Daarvoor heb je nodig; Rijst, groene selder, kerstomaatjes, maïs, komkommer, kappertjes, zilveruitjes,en een vinaigrette.
Kook je rijst en snij alle groeten in mooie kleine blokjes of hoe jij het graag hebt, denk eraan hoe mooier je blokjes hoe smakelijker het oogt en is het eens zo lekker.
Kan warm of koud gegeten worden met vis of vlees.
Tip; als je van je groene selder ook de blaadjes heel fijn snijd en het ook onder uw rijst mengt geeft het dat extraatje in je salade want denk eraan je ogen eten mee en laten je eten ofwel smaken ofwel niet!
Reacties op bericht (1)
29-07-2009
Doe zo verder
Ben hier terechtgekomen dankzij Nathalie en zal ongetwijfeld nog regelmatig terugkomen. Al verschillende intressante dingen gelezen.
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
Over mijzelf
Ik ben sara
Ik ben een vrouw en woon in hoeselt (België) en mijn beroep is bediende.
Ik ben geboren op 01/01/1970 en ben nu dus 54 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: sport-tuinieren-klussen-en nog veel meer!.
Deze blog is niet zo dat ik een schrijfster ben of zo maar voor wie het gewoon wil weten !