden die wél een camera. Wat ze toen voor mij heeft neergepend, dat zie je in onderstaande foto. 


   Wat ik uit het gesprek heb onthouden is dat voor wat haar gezonde keuken betreft, ze telkens terug komt bij dezelfde belangrijke principes : natuurlijke ingrediënten en goede voedselcombinaties. En bovenal : forceer niemand in het veranderen van zijn eetgewoontes , laat iedereen de keuze, maar serveer niet alles samen. Zet je groenten, vlees, en koolhydraten apart, en experimenteer met een aantal combinaties.

   De kracht voor de creatie van keramiekstukken haalde ze uit een gesprek en ontmoeting  met een Tunesische vrouw tijdens haar zeilreis met Paul Jambers. Waarom deze serviescollectie en haar boeken zo populair zijn, wist ze zelf eigenlijk niet. Het was zeker niet verwacht, want ja : hoeveel kookboeken liggen er al niet in de boekhandel? Hieronder een mooie foto van haar servieslijn zoals die wordt gepresenteerd bij Serax.    Maar één gedachte heeft ze steeds voor ogen : “Ik doe of maak wat ik mooi vind, waar ik me goed bij voel, zonder een achterliggende commerciële gedachte van “zal dit wel verkopen?”, aldus Pascale. Komt daarbij haar voorliefde voor natuurlijke materialen, aarde, vuur en water, organische vormen, warme kleuren en pure vormen, en je begrijpt helemaal het resultaat.  

   Of ze echt niet weet waarom ze zo succesvol is, dat geloof ik toch niet echt. Iedereen in Vlaanderen kent haar naam, de media volgt haar, we kennen haar ook als de vrouw van...

   Maar ze blijft volgens mij wel zichzelf, ze doet wat ze graag doet, ze gedraagt haar niet opvallend, heel natuurlijk, het is ook niet al pracht en praal rondom haar, althans niet wat ze toont. En dat bewonder ik wel in haar, daar kan ik het mee eens zijn.

   Als u de keramieklijn van Pascale Naessens nog niet kent, ga dan gauw eens kijken in de webshop en ervaar wat “Puur Genieten” is.

   De borden en schalen heb ik al in mijn keuken, haar boek (zoals hieronder afgebeeld) heb ik nu dus ook en van de gezonde eetgewoontes ga ik nu toch wat werk maken. 


    

   11-09-2013, 09:38 geschreven door ineke hutse  

   Reageer (1)
   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
   27-08-2013
   Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke kortingen via www.nukorting.be
   Klik op de afbeelding om de link te volgen

   Bent u nog op zoek naar een restaurantje voor vanavond? Of moet u nog vlug een cadeautje halen voor het feest van morgen? Het liefst in eigen regio? Pikt u ook graag af en toe een extraatje mee of kan een cadeaubon u altijd plezieren? Dan zou ik u een handige verzamelsite willen voorstellen : www.nukorting.be. U zoekt uw produkt of dienst via de site van www.nukorting.be  en u profiteert van de geboden kortingen. En wel degelijk NU, ja directe korting. 

   Wat kan www.nukorting.be voor u betekenen?  

   www.nukorting.be verzamelt voor u een aantal handelaren in één handige website! Maar niet zomaar alle handelaren. Veelal zijn het die zaken die nét dat ietsje meer bieden, omwille van hun produkten met nét dat tikkeltje meer. U kunt per regio, volgens gewenste thema, of gewoon op naam de handelaren terugvinden. In vele gevallen bieden zij u exclusieve kortingen of promoties aan. U kunt de kortingbonnen downloaden. U vindt er alle soorten winkels, zowel webshops als reguliere winkels in thema's zoals Horeca, Wellness, Drukwerk, Reizen, Ontspanning, Mode, Interieur enz...

   Wat heeft www.tafelsfeer.be hier voor u te bieden?

   www.tafelsfeer.be werd als referentiewinkelier voor de site van www.nukorting.be uitgekozen voor onze regio in de branche interieur. Als introductie na een activiteit van slechts een paar maanden, wil ik u daarom graag een korting aanbieden van 10%, en dit op het volledige assortiment! U gebruikt daarvoor bij uw bestelling de aangegeven actiecode. Uw korting wordt dan automatisch verwerkt. 

   Wilt u het even uittesten?

   Ga dan vlug even kijken op de site van www.nukorting.be en tik TAFELSFEER in de zoekfunctie. Ik breng u er even naartoe via deze rechtstreekse link. Het enige wat u nodig heeft is de vermelde actiecode ingeven bij uw bestelling bij www.tafelsfeer.be 

   Ziezo, zo weet u, als bezoeker van deze blog, hoe u steeds bij www.tafelsfeer.be kunt genieten van persoonlijke kortingen. 

   Met vriendelijke groeten, 

   Ineke Hutse     

   27-08-2013, 00:00 geschreven door ineke hutse  

   Reageer (0)
   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
   09-08-2013
   Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WASARA : Japans papieren én design wegwerpservies
   Klik op de afbeelding om de link te volgen Over Wasara

   Wasara is een Japans papieren én design wegwerpservies. Het is gemaakt van rietpulp, bamboe en suikerrietafval.
   Shinichiro Ogata is de designer van dit produkt. Momenteel wordt het tentoongesteld in het Cooper Hewitt National Design Museum in New York. 

   Japan kent een traditie van excellente produktietechnieken met daarbij de bijzondere vaardigheden van een goed opgeleide bevolking. Japan kent eveneens één van de meest verfijnde keukens ter wereld, dit in combinatie met een bijzondere gastvrijheid. Niet te verwonderen dus dat zij aandacht besteden aan een ontwerp als dit van WASARA.

   Waarom zou u duurzaam wegwerpmateriaal zoals WASARA gaan gebruiken?

   1/ U bespaart op uw gelduitgaven
   - U bespaart op personeel (keukenpersoneel, personeel voor bediening, afwas enz...)
   - U bespaart op waterverbruik
   - U bespaart op logistiek en transport (geen vervoerkosten dus voor het leveren van je borden en toebehoren, want deze produkten wegen bijna niets en zijn dus perfect verhandelbaar, compact, stapelbaar en meeneembaar. 
   - U betaalt enkel die schotels die u effectief heeft gebruikt (in tegenstelling tot het porselein dat u misschien gaat huren). 
   - De aanschaf van deze produkten kost u dus evenveel als het huren van porselein. 

   2/ U spaart het milieu 
   - Duurzame produktie : geen verspilling van water, maar hergebruik van water, efficiënt gebruik van natuurlijke rijkdommen enz...
   - Biologisch afbreekbaar : de Wasara produkten zijn gemaakt van afval. Het materiaal komt dus letterlijk van moeder aarde en na gebruik gaat het terug naar de aarde (in plaats van het milieu nog meer te belasten). 
   - Goeie werkomstandigheden : de arbeiders in deze branche werken in zeer goeie werkomstandigheden met eerlijke produktielonen. 

   3/ Gebruiksvriendelijk
   - Compacte verpakking, licht, stevig
   - Geschikt voor microgolf en diepvriezer, ook voor de combi-stoomoven.

   4/ Eenmalig gebruik, maar langdurige ervaring : 
   - Design produkten, stijlvol
   - Tal van (inter)nationale design prijzen en trofeeën
   - Tentoongesteld in verscheidene musea over de gehele wereld
   - De Nr 1 keuze van de Michelin topchefs (oa Sergio Herman) 
   - Produkten met een verhaal : Single Use Lasting Experience (eenmalig gebruikt, maar langdurige ervaring). 

   De Wasara produkten vindt u in onze webshop www.tafelsfeer.be.

   Maak er een gezellig feest van! Stijl en complimenten verzekerd!

   Groetjes, 

   Ineke 

   09-08-2013, 16:30 geschreven door ineke hutse  

   Reageer (0)
   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
   05-07-2013
   Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open House dagen juni 2013

   Ik meen te mogen zeggen dat de eerste Open House dagen van Tafelsfeer in de voorbije 2 weekends een succes waren. In totaal hebben een 70-tal mensen/gezinnen TAFELSFEER bezocht en op 2 personen na heeft iedereen zich met iets verwend of zichzelf een cadeau geschonken. Sowieso, bij ons gaat niemand met lege handen naar huis : iedereen werd verwelkomd met een glas frisse bubbels of frisdrank, een geurige koffie of vruchtenthee. Hapjes waaronder broodjes met huisgemaakte pestovarianten en gebak zoals onze enige échte Smetleedse vlaaien (bedankt, oma!), rijsttaart en appelgebak, allemaal uit eigen keuken, selfmade.

   We sturen evenmin mensen naar huis zonder kleine attentie, een attentie om aan tafel terug te denken aan TAFELSFEER. 
   Wie me kent weet ook dat ik graag geschenken weggeef, dat ik graag mensen een plezier doe. Deze keer schonken we een échte George Clooney weg : ja, een Nespresso Essenza machine ter waarde van 99 euro. Slechts 1 gelukkige winnaar : Elsie Verherstraeten. Proficiat! 

   Zo, genoeg gepraat nu, de beelden spreken voor zich. Laat ze tot u komen. 

   Op 21, 28 en 29 juni staat onze deur voor u open...
   Onze eerste Open House dagen gaan van start.    Onze produkten staan voor u uitgestald : zichtbaar én tastbaar    Aan sfeer en gezelligheid geen gebrek   De bezoekers met een droogje en een natje ...én een klapke.   Paraat blijven voor advies, een tip, 
   het aanreiken van een idee...   En nu...hét moment : de trekking van onze winnaar 
   van deze Open House 3-daagse   Slechts 1 winnaar van dit Nespresso toestel. 
   Proficiat, Elsie!   Hopelijk zetten deze beelden aan voor een volgend bezoek aan TAFELSFEER.

   In onze webshop kunt u uiteraard 24/7 terecht voor het plaatsen van bestellingen 
   (OPGELET : wij zijn met vakantie van 8 tot en met 21 juli)

   Nogmaals bedankt voor uw bezoek, een prettige vakantie aan u allen,  en graag tot een volgende keer! 

   Met vriendelijke groeten, 

   Ineke 

   05-07-2013, 08:39 geschreven door ineke hutse  

   Reageer (0)
   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
   12-06-2013
   Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitnodiging Open House dagen www.tafelsfeer.be
   Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tafelsfeer , de webshop voor al uw stijlvol tafelgerei, tafellinnen en sfeervolle tafeldecoratie, nodigt u graag uit op de volgende 

   OPEN HOUSE DAGEN
   te Oud-Smetlede 19, 9340 Smetlede 

   VRIJDAG 21 JUNI : KOOPAVOND van 17u30 tot 21u30
   VRIJDAG 28 JUNI : KOOPAVOND van 17u30 tot 21u30
   ZATERDAG 29 JUNI : KOOPDAG van 10u tot 18u

   Kom naar hartelust de producten uit de webshop bekijken, betasten, kopen én genieten van vele voordelen, acties of attenties. Voor vele mensen is dit hét ideale moment om eens kennis te maken met onze produkten. Misschien is dit wel het duwtje dat u nodig heeft alvorens u uw eerste online aankoop doet. 

   De acties en prijzen die gehanteerd worden tijdens deze koopdagen zijn geldig gedurende de ganse periode van de actie Lede Zomert van 21 juni tot 30 juni. Als u op de koopdagen langskomt wordt u uiteraard extra beloond. 

   Breng gerust vrienden of gezelschap mee. De ontvangst zult u zich niet beklagen!

   Daar waar u bij een online aankoop veilig en snel kunt betalen met Mister Cash/Bancontact of via de online betaalknoppen van de Belgische banken (met IDeal voor NL), kunt u gedurende deze koopdagen enkel contant betalen. 

   Dit event kadert in de zomeractie LEDE ZOMERT, georganiseerd door de middenstanders van Lede.  Meer info op www.middenstandsraadlede.be  


   Met vriendelijke groeten, 

   Ineke Hutse 

   12-06-2013, 00:00 geschreven door ineke hutse  

   Reageer (1)
   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
   06-06-2013
   Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom een e-commercelabel?
   Klik op de afbeelding om de link te volgen

    U komt in een winkel en u vindt het aanbod interessant. Maar u stelt zich de vraag : 

   *Zou ik hier wel durven kopen?

   *Zijn die online betalingen wel voldoende veilig?

   * Welke garantie heb ik dat het product daadwerkelijk wordt geleverd? 

   Kortom, u vraagt zich af of dit wel een betrouwbare website of webshop is. 

   En uw vraag is terecht, want er zijn inderdaad wel een aantal knoeiers op de markt die zich wegstoppen achter hun virtuele facade. 

   Het draait dus allemaal om vertrouwen. 

   Dus dacht ik : "Hoe kan ik mijn bezoekers overtuigen dat mijn website wél betrouwbaar is?"

   Daarom heb ik onlangs het UNIZO e-commercelabel aangevraagd.  Het is een onafhankelijk kwaliteitslabel  dat enkel wordt verleend aan die sites die beantwoorden aan de wettelijke vereisten inzake gebruiksgemak, veiligheid, kwaliteit enz... en dit na een grondige e-commerceaudit.

   Het spreekt voor zich dat ik fier ben u te mogen meedelen dat dit label er nu is. Enkel zij die geslaagd zijn, mogen het label op hun site plaatsen.

   Zo denkt  tafelsfeer zijn bezoekers te kunnen overtuigen van haar betrouwbaarheid, dat we waar maken wat we beloven, dat we de nodige en correcte informatie verschaffen, kwalitatieve produkten en diensten afleveren en veiligheidsgaranties hebben ingebouwd.

   Dit e-commerce label van UNIZO werd ondertussen toegekend aan zo'n 168 e-commerce websites. Ga gerust eens kijken naar de andere labeldragers

   Ik wil u alvast bedanken voor uw vertrouwen. En mocht u mij verder willen volgen op mijn bedrijfspagina van  facebook, denkt u dan dat we een like verdienen?

   Met vriendelijke groeten, 

   Ineke     

   06-06-2013, 00:00 geschreven door ineke hutse  

   Reageer (1)
   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
   04-06-2013
   Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat kan ik doen om deze blog te verbeteren?
   Klik op de afbeelding om de link te volgen


   Beste lezer, 

   Het lezen van alle wijsheid die te vinden was in de commentaren van de recente enquête deed me opnieuw beseffen hoeveel krachtiger het is om in twee richtingen te communiceren in plaats van één. 

   Hiernaast vindt u alle blogartikelen van TAFELSFEER na elkaar, gerangschikt volgens datum. 

   Maar wat kan ik doen om deze blog te verbeteren?

   Het is steeds mijn bedoeling om waardevolle informatie te bieden met de blogartikelen. Echter, de waarde van de blogartikelen wordt voor een groot deel bepaald door de opmerkingen en vragen die lezers erbij plaatsen. 

   Anderzijds is het ook zo dat sommige mensen vrijwel geen feedback of reactie plaatsen omdat ze daar nooit worden voor bedankt of omdat ze toch nooit iets zien veranderen. Nog anderen denken zelfs dat hun feedback niet wordt gelezen. Welnu, in mijn vorig blogartikel wou ik jullie alvast bedanken met een extra korting en heb ik ook meegedeeld dat ik momenteel werk aan een aantal verbeteringen. De implementatie ervan vraagt echter zijn tijd. Later meer daarover. 

   Dus, nu we het toch over feedback hebben, ik ben benieuwd wat u vindt. Laat me weten wat u goed vindt aan de blog, wat u niet goed vindt en hoe ik het veel beter zou kunnen doen!

   Laat me ook weten wat u wilt dat we bespreken in de komende weken door een reactie te plaatsen op deze blog, met uw vraag of probleem. 

   En kom dan ook eens terug om te lezen hoe andere mensen hebben gereageerd. 

   Alvast bedankt voor jullie inspirerende feedback. 

   Groeten, 

   Ineke 


   04-06-2013, 18:10 geschreven door ineke hutse  

   Reageer (0)
   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
   28-05-2013
   Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste klanten, ik wil u graag bedanken!
   Klik op de afbeelding om de link te volgen
   Beste klanten, beste tafelfan, 

   Via de recente enquête wou ik u graag vragen hoe tevreden u bent met de producten of diensten van Tafelsfeer

   Maar eigenlijk was dat niet de belangrijkste reden. De belangrijkste reden van de enquête was om mijn klanten om feedback te vragen, om hen te vragen wat ik kon verbeteren. 

   Ik heb namelijk geleerd om er van uit te gaan dat mijn klanten niet helemaal tevreden zijn. Want als iedereen zeer tevreden zou zijn, zou ik geen actie meer ondernemen. 

   Het betekent dus dat er altijd iets te verbeteren valt. 

   Als webwinkelier die grotendeels bouwt op mond-tot-mond reclame...wil ik "zeer tevreden klanten". Tevreden klanten zijn niet goed genoeg. 

   Eigenlijk wil ik dus liefst iedere dag feedback krijgen, niet alleen in een enquête, maar ook tijdens een telefoongesprek, in e-mails en in de blog artikelen. Dit helpt me om de zaken steeds te verbeteren. Ik nodig u hierbij graag uit om uw reactie of bedenkingen per kerende weer te geven via deze blog.  

   De bedoeling is dus wel degelijk dat ik iets ga doen met deze feedback, dat ik actie ga ondernemen. Als gevolg daarvan zouden er binnenkort dus best een aantal zaken kunnen veranderen in de webshop. Hou www.tafelsfeer.be dus zeker in het oog!

   Om te besluiten wil ik u nogmaals hiervoor bedanken. De 10% korting die u kan gebruiken met uw kortingscode is alvast een klein geschenk waarvan u heeft kunnen profiteren. Om nog meer mensen de kans te bieden hiervan gebruik te maken, heb ik de actie verlengd tot en met zondag 9 juni. Tot die dag kan u dus nog uw kortingcode gebruiken bij iedere ONLINE aankoop die u verricht en dit voor ALLE artikelen uit de webshop. Uw korting wordt bij uw bestelling direct verwerkt. Snél wezen is dus de boodschap!

   Ik zou dat allemaal niet kunnen zonder jullie. U heefrt de moeite genomen om mij feedback te geven. U geeft me alle informatie en gegevens die ik nodig heb om verbeteringen aan te brengen. 

   Dus daarom wil ik zeggen : "Dank U Wel!". 

   28-05-2013, 22:34 geschreven door ineke hutse  

   Reageer (0)
   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
   24-05-2013
   Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.www.tafelsfeer.be in de pers
   Klik op de afbeelding om de link te volgen
   Er verscheen al eerder hier en daar eens een artikel over www.tafelsfeer.be in De Streekkrant en het plaatselijk Reklaamblad en dat naar aanleiding van de opstart op 1 december 2012 en ook met de decoratietips die ik meegeef bij feestelijke gelegenheden rond Pasen en Moederdag. 

   Na 5 maand activiteit werd ik onlangs gecontacteerd door de redactie van het ondernemersvakblad ZO Magazine van UNIZO met de vraag om een artikel te publiceren over de totstandkoming van de webshop en dit voor de rubriek Ondernemer in de Kijker. Ik stemde in en werd dan onmiddellijk in contact gebracht met een copywriter die me interviewde en ook met een fotografe voor een fotoreportage. 

   Het was moeilijk om mijn verhaal kort te houden, want er is zo veel voorafgegaan aan de opzet hiervan. De fotoreportage is vlot verlopen : het was prachtig weer die dag (één van de weinig mooie dagen in mei dit jaar), dus besloot de fotografe om een paar tuinkiekjes te maken. Wat zei ik? Vlot? Nu ja, foto's van mezelf blijken nooit goed te lukken. Ik hou er dan ook niet van om gefotografeerd te worden, en zeker niet als ik er weet van heb. Poseren is niet voor mij, daarvoor ben ik veel te bescheiden. Maar laat me in mijn gewone doen, dan lukt dat wel. En zo liep het ook bij Julie, de fotografe van dienst.  

   Het artikel leest u met onderstaande link. De foto vindt u hierbij. 

   http://tafelsfeer.be/uploads/files/artikel%20UNIZO%20240513(1).pdf

   Ik nodig jullie graag uit om eens een reactie te plaatsen via deze blog. 

   Groeten, 

   Ineke 

   24-05-2013, 17:57 geschreven door ineke hutse  

   Reageer (2)
   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
   16-05-2013
   Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het succes van de Pure keramieklijn van Pascale Naessens.
   Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was eventjes druk nu net voor moederdag en dus tijd dat ik alles wat op orde stel en de zaken eens overschouw. 

   Mensen zijn steeds zeer druk en willen nog net voor moederdag vlug iets aankopen. En via de webshop kan dit geen probleem zijn. Of u het nu zelf wil afhalen of we sturen het na, alles wat u ziet bij TAFELSFEER (in beperkte mate) voorradig. En moet er toch iets bijbesteld worden, dan kan dit in een paar dagen geleverd worden. 

   Wat me in deze periode echter zeer sterk opviel is de vraag naar de Pure keramieklijn van Pascale Naessens. Haar recentste uitgave van haar kookboeken Mijn pure keuken 1 en 2 en Puur Genieten heeft daar volgens mij zeker wat mee te maken. Maar evenzeer de aanwezigheid van deze succesvolle keramieklijn in de sterrenrestaurants van grote chefs zoals oa Sergio Herman, Peter Goossens en Vicky Geunes. Zelfs tot bij Hakkasan, de Londense Chinees met een ster, is deze servieslijn geraakt. 

   Mensen kopen die eerst en vooral omdat ze ze mooi vinden, maar van zodra mensen ze ergens hebben gezien (bvb op een interieurbeurs, of bij een diner in een sterrenrestaurant, of mensen die bevriend zijn met de uitbaters van die restaurants enz...), zijn ze verkocht en gaan ze op zoek via het internet waar je die kan aankopen. Al gauw komt men dan uit bij Tafelsfeer. Immers, zo dik bezaaid zijn de winkels niet die deze aanbieden en al zeker niet de webwinkels. 
   Het verbaast misschien, maar de kopers van de produkten van Pascale Naessens zijn vooral mannen. Misschien komen die beroepshalve al eens eerder in een sterrenrestaurant terecht, ofwel willen ze gewoon hun partner verrassen met een stijlvol cadeau. En natuurlijk, in de aanloop naar Moederdag koop je als moeder niet zelf je geschenk. Nogal logisch dus dat het mannen zijn.

   Van insiders hoorde ik ook vertellen dat sterrenrestaurants regelmatig nieuw tafelgerei dienen aan te kopen. Volgens mij is Pure dus al goed ingeburgerd en verklaart dit mede de grote vraag ernaar. 
   Dan zie je dus dit langzame succes van deze produkten. De produkten verkopen dus zichzelf. 
   Ik wist ook van in het begin dat deze produkten goed zaten. Het materiaal is gemaakt van puur aardewerk met een glazuurlaag. De collectie heeft stijl, is speciaal van vormgeving, geen enkel bord is gelijk. En het gevlamd en craquelé effect in groen en bruin is uiteraard nooit identiek. En dat maakt het nu nét speciaal. Ze hebben ook iets romantisch, iets nostalgisch, iets voor en dineetje met twee en bij kaarslicht, gezellig in de tuin op de robuuste tuintafel en in een landelijk kader of interieur. Ga dus zeker eens kijken in de webshop naar de Pure collectie.  

   Zoals jullie ook wel weten heten de kookboeken van Pascale Naessens Mijn Pure Keuken en Puur Genieten. Haar keramiek- en servieslijn noemt PURE. Maar wat ik niet wist is dat haar favoriete brasserie in Mechelen zou gevestigd zijn. De brasserie noemt PURO, een brasserie met een eenvoudige, lekkere keuken. Ik heb eigenlijk wel eens zin om die eens te gaan opzoeken. 

   "Ik maak de borden, de schotels én de gerechten. Heerlijk koken met mooie keramiek is pure romantiek, is pure communicatie", aldus Pascale Naessens. 

   Mocht u nog vragen hebben over deze collectie of bemerkingen, laat het me gerust weten en plaats een reactie. 

   Ineke 

   16-05-2013, 15:22 geschreven door ineke hutse  

   Reageer (0)
   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
   03-05-2013
   Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op zoek naar het ideale moederdaggeschenk
   Klik op de afbeelding om de link te volgen Nee, het is niet makkelijk om het gepaste geschenk te vinden voor iemand. Ik moet er ook steeds weer lang over nadenken. Maar dat is ook omdat ik het origineel wil maken, omdat ik graag wil tonen dat ik er werk heb van gemaakt, dat ik het niet zomaar kant-en-klaar in de winkel ben gaan halen. Maar ik weet wel dat het geapprecieerd wordt, dat mensen het zien of voelen dat je aandacht aan hen hebt besteed en er moeite hebt voor gedaan. 

   Als we het aan onze echtgenotes vragen wat we zullen kopen voor hun mama, dan zeggen ze  steevast : "koop gewoon een doos pralines, een ruiker bloemen, een goed boek, een lekker parfum of zoiets..." Akkoord, ik ben er ook verzot op, maar als ik daar zin in heb, koop ik mij dat toch stiekem zelf: bloemen heb ik altijd in huis, parfum ook, en chocolade, dat mag niet sowieso niet ontbreken. 

   Dat ik er lang over moet nadenken, dat geef ik toe, maar om daar dan ook lang voor rond te lopen in de stad of in de shoppingcentra, néé, liever niet!

   Dus, wat kopen we dan? Ik zou jullie graag willen over de streep trekken om eens online te gaan shoppen. Veel mensen durven niet, ze willen het eerst zien en voelen en ruiken, wat ik begrijp, maar probeer eens met iets klein, en zie wat het geeft. Je klikt in je winkelmandje, je betaalt met een klik, en je gaat het afhalen of laat het leveren. "Click, collect & go!". Kijk eens rond bij de moederdaggeschenktips op de website van Tafelsfeer en geef gerust eens een reactie via deze blog. 

   Heeft u net zoals ik dat probleem van "het niet weten" wat kopen?! Ik heb alvast veel nagedacht voor jullie en hiermee wil ik jullie inspireren, jullie ideeën geven. Ja, er zijn uiteraard klare pakketten, mooi in een doos verpakt. Maar er zijn evenveel niet kant-en-klare pakketjes die ik jullie zou willen voorstellen. Jullie moeten ze zélf samenstellen, want dat maakt het net zo origineel en persoonlijk. Gewoon klikken, afrekenen en afhalen of laten leveren. 

   En wens je er een leuk citaat of gepersonaliseerde wens aan toe te voegen, laat het me gewoon weten via info@tafelsfeer.be. We maken er zeker iets moois van!

   Heeft uzelf nog leuke moederdagtips, dan ben ik daar wel nieuwsgierig naar. Laat maar horen. 

   Ik wens hierbij alle mama's op 12 mei een fijne, aangename en zonnige moederdag toe. Omdat jullie die aandacht verdienen!

   Groetjes, 

   Ineke 

   03-05-2013, 16:22 geschreven door ineke hutse  

   Reageer (0)
   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
   26-04-2013
   Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.www.tafelsfeer.be heeft uw hulp nodig
   Klik op de afbeelding om de link te volgen

   Beste klant, beste tafelfan, 

   Ik val met de deur in huis : ik wil u graag om hulp vragen!

   Geregeld stuur ik u een mailing aan de hand van een nieuwsbrief, u volgt ons op facebook, via deze blog of andere sociale media, maar eingelijk zou ik jullie beter willen leren kennen. Aangezien het mijn betrachting is om zo veel mogelijk aan de wensen, noden en interesses van de websitebezoekers van www.tafelsfeer.be te voldoen, moet ik namelijk voortdurend bijsturen. 

   Misschien had u al lang opmerkingen, misschien werkt er technisch gezien iets niet goed enz..Zonder jullie mening is het voor mij zeer moeilijk dit te achterhalen. Daarom wil ik jullie vragen om in alle openheid en volledig anoniem uw beoordeling te geven op een aantal vraagjes aan de hand van de ondervermelde link. De enquête vraagt slechts 5 minuutjes van uw tijd. 

   Als dank voor uw antwoorden geeft Tafelsfeer u graag een korting van 10% bij een eerstvolgende aankoop en dit tot 31 mei 2013. De code die u hiervoor moet gebruiken vindt u bij het afsluiten van de enquête. 

   De enquête bestaat uit een 15-tal vraagjes over Tafelsfeer en wordt afgesloten op 25 mei 2013. Tot dan kan u aan de enquête deelnemen. Als u op de onderstaande link klikt, kan u de enquête starten. 


   Ik stel uw beoordeling ten zeerste op prijs en wil u alvast bedanken voor uw vriendelijke medewerking. Het betekent veel voor me. Uiteraard kunt u ook altijd een reactie plaatsen via deze blog. 

   Met vriendelijke groeten, 

   Ineke 


   26-04-2013, 00:00 geschreven door ineke hutse  

   Reageer (0)
   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
   Archief per week
  • 20/03-26/03 2017
  • 14/03-20/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 27/10-02/11 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 14/10-20/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013

   E-mail mij

   Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


   Gastenboek

   Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


   Blog als favoriet !

   Beoordeel dit blog
     Zeer goed
     Goed
     Voldoende
     Nog wat bijwerken
     Nog veel werk aan
    


   Blog tegen de wet? Klik hier.
   Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!