Inhoud blog
 • Verslag u14a
 • Verslag U8a
 • Verslag u15s
 • Verslag U8a
 • Verslag u15s
 • Verslag u15s
 • Verslag u14a
 • Verslag u15s
 • Verslag U8a
 • Verslag u14a
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  S.W.harelbeke jeugd
  S.W.harelbeke jeugd
  16-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u14a
  Verslag - 14 A - Sporting-West.Harelbeke - R.White Star Woluwe FC. - 0-10 Na onze zware opdoffer op het veld van toen leider K.SV.Roeselare moesten onze " Ratjes " het opnemen tegen het voor ons onbekende team nl.R.White Star Woluwe FC. Terug in de gietende regen trapten de bezoekers de wedstrijd op gang en namen die ook resoluut in handen want na drie minuten moesten onze jongens reeds een eerste doelpunt incasseren. Sporting-West voetbalde héél goed mee en na 13 minuten kreeg een zeer bedrijvige Jarne de bal toegespeeld doch de Brusselse doelman pakte.We kregen opnieuw een mooie aanval.Dwight bediende de ingelopen Ewoud doch die kon net niet bij de bal om te besluiten.Onze jongens bleven goed in de wedstrijd doch er kwam geregeld gevaar toen de Brusselse rechtsvoor met de bal aan de haal ging.Op een van diens aanvallen kwam de bal in Brusselse voeten doch Bart was paraat en redde knap.Maar dit was maar uitstel want enkele minuten later dikten de bezoekers de stand tot 0-2 aan.Toen was de wedstrijd amper 20 minuten ver.Harelbeke ging nog eens in het offensief via Dwight die Yassine bediende doch zijn schot werd door de Brusselse verdediging gekraakt.Terug een aanval van White Star dat in hoekschop belandde.Op deze hoekschop werd Bart gehinderd met een vrijschop als gevolg.Vijf minuten voor rusten werd het 0-3.Na deze aftrap ontfutselden de Brusselaars de bal en hun aanval leverde terug een hoekschop op.Deze werd terug in hoekschop verwerkt waarop de 0-4 viel via een kopstoot.Daarna kregen de Brusselaars nog twee hoekschoppen die niks meer opleverden en zo werd met een 0-4 achterstand de rust ingegaan.Na de rust kwamen de bezoekers nog gemotiveerder uit de kleedkamer, kregen een vrije trap die terug in corner werd verwerkt.Net als in de eerste helft werd het na 3 minuten spelen bingo na een onhoudbare pegel net onder de deklat met 0-5 forfaitcijfers als gevolg.Harelbeke totaal overstuur kreeg onmiddellijk de 0-6 te verduren.Onze jongens waagden nog eens hun kans via Jarne maar diens schot werd door de Brusselse goallie gestopt.Onmiddellijk daarna kreeg een hardwerkende Siemen een schietkans vanuit de tweede lijn doch een eerredder zat er niet in.Integendeel waren het terug de bezoekers die in de roos mikten en er 0-7 van maakten.Af en toe kwam Harelbeke met de moed der wanhoop eens dreigen doch meer dan een hoekschop en een schot van Charles zat er niet meer in terwijl de bezoekers de klus met nog eens drie doelpunten klaarden.Onze jongens speelden een behoorlijke eerste helft doch konden de overmacht van de bezoekers niet aan die op alle fronten een stukje harder en rapper waren en dicht aanleunden bij het het spel van het elitevoetbal.De selectie tegen R.White Star Woluwe FC.bestond uit - Bart - Gerti - Laurens - Jarne - Mathieu - Jetze - Abou - Siemen - Dwight - Rodrigo - Charles - Yentl - Cobe - Ewoud - Yassine - Tom(opwarming Bart)

  16-10-2012 om 22:40 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u7s
  Op zondag 14 oktober kregen de U7s Zwevegem op bezoek. De aanwezigen voor SW waren Nicolas, Gilles, Robbe, Sandro, Tanvir, Ryan en Adam. Het viel meteen al op dat de beide ploegen er zin in hadden en voor de overwinning zouden gaan. Bij de start van de wedstrijd waren we dan ook direct mee , het spel ging op en neer met aan beide kanten mooie kansen. Toch kwamen we 0-1 achter maar er was nog niets verloren , we bleven verder doen en Tanvir kon toch nog de aansluitingstreffer maken 1-1. Het was echt een mooie wedstrijd om naar te kijken en iedereen deed dan ook zijn uiterste best. Toch kwamen we terug op achterstand na een mooie vrije trap van Zwevegem hoog in het doel 1-2. We kwamen nog en paar keer alleen voor de keeper en het zag er naar uit dat de nederlaag wenkte. In de allerlaatste minuut besloot Ryan om het nog eens te proberen en schoot de bal langs de keeper mooi binnen na een lange ren 2-2. Iedereen blij alsook de interimcoach van dienst Yoshi. We bedanken iedereen voor de inzet alsook de talrijke supporters voor de opkomst. Op naar de volgende, tot dan.

  15-10-2012 om 19:35 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u11s
  R. Geants Athois B - SW Harelbeke S De ploeg: Leopold (doel), Kylian, Arno, Killian, Long, Gianni, Mohamed, Angelo, Matthieu en Leon B De U11S speelde vandaag een beresterke wedstrijd. Een kleine onoplettendheid na 3 minuten en we keken aan tegen een 1-0 achterstand. Maar de rest van het eerste kwartier ging het gelijk op langs beide zijden. In het tweede kwartier kon Arno na 5 minuten scoren met een hard schot, maar lang konden we daar niet van genieten want 4 minuten later stond het 2-1. In het derde kwartier kwamen onze ratjes nu helemaal goed op dreef. Onder andere Arno, Angelo en Mohamed zorgden voor veel gevaar voor het doel van Ath. Op één van de corners kon Arno dan de gelijkmaker scoren zodat het een kwartier voor het einde van de wedstrijd 2-2 stond. Maar Ath herpakte zich in het vierde kwartier en kon zo nog het winnende doelpunt scoren zodat onze ratjes met een 3-2 nederlaag huiswaarts moesten keren. Proficiat aan allen voor de sterke wedstrijd. Eindstand: 3-2 (rust: 2-1) Doelpunten: Arno (2)

  14-10-2012 om 20:53 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u14a
  Verslag - 14 Nationaal A - K.SV.Roeselare - Sporting-West.Harelbeke 8 - 1
  Na enkele knappe wedstrijden gespeeld te hebben trokken we voor onze volgende competitiewedstrijd in de gietende regen naar leider K.SV.Roeselare. Dat het een zeer moeilijke verplaatsing ging worden moesten we niet ontkennen en hebben dit ook aan de lijve ondervonden. Onze " Ratjes " mochten de wedstrijd op gang trappen doch Roeselare onderschepte de bal en nam resoluut de wedstrijd in handen en openden reeds na drie minuten de stand via hoekschop. Harelbeke zette via Yassine een aanval vanop links op doch zijn schot gong voorlangs.Roeselare bleef in alle linies heer en meester.Terug een schuchtere poging via Charles doch de doelman van Roeselare pakt.Op het kwartier kregen de Rodenbachjongens een vrijschop die simpelweg werd binnengekopt.De thuisploeg bleef aandringen en maakten er 3-0 van terug via een kopstoot.Harelbeke kreeg een onrechtstreekse vrijschop na een terugspeelbal doch de poging werd in het spelerspak besloten.De leiders dikten nog voor de rust de score tot 5-0 aan met nog eens twee doelpunten.Met deze 5-0 achterstand werd de rust ingegaan. Na de rust plaatste trainer Wouter een mannetje meer in het middenveld doch na vier minuten stond de 6-0 reeds op het bord.Daarop kreeg Roeselare nog twee mooie kansen doch de ene belandde hoog boven doel en de andere aan de cornervlag.Een kwartier voor affluiten werd het 7-0.Nog geen minuut later mocht Roeselare een strafschop nemen dat hun saldo op 8-0 bracht.Op een schaarse tegenaanval van onze jongens maakte Ewoud zich meester van de bal en met een gemeten afstansschot nette hij het eerreddende doelpunt voor Sporting-West.Al bij al waren onze jongens een maatje te klein tegen de sterke leider. De selectie tegen Roeselare bestond uit.Tom - Gerti - Laurens - Jarne - Sebastien - Jetze - Siemen - Abou - Dwight - Rodrigo - Charles - Yentl - Cobe - Ewoud - Yassine en Bart(opwarming Tom)

  14-10-2012 om 19:53 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u7a
  SW HARELBEKE - ZWEVEGEM 14/10/12 We kregen vandaag de jongens van Zwevegem op bezoek. We speelden al twee keer tegen Zwevegem in de voorbereiding en twee keer moesten we aan het kortste eind trekken. We weten waar het sterk punt van Zwevegem ligt en zaak was om dat eruit te halen en onze wil op te dringen van de eerste minuut. Alweer deden onze spelers dat perfect en Zwevegem wist niet wat hun overkwam! We kregen al snel een paar kansen maar deze werden gemist. Eén klein foutje en dat werd afgestraft, zoals gedacht. Met een hard schot kwam Zwevegem op voorsprong, 0-1. Maar we waren duidelijk de betere ploeg en zorgden voor meer gevaar, dit bleef ook duren na ons tegendoelpunt. We kregen dan ook wat we verdienden en dat waren doelpunten! Anas zorgde voor de gelijkmaker en Sofiane bracht ons op een 2-1 (verdiende) voorsprong. Anas kon zelfs voor de 3-1 zorgen. Kort daarna werd het al heel snel 3-2 en kwamen de jongens van Zwevegem weer in de wedstrijd. Ons spel bleef heel erg goed met verzorgd voetbal. Zaten we vast op de ene flank werd de bal gewoon rustig teruggespeeld naar Milan die dan heel goed van flank veranderde. Dit is toch maar zelden gezien op deze jonge leeftijd. Ook onze tegenstander wist niet wat het zag. Het was dan ook maar logisch dat we de score verder konden uitdiepen en veel kansen kregen. Dit was echt weer een wedstrijd om van te genieten. Zowel aanvallend als verdedigend speelden onze ratjes een heel sterke wedstrijd! Het werd nog 13-3 en hadden we al onze kansen nog beter uitgespeeld kon het nog veel meer geweest zijn. Maar we kunnen natuurlijk niet alles verwachten ook hé . We kunnen al trots zijn op wat onze spelertjes nu al laten zien! Op dit niveau zullen we niet veel ploegen zien dit jaar. Volgende spelers konden nog scoren voor Harelbeke: Milo, Sofiane, Quinten 3X, Anas, Seppe 2X, Mathis en een owngoal. Ik had graag nog eens benadrukt dat het niet is omdat je scoort dat een goede wedstrijd gespeeld hebt. Je kan perfect de beste man op het veld zijn zonder een goal te maken! Iemand moet de laatste pass geven ook, niet te vergeten. Nogmaals een dikke proficiat aan alle spelers voor hun prestatie van vandaag. En natuurlijk weer de supporters niet vergeten, die alweer talrijk opgekomen waren! Leuk voor de spelers dat er altijd zo veel volk langs de zijlijn staat om hen aan te moedigen! Hopelijk kunnen we dit niveau nog het ganse seizoen aanhouden, dan zullen er al zeker niet veel wedstrijden verloren worden!

  14-10-2012 om 19:51 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u7a
  Moeskroen - SW Harelbeke 11/10/12 Vandaag trokken we naar Moeskroen voor onze wedstrijd. Twee weken geleden konden we de overwinning al thuis houden maar dat wou niet zeggen dat het vandaag weer zou lukken. We verwachtten een sterkere tegenstander dan in Harelbeke door het latere starten van de wedstrijd dan twee weken geleden. Zaak was het dus om weer scherp aan de wedstrijd te beginnen. Onze ratjes deden perfect wat gevraagd werd en al snel kwamen we 0-2 voor na twee goals van Milo. De voet werd wat van het gaspedaal gehaald en het logische tegendoelpunt volgde, 1-2. We zagen dat Moeskroen inderdaad met een sterkere ploeg voor de dag kwam en heel wel heel erg potige wedstrijd speelde. Onze jongens waren wat onder de indruk het eerste moment maar Milan kon ons knap rechthouden. We liepen uit tot 1-4 via Sofiane en Anas. We kregen een wedstrijd te zien met heel veel inzet en strijdlust om de bal te veroveren. We probeerden wel weer ons combinatie voetbal te brengen maar door de vele fouten van Moeskroen was dat heel erg moeilijk. Zo een wedstrijden zijn er altijd en dan moet je dat kunnen oplossen door een gezonde vechtlust en slimme passing op het juiste moment. Dat deden onze spelers dan ook perfect en we kregen veel kansen te zien en een resem doelpunten naar mooie combinaties. We liepen uit tot 2-6 via Quinten en Sofiane. Onze jongens bleken het dan wat moeilijker te krijgen met de tegenstander en even was er de angst dat ze zouden terugkomen nadat het 4-6 werd. Maar vanaf dan was het al Harelbeke wat de klok sloeg (tot ergernis van de tegenstander). We konden de score nog uitdiepen tot 4-10 na doelpunten van Milo, Sofiane 2X en Mathis. Milan kon ons ook nog een paar keer helpen met heel mooie reddingen en door snel recht te zijn voor de tweede bal. Uit deze wedstrijd kunnen we leren dat het heel belangrijk is om na balverlies onmiddellijk om te schakelen en terug te vechten tot we de bal terug hebben. Daarbij is de tweede bal HEEL BELANGRIJK zoals we duidelijk konden zien vandaag. Dus alweer een dikke pluim aan alle spelers voor hun prestatie van vandaag, we hebben er weer van genoten! Hopelijk konden ons, alweer, talrijk opgekomen supporters er ook van genieten! Speelden vandaag voor SW Harelbeke: Milan, Seppe, Anas, Quinten, Sofiane, Milo en Mathis. Hopelijk kunnen we op dit elan doorgaan volgende zondag thuis tegen Zwevegem! Tot dan

  14-10-2012 om 19:51 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u8a
  Zulte-Waregem - SW U8A: 9-8 De verplaatsing naar Zulte-Waregem was aangekondigd als een zware dobber, de ploeg had nog geen enkele nederlaag geleden. De ratjes begonnen super sterk aan de wedstrijd & speelden heel goed mee met Waregem. De kansen volgden elkaar zeer snel op langs beide zijden. De eerste kansen waren voor Waregem maar geleidelijk aan speelde de match zich af op de helft van Zulte-Waregem & creëerden we kans na kans & werd er ook regelmatig een doelpuntje gescoord. We liepen dan ook verdiend uit tot 0-4 via Gaëtan, Jasper, Tiziano & Gaultier. Verdedigend was Mats sterk in duel & we hadden ook een zeer sterke Jarne in ons doel die enkele knappe reddingen uit zijn mouw toverde. Ian speelde heel goed positiespel & liet heel weinig ruimte aan de tegenstander. Toch gingen we rusten met 2-4 na een zeer sterke eerste helft maar met het gevoel dat de score al hoger had moeten zijn voor ons. In de 2e helft begon Zulte-Waregem het best & kon al snel de score op 4-4 brengen. De ratjes gaven niet op & via Rimas werd het 4-5. Toch werd de druk groter & groter & konden we nog moeilijk het mooie samenspel van de eerste helft op het veld brengen. De duels gingen meer & meer verloren & Waregem ging over de ratjes naar een 7-5 voorsprong. Het spektakel bleef verder gaan & de ratjes kwamen terug via Mats & Tiziano naar 7-7. Waregem gaf niet op & Jarne kwam nog enkele keren gevat tussenbeide maar moest zich toch nog gewonnen geven 8-7. Via een mooie kopbal in de loop van Gaëtan konden we de bordjes verdiend terug op 8-8 brengen. In de laatste minuut scoorde Waregem via een afgeweken voorzet 9-8. Nog een laatste slotoffensief leverde nog één kans voor de ratjes op maar de bal ging er niet in. We kregen terecht een pluim van de tegenstander! Hopelijk kunnen we deze prestatie de komende weken verder doortrekken! SW speelde met Jarne, Mats, Ian, Gaëtan, Mats, Rimas, Tiziano & Gaultier.

  13-10-2012 om 20:13 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u10a
  U 10A VARSENARE - SW HARELBEKE 4 - 4 06/10/12 Op een natte zaterdagmorgen mochten we het opnemen tegen Varsenare.Dat we al het één en ander gewoon zijn in ons thuisbastion , merkten we toen we veld betraden.Wij , nuchtere zuid-west vlamingen , noemen dit gewoon een pa***tenveld.Niet getreurd , het geldt voor beide teams. Van bij de aanvang combineerden we goed en zochten de ruimte op.Met verzorgd voetbal konden we voor de pauze de score op 0-2 brengen .Beide doelmannen voorkwamen dat de ruststand hoger opliepen. Door enkele (positie)-wissels , én door laksheid lieten we de tegenstander terug in de wedstrijd knokken.Na het eerste tegendoelpunt konden we de score terug tot 1-3 uitdiepen .Maar de enthousiaste thuisploeg dreef hun wil door en nette 3 goals op rij. 4 - 3 voor de thuisploeg !! En nu ? We namen voor de resterende 10 ' het heft terug in handen en drukten de thuisploeg op eigen helft .Al vlug viel de gelijkmaker. Het was nu pompen of verzuipen voor de blauwzwarten , al zijn we zelf door het oog van de naald geglipt bij een tegenaanval.De score bleef ongewijzigd , mede door een sterk keepende thuisdoelman . Geanimeerde 2de helft , uiteindelijk iedereen tevreden , al mogen we de overwinning nooit weggeven , we hebben het puntenverlies enkel aan onszelf te danken. 6 van de 8 gescoorde goals waren afstandsschoten , dat zegt ook iets. Volgende zondag , zelfs met verkiezingen, een nieuwe kans , als dat geen prettig vooruitzicht is! SW H. speelde met Girbaud - Michiel(1) - Emiel(1) - Edouard - Kenneth - Arthur(2) - Siebe - Andrès - Kobe - Hannes

  11-10-2012 om 21:40 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u7a
  SV KORTRIJK - SW HARELBEKE 6/10/12 Vandaag trokken we naar SV Kortrijk op hun ploegje partij te geven. Het weer voorspelde alvast niet veel goeds want we hebben de godganse wedstrijd in de regen gespeeld. Tot onze spijt kregen de jongens van Kortrijk maar 4 spelertjes bij elkaar. We begonnen de wedstrijd met zijn vijven en gingen zien wat dat gaf. Na twee minuten was het al 0-2 en werd vrij duidelijk dat dit geen partij zou worden voor onze jongens. We besloten dan maar om ook met 4 te spelen om er wat spanning in te krijgen. Jammergenoeg was daar niets van waar en kregen we geen wedstrijd te zien maar een potje éénrichtingsvoetbal. Uit deze 'wedstrijd' kunnen we dan ook weinig of niets opmaken of leren. Het enige wat wel nog eens in de verf gezet werd is dat onze ratjes plezier blijven hebben bij het spelletje! We wonnen deze wedstrijd met een niet eens overdreven 0-40!!!! Dit is zelfs een recordscore bleek later. Volgende spelers konden scoren voor de ratjes: Mathis 8X, Quinten 7X, Milo 8X, Soufiane 6X, Seppe 3X, Ryan 4X en Milan 4X. Op naar de volgende opdracht nu donderdag in en tegen Moeskroen. Ik verwacht een sterker Moeskroen dan twee weken geleden dus laat ons hopen dat wij ook het beste van onszelf kunnen brengen en van de eerste minuut opnieuw de tegenstander bij de keel kunnen grijpen. Tot dan!!

  09-10-2012 om 21:31 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u11s
  Verslag wedstrijd 6/10/12: SW Harelbeke S - SV Roeselare S De ploeg: Robbe (doel), Maarten, Kylian, Killian, Long, Kas, Gianni, Mohamed, Angelo en Matthieu Veel regen, maar het hield onze ratten niet tegen om er in te vliegen! We zagen vandaag opnieuw veel mooie opbouwende combinaties van achteren uit, maar een sterke tegenstander hield achteraan alles goed op slot zodat voor doelgevaar zorgen niet makkelijk was. Maar onze jongens toonden de ganse wedstrijd veel inzet, probeerden te combineren, coachten elkaar en konden toch enkele kansen afdwingen met Angelo, Kylian, Gianni en Mohamed. Maar jammer genoeg konden we geen eer reddend doelpunt maken en werd het 0-6. Proficiat aan allen! Eindstand: 0-6 (rust: 0-3)

  08-10-2012 om 19:58 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u7s
  Op 6 oktober gingen we met de U7s op bezoek in Kuurne. Het weer zat niet mee en als er dan nog iemand zijn kat stuurde beloofde dat niet veel goeds. We vertrokken dan maar met 6 en dit waren Iben, Nicolas , Robbe, Adam, Gilles en Sandro. Mooi op tijd aangekomen en dan hadden ze ( kuurne) toch 15 min nodig om de sleutel te vinden van de kleedkamer . Toen we aan de match begonnen bleef het maar regenen en regenen waardoor sommige jongens al nat en koud hadden voor ze begonnen. We kwamen al snel 1-0 achter na enkele minuten. We schoten toch wakker en na een mooie ren van sandro stond de stand terug gelijk 1-1. Kuurne kwam terug op voorsprong en niet veel later zette Gilles de stand terug op 2-2.Je kon zien aan sommige jongens dat door de regen en de kou de fun al weg was en al verlangden naar de warme douche. We gingen rusten met een 4-2.De tweede helft probeerden we nog te voetballen maar er was niet veel dat nog lukte en daardoor liep kuurne verder uit naar 6-2. Gilles kon dan toch nog eentje in de goal leggenop het einde wat de einduitslag gaf van 6-3.Al bij al geeft iedereen toch zich ingezet en kunnen we de wedstrijd zo vlug mogelijk vergeten. Zondag terug een wedstrijd thuis en hopelijk iedereen op post. Tot dan.

  08-10-2012 om 19:57 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AANDACHT
  Trainers, afgevaardigden Naar aanleiding van de extra oefenwedstrijden tegen moeskroen deze week en volgende week zullen u7/u8/u9 niet trainen op vrijdag 12/10/12 u7s en u9s ook niet ! De u10 en u11 zullen niet trainen op vrijdag 19/10/12 ! Extra matchen tegen Mouscron maand oktober: DATUM WEDSTRIJD PLOEG UUR VERTREK DON 11/10 Mouscron - SW U7A 18u30 17u00 Mouscron - SW U8A 18u30 17u00 Mouscron - SW U8S 18u30 17u00 Mouscron - SW U9A1 18u30 17u00 Mouscron - SW U9A2 18u30 17u00 DON 18/10 Mouscron - SW U10A 18u30 17u00 Mouscron - SW U10S 18u30 17u00 Mouscron - SW U11A 18u30 17u00 Mouscron - SW U11S 18u30 17u00

  08-10-2012 om 19:56 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u8a
  SW U8A - Ledegem: 24-2 Zoals de uitslag laat uitschijnen waren de ratjes vandaag enkele klassen te sterk voor hun tegenstander uit Ledegem. Vanaf het fluitsignaal gingen de ratjes de ene aanval na de andere in elkaar knutselen & liepen in een mum van tijd uit tot 7-0 na 10'. Er werden mooie doelpunten gescoord & ook knappe combinaties op het veld gedemonstreerd. Aan de rust stond het overduidelijk 13-1. In de tweede helft ging het aanvallend voetbal verder, knappe acties, overzicht, doelpunten, soms een gemiste kans & verdedigend alles mooi op slot! De ratjes lieten dan ook de score brengen op 24-2. Doelman Jarne kreeg in de slotminuut de kans om ook een doelpuntje te scoren maar de bal ging jammer genoeg naast het doel. Een deugddoende zege voor de ratjes! Doelpunten werden gescoord door Ian, Gaëtan, Tiziano, Jasper, Mats, Gaultier. Nigel & Jarne waren de overige spelers!

  07-10-2012 om 23:02 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u14a
  Verslag -14 Nationaal A - Sporting.West.Harelbeke - K.MSK.Deinze - 1-3 Onze " Ratjes " begonnen goed aan de wedstrijd en dwongen reeds na een viertal minuten een vrijschop af.Mathieu plaatste de bal doch Ewoud kon net niet bij de bal.De volgende aanval kwam terug vanuit Harelbeekse hoek en belandde in hoekschop doch de doelman van Deinze kon de corner onschadelijk maken.Onze jongens bleven aandringen.Ewoud bediende Dwight doch zijn schot kwam in het zijnet terecht.Deinze probeerde het vanop afstand en een loeier vanuit de tweede lijn plofte tegen de deklat.De bezoekers dwongen een hoekschop af met terug de deklat die redding bracht.Halverwege de eerste helft probeerde Dwight het nogmaals van op afstand doch de bezoekende doelman pakte.Tot aan de rust ging het spel goed over en weer doch het betere voetbal dat we de vorige 3 wedstrijden brachten was wel een beetje zoek daar onze jongens het tic-tac voetbal van Deinze meespeelden.Met een logische 0-0 werd de rust ingegaan. De tweede helft kon niet slechter beginnen want na 2 minuten kon Deinze op voorsprong klimmen.Harelbeke deed er alles aan om het tij te doen keren doch een sterk spelende Rodrigo en Cobe deden er alles aan om onze vuurlinie in stelling te brengen.Het waren integendeel de bezoekers die in de 45ste minuut de score aandikten.Kort daarop knalden de Oostvlamingen nog eens op de paal en plaatsten ze drie minuten later onze jongens op een 0-3 achterstand.Yassine rukte vervolgens vanop links op doch zijn schot ging voorlangs.Tien minuten voor affluiten kon Sporting-West de pil wat verzachten en maakten er 1-3 van wat ook de eindstand werd.Al bij al een heel matige wedstrijd van beide ploegen waarbij Deinze toch gemakkelijk aan het langste einde trok.Zaterdag aanstaande spelen onze jongens hun volgende competitiewedstrijd op het veld van K.SV.Roeselare. De selectie tegen Deinze bestond uit - Tom - Gerti - Mathieu - Laurens - Sebastien - Arne - Siemen - Abou - Dwight - Rodrigo - Charles - Yentl - Cobe - Ewoud - Yassine - Bart(opwarming Tom)

  02-10-2012 om 20:34 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u10a
  U 10 A SW HARELBEKE - IEPER 1 - 3 30/09/12 Uit het verleden weten we dat dit een sterk voetballende ploeg is .We starten geconcenstreerd aan de wedstrijd en na 2 minuten voetballen we al een mooie kans bijéén , maar de bal gaat er jammer genoeg niet in.Het gaat mooi op en neer en beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Snedige duels en mooi driehoekjes volgen elkaar snel op .Onze tegenstander is echter bijzonder efficient in de 1 ste helft en kan uit 3 kansen 2 maal scoren . 0 -2 in het verlies aan de rust , we verdienden beter !! Zelfde spelbeeld in de 2 de helft , waar de doelmannen meer werk krijgen , maar het scoren lukt ons vooralsnog niet .Integendeel , de kattenjongens komen op 0 - 3 , al hadden ze al enkele serieuze kansen de nek om gewrongen .Ook wij moesten lang wachten , maar toch slaagden we er uiteindelijk in om de netten doen trillen !! 1 - 3 , we zetten de rood - witten nog even onder druk , maar meer zat er niet meer in . Zeer genietbare wedstrijd , 2 evenwichtige ploegen , jammer dat er iemand eervol moest verliezen . SWH speelde met ; Girbaud - Michiel - Emiel(1) -Edouard - Arthur - Siebe - Kobe - Hannes en Rune.

  01-10-2012 om 18:54 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u10a
  U 10 A SW HARELBEKE - MOESKROEN 4 - 9 26/09/12 Midweekwedstrijd tegen een sterke tegenstander . Van bij de start werden we op eigen helft gedrukt.We probeerden voor weerwerk te zorgen , maar eenvoudig was het niet. De ratjes kwamen gevleid op voorsprong via een afstandsschot . De verdiende gelijkmaker viel al snel. De 2 - 1 voorsprong was opnieuw een (afgeweken ? ) pegel van onze spits.Lang duurde het niet eer de bezoekers tegen scoorden.De veer was nu min of meer gebroken en we kwamen overal een stap te laat of te kort , de snelheid van uitvoering lag bij de waalse jongens een stuk hoger , ook waren ze veel steviger in duel. Toch liet niet iedereen zich zomaar naar de slachtbank leiden en zo waren we getuige van nog 2 mooie paars-witte doelpunten. Het 3de was een beauty van onze zeer hardwerkende speler met rugnr. 7 (al wil ik in geen geval de andere jongens tekort doen ).Hij begon aan iets , ongeveer aan de middenlijn , waar hij waarschijnlijk al van gedroomd had . Op volle snelheid slalomde hij 4 , 5 tegenstanders met maar 1 doel voor zich : scoren!! Alles en iedereen liet hij ter plaatse om de bal beheerst in het hoekje te plaatsen .Gejuich en verbazing bij iedereen .Mooi om te zien was dat. Ook het 4 doelpunt was een prachtig staaltje combinatievoetbal.Via onze eigen doelman werd een één-tweetje opgezet , de bal werd in één tijd doorgespeeld naar onze spits , die keurig de doelman uitschakelde en scoorde.Met 5 tikken , over 4 stations van het ene doel naar het andere en afwerken , zo simpel kan het zijn. Indien we wat meer in onszelf geloven en elkaar wat positief opmonteren zijn we tot veel meer in staat.Leve de ratjes!! Sportieve revanche in Moeskroen !!! Speelden voor sw h ; Girbaud - Michiel - Emiel(2) - Edouard - Kenneth - Arthur(2) - Siebe - Heike - Kobe en Hannes

  01-10-2012 om 18:54 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u7s
  Op zaterdag 29 september trokken we met de U7s naar Toekomst Menen. De aanwezige spelers waren Nicolas, Iben, Gilles, Tanvir, Ryan, Anas en Anouar. T. Menen begon direct gretig aan de wedstrijd en voor we het beseften stonden we al 2-0 achter. De ratjes schoten dan wakker en we konden al snel 2-2 gelijk komen. Het werd een mooie wedstrijd met 2 ploegen die elkaar waard waren en mooie kansen langs beide kanten. Het was aan de rust dan ook 3-4.In de tweede helft bleven we proberen om mooi te voetballen en liepen dan ook uit tot 3-7.We hebben ook gezien dat het toch lukt bij enkele jongens om op hun positie te blijven spelen wat toch een vooruitgang is. T.Menen prikte ook nog 1x en de einduitslag was dan ook 4-7. Dikke proficiat aan al de jongens voor de inzet en ook de supporters die aanwezig waren. Nog voor de statistieken de doelpuntmakers Ryan 4x ,Tanvir 1x en Gilles 2x. Tot dan

  01-10-2012 om 18:53 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u8a
  Wevelgem - SW U8A: 6-6 De ratjes begonnen snedig aan de wedstrijd & kregen de eerste open doelkans via Ian maar de bal ging er spijtig genoeg niet in. Integendeel ging de bal er onmiddellijk aan de overkant na een snelle omschakeling wel tegen de netten 1-0. De ratjes lieten de hoofdjes niet hangen & vochten terug. Dit resulteerde ook in een doelpunt via Tiziano 1-1. De ratjes kregen nog enkele kansjes maar scoren lukt toch zo moeilijk. Aan de overzijde redde Jarne enkele keren heel goed maar toch werd het 2-1. Het sein om de bordjes terug in evenwicht te brengen via goede actie Rimas legde Tiziano de 2-2 in het doel. Toch verloren we te veel de duels & kreeg de Wevelgemse spits veel te veel ruimte & kon hij er nog voor rust 3-2 van maken. Wij zelf hadden ook nog 2 kansjes via Gaultier & Tiziano maar de bal ging er niet in. Tijdens de rust wou ik meer inzet zien & dat gebeurde ook! Eerst scoorde alweer Wevelgem 4-2 maar daarna was het 15' zeer goede inzet van alle spelers die veel duels wonnen & Gaëtan-Ian brachten ons terug op 4-4. Dit 4e doelpunt was een prachtige aanval over verschillende spelers. De ratjes gingen verder op hun elan & na een zeer goed doorzetten van Mats werd het 4-5. Wevelgem liet zich niet doen & kwam terug gelijk 5-5. Het bleef spannend & na een goede aanval kon Ian ons terug op voorsprong schieten 5-6. Enkele minuten voor het einde stonden de bordjes terug gelijk 6-6. Tiziano kon nog even voor tijd met een mooie actie een doelkans ondernemen maar zijn bal strandde op de lat! We zagen vandaag een ploeg met 2 gezichten namelijk in eerste helft veel te braaf & in de 2e helft collectief met veel inzet! SW speelde met Jarne, Tiziano, Ian, Gaëtan, Jasper, Rimas, Gaultier & Mats.

  30-09-2012 om 19:38 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u7a
  SW HARELBEKE - MOESKROEN 26/9/12 Vandaag kregen we eens de kans om ons te meten met een ploeg uit 2de klasse. Er werd dan ook gevraagd om heel scherp aan de wedstrijd te beginnen en zo snel mogelijk te proberen om te scoren. De spelertjes deden dat PERFECT en grepen de jongens van Moeskroen onmiddellijk bij de keel en deze wisten niet wat hen overkwam. Na een kleine 5 minuten stond het dan ook al 2-0 na twee goals van Milo. Tussenin hadden we al enkele mooie kansen bij elkaar gevoetbald maar deze werden telkens gemist. Bij de eerste prik van Moeskroen was het ook raak voor hen en werd het 2-1. Onze ratjes waren echter niet onder de indruk van dat tegendoelpunt en gingen gewoon op hun elan door, kans na kans werd gecreëerd en we zagen echt een HEEL GOED SW Harelbeke. Dit resulteerde dan ook in een resem kansen, schitterende acties en een 7-4 ruststand. Volgende spelers konden nog scoren voor ons: Seppe, Sofiane 2X, Quinten en dan een duogoal van Milo en Mathis . Dit was weer een eerste helft om echt trots op te zijn als spelers! De tweede helft begonnen we weer op dezelfde manier en onze jongens bleven gewoon de tegenstander onder de voet lopen. Het werd al snel 9-4 na twee goals van Quinten. De voet werd wat van het gaspedaal gehaald en de jongens van Moeskroen kregen weer wat adem. Ze kwamen dan ook meer en meer in de match onder impuls van hun heel sterk spelende piloot (in de tweede helft). Ze kregen ook enkele mooie kansen maar onze keeper Milan was zo te zien niet van plan om zich zo maar te laten passeren en pakte uit met een paar heel knappe saves. Hij kwam ook een paar keer heel goed uit in de voeten van de tegenstander waar nodig. Maar niet vergeten dat we natuurlijk niet kunnen verwachten van Milan dat hij alle ballen uit zijn doel kan houden. Het werd nog 12-6 na een iets minder einde van de wedstrijd. Dat is natuurlijk wel normaal ook. Opmerkelijk was dat de jongens van Moeskroen moesten hopen op individuele acties van een tweetal spelers om kansen te krijgen en te scoren. Net het tegenovergestelde was dat weer bij ons, waar iedereen van onze ploeg gevaarlijk was na vlotte combinaties en slimme passing. Echt prachtig om naar te kijken voor iedere voetballiefhebber! Dat we dit nu al zien terwijl onze jongens nog zo jong zijn laat enkel het beste verhopen voor hun toekomst. Niet het belangrijkste maar toch nog even vermelden wie scoorde voor de ratjes: Quinten 2X, Mathis 2X en Anas. Nogmaals een dikke proficiat aan alle spelers! En naar goede gewoonte ook bedankt aan de supporters, hopelijk hebben jullie er even veel van genoten als ik . Speelden voor SW Harelbeke: Milan, Mathis, Milo, Quinten, Sofiane, Anas en Seppe.

  27-09-2012 om 20:19 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u8a
  U8a - Mouscron 6 - 14 26/9/12 Vandaag kregen we het bezoek van het sterke Mouscron. De ratjes hebben hun uiterste best gedaan & toonden ook bij momenten dat ze ook goed kunnen voetballen. Iedereen heeft vandaag voor elkaar gewerkt op het veld & daar ben ik als trainer ook heel blij mee! De ratjes begonnen goed aan de match & kregen een eerste kans via Gaëtan. Mouscron liet zich echter niet verrassen & kwam steeds gevaarlijker opzetten & scoorde dan ook 5x in de eerste 15 minuten. De ratjes milderden via een mooi doelpunt van Gaëtan. In het 2e kwartier bleven de ratjes zich verweren maar de score ging verder omhoog 1-8 aan de rust. Het 3e & 4e kwartier waren er ook kansen voor de ratjes die meer & meer weerstand boden aan de tegenstander. Tijdens het 3e kwartier konden we de score brengen op 4-12 & dat was door de niet aflatende inzet van alle spelers! Doelpunten werden dan gescoord door Mats met een stevige knal & Gaultier met een mooi geplaatst afstandsshot. Aan de overzijde had Jarne 4x een wereldsave in huis om geen doelpunt tegen te krijgen & Jasper hield ook het slot mooi op de deur. In het laatste kwartier konden de ratjes de score brengen op 6-14 na goals van Ian (altijd blijven geloven in de bal) & Tiziano (ook na inzet). In de eerste helft kregen we voetballes 1-8 maar in de 2e helft bleef de score op 5-6. Een zeer verdienstelijke prestatie van de ratjes die nooit opgegeven hebben vandaag! SW speelde met Jasper, Mats, Ian, Gaëtan, Tiziano, Jarne & Gaultier.

  27-09-2012 om 20:19 geschreven door Nicolas  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Bloggen onderbouw
 • U8 bloggen

 • Bloggen middenbouw
 • U13a


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!