Houthalen-Helchteren bruist! Uw gemeente in woord en beeld!

14-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PV voor afvalverbrander
Afval opstoken kan man duur te staan komen

In de Toekomsstraat in Helchteren is de brandweer uitgekomen bij een afvalverbranding. De hulpdiensten werden zaterdag rond 22 uur gealarmeerd van het vuur. Een man was er een resem afval, waaronder -jawel- matrassen aan het opstoken. De brandweer bluste de vlammen. De politie stelde een proces-verbaal op, afval verbranden is immers streng verboden.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
12-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enquête
Wat met het gemeentelijk sportaanbod voor kinderen?

De medewerkers van de gemeentelijke Sportdienst organiseren en coördineren jaarlijks heel wat sportactiviteiten voor jongeren. Maar op tijd en stond even reflecteren en analyseren is nooit slecht. Daarom wil het team de mening van de inwoners kennen. Wat vind jij van het gemeentelijk sportaanbod voor kinderen? Is er een voldoende divers aanbod, is het goed toegankelijk, worden alle kinderen bereikt,... kortom: hoe moet het verder?

Op www.houthalen-helchteren.be kan iedereen die dat wenst een enquête hieromtrent invullen. Op basis van de resultaten zal het team Sport een verdere analyse maken met uiteraard als doelstelling een verbeterd en verruimd sportaanbod voor onze jongsten.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
10-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakkerstalent scoort op Euopese wedstrijd
Klik op de afbeelding om de link te volgen Giuliano Cicero bakt zich in de kijker

Giuliano Cicero is een gepassioneerd bakker. En dat hij bulkt van het bakkerstalent bewees deze 18-jarige gast al in 2011. Toen behaalde Giuliano de publieksprijs tijdens het Belgian Championship Aspirant Baker. Enkele weken geleden nam hij deel aan het Europees Kampioenschap voor jonge bakkers in Frankrijk. “Een bijzondere ervaring”, aldus Giuliano. “En ook een hele eer. Er namen jonge bakkers uit 10 Europese landen deel aan dit kampioenschap. Ikzelf mocht ons land vertegenwoordigen.” En Giuliano bracht het er opnieuw prima vanaf. “Het resultaat was inderdaad onverhoopt: ik werd vierde”, glundert hij. "Daarnaast ontving ik van de internationale jury ook de prijs voor beste organisatie en doorzetting." Een dikke -smakelijke- proficiat alvast!
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
09-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quizavond
Quizavond van KWB Helchteren

De KWB-afdeling van Helchteren organiseert op zaterdag 2 februari 2013 haar jaarlijkse quiz. Er kunnen ploegen van 3 tot 4 personen deelnemen per tafel. Prijs: 15€ per tafel. De quizfanaten worden verwacht in ontmoetingcentrum De Roepsteen in Helchteren. De eerste vraag wordt om 19.30 uur gesteld...  Inschrijven kan op het nummer 011 52 60 47.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Receptie
Nieuwjaarsontmoeting S&D en SenD

Op zaterdag 12 januari 2013 ben je welkom op de magische nieuwjaarsreceptie van S&D en haar socioculturele partner SenD. Deze nieuwjaarsreceptie zal doorgaan in de balzaal van cultuurcentrum Casino en dat vanaf 20.00 uur. Hapjes en drankjes zullen niet ontbreken. Iedereen is welkom, maar je moet je wel vooraf even melden. Dat kan bij annacoonen@hotmail.com of bij stijnvandingenen@hotmail.com. Na enkele korte toespraken verzorgt een DJ de muzikale sfeer. Tussendoor wachten de aanwezigen enkele magische verrassingen...

Meer info: http://www.jawijzienjouzitten.be.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
08-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe uitdaging voor Bertje
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Belgisch kampioen handbiken Bert La Lau wordt OCMW-raadslid

Houthalen-Helchteren is een unicum rijker. Voormalig Belgisch Kampioen én wereldkampioen (ploegentijdrit) handbiken Bert La Lau uit Lillo legde op maandag 7 januari immers de eed af als OCMW-raadslid.

"Vorig jaar ben ik het politieke leven ingerold", aldus Bert. "Een nieuwe uitdaging die me duidelijk goed ligt. Binnen S&D werken we volop aan positieve projecten voor de inwoners van onze gemeente. Dat is me op het lijf geschreven. Toen ik van S&D de vraag kreeg of een mandaat in het OCMW mij zou liggen, heb ik geen minuut getwijfeld. Dit is echt mijn ding; kort bij de mensen staan en concrete knelpunten aanpakken en oplossen. Ik ben dan ook blij dat ik deze kans krijg en binnen het OCMW een prima tandem kan vormen met mijn S&D-collega Monique Verstraeten. Daarnaast wil ik zeker onze eventuele opvolgers Linda Sikosek en Kevin Coninckx ook betrekken bij het OCMW-beleid. Hoe meer mensen zich bewust zijn van de steeds maar belangrijker wordende rol van het OCMW, hoe beter. Het vertrouwen van S&D in mij doet me deugd."
 
Een politiek mandaat vraagt vaak ook heel wat tijdsinvestering. Betekent dit OCMW-mandaat dan dat Bert stopt met handbiken? "Neen hoor", is hij kordaat. "Mijn inzet in het politieke leven is perfect combineerbaar met mijn sport. Bovendien heb ik mijn handbiken echt nodig om me als mens goed te voelen. Naast mijn politieke activiteiten ben ik momenteel dan ook terug volop aan het trainen. Het doel is immers om dit jaar deel te nemen aan de Iron Man triatlon in Hawaï."
 
Het mag duidelijk zijn, er wachten Bert in 2013 heel wat flinke uitdagingen.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
06-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongevallen
Twee ongevallen

Afgelopen zaterdag in de vroege namiddag gebeurde een ongeval op de Weg naar Zwartberg. Een wagen raakte om een nog onbekende reden van de weg af en belandde tegen een boom. De twee inzittenden, een moeder en haar dochtertje van 9, raakten bij het ongeval lichtgewond.
Zondagochtend gebeurde rond half zeven een ongeval op de Grote Baan. Ter hoogte van het kruispunt met de Heidestraat (Helchteren) kwamen twee voertuigen met mekaar in aanrijding. Eén van de wagens belandde hierdoor op zijn zijflank in de naastgelegen gracht. Biede bestuurders raakten niet gewond.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
05-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quiz
Quizavond in Euroschool De Mozaiëk

Op vrijdag 25 januari 2013 organiseert Euroschool De Mozaïek opnieuw haar jaarlijkse quizavond. Het wordt ongetwijfeld een gezellig avondje waarop tientallen quizteams het tegen mekaar opnemen. Ook jij kan deelnemen! Stel je eigen ploegje samen (2 tot 4 quizzers) en schrijf je in! Deelnemen kost 5 euro per persoon. De winnende ploegen kunnen rekenen op leuke geldprijzen. Euroschool De Mozaïek vind je in de Huidevettersstraat 3 in Houthalen. Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op mozaiekquiz@telenet.be of telefonisch: 011 51 60 43.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
04-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bushalte NAC
Nieuwe bushalte vóór NAC in gebruik

Sinds 24 december kan je met de bussen van De Lijn tot aan de voordeur van het NAC geraken. Er werd immers een gloednieuwe bushalte in gebruik genomen op de Pastorijstraat. Met lijn 31 kan je vóór het NAC afstappen. Ook aan de Cleantech Campus kwam een bushalte. Onder meer als gevolg hiervan zijn er vanaf maandag 24 december een aantal aanpassingen in de dienstregeling van de bussen van De Lijn.

Andere wijzigingen voor lijn 31:

  • De haltes Houthalen – 'Kerk' en 'Bibliotheek' worden niet meer bediend. Ritten die deze haltes bedienden stoppen voortaan aan de nabijgelegen haltes Houthalen – 'Oudstrijderslaan', 'NAC' en 'Cleantech Campus'.
  • Rit 66 op schooldagen wordt geschrapt. De andere ritten blijven gewoon behouden.
  • Rit 58 op schooldagen heeft een nieuwe vertrekthalte: Houthalen – 'Sint-Paulusinstituut boven'. De halte Helchteren – 'Technische School' wordt dus niet meer bediend door deze rit.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
03-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd

Gemeenteraadsleden leggen hun eed af

Afgelopen woensdag hebben de 31 gemeenteraadsleden hun eed afgelegd. Hiermee werd het nieuwe gemeentebestuur voor de komende zes jaar ingeleid. Dit zijn de gemeenteraadsleden waar u de komende jaren op kan rekenen:

CD&V:
-- Bert Cuppens
-- Silke Hillen
-- Hanne Kellens
-- Maurice Vanoevelen
-- Paul Vandewiele
-- Jef Verpoorten
-- Göksal Kanli
-- Roger Vanotterdijk

S&D:
-- Jules D'Oultremont
-- Stijn Van Dingenen
-- Olga Vande Vloed
-- Melissa Bosmans
-- Luciana Costa

SP.a/Groen/Plus:
-- Patrick Pollers
-- Eefje Van Wortswinkel
-- Alain Yzermans
-- Myriam Bellio
-- Tony Ventura
-- Ahkim Hakim
-- Muhammet Oktay
-- Yeter Demirci
-- Guy Lucas
-- Mustafa Aytar

N-VA:
-- Peter Timmermans
-- Geert Gerits
-- Natacha Wendelen
-- Lizette Rutten-Lefrere
-- Luc Melotte

Vlaams Belang:
-- Gert Londers
-- Nathalie Tielens

Onafhankelijk:
-- Tamara Westhovens

Fractieleiders vanuit deze 31 gemeenteraadsleden zijn: Paul Vandewiele (CD&V), Stijn Van Dingenen (S&D), Guy Lucas (SP.a/Groen/Plus), Gert Londers (VB) en Peter Timmermans (N-VA).

Het schepencollege bestaat uit: Jef Verpoorten (CD&V), Mustafa Aytar (SP.a/Groen/Plus), Göksal Kanli (CD&V), Roger Vanotterdijk (CD&V), Patrick Pollers (SP.a/Groen/Plus), Tony Ventura (SP.a/Groen/Plus), Myriam Bellio (SP.a/Groen/Plus). Alain Yzermans (SP.a/Groen/Plus) wordt burgemeester. Voorzitter van de gemeenteraad wordt Maurice Vanoevelen (CD&V).

Opvallend is dat er gedurende de komende jaren wel wat verschuivingen plaatsvinden. Zo zal schepen Pollers halfweg de legislatuur vervangen worden door Eefje Van Wortswinkel, schepen Ventura wordt nadien ook vervangen door Muhammet Oktay evenals schepen Kanli die opgevolgd wordt door Hanne Kellens en schepen Vanotterdijk tenslotte wordt eveneens na drie jaar vervangen door Bert Cuppens.
Gemeenteraadslid Paul Vandewiele (CD&V) gaf eveneens al aan zijn mandaat niet uit te doen. Hij zal na enkele jaren vervangen worden door partijgenoot Ronny Custermans.

Burgemeester Yzermans is tot 3 april 2013 geschorst als raadslid en als burgemeester. Hij wordt als raadslid vervangen door partijgenote Reinhilde Wyckmans. De taken van burgemeester worden tijdens de schorsing waargenomen door schepen Verpoorten.  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
02-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbrekers op pad in Laak

Inbraken

De voorbije dagen was het gehucht Laak een geliefd doelwit van inbrekers. Zo werd er in een woning in de Kempenlaan ingebroken. Na de inbraak zette de dader het op een lopen. Ook even verderop in de kantine van voetbalclub Red Star Laak werd ingebroken.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie ontaardt in Meulenberg
Twee schoten verwonden jongeman

Afgelopen maandagnacht kregen een aantal jongeren het met mekaar aan de stok in de wijk Meulenberg. De ruzie ontaardde wat er toe leidde dat één van de jongeren een wapen trok en enkele schoten loste. Twee van die schoten raakten een andere jongeman. Hij werd getroffen in de arm en het been. Het slachtoffer werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. De verwondingen bleken gelukkig niet al te ernstig. De lokale politie kwam ter plaatse voor de eerste vaststellingen. Het onderzoek wordt echter verder gevoerd door de federale gerechtelijke politie.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (1)
01-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dodelijk ongeval
Jongeman uit Houthalen overlijdt na ongeval in nieuwjaarsnacht

Een 25-jarige jongeman is tijdens de nieuwjaarsnacht overleden na een ongeval. Het ongeval gebeurde op de Hortstraat in Zonhoven rond 4 uur 's nachts. De wagen van de man, waarin ook nog drie vrienden zaten, raakte om een nog onbekende reden van de weg en belandde tegen een verlichtingspaal. De 25-jarige man overleed op de plaats van het ongeval. Zijn drie vrienden, allen twintigers, raakten bij het ongeval lichtgewond en werden voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. De lokale politie van HaZoDi startte intussen een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. (bron: hbvl)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
30-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen aan tafel
Restaurantmiddagen in Perron-Oost

In dienstencentrum Perron-Oost is iedereen welkom om te komen genieten van een lekkere warme maaltijd. Voor 6 euro ontvang je een bord soep, een hoofdschotel en een dessert. Voor de hoofdschotel kan je bovendien kiezen uit twee menu's. Elke werkdag wordt er tussen 11.30 en 12.30 uur zo'n maaltijd aangeboden. Wie mee aan tafel wil schuiven, moet zich wel vooraf inschrijven. Inschrijven kan tot 3 werkdagen op voorhand, telefonisch of aan het onthaal van het dienstencentrum. Een gereserveerde maaltijd kan je afzeggen tot 12 uur op de dag voor de maaltijd. Je moet dan niet betalen. Als je niet komt eten zonder af te melden, zal de maaltijd uiteraard wel aangerekend worden.

Ook dieetmaaltijden kan je aanvragen. Mensen die zoutarm moeten eten of diabeten kunnen dus ook aanschuiven tijdens de restaurantmiddagen. Heb jij een speciaal dieet, dan kan je ook altijd een overzicht van de diëtist of de huisarts bezorgen aan het dienstencentrum. Op dit overzicht vermeld je dan welke voedingsmiddelen je wel en niet mag eten. In overleg wordt er dan een geschikte maaltijd bereid.

Wil je graag komen eten, maar heb je geen vervoer? Maak dan gebruik van het busje van het dienstencentrum. Busvervoer reserveren kan tot één dag op voorhand tot 13.00 uur.

Meer info: dienstencentrum Perron-Oost, tel. 089 460 480.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
29-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vragen over thuiszorg?
Heb jij vragen over thuiszorg?

In het dienstencentrum Perron-Oost in Houthalen-Oost kan je terecht met al je vragen over thuiszorg. Anne Cosemans geeft er informatie over het hulp- en dienstenaanbod in de thuiszorg. Als het nodig is kan Anne ook de contacten leggen met de betrokken diensten om de hulp op te starten. Ze doet dit zowel voor de dienstverlening van het OCMW als voor het aanbod van andere dienstverleners.

Daarnaast kan Anne als overlegcoördinator de organisatie en de leiding over het individuele thuiszorgoverleg opnemen. Tijdens zo'n overleg worden alle betrokken hulpverleners, mantelzorgers en de patiënt samengebracht om de zorg zo goed mogelijk af te stemmen op mekaar en op dat wat de hulpbehoevende nodig heeft.

Wie Anne Cosemans omtrent thuiszorg wil spreken, kan een afspraak met haar maken op het telefoonnummer 011 49 20 00.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterwandeling
Na nieuwjaar meteen een stevige wandeling maken!

Zet 2013 meteen goed in en kom naar de nieuwsjaarswandeling van Limburgs Landschap! Tijdens een gezonde boswandeling haal je een frisse neus. Met een beetje geluk merk je dat de natuur helemaal niet dood is in deze tijd van het jaar. Een warme proost op het nieuwe jaar is na de wandeltocht uiteraard vanzelfsprekend!

Afspraak op 2 januari 2013 om 14.00 uur aan het bezoekerscentrum Limburgs Landschap vzw in Hengelhoef.
1€/deelname, leden gratis. Meer info: Limburgs Landschap vzw, Emiel van Put, info@limburgs-landschap.be, 011 53 02 50
www.limburgs-landschap.be

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spreekuur maatschappelijk werkster in Perron Oost
Maatschappelijk werkster beantwoordt al je vragen

In dienstencentrum Perron-Oost beantwoordt een maatschappelijk werkster wekelijks al je vragen. Elke woensdagvoormiddag kan je in Perron-Oost bij haar terecht tussen 9.30 en 10.30 uur. Je kan bij haar terecht voor allerlei praktische informatie zoals de aanvraag van een leefloon, budgetbeheer, opname in een rustoord of het lokaal aanbod van voorzieningen zoals het dagverzorgingscentrum, het centrum voor kortverblijf, poetshulp of gezinshulp. Heb je bovendien vragen over een mantelzorgtoelage of over bijvoorbeeld de aanvraag van een stookolietoelage, ook dan kan de maatschappelijk werkster je verderhelpen.
Perron-Oost vind je in de Kastanjestraat in Houthalen-Oost.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen geld inzamelen om de behandeling van EB te verbeteren
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Duiken voor het goede doel

Bij het begin van het nieuwe jaar is er traditioneel een nieuwjaarsduik in zee. Dit jaar maakt het Zeldzame Ziekten Fonds er een Zeldzame Nieuwjaarsduik van. Hiermee wil het Fonds geld inzamelen voor onderzoek naar Epidermolysis Bullosa.

“Epidermolysis Bullosa is een aandoening die de huid zo kwetsbaar maakt als de vleugels van een vlinder”, vertelt Sandra Bulthé ons. Sandra en Erik zijn de ouders van Morgan, hun dochtertje dat geboren werd met deze aandoening. “Naast Morgan leven er in ons land nog een paar honderd mensen met dezelfde aandoening die we kortweg EB noemen. Wie aan EB lijdt, wacht een leven vol blaren, pijn en beperkingen. De ziekte is ingedeeld in verschillende graden. Morgan heeft de ergste graad, dystrofische EB. Er zijn maar een paar patiënten in België met deze ergste vorm. Het merendeel van de personen met EB overlijdt ook op vrij jonge leeftijd.”

Het Fonds Zeldzame Ziekten wil nu enerzijds de aandacht vestigen op deze zeldzame aandoening maar wil anderzijds ook geld inzamelen zodat de behandeling voor deze huidaandoening zo snel mogelijk van start kan gaan. “Op 5 januari verzamelen we in Oostende zo veel mogelijk duikers die de zee in willen duiken en op die manier geld inzamelen voor het onderzoek naar EB”, aldus organisatrice Ilse. “De duikers kunnen zich hierbij laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen. Het ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar het UMC Groningen, zij zijn gespecialiseerd in onderzoek naar de huidziekte EB. Momenteel werken ze aan een stamceltherapie. Die therapie zou een enorme verbetering van de levenskwaliteit voor EB-patiënten met zich meebrengen. Er bestaat mogelijk met deze therapie zelfs een kans op genezing van EB.”

Sandra en haar familie en vrienden zullen op 5 januari alvast de koude duik aangaan. "Iedereen kan ons helpen en sponsoren", aldus Sandra. "We hebben op internet een teampagina aangemaakt, waarop alle informatie staat: http://duikmeevooreb.alvarum.net/thatsthespirit."

Wie meer informatie wil over EB, kan terecht op de website van de patiëntenvereniging: www.debra-belgium.org.

Meer info over de duikactie, vind je op http://duikmeevooreb.alvarum.net/

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de slimme natuurvrienden...
Klik op de afbeelding om de link te volgen Doe mee aan de natuurquiz!

Op zondag 6 januari, om 14 uur, organiseert Limburgs Landschap een unieke natuurquiz! Iedereen kan meedoen, je moet wel op voorhand inschrijven.
Laat je hersenen op volle toeren draaien tijdens deze multimedia natuurquiz! Het winnend team ontvangt natuurlijk een passende beloning! Geschikt voor jongeren vanaf 8 tot 88 jaar. Liefst inschrijven vóór 3 januari met vermelding van het aantal personen! De plaatsen zijn beperkt.
Meer info: http://www.limburgs-landschap.be

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Foto
Beste lezer,
welkom op deze blog waar je dagelijks nieuws uit onze gemeente vindt. Zelf iets te melden, geef me een seintje!
Groeten,
Stijn Van Dingenen
E-mail mij

Volg het nieuws van Houthalen-Helchteren ook op facebook:

Inhoud blog
  • 32ste tentoonstelling van rashoenderclub Het Scharrelhoen
  • Infosessie over elektrische voertuigen in Greenville
  • Rommelmarkt op Kelchterhoef
  • Arrestaties in drugsonderzoek
  • Volks landbouwgebeuren op 't Sonnis
  • Integratie-ambtenaar moet inbedding asielzoekers in woonbuurt verbeteren
  • Misschien is judo wel joúw sport!
  • Gemeente schenkt 1000 euro aan vzw Chautaara
  • Heide stilaan op zijn mooist
  • Slachtbonnen zullen 5 euro kosten
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Vindt u dat er een tijdelijke brug moet komen aan het kruispunt Grote Baan - Koolmijnlaan?
    ja
    neen
    Bekijk resultaat

    Laatste commentaren
  • offerschande (Equal)
        op Biedt nieuwe slachtinrichting oplossing voor offerfeest?
  • integratie-ambtenaar (Oma)
        op Integratie-ambtenaar moet inbedding asielzoekers in woonbuurt verbeteren
  • aquagym (zwemles)
        op Aquagym
  • een eigen kijk op kosten (schaapjesteller)
        op Biedt nieuwe slachtinrichting oplossing voor offerfeest?
  • {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Hieronder vindt u interessante webadressen uit onze gemeente:


    http://users.telenet.be/jww  
    www.actiefww.com  
    www.avthouthalen.be

    www.bc-helchteren.be

    www.bchouthalen2000.be
    www.bennewed.be

    www.broederkring.be

    www.chirohelchteren.be

    www.chirohelchteren.org

    www.cosimo.be/Meulenberg 

    www.danzav.centerrall.com

    www.dbchouthalen.be

    www.debiekorf.be

    www.delijn.be

    www.denoordzuid.be

    www.diabolichell.be

    www.donboscohelchteren.be

    www.doopie.be 

    www.dropshot.be

    www.fchelson.be

    www.fphouthalen-genk.be

    www.gezinsbond-helchteren.be

    www.groenhouthalen-helchteren.be

    www.gr5wandelaarshelchteren.be
    www.helchterenvv.be

    www.hengelhoef.net
    www.khhoeverheidegalmlillo.be

    www.home.scarlet.be/albert.vandijck

    www.hondenschoolderoedel.be

    www.houthalen-helchteren.be

    www.houthalen-helchteren.cdenv.be
    www.houthalen-helchteren.davidsfonds.be 

    www.houthalensracingteam.be
    www.hvchelchteren.be  

    www.illusio.be

    www.infogids-online.be

    www.jckreasa.be

    www.jeugdhuisthebassment.be

    www.kelchterhoef.be

    www.kreasa.be

    www.ksjhouthalen.be

    www.kwbhelchteren.be

    www.lachfestival.be

    www.lgcc.be
    www.limburgadembenemend.be

    www.mish-mash.be

    www.molenheide.be

    www.mrk-houthalen.be

    www.oc76.be

    www.parkfc.be

    www.poppunt.be

    www.rimo.be

    www.rotary-houthalen.be

    www.schooldeschakel.be

    www.sdhh.be
    www.selishouthalen.be

    www.terdolenfietshappening.be

    www.tvl.be

    www.userstelenet.be/
    ttcpalethouthalen
      
    www.villabasta.be

    www.vlabus.be
    www.wschelchteren.be

    http://www.hhoost.be/
    wijkvereniging/

    Het adres van uw vereniging of organisatie staat er nog niet bij? Geef het ons door en wij voegen het toe.

    Zoeken in blog

    Archief per maand
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
    Startpagina !
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    >

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs