• Verslag u15s

S.W.harelbeke jeugd
    17-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag U8a
    Wevelgem - SW U8A: 9-7 De ratjes startten zeer zwak aan de partij & dit leidde tot een 2-0 achterstand. Geleidelijk kwamen de ratjes op stoom & nog voor het einde van het eerste kwartier werd het 2-1 via Nedim. In het 2e kwartier waren de ratjes heer & meester, speelden zeer veel kansen bij elkaar & scoorden 4x via Tristan, Zyad & Milan. Achteraf hadden we daar de wedstrijd moeten beslissen door meer te scoren. Rust 2-5 In de tweede helft waren de ratjes nergens meer & werden volledig onder de voet gelopen door een fysisch sterk Wevelgem dat snelheid & kracht koppelde aan afwerking. Men ging op & over de ratjes naar een 6-5 op het einde van het 3e kwartier. We hoopten nog op een kentering maar het was alweer Wevelgem die 3x scoorde 9-5. Op het einde van de match konden de ratjes 2 mooie acties wel afwerken & zo eindigde de match op 9-7 na goals van Nedim & Ziyad. Een teleurstellende prestatie na de mooie match vorige week! SW speelde met Jelle, Tristan, Milan, Joren, Nedim, Ziyad, Thibo & Rien.

17-09-2014 om 23:23 geschreven door Nicolas

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u15s
    Ingooigem - SW U15S: 1-19 De ratjes waren enkele klassen te sterk voor Ingooigem die constant onder druk stonden van paars-wit. Na het eerste kwartier was de partij gespeeld met een 0-4 voorspong & vervolgens konden diverse spelers scoren bij paars-wit. Net voor rust kon Ingooigem hun eerredder scoren. Ruststand 1-9 In de 2e helft bleef het doelpuntenfestival verder gaan & uiteindelijk wezen de bordjes 1-19. Een 3e competitiezege met ruime cijfers! Voor SW Harelbeke scoorden Noah, Jay, Kyle, Andreas, Tijl, Michiel, Gaultier, Beau, John, Tamim. De overige spelers waren Mathis & Gianluca.

17-09-2014 om 23:22 geschreven door Nicolas

08-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u14a
    Gent-Zeehaven - SW Harelbeke 30/08/2014 Voor onze eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen moesten onze Ratten al meteen op verplaatsing naar één van de titel-kandidaten in onze reeks : Gent-Zeehaven. Dat dit een serieuze test ging worden was voorspelbaar, vermits we ergens wel een vermoeden hadden dat onze tegenstrever was verzwakt t.o.v. vorig seizoen en wij toch enkele versterkingen hadden binnen gehaald. Onze jongens trokken van bij de aftrap meteen hard van leer en zetten de tegenpartij vast op hun eigen helft. Na 5 minuten had dit al meteen resultaat : een mooie doorsteekpass van Akram in de open ruimte en Douglas die perfect afwerkte. Een 0-1 voorsprong was uiteraard een gedroomde start. De verdere 1e en 2e periode verliep het spel evenwichtiger, alhoewel onze Ratten licht domineerden en daardoor de voorsprong zeker verdienden. Waar in de 1e en 2e periode zeer goed en gedisciplineerd werd gevoetbald werd de 3e periode gekenmerkt door concentratieverlies, te veel balverlies en te weinig druk op de tegenstander waardoor het al snel van 0-1 omsloeg in een 3-1 achterstand. In de 4e periode werd de draad weer opgepikt en leek het tij te gaan keren wanneer Luca een mooie voorzet van Daniël kon binnen koppen en zo voor de 3-2 zorgde. Met nog twee doelpogingen die op het doelkader terecht kwamen ( Akram en Luca ) kon de wedstrijd terug in ons voordeel zijn omgeslagen, maar het lot besliste er anders over. Ondanks onze overmacht kregen we uit het niets de 4-2 tegen. In de laatste minuten kon Louis met een mooie kopbal, op vrije trap van Akram, de stand terug brengen op 4-3. Voor een zege of gelijkspel duurde de wedstrijd net niet lang genoeg. Al bij al, een zeer goede wedstrijd van onze Ratten die net als in de voorbereidingswedstrijden bewezen hebben dat we dit jaar nog vele mooie momenten zullen beleven. We kijken al uit naar onze eerste thuiswedstrijd van volgende zaterdag tegen Wielsbeke. Hebben hun uiterste best gedaan voor deze puike prestatie : Ian - Ruben - Jona - Louis - Lars - Luca - Douglas - Mattias - Daniël - Ben - Akram - Jarno - Robin - Diego.

08-09-2014 om 22:37 geschreven door Nicolas

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Wedstrijdverslag SW Harelbeke - Wielsbeke 06/09/2014 Na de onverdiende nederlaag op Gent-Zeehaven van verleden week, mochten we met een gerust gemoed naar de wedstrijd tegen Wielsbeke toeleven. Met veel overtuiging begonnen onze Ratten aan de wedstrijd en na één minuut schoof Akram de bal binnen, na een assist van Daniël. Toen was al duidelijk dat we een doelpuntenfestival mochten verwachten. Na 7 minuten kopte Louis de 2-0 binnen na een mooie voorzet van Luca. In de 9e minuut een mooi overlangs schot van Mattias en het stond 3-0. Op de 11e minuut 4-0 na een individuele actie van Akram. Met vier doelpunten in de 1e periode was duidelijk dat de wedstrijd gespeeld was. Met mooi combinatie- en ééntijd-voetbal , werd ook in de 2e periode de trend verder gezet : 5-0 door Daniël na een assist van Louis, 6-0 door Luca na gerommel voor het doel en 7-0 door Douglas na een assist van Ismael. Het moet gezegd zijn, dat Wielsbeke ondanks de druk van onze jongens toch probeerde te blijven vooruit voetballen en zich niet ingroef voor eigen doel. De 3e periode werd gekenmerkt door wat rommelig voetbal, waarschijnlijk door een mindere concentratie. Het werd 8-0 door Mattias na een assist van Daniël en 9-0 door een mooi omspelen van de doelman door Douglas. In de 4e periode was duidelijk dat onze Ratten over een betere fysieke conditie beschikten en kregen we weer een dolle 20 minuten. In de 5e minuut een mooie kopbal van Luca op voorzet van Akram en 10-0. In de 10e minuut 11-0 door Ruben (die mee was opgerukt) op voorzet van Jarno. Luca kon de 12-0 binnen werken na mooie voorzet van Jona . De 13-0 eindscore werd door Douglas binnen gewerkt na een rebound. Deze wedstrijd was zeker geen waardemeter maar eerder een doorgedreven training voor de belangrijke thuiswedstrijd van volgende zaterdag tegen Racing Waregem. Maar dergelijke wedstrijden zijn af en toe welkom voor onze Ratten m.b.t. het opkrikken van de moraal. Speelden deze vlotte zege bijeen : Ian - Robin - Ruben - Louis - Jarno - Jona - Douglas - Mattias - Daniël - Luca - Akram - Diego - Ismael - Beau.

08-09-2014 om 22:06 geschreven door Nicolas

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u13a1
    U13A1 - K.RC.Genr-Zeehaven - Sporting.West.Harelbeke - 1-6 Voor onze eerste competitiewedstrijd moesten onze " Ratjes " het opnemen tegen de " Gentse Ratjes " en dit 8 tegen 8 in de nieuwe interprovinciale competitie. Op papier kon dit wel een héél moeilijke wedstrijd worden. In het eerste kwartier toonden onze jongens zich van meetaf aan de betere ploeg en stelden meerdere malen de thuiskeeper op de proef tot in de twaalfde minuut Sporting.West een hoekschop kreeg.Deze werd keurig door Arthur voor doel gebracht waar Jona de bal in doel kon devieren.Harelbeke kreeg nog een paar kansen doch vertikten het om de klus te klaren. In het tweede kwartier kregen we ongeveer hetzelfde spelbeeld en legden onze jongens een resem van prachtige combinaties op de mat.Net voor het einde van het tweede kwartier speelde Arthur keurig de bal in de voeten van Chiandro die mooi binnentikte.Met deze 0-2 werd de rust ingegaan. Na amper 2 minuten spelen in het derde kwartier speelde Lander de bal tot bij Chiandro die zijn tweede treffer binnen joeg.En dit werd het begin van een dol derde kwartier waarin onze jongens de thuisploeg van het kastje naar de muur voetbalden want nog geen minuut later maakte Rune er 0-4 van.En nog was de kous niet af want in minuut 38 wist Chiandro via Ewoud zijn derde treffer te scoren terwijl 2 minuten later Lander er 0-6 van maakte op assist van Jona en dit na 45 minuten voetballen. In het vierde kwartier werden de teugels wat losser en kregen de bezoekers de kans om hun eerredder te scoren.De wedstrijd eindigde dan oververdiend met 1-6 na een partij die niemand op voorhand wist te dromen.De ouders en de supporters werden met prachtig oogstrelend voetbal een mooie voetbalvoormiddag voor de neus geschoven.Proficiat gasten.Het was goed en zelfs zeer goed maar met beide voetjes op de grond blijven en we zullen nog vele mooie voetbaluurtjes samen met Jullie beleven. Deze jongens zorgden voor de mooie pot voetbal - Richard - Bouwe - Leon - Ewoud - Harry - Chiandro - Jona - Arno - Lander - Rune en Arthur.

08-09-2014 om 22:00 geschreven door Nicolas

U13A1 nationaal - Sporting.West.Harelbeke - K.SC.Wielsbeke - 7-1 Onze " Ratjes " moesten het deze keer opnemen tegen de jongens uit Wielsbeke en begonnen zeer sterk aan de wedstrijd want na amper 2 minuten spelen stond Harelbeke reeds op een riante 2-0 voorsprong met doelpunten van Ewoud op pass van Lander en er was pas afgetrapt toen Lander Rune bediende en het tweede doelpunt nette.Nog geen minuut later kon Wielsbeke de aansluitingstreffer scoren.De wedstrijd was nog geen 7 minuten ver toen Harry met een gestrekt schot de bezoekende doelman te grazen nam.In het tweede kwartier werd van beide kanten af en toe wat rommelig gevoetbald zodat de rust met deze 3-1 stand bereikt werd.Het derde kwartier begon evenwel terug beter.Lander bediende in minuut 34 Arthur en die liet er geen gras over groeien en bracht onze " Ratjes " op een comfortabele 4-1 stand.Er waren nog 4 minuten te spelen in het derde kwartier toen opnieuw Lander Ewoud aanspeelde die de 5-1 op het bord prikte.In het vierde kwartier kregen we opnieuw 2 dolle Harelbeekse minuten.Lander verschalkte de bezoekende goallie met een stevige loeier en 1 minuut later bediende Arno Chiandro die de 7-1 eindcijfers vastlegde op 11 minuten voor affluiten.Al bij al oververdiende overwinning voor onze U13A1 doch die iets minder acteerden dan vorige wedstrijd op Gent-Zeehaven.Niettemin proficiat aan iedereen die de 7-1 zege samen voetbalden. Speelden tegen Wielsbeke - Victor - Bouwe - Leon - Ewoud - Harry - Chiandro - Jona - Arno - Lander - Rune en Arthur.

08-09-2014 om 21:59 geschreven door Nicolas

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    SW U8A - Zwevegem: 16-5 7-9-14 De ratjes speelden een hele sterke partij tegen Zwevegem. Vanaf het fluitsignaal werden de posities goed ingevuld, mooie combinaties & doelpunten volgden natuurlijk ook heel snel. Aan de rust wezen de bordjes oververdiend 9-0. In het 3e kwartier bleef paars-wit de dominante ploeg met veel doelgevaar & nog enkele doelpunten 13-2. In het laatste kwartier was het voetbal duidelijk minder & zo kon Zwevegem regelmatig dreigen & af en toe ook eens scoren. Uiteindelijk werd het een mooie 16-5 zege na doelpunten van Tristan, Milan, Nedim, Ziyad, Rien & doelman Jelle. De overige spelers waren Joren & Thibo. Volgende week met dezelfde ingesteldheid aan de volgende match starten!

08-09-2014 om 21:58 geschreven door Nicolas

SW U15S - Heule: 10-0 De ratjes mochten voor de 2e competitiewedstrijd het opnemen tegen Heule. Na een korte studieronde konden de ratjes de score openen 1-0. Harelbeke was heer & meester, voetbalde bij momenten heel goed & kon nog voor het einde van het eerste kwartier de score opdrijven naar 3-0. Verdedigend hadden we alles mooi onder controle & tijdens het 2e kwartier werd de score verder uitgebouwd naar 6-0 & werden diverse doelkansen op paal, doelman, lat & onbesuid over getrapt. In het 3e & 4e kwartier verwaterde het spel van paars-wit maar we kampeerden nog steeds op de helft van Heule. Uiteindelijk werd het een 10-0 zege tegen een moedig strijdende tegenstander die nooit opgaf. Doelpunten gescoord door John, Jari, Lennert & Jay. SW speelde met Noah, Jay, Kyle, Gianluca, Lennert, Mathis, Tijl, Michiel, Gaultier, Beau, John & Jari

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u8s2
    Lendelede - SW U8S2: 4-5 De ratjes speelden o.l.v. trainer Attika hun eerste competitiewedstrijd. Voor vele spelertjes was het hun eerste echte wedstrijd! In het eerste kwartier waren beide ploegen zeer aan elkaar gewaagd & na diverse mogelijkheden voor Ali bleef het toch 0-0. De wedstrijd brak open in het begin van het 2e kwartier nl. via Tamino na 20'. Lendelede begaf niet & nam de wedstrijd terug in handen. Ze gingen zelfs op & over de ratjes naar een 3-1 voorsprong. De wilskracht was heel groot bij paars-wit nl. Lars & Tamino bleven de voortrekkers in hun team & via Tamino werd het nog 3-2 in de 28'. Tijdens het 3e kwartier bleef het spannend. De ratjes konden de gelijkmaker scoren via Tamino 3-3 na 35'. Lendelede was ook af en toe dreigend & kon hun ploeg terug op voorsprong brengen 4-3. In het laatste kwartier waren de ratjes de beste ploeg & Tamino bekroonde zijn partij met een 4e treffer 4-4 na 50'. Eventjes later kwamen de ratjes voor het eerst in de partij op voorsprong nadat Lars Ali alleen op weg naar doel stuurde & deze beheerst afwerkte 4-5 na 53'. Lendelede kon nog 1x dreigen maar doelman Bas & paal hielden de zege bij paars-wit! Mooie opener van hun seizoen! Proficiat aan Yahya, Bas N, Bas V, Lars, Ali, Tamino, Allessio

08-09-2014 om 21:57 geschreven door Nicolas

02-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag U9s
    Op zondag 31/08/14 speelden u9s is tegen kv westhoek . de ratjes begonnen sterk aan de wedstrijd en proberen tegen heel sterk westhoek een openening te vinden. maar het was westhoek die de score openende na 20 min voetballen de ratjes probeerden hun spel van de vorige twee wedstrijden te brengen maar het was westhoek die de weg naar het doel wist te vinden 0-5 na het tweede kwartier . De ratjes begonnen het derde kwartier heel moeizaam en vergaten te voetballen , daar profiteerde westhoek bijzonder goed van en zo stond de eindstand in het derde kwartier bijna al vast 0-15 . het vierde kwartier braken de ratjes soms nog eens mooi uit maar de doelwachter van westhoek redde een paar keer heel mooi , toch slaagden de ratjes 1 keer in om de doelwachter te verslaan .1-16 . een leerrijke match voor de ratjes . selectie :Bouckaert Gilles, Depraetere Deaclan, Dewijn Sandro, Dujardin Noa, Fadil Anouar, Lefebre Louis, Rollez Robbe

02-09-2014 om 20:16 geschreven door Nicolas

op woensdag 27/08/14 speelden de u9s hun 2de oefenwedstrijd van de voorbereiding in petegem .de ratjes begonnen vrij wel meteen met verzorgd voetbal en al rap stonden de bordjes 1-5 bij het eindigen van eerste kwartier. het tweede kwartier was het zelfde spel beeld .1-7 bij het afsluiten van het tweede kwartier . het derde kwartier begon petegem toch wat weer werk te bieden en trachten de ratjes hun voetbal te breken maar de ratjes gaven niet op en en sloten het derde kwartier af met 1-11 op het bord . het vierde kwartier bleven de ratjes hun voetbal spelen eindstand 1-17 . een mooie prestatie . selectie :, , Dewijn Sandro, , Fadil Anouar, Lefebre Louis, Rollez Robbe,Soumillon Ryan, De smet Robbe

02-09-2014 om 20:15 geschreven door Nicolas

op zondag 24/08/14 speelde u9s in en tegen sv kortrijk . de ratjes begonnen wat moeizaam aan de partij en kwamen al rap 3-0 achter , na het kwartier proberen de ratjes mooi voetbal te brengen en en met momenten lukte dat al vrij aardig .bij het ingaan van het derde kwartier begonnen de ratjes verschroeien en gingen ze op hun elan verder .vierde kwartier verwaterde wedstrijd en kwam het voetbal er moeizaam er uit . eindstand 4-25 selectie : Soumillon Ryan,Msalem Anas, Depraetere Deaclan, Dewijn Sandro, Fadil Anouar, Lefebre Louis, Rollez Robbe,De Smet robbe

Beveren-Leie - SW U15S: 0-7 De ratjes mochten voor hun eerste competitiematch naar Beveren-Leie. Vorig jaar werden we kansloos verslagen maar dit seizoen is iedereen op revanche belust. SW nam onmiddellijk de match in handen & ging nog in het eerste quarter 3x scoren na knappe doelpunten & combinaties. De ratjes waren bevrijd & bleven kamperen op de helft van Beveren-Leie wat ook nog voor rust een 4e doelpunt opleverde. Alleen maar tevreden gezichten aan de rust & de doelstelling was blijven verder doen zoals je bezig bent! Harelbeke bleef constant druk zetten op iedere positie van de tegenstander & in het 3e quarter konden we nog 3x scoren. Uiteindelijk bleef het bij 0-7 na een mooie namiddag voetbal! SW speelde met Noah, Jay, Kyle, Gianluca, Maxim, Michiel, Tijl, Mathis, Gaultier, Beau, John & Jari.

02-09-2014 om 20:14 geschreven door Nicolas

SW U8A - Westhoek: 8-9 Vandaag stonden de ratjes voor een grote test nl. Westhoek. De ratjes namen een prima start met heel goed voetbal & konden al snel 3-0 uitlopen maar Westhoek nam geleidelijk het initiatief over & kon nog voor het einde van het eerste quarter terugkomen tot 3-2. Tijdens het 2e quarter waren de ratjes minder aanwezig in de wedstrijd & verloren regelmatig duels. Dit gaf Westhoek de vrije ruimte om hun achterstand om te zetten in een voorsprong 3-6. Net voor rust kon Milan een mooie aanval afronden 4-6. In het 3e quarter verliep de partij evenwichtig met 2 ploegen die elkaar weinig ruimte lieten & dit resulteerde dan ook in een 5-8 tussenstand. De ratjes toonden in het laatste quarter hun wilskracht & wil om te winnen. Westhoek moest terugplooien & met een knappe aanval over vele stationnetjes konden de ratjes de scheve situatie rechtzetten naar 8-8. Op het einde ging langs beide zijden de winnende treffer in de lucht maar het was uiteindelijk Westhoek die 8-9 scoorde 5' voor tijd. Een mooie partij tussen 2 sterke ploegen. Proficiat aan Tristan, Jelle, Milan, Nedim, Joren, Tamino, Ziyad & Rien.

20-08-2014
    Meulebeke U11A2 : 2de plaats 17 augustus 2014 Ploeg : Milan Dec. – Fleur – Milan V – Runar – Sami – Liam – Yllies – Milan Dem. – Beau – Karen – nieuwe speler In volle zomer hadden de jongens geen geluk met het weer en dienden ze geregeld een regenbui te verwerken. Gelukkig volgden de wedstrijden elkaar snel op zodat tegen de middag de bekers al konden uitgedeeld worden. SWH startte tegen het stugge Geluwe maar kon na een vroege achterstand uiteindelijk toch het laken naar zich toe trekken met een 4-2 overwinning. Beau, Milan D en Liam waren de afwerkers van dienst terwijl Runar, Fleur, Milan V en keeper Milan D de boel achteraan met stug verdedigingswerk voldoende dicht hielden. De tweede wedstrijd tegen Zwevezele was een wandeling door het park. Iedereen kreeg de ruimte om zijn ding te doen maar er werden ook leuke combinaties op de mat gelegd met Sami en Illies als draaischijven. De 9-0 gaf onze jonge mannen een extra dosis zelfvertrouwen. We werden eerste in de poule en dienden nog 3 wedstrijden af te werken tegen de andere poulewinnaars. Eerst kwam Sint-Truiden. We speelden een hele goede wedstrijd en konden met 2-0 de overwinning vieren. Beau en Milan D waren opnieuw de afwerkers van dienst. We verloren wel onze doelman Milan D met een blessure waarna ex-keeper Runar nog eens de handschoenen mocht aantrekken voor de rest van het tornooi. Hij stond daar niet voor te springen maar toonde uiteindelijk wel dat hij het nog niet verleerd was. Zulte-Waregem bleek daarna echter een maatje te groot. We kwamen enkel met een mooie dribbelactie van Liam tot een kans. Voor de rest verdedigden we goed maar konden we toch niet verhinderen dat we met 0-2 de boot in gingen. Niet getreurd, in de slotwedstrijd tegen Aalter waren we opnieuw baas en konden we met een 4-2 overwinning, o.a. door een mooi afstandsschot van Milan V, de tweede plaats op het tornooi bemachtigen. Een puike prestatie voor een team dat nog niet op elkaar was ingespeeld. Proficiat aan trainer Matthias en zijn jongens !

20-08-2014 om 21:17 geschreven door Nicolas

tornooi U15S Aalter: 3e plaats De ratjes speelden een heel goed tornooi met geen enkele verliespartij. In de poulefase waren we ingedeeld met Aalter, Sint-Joris-Sleidinge, Ursel & Steenbrugge. De ratjes wonnen 2x nl. Sint-Joris-Sleidinge 4-0 & Ursel 5-0 & speelden 2x gelijk tegen Aalter & Steenbrugge 1-1 Door deze resultaten speelden we voor de plaatsen 3&4 tegen de buren uit Zulte-Waregem. De wedstrijd was een spektakelstuk waarin Harelbeke constant de betere ploeg was. Waregem kon eerst de score openen 0-1 na een denkbeeldige strafschop maar door het goede spel van Harelbeke kwamen we verdiend langszij 1-1 & 2-1. Net voor rust kende de scheids nog een treffer van Waregem goed 2-2 terwijl de bal nooit over de doellijn ging. In een genietbare 2e helft bleven de ratjes aanvallen & werden beloond 3-2 & 4-2. Iedereen dacht dat Waregem ging kraken maar in een dolle 5' kwamen ze terug tot 4-4. Uiteindelijk konden de ratjes op vrije trap de verdiende zege pakken 5-4. Een mooie 3e plaats voor onze U15S! SW speelde met Noah, Kyle, Rui, Gianluca, Thiemo, Ayoub, Jarne, Andreas, Michiel, Simon, Beau, Maxim, Bryan, Mathis & Gaultier

20-08-2014 om 21:16 geschreven door Nicolas

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U8a
    U8A tornooi KV Oostende: 6e plaats De ratjes mochten voor de 2e week na elkaar deelnemen aan een nationaal tornooi te KV Oostende. In de poule werden we ingediend met Club Brugge B, Koksijde, KV Oostende B, Cercle Brugge B & Mouscron. De ratjes openden tegen Club Brugge maar moesten hierin duidelijk de wet van de sterkste ondergaan & verloren met 5-0. De volgende match tegen Koksijde was zeer evenwichtig nl. ratjes op voorsprong, ratjes terug op achterstand maar uiteindelijk verloren we nipt met 5-6 maar we kwamen nu tenminste steeds beter in de match. Het tornooi kon beginnen na eventjes de kopjes bij elkaar gestoken te hebben. De ratjes begonnen goed te voetballen & KV Oostende werd op een 4-1 achterstand geplaatst, toch kwamen ze nog moedig terug tot 4-3 maar de eerste zege was binnen. Een opluchting voor de ganse groep die daardoor een enorme boost kregen. De voorlaatste partij was tegen Cercle Brugge. De ratjes streden voor elke meter & wonnen verdiend met 3-2. In de laatste wedstrijd was het terug zeer spannend maar op karakter & enkele knappe combinaties wonnen we van Mouscron met 6-5. De ratjes hadden hun brandstoftank leeg laten lopen want de strijd om plaats 5&6 tegen Club Brugge A was er net te veel aan. De ratjes probeerden wel maar Brugge dicteerde het spel & stond aan de rust 5-0 voor. In de 2e helft kwamen de ratjes terug tot 5-2 waarna Brugge op het einde van de match nog 2x kon scoren & zo 7-2 winnen. Een mooie & hoopgevende 6e plaats op 12 deelnemende ploegen. SW speelde met Jelle, Joren, Thibo, Milan, Tristan, Tjorven, Ivan & Soufian.

17-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U9
    Op zondag 17/08/14 keken onze ratjes , Fc Gullegem in de ogen in een oefenduel . het eerste kwartier kwamen de ratjes heel sterk uit de start blokken met bij momenten mooi voetbal .Na de korte pauze , trachten de ratjes met hetzelfde spel de tweede kwarter te overbruggen , maar FC gullegem bracht mooi weer werk en scoorden ook een paar keer . De 3de kwater was weer volledig voor de ratjes . De vierde kwarter begonnen de ratjes moeizaam en was de concentratie wat weg , maar de eindstand stond dan ongeveer al op het scorebord , toch een knappe prestatie van de ratjes .eindstand 14-4 . selectie : Lebon Milan, Bazijn Mathis, Lauwers Seppe, Desloovere Quinten, Rollez Robbe, Soumillion Ryan, Dewijn Sandro, Victor Vandenhende. .

17-08-2014 om 21:02 geschreven door Nicolas

Op vrijdag 16/10/08 speelden de 8 koppige selectie van de u9 het tornooi van Berlare . het eerste duel sloten de ratjes af met een nederlaag maar na op een volgende overwinningen met het proberen van mooi verzocht voetbal , gingen de ratjes in barre omstandigheden onderuit in hun laatste poule match . De ratjes gingen met volle moed en probeerden met mooi verzorgd voetbal de laatste wedstrijd positief af te sluiten , en dat gebeurde ook . toch wel een mooie afsluit van een tornooi in barre omstandigheden . selectie : Lebon Milan, Bazijn Mathis, Lauwers Seppe, Desloovere Quinten, Rollez Robbe, Fadil Anouar, Soumillion Ryan,Dewijn Sandro

17-08-2014 om 21:01 geschreven door Nicolas

Op zondag 10/08/14 speelden we onze eerste wedstrijdjes van het nieuw seizoen , door de vele afwezigen gingen de 6 ratjes er toch voor , met een overwinning tegen Antwerp FC , en 2 verloren duels tegen oostende en petegem , moesten de ratjes terug op adem komen . De 4 wedstrijd speelden ze tegen elite A van KRC Genk , na een mooi pot voetbal moesten de ratjes toch het onderspit delven , maar toch een knappe prestatie van de ratjes op het tornooi met alleen maar elite ploegen .selectie : Mathis Bazijn , Victor Vandenhende , Lauwers Seppe , Desloovere Quinten ,Rollez Robbe, Bouckaert Gilles . uitslagen : SWH - Antwerpen :3-2, SWH- KV Oostende : 3-0, SWH- Petegem : 1-7 , SWH - Genk : 1-7 , SWH - Deinze :3-4 , SWH - Brakel : 2-2 (strafschoppen 5-4)

17-08-2014 om 21:00 geschreven door Nicolas