Over mijzelf
Ik ben Stekelbeesje
Ik ben een vrouw en woon in (België) en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/01/2007 en ben nu dus 12 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .
I'm a bitch, I'm a lover I'm a child, I'm a mother I'm a sinner, I'm a saint I do not feel ashamed
My favourite links.
 • A-Woman
 • Breeg
 • De Ideale Man
 • Dweezel the Dog
 • Estelle Folle en Co.
 • Lentesneeuw
 • My favourite links part two.
 • Shespot : erotische ontdekkingen
 • Sneeuwkoningin
 • Zonder scrupules
 • Trance de Vie
 • Mallemeid
 • Henriette
 • IMU Toplijst
  I'm a bitch, I'm a lover
  A single 40-something bi-woman loving this life and herselve.
  01-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je cyclus is de baas !

   

   

  In Flair stond er enkele weken geleden een artikel over hormonen en cyclussen … Toen ik dit las zat ik nét in ‘de periode’ en ik heb het met verstomming gelezen ! Zo herkenbaar, zo juist … griezelig gewoon, maar oh zo makkelijk nu want het hangt ergens onopvallend in huis op … J.

   

  Enkele stukjes eruit en op mij van toepassing :

  -         Van de 3e tot de 5e dag : vermijd om een belangrijk werk voor te stellen : je zit niet aan de top van je kunnen ! Idd ja … mijn hoofd is een wattenbol, kan me niet concentreren …

   

  -         Van de 9e tot de 14e dag : tijd om je liefste te bespringen … Help ! Ja ! Ik wil sex, nu, veel, maintenant, dikwijls, tout de suite !!!

   

  -         Van de 10e tot de 14e dag : Je kijkt in de spiegel en denkt : ik ben sexy.   Idd.  Als ik in de spiegel van de lift kijk vind ik mezelf best de moeite waard, en niet alleen om mijn haren en mijn borsten … Ik zou sommigen zelfs gaan gelijk geven om anderen dingen … J.

   

  -         Tegen de 14e dag : ongeveer in de helft en om met geen tang vast te pakken.  Jankerig, lange tenen, kort van stof …

   

  -         Tegen de 15e en de 17e dag : Neem het woord ! Ik voel me héél zelf verzekerd en zie dat mensen dit ook aan me zien.  Bén ook duidelijk krachtiger in mijn stem én uitspraken.

   

  -         Van de 18e tot de 28e dag : Rust uit ! Ik moet het idd kalm aan doen, ben héél vlug moe, en wil op alle vlakken echt rust.  Vrijen mag (graag zelfs) maar liefst nice, slow and easy … J.

   

  Gelukkig ben ik sinds enkele maanden  bezig met een alternatieve behandeling tegen PMS en gaat het me stukken beter.  Ik heb mezelf en mijn emoties beter onder controle en daar is iedereen in mijn omgeving mee gebaat, en niet in het minst ik zelf …

  Mannen die lachen met ‘vrouwen en hun dagen’ ? Laat ze maar doen, ze weten niet beter J.  » Reageer (0)
  29-07-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensen kijken.
  Toen ik onlangs naar Antwerpen reed kreeg ik een dikke steen tegen mijn voorruit.  Knats ! Ik schrok danig en een splinterend gaatje werd redelijk snel een lange barst.  Dankzij een omniumverzekering was dit echter niet echt een probleem en na 2,5u wachten bij Carglass was mijn autootje weer als nieuw.
  Bij het maken van een afspraak werd me verteld dat je er op je gemak kan wachten.  Er is een aangename zithoek met tijdschriften en je kan er koffie, thee en water uit een automaat nemen zoveel je wil. 
  Gewapend met mijn dikke boek ging ik er naartoe, mocht allerlei papieren ondertekenen en mijn auto dan in de garage binnenrijden. 
  Dan zocht ik mij een plaatsje uit.  Er stonden tafels met stoelen en ook lage tafeltjes met clubzetels errond.  Ik heb bepaalde dingen waarop ik let wanneer ik ergens wil gaan zitten.  Zoals bvb nooit met mijn rug naar een deur.  Ik heb dan altijd het (gekke) gevoel dat er iemand achter me zou kunnen staan.  Het liefst zit ik op een plaatsje waar ik een overzicht van de hele ruimte heb.  Waar ik mensen zie binnenkomen en buitengaan bvb.  Ook zelden in het midden van een ruimte, tenzij het niet anders kan.
  Na wat rondgekeken te hebben vond ik een plekje; aan het raam met een goed zicht op de inkom en receptie, maar ik kon ook gemakkelijk de garage inkijken naar de herstellingen die er gebeurden.

  Ik heb veel gelezen ... maar ook gekeken.  Mensenkijken is nl. één van mijn grootste hobby's :o).
  Eén van de eerste klanten was een heel jong koppeltje.  Hij nogal slungelig en zij ook niet echt verzorgd.  Een té kort jeansrokje boven kaaswitte benen, een zwart topje dat (volgens mij) meermaals verkeerd gewassen was en met haar mond open ergens op knabbelend.  Yaks.
  Volgende waren twee mannen.  Twee totaal uitersten, ik denk dat ze elkaar op de parking tegenkwamen of zo ... De ene, een best mooie man, knap gekleed in bleek casual hemd en jeans, fijne lederen schoenen, zijn krullende haren naar achter gekamd en met een beetje gel in bedwang houdend denk ik, maar met een walm van parfum of aftershave rond hem waardat een mens drie stappen van achteruit gaat ... Not good.
  De andere bij hem leek ook een vriendelijke man.  Zeker 40cm kleiner dan zijn compagnon, beginnend kalend, in beige t-shirt, een driekwartbroek en beige sandalen eronder.  Het verschil tussen beiden was lachwekkend :o).
  Een ander koppel, van mijn leeftijd schatte ik, ging buiten zitten.  Aan hun kleding te zien waren ze in vakantiestemming en ook hun gedrag buiten aan de picknicktafel deed me wel glimlachen ...
  Dan kwam er iemand binnen die zo uit de film van Indiana Jones had kunnen komen ... Zijn safari-kledij (beige hemd, beige broek, rode sokken en beige sandalen), de grote fototas die over zijn schouder hing, het fotoapparaat met een joekel van een lens dat op zijn dikke buik hing ... 'k Heb me even moeten draaien want ik kon met moeite een lach onderdrukken ...Ook zijn figuur, klein en gedrongen, werkte me op mijn lachspieren ... Foei ... ;o).
  Zo liep het aardig vol, maar sommigen maakten enkel een afspraak, en anderen moesten dan ook weer niet zo lang wachten als ik.  Maar met mijn boek en het rondkijken ging mijn tijd toch goed vooruit.  'k Heb wel één keertje gedacht : hier zit ik nu als enige vrouw (behalve de receptioniste) tussen al dat manvolk ... maar had er absoluut geen moeite mee.
  En dan komt hij binnen.  Een grote man, kort donker haar, een heel 'open' gezicht, slank figuur ... Hij draagt gewone kleding, niks opvallend, een donkerblauw t-shirt met antracietgrijze driekwartbroek en sportschoenen.  Maar hij 'heeft' iets.  Hij gaat naar de receptie, ondertekent ook papieren en komt dan naar de wachtruimte.  Hij kijkt me heel even vriendelijk aan en loopt dan naar de tijdschriftenstandaard.  Kijkt daar even in en dan zie ik hem denken over waar hij zal gaan zitten. 
  Ik kijk niet op maar hoor dat hij mijn richting terug uitkomt.  Als hij naast me staat kijk ik wel op en glimlach naar hem, voor hem een goedkeuring om bij mij aan het tafeltje in de gemakkelijke clubzetel plaats te nemen.  Hij heeft twee tijdschriften bij, legt eentje op tafel en in het andere begint hij te bladeren.  Volgens mij zonder veel te zien want ik voel dat hij naar me kijkt.  Zelf draag ik een beige topje,zwarte (vrij korte) shorts en zwarte lingerie.  De bandjes van mijn bh kunnen zichtbaar zijn, verder ben ik 'deftig' :o).
  Ik heb mijn boek vast, maar lees ook niks meer ... Ik bekijk steels zijn handen.  Nogal vierkant van vorm, geen ring of andere juwelen, nagels netjes geknipt.  Als ik me een profiel van hem probeer te maken denk ik : leuke man, volgens mij geen relatie, vrij makkelijk in de omgang alhoewel misschien wat kieskeurig ...
  Zijn handen intrigeren me echter.  Ik vind het niet direct mooie handen, ze zijn voor mij wat te 'geblokt', maar de manier waarop hij zijn blad omdraait doet me wat.  Als ik hem hoor en zie zuchten moet ik ongewild lachen.  'Wachten kan lang duren hé' zeg ik al lachend tegen hem en hij knikt lachend terug.  Hij antwoordt dan dat dit niks voor hem is en ik reageer dan dat ik er niet zoveel moeite mee heb.  Zolang ik wat te lezen heb en er valt wat te zien ben ik al heel tevreden :o).  Daarop kijkt hij me opnieuw recht aan en ik moet me verzetten want hij doet me echt wel wat.  Ik zit er ook al dik twee uur en met die korte shorts in een skaien zetel, alles begint te plakken want het is buiten tegen de 30°.  Daarop zegt hij dat hij met dit weer ook wel andere dingen zou willen doen ... Ik krijg de kans niet om hierop in te gaan want de receptioniste komt naar me toe en zegt dat mijn auto klaar is.  Ik ben blij dat ik kan opstaan, maar anderzijds heb ik zo een 'doeme-gevoel' ... :o).

  Mijn nieuwe voorruit is prima in orde en ik rijd heel content naar huis. 
  's Avonds ga ik douchen en ik moet ongewild denken aan de man aan mijn tafeltje.  De manier waarop hij keek, zijn handen ... en het duurt niet lang of ik word zo warm ... geil ... dat ik mezelf tot drie keer toe héél lekker verwen ...


  Voor een nieuwe ruit ... en leuke mannen ... moet je bij Carglass zijn ... ;o).  » Reageer (2)
  28-07-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Razend ...

  Het is lang geleden dat ik hier nog iets op zette.  Om verschillende redenen.
  Maar nu wil ik mijn gal kunnen spuwen en dat kan (naar mijn gevoel) alleen effe hier ...

  Ze kunnen me de boom in, sommige mannen in mijn buurt ! De hoogste boom liefst en dat ze daar maar een hele tijd blijven hangen, zitten, steken ... whatever ... Ik wil ze even niet horen, zien, voelen, ruiken ... Niks van dat alles want ik ben in een mood dat ik zou krabben, bijten, stampen, shotten waar ik ze maar zou kunnen raken !

  De ene maakt het me al een hele tijd serieus lastig.  Ja, voor een groot stuk laat ik het toe, 'moedig' ik het misschien zelfs aan, maar er spelen factoren mee waardoor ik vind dat ik geen andere keus heb.  Een mens maakt keuzes in zijn/haar leven en draait er zijn/haar hele leven voor op.  Met liefde in dit geval voor de factor in kwestie.  Ik zou niet anders kunnen, ondanks het lelijke machtsspelletje dat er van de andere kant uit gespeeld wordt.  Ik zit zo niet in elkaar.  Noem me dan maar onnozel, veel te goed, veel te braaf ... Het zij zo ...

  Een ander persoon daalt dezer dagen ook zwaar in mijn achting.  Al dan niet tijdelijk, hangt af waar hij het mee goed maakt als het
  'voor hem uitkomt'.  Het besef dat anderen belangrijker voor hem zijn dan ik en dat ik niet op zijn eerste plaatsje sta, prikt danig. 
  Hier speelt mijn ego een grote rol en ik krijg haar niet gedimd. 
  Stupid foolish me ...
  De tijd dat dit gebeurt is totally wrong ... Had dit een maand geleden of een maand verder gebeurd had ik er absoluut geen last van gehad. 
  Maar niet nu !!!

  GRMBL GRMBL GRMBL ...
  Beesje met haar stekels héél erg vooruit en naar elke richting !!!


  » Reageer (3)  When you want to reach me ...


  Archief per week
 • 08/06-14/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 15/12-21/12 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 02/07-08/07 2007

  Guestbook
 • azvkvounm8qu
 • ALLEN DE DANSVLOER OP MET DISCOBAR STUDIO JP
 • prachtig
 • Goedemiddag Stekelbeesje
 • Hallo! :-)

  Feel free to leave a comment !


  Laatste commentaren
 • Alles op zijn tijd! (© Anoniempje)
      op Horoscoop.
 • Even bezoekje gebracht .... (Friend)
      op Moving on ...
 • Gas geven... (Rigel)
      op Mijn gelijke ...
 • Welkom op het blog Pip (Pip)
      op Moving on ...
 • Goed gevoel?! (Henriette)
      op Mijn gelijke ...
 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  ziekenhuizen
  www.bloggen.be/ziekenh


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!