Inhoud blog
  • Verslag u14a
  • Verslag U8a
  • Verslag u15s
  • Verslag U8a
  • Verslag u15s
  • Verslag u15s
  • Verslag u14a
  • Verslag u15s
  • Verslag U8a
  • Verslag u14a
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    S.W.harelbeke jeugd
    S.W.harelbeke jeugd
    01-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u10a
    U 10 A SW HARELBEKE - MOESKROEN 4 - 9 26/09/12 Midweekwedstrijd tegen een sterke tegenstander . Van bij de start werden we op eigen helft gedrukt.We probeerden voor weerwerk te zorgen , maar eenvoudig was het niet. De ratjes kwamen gevleid op voorsprong via een afstandsschot . De verdiende gelijkmaker viel al snel. De 2 - 1 voorsprong was opnieuw een (afgeweken ? ) pegel van onze spits.Lang duurde het niet eer de bezoekers tegen scoorden.De veer was nu min of meer gebroken en we kwamen overal een stap te laat of te kort , de snelheid van uitvoering lag bij de waalse jongens een stuk hoger , ook waren ze veel steviger in duel. Toch liet niet iedereen zich zomaar naar de slachtbank leiden en zo waren we getuige van nog 2 mooie paars-witte doelpunten. Het 3de was een beauty van onze zeer hardwerkende speler met rugnr. 7 (al wil ik in geen geval de andere jongens tekort doen ).Hij begon aan iets , ongeveer aan de middenlijn , waar hij waarschijnlijk al van gedroomd had . Op volle snelheid slalomde hij 4 , 5 tegenstanders met maar 1 doel voor zich : scoren!! Alles en iedereen liet hij ter plaatse om de bal beheerst in het hoekje te plaatsen .Gejuich en verbazing bij iedereen .Mooi om te zien was dat. Ook het 4 doelpunt was een prachtig staaltje combinatievoetbal.Via onze eigen doelman werd een één-tweetje opgezet , de bal werd in één tijd doorgespeeld naar onze spits , die keurig de doelman uitschakelde en scoorde.Met 5 tikken , over 4 stations van het ene doel naar het andere en afwerken , zo simpel kan het zijn. Indien we wat meer in onszelf geloven en elkaar wat positief opmonteren zijn we tot veel meer in staat.Leve de ratjes!! Sportieve revanche in Moeskroen !!! Speelden voor sw h ; Girbaud - Michiel - Emiel(2) - Edouard - Kenneth - Arthur(2) - Siebe - Heike - Kobe en Hannes

    01-10-2012 om 18:54 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u7s
    Op zaterdag 29 september trokken we met de U7s naar Toekomst Menen. De aanwezige spelers waren Nicolas, Iben, Gilles, Tanvir, Ryan, Anas en Anouar. T. Menen begon direct gretig aan de wedstrijd en voor we het beseften stonden we al 2-0 achter. De ratjes schoten dan wakker en we konden al snel 2-2 gelijk komen. Het werd een mooie wedstrijd met 2 ploegen die elkaar waard waren en mooie kansen langs beide kanten. Het was aan de rust dan ook 3-4.In de tweede helft bleven we proberen om mooi te voetballen en liepen dan ook uit tot 3-7.We hebben ook gezien dat het toch lukt bij enkele jongens om op hun positie te blijven spelen wat toch een vooruitgang is. T.Menen prikte ook nog 1x en de einduitslag was dan ook 4-7. Dikke proficiat aan al de jongens voor de inzet en ook de supporters die aanwezig waren. Nog voor de statistieken de doelpuntmakers Ryan 4x ,Tanvir 1x en Gilles 2x. Tot dan

    01-10-2012 om 18:53 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u8a
    Wevelgem - SW U8A: 6-6 De ratjes begonnen snedig aan de wedstrijd & kregen de eerste open doelkans via Ian maar de bal ging er spijtig genoeg niet in. Integendeel ging de bal er onmiddellijk aan de overkant na een snelle omschakeling wel tegen de netten 1-0. De ratjes lieten de hoofdjes niet hangen & vochten terug. Dit resulteerde ook in een doelpunt via Tiziano 1-1. De ratjes kregen nog enkele kansjes maar scoren lukt toch zo moeilijk. Aan de overzijde redde Jarne enkele keren heel goed maar toch werd het 2-1. Het sein om de bordjes terug in evenwicht te brengen via goede actie Rimas legde Tiziano de 2-2 in het doel. Toch verloren we te veel de duels & kreeg de Wevelgemse spits veel te veel ruimte & kon hij er nog voor rust 3-2 van maken. Wij zelf hadden ook nog 2 kansjes via Gaultier & Tiziano maar de bal ging er niet in. Tijdens de rust wou ik meer inzet zien & dat gebeurde ook! Eerst scoorde alweer Wevelgem 4-2 maar daarna was het 15' zeer goede inzet van alle spelers die veel duels wonnen & Gaëtan-Ian brachten ons terug op 4-4. Dit 4e doelpunt was een prachtige aanval over verschillende spelers. De ratjes gingen verder op hun elan & na een zeer goed doorzetten van Mats werd het 4-5. Wevelgem liet zich niet doen & kwam terug gelijk 5-5. Het bleef spannend & na een goede aanval kon Ian ons terug op voorsprong schieten 5-6. Enkele minuten voor het einde stonden de bordjes terug gelijk 6-6. Tiziano kon nog even voor tijd met een mooie actie een doelkans ondernemen maar zijn bal strandde op de lat! We zagen vandaag een ploeg met 2 gezichten namelijk in eerste helft veel te braaf & in de 2e helft collectief met veel inzet! SW speelde met Jarne, Tiziano, Ian, Gaëtan, Jasper, Rimas, Gaultier & Mats.

    30-09-2012 om 19:38 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u7a
    SW HARELBEKE - MOESKROEN 26/9/12 Vandaag kregen we eens de kans om ons te meten met een ploeg uit 2de klasse. Er werd dan ook gevraagd om heel scherp aan de wedstrijd te beginnen en zo snel mogelijk te proberen om te scoren. De spelertjes deden dat PERFECT en grepen de jongens van Moeskroen onmiddellijk bij de keel en deze wisten niet wat hen overkwam. Na een kleine 5 minuten stond het dan ook al 2-0 na twee goals van Milo. Tussenin hadden we al enkele mooie kansen bij elkaar gevoetbald maar deze werden telkens gemist. Bij de eerste prik van Moeskroen was het ook raak voor hen en werd het 2-1. Onze ratjes waren echter niet onder de indruk van dat tegendoelpunt en gingen gewoon op hun elan door, kans na kans werd gecreëerd en we zagen echt een HEEL GOED SW Harelbeke. Dit resulteerde dan ook in een resem kansen, schitterende acties en een 7-4 ruststand. Volgende spelers konden nog scoren voor ons: Seppe, Sofiane 2X, Quinten en dan een duogoal van Milo en Mathis . Dit was weer een eerste helft om echt trots op te zijn als spelers! De tweede helft begonnen we weer op dezelfde manier en onze jongens bleven gewoon de tegenstander onder de voet lopen. Het werd al snel 9-4 na twee goals van Quinten. De voet werd wat van het gaspedaal gehaald en de jongens van Moeskroen kregen weer wat adem. Ze kwamen dan ook meer en meer in de match onder impuls van hun heel sterk spelende piloot (in de tweede helft). Ze kregen ook enkele mooie kansen maar onze keeper Milan was zo te zien niet van plan om zich zo maar te laten passeren en pakte uit met een paar heel knappe saves. Hij kwam ook een paar keer heel goed uit in de voeten van de tegenstander waar nodig. Maar niet vergeten dat we natuurlijk niet kunnen verwachten van Milan dat hij alle ballen uit zijn doel kan houden. Het werd nog 12-6 na een iets minder einde van de wedstrijd. Dat is natuurlijk wel normaal ook. Opmerkelijk was dat de jongens van Moeskroen moesten hopen op individuele acties van een tweetal spelers om kansen te krijgen en te scoren. Net het tegenovergestelde was dat weer bij ons, waar iedereen van onze ploeg gevaarlijk was na vlotte combinaties en slimme passing. Echt prachtig om naar te kijken voor iedere voetballiefhebber! Dat we dit nu al zien terwijl onze jongens nog zo jong zijn laat enkel het beste verhopen voor hun toekomst. Niet het belangrijkste maar toch nog even vermelden wie scoorde voor de ratjes: Quinten 2X, Mathis 2X en Anas. Nogmaals een dikke proficiat aan alle spelers! En naar goede gewoonte ook bedankt aan de supporters, hopelijk hebben jullie er even veel van genoten als ik . Speelden voor SW Harelbeke: Milan, Mathis, Milo, Quinten, Sofiane, Anas en Seppe.

    27-09-2012 om 20:19 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u8a
    U8a - Mouscron 6 - 14 26/9/12 Vandaag kregen we het bezoek van het sterke Mouscron. De ratjes hebben hun uiterste best gedaan & toonden ook bij momenten dat ze ook goed kunnen voetballen. Iedereen heeft vandaag voor elkaar gewerkt op het veld & daar ben ik als trainer ook heel blij mee! De ratjes begonnen goed aan de match & kregen een eerste kans via Gaëtan. Mouscron liet zich echter niet verrassen & kwam steeds gevaarlijker opzetten & scoorde dan ook 5x in de eerste 15 minuten. De ratjes milderden via een mooi doelpunt van Gaëtan. In het 2e kwartier bleven de ratjes zich verweren maar de score ging verder omhoog 1-8 aan de rust. Het 3e & 4e kwartier waren er ook kansen voor de ratjes die meer & meer weerstand boden aan de tegenstander. Tijdens het 3e kwartier konden we de score brengen op 4-12 & dat was door de niet aflatende inzet van alle spelers! Doelpunten werden dan gescoord door Mats met een stevige knal & Gaultier met een mooi geplaatst afstandsshot. Aan de overzijde had Jarne 4x een wereldsave in huis om geen doelpunt tegen te krijgen & Jasper hield ook het slot mooi op de deur. In het laatste kwartier konden de ratjes de score brengen op 6-14 na goals van Ian (altijd blijven geloven in de bal) & Tiziano (ook na inzet). In de eerste helft kregen we voetballes 1-8 maar in de 2e helft bleef de score op 5-6. Een zeer verdienstelijke prestatie van de ratjes die nooit opgegeven hebben vandaag! SW speelde met Jasper, Mats, Ian, Gaëtan, Tiziano, Jarne & Gaultier.

    27-09-2012 om 20:19 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u9s
    Verslag U9S : SWH - Blankenberge (zondag 23/09 - 10u) Blankenberge startte snedig en al snel stonden onze ratjes 0-5 achter. Maar een heel goed spelende Owen, bracht Abdelilah in de mogelijkheid om te scoren en zo stond het 1-5. SWH speelde vanaf dit moment mee, al was het Blankerberge die terug de score uitdiepte tot 1-6. Terug Abdelilah scoorde voor SWH, 2-6. Maar een vlot scorend Blankerberge ging door, en zo stond het 2-10 kort voor de rust. Ferre kon nog Hannes in stelling brengen en Hannes zette de rustcijfers vast op 3-10. Kort na de rust kon Blankenberge een bal van Hannes op de lijn redden, en vermeden zo de 4-10. Maar Blankenberge was scherper in de afwerking en overheerste in de duels, eindstand 3-15. Onze ratjes speelden gemotiveerd, maar moesten hun meerdere erkennen in een sterker Blankenberge. De penaltyreeks eindigde op 3-3, voor SWH scoorden Elian, Owen en Hannes.

    26-09-2012 om 21:06 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u14a
    Verslag - 14 Nationaal A - Crossing Schaerbeek Evere - Sporting-West.Harelbeke - 2-2 Na onze goede wedstrijd tegen KV.Woluwe-Zaventem trokken onze " Ratjes " met volle vertrouwen naar Crossing-Schaerbeek-Evere. Crossing nam de eerste twee aanvallen voor hun rekening met telkens een schot over doel. Harelbeke replikeerde met een aanval van op links doch het schot van Yassine ging voorlangs. We waren ongeveer 12 minuten ver toen Crossing een vrije trap mocht nemen en bracht de stand op 1-0. Kort daarop mocht Yassine via een vrijschop zijn kans wagen doch besloot pal in de Brusselse verdediging.Crossing zette vanop rechts een aanval op doch hun schot belandde in hoekschop kort genomen en door onze verdediging terug in hoekschop verwerkt.Harelbeke ging terug in de tegenaanval via Yassine doch diens schot werd gemakkelijk door de thuisdoelman gestopt.Onmiddellijk daarop mochten onze jongens een hoekschop nemen doch de poging van Charles werd door de thuisverdediging onschadelijk gemaakt.Twee minuten voor rusten dikte Crossing de stand op zodat we met een 2-0 achterstand naar de kleedkamers trokken.Op het slechte terrein kon Sporting-West de eerste helft zijn draai niet vinden en er moest in de tweede helft uit een ander vaatje getapt worden om iets naar Harelbeke mee te sprokkelen. Met volle overgave werd de tweede helft op gang getrapt en dit leverde onmiddellijk een hoekschop op doch de poging van Dwight miste zijn doel.Amper een paar minuten later kregen onze jongens terug een hoekschop door Charles binnen gewerkt.Met deze 2-1 kregen we terug een wedstrijd.Harelbeke rook dat er meer in zat en we kregen enkele kleine kansjes tot Charles de bal toegespeeld kreeg en in een tijd in de winkelhaak trapte.Wat een pegel,ja een wereldgoal zoals men zegt.Bij deze 2-2 kreeg Sporting-West vleugels en Crossing moest constant achtervolgen.Toen viel nog een rode kaart voor de thuisploeg.Harelbeke rook de overwinning en kreeg vier corners naeen doch Crossing was ook nog een keer gevaarlijk doch Bart deed wat hij moest doen.De 2-2 werd uiteindelijk ook de eindstand.Proficiat gasten.Je hebt nu voor de derde keer bewezen dat Jullie een 2-0 achterstand kunnen ongedaan maken.Zaterdag volgt een thuiswedstrijd tegen K.MSK.Deinze en wie weet houden we onze eerste driepunter aan huis. De selectie bestond uit - Bart - Gerti - Mathieu - Laurens - Sebastien - Siemen - Jarne - Abou - Dwight - Rodrigo - Charles - Yentl - Cobe - Ewoud - Yassine en Tom(opwarming Bart)

    26-09-2012 om 21:06 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u10a
    U 10A 22/09/12 SW HARELBEKE - TOHOUT 3 - 0 Met het bezoek van Torhout opnieuw een stevige klant. Matige start van de ratjes , we waren niet gedreven genoeg , bovendien maakten we dezelfde fout als voorgaande wedstrijden.Week na week hamert de trainer er op dat we zo snel mogelijk de flanken moeten opzoeken , maar steeds proberen we te voetballen door het overbevolkte centrum (de kids zien dit bij barca en willen dit gewoon nadoen , alleen wachten wij nog op onze messi , het schijnt dat hij op komst is). Enfin , we hadden alles onder controle , maar scoorden maar 1 maal in de eerste helft , een actie van onze pocketspits , en dat was te weinig. Zelfde spelbeeld bij het begin van de tweede helft , waar we nu wel aggressiever in duel waren en de wil om te winnen aanwezig was . Zo namen we stilaan de maat van groen-zwart . Na ong. 10 minuten beseften onze jongens dat we de bal beter konden laten rondgaan en zo de grote ruimte te benutten .(hadden ze dit intern afgesproken om zo lang te wachten ?) Nu zagen we wel het betere combinatiespel en dat vertaalde zich nog in 2 knappe doelpunten. Onze doelman verdient , samen met de verdediging en uiteindelijk de gehele ploeg een pluim omdat we de nul op het bord van de tegenstrever konden houden. Ook Torhout toonde bij momenten mooie combinaties en probeerde de voetballende oplossing te zoeken Als we spelen zoals het laatste kwart zullen de topclubs in dikke rijen aanschuiven om onze talenten weg te halen.Om hun mobilhome's te parkeren heeft swh al plaats voorzien.(lol) speelden voor SW HARELBEKE : Girbaud - Michiel - Emiel(1) - Edouard - Kenneth - Arthur(1) - Siebe - Andrès(1)- Kobe - Hannes

    24-09-2012 om 20:31 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u7s
    Op zondag 23 september speelden we met de U7s tegen Bissegem. Waren vandaag aanwezig: Anas(klein), Tanvir,Nicolas,Iben,Said, Anouar en Sandro. We wisten nog van vorig seizoen dat het geen gemakkelijke wedstrijd ging worden. We waren op ons goede. We begonnen gretig aan de wedstrijd en voor we het wisten stonden we toch al 0-3 achter. Anouar scoorde de 1-3 maar er was direct reactie van Bissegem en 1-4. Er werden eindelijk veel te gemakkelijk goals weggeven doordat er niemand gewend was om als laatste man te verdedigen. Anas kon toch nog de 2-4 maken met een zeer knap doelpunt. Dan kwam Bissegem terug opzetten en we gingen rusten met 2-8.De tweede helft begonnen we elkaar te vinden en namen de eerste 3 doelpunten voor ons rekening, gescoord door Iben, Anas en Tanvir. We geraakten niet meer verder en het werd uiteindelijk 5-11 als einduitslag. We onthouden ook nog dat we een nieuw spelertje in ons midden hadden namelijk Said, en ook de doelpuntmakers Anas 2x, Tanvir 1x, Anouar 1x en Iben 1x. Ook de supporters waren weer talrijk aanwezig.Volgende match naar Geluwe tot dan.

    24-09-2012 om 19:23 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belangrijk nieuws voor de SFEER DAG.
    Beste ouders , Soccerratjes , Mag ik jullie vragen om zo talrijk mogelijk aanwezig te zijn op onze sfeer dag op 07/10/12 . Er zal gezorgd worden voor heel wat rand animatie , paars witte flyer actie enz ... Onze u7 en u6 spelers krijgen de kans om samen met het eerst elftal op te lopen net voor de aftrap , inschrijven hiervoor doe je door te mailen naar nicolas.desloovere@telenet .be ! Samen met de trainers , afgevaardigden spelers en ouders willen we er opnieuw een geweldig feest van maken , samen een unieke sfeer creëren voor onze spelers van de jeugd en uiteraard het eerste elftal . We zijn ook nog steeds op zoek naar een nieuwe slogan om uit te hangen tijdens de wedstrijden van het eerste elftal , aarzel niet om jullie ideeën door te mailen naar de trainers . Samen sterk !! Mvg Algemeen coördinator onderbouw SW Harelkbeke Hoofd voetbalschool de soccerratjes Vanroosbeke Nordine 0473578071

    24-09-2012 om 19:23 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u8a
    SW U8A - RC Waregem: 6-11 De ratjes begonnen zeer goed aan de wedstrijd & speelden constant op de helft van RC Waregem. Doelkansen vloeiden aan de lopende band maar één probleem de bal gaat toch zo moeilijk tegen de netten! Toch scoorden we verdiend 1-0 na een mooie actie & dit na 5'. RC Waregem was nog niet 1x gevaarlijk geweest want alles zat mooi op slot achterin maar het noodlot sloeg toe nl. balverlies & bingo 1-1. De ratjes lieten de moed niet zakken & bleven aanvallen. Na een afstandstrap werd het 2-1. RC Waregem kwam terug op gelijke hoogte 2-2 maar al snel stonden de ratjes terug op voorsprong 3-2. We zagen tot aan de 20' een zeer goed Harelbeke maar dan gingen enkele foutjes de wedstrijd doen kantelen & stond het aan de rust 3-4. Geen man overboord want er stonden nog 25' op het programma maar het was RC Waregem dat sterker & steeds gevaarlijker werd. Uiteindelijk werden we ook verder op achterstand gezet & werd het 3-6. De ratjes bleven zich wel inzetten maar alweer ging het te moeilijk om een doelpunt te scoren. Halverwege stonden we dan ook 3-8 achter. Even leken de ratjes zich terug in de wedstrijd te knokken & milderden tot 6-9 maar het slotoffensief kwam terug van RC Waregem die uiteindelijk met 6-11 wonnen. Doelpunten werden gescoord door Ian, Mats, Jasper, Tiziano. Gaëtan, Jarne & Gaultier speelden ook mee. De les die we vandaag geleerd hebben is dat we beter moeten afwerken & veel minder al te gemakkelijk balverlies mogen lijden!

    23-09-2012 om 18:49 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag U7a
    SW HARELBEKE - KFC MARKE 23/9/12 Vandaag kregen we de kans om ons te herpakken na de mindere wedstrijd tegen Racing Waregem en dit thuis tegen Marke. Er werd gevraagd aan de spelertjes om scherp te starten en zo geschiedde ook. Van bij de eerste baltoets werden de jongens van Marke tegen hun doel gedrukt en werd kans na kans bij elkaar gevoetbald. Onze ratjes speelden een heel goede eerste helft en lieten mooie combinaties zien. De jongens van Marke wisten niet waar ze het hadden werden echt weggespeeld. Eén enkele keer konden ze overkomen en scoorden ook uit die kans. We gingen rusten bij een 9-1 stand. De eerste helft was echt om te genieten. We scoorden 9 keer en er werden nog meerdere kansen gemist. In de tweede helft was het zo wat hetzelfde spelbeeld al deden de jongens van Marke er alles aan om in de wedstrijd te komen. Ze konden een paar keer komen dreigen maar veel hielp dat niet en onze jongens bleven het heel goed doen. De eindstand was dan ook 16-1. Opnieuw kunnen we zeggen dat er veel kansen gemist werden. Als er 1 minpunt kan aangehaald worden vandaag is dat er soms niet rustig gebleven werd als we voor doel kwamen en verzuimden om de score nog verder uit te diepen. ALLE spelers hebben een heel goede wedstrijd gespeeld met veel overgave en inzet. Hopelijk zien we dat nog veel terug dit jaar, om te beginnen woensdag tegen Moeskroen. Ik zou toch graag al waarschuwen dat dit een tegenstander zal worden van een VEEL hoger niveau en dat we minimum zullen even goed moeten spelen om te kunnen winnen. Volgende spelers konden scoren voor de ratjes: Sofiane 3X, Quinten 6X, Mathis 2x, Milo 1X en Seppe 4X. Graag had ik nog eens benadrukt dat het niet is omdat je niet scoort dat je geen goede match gespeeld hebt, integendeel zelfs! EEN DIKKE PLUIM VOOR ALLE SPELERS!! Speelden voor Sw Harelbeke: Milan, Mathis, Sofiane, Quinten, Milo, Gilles en Seppe. En tot slot nog een dikke merci aan alle aanwezige supporters!!

    23-09-2012 om 14:53 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u10a
    U10 A LUINGNOIS - SW HARELBEKE 1 -4 15/09/12 Op het mooie , vochtige kunstgras was het voor de kids aanpassen aan de snelheid van de bal , dat toonde de opwarming ons alvast. We begonnen sterk aan de wedstrijd , na een mooie dubbelpass kwamen we op 0-1 . Daarna vergaten we te voetballen , en gingen we mee in het duelspel van de tegenstander , waar we bovendien veelal aan het kortste eind trokken .Net voor de rust viel de logische gelijkmaker . Na enkele positiewissels liep het in de 2 de helft een stuk beter inzake duelkracht , hoewel de toeschouwers op hun honger bleven zitten want het mooie samenspel bleef grotendeels uit .Enkel het 4 de doelpunt was een voorbeeld hoe het wel moet. Kortom , veel gevechtsvoetbal , we maakten enkele doelpunten meer dan de rood-witten , maar oogstrelend was het niet. Volgende week beter. Speelden voor SWH ; Girbaud - Heike- Emiel(1) - Edouard(1) - Kenneth - Arthur - Siebe - Andrès(1) - Kobe- Hannes (1)

    19-09-2012 om 19:45 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u11a
    Zaterdagmorgen en we stonden voor onze eerste busverplaasting ! Tegenstander was woluwe zaventem.... Onze ratten kwamen goed uit de startblokken ,met enkele mooie acties tot gevolg! Echter beetje volgens de gewoonte kwamen we opnieuw achter.. Na elf minuten stond het 1-0 voor woluwe.... Echter geen paniek bij de ratten want Milan zette de bordjes weer mooi gelijk met een lekker schot 1-1!! Tweede kwartie begon, en opnieuw pegelde woluwe er direct eentje binnen 2-1 ... Onze jongens probeerden het tij te keren , maar het was opnieuw woluwe die goed afwerkte 3-1.. Verscheiden pogingen om tegen te scoren ,mislukten enerzijds door tegenslag of anderzijds door een allerte keeper.. Derder kwartier, en yes daar lukt bijna alles... Chiandro toonde de weg en ja stand 3-2 Daar puurden de ratten de nodige adem uit en met een geweldige pegel vanuit het midden zette milan de bordjes mooi gelijk!! 3-3 Pompen of verzuipen om de overwinning toch nog binnen te halen, maar het was woluwe die de overwinningsgoal maakte mede door de hulp van de plaatselijke thuis ref!! Al bij al een knappe prestatie van onze u11!!! Speelden voor swh==> Leander Clarysse, Athur Decavele, Guillaume Rommens, Milan Adams, Bouwe Vlaeminck, Arno Sabbe Emiel Lansens , Mathias Beheydt,Chiandro Verschaeve,Leon Dehullu en Rune Babbylon

    19-09-2012 om 19:41 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    17-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u14a
    zaterdag - 15-09-2012 - Sporting-West.Harelbeke - KV.Woluwe-Zaventem - 4-6 Alle ingredienten waren aanwezig om een leuke pot voetbal te worden.Een uitstekende grasmat - een echt voetbalweer en twee gemotiveerde voetballende ploegen.Na de aftrap nam Woluwe de eerste aanval voor hun rekening doch echter zonder doelgevaar.De eerste echte aanval van onze " Ratjes " belandde in hoekschop weggewerkt door de Brusselse verdediging met kort daarop een doelpoging van Abou gemakkelijk gepakt door de bezoekende doelman.Het spel ging over en weer.Woluwe zette een aanval in vanop links waar het meeste gevaar school en hun nummer 11 plaatse een voorzet voor doel doch de kopstoot werd door Bart onschadelijk gemaakt.Na een kwartier spelen waren het onze jongens die ten aanval trokken.Eerst ging een schot ver boven en daarna werd een doelpoging van Charles gestopt.Yassine bouwde terug een aanval vanop links op zette voor doel doch Charles kon niet bij de bal.Kort voor rusten waagde Rodrigo ook nog zijn kans maar de Brusselse keeper was attent.Iedereen dacht net zoals tegen Eendracht Aalst met een 0-0 de rust in te gaan doch in de allerlaatste minuut werd het toch nog 0-1 voor Woluwe.Pech voor Sporting-West dat een knappe eerste helft gespeeld had. Na een zevental minuten in de tweede helft was het terug Yassine die een aanval vanop links opbouwde en voorzette doch Ewoud liep in de buitenspelval.Onze jongens zochten de gelijkmaker doch helaas een tweede Brusselse doelpunt zette Woluwe op een comfortabele 0-2.Velen dachten wedstrijd gespeeld doch kort daarop kreeg Harelbeke een strafschop genomen door Siemen die de Brusselse doelman geen schijn van kans gaf.Onze jongens voelden dat er meer in zat.Yassine veroverde de bal iets buiten onze speelhelft en liep recht op doel af,bleef kalm en plaatste de bal naast de doelman in de touwen.Van een volledige ommekeer gesproken doch van toen af was het echt geen wedstrijd meer voor hartlijders.Woluwe lichtjes uit hun lood geslagen probeerden het tij te doen keren doch deze keer liep Ewoud niet in de buitenspelval en zette Harelbeke zelfs op een 3-2 winst na een prachtige voorzet van Yassine.En er kwam nog meer.Gerti zette een mooie aanval op rechts op en stak gemeten door naar Siemen die Ewoud bediende en die de Woluwse doelman te vloeren nam.Echt een prachtig staaltje voetbal.Ja het werd 4-2 voor Harelbeke.Iedereen dacht dat Sporting-West op rozen zat doch de Brusselaars dachten er anders over en scoorden liefst nog 4 maal in het laatste kwartier.Héél jammer voor onze jongens, tot over de oren in zak en as doch een dijk van een wedstrijd hadden gespeeld.Ja een ouderwetse score die messchien beter op 5-5 was geeindigd en iedereen tevreden kon zijn.Maar voetbal kan hard zijn.De eindstand werd uiteindelijk 4-6 voor Woluwe.Proficiat gasten Jullie hebben de harten van onze supporters veroverd en wie weet rolt de bal iets beter zaterdag aanstaande op het veld van Crossing Schaerbeek Evere dat met 3-4 op eigen veld verloor van Dender. De selectie tegen KV.Woluwe-Zaventem bestond uit - Bart - Gerti - Jetze - Mathieu - Laurens - Siemen - Jarne - Abou - Dwight - Rodrigo - Charles - Yentl - Cobe - Ewoud - Yassine - Tom(opwarming Bart)

    17-09-2012 om 21:11 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag u7a
    Racing Waregem - SW Harelbeke Zaterdag 15/9/12 trokken we naar Racing Waregem om hun ploegje partij te geven. Van in het begin van de wedstrijd grepen de jongen van Waregem ons bij de keel en hadden we het heel erg moeilijk maar kans na kans werd gemist. Tegen de gang van het spel werd het dan toch 0-1 via Quinten. We bleven zwak spelen en al snel werd het dan ook 2-1 voor de Racing. Mathis kon gelijkmaken maar al snel daarna waren we weer op achtervolgen gewezen. Onze jongens beseften maar al te goed dat er veel beter zou moeten gespeeld worden om hier kans te maken om te winnen. Beetje bij beetje kwamen we meer in ons spel en zagen we alle goede dingen van de laatste weken en trainingen terug. Van dan af aan waren onze ratjes toch een stuk te sterk voor de Racing. In een tiental minuten ging het van 3-2 naar 4-7! We zagen een paar knappe goals, acties en enkele gemiste kansen. Dit was opnieuw het Harelbeke dat we elke week zouden willen zien. De goals kwamen van de voeten van Soufiane 2x, Milo 2x en Quinten. Maar het is niet omdat de andere jongens niet scoorden dat zij geen verdienste hadden in deze goals. IEDEREEN speelde deze 10 minuten HEEL goed. Voetbal is en blijft een ploegsport. De rust leek onze jongens echt geen deugd te doen want na de rust zagen we daar niets meer van terug. De tweede helft zagen we de zwakste prestatie van onze jongens sinds de start van het seizoen. Er leek niets meer te lukken en er was te veel ONNODIG balverlies. De jongens van Waregem zagen dat natuurlijk ook en wisten dat dit wel de kans zou zijn om ons te kloppen. Ze kregen enorm veel kansen en konden dat ook meerdere keren scoren. De eindstand was dan ook 11-9. Voor Harelbeke kon Quinten nog 2x scoren. Deze wedstrijd is het bewijs dat het niet iedere week makkelijk zal gaan en dat we ons moeten blijven concentreren en inzetten bij een voorsprong. Ook als we voor staan moeten we voor iedere bal vechten als we die verliezen. Maar zo'n dagen zijn niet meer dan normaal, iedere ploeg heeft wel eens zijn slechte dag, ook de grote ploegen. De trainingen zijn het bewijs dat we VEEL beter kunnen en dat zullen onze jongens zeker nog laten zien dit seizoen. Graag had ik nog eens vermeld dat ALLE SPELERS deze week hun penalty na de wedstrijd hebben gescoord tegen toch een sterke keeper. En ik had ook nog graag weer de vele supporters bedankt voor hun opkomst en steun! Op naar de volgende wedstrijd volgende week thuis tegen Marke! Speelden voor SW Harelbeke: Milan, Soufiane, Mathis, Quinten, Milo, Anas en Gilles.

    17-09-2012 om 19:33 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag u7s
    Op zaterdag 15 september trokken we met de U7s naar Racing Waregem. De aanwezige spelertjes waren Nicolas, Iben,Sandro,Robbe,Ryan, Anas en Tanvir. We wisten dat het geen gemakkelijke wedstrijd ging worden en waren dus op ons goede. Met 15min vertraging begonnen we aan de wedstrijd waardoor sommige jongens al met andere dingen bezig waren dan voetbal. We stonden dan ook direct 5-o achter .We hebben ons dan goed herpakt en kwamen met de rust terug naar 8-4.De 2 helft was er eentje van op en neer en langs beide kanten toch mooie kansen. Hier en daar een doelpunt die kon vermeden worden maar ondanks dit geeft toch iedereen hem volledig gegeven. We begonnen aan een inhaalbeweging met in de hoofdrol Ryan met als eindresultaat 14-10. De doelpunten werden gemaakt door Ryan 8x, Tanvir 2x. Zondag spelen we thuis tegen Bissegem,hopelijk dan ook terug met talrijke supporters, tot dan.

    17-09-2012 om 19:32 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag U11s
    De ploeg: Robbe (doel), Long, Matthieu, Rune, Maarten, Kas, Mohamed, Killian, Kylian, Angelo en Lander Vandaag de verre verplaatsing naar Woluwe op het programma, maar onze jongens begonnen toch goed aan de wedstrijd. Van bij de aftrap werd er goed samen gevoetbald en werd gezocht naar een opening in de verdediging. Maar na 2 minuten was er een snelle tegenaanval van Woluwe vanop de flank en keken we meteen tegen een 1-0 achterstand aan. Maar Harelbeke was niet van slag en kon al snel tegen scoren: een schot vanuit de 2de lijn van Maarten en onhoudbaar voor de keeper binnen: 1-1 na 3 minuten spelen. Het spel ging nu over en weer zonder grote kansen, maar in de 7de minuut kon Woluwe opnieuw scoren en stond het zo 2-1. In de laatste minuut van het eerste kwartier dwingen onze ratjes een vrije trap af: een tikje van Maarten en Rune die de bal mooi binnen krult, 2-2 na 15 minuten spelen en alles te herdoen. Het tweede kwartier begint opnieuw goed voor Harelbeke: Lander die de bal kan afnemen van een verdediger, maar zijn schot gaan naast. Maar daarna krijgen onze jongens het erg moeilijk. Woluwe speelt nu veel op onze helft en onze ratjes raken er niet echt meer uit. In 4 minuten tijd staat het opeens 5-2, en op het einde van het tweede kwartier kijken we zelfs tegen een achterstand van 7-2 aan. De kleine pauze is meer dan welkom. In het begin van de tweede helft komt Harelbeke, ondanks de grote achterstand, veel beter voor de dag. Woluwe heeft het moeilijk met de druk die Harelbeke nu ontwikkeld. In de 4de minuut is er een mooie actie met Angelo en Lander, het schot van Rune gaat jammer genoeg over. In de 6de minuut staat Lander goed geplaatst om de pas van de doelman te onderscheppen en trapt hij op doel, maar de vingertoppen van de doelman kunnen de bal nog net tegen de paal en buiten duwen. In de 7de minuut komt dan uiteindelijk toch het verdiende doelpunt: opnieuw een mooie combinatie met Angelo, Rune en Lander die afwerkt, 7-3. Harelbeke zakt nu opnieuw wat weg en in de 11de minuut kan Woluwe de 8-3 tegen de netten prikken. Robbe raakt daarbij gekwetst aan de vinger zodat we tegen het einde van het derde kwartier nog een doelpuntje slikken en het 9-3 staat. Het laatste kwartier blijven onze jongens er voor gaan: al snel gaat Lander alleen op doel af, maar zijn schot gaat net naast. In de 3de minuut dan Maarten, bezig aan een sterke wedstrijd, die de uittrap van de keeper onderschept en Lander mooi de diepte instuurt: 9-4. Maar Woluwe speelt nog rustig de wedstrijd uit en kan nog 2 keer scoren zodat de eindstand 11-4 wordt. Proficiat aan de ratjes voor hun getoonde inzet! Eindstand: 11- 4 (rust: 7-2) Doelpunten: Lander (2), Maarten (1), Rune (1)

    16-09-2012 om 20:16 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag U8a
    De ratjes speelden vandaag in Wielsbeke & kenden een zeer moeilijke start. Wij mogen de wedstrijd aanvangen & het stond onmiddellijk 1-0 voor Wielsbeke. De ratjes herstelden het evenwicht & konden de score in evenwicht brengen 1-1. Even later stond het zelfs 1-2 na een mooie aanval. Het was slechts 1 minuut dat we onze voorsprong vasthielden want even later stond het 2-2. Wielsbeke duwde nu door & de ratjes waren te weinig agressief in duel. Dit leidde tot een 5-2 voorsprong. Een hele sterke Ian bracht de ratjes terug in de wedstrijd met een mooie assist & een mooi doelpunt. Ruststand 5-4. Wie dacht dat we de les van in het begin geleerd hadden, kwam bedrogen uit want onmiddellijk na rust scoorde de thuisploeg 6-4. De ratjes knokten zich terug in de match & scoorden 6-5. Toch was het terug Wielsbeke die verder uitliep naar 8-5. Het sein aan de ratjes om toch nog te proberen de score in evenwicht te brengen & bijna lukte dit nog ook want we kwamen terug tot 8-7 met nog 5' op de klok. Het gelijkspel kwam er uiteindelijk niet meer & in de laatste seconden scoorde Wielsbeke de 9-7. Jammer van deze nederlaag maar volgende week zien we zeker en vast terug het betere SW Harelbeke. Doelpunten werden gescoord door Ian, Tiziano & Gaultier. Mats, Jasper, Gaëtan & Jarne waren de overige spelers in het team!

    16-09-2012 om 20:15 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeer belangrijk
    Beste ouders , Soccerratjes , Vanaf woensdag 05/09/12 verwachten we dat alle spelers uniforme kledij aan hebben op training ! Op woensdag zwarte shirt en op vrijdag wit shirt ! De blauwe t shirt is om op te warmen ! Op dinsdag binnen de voetbalschool de soccerratjes het oranje shirt van de soccerratjes !

    13-09-2012 om 19:19 geschreven door Nicolas  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Bloggen onderbouw
  • U8 bloggen

  • Bloggen middenbouw
  • U13a


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs