Starchild Fene
Starchild Fene
Kosmische Healings - ET Healing
Inhoud blog
  • Healing Klanken
  • 19 Fantastisch artikel 2
  • 18 - Fantastisch artikel 1
  • Email voor afspraken
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Zoeken in blog

    starchild.fene@gmail.com
    12-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom die bepaalde cursussen?
    Als ik al de cursussen overloop dan zeg ik bij mezelf, sommige hadden echt een doel, niet alleen voor de cursist, maar ook voor mij....
    Ama Deus - Munay Ki, Chakra-healing met engelen - Lemurian Seeds - Atlantische Dolfijnen - Etherische Kristallen - Priesterschap van Melchizedek - Cartouche - La Ho Chi - WTU
    Het waren cursussen die ik met overtuiging en met veel plezier gaf.
    Tijdens sommige cursussen "was" ik echt diegene die in Lemurië, Atlantis, Egypte,Brazilië enz. het allemaal had ervaren en erover vertelde. Het was soms raar.
    Maar de periode vanaf 2010 veranderde toch heel veel. Het was alsof er andere kosmische wezens aanwezig waren. Ik voelde mijn engelen en gidsen en toch voelde ik nog "iets" anders......
    Bij wie kon IK eens terecht, want iedereen kwam naar mij voor oplossingen of inzichten of voorspellingen. Ik had mijn dromen en "ingevingen" voor mezelf en misschien zoals sommige mediums ook de houding van "och dit kan niet, ik droom maar of maak mezelf wat wijs" Moeilijke affaire hoor!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    12-09-2015, 17:47 geschreven door Starchild Fene  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wil je dat we onszelf laten zien?

    Dit is een tekst die ik dus met jullie wil delen


    Aliens vragen individuele mensen: “Wil je dat we onszelf laten zien?”

    Ieder van jullie wil je vrije wil gebruiken en geluk ervaren. Je vrije wil is afhankelijk van de kennis die je hebt van je eigen kracht. Je geluk hangt af van de liefde die je geeft en ontvangt. Zoals veel bewuste rassen in dit stadium van vooruitgang, kun je jezelf geïsoleerd voelen op jouw planeet. Deze indruk geeft je een bepaald beeld van je lot. Toch bevind je jezelf op de rand van grote omwentelingen waarvan slechts een minderheid zich bewust is.

    Het is niet onze verantwoordelijkheid om jouw toekomst te wijzigen zonder dat jij daarvoor kiest. Dus beschouw dit bericht als een wereldwijd referendum, en jouw antwoord als een stembiljet.

    Noch jullie wetenschappers noch jullie religieuze vertegenwoordigers spreken met kennis van zaken over bepaalde onverklaarbare gebeurtenissen in de lucht en hemel die de mensheid al duizenden jaren heeft aanschouwd. Om de waarheid te kennen moet men deze onder ogen zien zonder het filter van iemands geloof of dogma’s, hoe respectabel deze ook kunnen zijn.

    Een groeiend aantal van jullie anonieme onderzoekers zijn nieuwe wegen van kennis aan het verkennen en zijn heel dicht bij de realiteit aan het komen. Vandaag de dag wordt jullie beschaving overstroomd door een golf aan informatie waarvan slechts een klein deel, het minst schokkende deel, verspreid wordt. Houd in gedachten dat wat in jullie geschiedenis belachelijk of onwaarschijnlijk leek, vaak mogelijk is geworden en daarna gerealiseerd is, vooral in de afgelopen vijftig jaar. Wees je bewust dat de toekomst zelfs nog verrassender zal zijn. Je zult zowel het slechtste als het beste ontdekken. Veel van diegenen die onze verschijningen bestuderen, wijzen naar lichtjes in de nacht, maar zonder de weg te verlichten. Vaak denken ze in termen van objecten terwijl het allemaal gaat om bewuste wezens.

    Wie zijn wij?

    Net als miljarden anderen in deze Melkweg, zijn we bewuste wezens, die door sommigen “buitenaardsen” worden genoemd, ondanks dat de realiteit subtieler is.

    Er is geen fundamenteel verschil tussen jullie en ons, behalve dat wij bepaalde stadia van evolutie hebben ervaren. Net als bij elke andere georganiseerde samenleving bestaat er een hiërarchie in onze interne verhoudingen. Die van ons is echter gebaseerd op de wijsheid van verschillende rassen. Wij wenden ons tot jullie met toestemming van deze hiërarchie.

    Zoals de meesten van jullie, zijn wij op zoek naar de opperste “staat van zijn”. We zijn daarom geen goden of mindere goden, maar vrijwel jullie gelijken in de Kosmische Broederschap. Fysiek zijn we wat verschillend van jullie, maar de meesten van ons zijn menselijk gevormd. We zijn niet alleen maar waarnemingen; we zijn bewustzijnseenheden, net als jullie. Ons bestaan is een realiteit, maar de meerderheid van jullie neemt dat nog niet waar omdat we meestal onzichtbaar blijven voor jullie zintuigen en meetinstrumenten. We willen deze leegte op dit moment in jullie geschiedenis vullen. We hebben deze beslissing collectief gemaakt aan onze kant, maar dit is niet genoeg – we hebben jullie beslissing ook nodig.

    Door dit bericht kunnen jullie besluitvormers worden. Jij persoonlijk. We hebben geen menselijke vertegenwoordiger op aarde die jullie beslissing zou kunnen leiden.

    Waarom zijn we niet zichtbaar?

    In bepaalde stadia van de evolutie ontdekken kosmische menswetenschappers bepaalde wetenschappelijke principes over materie, zoals bijvoorbeeld gestructureerde dematerialisatie en materialisatie. Jullie mensheid heeft dit in een paar laboratoria bereikt, in nauwe samenwerking met andere buitenaardse wezens – ten koste van gevaarlijke compromissen die met opzet verborgen blijven voor jullie door enkelen van jullie vertegenwoordigers.

    In aanvulling op de op lucht of ruimte gebaseerde objecten of verschijnselen, die bekend staan als fysieke “Ufo’s” in jullie wetenschappelijke gemeenschap, zijn er in wezen multidimensionaal vervaardigde ruimteschepen die deze uitgebreide capaciteiten hebben. Veel mensen hebben visueel, auditief, tactiel of psychisch contact met dergelijke schepen gehad – waarvan sommige, dient te worden opgemerkt met de nodige voorzichtigheid, onder invloed zijn van verborgen krachten die jou regeren, die we vaak “de derde partij” noemen.  Dat jullie ze niet zo vaak waarnemen, ligt aan de gedematerialiseerde staat van deze schepen.  Niet in staat om ze zelf te zien, kunnen jullie hun bestaan niet erkennen. Wij begrijpen dat volledig.

    De meeste waarnemingen die zich voordoen, zijn georganiseerd op individuele basis, bedoeld om de individuele ziel aan te raken. We willen geen invloed uitoefenen op welk georganiseerd sociaal systeem dan ook of ons daarin mengen. Dit is bewust van de kant van de verschillende rassen die jullie omringen, maar om verschillende redenen en resultaten. Voor negatieve multidimensionale wezens die een rol spelen in de uitoefening van macht in de schaduw van de menselijke oligarchie, wordt deze discretie gemotiveerd door hun verlangen om hun bestaan onbekend te houden. De reden voor onze discretie is ons respect voor de menselijke vrije wil die mensen kunnen uitoefenen om hun eigen zaken te beheren zodat ze zelf technische en spirituele volwassenheid kunnen bereiken.

    Er wordt echter sterk uitgekeken naar de entree van de mensheid in de familie van galactische beschavingen. We kunnen op klaarlichte dag verschijnen om jullie te helpen deze vereniging te bereiken. Maar we hebben dat tot nu toe nog niet gedaan, omdat te weinig van jullie het werkelijk gewenst hebben. Dat komt door onwetendheid, onverschilligheid of angst. En ook omdat de urgentie van de situatie het niet rechtvaardigde.

    Wie ben jij?

    Jij bent de nakomeling van vele tradities die door de tijden heen elkaar wederzijds hebben verrijkt door elkaars bijdragen.

    Je doel is om te verenigen, met respect voor deze verschillende ‘roots’, om een gemeenschappelijk doel te verwezenlijken, een gezamenlijk project. De verschijningsvormen van jullie cultuur houden jullie gescheiden omdat jullie die veel belangrijker vinden dan je diepere innerlijke wezens. De vorm wordt belangrijker geacht dan de essentie van jullie subtiele aard. Voor de controlerende bevoegdheden vormt deze nadruk op de verschillen een bolwerk tegen elke vorm van positieve verandering.

    Je wordt nu opgeroepen om de identificatie met de vorm te overwinnen, terwijl je nog wel steeds respect hebt voor zijn rijkdom en schoonheid. Als je het bewustzijn achter de vorm begrijpt, sta je jezelf toe om van alle verschillende mensen te houden. Vrede betekent niet simpelweg geen oorlog voeren. Het bestaat eruit wat jullie, collectief, in werkelijkheid zijn: een broederschap.

    De oplossingen die beschikbaar zijn om dit te bereiken, zijn aan het verminderen, maar een die nog werkt zou zijn: open contact met een ander ras dat het beeld van wat je in een diepere realiteit bent, kan reflecteren. Behalve in zeldzame gelegenheden, hadden onze vorige interventies opzettelijk zeer weinig invloed op jullie vermogen om collectieve en individuele beslissingen te nemen over je eigen toekomst. Dat werd ingegeven door onze kennis van jullie diepe psychologische mechanismes. We zijn tot de conclusie gekomen dat vrijheid elke dag opgebouwd wordt wanneer een wezen zich bewust wordt van zichzelf en van zijn omgeving, door het geleidelijk wegwerken van belemmeringen en inertie (traagheid, laksheid), wat die dan ook mogen zijn.

    Echter, ondanks de acties van talrijke dappere en bereidwillige menselijke zielen, is deze inertie met succes gehandhaafd ten behoeve van een groeiende, gecentraliseerde macht.

    Wat is jullie situatie?

    Tot voor kort leefde de mens tevreden in controle van zijn beslissingen. Maar hij verliest meer en meer de controle over zijn eigen lot, mede door het toenemende gebruik van geavanceerde technologieën die zowel lichaam als geest beïnvloeden en uiteindelijk onomkeerbaar dodelijke gevolgen zullen hebben voor de aardse en menselijke ecosystemen.

    Onafhankelijk van je eigen wil zal je veerkracht kunstmatig verminderen en zul je langzaam maar zeker je buitengewone capaciteit verliezen om het leven aantrekkelijk te maken. Zulke plannen zijn onderweg. Zou er geen collectieve reactie van grote omvang plaatsvinden, dan is de individuele macht gedoemd te verdwijnen. De komende periode zal er een van breuk zijn. Deze breuk kan echter een positieve breuk met het verleden zijn, als je maar de creatieve macht in jou levend houdt. Zelfs als het samenwoont, voor het moment, met de duistere bedoelingen van jullie potentiële ‘heren’.

    Wat nu? Moet je tot het laatste moment wachten om oplossingen te vinden? Moet je anticiperen op pijn of pijn ondergaan? Jullie geschiedenis staat bol van ontmoetingen tussen volkeren, wier ontdekking van elkaar leidde tot conflict en veroveringen. De aarde is nu een dorp waarin iedereen iedereen kent, maar conflicten bestaan nog steeds en allerlei soorten dreigingen worden erger in intensiteit en duur. Personen met veel potentiële capaciteiten kunnen deze niet met waardigheid uitoefenen. Dit is het geval voor het grootste deel van jullie, om redenen van geopolitieke aard.

    Er zijn enkele miljarden van jullie, maar de opvoeding van jullie kinderen en jullie levensomstandigheden alsmede  die van talrijke dieren en planten, zitten onder de duim van een klein aantal van jullie politieke, financiële, militaire en religieuze vertegenwoordigers. Jullie gedachten en overtuigingen worden gemodelleerd naar partijbelangen, terwijl ze tegelijkertijd jullie het gevoel geven dat jullie volledige controle over je eigen lot hebt – wat in essentie waar is, maar er is een lange weg tussen een wens en een feit als de werkelijke regels van het spel verborgen worden gehouden.

    Maar deze keer ben je niet de overwinnaar. Het verspreiden van onjuiste informatie is een effectieve strategie om mensen te manipuleren. Gedachten en emoties induceren of zelfs organismen creëren die niet bij jou horen, is een nog oudere strategie. Een grote rolgolf is aan de horizon. Het brengt positieve dingen met zich mee, maar kan ook negatief zijn. Op dit moment staan prachtige kansen van vooruitgang zij aan zij met de dreiging van vernietiging. Je kunt echter alleen waarnemen wat aan jou getoond wordt. Het afnemen van veel natuurlijke bronnen is onvermijdelijk en er is nog geen collectieve langetermijnoplossing van start gegaan. Uitputting van het ecosysteem heeft onomkeerbare grenzen overschreden. De schaarste van hulpbronnen waarvan de prijs dagelijks zal stijgen – en hun oneerlijke verdeling – zal op grote schaal leiden tot broedermoordgevechten, vanuit het hart van de steden tot het platteland aan toe. Dit is de reden, meer dan ooit in jullie geschiedenis, waarom jouw beslissingen van vandaag direct en significant impact zullen hebben op jouw overleving van morgen.

    Haat groeit … maar dat doet liefde ook. En dat zal jullie vertrouwen blijven geven in jullie vermogen om oplossingen te vinden. Echter, het menselijk gedrag, dat gevormd is vanuit oude gewoonten en trainingen uit het verleden, heeft een grote inertie (traagheid, laksheid) die tot een doodlopende weg leidt. De kritische massa is nog niet bereikt, terwijl het sabotagewerk slim en efficiënt wordt uitgevoerd. Jullie vertrouwen je problemen toe aan de vertegenwoordigers wier bewustzijn van het gemeenschappelijke welzijn onverbiddelijk wegvaagt ten gunste van zakelijke belangen. Deze vermeende dienstbaren van de mensen debatteren veel vaker over de vorm dan over de inhoud. Precies op het moment dat er actie moet worden ondernomen, stapelen de vertragingen zich op tot het punt dat men zich dient te onderwerpen in plaats van te kiezen.

    Deze inertie is in veel opzichten een typisch voorbeeld van elke beschaving. Welke gebeurtenis zou dat radicaal kunnen wijzigen? Waarvandaan zou een collectief en verenigend bewustzijn komen dat het blinde vooruit haasten stopt?

    Stammen, bevolkingen en menselijke naties hebben elkaar altijd ontmoet en hebben zich met elkaar onderhouden. Geconfronteerd met de bedreigingen die zwaar wegen op de menselijke familie, is het misschien tijd geworden voor een grotere interactie. Er zijn twee manieren om een kosmisch contact met een andere beschaving te vestigen: via zijn regerende vertegenwoordigers of rechtstreeks met gewone mensen.

    De eerste manier brengt gevechten om belangen met zich mee. De tweede manier brengt bewustzijn. De eerste manier werd gekozen door een groep van rassen die gemotiveerd werd door de mensen in slavernij te houden en daarmee controle houdt over de rijkdommen van de aarde, haar genenpoel en het merendeel van de menselijke emotionele energie.

    De tweede manier werd gekozen door een groep van rassen die verbonden zijn met de aangelegenheid van de Geest van de Dienstbaarheid. Enkele jaren geleden hebben we onszelf geïntroduceerd aan vertegenwoordigers van de menselijke machtsstructuur, maar zij weigerden onze uitgestrekte hand gebaseerd op belangen die onverenigbaar waren met hun strategische visie.

    Dat is de reden dat vandaag de dag individuele mensen de keuze moeten maken zonder dat vertegenwoordigers zich hiermee bemoeien. Wat we in het verleden hebben voorgesteld aan diegenen van wie wij geloofden dat ze capabel waren om bij te dragen aan jullie geluk, stellen we nu voor – aan jou.

    Weinigen van jullie zijn zich ervan bewust dat niet-menselijke wezens betrokken zijn geweest bij het centraliseren van de macht in jullie wereld, en bij het op subtiele wijze uitoefenen van controle. Deze wezens verblijven niet noodzakelijkerwijs op jullie materiële vlak en dat is precies wat hen extreem efficiënt en beangstigend kan maken in de nabije toekomst.

    Echter, wees je er ook bewust van dat heel wat van jullie vertegenwoordigers in feite de strijd tegen dit gevaar zijn aangegaan; dat niet alle buitenaardse ontvoeringen in jullie nadeel worden uitgevoerd; en dat ook weerstand bestaat onder de rassen die georiënteerd zijn op dominantie.

    Vrede en hereniging van jullie volkeren zou een eerste stap zijn in de richting van harmonie met andere beschavingen. Dat is precies wat diegenen die jullie achter de schermen manipuleren uit alle macht willen vermijden, want door verdeling te zaaien, regeren zij. Ze regeren ook over degenen die meer zichtbaar regeren over jullie. Hun kracht komt van hun capaciteit om wantrouwen en angst aan te jagen. Dit schaadt jullie kosmische natuur aanzienlijk.

    Dit bericht zou niet van belang zijn als de invloed van deze manipulatoren niet zijn hoogtepunt aan het bereiken was en als hun misleidende en moorddadige plannen zich niet binnen een paar jaar vanaf nu zouden materialiseren. Hun deadlines zijn dichtbij en de mensheid zal ongekende moeilijkheden ondergaan de komende tien cycli (jaren?). Om jezelf te verdedigen tegen deze agressie die geen gezicht heeft, moet je op zijn minst genoeg informatie hebben die jou naar een oplossing wijst. Ook hier zal uiterlijke verschijning en lichaamstype niet genoeg zijn om de overheerser van de bondgenoot te onderscheiden. In jullie huidige staat van psychische ontwikkeling is het extreem moeilijk voor jullie om tussen hen onderscheid te maken. Aanvullend op je intuïtie zal training noodzakelijk zijn als de tijd is gekomen. Bewust zijnde van de onschatbare waarde van de vrije wil, nodigen wij je uit tot een alternatief.

    Wat bieden wij?

    Wij kunnen jullie een meer holistische visie bieden van het universum en van het leven, constructieve interacties en de ervaring van eerlijke en broederlijke relaties, bevrijdende technische kennis, de uitroeiing van het lijden, beheerste uitoefening van individuele bevoegdheden, toegang tot nieuwe vormen van energie en, ten slotte, een beter begrip van bewustzijn.

    We kunnen je niet helpen om je individuele en collectieve angsten te overwinnen, of jou wetten brengen die je niet zou hebben gekozen. Jullie moeten ook aan jezelf werken en individuele en collectieve inspanningen leveren om de wereld te bouwen die je wenst, en de geest manifesteren om te zoeken naar nieuwe hemels.

    Wat zouden we ontvangen?

    Mocht je besluiten dat een dergelijk contact plaats kan vinden, dan zouden we ons verheugen over de bescherming van broederlijk evenwicht in deze regio van het universum, vruchtbare diplomatieke uitwisselingen, en de intense vreugde van de wetenschap dat jullie zijn verenigd om te bereiken waartoe je in staat bent. Het vreugdegevoel wordt intens gezocht in het universum, want die energie is goddelijk. Wat is de vraag die we je stellen?

    “WIL JE DAT WIJ VERSCHIJNEN?”

    Hoe kun je deze vraag beantwoorden? De waarheid van de ziel kan telepathisch worden gelezen, dus je hoeft alleen maar duidelijk jezelf deze vraag te stellen en je antwoord zo duidelijk mogelijk te geven, alleen of in een groep, wat je wilt. Of je nu in het hart van een stad zit of te midden van een woestijn, dit heeft geen impact op de efficiëntie van je antwoord. JA of NEE. Doe gewoon alsof je tegen jezelf praat, terwijl je aan de boodschap denkt. Dit is een universele vraag, en deze enkele woorden hebben een krachtige betekenis in hun context. Dit is waarom je er rustig over na moet denken, naar eer en geweten. Om je antwoord perfect te associëren met de vraag, wordt het aanbevolen dat je antwoordt nadat je dit bericht nogmaals zorgvuldig hebt gelezen. Haast je niet om te antwoorden. Adem en laat de kracht van jouw vrije wil in je doordringen. Wees trots op wat je bent! Laat daarna geen twijfel in de weg komen.

    Alledaagse beslommeringen die je hebt, kunnen je verzwakken. Om jezelf te zijn, moet je ze voor enkele minuten aan de kant zetten. Voel de kracht die in je opspringt. Jij bent in controle over jezelf!

    Een enkele gedachte, een enkel antwoord kan je nabije toekomst drastisch veranderen, op welke manier dan ook. Jouw individuele beslissing om aan je innerlijk te vragen dat wij ons laten zien op jouw materiële vlak en op klaarlichte dag, is kostbaar en essentieel voor ons.

    Ook al kun je de manier kiezen die het beste bij je past, rituelen zijn per definitie nutteloos. Een oprecht verzoek dat je met je hart hebt gemaakt en met je eigen wil, zal altijd worden waargenomen door diegenen onder ons aan wie het wordt verzonden.  In je eigen privé-stemhokje van jouw geheime wil zul jij de toekomst bepalen.

    Wat is het hefboomeffect?

    Deze beslissing moet worden gemaakt door het grootst mogelijke aantal onder jullie, zelfs als het misschien een minderheid zal lijken. Wij bevelen aan om deze boodschap op allerlei manieren en in zoveel mogelijk talen te verspreiden aan de mensen om je heen, of ze nu wel of niet open staan voor deze nieuwe visie van de toekomst. Doe het met behulp van een humoristische toon of spot als dat jou kan helpen. Je kunt het zelfs openlijk en publiekelijk belachelijk maken als je je daardoor beter voelt, maar wees niet onverschillig, want op z’n minst zul je je vrije wil hebben uitgeoefend. Vergeet de valse profeten en de overtuigingen die over ons aan jou zijn overgedragen.

    Dit verzoek is een van de meest intieme dingen die aan jou gevraagd kunnen worden. Het maken van een eigen beslissing, als een individueel, is jouw recht en jouw verantwoordelijkheid. Passiviteit leidt alleen maar tot de afwezigheid van vrijheid.

    Op dezelfde manier is besluiteloosheid nooit efficiënt. Als je werkelijk wilt vasthouden aan jouw overtuigingen, wat iets is wat wij begrijpen, zeg dan krachtig NEE. Als je niet weet wat je moet kiezen, zeg dan niet louter uit nieuwsgierigheid JA. Dit is geen show, dit is echt het dagelijkse leven. Wij bestaan. Wij leven.

    Jullie geschiedenis had veel gebeurtenissen waar vastberaden mannen en vrouwen in staat waren om gebeurtenissen te beïnvloeden, ondanks dat ze maar met weinigen waren. Net zoals een klein aantal genoeg is om tijdelijk de macht over de aarde te nemen en de toekomst van de meerderheid te beïnvloeden, zo kan een klein aantal van jullie je eigen lot radicaal veranderen als een antwoord op de onmacht in het gezicht van zoveel inertie en zo veel hindernissen. Je kunt voor de mensheid de geboorte tot Broederschap verlichten.

    Een van jullie denkers zei ooit: “Geef me een houvast en ik zal de aarde verhogen.”

    Het verspreiden van deze boodschap zal de versterking van het houvast zijn. We zullen de hefboom zijn van lichtjaren lang en jullie zullen de ambachtslieden zijn om “de aarde te verhogen” als gevolg van onze verschijning.

    Wat zouden de gevolgen zijn van een positieve beslissing?

    Voor ons zou het onmiddellijke gevolg van een collectief gunstig besluit de materialisatie zijn van vele schepen, in jullie hemel en op aarde.

    Voor jou zou het directe effect, het snelle verdwijnen van vele zekerheden en overtuigingen zijn. Een eenvoudig overtuigend visueel contact zou enorme gevolgen voor jullie toekomst hebben. Veel kennis zou voor altijd worden gewijzigd. De organisatie van jullie samenlevingen zou voor altijd diep opgetild worden, op alle gebieden van activiteit. Macht zou individueel worden omdat je zelf zou zien dat wij bestaan als levende wezens. En dat je dit niet op het woord van een externe autoriteit moet accepteren of verwerpen. Concreet zou je de maatstaf van jouw waarden veranderen.

    Voor ons is het belangrijkste dat de mensheid één familie zou vormen  voor deze “onbekenden” die we zouden vertegenwoordigen!

    Gevaar zou langzaam wegsmelten van jullie huizen omdat jullie indirect de ongewensten (degenen die we de “derde partij” noemen) zouden forceren zich te laten zien en te verdwijnen. Jullie zouden allemaal dezelfde naam dragen en dezelfde ‘roots’ delen: de mensheid.

    Later zouden vreedzame en respectvolle uitwisselingen dus mogelijk zijn als dat jullie wens is. Want nu kan hij die honger heeft, niet lachen en hij die bang is, kan ons niet verwelkomen. Wij zijn verdrietig om mannen, vrouwen en kinderen te zien lijden in een dergelijke mate, lichamelijk en in hun hart, terwijl ze zo’n innerlijk licht bij zich dragen. Dit licht kan jullie toekomst zijn.

    Onze betrekkingen kunnen zich in fasen ontwikkelen. Verschillende stadia van enkele jaren of decennia zouden kunnen voorkomen: demonstratieve verschijning van onze schepen, fysieke verschijning naast mensen, samenwerking in jullie technische en spirituele evolutie, ontdekking van delen van de Melkweg.

    Bij elke nieuwe fase zouden nieuwe keuzes aan jou worden aangeboden. Je zou dan zelf kunnen beslissen om de nieuwe fase aan te gaan als je denkt dat het nodig is voor jouw uiterlijke en innerlijke welbevinden. Geen inmenging zou eenzijdig worden besloten. We zouden vertrekken zodra jullie collectief zouden wensen dat we dat doen.

    Afhankelijk van de snelheid om deze boodschap over de wereld te verspreiden, zullen enkele weken of zelfs enkele maanden nodig zijn voor onze “grote verschijning”, als de beslissing zo wordt genomen door de meerderheid van diegenen die hun mogelijkheid om te kiezen hebben gebruikt. En als deze boodschap de nodige ondersteuning ontvangt.

    Het belangrijkste verschil tussen je dagelijkse gebeden tot entiteiten van een strikt geestelijke aard en je huidige beslissing is uiterst eenvoudig: wij zijn technisch uitgerust om (ons?) te materialiseren.

    Waarom zo’n historisch dilemma?

    We weten dat “buitenlanders” worden beschouwd als vijanden, zolang ze het “onbekende” belichamen. In een eerste fase zal de emotie die onze verschijning zal genereren, uw relaties versterken op wereldwijde schaal. Hoe kun je weten of onze komst het gevolg is van jullie collectieve keuze? Om de eenvoudige reden dat we anders al veel eerder opgedaagd zouden zijn op jouw bestaansniveau. Als we er nog niet zijn, dan is dat omdat jullie nog niet expliciet een dergelijke keuze hebben gemaakt.

    Sommigen onder jullie denken misschien dat we jullie zouden doen geloven in een bewuste keuze van jou om zo onze aankomst te rechtvaardigen, hoewel dit niet waar zou zijn. Als dat het geval was, welk belang zouden we erbij hebben om jullie openlijk toegang te geven tot deze mogelijkheden voor het voordeel van de meesten van jullie?

    Hoe kun je er zeker van zijn dat dit niet weer een andere subtiele manoeuvre van de “derde partij” is om je beter te onderwerpen? Omdat men altijd efficiënter iets bestrijdt dat is geïdentificeerd dan iets wat verborgen wordt gehouden. Is het niet het terrorisme dat je een flagrant voorbeeld geeft? Hoe dan ook, jij bent de enige rechter in jouw eigen hart en ziel. Wat je ook kiest, het zal respectabel zijn en worden gerespecteerd. In de afwezigheid van menselijke vertegenwoordigers die je mogelijk zouden kunnen verleiden tot een fout, negeer je alles over ons, maar ook over diegenen die jou zonder je toestemming manipuleren.

    In jullie huidige situatie heeft het voorzorgsbeginsel dat bestaat uit niet proberen om ons te ontdekken, niet meer de overhand. Je zit al in Pandora’s box die de “derde partij” om jou heen heeft gecreëerd. Wat je beslissing dan ook zal zijn, je zult uit die doos moeten.

    In het gezicht van een dergelijk dilemma, de ene onwetendheid tegen een ander, moet je je intuïtie vragen.  Wil je ons met je eigen ogen zien, of wil je simpelweg geloven wat jullie “autoriteiten” zeggen? Dat is de echte vraag! Na duizenden jaren zou op een dag deze keuze onvermijdelijk zijn: kiezen tussen twee onbekenden.

    Waarom zo’n boodschap verspreiden onder elkaar?

    Vertaal en verspreid deze boodschap op grote schaal. Deze actie zal je toekomst beïnvloeden op een onomkeerbare en historische manier op de schaal van millennia. Anders zal het een nieuwe kans om te kiezen tot enkele jaren later uitstellen – op zijn minst een generatie, als die generatie kan overleven.

    Niet kiezen staat voor het ondergaan van andermans keuze. Niet informeren van anderen staat voor het risico lopen dat er een resultaat wordt verkregen dat in strijd is met je verwachtingen. Onverschillig blijven betekent het opgeven van je vrije wil.

    Het gaat allemaal over jouw toekomst. Het gaat allemaal over jouw evolutie. Het is mogelijk dat deze uitnodiging niet jullie collectieve instemming zal ontvangen en in de wind zal worden geslagen. Toch gaat geen enkele individuele wens verloren in het universum.

    Stel je voor dat we morgen aankomen. Duizenden schepen. Een unieke culturele schok in de geschiedenis van de hedendaagse mens. Het zal dan te laat zijn om spijt te hebben geen keuze te hebben gemaakt en de boodschap niet te hebben verspreid omdat deze ontdekking onomkeerbaar zal zijn.

    We dringen erop aan dat je niet overhaast erin gaat, maar denk erover … en beslis. De grote media zullen niet per se geïnteresseerd zijn in het verspreiden van deze boodschap. Het is daarom jouw taak, als een anoniem maar een buitengewoon denkend en liefhebbend wezen, om het te verzenden.

    Jullie zijn nog steeds de architecten van jullie eigen lot…

    “WIL JE WIL DAT WIJ VERSCHIJNEN?

    Ik vond dit artikel op de blog van DOUWE BEERDA

    www.achterdesamenleving.nl


    Eetbare planten en paddenstoelen database:
    www.permacultuurnederland.org/planten.php

    "All beings are equal in both their desire for happiness, and their right to obtain it."
    www.mensenrechten.org

    "They are ill discoverers that think there is no land when they see nothing but sea."
    www.achterdesamenleving.nl Wij respecteren in hoge mate het werk van onze reguliere gezondheidszorg, artsen en specialisten!
    Op geen enkele wijze willen wij de suggestie wekken dat onze hulp een vervanging is voor de behandeling of medicatie die door hen wordt gegeven.
    We willen aan iedereen benadrukken om altijd en voor welke klacht dan ook eerst je huisarts of behandelend specialist te raadplegen alvorens naar te komen voor een healing-sessie.
    Wij zien ons werk niet als een alternatief voor reguliere zorg, maar als een aanvulling op de reguliere zorg.


    Hoe zien ze eruit vragen sommige mij, kan het moeilijk omschrijven, ik heb een foto gezocht op het internet. Maar de kleur van mijn team is anders: soms eerder bruinachtig doorschijnend. Eén van mijn leden ziet er ongeveer net zo uit als Ashgard uit Stargate. De andere, zie de foto's.
    Moeilijk te omschrijven dus.
    Ook komen nog steeds mijn engelen langs en is Michaël de eerste die zich steeds aanbiedt.
    De andere kosmische wezens die ik voel geven ook inzichten en boodschappen door.
    Elke ET healing is anders.
    Elke ervaring is prachtig.
    Ik mag enorm veel zeggen, hoef maar af en toe iets te doen, zij nemen de taken volledig op zich. Ik weet wel wat ze doen, ik zie als het ware de beelden, soms stellen ze vragen aan de klant, ze geven raadgevingen mee.
    Kortom ik ben fier op mijn teams.
    Het is zo een prachtige ervaring.
    Ik ben zo blij dat ze naar mij kwamen.
    Ik ben zo blij dat mijn zoektocht en mijn "avonturen" eindelijk na al die jaren duidelijk zijn. Alles zal wel een bedoeling gehad hebben en alle puzzelstukken zullen nodig geweest zijn.

    Wens je ook een ET healing? Het volstaat me een email te sturen via starchild.fene@gmail.com.
    Ik heb dit nieuw emailadres aangemaakt omdat ik nog steeds in mijn praktijk de kaartleggingen doe en alle andere spirituele aangelegenheden; coaching, contact met overledenen enz.

    De prijs: ik hou me aan de prijs die elke ET-healer hanteert: 75 € -sommige vragen 90 € of meer, maar ik vind deze prijs redelijk aanvaardbaar.

    Heb ook aan Mattheus gevraagd of het mogelijk is om op afstand te werken. Het mag, maar in uitzonderlijke gevallen. Ik heb gevraagd dat hij me dan stilletjes knijpt als zo'n vraag zich voor zou doen en ik op afstand moet werken.
    Want ik werk nog steeds het liefst in mijn praktijk. Waarom? Omdat ik dan kan schrijven, de vragen stellen di!e het team stelt, doorgeven wat mijn team op dat ogenblik doet,beelden kan vertalen enz. En via afstandshealing is dit niet zo eenvoudig.
     







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    12-09-2015, 00:00 geschreven door Starchild Fene  
    Reacties (0)
    08-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte Broederschap
    Nadat ik mijn brief had geschreven om toch maar een oplossing te zoeken, zocht ik ondertussen allerlei advertenties af om iets bij te verdienen/verkopen en dat gerelateerd zou zijn aan mijn praktijk.
    Ik was ondertussen ook gestart met het geven van cursussen en spirituele coaching. Dit liep ook heel vlot.
    Op een dag vond ik een advertentie die me aantrok, kreeg ook onmiddellijk reactie en ik zou de personen 3 dagen later ontmoeten.
    Vrijdagavond, koffie klaar, koekjes en andere versnaperingen.
    Het begon te schemeren en ik zag een wagen op de oprit rijden, keek even aan het venster en zag 2 personen uitstappen die een bruine kapmantel droegen. Vond dit toch maar rare figuren, net alsof 2 paters aan mijn deur gingen bellen.
    Daar ging de bel, deed de deur met een klein hartje open en zag een dame en een heer, normaal gekleed!!
    Dacht bij mezelf: nu zie ik ze vliegen.
    Een goede babbel gehad en ok ik zou als eerste in België verdeler worden van de producten.
    Maar om alles te regelen kwamen ze liever volgende week terug. Ok in kannen en kruiken dus, zou extra inkomen hebben.
    De volgende vrijdag -zelfde scenario: wagen komt op de oprit en " 2 paters " stappen uit. GGrrr ik word gek dacht ik bij mezelf.
    Ik deed de deur open en weer zag ik het lieve koppel, alle documenten tekenen en uitleggen hoe alles in zijn werk zou gaan. Ik dacht dat er al uren voorbij gegaan waren, maar in feite was het nog maar een kwartiertje. Hoe dit kon dat weet ik nog steeds niet.
    Vroegen ze mij (ik vernoem hier op deze blog bewust geen namen, gemeente, steden enz. dit om de privacy van iedereen te vrijwaren) en wat doe jij zo allemaal?
    Heel de uitleg over mijn gaven enz enz en wat ik allemaal doe, zie, hoor, voel....

    Zeggen ze plots: ja wij komen ook naar hier met een speciale opdracht!
    De opdracht om je dit te zeggen: dat je brief goed ontvangen is, dat je steeds je begeleiders bij jou hebt, dat de engelen er steeds zijn, dat wij er zijn voor je, dat Vader er steeds is. dat je gave wordt verder ontwikkeld, dat je je meer moet toe richten op multinationals, bedrijven, politiekers, artiesten enz. En dat je naarmate je groeit en ontwikkelt je volledige toegang hebt en die je in feite steeds had in de Akasha kronieken. Dat al wat je weet en te zien krijgt ook effectief zal gebeuren. Dat je niet altijd iedereen kan helpen en verwittigen maar dat we soms gewoon toekomstbeelden laten zien zodat je weet dat datgene wat je doorkrijgt of moet vertellen aan de mensen  ook steeds het juiste is.
    Je zal zien dat je contact zal maken met Opgevaren Meesters en andere Kosmische wezens, net alsof je je familie dan pas herinnert, net alsof je nooit iets anders hebt gekend.
    Er zullen nog veel leermeesters op je pad komen. Wij begeleiden je een jaar en wat je nu gaat promoten onder de vorm van schoonheidsproducten en juwelen is maar bijzaak, je gaat dit niet lang doen. Als onze begeleiding klaar is en je weer voldoende gegroeid bent zal ook dit bijberoep zijn nut niet meer hebben.
    Het is onze dekmantel geweest om tot bij jou te komen. Je bent niet gek als je ons zag uitstappen met onze bruine mantels.
    Wij zijn van de Witte Broederschap!!!

    Daar zat ik dan, voor de eerste keer sprakeloos.

    In totaal zijn zij nog 10 keer gekomen, heb veel geleerd, dingen die ik al kon meedelen aan anderen en zaken die ik nog niet mocht onthullen.
    Ik voelde dat mijn paranormale gaven zich meer en meer ontwikkelde, net alsof ik plots een extra harde schijf had om alles op te slaan.
    Dromen, visioenen, het doorkrijgen van informatie, de stroom stopte gewoon niet. Ik "zag" Opgevaren Meesters, praatte luidop met hen, kreeg zo dikwijls de boodschap om mij te profileren en dit was iets wat ik niet kon. Ik dacht steeds dat een ander "beter" was, een ander medium komt op TV, geeft interviews, schrijft boeken.
    Ik zei aan mijn vrienden van de Witte Broederschap, ben bezig met een boek te schrijven en dit is de titel: ...
    Neen zeiden ze, wij schrijven dit boek al..... je moet nog wachten hiermee, jij brengt ooit wel een ander boek uit. Later.... veel later..... wanneer de tijd rijp is dat je alles mag vertellen. Nu komen er nog teveel gebeurtenissen op je pad. Sommige moeten in je boek staat, maar deze gebeurtenissen gaan pas plaatsvinden binnen 10 à 12 jaar en dan nog is de tijd niet rijp, pas als wij het je zeggen mag de publicatie komen.

    Binnenkort sturen we ook 2 andere mensen op je pad, met uiteenlopende ervaringen en lessen die ze je gaan meedelen, die je moet leren, die je ook moet leren ervaren, die je mag doorgeven.
    Plak geen tijd op iets, tijd bestaat hier niet.

    De 2 personen kwamen ook op mijn pad, terug te vinden in de verhalen over "leerling van Tenhaeff "en "Afrika"

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    08-09-2015, 11:45 geschreven door Starchild Fene  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ommekeer in 2000
    Wie geeft nu een topfunctie op? dat was de eerste vraag die iedereen me stelde toen ik mijn ontslag gaf bij de EC....de val van dit "imperium" veroorzaakt door fraude, ik had het allemaal wel gehad. Kwam er bovenop dat er bij mij kanker vastgesteld werd. En volgens de dokters was alles zo ver gevorderd dat 3 maanden de maximum tijd zou zijn die ik nog had!!!Het doet een mens nadenken.
    Ik bad om hulp,tierde,weende maar met alleen woede in mijn lichaam zou ik er niet geraken.
    Ging huilend naar "mijn kerk" in het dorp waar ik een heel gelukkige jeugd had, waar mijn spiritualiteit en paranormale gave vanaf mijn 7 jaar echt tot uiting kwamen.

    De kerk waar ik mijn 1ste communie deed,mijn plechtige communie en die mijn toevluchtsoord was in minder goede dagen.
    Bijna mocht ik mijn 1ste communie niet doen van "meneer pastoor" Waarom? Tijdens de godsdienstlessen leerde hij ons: als het lichtje brand dan is Jezus thuis. (rare gedachte nu, maar ja destijds - ik spreek hier van meer dan 50 jaar geleden). Ik woonde op een paar stappen van de kerk en die lag op weg naar school. Dus ik elke morgen "crossen" door de kerk, achter het altaar en roepen. Dag "Jezeke", "ik ga nu naar school,ik kom straks terug." Dit deed ik 3 keer per dag. Tot "meneer pastoor" op een woensdag in de keuken stond bij mijn grootmoeder. Ik was een onhandelbaar kind en had geen respect voor God en liep zomaar zijn kerk binnen om te roepen en te praten met Jezus. Dit kon niet, nog 1 keer en ik mocht mijn 1ste communie niet doen.
    Mijn grootmoeder die zelf paranormaal begaafd was glimlachte en zei : "wel wat heb je te vertellen, waarom doe je dit?"
    Ja "meneer pastoor "zei dat als het lichtje brandde, "Jezeke" thuis is, dus ga ik elke dag met hem praten en hem goededag zeggen."
    "Jij kunt dit niet zomaar" riep hij. Ik dacht: "help Jezeke wa nu, nu mag ik niet meer komen" En plots zeg ik: "meneer pastoor gij moogt zo'n dingen niet zeggen,ik mag Jezeke groeten wanneer IK wil en daarbij gij blijft hier toch gene pastoor want gij gaat trouwen met mijn juffrouw" (mijn juf van het 1ste leerjaar). De pastoor zei niks meer, groette mijn grootmoeder en was weg.
    "Waarom heb je dit gezegd? vroeg mijn grootmoeder "het is zo" zei ik.
    Het begin van alles..... want ik begon meer en meer te zien, zag engelen, praatte met Jezus, kende zijn parabels alsof ik ze zelf gehoord had en erbij was geweest in die tijd.
    Effectief toen ik in het 6de leerjaar zat, trouwde die pastoor met de juf van het eerste en ze vertrokken naar Afrika. groot schandaal destijds in ons dorp. Maar ik was van de pastoor vanaf die me in de kerk weigerde!


    En dus ging ik om hulp vragen, op de plaats waar alles begon. Ik kreeg hele mooie beelden te zien, en de muren binnen in de kerk openden zich, het was een prachtig tafereel, ik had het al eens in mijn dromen gezien,maar hier was het zalig vertoeven. Ik zag Jezus afkomen, gekleed in een purper gewaad en met een brede glimlach. Hij reikte me de hand en zei: het komt goed! Maar luister naar wat We je zeggen, je doet het wel voor de anderen allemaal, zeggen wat ze moeten doen, de boodschappen doorgeven, luister nu ook es als het om jou draait. Vannacht in je droom zal duidelijk worden wat er gebeurt en je ziekte zal verdwijnen.
    Je moet wel je taak, je gave beter aanvaarden en er iets meedoen. meer dan dat je nu doet!

    Daar zat ik dus, mijn tranen vloeiden niet meer, ik reed naar huis met zo'n warm en goed gevoel en wist Alles Komt Goed!!
    Ik droomde die nacht en zag wat er zou gebeuren. 2 weken verder was het zover,ik kon mijn bed niet meer uit, heb gedurende 7 dagen en nachten bloed verloren, denkend, dit is het einde. Maar ik wist dat het zo moest gebeuren. Effectief toen ik naar de dokter terug ging zei ik dat ik alle medische onderzoeken terug wou ondergaan. Normaal doen ze dit niet, neen mevrouw wat vastgesteld is blijft zo en spijtig genoeg u wilt geen chemo,u wilt geen behandeling, dan kunnen we niets meer doen voor u. Ik zei dat ik de onderzoeken zelf zou bekostigen maar hen wou aantonen dat mijn kanker verdwenen was. Mevrouw dat zou een mirakel zijn. Ik zei dat is het ook. Eindelijk gaf de dokter toe en groot was de verwondering, de 2 andere artsen die erbij kwamen konden het ook niet geloven. Dit kan echt niet en ik zei heel blij: "zie je wel, mirakels bestaan!!!"

    Nu mijn belofte nog houden: mij volledig toewijden aan mijn spiritualiteit, mijn paranormale gave," medium zijn" en mijn praktijk.
    Alles ging redelijk goed, maar ik kreeg ook mensen over de vloer die het zo breed niet hadden en toch om hulp vroegen. Uiteraard resulteert dit dat als zelfstandige je op de duur zelf de eindjes aan elkaar moest knopen. En het moeilijke tijden werden.
    Dus weer op zoek naar een vaste job en weer mijn praktijk in bijberoep.
     Weer ééntje waar ik van 9 tot 21 zou werken.... maar met plezier. Had ondertussen ook nog mijn praktijk te runnen en mezelf te verzorgen. En een huishouden. Alles verliep wel vlot.
    Na 2 jaar zou mijn baas naar Amerika verhuizen, het filiaal overnemen mocht ik van hem gratis,maar het hoofdkantoor plakte er een onhaalbaar bedrag op voor de overname. Ik heb hem dan maar bedankt.

    Smeekte weer om hulp, dit keer onder de vorm van een lange brief aan Vader, Jezus, mijn engelen.
    Wat er 2 weken nadien gebeurde lees je in het volgende artikel: Witte broederschap

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Tags:jezus,visoenen,medium,paranormaal
    08-09-2015, 11:00 geschreven door Starchild Fene  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrika
    Reeds enkele jaren zijn voorbij gegaan/gevlogen als het ware. Nieuwe dingen op mijn pad, nieuwe cursussen, nieuwe mensen, en elk met een eigen verhaal, achtergrond, bedoeling... heb nog een paar keer bezoek gehad van de Witte broederschap.... zo maar, om te vragen hoe het ging. Ik vertelde over de cursussen, over een sjamaan die op mijn pad was gekomen, het healingssysteem Ama Deus, hoe ik White Time Universal cursussen gaf, maar dat ik voelde dat "de mensheid" nog niet klaar was. Net alsof ik "futuristische" cursussen gaf.
    Ondertussen was ik zelf gestart met de cursus Klinische Psychologie te volgen, wou ook nog criminologie doen. Maar het zou teveel worden.
    Om te ontspannen zag ik de meest uiteenlopende feuilletons en documentaires over buitenaards leven.
    Sommige verhalen herkende ik, andere "wetenschappelijke" onderzoeken deden me lachen en ik wist ergens dat het niet strookte met hoe ik het "doorkreeg". Maar ach wie ben ik dacht ik dan bij mezelf.
    Vond de "buitenaardsen" lief en sommige films waren "er echt over". Stond er verder niet bij stil.

    Was nog steeds aan het wachten op de 2de belangrijke persoon op mijn pad die me iets belangrijks zou leren!

    Via via kwam ik in contact met een heuse Marabout, ik ging hem opwachten aan de luchthaven, met een groot bord met zijn naam erop. Voelde me net een airhostess. Zie ik plots een immens grote neger verschijnen, gevorderde leeftijd, statig, volledig in het wit gekleed.Hij omhelsde mij en ik voelde dat deze man positief was.
    Ik bracht hem bij de personen die hem ontboden hadden.
    Ergens voelde dit niet goed aan, net alsof zij van hem profiteerden.
    2 dagen later reed ik terug naar de luchthaven met hem, hij zei dat ik absoluut naar zijn land moest komen. We hadden elkaar nodig! Dit riep zeker vraagtekens op.
    Had elke maand telefonisch contact met hem, maar het kwam er nooit van om naar zijn land te gaan.

    Augustus 2005
    ik zou voor mezelf eens kaartjes leggen: wat komt er op mijn pad?
    Mmmm een reis tegen het eind van het jaar, ja zal wel, had al zoveel meegemaakt en een reis kon er financieel zeker niet af.
    Och misschien vergis ik me ............
    November 2005
    Ik zou toch een ticket moeten boeken, het is dringend zei de Marabout mij aan de telefoon! Ik keek eens op goedkope tickets en ja hoor, voor 300 € zou ik heen en weer kunnen vliegen en 3 weken in Afrika kunnen verblijven, het was toch gratis en ik zou klanten ook hebben.....vroeg me af hoe dat in zijn werk zou gaan.
    De reis zou ik alleen ondernemen.... een Afrikaans avontuur, niet nadenken dacht ik bij mezelf
    Heel druk op de luchthaven en zo vroeg, aangezien het daar zomer was had ik geen grote valies mee te sleuren en was ik een beetje zomers gekleed. Ik merkte dat op het vliegtuig heel veel zakenmannen zaten. raar rond deze periode. Vond dat ze een beetje "dikke nek" aan het uithangen waren. 1 die naast me zat vroeg wat ik ging doen: ik zei doodleuk: voor zaken. Oh zei hij: wij zijn allemaal financieel adviseurs en hebben een incentive gewonnen. alles erop en eraan. Dacht bij mezelf zou moeten lukken, jaren geleden had ik financiële adviseurs opgeleid,had een call-center uit de grond gestampt, onze groep was zo geslaagd dat wij een incentive wonnen met een cruiseschip naar de Caraïben en een paar dagen in Miami vertoeven.

    Na uren op het vliegtuig vertoefd te hebben tussen allerlei financieel gepraat zagen we eindelijk de luchthaven. Klein, net zoals ik al op TV gezien had.
    Te voet over een deel van de landingsbaan. Typisch dacht ik, ik zag de adviseurs zwoegen met hun valiezen en met hun maatpakken aan pasten ze echt niet in het plaatje.
    Zwaar bewapende agenten, geen verkeerd woord zeggen, dacht ik.
    Amaai er waren nog vluchten toegekomen, ellenlange file aan de paspoortcontrole. De adviseurs werden onbeleefder met de minuut. Ik zei hen: "hou jullie es rustig, je bent toch met vakantie,pas je aan en vooral aan de cultuur van dit land!! " "Wie ben jij om ons te bekritiseren???"..... net toen ik een antwoord wou geven, stapte er een politieagent en een douanier op me af. die vroeg m'n paspoort, oei even slikken nu, ik gaf mijn documenten en ik moest hen volgen, er werd een 2de controleband geopend - alleen voor mij. Iemand droeg mijn valies en 4 veiligheidsagenten kwamen af, door het tweede gedeelte naar buiten, en daar zag ik "mijn Marabout" ondertussen waren de adviseurs ook al de controle gepasseerd. En daar stond mijn vervoer dan... een presidentiële wagen en 2 extra wagens die voor de veiligheid zorgden.Ik keek naar de adviseurs en glimlachte en zei...."nog vragen???"
    Maar het was net alsof ik mijn land had gevonden, ik herkende de plekken, ik voelde er me thuis.

    Gedurende de periode die ik er verbleef leerde ik Afrikaanse rituelen, leerde ik hoe zwarte magie te lijf te gaan. Leerde ik dat gedurende de periode dat je rituelen deed niet mocht eten,drinken, zelfs slapen mocht niet. Ik leerde in de"kalebassen" te zien. Blijkbaar moest ik dit leren omdat, zo zei mijn Marabout, er ook veel klanten zouden komen die hulp op deze manier nodig zouden hebben. 
    's Avonds toonde ik "mijn kunsten", de president luisterde aandachtig naar wat ik vertelde en wat ik zag, hooggeplaatste ambtenaren kwamen ook langs, CEO's van buitenlandse bedrijven die gevestigd waren in het land vroegen mij eveneens om hulp en inzichten.
    Het was voor mij een prachtige ervaring.
    Ik ben nog 3 keer terug gegaan naar "mijn"land, om verder opgeleid te worden en zelf inzichten te geven, ik voelde er me echt thuis. Het enige wat me tegenhield om er niet te blijven? Mijn kinderen en kleinkinderen.

    Maar mijn Marabout had gelijk, ik kreeg zoveel mensen over de vloer die niet voor een kaartlegging of een healing kwamen.

    Nadien heb ik nog via Brazilianen, Portugezen en via mensen uit Haïti geleerd hoe je hun rituelen kon verbreken.
    Uiteraard heb ik steeds tegen de mensen die kwamen gezegd dat angst een grote boosdoener is. Heb hen diverse technieken aangeleerd om zich te verzetten met hun eigen innerlijke kracht die ze hadden.

    Maar in feite had ik mijn 2de belangrijke persoon gevonden die me dingen had aangeleerd en inzichten had gegeven.
    Ik heb nog steeds contact met mijn Marabout en vind het een hele eer dat ik was "uitgekozen", want zeg nu zelf: een blanke vrouw en met een andere geloofsovertuiging die het voorrecht kreeg om ingewijd te worden






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    08-09-2015, 00:00 geschreven door Starchild Fene  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tenhaeff
    Na de boodschappen en inzichten en lessen van mijn vrienden van de Witte Broederschap en hun raad om mijn boek pas veeeel later te publiceren wachtte ik vol ongeduld op de 2 andere onbekenden.
    In feite loste alles vanzelf op, had ik nood aan een extra inkomen dan kwamen er tijdelijke jobs "uit de lucht vallen".
    In feite had ik er nooit bij stilgestaan, maar ik kon elke job die op mijn pad kwam echt uitvoeren.
    Moet wel zeggen dat mijn gave mij uitstekend hielp, die gave die er voor gezorgd had dat ik tijdens de lagere school maar 1 keer een 8 behaalde en 1 keer een 9 (waar ik doodziek van was) en voor de rest van het 1ste tot het 6de leerjaar steeds op alles 10 had. (nooit bij stilgestaan hoe dit kwam)
    Mijn middelbare net hetzelfde, ik sprak vloeiend de talen die we leerden:Frans,Engels,Duits, Nederlands en Geschiedenis en Tekenen waren mijn lievelingsvakken, Turnen een beetje een ramp, zwemmen bbrrr -kan het nog steeds niet) De enige waar ik het steeds aan de stok mee had was mijn leraar boekhouding, vooral omdat ik zei dat binnen enkele jaren de boekhoudingen er niet meer zou zouden uitzien. Maar kom heb toch mijn diploma's behaald en heb nadien nog in versneld tempo 2 uniefs bijgenomen.
    Alles wat ik deed lukte. Ik kon elke uitdaging aan, in mijn "toekomstig" boek zal ik hier meer over uit wijden. Nu draait het om het verhaal van: " de leerling van Tenhaeff" ook dit verhaal zal uitgebreider terug te vinden zijn in mijn boek, net als andere avonturen en ontmoetingen.

    Augustus 2002

    Kreeg dus op een namiddag telefoon: ik ben Leo...en ik heb je iets te zeggen, kunnen wij elkaar ontmoeten....
    Dacht bij mezelf, zal weer wat worden, maar nam mijn agenda en boekte de afspraak.
    Verscheen die dag een man op leeftijd, met spierwit haar, niet groot, nogal mankend met een paar boeken onder zijn arm.
    Hij zei dat hij gestuurd was..... ik vroeg ah en door wie? zal je wel zien was het antwoord.
    "Ken jij Tenhaeff???"
     "euh niet zo waarom? Weet dat hij boeken schreef en parapsycholoog was. "

    "Wel ik zou willen dat je deze boeken las, het zijn de laatste, ze zijn moeilijk te vinden."
    Ik zei beleefd dat ik niet de dame was van veel boeken te lezen, dat ik de dingen die ik moest weten en kennen wel op mijn pad kreeg."
    Lees ze, in kom binnen een maand terug.
    En weg was hij, zat ik daar met boeken en wist niet waarom.
    Ben beginnen lezen, ok dat wist ik dan ook weer allemaal.

    O
    naangekondigd stond een maand later mijn vreemde figuur weer aan de deur. Ik zei maar zo gaat dit niet hé, je moet een afspraak maken en ik weet nog steeds niet wat je bedoeling is.
    "Ik zou willen dat je me vanaf nu Michaël noemt" En ik kom echt niet ongelegen, vandaag heb je geen afspraken."
    ???? Waarom??? ik zie niet in waarom ik je Michaël moet noemen.
    " Heb ik niet hetzelfde haar?"
    "Ja da's ook al.... (vooral omdat bij de naam Michaël ik automatisch de AE Michaël zie) want als iemand vraagt om hem Michaël te noemen, dan doe ik dit niet zomaar.
    Vooral omdat hij eerst zijn naam had gezegd: Leo
    "Je denkt nu toch aan je engel?"
    (HELP)  euh ja.... hoe weet jij dat?? Wel ik ben Michaël.
    Ik zei waarom heb je dan geen ander uitzicht zoals in mijn dromen?
    "Zou echt niet goed komen" lachtte hij. Beter een oude man met mankementen en die niet lang meer gaat leven dan een "blonde adonis".
    Daar zat ik dan. Dacht onmiddellijk aan de Witte Broederschap; ja hier hebben we het al, wat ga ik nu beleven.

    Bleek dat Leo een leerling was geweest bij professor Tenhaeff. Dat ook hij paranormaal was, boeken had geschreven en een bepaalde formule had en een revolutionair product dat ziekte kon genezen. Maar dat door de moderne tijden het verwerkingsproces van de grondstof niet kon gebeuren. Ik zou de formule en de verwerking van de grondstof op papier krijgen. Misschien zou het ooit van pas komen.
    Maar hier komt het: professor Tenhaeff had aan hem een relikwie gegeven en na zijn dood zou hij de persoon moeten opzoeken aan wie het relikwie zou moeten overhandigd worden.
    Het was een relikwie afkomstig van Franciscus van Assisi en via Pater Pio en dan via via bij Tenhaeff terecht gekomen was om aan de juiste persoon te overhandigen. En een volgende boodschap te vertellen....
    Michaël zou weten aan wie het te overhandigen, nadat hij de persoon 3 keer na elkaar op TV gezien had en een teken ontving dat dit de juiste persoon was.
    Het teken zou komen van de AE Michaël en om mij te overtuigen dat hij de waarheid sprak zou hij

    In die tijd kwam ik dikwijls op radio en TV, niet omwille van mijn praktijk, maar omwille van een job waar ik weer eens insprong als crisis-management.

    Ik kreeg een prachtig relikwie, zo krachtig, het opende net als toen in mijn kerk de muren, deze keer die van mijn huis. Ik zag weer het prachtig landschap, zag engelen die dansten, zag 7 dansende dames, elk met een ander kleurlint, de linten strengelde in elkaar en vormden nadien een prachtige regenboog. zag een landschap over de regenboog en voelde de kracht die mij gegeven werd.
    Ik kreeg ook de laatste rozenblaadjes van de rozenstruik
    Waw wat was dit.
    Je hebt je boodschap nog niet zei de man: je gaat het nooit geloven,maar neem het van mij aan, ik moet het je zeggen: Je bent verbonden met Franciscus van Assisi, de dag dat je kan aanvaarden dat je de reïncarnatie bent van hem, dan pas zal je werkelijke kracht naar boven komen. Net als ik de reïncarnatie ben van  Leo (???)
    Ook zal je binnen enkele jaren iemand ontmoeten die zijn naam zal dragen. Een belangrijk persoon en met een zware taak, het is je taak zijn voorganger en hemzelf boodschappen over te brengen die van groot belang zijn.

    Ik sprak nog meerdere keren af met Leo, zei hem dat ik hem echt niet Michaël kon noemen, vertelde hem dat ik niet zo maar kon aanvaarden wat hij me vertelde over mijn reïncarnatie. Maar hij zei met de tijd komt het wel, ooit, maak je geen zorgen.
    Draag zorg voor het relikwie het zal je helpen, steunen, de kracht is enorm, het geneest en je zal steeds weten wanneer je het relikwie moet gebruiken, wanneer je er met iemand moet over vertellen, wanneer je het mag laten zien aan anderen. Bewaar het, het is een enorm geschenk.

    Nog geen jaar later kreeg ik een telefoontje dat Leo overleden was en dat er een hele doos voor mij klaarstond met boeken, manuscripten en vele brieven.

    Alhoewel het maar papier was, de inhoud van de doos was "goud" waard.
    Ben steeds op zoek gegaan naar verhalen over Franciscus, ik sloot mijn ogen als ik contact wou maken en zag waar hij had gewoond, ik kende de streek..... doch tot op heden heb ik het er moeilijk mee om te aanvaarden wat men mij dit dag zei.
    Misschien is dit niet goed?
    Ik weet het niet?
    Eerlijk gezegd: mij profileren en naar voren komen, heb het er nog steeds moeilijk mee!

    Maar de waarheid is dat ik de 2 belangrijke personen ontmoet heb waar Leo/Michaël over sprak (10 jaar later in 2012 en nog es in 2013 en 2014), de boodschappen overgebracht heb, dat er veel veranderd is sindsdien, dat ik van deze belangrijke "figuren" 3 extra cadeaus gekregen heb voor mijn hulp en boodschappen.
    En dat hierdoor mijn boek nu nog niet mag geschreven worden,omdat er nog te veel belangrijke gebeurtenissen zullen komen.

    Hier een link naar info over Franciscus, diegene die me kennen zullen als ze de tekst goed lezen, herkennen over welke 2 belangrijke personen ik spreek.

    http://www.heiligen.net/heiligen/10/04/10-04-1226-franciscus.php

    Op naar Afrika....................

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    08-09-2015, 00:00 geschreven door Starchild Fene  
    Reacties (0)
    27-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom

    Het besef te weten dat je paranormaal begaafd bent. Niet handig:soms een last, soms een voordeel.

    Ik wil ervaringen met jullie delen, dingen vertellen die jullie zullen herkennen, dingen die je zelf ook meemaakte zullen jullie doen beseffen dat " je niet gek bent!"

    Er is meer.... geloof me vrij..... heb veel "gezien","gehoord", "gevoeld" en ervaren. En de laatste jaren kwam er "van alles" nieuw op mijn pad, ik kon het echt niet plaatsen voor mezelf.

    Maar sinds augustus 2015 zijn alle puzzelstukken uiteindelijk allemaal gelegd en in elkaar geschoven.

    En het is tijd om het nu te verwoorden, wat heus niet makkelijk is.

    Bovendien ben ik "geen krak" in blogs schrijven, dus ook dit is iets nieuws voor me.

    Ben er wel van overtuigd dat ik jullie verder kan helpen op jullie spirituele zoektocht en daar draait het tenslotte om.

    Het zal jullie duidelijker worden naarmate er meer en meer info verschijnt op deze blog, waarom ik plots mijn sterrenkind-naam FENE gebruik.


    Starchild Fene Het Sterrenkind


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    27-08-2015, 11:48 geschreven door Starchild Fene  
    Reacties (0)
    ET HEALINGS
    Archief per week
  • 01/02-07/02 2016
  • 30/11-06/12 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek
  • Karma
  • healing
  • Healing

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Paragnoste Medium
  • Kaartleggingen
  • Voel wat ik Voel
  • Willekeurig Bloggen.be Blogs
    fictiereeksen
    www.bloggen.be/fictier

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs