Houthalen-Helchteren bruist! Uw gemeente in woord en beeld!

18-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kermisweekend
Klik op de afbeelding om de link te volgen Kermisambiance in Helchteren en Houthalen-Oost

Tijdens het pinksterweekend zullen de wijken Helchteren en Houthalen-Oost bruisen van de kermisambiance. In het centrum van Helchteren wachten tientallen kermiskramen op een plezant publiek. Naast de attracties zijn er ook tal van activiteiten gepland. Zo wordt op zaterdagnamiddag de Pinkstertrofee gereden: een wielerwedstrijd voor eliterenners en beloften.

Bruisende café's
Ook Houthalen-Oost wordt helemaal ondergedompeld in de kermissfeer. Op het Lindeplein staat de pinksterfoor opgesteld. De omliggende horecazaken doen dit jaar een extra duit in het zakje door elke avond van het pinksterweekend uit te pakken met live muziek. Verschillende bands en DJ's passeren de revue. Ambiance verzekerd! Op zaterdagavond ondersteunen de lokale handelaars het kermisgebeuren met in de avonduren een spetterend muzikaal vuurwerk.

Markt
Hopelijk gooit het minder goede weer niet teveel roet -of regen- in het eten en kan op maandag de grote pinkstermarkt in Houthalen-Oost rekenen op honderden bezoekers. De marktkramers stallen hun waren uit tussen 15 en 19 uur op de Tulpenstraat, het Lindeplein en de Edelweisstraat.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde nacht op rij problemen in Meulenberg
Vandalisme in Meulenberg houdt aan

Vandalen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag voor de derde nacht op rij opnieuw huisgehouden in Meulenberg. Ze lieten hierbij een spoor van vernieling achter. Het ontmoetingscentrum in de Bremstraat werd getroffen: er sneuvelden een aantal ruiten. Ook een woning op de Kerklaan moest datzelfde lot ondergaan. De vandalen gebruikten glazen flessen om de ruiten in te gooien.  
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internetbankieren
Infosessie rond internetbankieren

Op vrijdag 17 mei kan iedereen terecht in het dienstencentrum Perron-Oost voor een infosessie rond internetbankieren. Het thuis via je computer regelen van je bankzaken is steeds meer ingeburgerd. Maar het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wie er vragen over heeft, kan zich op vrijdag 17 mei om 10 uur aanmelden in het dienstencentrum voor een gratis workshop. Een professionele lesgever van Digidak geeft er alle uitleg die nodig is om aan de slag te kunnen! Best schrijf je je wel vooraf in.

Lokaal Dienstencentrum Perron-Oost? Kastanjestraat 7A - Houthalen-Oost, tel. 089 460 480, perron.oost@houthalen-helchteren.be.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lidl wil naar Houthalen komen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Lidl wil zich vestigen in gebouwen O'Cool

Sinds een aantal maanden is de O'Cool winkel langs de Grote Baan in Houthalen gesloten. Een reeks O'Cool vestigingen in ons land moesten wegens reorganisatie de deuren sluiten en de winkel van Houthalen zat hier helaas bij. Sinds de sluiting staat het winkelpand leeg. De warenhuisketen Lidl is echter geïnteresseerd. Lidl zou in het pand van het voormalige O'Cool graag een lokale vestiging van haar warenhuis onderbrengen.

Echter, de vergunningsprocedure loopt niet van een leien dakje. Bij de aanvraag tot vestiging moet Lidl een advies vragen aan heel wat instanties, onder meer bij het gemeentebestuur. Hierbij gaf ons lokaal bestuur voorlopig een negatief advies voor de komst van Lidl. Als argumenten haalt het bestuur aan dat de mobiliteitsknelpunten rondom de warenhuisligging niet voldoen om nog een bijkomend grootwarenhuis in deze zone aan te kunnen. Het is algemeen bekend dat het kruispunt van de Koolmijnlaan en de Grote Baan nu al dagelijks erg verzadigd is.
Lidl bekijkt nu of er mogelijkheden zijn om dit advies om te keren en alsnog een vestiging in deze gebouwen te kunnen realiseren.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (23 Stemmen)
>> Reageer (1)
13-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de liefhebbers van Spaanse flamenco...
Klik op de afbeelding om de link te volgen Spaanse avond

Op zaterdag 1 juni organiseert Flamencoschool La Juana in samenwerking met haar leerlingen een supertoffe Spaanse avond in cc Casino. Tijdens deze fiesta kan je genieten van een mooie flamencoshow met live muziek. Zangers en flamenco-gitarist zijn van de partij! Nadien wordt iedereen welkom geheten op een echte Spaanse fiesta met de live-band Chico y Altamira.
De paella, wijn, cava en uiteraard Spaanse muziek en danseressen zullen niet ontbreken...
Mis dit uniek feest niet!
Meer info: flamenco-samina@hotmail.com.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw ongewenst bezoek in chirolokalen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandalen in chirolokalen Meulenberg

Het chirolokaal in de Bakkersstraat op Meulenberg heeft opnieuw vandalen over de vloer gekregen. De ondeugden braken een raam open om binnen te geraken. Eens dat gelukt was, vonden ze er niets beters op dat lampen kapot te slaan, gordijnen te vernielen en andere baldadigheden uit te steken. De politie startte alvast een onderzoek.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
12-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zin in een rol bij voetbalclub Park FC?

Park FC zoekt nieuwe medewerkers

Voetbalclub Park FC is nog op zoek naar bijkomende medewerkers en bestuursleden. Enthousiastelingen die willen meewerken aan de dagelijkse werking van de club, zijn welkom. Wien interesse heeft, kan zich aanmelden bij één van de bestuursleden.
Meer info: www.parkfc.be.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schapen scheren
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wollige namiddag bij Limburgs Landschap

Aanstaande zondag 19 mei kan je in het bezoekerscentrum van Limburgs Landschap op domein Hengelhoef terecht voor een educatieve namiddag en dit van 14 tot 16 uur. Centraal hierbij staat het schaap. In het bezoekerscentrum kan je aan de hand van een interactieve tentoonstelling het belang van het schaap voor ons landschap ontdekken. De expo vertelt over het leven van de schapen op de heide en het belang van hun begrazing.

Daarnaast kan je in de schapenstal meebeleven hoe de schaapscheerder de dieren ontdoet van hun wintervacht. Een unieke belevenis voor jong en oud.
Meer info: www.limburgs-landschap.be.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
10-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote agilitywedstrijden bij De Roedel
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hondenschool De Roedel verwacht meer dan 300 honden

Op zaterdag 11 mei organiseert hondenschool De Roedel in Helchteren een grote agilitywedstrijd. De club verwacht meer dan 300 deelnemende honden. Agility is een behendigsheidssport voor honden. Het opzet is dat de hond op een zo snel en beweeglijk mogelijke manier een hindernissenparcours aflegt. Hierbij wordt hij geleid door zijn begeleider.

De wedstrijden starten om 10.00 uur en lopen tot 16.00 uur. Er zijn drie ingerichte terreinen die voor de wedstrijden worden gebruikt. De honden zullen in verschillende categorieën aantreden. Iedereen is welkom om dit mooi gebeuren bij te wonen.

Meer info: www.hondenschoolderoedel.be.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GP Maarten Wynants
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wielerfeest in Helchteren

Op zaterdag 11 mei zal Helchteren weer helemaal in de ban zijn van het wielrennen. Naar jaarlijkse traditie vindt er die dag de 7de trofee Maarten Wynants plaats. Enkele toprenners, waaronder Jelle en Denis Vanendert komen aan de start. Om 14.30 uur start de Pro Challenge Helchteren: een wielerkoers voor eliterenners. De wedstrijd loopt over 169 kilometer: 10 rondes van 16,9 km.

Om 18.30 uur is het dan de buurt aan de inwoners. Dan gaat immers de inwonerskoers van start. Onze lokale renners zullen een parcours van 47,3 km afleggen. Het hoofdkwartier van heel dit wielergebeuren ligt op de Helzoldstraat. Iedereen is welkom om dit feest mee te beleven. Na afloop van de inwonerskoers neemt een DJ alles over. Dat leidt ongetwijfeld tot een gezellig sfeervol volksfeest. 

Meer info: www.prochallengehelchteren.be. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)
07-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogelijke tracés voor sneltramverbinding voorgesteld
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Spartacusproject ligt ter inzage

Nog tot 5 juni 2013 ligt het kennisgevingsdossier van het Milieueffectenrapport voor de sneltramlijn Hasselt – Neerpelt – Lommel ter inzage bij de gemeente Houthalen-Helchteren. 

“Deze sneltramlijn is beter bekend als het Spartacusproject”, klinkt het bij de Lijn. “Het Spartacusproject is een project van De Lijn met als doel Limburg te ontsluiten met hoogwaardig en efficiënt openbaar vervoer. De ruggengraat van dit project wordt gevormd door drie sneltramlijnen waarbij de lijn Hasselt-Neerpelt-Lommel door de gemeenten Zonhoven en Houthalen-Helchteren passeert.”

Welk tracé deze sneltramlijn precies zal volgen, ligt nog niet helemaal vast. “Vooraleer men tot een definitieve keuze komt, moeten al de mogelijkheden tegen elkaar afgewogen worden. Zo moet er onder meer een plan-MER studie worden uitgevoerd om zicht te krijgen op de milieueffecten bij de komst van deze tramverbinding. Een eerste stap hierbij is het ter inzage leggen van de kennisgevingsnota. Deze nota dient om de inwoners van de betrokken gemeenten op de hoogte te brengen van de plannen en de mogelijke gevolgen voor de omgeving. Hierbij kunnen de inwoners opmerkingen en aanvullingen overmaken.  Formele bezwaarschriften tegen het plan indienen, kan later tijdens een openbaar onderzoek."

De kennisgevingsnota is in te kijken tijdens de openingsuren van het gemeentebestuur. (foto: spartacuslimburg.be)

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open VLD dient nooddecreet in
Open VLD wil omleidingsweg forceren via nooddecreet

Als het van Open VLD afhangt, wordt de komst van de omleidingsweg geforceerd via een nooddecreet. De partij stelde vandaag haar voorstel van nooddecreet voor, bij monde van Patrick Dewael, Marino Keulen en Dirk Van Mechelen. Dit decreet moet volgens Open VLD voorkomen dat de realisatie van het sluitstuk van de Noord-Zuidverbinding opnieuw jarenlang vertraging oploopt. De partij hoopt alvast een grote politieke meerderheid te vinden die dit nooddecreet steunt.

Procedurefout
De Vlaamse regering lijkt niet geneigd de decretale weg te kiezen, erkende Dewael, maar hij waarschuwde dat de milieuverenigingen al nieuwe procedures hebben aangekondigd. Eind maart vernietigde de Raad van de State het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan voor de nieuwe omleidingsweg van de Noord-Zuidverbinding in Houthalen-Helchteren wegens een procedurefout. De Vlaamse regering had compenserende maatregelen voor de omleidingsweg voorzien, maar daarvoor zijn 'dwingende redenenen van groot openbaar belang' die uitdrukkelijk moeten worden gemotiveerd, wat volgens de Raad niet gebeurd was. Door de vernietiging moet de hele procedure worden overgedaan, wat een jarenlange vertraging kan kosten.

Economie
Voor de liberalen kan het niet dat een procedurefout de realisatie van de Noord-Zuid-verbinding op de helling zet. Voor de economie is het sluitstuk van de Limburgse Noord-Zuidverbinding belangrijk, benadrukken ze. Daarom kiest Open Vld de weg van het nooddecreet. "We hebben dit reeds gedaan met het Deurganckdok toen ik minister-president was", stelde Patrick Dewael. "In het nooddecreet bepalen we dat het project van groot openbaar belang is. Door die erkenning wordt de procedurefout, zoals opgemerkt door de Raad van State, ongedaan gemaakt en kan men verder zonder helemaal opnieuw te moeten beginnen", verklaarde Marino Keulen. (bron: hbvl)


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
05-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cultuurseizoen 2013-2014
Klik op de afbeelding om de link te volgen Programmatie cultuurseizoen 2013-2014 is er...

Zopas werd de nieuwe cultuurprogrammatie voor 2013-2014 afgerond. Een aantal bekende namen zakken volgend seizoen ook af naar CC Casino. Onder hen humorman Bert Kruismans die op 14 december afzakt met zijn voorstelling 'Vaderland.'. Verderop in het humorrijtje ontdekken we ook Wim Helsen (14 februari), Bart Cannaerts (15 maart) en Wouter Deprez (4 april). Muziekliefhebbers kunnen nu alvast in hun agenda 15 februari aankruisen, dan zal Guido Belcanto samen met Tine Embrechts hun muzikale theatervoorstelling 'Balzaal der gebroken harten' brengen. 

Het jeugdige volkje kan ook komend cultuurseizoen rekenen op een aantal voorstellingen. Leuk worden zeker de vrolijke verhalen van Janne Desmet (18 oktober), Kapitein Winokio (26 januari) en 4Hoog die zelfs met een aantal voorstellingen afzakken naar onze gemeente. 

De ticketverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start op 13 mei. Meer info vind je op www.houthalen-helchteren.be. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluitingsdagen gemeentelijke diensten
Gemeentediensten maken de brug, ook containerpark!

De komende week zullen de gemeentediensten maar beperkt toegankelijk zijn. Dat is natuurlijk het gevolg van Hemelvaartsdag, aanstaande donderdag. 
Op donderdag 9 mei zijn alle gemeentelijke diensten, balies, Perron-Oost en de bib gesloten. Dat zal ook op vrijdag 10 mei zo zijn, behalve voor de balie bib/toerisme, die is wel open. 

Containerpark
Bezoekers van het containerpark moeten opletten. Het containerpark zal immers gesloten zijn op zowel donderdag 9 mei, vrijdag 10 mei als op zaterdag 11 mei. 

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
04-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robby Longo knap tweede
Klik op de afbeelding om de link te volgen Countryman Robby Longo verbaast vriend en vijand in finale van The Voice

Op vrijdag 3 mei vond de finale van de muziekwedstrijd 'The Voice van Vlaanderen' plaats. In de finale stond één Limburger en die kwam uit onze gemeente Houthalen-Helchteren: Robby Longo.
De minzame countryliefhebber verbaasde tijdens de finalewedstrijd vriend en vijand met zijn sterke performances. Dat puik werk leverde hem een wel heel erg knappe tweede plaats op in de wedstrijd. Voor het eerst in vijf jaar werd The Voice dit jaar immers gewonnen door een dame: Paulien uit het team van Jasper Steverlinck. De winst levert deze 18-jarige meid onder meer een plantencontract op. Haar eerste single is alvast een feit: "There's some place I've got te be".
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open gebedshuizendag
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Open Gebedshuizendag: breng ook eens een bezoekje

Op zondag 5 mei is het Open Gebedshuizendag. In onze gemeente kan je vrij een bezoek brengen aan drie gebedshuizen:
-- Evangelische Christengemeente, Guldensporenlaan 24b
-- Parochiekerk Sint-Martinus, St. Martinusplein 1
-- Islamitische moskee (Marokkaanse moskee), Elzenstraat 14b

De gebedshuizen zijn te bezoeken tussen 14 en 18 uur. Het opzet van de Open Gebedshuizendag is om de dialoog en het respect tussen de verschillende geloofsgemeenschappen te bevorderen.

Opvallend is ook dat net dit weekend de wekelijkse eucharistieviering die op de VRT (zondagochtend 10.00 uur) wordt uitgezonden, rechtstreeks uitgezonden wordt vanuit de parochiekerk Sint-Martinus. Het geeft alvast een extraatje op deze Open Gebedshuizendag. Iedereen kan de viering bijwonen. Hou er wel rekening mee dat de parkeerzone vlak naast de kerk afgesloten wordt.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
03-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week van de amateurkunsten
Klik op de afbeelding om de link te volgen Lokale amateurkunstenaars stellen tentoon

In het kader van de Week van de Amateurkunsten stellen dit weekend een 20-tal lokale kunstenaars, allemaal amateurs, hun werken tentoon in CC Casino. De werken zijn te bewonderen in de balzaal van het Casino en dat op zaterdag 4 en zondag 5 mei, telkens van 14 tot 18 uur. Het aanbod is erg divers, gaande van schilderwerk en fotomateriaal tot beeldhouwwerk en scultpuren.

Dit zijn alvast de namen van de amateurkunstenaars die aan dit uniek evenement zullen meewerken: Annita Bancken, André Sikosek, Mia Bancken, Dirk Bohy, Fons Schoeters, Jeanine Van Dommelen, Marcel Tiri, Marie-Louise Van Geel, Joke Hemeleers, Leon Trippaers, Kevin Voorter, Peter De Backer, Kathelijne Verstraeten, Liza Schepers, Madeleine van de Kerkhof, Marine De Munck, Monique Pluym, Nelly  Soldberg, Stijn Van Dingenen, Youssef Hajam, Lisette Steensels Jozefa Vaes, Paula Schops, Olga Ramaekers, Michel Timmermans, Jan Cornelis, Maddie Vanoppen, Marielle Stassen, Yvon Smets, Dirk Raus, Marie-Louise Gielen, Marleen Vanheukelom en Herminie Eussen. 

De tentoonstelling is gratis te bezoeken. Zeker doen!
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dievenbende opgerold
Servische dievenbende pleegde naar schatting 150 inbraken

De federale gerechtelijke politie van Hasselt maakte zopas bekend dat ze een uiterst professionele dievenbende heeft opgerold. De bende zou van januari tot maart van dit jaar naar schatting zo'n 150 inbraken hebben gepleegd in deze regio. Ook in Houthalen-Helchteren zou de bende een resem inbraken uitgevoerd hebben.

Opvallend is dat de leden van de bende allemaal uit Servië komen. Meer nog, het zijn inwoners uit dezelfde Servische wijk Cacak, de hoofdstad van het district Moravica. De dieven gingen uiterst professioneel te werk en zouden ook al in andere landen actief zijn geweest. (bron: hbvl)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
01-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandstichting
Vandalen stichten brand in basisschool Helchteren

Dinsdagavond zijn vandalen binnengedrongen in de achterbouw van basisschool De Biekorf in Helchteren. Door enkele ramen stuk te slaan, verschaften de vandalen zichzelf de toegang tot het gebouw waar ze materiaal bij mekaar legden om dit nadien in brand te steken. Dat leidde tot een korte, beperkte brand in de berging en het werkhuis van de klusjesman. De brandweer was snel ter plaatse.
Ondanks de brand, komen de lessen niet in het gedrang. De politie is alvast een onderzoek gestart.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
30-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kermisweekend in Houthalen-Centrum
Klik op de afbeelding om de link te volgen Kermis en jaarmarkt

Op maandag 6 mei kan je in het centrum van de gemeente rondslenteren op de traditionele jaarmarkt. Een honderdtal standhouders verwelkomt de lustige koopgangers. De jaarmarkt start om 17 uur en loopt tot 22 uur. De kramen staan opgesteld op de Dorpsstraat en de Stationsstraat.
Aansluitend kan je ook vertier vinden op de kermis die op het John Cuppensplein staat opgesteld. De kermis is open op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 mei. Op zaterdag 4 mei worden om 15.30 uur alle personen met een beperking verwacht aan de botsauto's. Dan zal er voor hen een speciale rondleiding worden georganiseerd.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)


Foto
Beste lezer,
welkom op deze blog waar je dagelijks nieuws uit onze gemeente vindt. Zelf iets te melden, geef me een seintje!
Groeten,
Stijn Van Dingenen
E-mail mij

Volg het nieuws van Houthalen-Helchteren ook op facebook:

Inhoud blog
  • 32ste tentoonstelling van rashoenderclub Het Scharrelhoen
  • Infosessie over elektrische voertuigen in Greenville
  • Rommelmarkt op Kelchterhoef
  • Arrestaties in drugsonderzoek
  • Volks landbouwgebeuren op 't Sonnis
  • Integratie-ambtenaar moet inbedding asielzoekers in woonbuurt verbeteren
  • Misschien is judo wel joúw sport!
  • Gemeente schenkt 1000 euro aan vzw Chautaara
  • Heide stilaan op zijn mooist
  • Slachtbonnen zullen 5 euro kosten
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Vindt u dat er een tijdelijke brug moet komen aan het kruispunt Grote Baan - Koolmijnlaan?
    ja
    neen
    Bekijk resultaat

    Laatste commentaren
  • offerschande (Equal)
        op Biedt nieuwe slachtinrichting oplossing voor offerfeest?
  • integratie-ambtenaar (Oma)
        op Integratie-ambtenaar moet inbedding asielzoekers in woonbuurt verbeteren
  • aquagym (zwemles)
        op Aquagym
  • een eigen kijk op kosten (schaapjesteller)
        op Biedt nieuwe slachtinrichting oplossing voor offerfeest?
  • {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Hieronder vindt u interessante webadressen uit onze gemeente:


    http://users.telenet.be/jww  
    www.actiefww.com  
    www.avthouthalen.be

    www.bc-helchteren.be

    www.bchouthalen2000.be
    www.bennewed.be

    www.broederkring.be

    www.chirohelchteren.be

    www.chirohelchteren.org

    www.cosimo.be/Meulenberg 

    www.danzav.centerrall.com

    www.dbchouthalen.be

    www.debiekorf.be

    www.delijn.be

    www.denoordzuid.be

    www.diabolichell.be

    www.donboscohelchteren.be

    www.doopie.be 

    www.dropshot.be

    www.fchelson.be

    www.fphouthalen-genk.be

    www.gezinsbond-helchteren.be

    www.groenhouthalen-helchteren.be

    www.gr5wandelaarshelchteren.be
    www.helchterenvv.be

    www.hengelhoef.net
    www.khhoeverheidegalmlillo.be

    www.home.scarlet.be/albert.vandijck

    www.hondenschoolderoedel.be

    www.houthalen-helchteren.be

    www.houthalen-helchteren.cdenv.be
    www.houthalen-helchteren.davidsfonds.be 

    www.houthalensracingteam.be
    www.hvchelchteren.be  

    www.illusio.be

    www.infogids-online.be

    www.jckreasa.be

    www.jeugdhuisthebassment.be

    www.kelchterhoef.be

    www.kreasa.be

    www.ksjhouthalen.be

    www.kwbhelchteren.be

    www.lachfestival.be

    www.lgcc.be
    www.limburgadembenemend.be

    www.mish-mash.be

    www.molenheide.be

    www.mrk-houthalen.be

    www.oc76.be

    www.parkfc.be

    www.poppunt.be

    www.rimo.be

    www.rotary-houthalen.be

    www.schooldeschakel.be

    www.sdhh.be
    www.selishouthalen.be

    www.terdolenfietshappening.be

    www.tvl.be

    www.userstelenet.be/
    ttcpalethouthalen
      
    www.villabasta.be

    www.vlabus.be
    www.wschelchteren.be

    http://www.hhoost.be/
    wijkvereniging/

    Het adres van uw vereniging of organisatie staat er nog niet bij? Geef het ons door en wij voegen het toe.

    Zoeken in blog

    Archief per maand
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
    Startpagina !
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    >

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs