Inhoud blog
  • Verslag u14a
  • Verslag U8a
  • Verslag u15s
  • Verslag U8a
  • Verslag u15s
  • Verslag u15s
  • Verslag u14a
  • Verslag u15s
  • Verslag U8a
  • Verslag u14a
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    S.W.harelbeke jeugd
    S.W.harelbeke jeugd
    17-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U9
    Op vrijdag 16/10/08 speelden de 8 koppige selectie van de u9 het tornooi van Berlare . het eerste duel sloten de ratjes af met een nederlaag maar na op een volgende overwinningen met het proberen van mooi verzocht voetbal , gingen de ratjes in barre omstandigheden onderuit in hun laatste poule match . De ratjes gingen met volle moed en probeerden met mooi verzorgd voetbal de laatste wedstrijd positief af te sluiten , en dat gebeurde ook . toch wel een mooie afsluit van een tornooi in barre omstandigheden . selectie : Lebon Milan, Bazijn Mathis, Lauwers Seppe, Desloovere Quinten, Rollez Robbe, Fadil Anouar, Soumillion Ryan,Dewijn Sandro

    17-08-2014 om 21:01 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U9
    Op zondag 10/08/14 speelden we onze eerste wedstrijdjes van het nieuw seizoen , door de vele afwezigen gingen de 6 ratjes er toch voor , met een overwinning tegen Antwerp FC , en 2 verloren duels tegen oostende en petegem , moesten de ratjes terug op adem komen . De 4 wedstrijd speelden ze tegen elite A van KRC Genk , na een mooi pot voetbal moesten de ratjes toch het onderspit delven , maar toch een knappe prestatie van de ratjes op het tornooi met alleen maar elite ploegen .selectie : Mathis Bazijn , Victor Vandenhende , Lauwers Seppe , Desloovere Quinten ,Rollez Robbe, Bouckaert Gilles . uitslagen : SWH - Antwerpen :3-2, SWH- KV Oostende : 3-0, SWH- Petegem : 1-7 , SWH - Genk : 1-7 , SWH - Deinze :3-4 , SWH - Brakel : 2-2 (strafschoppen 5-4)

    17-08-2014 om 21:00 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U8a
    Nationaal tornooi U8 Lotenhulle: 7e plaats De ratjes mochten na een korte trainingsperiode reeds deelnemen aan het nationale tornooi te Lotenhulle. In een poule met KV Oostende, Zulte-Waregem, Lotenhulle & Duffel begonnen de ratjes aan het avontuur. De eerste match tegen KV Oostende was een gelijkopgaande partij met KVO die eerst snel scoorde maar vervolgens kwamen de ratjes geleidelijk terug in de partij & scoorden verdiend de gelijkmaker. Op het einde moesten we toch onze meerdere erkennen & verloren met 4-1. De tweede wedstrijd werd een forfaitzege tegen Zulte-Waregem want zij bleven gewoonweg thuis. De derde poulematch tegen Lotenhulle was een match vol eenrichtingsverkeer met veel kansen & uiteindelijk 0-7 overwinning voor de ratjes. In de laatste poulematch stond het ongeslagen Duffel op het programma. De tegenstander nam een sterke start & de ratjes waren veel te braaf. Dit leidde naar een 3-0 achterstand. Op karakter & winnaarsmentaliteit kwamen de ratjes terug & wonnen nog met 3-4. Door deze zege mochten de ratjes aantreden voor plaatsen 5 tot en met 8 met o.a. Cercle Brugge, Waasland-Beveren, SV Roeselare. De ratjes speelden tegen Cercle Brugge 1. Cercle was de betere ploeg & kwam verdiend op voorsprong 1-0. Diverse keren werden we gered door onze doelmannen die allemaal tijdens het tornooi sterk presteerden & de ratjes brachten de bordjes terug in evenwicht 1-1 maar het was toch Cercle Brugge die geleidelijk aan verder wegliep naar 5-1. Net zoals tegen Duffel toonden de ratjes weerbaarheid & op het einde knabbelden we terug aan de achterstand maar het bleef bij 5-4 verlies. In de strijd voor plaats 7 & 8 was SV Roeselare onze tegenstander. De ratjes speelden hun beste eerste helft van het tornooi & Roeselare moest zijn meerdere erkennen in een sterk paars-wit. De ratjes stonden aan de rust oververdiend 4-1 voor. Tijdens de tweede helft kwam Roeselare iets meer opzetten & bracht de score terug tot 2-4. De ratjes kwamen niet verder in de problemen & wonnen met 5-3. Een mooie 7e plaats & de titel van 1e niet elite-ploeg om mee te nemen naar huis. Het tornooi werd gewonnen door AA Gent (1), RC Genk (2), Club Brugge (3), KV Oostende (4), Waasland-Beveren (5), Cercle Brugge (6) & Harelbeke (7) op een totaal van 20 ploegen. SW speelde met Rien, Bono, Milan, Tristan, Ivan, Tjorven, Thibo & Joren.

    12-08-2014 om 19:16 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag U8a
    Tornooi Harelbeke: 3e plaats De ratjes waren in het tornooi ingedeeld met Diksmuide, Anzegem & KV Kortrijk. De eerste wedstrijd tegen Diksmuide was onmiddellijk al een serieuze waardemeter. Diksmuide die constant de bal naar voren trapte via hun doelman kon lange tijd gelijke tred houden maar uiteindelijk wonnen de ratjes verdiend met 7-3. In de tweede wedstrijd was Anzegem de tegenstander. Anzegem maakte het de ratjes zeer moeilijk & konden zelfs 2-4 uitlopen maar met een alles-of niets offensief konden de ratten de zege nog behalen 6-4. In de laatste poulewedstrijd mochten de ratjes aantreden in het grote stadion tegen KV Kortrijk. Harelbeke was constant de betere ploeg & won verdiend met 6-2. In de halve finales stond Geluwe op het programma. De jongens van Geluwe hadden geen spaander overgelaten tijdens de poules met een doelsaldo van 20-0. De wedstrijd was zeer spannend met kansen langs beide kanten. Harelbeke was voetballend beter maar een zeer sterke linkerflankspeler van Geluwe bracht hen steeds terug in de match. Tot 5' voor het einde stond de score 5-5. Geluwe kon dan na een onterechte vrije trap 5-6 scoren. De ratjes gingen nog vol voor de gelijkmaker maar een sterke doelman ranselde de bal uit zijn doel. Voor de bronzen medaille mochten de ratjes aantreden tegen Sporting Lokeren. De ratjes speelden een sterke partij waarin we weinig of geen doelkansen weggaven & aanvallend verschillende keren zeer gevaarlijk kwamen opzetten. Uiteindelijk wonnen we 4-0 & behaalden we toch een mooie trofee op ons eigen tornooi! SW speelde met Milan, Mathis, Anas, Deaclan, Milo, Seppe & Quinten.

    07-05-2014 om 20:29 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    05-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U8a
    KV Oostende - SW Harelbeke: 1-12 26/4/14 De laatste competitiewedstrijd was een trip naar de kust. De ratjes kregen de eer om te spelen op een omgeploegde akker, elitevoetbal onwaardig! Na een zwakke start kwamen we snel 1-0 achter. Harelbeke herstelde langszaam het evenwicht & kon nog voor de rust 7x scoren via Deaclan, Mathis, Quinten & Milo. Voetballend hadden we wel weinig inspiratie vandaag maar tegen een zwakke tegenstander wordt er al snel aan hen aangepast. In de hoop een betere tweede helft te spelen bleef dit lange tijd uit want KV Oostende slaagde erin om 10' geen doelpunt te slikken. Toch kon Deaclan met zijn hattrick & Seppe nog samen scoren zodat we zeer gemakkelijk wonnen met 1-12 na een mindere wedstrijd van onze ratjes. Volgende week starten we aan de tornooien! SW speelde met Milan, Deaclan, Seppe, Milo, Quinten & Mathis.

    05-05-2014 om 19:52 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u12a
    Oudenaarde - SWH U12 : 0-1 26 april 2014 Ploeg : Alexis – Ewoud – Jona – Bouwe – Leon - Rune – Marlon - Milan – Arthur – Robin – Lander - Arno Voor de laatste competitiewedstrijd trokken we naar het sterke Oudenaarde. We waren opnieuw met ‘slechts’ twaalf spelers maar deze keer bleek dit geen nadeel. De jongens startten met overtuiging en dat resulteerde al meteen tot een voorzet van Milan die maar net naast de paal werd gekopt door Arthur. Niet getreurd, we waren duidelijk baas op het veld en toen Milan met een steekbal Robin in de diepte stuurde stond de verdiende 0-1 na tien minuten op het bord. Arthur trapte even later voorlangs en een mooi uitgevoerde combinatie tussen Lander, Marlon en Milan mislukte net voor het afronden. De thuisploeg kwam na de rust gemotiveerder uit de kleedkamer en daar hadden we aanvankelijk wat problemen mee. Oudenaarde kreeg enkele kansjes maar Alexis keepte een geconcentreerde wedstrijd en vooral Bouwe zorgde er met zijn fysieke presence en onverzettelijkheid voor dat de verdediging nooit uit verband werd gespeeld. Na tien minuten hadden we de controle herwonnen en toen Milan opnieuw Robin in de diepte stuurde dachten we verder te kunnen uitlopen maar deze keer zat de de keeper er goed tussen. Even later ging een vrije trap van Rune maar net over. De laatste tien minuten zette de thuisploeg alles op alles maar eerst Bouwe en daarna Arno verhinderden met goed positiespel de gelijkmaker. De verbetenheid van de jongens werd nog het best geïllustreerd door Lander die na een ganse wedstrijd hard labeur in de spits nog met een ultieme inspanning van 50 meter de bal in een leeg doel wou duwen maar daarbij al dan niet foutief van de sokken werd gelopen. We waren dan ook blij dat de jongens de verdiende overwinning tegen een stevige tegenstander konden binnen halen. Een mooie afsluiter van een voor ons toch wisselvallig verlopen tweede deel van de competitie. We speelden zeker niet altijd volgens onze mogelijkheden maar uiteindelijk moesten we in de onderlinge wedstrijden enkel in Deinze onze meerdere erkennen. Nu volgen nog drie tornooien waar we ons beste beentje zullen voorzetten : ons thuistornooi volgende zondag en daarna de tornooien in Diegem en Sporting Lokeren. Eindstand : 0-1 Doelpunten : Robin

    05-05-2014 om 19:51 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u12a
    Tornooi SWH 4 mei 2014 Ploeg : Alexis – Jonas - Bouwe – Arno - Jona – Rune – Leon – Ewoud - Marlon – Milan – Robin - Benjamin - Guillaume – Lander - Chiandro – Arthur - Emiel Onder een stralende zon en met de voltallige spelersgroep mochten we ons thuistornooi, waar we ingeschreven waren bij de U13, starten in het Forestierstadion tegen Rupel Boom. We stonden ons mannetje tegen jongens van een jaar ouder die uiteindelijk zouden doordringen tot de finale. Meer zelfs, we verdienden eigenlijk de overwinning. Na nauwelijks 2 minuten had Lander al op voorzet van Robin raak getroffen. Daarna werd een doelpunt helaas afgevlagd voor buitenspel. De Antwerpenaren kwamen niet echt in hun spel omdat onze jongens sterk waren in duel en kort op de man speelden. Een strakke kopbal op hoekschop leidde tot de 1-1 maar daarna hielden we vrij gemakkelijk stand en waren we het tornooi dus sterk gestart. De tweede wedstrijd bleek achteraf gezien de beste. Het enthousiasme van onze jongens droop er van af. We waren behoorlijk wat sneller in onze acties dan de struisere tegenstanders. Marlon en Lander konden twee van de meerdere kansen afwerken en zetten een mooie 2-0 overwinning op het bord. In de derde wedstrijd troffen we Zonnebeke waartegen een plaats bij de laatste vier voor het grijpen lag. Er werd bij de tegenstander niet gevoetbald maar vooral op power verdedigd. De ratten probeerden en voetbalden ook kansen bij elkaar maar die werden helaas niet benut. We werden daardoor tweede in de reeks en we moesten de jongens dus oppeppen, want die hadden de finale al in hun hoofd voorzien. En dit werkte want ook tegen Deinze speelden we een sterke wedstrijd die we uiteindelijk verloren met de penalty’s. Kuurne was de laatste tegenstander maar dan bleek de fles zo goed als leeg. Dit leidde tot een 1-0 verlies, de enige nederlaag van de dag. Zo belandden we op een verdienstelijke achtste plaats en keerde iedereen moe maar tevreden naar huis. Zaterdag spelen we het tornooi in Diegem om dan op 24 mei het laatste tornooi te spelen in Lokeren, waar ons tegenstanders wachten zoals Anderlecht, Cercle Brugge, AA Gent en NAC Breda. Iets om naar uit te kijken dus. Doelpunten : Lander (2) – Marlon - Milan

    05-05-2014 om 19:50 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    23-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag U8a
    .Tornooi FC Izegem: 1e plaats 21/4/14 Na de knappe prestatie van de ratjes in Deinze zaterdag, waren wij vandaag op papier de grote tornooifavoriet samen met FC Izegem & SV Roeselare. In de poules waren de ratjes ingedeeld met FC Izegem A, SV Rumbeke, Emelgem-Kachtem & Dadizele. De ratjes openden tegen thuisploeg FC Izegem A. Na een moeilijke openingsfase waarin het spel constant stil lag door blessures of bal buiten, stonden de ratjes halfweg 1-0 achter. De ratjes probeerden de muur te slopen & dit lukte via Quinten 1-1. Izegem kwam af en toe gevaarlijk opzetten & kon terug op voorsprong komen 2-1. Harelbeke toonde karakter & zette deze scheve situatie recht via Seppe & Milo naar een 2-4 overwinning. De 2e wedstrijd waren de batterijen duidelijk opgeladen want de ratjes speelden Emelgem-Kachtem van het kastje naar de muur & het stond na 20' 7-0 via Deaclan, Milo, Mathis & Quinten. De 3e partij was Rumbeke ook geen spek voor onze bek & het werd een partij eenrichtingsvoetbal met als eindstand 9-0 na goals van Milo, Seppe, Mathis & Deaclan. De laatste poulewedstrijd tegen Dadizele was één van de zwakste wedstrijd die ik ooit gezien heb van de ratjes. De score bleef lang 0-0 & gelegenheidsdoelman Seppe had enkele keren gevat moeten tussen beide komen. Uiteindelijk begaven de spelertjes van Dadizele toch na een hattrick van Quinten 3-0. In de finale stond de logische tegenstander SV Roeselare te wachten. De dappere krijgertjes Elite U7 wilden na hun tornooiverlies in Club Roeselare indoor nu wel eens de scalp van Harelbeke nemen. De ratjes begonnen als een wervelwind aan de partij & na 5' stond het 3-0 via Quinten na knap vrijspelen via Mathis & Seppe. Harelbeke ging verder & na een ingestudeerd nummer scoorde Milan 4-0 & even later Seppe 5-0. Net voor rust kon Roeselare milderen 5-1. In een overbodige 2e helft konden Deaclan & Milo nog elk 2x scoren & brachten de score op 9-1. De ratjes behaalden een mooie tornooizege nadat men zaterdag alles uit de kast gehaald had maar geen prijs konden behalen. Proficiat aan Milan, Deaclan, Seppe, Mathis, Quinten & Milo.

    23-04-2014 om 20:35 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag U8a
    Nationaal tornooi SK Deinze: 4e plaats 19/4/14 De ratjes mochten vandaag deelnemen aan het nationale tornooi van Deinze met toppers Club Brugge, Zulte-Waregem, AA Gent, Mouscron, Dender, Torhout enz.... In de poules waren wij ingedeeld met Dender, Club Brugge & Olsa Brakel. Het tornooi werd geopend tegen Dender & dit werd een zeer spannende partij. Dender begon het sterkst aan de partij & liep 2-0 uit maar de ratjes hebben al meerdere keren een achterstand opgehaald & dit lukte ook deze keer. Nog voor de rust waren de bordjes al terug in evenwicht 3-3. Ook in de 2e helft bleef het een uiterst genietbare partij met 2 aanvallende ploegen & eerst scoorde Dender 4-3 waarna de ratjes alweer de achterstand ophaalden 4-4 & 4-5. Dender scoorde de gelijkmaker 5-5 maar in de slotminuut konden we met één van onze gekende sterke wapens de overwinning behalen 5-6. De 2e partij was voor de ratjes de match van het jaar tegen Club Brugge. Eigenlijk kan ik hier enkel kort op schrijven! De prestatie was super, knap voetbal, sterke acties, combinaties. De tegenstander zag alle kleuren van de regenboog & aan de rust stond een zware 6-0 op het bord. Uiteindelijk wonnen we met 9-2 van de eersteklasser Brugge! In de laatste poulewedstrijd stond het technisch sterke Olsa Brakel tegenover de ratjes. Harelbeke had vleugels gekregen & overrompelde Brakel naar een 4-0 voorsprong. Brakel bleef ook goed meevoetballen & kon de achterstand milderen naar 4-2 waarna de ratjes terug afstand namen 6-2. Brakel vocht nog terug omdat de ratjes al enorm veel energie verbruikt hadden naar een 7-4 eindstand. Poulewinst voor de ratjes! In de halve finale stond alweer onze concurrent in competitie Torhout te wachten. In een evenwichtige eerste helft was Torhout de betere ploeg maar de ratjes verweerden zich & aan de rust stond het 2-1 voor Torhout. Net na rust konden we gelijkmaken maar daarna werden 3 spelers geblesseerd & was er van een wedstrijd geen sprake meer. Torhout won met 7-2. De ratjes streden uiteindelijk voor het brons tegen AA Gent. Iedereen gaf nog een helft alles wat in zich aanwezig was & we konden gelijke tred houden tot 3-3 daarna liep AA Gent uit tot 5-3 waarna we net na rust nog eens tegenscoorden 5-4. Daarna waren alle vaatjes leeg bij paars-wit & verloren we nog met 14-4. Proficiat aan alle spelers om een knappe 4e plaats te behalen op dit sterk bezette tornooi & aan supporter nr. 1 Anas die out is met armbreuk! Iedereen vond ook terug de weg naar doel nl. Deaclan, Quinten, Milo, Mathis, Milan & Seppe.

    23-04-2014 om 20:34 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u12a
    Tornooi Deinze 19 april 2014 Ploeg : Alexis – Jonas - Bouwe – Arno - Jona – Rune – Leon – Ewoud - Marlon – Milan – Robin - Benjamin - Guillaume – Lander - Chiandro - Arthur Onze U12 diende de vier wedstrijden af te werken op een veld waar het moeilijk op voetballen was en zeker met een oranje bal die meer weg had van een grote pingpongbal. De eerste wedstrijd was tegen Zulte Waregem, dat zo vriendelijk was om met zijn sterkste eliteploeg af te zakken. Tijdens het eerste kwartier bleek dat ook zij het moeilijk hadden om te combineren, wat ook voor een belangrijk deel de verdienste was van een stug SWH dat voortdurend druk zette en er geregeld kon uitkomen. Net voor rust schudde de ranzige spits van de eersteklasser een zidane uit zijn voeten om dan staalhard met zijn mindere linker de bal in het dak van het doel te vlammen. Zij kregen daardoor vertrouwen en wij begonnen al eens een duel te verliezen. Dan weet je dat het een ongelijke strijd wordt en dat snel een 0-5 verlies op het bord verschijnt. Een schande was dit niet want Zulte bleek uiteindelijk de sterkste ploeg van het tornooi met 18 doelpunten voor en 0 tegen. De tweede wedstrijd was tegen Torhout waar we na de zware nederlaag in de competitie vorige week iets recht te zetten hadden. Deze keer waren we zo goed als compleet en hadden we weinig moeite met de aanvalsgolven van Torhout. Integendeel, wij waren de iets betere ploeg en we hadden met de kopbal van Arthur en een vluchtschot van Lander wellicht het doelpunt van de overwinning verdiend. Dan moest het maar tegen Olsa Brakel gebeuren, dat ook 0-0 had gespeeld tegen Torhout. Het was éénrichtingsvoetbal met kansen voor Lander, Chiandro, Robin, Marlon en Arthur maar de bal wou er echt niet in. Dit leidde tot een grote ontgoocheling omdat bij de rangschikking geen rekening werd gehouden met de doelpunten maar wel met de hoekschoppen, waarin we blijkbaar minder goed hadden gescoord dan Olsa Brakel en Torhout. Spelen voor de zevende plaats was daardoor ons pijnlijk lot maar met de 2-1 overwinning tegen Sint-Niklaas konden de jongens toch met een beter gevoel naar huis terugkeren. We noteerden daarbij een goal van Arthur na mooi combinatiespel en een enig mooi schot van Robin in de winkelhaak. Op tornooien moet je soms wat geluk hebben en dat stond deze keer helaas niet aan onze zijde. Volgende zaterdag spelen we de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op bezoek bij Oudenaarde. In mei volgen dan nog ons thuistornooi en de tornooien in Diegem en Sporting Lokeren. Met dezelfde mentaliteit en wat geluk kunnen we daar wellicht wel een mooi resultaat behalen.

    23-04-2014 om 20:33 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag U8a
    SW Harelbeke - Zulte-Waregem: 14-7 13-04-14 De ratjes mochten het vandaag opnieuw opnemen tegen het sterke Zulte-Waregem. In de heenmatch hadden we nipt gewonnen. Harelbeke begon onmiddellijk heel goed aan de wedstrijd met heel goed voetbal & diverse doelkansen. Het openingsdoelpunt werd gescoord door Milan. Zulte-Waregem probeerde voornamelijk om snel om te schakelen bij balverlies van onze ratjes & zo kon men 1-1 scoren. De ratjes bleven de betere ploeg & konden nog voor het einde van het eerste kwartier de score opdrijven naar 4-2 na goals van Seppe & Anas. Tijdens het rustmoment werd gevraagd met dezelfde ingesteldheid verder te spelen & dit rendeerde onmiddellijk met een doelpunt van Deaclan. Harelbeke bleef de bal goed in de ploeg houden & ook Mathis kon 2x na elkaar scoren. Het voetbal was heel mooi & nog voor de rust stond het 9-4 na goals van Milo & Quinten. In het 3e kwartier waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, Zulte-Waregem probeerde om terug te komen maar groot doelgevaar was er zelden. Beide ploegen konden elk 1x scoren & zo stond het 10-5 via Anas. In het laatste kwartier waren de ratjes weer sterker of hun tegenstander & lieten de bal goed rondgaan. Dit leidde dan ook naar een 14-5 voorsprong via Milo & Quinten. Op het einde kon Waregem nog de achterstand halveren naar 14-7. Verdiende zege na een sterke partij! SW speelde met Milan, Quinten, Mathis, Deaclan, Seppe, Milo & Anas.

    14-04-2014 om 21:30 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u12a
    SWH U12 – Torhout : 0-5 12 april 2014 Ploeg : Alexis – Bouwe – Jona - Emiel – Arno - Rune – Marlon – Milan – Robin - Benjamin Guillaume – Chiandro - Arthur Vandaag moesten we opnieuw aantreden zonder een aantal sleutelspelers. Op zich hoefde dit niet meteen een groot probleem te zijn, want tegenstander Torhout hadden we in januari nog overtuigend met 0-3 cijfers geklopt. Al snel werd duidelijk dat Torhout zou teren op snelle uitbraken omdat reeds van in het begin opviel dat ze over snelle aanvallers beschikten die veelal scherper waren dan hun rechtstreekse tegenstanders. Ons middenveld was nochtans de hele eerste helft baas en er werd daarbij vlot en secuur gecombineerd. Maar de noodzakelijke diepgang en laatste pass kwamen er maar zelden uit zodat echt uitgespeelde kansen uitbleven. Dan had Torhout die diepgang en efficiëntie duidelijk wel. Na tien minuten moesten we al rekenen op middenvelder Marlon die met een inspanning van meer dan 50 meter een snelle tegenaanval mee moest helpen neutraliseren. Maar zeven minuten later stond het toch 0-2 nadat hun aanvallers met snelheid en kracht het verschil konden maken. We bleven daarna combineren en de tegenstander geregeld wegtikken maar dit bleef teveel beperkt rond de middencirkel waardoor de bezoekende keeper een rustige voormiddag beleefde. Net voor en net na rust werd balverlies op het middenveld met enkele snelle tikken prompt afgestraft : 0-4 en de wedstrijd was gespeeld. In de tweede helft was er niet veel meer te beleven. De kopjes gingen nu bij iedereen naar beneden en het werd uiteindelijk nog een pijnlijke forfaitscore. Opvallend was dat Alexis aan de vijf doelpunten niet echt iets kon doen waardoor moet toegegeven worden dat Torhout een heel sterk aanvalstrio heeft. Wij waren als ploeg duidelijk de mindere en zullen hard moeten werken om in de laatste wedstrijd in Oudenaarde en de vier geplande tornooien een bevredigend resultaat te halen. Eindstand : 0-5

    14-04-2014 om 21:29 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    10-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U8a
    Luingne - SW Harelbeke: 1-19 5 april 2014 De ratjes mochten nog eens een verplaatsing maken naar het Henegouwse Luingne. Harelbeke nam onmiddellijk de match in handen & drukte Luingne tegen hun eigen doel. Na 3' vond Seppe de vrijstaande Quinten & die scoorde 0-1. Luingne probeerde wel maar grote doelkansen waren zeer schaars. De ratjes bleven de betere ploeg maar het duurde tot in de 10' om nog eens te prikken 0-2 via Quinten na een mooie pas van Milan. Even later stond het 0-3 via Seppe. Het werd stilaan duidelijk dat de tegenstander niet meer kon volgen & nog voor de rust scoorden Quinten & Seppe nog 0-4, 0-5 & 0-6. Tijdens het begin van de 2e helft kennen we eventjes een dipje & Luingne profiteert om te scoren 1-6. Het voetbal die daarna op de kunstmat werd getoond was van heel hoog niveau met veel mooie combinaties, afleggers voor elkaar, snelle doelpunten & de score ging pijlsnel de hoogte. In een tijdspanne van 15 minuten scoorden de ratjes maar liefst 13x via Milo, Anas, Milan, Quinten, Mathis. Eindstand 1-19. De tegenstander viel enkel nog op door de scheidsrechter in een lederen jasje SW speelde met Milan, Mathis, Quinten, Anas, Seppe & Milo.

    10-04-2014 om 20:08 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u12a
    Diksmuide - SWH U12 : 1-5 5 april 2014 Ploeg : Jonas – Chiandro – Emiel – Gianni – Arno - Milan – Marlon – Jona – Arthur – Robin Benjamin – Rune - Guillaume Een op papier gemakkelijke tegenstander zou in werkelijkheid een eenvoudige wedstrijd moeten worden. Niets bleek minder waar. De eerste helft werd in een veel te traag tempo gevoetbald waardoor Diksmuide de boel redelijk goed gesloten kon houden. Er waren schoten en kansen voor Milan, Emiel, Marlon en Arthur maar de thuiskeeper moest geen enkele spectaculaire redding uit zijn mouw schudden. En vooraan bleken ze over snelle aanvallers te beschikken waardoor vooral Emiel met zijn sterke positiespel geregeld moest corrigeren. Eén keer lukte dit niet en de thuisploeg stond na 20 minuten verrassend maar niet geheel onverdiend 1-0 voor. Gelukkig kon Robin net voor rust een assist van Rune in doel werken zodat we met een 1-1 stand de kleedkamer in doken. In de tweede helft hadden we voortdurend veldoverwicht maar het slechte veld en de bij wijlen gebrekkige concentratie zorgden niet direct voor snelle en doeltreffende combinaties. De keeper diende nu echter wel zijn kunsten te demonstreren en hij deed dat met verve bij schoten van Marlon, Rune en tot tweemaal toe Chiandro. De net ingevallen Milan slaagde halfweg de tweede helft in zijn dribbel op links en zijn voorzet werd aan de tweede paal ingetikt door een goed inlopende Chiandro. De veer bij de thuisploeg was nu gebroken. Guillaume gaf met een mooie voorzet de assist voor Rune en Milan vond met een doorsteekpass Arthur die de bal hard en voorbij de keeper in doel werkte. Emiel zag op het laatst nog zijn uitstekende wedstrijd bekroond met een doelpunt waardoor de eindstand werd vastgelegd op 1-5. Opnieuw een wedstrijd waar de nodige lessen kunnen uit getrokken worden. Volgende week spelen we thuis tegen Torhout, dat gelijk speelde tegen Oudenaarde. Eindstand : 1-5 Doelpunten : Robin – Chiandro – Rune – Arthur - Emiel

    10-04-2014 om 20:07 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u15r
    SW U15R - Zulte-Waregem: 5-2 5 - 04 - 14 De ratjes speelden vandaag tegen de dames van Zulte-Waregem. In de wedstrijdbespreking werd gevraagd snel de tegenstander onder druk te zetten & dit loonde onmiddellijk na een dieptepas van Yaro kon Abu 1-0 scoren na 2'. Helaas verwaterde het spel & konden de dames af en toe hun neus aan het venster steken. Dit leidde dan ook verdiend na 10' tot 1-1. De ratjes waren toch wel eventjes geschrokken van deze opdoffer. Toch kon men zich nog herpakken voor de rust door een individuele actie van Jari die knap 2-1 scoorde. Tijdens de 2e helft werd gevraagd meer te voetballen & dit lukte ook beter. Eerst kon Tamim een verdedigende fout afstraffen 3-1 waarna Beau na een mooie aanval Yaro kon bedienen voor 4-1. Iedereen dacht dat de match gespeeld was maar de dames vochten terug & konden via hoekschop 4-2 scoren. Daarna behoedde onze doelman Tom dat de dames terug kwamen tot 4-3. Op het einde besliste Tom met een scherpe uittrap richting Tamim de wedstrijd 5-2. Verdiende zege van de ratjes tegen een goed Zulte-Waregem. SW speelde met Tom, Thiemo, Kyle, Gianluca, Bjorn, Sebastien, Abu, Tamim, Beau, Yaro, Jetze, Noah, Anas, Maarten & Jari.

    10-04-2014 om 20:06 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u8a
    SW Harelbeke - Oostkamp: 19-1 30/3/14 Oostkamp startte het best aan de partij & kreeg 1 hele goeie kans die strandde op de onderkant deklat. Eigenlijk was dit één van de schaarse hoogtepunten van onze tegenstander want daarna was het bijna constant eenrichtingsvoetbal richting doel Oostkamp. Na het eerste kwartier stond het reeds 5-0 na goals van Milo, Seppe, Mathis & Anas. Het doelpunt van Anas was ons 2e kopbaldoelpunt in evenveel weken. Tijdens het 2e kwartier bleef het kansen regenen & scoorden de ratjes opnieuw 5x via Quinten, Seppe & Mathis. Ruststand 10-0. Harelbeke kon rustig het 3e kwartier aanvatten & het duurde eventjes vooraleer er opnieuw gescoord werd via Quinten. Onze doelman Milan was de volgende in de rij om een doelpunt te scoren & nog voor het einde van het 3e kwartier stond het 14-0 via Deaclan & Milo. In het laatste kwartier nam Seppe de taak over als doelman & kon Milan ook zijn duivels ontbinden als voetballer. Na enkele knappe acties konden Milan, Milo & Anas de score nog opdrijven tot 19-1. Een oververdiende zege van de ratjes Milan, Quinten, Deaclan, Anas, Milo, Seppe & Mathis.

    02-04-2014 om 21:36 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u12a
    SWH U12 – KVK Westhoek : 1-1 29 maart 2014 Ploeg : Jonas – Bouwe – Jona – Leon – Chiandro - Rune – Marlon - Milan – Arthur – Robin - Lander – Benjamin Na de overwinning op Koksijde, volgde opnieuw een confrontatie met co-leider KVK Westhoek. Na vijf minuten kwamen we heel goed weg toen de altijd geconcentreerd spelende Bouwe de bal van de doellijn moest wegwerken. Na tien minuten was het echter wel prijs toen hun aanvallers scherper waren in het strafschopgebied. De 0-1 stand gaf de bezoekers de indruk dat ze de wedstrijd van nu af aan zouden kunnen controleren. Maar dat was niet het geval. SWH knokte zich opnieuw in de wedstrijd en er kwamen ook kansen maar zowel Milan, Robin als Lander konden deze niet in doelpunten omzetten. Op het einde van de eerste helft werd een grondscherend schot van Chiandro nog net door de keeper langs de paal getikt. Een pijnlijke achterstand dus bij de rust. In het begin van de tweede helft kwam Jonas goed tussenbeide, anders waren de kopjes misschien naar beneden gegaan. De ratten begonnen de wedstrijd in handen te nemen. Eerst mikte Rune een vrije trap over doel maar nadien volgde dan toch de gelijkmaker. Een verre bal dwong de keeper om buiten zijn strafschopgebied de bal te ontzetten maar die kwam in de voeten van Milan die met een verre trap de bal net hard genoeg in doel deed verdwijnen. We waren nu baas en zochten de op dat moment misschien wel verdiende voorsprong. Helaas kon Milan bij een hoekschop net niet voldoende kracht steken op zijn kopbal en konden we het veldoverwicht niet meer omzetten in doelrijpe kansen. In de laatste minuten zetten de bezoekers nog eens alles op alles om de buit alsnog binnen te halen en even voor tijd leidde dit zelfs tot een huizenhoge kans maar die werd onbesuisd over getrapt. Het zou een fameuze domper geweest zijn voor onze jonge mannen, die een goede wedstrijd speelden en bewezen hebben dat ze niet moeten onderdoen voor de beste ploegen uit onze reeks. Volgende week spelen we in Diksmuide, een hapklare brok maar ook hier zal de nodige mentaliteit en concentratie aan de dag moeten gelegd worden om een bevredigend resultaat te behalen. Eindstand : 1-1 Doelpunt : Milan

    02-04-2014 om 21:35 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    24-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u8a
    Westhoek - SW Harelbeke: 8-9 23/3/14 Nadat de vorige 4 ontmoetingen tussen beide ploegen heel spannend verliepen waren we vandaag opnieuw getuige van een spannende partij voetbal aan een zeer hoog tempo! De ratjes begonnen goed aan de match & speelden de bal vlot rond maar de beslissende pas om een goede doelkans te bekomen bleef uit. Toch kwamen we verdiend op voorsprong na een goede doorsteekpas van Mathis legde Milo de bal in de net 0-1. Geen vuiltje aan de lucht tot we plots niet meer voetbalden, te laks in duel & Westhoek kwam nog voor het einde van het eerste kwartier terug 1-1. Tijdens het 2e kwartier waren de ratjes helemaal nergens, alle basisprincipes van voetbal was men vergeten & Westhoek profiteerde van de geboden ruimte & balverlies om ons een zware 6-1 achterstand aan te smeren. Nog voor de rust kon Anas met enorm veel doorzettingsvermogen de 7-1 achterstand met een ultieme sliding voor de lijn vermijden & scoorde hij zelf 6-2. Toch scoorde Westhoek nog eens & stonden we op een waarschijnlijk beslissende 7-2 achterstand. Tijdens de rust werd gevraagd om de tussenstand te vergeten & opnieuw te proberen voetballen met enorm veel druk naar voor. De ratjes herpakten zich & Westhoek werd onder immense druk geplaatst. Alle spelers gingen vol in de duels, speelden de bal vlotter rond & via Deaclan kwamen we terug tot 7-4. De ratjes roken hun kans & na een mooie dubbelpas Milo-Quinten rondde Milo deze ook knap af 7-5. Westhoek was eventjes van slag maar op een schaarse tegenaanval kon men scoren 8-5 & was de vraag of de ratjes nu zouden breken? De ratjes kraakten niet & brachten nog voor het einde van het 3e kwartier de achterstand terug tot 8-6 via Milo na een schitterende kopbal op aangeven van Quinten! Tijdens de rustpauze werden de ratjes gevraagd om zo verder te strijden. Onmiddellijk konden we 8-7 scoren via Anas. Harelbeke kampeerde bijna constant op de helft van Westhoek maar de doelpaal via Milan of nipt naast Milo verhinderden de terugkeer. Verdedigend kwamen de katten niet meer langs Seppe & Milan die alles voetballend oplosten. Wanneer zouden de ratjes beloond worden voor het vechtlust? Uiteindelijk lukte het toch via Mathis die eerst 8-8 & net voor affluiten 8-9 scoorde. Een knappe zege na een onwaarschijnlijke remonte 7-2 achter staan bij de rust & toch nog de zege pakken is weinig ploegen gegeven tegen een technisch zeer sterke tegenstander! Proficiat aan Milan, Mathis, Quinten, Seppe, Milo, Anas, Deaclan.

    24-03-2014 om 19:15 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u12a
    Koksijde - SWH U12 : 3-4    22 maart 2014
    Ploeg : Jonas - Bouwe – Emiel - Leon – Arno – Milan – Marlon - Jona - Chiandro – Guillaume – Benjamin – Arthur – Lander - Robin
    Na het verlies tegen Deinze vorige week moest één en ander recht gezet worden. Enkele verschuivingen in de veldbezetting werden uitgeprobeerd in de hoop dat we terug meer kansen bij elkaar konden voetballen. Tijdens de eerste tien minuten pakte de mayonaise nog niet echt. Het was eerder Koksijde dat met zijn sterke spits na nauwelijks 8 minuten de lat trof. Gelukkig speelde Emiel de hele wedstrijd op de top van zijn kunnen en kon hij meerdere uitbraken van diezelfde spits verijdelen. Na tien minuten namen we de wedstrijd in handen. De pogingen van Guillaume, Emiel, Jona en Milan hadden geen succes maar in de laatste vijf minuten van de eerste helft troffen we toch twee keer raak. Eerst baande Robin zich mooi een weg doorheen een bos van spelers en met een afgeweken schot kon hij de keeper het nakijken geven. Even later plantte de sterk ingevallen Arthur zijn hoekschop op het hoofd van de inlopende Milan die zijn kopbal in het hoekje kon koppen. Velen dachten dat de buit binnen was maar die kregen lik op stuk toen de scheids net na rust een terechte penalty floot voor de thuisploeg. SWH bleef echter de best voetballende ploeg, creëerde kansen en maakte die ook mooi af. Eerst zette Arthur zich door op links om aan de tweede paal de inlopende Robin te vinden die mooi afwerkte. Nagenoeg hetzelfde scenario werd even later door Lander en Milan opgevoerd waardoor de geruststellende 1-4 op het bord verscheen. Ons middenveld liep nu over de tegenstand heen maar echt uitgespeelde kansen leverde dit niet meer op. Een vrije trap ver van doel voor Koksijde veranderde ineens de situatie. De bal vloog net onder de lat binnen en gaf de thuisploeg opnieuw vertrouwen. Drie minuten voor tijd volgde opnieuw een vrije trap op nagenoeg dezelfde plaats. Die kwam iets lager te vallen maar was hard genoeg zodat Jonas die niet kon klemmen en de snelle spits van Koksijde kon binnen trappen. De schermutseling die daarop volgde leidde tot een rode kaart voor onze doelman waarna Bouwe opnieuw in doel moest plaats nemen. Milan werd een rij naar achter geschoven en gelukkig gooide hij zich in blessuretijd voor een doelrijp schot waardoor puntenverlies vermeden kon worden. Het zou een serieuze domper geweest zijn voor de jongens. Meerdere spelers lieten een opvallend sterke indruk na maar als ploeg kan het samenspel duidelijk nog beter. En dat zal moeten want volgende week spelen we alweer tegen het sterke KVK Westhoek.
    Eindstand : 3-4
    Doelpunten : Robin (2), Milan (2)

    24-03-2014 om 19:13 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u15r
    SW Harelbeke U15R - Dentergem: 1-5 22/3/14
    De ratjes stonden vandaag aan de aftrap tegen het 2e gerangschikte Dentergem. Dentergem nam onmiddellijk de match in handen & drukte de ratjes tegen hun eigen doel. Na 5' stond dan ook een terechte 0-1 op het bord. Geleidelijk herstelden de ratjes het evenwicht & na een goede doorsteekpas van Lennert werkte Tamim beheerst af 1-1. Eventjes later opnieuw Tamim met een goede actie maar wordt op het laatste moment afgeblokt & geen 2-1. Integendeel het doelpunt valt aan de overzijde na een lange bal waarin de snelheid van hun spitsen duidelijk werd gemaakt & 1-2. Het spel werd moeilijker & moeilijker, Dentergem zette constant druk & werden nog eens beloond met 1-3 net voor de rust. Met verse moed streden de ratjes tijdens de 2e helft voor wat ze waard waren maar tegen deze geblokte & fysisch sterke tegenstander was er weinig doorkomen aan. Eerst scoorde Dentergem 1-4 & 1-5 waarna de ratjes nog 2x dreigden via Shesney maar zijn trap strandde op de lat.
    SW speelde met Elias, Jetze, Sebastien, Arthur, Kyle, Thiemo, Shesney, Tamim, Beau, Yaro, Lennert & Anas.

    24-03-2014 om 19:13 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Bloggen onderbouw
  • U8 bloggen

  • Bloggen middenbouw
  • U13a


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs