Inhoud blog
 • Wat is interim finance?
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Recruitment
  Wat is interim finance en wat zijn de voordelen
  11-07-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is interim finance?
  Interim finance is een begrip dat steeds vaker voorkomt. Veel bedrijven richten zich tegenwoordig of interim professionals omdat er een tekort is aan hooggekwalificeerde financials. Dit betekent dus meer vraag naar interim finance. Maar wat is dit precies en wat zijn de voordelen?

  Wat is interim finance?

  een interimmer is niet iemand die werkt voor één bedrijf. Dit is een persoon die tijdelijk voor verschillende bedrijven/opdrachtgevers aan de slag gaat. Dit kan dus betekenen dat je zo tien opdrachtgevers kan hebben in een jaar. Een interimmer zal de finance verzorgen voor al deze verschillende opdrachtgevers. Dit kan betekent het oplossen van een specifiek probleem of juist een heel project leiden. Een interimmer moet hooggekwalificeerd zijn omdat je vaak specialist moet zijn op het gebied van finance. Niet iedereen kan aan de slag gaan als interim finance. 

  Voordelen

  Waarom zou je werkzaam moeten worden als interimmer? Er zijn diverse voordelen. Als eerste heb je heel veel vrijheid. Je kan een klus oppakken of niet. Zo kan je dus op vakantie gaan wanneer je wilt en zo je eigen tijd in kan delen. Ten tweede is het nooit saai. Omdat je zoveel verschillende bedrijven ziet heb je veel afwisseling waardoor geen een werkdag hetzelfde is. Leuker kan het niet worden! Daarnaast is elke opdracht ook anders. Elk bedrijf is namelijk anders en is opzoek naar iets specifieks. 

  Als interimmer ben je ook erg gewild bij organisaties. Bedrijven vinden het namelijk vaak fijn als zij tijdelijk iemand op kantoor hebben die een specifiek probleem kan oplossen, zonder dat zij hier iemand voor moeten aannemen. Het is dus een echte win-win situatie

  Ben je op zoek naar een bedrijf die interimmers aanbiedt? Neem dan eens een kijkje bij het finance recruitment bedrijf; Staan. 

  11-07-2019 om 00:00 geschreven door Staan  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)


  Archief per week
 • 08/07-14/07 2019

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!