Houthalen-Helchteren bruist! Uw gemeente in woord en beeld!

20-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurzoektocht voor 6 tot 12-jarigen
Natuurzoektocht voor de kids

Het jonge volkje kan op woensdag 24 oktober om 14.00 uur deelnemen aan een heel leuke en leerrijke natuurzoektocht in de bossen van Kelchterhoef.  Alleen of in groep, met of zonder mama en papa, een natuurzoektocht is altijd spannend. Je vertrekt aan De Bosberg op Kelchterhoef en volgt een aangeduide route van een drietal kilometer. Onderweg worden er leuke opdrachten uitgevoerd. Op het eind wacht je een leuke verrassing.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Infomiddagen over Parkinson

Drie infomiddagen rond het thema Parkinson

Als persoon met de ziekte van Parkinson word je dagelijks geconfronteerd met specifieke problemen en beperkingen.
In een reeks van drie samenkomsten wil Thuiszorg Limburg met jou en je partner, je kind, ... een stuk weg afleggen op vlak van informatieve en emotionele ondersteuning.
Er wordt ruim tijd gemaakt voor thema's zoals administratieve en financiële consequenties, terug evenwicht in jouw leven en dat van je omgeving brengen...maar ook de ervaringsuitwisseling krijgt de nodige aandacht.

De vier infoavonden die doorgaan in kasteel Engelhof op domein Hengelhoef telkens van 13.30 tot 16.00 uur vinden plaats op:

-- dinsdag 23 oktober
-- dinsdag 6 november
-- dinsdag 13 november

Meer info: thuiszorgpunt.limburg@cm.be.  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.From Anemos with Love
Aperitiefconcert

Op zondag 21 oktober kan je naar een leuk aperitiefconcert in het kerkje van Laak, een concert dat verzorgd wordt door het Anemos Saxofoonkwartet. 
Vier jonge muzikanten die studeren bij Norbert Nozy aan het conservatorium te Brussel: Kristan Dehertog (sopraansaxofoon), Bart Van Beneden (alt), Kurt Bertels (tenor) en Wesley Capiau (bariton) vormen het kwartet. Dat het topmuzikanten zijn bewezen ze eerder tijdens het Youth ’n Classic concours 2012 en het Klarafestival.

Laat u dan ook verleiden door de zoete klank van dit Saxofoonkwartet. Muziek om heerlijk bij weg te dromen, zoals “Rêverie” van Claude Debussy, of pure nostalgie, zoals Astor Piazzolla’s zwoele tangomuziek.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwendag in de bib
Laat je verwennen in de bib

Ben je nog niet in de nieuwe bibliotheek in het NAC geweest? Moet je zeker eens doen! Aanstaande zaterdag 20 oktober is misschien wel een ideale gelegenheid. Dan is het immers opnieuw verwendag in de bib. Het bibliotheekpersoneel begroet jong en oud met een leuke attentie.

Misschien kan je ook eens een kijkje nemen op de website van de bib www.houthalen-helchteren.be/bibliotheek. Die is bovendien genomineerd voor een Bib Web Award en dat in de categorie "beste etalage op het web". De Bib Web Award is een initiatief van de bibliotheekschool van Gent. Op 10 december worden de winnaars bekend gemaakt. Jij kan trouwens meehelpen om onze bib de award te laten winnen want ook jij kan stemmen. Alle info vind je op volgende link: http://s.zoomerang.com/Survey/WEB22GS4C5Y98E.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lagere school uit Houthalen-Oost gaat bewust om met brood
'De Kleine Kunstenaar' is smeerambassadeur van Limburg

In het kader van ‘Dag van het Brood’ bekroont VLAM Kleuterschool “De Kleine Kunstenaar” tot smeerambasadeur van Limburg. De school verdient deze titel omwille van de bijzondere broodactiviteiten die het donderdag 18 oktober organiseert tijdens de vierde Dag van het Brood.
Met haar activiteiten zet de school brood niet alleen op een positieve manier in de kijker, ze steunt eveneens het goede doel. Per gesmeerde boterham wordt er in naam van de leerlingen immers eentje geschonken aan de Voedselbanken.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GB wordt Carrefour Market
Uitbreiding GB-supermarkt in Houthalen-Oost

Momenteel zijn er volop werken bezig aan de GB-supermarkt in Houthalen-Oost. Er wordt een nieuw stuk bijgebouwd en het huidige winkelcentrum wordt ook volledig vernieuwd. De werken zullen er uiteindelijk toe leiden dat de huidige GB-supermarkt zal uitgroeien tot een volwaardige supermarkt van liefst 1200 m². Met de werken is een investering van maar liefst 1,6 miljoen euro gemoeid.
De vernieuwde winkel zal ook omgedoopt worden van GB-supermarkt tot Carrefour Market. De nadruk zal liggen op verse voeding met uiteraard ook ruime aandacht voor alle andere producten die standaard in een moderne supermarkt aanwezig zijn. De afronding van de werken wordt eind dit jaar verwacht.
De investering in deze supermarkt wordt gedragen door de NV Velga. Ondernemer René Willems van NV Velga baat ook in Diepenbeek in franchise de Carrefour uit. (bron: Made in Limburg)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De teerlingen zijn geworpen

SP-a/Groen en CD&V besturen de komende zes jaar onze gemeente

De verkiezingsuitslag voor Houthalen-Helchteren is bekend. Vijf partijen sleepten op 14 oktober zetels in de wacht. De verdeling ziet er als volgt uit:

SP.a/Groen/Plus: 28% - 10 zetels
CD&V: 22,1% - 8 zetels
N-VA: 19,4% - 6 zetels
S&D: 16,6% - 5 zetels
Vlaams Belang: 7,6% - 2 zetels
Open VLD: 4,6% - geen zetels
Hart: 1,7% - geen zetels

Meteen na de bekendmaking van de stemresultaten werd bekend dat SP.a-Groen-Plus samen met CD&V een meerderheid zou vormen. Hiermee werd het akkoord dat de voorbije dagen rondzweefde tussen beide partijen, gehonoreerd. SP.a levert hierbij met Alain Yzermans de komende zes jaar de burgemeester. CD&V levert met Jef Verpoorten de 1ste schepen en ontvangt daarnaast nog 2 schepenzetels waaronder deze van OCMW-voorzitter (tegelijk schepen van Welzijn) en het voorzitterschap van de gemeenteraad. Dat is althans wat CD&V gisteren liet optekenen. CD&V ging hiermee niet in op het voorstel van N-VA en S&D om in een meerderheid met hen te stappen waarbij CD&V zes jaar lang de burgemeester kon leveren alsook 4 schepenmandaten kreeg. Met 18 zetels op 31 heeft SP.a/Groen/Plus samen met CD&V een comfortabele meerderheid.
Open VLD en Hart behaalden beiden geen enkele zetel.

In het rijtje van populairste politici behaalde burgemeester Yzermans 2.250 voorkeurstemmen. Hiermee gaat hij nipt Jules D'Oultremont vooraf die als lijstudwer bij S&D 2.013 voorkeurstemmen behaalde. Peter Timmermans behaalde 1.315 voorkeurstemmen, Jef Verpoorten 1.183 en Mustafa Aytar 1.176.

Volgende 31 verkozenen zetelen vanaf 2 januari 2013 zes jaar lang in de gemeenteraad:

voor SP.a/Groen:
- Alain Yzermans
- Mustafa Aytar
- Patrick Pollers
- Eefje Van Wortswinkel
- Antonio Ventura
- Myriam Bellio
- Guy Lucas
- Ahkim Hakim
- Yeter Demirci
- Muhammet Oktay

voor CD&V:
- Jef Verpoorten
- Hanne Kellens
- Göksal Kanli
- Silke Hillen
- Roger Vanotterdijk
- Bert Cuppens
- Paul Vandewiele
- Vanoevelen Maurice

voor S&D:
- Jules D'Oultremont
- Stijn Van Dingenen
- Olga Van de Vloed
- Melissa Bosmans
- Luciana Costa

voor N-VA:
- Peter Timmermans
- Geert Gerits
- Tamara Westhof
- Lisette Rutten-Lefrère
- Natascha Wendelen
- Luc Melotte

In totaal zullen er dus 11 vrouwen zetelen en  20 mannen, waaronder in totaal 13 nieuwkomers. Khalid Assecour, Walter Sacchini, Veerle Lijnen, Germaine Timmers-Driesen, Els Tiri, Arnd Van Vlierden, Ria Vrijsen, Caroline Goddeeris, Bob Dewispelaere, Ludo Diliën en Carine Achten keren niet meer terug als gemeenteraadslid.  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (2)
12-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweedehandsbeurs
Gezinsbond organiseert grote tweedehandsbeurs voor kinderkleding, speelgoed,...

De Gezinsbond organiseert op zondag 21 oktober 2012 een grote tweedehandsbeurs. Deze zal plaatsvinden in het parochiaal centrum op de Pastorijstraat en wel van 13 tot 17 uur. Je vindt er een ruim aanbod aan kinderkleding, speelgoed, boeken,... De inkom bedraagt 1 euro, tientallen particulieren bieden hun tweedehandse kinderspullen aan.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
10-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Infomiddag diabetes

Voordracht Vlaamse Diabetes Vereniging

Op zaterdag 13 oktober 2012 organiseert de 'Vlaamse Diabetes Vereniging' afdeling Maaskant/Oost-Limburg een voordracht met de medewerking van Nadine Caretta, diabeteseducator bij het Wit-Gele Kruis, over het onderwerp 'De fouten TOP-10 van een diabeet'. De voordracht vindt plaatst in het Ontmoetingscentrum 'Het Park' te Houthalen-Oost en begint om 14u00. De toegang is gratis.
Meer info: http://www.diabetes.be

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmatch
Topmatch minivoetbal in Houthalen-Oost

Op vrijdag 12 oktober speelt minivoetbalploeg MRK Regitex een echte topmatch in de sporthal van Houthalen-Oost. In het kader van de 32ste finales van de Beker van België zal het team aantreden tegen 2de nationaler KBC Kortemark. De wedstrijd start om 21 uur. Iedereen is welkom om te komen supporteren! De steun van onze inwoners zal erg belangrijk zijn voor MRK Regitex! Allen daarheen dus.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
09-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lezing over orgaandonatie
Infoavond over orgaandonatie

Op donderdag 11 oktober om 19.30 uur organiseert Markant Houthalen-Helchteren een lezing door Renée Van Tricht over het zeer actuele thema van orgaandonatie.De avond gaat door in het CC Casino en staat open voor iedereen mits bijdrage in de kosten van €6.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijwilligers tellen vogels
3851 vogels geteld tijdens Eurobirds

Vrijwilligers van miliuegroep De Mangelbeek namen afgelopen zaterdag deel aan 'Eurobirds'. Op deze dag wordt in heel Europa de vogeltrek genoteerd. De vrijwilligers gingen aan de slag in uitkijkposten op de Sonnisheide. In totaal telden ze 3851 vogels, goed voor 27 verschillende vogelsoorten. De Vink was de talrijkste doortrekker met 2678 getelde stuks. Verder spotten de vogelliefhebbers ook 66 Boerenzwaluwen, een Bruine Kiekendief en twee Smelleken. Enkele weken geleden werd er aan de trektelpost ook nog een Vale Gier gespot. Op 21 oktober vindt een volgende simultaantrektelling plaats.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
08-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Kruis zamelt bloed in
Bloedinzameling

Op donderdag 11 oktober vindt er een bloedinzameling plaats in het parochiaal centrum van Houthalen-Centrum. Tussen 17.30 en 20.00 uur kan je bloed geven. Breng steeds je identiteitskaart en je donorkaart mee.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeentebestuur stelt Take-Care project voor

Take Care–project: startschot voor een gecoördineerd wijkpreventieprogramma in Houthalen-Oost!


Het is al langer geweten dat overmatig alcohol- en druggebruik vaak aan de basis liggen van overlast. Het gemeentebestuur van Houthalen-Helchteren onderneemt daarom extra inspanningen in het kader van overlastpreventie in Houthalen-Oost. Met het project ‘Take Care’ worden gecoördineerde acties uitgevoerd over een breed gebied.
Vier pijlers vormen de basis van  een intensieve aanpak in de buurt : versterking van het vrijetijdsaanbod, preventieve acties om ouders, jongeren en verkopers van alcohol te wijzen op de risico’s van onverantwoord gebruik, gerichte repressieve acties van de politie en waar nodig technische maatregelen die kunnen bijdragen tot minder overlast.

De opvoedingswinkel, CAD, RIMO, diverse gemeentelijke diensten en Stebo zijn de partners die dit project helpen verwezenlijken. ‘Take care’ richt zich tot verschillende doelgroepen: jongeren, ouders, sleutelfiguren in de wijk en alcoholverkopers. De activiteiten zijn dan ook afgestemd op deze doelgroepen.
De aftrap wordt gegeven op woensdag 10 oktober van 11 tot 16 uur aan het Lindeplein met informatiestands, een opvoedingscaravan en animatie voor jong en oud (clown, capoeira-initiatie,…).

Jongeren van Houthalen-Oost worden ook actief betrokken bij de uitwerking van de diverse acties. Eind oktober trekken ze samen met sleutelfiguren naar de Ardennen voor een vierdaagse ro.pe-training. In teamverband ervaren ze door adventuregames het belang en de methodes van sensibilisatie en risicopreventie. Bij hun terugkeer kunnen ze die toepassen in de lokale jeugdwerkingen of in hun vrije tijd. Het promomateriaal voor dit luik is door een jonge inwoner van Houthalen-Oost zelf ontwikkelt. Zo wordt de positieve inbreng van de jongeren aangewend tijdens de uitvoering van het preventieprogramma.

In november trekt de actie nog naar lagere school Park van Genk, jeugdhuis The Bassment en het Chiroplein. Een informatieavond van het CAD in café Centrum vindt ook nog diezelfde maand plaats.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eetfeest tvv vzw De Mangelbeek
Grote opkomst voor eetfeest ten voordele van vzw De Mangelbeek

Elk jaar organiseert socioculturele verenging SenD i.s.m. S&D een eetdag. Een groot deel van de opbrengst wordt telkens geschonken aan een goed doel. Dit jaar ging een stuk van de opbrengst naar vzw De Mangelbeek. Deze vereniging van vrijwilligers doet aan natuurbeheer en -educatie in onze gemeente.
En het was afgelopen zondag één van de meeste succesvolste eetdagen. Niet minder dan 600 gasten schoven aan. Zij konden genieten van een viergangenmenu. De sfeer was goed, de laatste gast deed de deur dicht om... 24.00 uur.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
05-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nacht van de Jeugd
Veel lokaal muzikaal talent op Nacht van de Jeugd

Aanstaande zaterdag 6 oktober vindt een nieuwe editie van de jaarlijkse fuif Nacht van de Jeugd plaats. Eén van de muzikale talenten die op deze fuif aan bod zal komen is DJ Yoan. Deze DJ veroverde een plaats op het podium door het gemeentelijk DJ contest te winnen. Dit contest werd georganiseerd in samenwerking met de verschillende jeugdhuizen in onze gemeente. Jizznas & Preses werden zeer verdienstelijk tweede in deze wedstrijd. Ook zij zullen op de Nacht van de Jeugd aan bod komen.

Naast deze lokale talenten krijgt de jeugd tijdens deze grote fuif ook TLP, bekend van Tomorrowland, The Mixfitz, Partushakerz en DJ Letrab voorgeschoteld. Het belooft dus een muzikale topavond te worden. Allen daarheen, de fuifbussen staan klaar.
De Nacht van de Jeugd vindt plaats in de gemeentelijke werkplaatsen, Europark 2012 in Houthalen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
02-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfstwandeling
Herfstwandeling wijkwerking Kwalaak

Op zondag 7 oktober vindt in Kwalaak de jaarlijkse herfstwandeldag van de wijkwerking plaats. Om 10 uur starten de sportieve wandeling olv. Vic Lijnen en de educatieve paddenstoelentocht onder begeleiding van natuurgids Jan Cornelis.
Vertrek aan De Bennewed (nabij de Plas). Iedereen is welkom. De wandelingen zijn gratis. Omstreeks 12 uur einde van de wandelingen en start van een wandelbuffet.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EKO tankstation krijgt ongewenst bezoek over de vloer
Gewapende overval op tankstation

Dinsdagochtens is de uitbater van het EKO tankstation op de Weg naar Zwartberg in Houthalen het slachtoffer geworden van een overval. Rond 8 uur drongen twee gemaskerde en gewapende mannen het pompstation binnen. Hierbij bedreigden ze het aanwezige personeel. De mannen maakten 200 euro buit en sloegen op de vlucht. De politie voert een onderzoek. Bij de overval raakte gelukkig niemand gewond.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
29-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeval

Zwaar ongeval op Weg naar Zwartberg

Zaterdag in de vooravond gebeurde een ernstig ongeval op de Weg naar Zwartberg. Ter hoogte van de Zestienhuizenstraat botsten twee wagens quasie frontaal op mekaar. De chauffeur van één van de wagens overleed ter plaatse. In de andere wagen raakten drie personen gewond.
Onderzoek moet het nog aantonen, maar getuigen van het ongeval vermoeden dat de overleden chauffeur onwel werd in de wagen. Hierdoor week het voortuig van zijn rijbaan af en kon de tegenligger hem niet meer ontwijken. Het medisch urgentieteam kwam ter plaatse, maar alle hulp kwam helaas te laat.

Door het ongeval was heel de Weg naar Zwartberg versperd. Vanuit beide richtingen werd het verkeer omgeleid.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Judo
Verdedigingslessen

Judoclub KREASA pakt dit najaar uit met een leuk aanbod. In de maanden oktober en november kunnen 50-plussers gratis verdedigingslessen volgen bij de club. Elke donderdag vinden deze lessen plaats van 21 tot 22 uur in sporthal Lakerveld. De lessen worden aangeboden in samenwerking met de lokale sportdienst van onze gemeente.

De lessen zijn specifiek opgesteld voor 50-plussers, maar ook mensen die jonger zijn vinden bij judoclub KREASA een aanbod. Interesse? Spring gewoon eens binnen op een donderdagavond in sporthal Lakerveld op de Guldensporenlaan. Er moet niet op voorhand ingeschreven worden.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)


Foto
Beste lezer,
welkom op deze blog waar je dagelijks nieuws uit onze gemeente vindt. Zelf iets te melden, geef me een seintje!
Groeten,
Stijn Van Dingenen
E-mail mij

Volg het nieuws van Houthalen-Helchteren ook op facebook:

Inhoud blog
  • 32ste tentoonstelling van rashoenderclub Het Scharrelhoen
  • Infosessie over elektrische voertuigen in Greenville
  • Rommelmarkt op Kelchterhoef
  • Arrestaties in drugsonderzoek
  • Volks landbouwgebeuren op 't Sonnis
  • Integratie-ambtenaar moet inbedding asielzoekers in woonbuurt verbeteren
  • Misschien is judo wel joúw sport!
  • Gemeente schenkt 1000 euro aan vzw Chautaara
  • Heide stilaan op zijn mooist
  • Slachtbonnen zullen 5 euro kosten
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Vindt u dat er een tijdelijke brug moet komen aan het kruispunt Grote Baan - Koolmijnlaan?
    ja
    neen
    Bekijk resultaat

    Laatste commentaren
  • offerschande (Equal)
        op Biedt nieuwe slachtinrichting oplossing voor offerfeest?
  • integratie-ambtenaar (Oma)
        op Integratie-ambtenaar moet inbedding asielzoekers in woonbuurt verbeteren
  • aquagym (zwemles)
        op Aquagym
  • een eigen kijk op kosten (schaapjesteller)
        op Biedt nieuwe slachtinrichting oplossing voor offerfeest?
  • {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Hieronder vindt u interessante webadressen uit onze gemeente:


    http://users.telenet.be/jww  
    www.actiefww.com  
    www.avthouthalen.be

    www.bc-helchteren.be

    www.bchouthalen2000.be
    www.bennewed.be

    www.broederkring.be

    www.chirohelchteren.be

    www.chirohelchteren.org

    www.cosimo.be/Meulenberg 

    www.danzav.centerrall.com

    www.dbchouthalen.be

    www.debiekorf.be

    www.delijn.be

    www.denoordzuid.be

    www.diabolichell.be

    www.donboscohelchteren.be

    www.doopie.be 

    www.dropshot.be

    www.fchelson.be

    www.fphouthalen-genk.be

    www.gezinsbond-helchteren.be

    www.groenhouthalen-helchteren.be

    www.gr5wandelaarshelchteren.be
    www.helchterenvv.be

    www.hengelhoef.net
    www.khhoeverheidegalmlillo.be

    www.home.scarlet.be/albert.vandijck

    www.hondenschoolderoedel.be

    www.houthalen-helchteren.be

    www.houthalen-helchteren.cdenv.be
    www.houthalen-helchteren.davidsfonds.be 

    www.houthalensracingteam.be
    www.hvchelchteren.be  

    www.illusio.be

    www.infogids-online.be

    www.jckreasa.be

    www.jeugdhuisthebassment.be

    www.kelchterhoef.be

    www.kreasa.be

    www.ksjhouthalen.be

    www.kwbhelchteren.be

    www.lachfestival.be

    www.lgcc.be
    www.limburgadembenemend.be

    www.mish-mash.be

    www.molenheide.be

    www.mrk-houthalen.be

    www.oc76.be

    www.parkfc.be

    www.poppunt.be

    www.rimo.be

    www.rotary-houthalen.be

    www.schooldeschakel.be

    www.sdhh.be
    www.selishouthalen.be

    www.terdolenfietshappening.be

    www.tvl.be

    www.userstelenet.be/
    ttcpalethouthalen
      
    www.villabasta.be

    www.vlabus.be
    www.wschelchteren.be

    http://www.hhoost.be/
    wijkvereniging/

    Het adres van uw vereniging of organisatie staat er nog niet bij? Geef het ons door en wij voegen het toe.

    Zoeken in blog

    Archief per maand
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
    Startpagina !
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    >

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs