Houthalen-Helchteren bruist! Uw gemeente in woord en beeld!

24-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophaling grof vuil wordt duurder
Vanaf oktober wordt ophaling grof vuil flink duurder

Limburg.net is de afvalintercommunale die ons huisvuil ophaalt. Op geregelde tijdstippen organiseert deze organisatie, in overleg met onze gemeente, een ophaalronde voor grof vuil. Inwoners die grof vuil hebben en dit willen meegeven met de afvalophalers, maken een melding en de vrachtwagen komt op de voorziene dag je spullen oppikken. Voorwaarde is wel dat er een grof vuilsticker op plakt, een sticker ter waarde van 2,5 euro. Dat is het bedrag dat je vandaag betaalt voor het ophalen.

Maar die ophaling wordt weldra flink duurder. Vanaf oktober betalen inwoners van onze gemeente het maximumbedrag van 20 euro per ophaalbeurt! Een flinke verhoging. Aanstaande donderdag ligt deze verhoging voor op de gemeenteraad. Ook in andere Limburgse gemeenten zal deze verhoging worden doorgevoerd.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
22-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OKRA nodigt u uit
Klik op de afbeelding om de link te volgen Kubb-tornooi op Hengelhoef

OKRA-Limburg orgaiseert een Kubb-tornooi op donderdag 27 juni 2013 op de grasvelden aan het Kasteel Hengelhoef, Hengelhoefdreef 2 te Houthalen-Helchteren.

Om 13.00u starten de inschrijvingen met uitleg van de spelregels; de wedstrijden starten om 13.30u met een voorzien einde tegen 16u30.
De deelnameprijs is 4 euro pp of 24 euro per ploeg, koffie en taart inbegrepen. Een ploeg bestaat verplicht uit 6 deelnemers. Inschrijven met meerdere ploegen is mogelijk.
Meer info: patricia.schoenaers@okralimburg.be.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vogels kijken
Klik op de afbeelding om de link te volgen Parkieten- en kromsnavelbeurs

De Limburgse Parkieten Club organiseert weer haar bekende parkieten- en kromsnavelbeurs en dit op zondag 23 juni van 06.30 tot 11.30. Wil je er ook een kijkje gaan nemen, dan ben je meer dan welkom. De vogels verzamelen in zaal Berkenveld in de Bakkersstraat. Je zal er talrijke parkieten en papegaaien kunnen bewonderen en eventueel kopen. Gezelligheid, verse soep of een lekker pintje zijn steeds aanwezig.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schotse wolken
Eerste roman voor Kelly Loos

Kelly Loos uit onze gemeente is een licentiate in de taal- en letterkunde. Ze houdt van schrijven en ze heeft een passie voor Schotland. Twee ingrediënten die er toe geleid hebben dat Kelly zopas haar eerste zelfgeschreven roman presenteerde.
Met 'Schotse Wolken' brengt Kelly het verhaal van Lene en Jonathan, twee tegengestelde personen die mekaar in Schotland ontmoeten. Al snel blijkt dat het niet klikt tussendeze twee heel verschillende mensen. Maar gaandeweg lijkt het wel alsof er van dat vreemde Schotland iets magisch uitgaat...
De roman is uitgegeven bij Vertelpunt Uitgevers. Alle info vind je op www.vertelpuntuitgevers.be.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Besparingen treffen nu ook poetsdienst
Klik op de afbeelding om de link te volgen OCMW stoot poetsdienst af

Het OCMW-bestuur besliste afgelopen donderdag om de poetsdienst af te stoten. Inwoners die tot nu gebruik maakten van deze dienst, zullen eerdaags een bezoekje mogen verwachten van een medewerker van het OCMW waarin de afschaffing wordt toegelicht en waarbij een alternatieve oplossing wordt aangereikt. Het is immers het opzet om de klanten van deze dienst, voornamelijk oudere inwoners (in totaal gaat het om een 40-tal personen) toe te leiden naar de poetsdiensten die het PWA aanbiedt. Op die manier hoopt men dat de cliënten weinig hinder ondervinden van deze stopzetting. Feit is wel dat deze cliënten na vaak jarenlange dienst afscheid moeten nemen van hun vaste poetshulp.

Gezinshulp
De personeelsleden die de voorbije jaren vanuit het OCMW deze poetsdienst bemanden, worden elders ondergebracht in ofwel het OCMW-personeelsbestand, ofwel het personeelsbestand van het gemeentebestuur. Zij zullen, in overleg, andere taken toebedeeld krijgen. In totaal gaat het om een tiental medewerksters. 
Belangrijk is wel dat niet de volledige poetsdienst werd stopgezet. Hulpbehoevende inwoners die de poetsdienst, waarbij poetshulp thuis de cliënten komt ondersteunen, combineren met andere zorgverstrekking (gezinshulp) kunnen wel nog op de diensten van het OCMW blijven rekenen. 

Budget
De stopzetting van deze poetsdienst kadert in de budgettaire besparingsoefening die het gemeente- en OCMW-bestuur doorvoert. Eerder werden de contracten van zes tijdelijke personeelsleden eveneens stopgezet. Ook deze personeelsleden waren actief in interne poetsdiensten, onder meer bij De Sijsjes en Vinkenhof. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Compensatie voor bewoners Gorisberg
Klik op de afbeelding om de link te volgen Bewoners Gorisberg krijgen compensatiebedrag

Zowat een jaar geleden namen een aantal ouderen hun intrek in de gloednieuwe serviceflats van residentie Gorisberg. "Echter voor een deel van de nieuwe residenten verliepen de eerste maanden van hun verblijf in de residentie niet van een leien dakje", aldus OCMW-raadslid Bert La Lau. "Een aantal serviceflats vertoonde nog gebreken en enkele flats waren ook nog niet volledig afgewerkt. Bovendien, en dat was het grootste euvel voor velen, was de buitenaanleg van het terrein nog niet afgewerkt. Dat zorgde ervoor dat een 15-tal flats lange tijd geen terras hadden. Ondanks het feit dat de serviceflats niet volwaardig gebruikt konden worden, moesten de residenten wel de volledige huurprijs betalen. Een aantal van de gedupeerden klopte aan bij het OCMW-bestuur in de vorige legislatuur. Zij vroegen een financiële compensatie voor het ongemak. Omdat die compensatie uitbleef, contacteerden deze mensen ook mij als raadslid met de vraag of hier iets aan gedaan kon worden. In overleg met de collega's in het OCMW-bestuur is nu beslist dat er een tegemoetkoming volgt. Morgen, donderdag, zal de OCMW-raad zich uitspreken over de voorgestelde compensatieregeling waarbij aan 15 residenten een financieel compensatievoorstel zal worden overgemaakt."
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandalisme

Leegstaand rusthuis doelwit van vandalen

Vandalen richtten schade aan in het oud gedeelte van het rusthuis in de Lunstraat. Ze sloegen ramen stuk, spoten de brandblusapparaten leeg en draaiden brandkranen open.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallende 'reddingsoperatie'
Brandweer bevrijdt jongetje uit speelautomaat

Een zevenjarig jongetje uit Lummen moest zondagnamiddag door de brandweer van Genk worden bevrijd. Het kind zat met zijn arm klem in een speelautomaat met grijparm. De brandweer kon hem bevrijden door de onderzijde van de ­automaat te demonteren. De jongen bleef rustig en liep slechts een lichte schaafwonde op. De feiten gebeurden in de sporthal in de Vogelkersstraat in Houthalen-Helchteren. De jongen was daar met zijn grootvader, die zaalvoetbal speelt, en mocht zijn kans wagen op het speeltoestel. Met de grijparm kon hij een speeltje pakken, maar bij het lossen blokkeerde het mechanisme. De jongen probeerde vervolgens met de rechterarm alsnog via de openingsschacht het hebbeding te nemen, maar raakte daarbij gekneld. (bron: Nieuwsblad)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taxus redt levens
Klik op de afbeelding om de link te volgen Inzamelactie vers Taxussnoeisel

Onze regio is één van de weinige plaatsen in de wereld waar ‘Taxus baccata’ erg veel voorkomt, vaak in de vorm van een haag. De jaarlijkse aangroei van deze plant bevat een stof die onontbeerlijk is bij de productie van kankerremmende medicijnen. De productie van één kilo zuivere baccatine vereist maar liefst twaalf ton vers taxussnoeisel.

Om zoveel mogelijk vers Taxussnoeisel in te zamelen, komt de organisatie het bij u thuis gratis ophalen. Dat gebeurt dezelfde dag of de dag nadat u gebeld heeft voor de ophaling. Het snoeisel kan verzameld worden in grote zakken die u eveneens gratis kan bekomen door te bellen naar onderstaand nummer. Zo zorgen we ervoor dat er geen snoeisel en dus ook geen waardevolle stof verloren gaat.

De ophaling gebeurt gratis van eind mei tot oktober. Het snoeisel dient vers, droog en niet dikker te zijn dan ongeveer 1 cm.Bel voor gratis zakken en meer info naar 0472 814 690.

Meer info: www.gratistaxusophaling.be.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Helson viert feest
Klik op de afbeelding om de link te volgen Promotiebal voor FC Helson

De spelers en bestuur van KFC Helson Helchteren vieren op zaterdag 15 juni 2013 de promotie naar de hoogste provinciale voetbalafdeling.
Na de officiële plichtplegingen is er omstreeks 20u30 een grootse party met DJ Moon. Van 21u00 tot 24u00 zal frituur en broodjeswagen Pascal zorgen voor de hongerige magen.
Iedereen is van harte welkom.

Meer info: http://www.fchelson.be

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
14-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportdag voor gemeentepersoneel
Gemeentelijke diensten gesloten op 18 juni

Alle gemeentelijke diensten en het containerpark zullen op 18 juni gesloten zijn. Dit naar aanleiding van de jaarlijkse sportdag voor het gemeentepersoneel.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braderie
Op koopjesjacht in Helchteren

Het komende weekend organiseren de handelaars van Helchteren hun jaarlijkse grote zomerbraderie. Op zaterdag en zondag zijn heel wat handelszaken open voor het publiek. Maar u kan niet enkel op koopjesjacht. Er is immers ook een heleboel randanimatie voorzien met onder meer sfeervolle muziekoptredens.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
12-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijzonder volk bij Staf Timmers
Klik op de afbeelding om de link te volgen Amerikanen ontdekken 'Het Verloren Paradijs' van Staf Timmers

Afgelopen donderdag ontving Staf Timmers een groep Amerikanen in zijn beeldentuin 'Het Verloren Paradijs'. "Het waren 20 leden van de 'Hardy Plant Society Mid-Atlantic Group' die de tuin bezochten", aldus Staf. "Het bezoek kaderde in een tiendaagse Europese rondreis van deze mensen. Vorig jaar bracht een delegatie al een prospectiebezoek. Op basis hiervan werd besloten dit tuinbezoek in te plannen in het reisschema."

Beautiful
De bezoekers konden 'Het Verloren Paradijs' absoluut smaken. "Gedurende enkele uren keken de 20 Amerikanen vol bewondering naar de inrichting van de tuin, de variatie aan planten en de talrijke bronzen beelden. De vraag die het vaakst naar voren kwam, was hoe één man dit paradijs kon creëren én kan onderhouden. Een dergelijke tuin hadden ze nog nooit gezien. In Amerika komt dit soort tuinen niet voor. Veel planten waren bovendien onbekend voor hen. Je kan je niet voorstellen hoe vaak ik het woord 'beautiful' die middag door de tuin heb horen waaien", glimlacht Staf.

In het atelier luisterden ze met veel interesse naar de uiteenzetting die Staf gaf over het ontstaan en de realisatie van een bronzen beeld. Na een hapje en een drankje zette de groep haar reis verder. "Het afscheid was hartelijk", aldus Staf. "De groep fluisterde me toe dat ze vermoedelijk het mooiste van de rondreis die middag al beleefd hadden. Tja, zo'n warme woorden doen deugd natuurlijk he..."

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandalisme
Chirolokalen opnieuw doelwit van vandalisme

Het lijkt stilaan een traditie te worden: de chirolokalen op Meulenberg waren afgelopen dagen opnieuw het doelwit van vandalen. De voorbije weken waren de gebouwen aan de Bakkerstraat al meermaals slachtoffer van vandalisme. Hierbij werden ramen vernield, lampen stukgeslagen, gordijnen losgerukt...
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rookpluim door brandende folie
Brand op Remo-site in Helchteren

Dinsdagavond werden buurtbewoners opgeschrikt door een donkere rookpluim, afkomstig van de Remo-site in Helchteren. De afdekfolie van een stortzone vatte er vuur en dat leverde een zwarte rookwolk op. De brandweer kwam ter plaatse maar in tussentijd had het personeel van de Remo-site al met zand de vuurhaard grotendeels geblust.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
10-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Investeringen in fietspaden
Klik op de afbeelding om de link te volgen Vier toeristische fietspaden worden onder handen genomen

De voorbije gemeenteraad merkte S&D op dat er in het budget voor 2013 een wel erg krap bedrag voorzien is op de post 'buitengewoon onderhoud van de wegen, voetpaden en fietspaden'. "We stelden dan ook de vraag aan bevoegd schepen Pollers welke voet- of fietspaden men met dit bedrag het komende jaar wil aanpakken", aldus gemeenteraadslid Stijn Van Dingenen. "Immers, heel wat voetpaden en fietswegen zijn dringend aan herstelling toe. Met het beschikbare budget kunnen er in 2013 echter weinig investeringen gebeuren aan deze voet- en fietspaden en dus wilden we weten welke prioriteiten het bestuur dit jaar legt en welke wegen worden aangepakt."

Toeristisch
Uit het antwoord van schepen Pollers blijkt dat er in 2013 wordt ingezet op vier toeristische fietspaden die met dit budget onder handen zullen worden genomen. Concreet gaat het om volgende toeristische fietspaden:
-- Wolfsdal (voor 96.441 euro)
-- Hoevestraatje (voor 46.778 euro)
-- Europarklaan (voor 50.384 euro)
-- Palingstraat (voor 22.990 euro)

De voorziene bedragen zullen worden aangewend om deze fietspaden van een grondige onderhoudsbeurt te voorzien. Hierbij wordt er ook gerekend op een financiële tussenkomst vanuit het provinciebestuur en dit in de vorm van een subsidie ten bedrage van zo'n 85.000 euro. Omwille van deze provinciale tussenkomst en gelet op de toestand van deze (toeristische) fietspaden werd dit het prioriteitenlijste voor het komende jaar. De uitvoering van de werken zal wel naar alle waarschijnlijkheid pas in 2014 van start gaan.

Met het beperkte overschot op het betrokken budgetartikel zullen plaatselijke herstellingen aan de slechtste wegen binnen onze gemeente worden uitgevoerd.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
07-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uniek duet kruidt eerste album van Robby Longo
Robby Longo pakt in september uit met eerste album

In september zal het eerste album van de nummer twee van The Voice van Vlaanderen Robby Longo verschijnen. Het album herbergt vooral covers van zangers als John Denver en Glenn Campbell. Opvallend is ook het duet dat Robby opneemt samen met schlagerzanger Christoff. Het duo brengt het nummer C'est la vie (you never can tell) van Emmylou Harris. Een ambiancenummer dat ongetwijfeld zal aanslaan.
Ondanks een overvolle muzikale agenda blijft Robby de komende maanden zijn muzikale carrière combineren met zijn job als vrachtwagenchauffeur.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tragisch ongeval
Woningbrand kost het leven van bewoonster

Afgelopen nacht heeft een bewoonster het leven gelaten bij een woningbrand. In de Saviostraat trof de brandweer het levenloze lichaam aan van een vrouw. In hetzelfde huis woedde even daarvoor een hevige maar korte brand die zich vooral in de keukenruimte voordeed. Het vuur doofde echter vanzelf, vermoedelijk door een gebrek aan zuurstof. Dat zou meteen ook de oorzaak zijn van het overlijden van de vrouw. Een gerechtelijk onderzoeksteam kwam ter plaatse en uit de eerste bevindingen bleek deze prognose meer dan waarschijnlijk. (bron: hbvl)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
06-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Kruis reikt brevetten uit
Elf nieuwe gebrevetteerde Rode Kruishelpers

Ze zijn er een tijdje tussenuit geweest, maar onlangs startte het Rode Kruis - afdeling Houthalen-Helchteren opnieuw een cursus Eerste Hulp en Helper op. Elf personen namen deel aan deze opleiding en ze brachten het er allemaal puik vanaf. Zopas ontvingen ze dan ook allemaal een brevet. Positief is ook dat een viertal van deze nieuwe gebrevetteerde helpers zich al aanmeldde om actief mee te werken binnen de lokale Rode Kruisafdeling.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulp voor cafetaria en restaurantmiddagen gezocht
Perron-Oost zoekt vrijwilligers

Dienstencentrum Perron-Oost is dringend op zoek naar extra vrijwilligers voor de cafetaria en de restaurantmiddagen. Als vrijwilliger kom je er terecht in een fijne groep van gemotiveerde, enthousiaste collega-vrijwilligers. Er wordt veel werk verzet om het de bezoekers naar de zin te maken, maar intussen is er ook ruimte voor sociale contacten, vriendschappen en veel plezier. Kortom, je krijgt heel wat waardevols terug voor jouw inzet.

Heb je zelf interesse of ken je iemand voor wie dit misschien iets kan zijn? Aarzel dan niet en neem contact op met centrumleider Cindy Gust:
-- aan de balie van Perron-Oost: Kastanjestraat 7A, Houthalen-Oost
-- telefonisch op het nummer 089 460 480 
-- of via mail:  perronoost@houthalen-helchteren.be

Meer informatie vragen kan altijd en is uiteraard altijd vrijblijvend. We maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek en bekijken dan samen of vrijwilligerswerk iets voor jou is. Graag tot binnenkort!
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Foto
Beste lezer,
welkom op deze blog waar je dagelijks nieuws uit onze gemeente vindt. Zelf iets te melden, geef me een seintje!
Groeten,
Stijn Van Dingenen
E-mail mij

Volg het nieuws van Houthalen-Helchteren ook op facebook:

Inhoud blog
  • 32ste tentoonstelling van rashoenderclub Het Scharrelhoen
  • Infosessie over elektrische voertuigen in Greenville
  • Rommelmarkt op Kelchterhoef
  • Arrestaties in drugsonderzoek
  • Volks landbouwgebeuren op 't Sonnis
  • Integratie-ambtenaar moet inbedding asielzoekers in woonbuurt verbeteren
  • Misschien is judo wel joúw sport!
  • Gemeente schenkt 1000 euro aan vzw Chautaara
  • Heide stilaan op zijn mooist
  • Slachtbonnen zullen 5 euro kosten
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Vindt u dat er een tijdelijke brug moet komen aan het kruispunt Grote Baan - Koolmijnlaan?
    ja
    neen
    Bekijk resultaat

    Laatste commentaren
  • offerschande (Equal)
        op Biedt nieuwe slachtinrichting oplossing voor offerfeest?
  • integratie-ambtenaar (Oma)
        op Integratie-ambtenaar moet inbedding asielzoekers in woonbuurt verbeteren
  • aquagym (zwemles)
        op Aquagym
  • een eigen kijk op kosten (schaapjesteller)
        op Biedt nieuwe slachtinrichting oplossing voor offerfeest?
  • {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Hieronder vindt u interessante webadressen uit onze gemeente:


    http://users.telenet.be/jww  
    www.actiefww.com  
    www.avthouthalen.be

    www.bc-helchteren.be

    www.bchouthalen2000.be
    www.bennewed.be

    www.broederkring.be

    www.chirohelchteren.be

    www.chirohelchteren.org

    www.cosimo.be/Meulenberg 

    www.danzav.centerrall.com

    www.dbchouthalen.be

    www.debiekorf.be

    www.delijn.be

    www.denoordzuid.be

    www.diabolichell.be

    www.donboscohelchteren.be

    www.doopie.be 

    www.dropshot.be

    www.fchelson.be

    www.fphouthalen-genk.be

    www.gezinsbond-helchteren.be

    www.groenhouthalen-helchteren.be

    www.gr5wandelaarshelchteren.be
    www.helchterenvv.be

    www.hengelhoef.net
    www.khhoeverheidegalmlillo.be

    www.home.scarlet.be/albert.vandijck

    www.hondenschoolderoedel.be

    www.houthalen-helchteren.be

    www.houthalen-helchteren.cdenv.be
    www.houthalen-helchteren.davidsfonds.be 

    www.houthalensracingteam.be
    www.hvchelchteren.be  

    www.illusio.be

    www.infogids-online.be

    www.jckreasa.be

    www.jeugdhuisthebassment.be

    www.kelchterhoef.be

    www.kreasa.be

    www.ksjhouthalen.be

    www.kwbhelchteren.be

    www.lachfestival.be

    www.lgcc.be
    www.limburgadembenemend.be

    www.mish-mash.be

    www.molenheide.be

    www.mrk-houthalen.be

    www.oc76.be

    www.parkfc.be

    www.poppunt.be

    www.rimo.be

    www.rotary-houthalen.be

    www.schooldeschakel.be

    www.sdhh.be
    www.selishouthalen.be

    www.terdolenfietshappening.be

    www.tvl.be

    www.userstelenet.be/
    ttcpalethouthalen
      
    www.villabasta.be

    www.vlabus.be
    www.wschelchteren.be

    http://www.hhoost.be/
    wijkvereniging/

    Het adres van uw vereniging of organisatie staat er nog niet bij? Geef het ons door en wij voegen het toe.

    Zoeken in blog

    Archief per maand
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
    Startpagina !
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    >

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs