IK SPEEL GRAAG EEN KEERTJE MEE !

Qua gebruiksgemak en vlot verlopen van het maken van afspraken
opteren we voor een Facebookgroep waarin iedereen welkom is om
zich op te geven om mee te spelen of zelf speelmomenten te lanceren.
Volg ons op Facebook (klik) om op de hoogte te blijven!

Foto
Online webshop uit Oostende (aanrader voor Ameritrash!)
Foto
5% korting op al uw aankopen bij spellenspeciaalzaak Adriaensen!!!
(Klik op bovenstaand logo om de spellenlijst te bekijken)


Flag Counter
Spellenblog SpinLi
Omdat spelen de belangrijkste bijzaak ter wereld is ...
15-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spellenteller op 100 !!!
Mensen die regelmatig onze site of forum bezoeken zullen misschien gemerkt hebben dat onze spellenlijst aardig begint aan te dikken. Als we alle spellen afzonderlijk tellen komen we aan 100 spellen! Dit is de eerste kaap die we bereiken. We deden er bijna zes maanden over. Zal het ons lukken om aan de 200 te geraken na een volledig speeljaar? Het moet alleszins onze uitdaging zijn. Bij deze ook nog eens een oproep aan alle mensen die geïnteresseerd zijn om een spel te schenken aan onze spellenkast. Ook de iets traditionelere spellen zijn natuurlijk welkom. Een rummikub bijvoorbeeld is nog niet in ons bezit. Heeft u nog spellen (in goede staat en volledig natuurlijk) die u graag aan onze club zou willen schenken, dan weet u ons te vinden.

15-05-2007 om 17:54 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
14-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Game Master
Wederom zeer positief nieuws : The Game Master schenkt ons hun hele collectie

U kent "The Game Master" misschien al van het spel "De Ontembare Stad" dat de vorige keer door onze club werd aangekocht. Na het versturen van een mail, hebben ook zij hun medewerking verleend aan SpinLi. We krijgen dan ook een exemplaar van al hun spellen. Het gaat om volgende spellen : Skyline of the world, Section X, Block it, 10 (kaartspel) en Rotterdam (spiksplinternieuw spel dat pas beschikbaar is vanaf eind mei).
Meer informatie omtrent de spellen kan u vinden op hun website :

www.thegamemaster.nl

Neem met z'n allen zeker eens een kijkje op hun site en probeer hun spellen zeker uit op één van onze volgende spellenavonden. Een oproep ook aan de medewerkers van SpinLi om nog eens een speelnamiddag te organiseren om de spellen eens door te spelen. Laat maar reacties hier of op het forum.

DANK U "THE GAME MASTER"

14-05-2007 om 18:36 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Probleempjes Ravensburger opgelost
Voilà,

We zijn blij u te kunnen melden dat de probleempjes omtrent de Ravensburger kaartspellen zijn opgelost.
De handleiding van Phase 10 zijn me via mail doorgestuurd en het setje gearceerde kaarten mag ik één van de volgende dagen verwachten via de post. Bij deze dan ook nog eens hartelijk bedankt Ravensburger voor de snelle oplossing en de spellen.

14-05-2007 om 18:32 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
11-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problemen met Set en Phase 10
De levering van Ravensburger is toch niet zonder slag of stoot gegaan.
Bij het spel Phase 10 hadden ze de nederlandstalige handleiding van het dobbelspel meegestuurd i.p.v. het kaartspel.
Dit euvel is ondertussen opgelost, we hebben de juiste spelregels via mail ontvangen.
Bij Set zaten we met een groter probleem. Bij dit spel heb je van elk kaartje normaal een vol, een leeg en een halfvol kaartje per kleur/figuur. Blijkbaar zaten er telkens twee lege in van elke soort en geen halfvol. Ik heb het volledig nageteld en dit is inderdaad het probleem. Er zijn nu twee mogelijke oplossingen. Eén is dat Ravensburger ons de ontbrekende kaartjes (of een nieuw spel) toestuurt. Ik heb ondertussen hen er al over gemaild. Of ik teken zelf de halfvolle kaartjes in, zodat we het spel toch kunnen spelen. (dit brengt natuurlijk wel het nodige amateurisme met zich mee, zodat de kaartjes niet echt mooi zullen zijn vrees ik). Hopelijk kan ik binnenkort de oplossing hier publiceren.

11-05-2007 om 12:10 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
10-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben ook al een spel gekocht op de poef eigenlijk. We kwamen met ons budget van de vorige spellenavond niet toe om het spel "Yellowstone Park" aan te kopen. Laten liggen zou je dan zeggen! Makkelijker gezegd dan gedaan, weliswaar, want dit spel wordt niet meer geproduceerd. Bij Adriaensen hadden ze het spel via via kunnen aankopen en ze hadden slecht drie exemplaren van dit spel. Ik heb het dan ook opzij laten leggen en toen ze de prijs doormailden, heb ik het direct toegezegd en betaald.

Het spel op zich hebben we leren kennen op de meet & greet van Roll the dice. Even een korte bespreking en overzicht van het spel :

Welkom in Yellowstone Park. De spelers doen een uitstapje doorheen het park dat op het speelbord afgebeeld is. Iedereen beschikt over dierenkaarten in verschillende waarden en kleuren. Tijdens het spel probeert elke speler zijn kaarten zo goed mogelijk uit te spelen op het speelbord en zo weinig mogelijk minpunten te verzamelen. Dat is echter niet zo eenvoudig.

Op de 56 kaarten staan dieren afgebeeld. Elke kaart bevat een cijfer (van 1 tot 7) en heeft een kleur (blauw, rood, groen of geel). Elke kaart komt dubbel voor. Het cijfer duidt aan op welke rij van het speelbord de kaart moet geplaatst worden. De kleur van de kaart is bedoeld om de kolom te bepalen. Alle kaarten van eenzelfde kleur moeten in dezelfde kolom gelegd worden en van elke kleur mag er slechts één kolom bestaan. Zodra een speler b.v. de ‘rode 5’ plaatst, bepaalt deze rode kaart de enige rode kolom. Elke andere rode kaart moet in dezelfde kolom gespeeld worden. Enkel als er geen enkele rode kaart meer zou liggen, mag een andere rode kolom opgestart worden.

Een belangrijk begrip in dit legspel is het ‘3x3-raster’. Bij het begin van het spel wordt één willekeurige kaart op het speelbord gelegd. Deze kaart bepaalt een zone waarbinnen elke volgende kaart gespeeld moet worden. De volgende spelers kunnen nu zonder risico hun volgende kaarten plaatsen binnen een 3x3-raster bepaald door beide kaarten. Zolang elke volgende uitgespeelde kaart binnen een aansluitend 3x3-raster ligt, spelen de deelnemers op veilig. Dat kan vanzelfsprekend niet blijven duren. Ooit zal iemand, door zijn handvoorraad, een kaart moeten spelen dat buiten zo’n raster ligt. In dat geval plaatst hij zijn kaart, bepaalt een nieuw 3x3-raster waarbinnen zijn nieuwe kaart ligt en moet alle kaarten die buiten dat nieuwe raster liggen bij zich nemen. Dit stapeltje teruggenomen kaarten vormt zijn minstapel.

Wie aan de beurt komt, speelt één of twee kaarten uit. Essentieel in dit spel is het systeem om op het einde van je beurt al dan niet kaarten in je hand bij te nemen. Of en hoeveel kaarten een speler op het einde van zijn speelbeurt mag nemen, hangt af van het aantal kaarten dat hij heeft uitgespeeld en het aantal kaarten dat hij dan nog in zijn hand over heeft:

Als de speler nog minstens één kaart in de hand heeft en precies één kaart heeft uitgespeeld, dan mag de speler geen enkele kaart bijnemen. Heeft hij twee kaarten uitgespeeld, dan mag de speler van de voorraadstapel terug aanvullen tot zes handkaarten of de speler mag ook beslissen om zijn handvoorraad niet aan te vullen.

Als de speler geen enkele kaart meer in de hand heeft, onafhankelijk of hij nu één of twee kaarten heeft gespeeld, dan moet de speler kiezen: hij neemt zes nieuwe kaarten van de voorraadstapel of hij mengt zijn verdekte stapel verzamelde minkaarten en trekt er zes kaarten uit. Dit kan enkel als er minstens zes minkaarten voorradig zijn! De overige minkaarten blijven voor de speler liggen. Dit is dus een tactiek om je voorraad minkaarten te verminderen zodat je minder minpunten ontvangt bij de eerstvolgende waardering.

Telkens de laatste kaart van de stapel genomen wordt, onderbreekt het spel eventjes. Elke speler telt nu zijn verzamelde minkaarten. Elke kaart telt voor één minpunt. De speelstenen van de spelers schuiven per verzameld minpunt evenveel plaatsen op.

Alle kaarten van alle minstapels worden nu samengenomen, verdekt gemengd en terug als verdekte voorraadstapel naast het speelbord klaargelegd. Elke speler behoudt zijn handkaarten. Het spel gaat verder met de volgende speler (linker buur).

Het spel eindigt, zodra na een waardering de speelsteen van een speler op of over veld ‘35’ van de puntenschaal geschoven werd. Winnaar wordt de speler die op dat moment het verst achterop staat.

Het is merkwaardig om te zien hoe de dieren (kaarten) zich in groep over het speelbord bewegen. De auteur heeft een technisch kaart-legspel prima omgezet in een thema. Vanzelfsprekend is elke speler beperkt door zijn handvoorraad. Als je kleinste kaart b.v. de waarde 5 heeft en de groep kaarten ligt in rij 1-2-3 dan ben je wel verplicht om veel minkaarten te verzamelen, tot grote vreugde van je medespelers.

Dit eenvoudig kaartspel wordt heel graag als tussendoortje of als opwarmertje tijdens onze spelavonden gespeeld. Het is zo’n spel dat we altijd bij ons hebben om eens een halfuurtje op te vullen of aan nieuwe, minder ervaren spelers voor te leggen. (speldatabase)

10-05-2007 om 18:14 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi op RTV
Op algemene aanvraag nog eens een linkje naar ons RTV-optreden.

video's

10-05-2007 om 16:45 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
09-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Set en Phase 10
Klik op de afbeelding om de link te volgen Jawel beste spelliefhebbers,

Onze twee nieuwste aanwinsten zijn vandaag gearrriveerd. We mogen twee nieuwe Ravensburgers toevoegen aan onze spellenlijst. Het gaat om de kaartspellen "SET" en "PHASE 10". Set belooft alleszins een verslavend spel te gaan worden op onze spellenavonden. Phase 10 is iets minder bekend, maar alvast een topper in Amerika. We zullen hem voor u reeds een keertje uittesten, een bespreking ervan kan u verwachten op ons forum.

09-05-2007 om 13:28 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
07-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ravensburger steunt (bis)
Lieve speelvrienden,

We hebben wederom positief nieuws gekregen vanuit de Ravensburgerhoek.

Ik mailde hen om hen wat feedback te geven over hun geschonken spellen en vroeg ineens de kaartspellen "Set" en "Phase 10" aan. Ik vertelde hen dat die spellen heel goed zouden passen in onze spellenkast en dat we daar zeker ook eens een tornooitje van zouden kunnen spelen en nog geen uurtje later kreeg ik al bericht dat ze een exemplaar van beide spellen naar ons zullen sturen.

Ik vul de spellen aan de spellenlijst aan zo gauw ik ze hier heb ontvangen. Maar bij deze alvast, van harte bedankt Ravensburger.

U kan "SET" online al even oefenen op : http://www.setgame.com/set/puzzle_frame.htm

07-05-2007 om 20:08 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
06-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's spellenavond 4 mei 2007
Spellenavond 4 mei 2007

06-05-2007 om 22:15 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe aanwinsten
De volgende spellen zijn aangekocht met de opbrengst van onze laatste spellenavond :

- Medina
- Walhalla
- Gheos
- Just 4 fun
- De ontembare stad (vorige keer reeds aangekondigd)
- Yellowstone Park

06-05-2007 om 21:47 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag spellenavond 4 mei 2007
Op deze spellenavond mochten we 52 spelers verwelkomen. Dat is toch wederom een stijging ten opzichte van de vorige spellenavond die iets dunder bezaaid was qua spelers, aangezien die midden in de paasvakantie viel.

De mensen van Emira hebben het spel toch kunnen tonen aan een groepje en de reacties waren overwegend positief. Aankopen zijn er niet geweest, dus het spel zal niet in het bezit komen van onze club (voorlopig toch niet).

De beste reacties kwamen zoals verwacht op de zaal. We hebben eindelijk een deftige, degelijke zaal gevonden waar we onze activiteiten naar behoren kunnen uitvoeren. Ruimte, grotere tafels, een leuke toog, eigen inkomsten hiervan, ...

We kijken alleszins al rijkhalzend uit naar de volgende spellenavond in juni en hopen dan alleszins deze prestatie te evenaren en eventueel te overtreffen.

06-05-2007 om 21:46 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
02-05-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaal ligt vast voor héél het speeljaar!
Ik ben net de andere data gaan vastleggen voor onze spellenavonden in de cafetaria van Lindelo.

Op bijna alle eerste vrijdagen van de maand was de zaal vrij en ter onzer beschikking, met uitzondering van de 11de spellenavond, die van 2 november 2007. Aangezien het dan Allerzielen is, heeft met een afscheidsviering en -feest in de zaal (wat logisch is).

We verhuizen deze spellenavond dan ook graag naar de volgende vrijdag, 9 november. Uiteindelijk is deze verwittiging ruim op tijd denk ik, zodat u uw agenda al kan aanpassen. Bovendien valt de spellenavond dan ook niet in de vakantie, dus uitvluchten van "op reis zijn" enzo, tellen dan ook niet hé.

Tot vrijdag!

02-05-2007 om 15:43 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
29-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De spanning stijgt ...

De vijfde spellenavond komt weer stilaan dichter en dichter en dat betekent een gezonde dosis stress, hopen en bidden dat er volk gaat komen. We hebben de lat zeer hoog gelegd voor onszelf en gaan proberen 100 bezoekers in totaal bijeen te krijgen, maar dat is natuurlijk afwachten. Achteraf zal blijken of dit utopie was of niet. De spellenclubs uit de provincie en omstreken zijn alleszins uitgenodigd, maar ik heb er niets van gehoord voorlopig. Leest u dit bericht en denkt u, ik wil meewerken aan die honderd bezoekers, vertel dan al het volk dat u tegen komt dat eventueel interesse heeft voor spellen dat wij bestaan en dat ze van harte welkom zijn.

29-04-2007 om 08:47 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
26-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe nieuwsbrief is vertrokken!

Heeft u hem al ontvangen?

Ik hoop van wel! Onze nieuwsbrief voor de spellenavond van de maand mei is net vertrokken.
Indien zich problemen zouden voordoen met het lezen ervan, gelieve dan even een korte reactie te laten, zodat ik hem nog eens kan sturen.

26-04-2007 om 18:39 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
25-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poll aangepast
Aangezien onze locatie van de kantine naar Lindelo is veranderd, heb ik ook even de poll aangepast.
Gelieve nog eens een keertje je stem te laten horen en mocht je de zaal nog niet kennen, kan je je stem nog even voor je houden tot na de spellenavond.

25-04-2007 om 19:03 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Locatie is bekend!!!

Voilà, onze toekomstige locatie is bekend.

Onze spellenavond van vrijdag 4 mei zal doorgaan in de cafetaria van het rusthuis Lindelo.
Deze zaal is vrij te verkrijgen voor verenigingen in Lille. We zullen er op identiek dezelfde wijze kunnen werken als in het duivenlokaal wat de drank betreft (dit wil zeggen : democratische prijzen) en dit levert ons natuurlijk een beetje spaarcentjes op.
In de zaal is plaats voor zo'n 100 bezoekers (iets meer met bijzaaltje eraan vast). De tafel zijn héél breed en de stoelen zitten best wel lekker. Zij zijn natuurlijk ook op maat gemaakt voor de iets oudere mensen onder ons, dus dat zit wel snor.

Er zijn wel enkele kleine zaken waarmee we rekening moeten houden. Zo zal elke bezoeker wel de code moeten leren om terug buiten te geraken en moeten ze er allen op toezien dat er niemand (van de dementerenden) mee buitenglipt. Er zullen hoogstwaarschijnlijk ook wel enkele van ons daar worden gehouden op deze manier, maar ja.

Op zich is deze oplossing natuurlijk geweldig. We zullen de reacties van onze bezoekers volgende vrijdag nog even afwachten en dan hoogstwaarschijnlijk zo gauw mogelijk al onze andere data vastleggen als het zou meevallen. Voor diegene die Lindelo niet weten liggen.

Hierbij het adres :

Lindelo, Lindelostraat 10, 2275 Lille (dan kan u de route al gaan zoeken op internet)

Voor diegene die zo'n routeplanner of GPS niet rijk zijn, volgende beschrijving :

Komende vanuit de richting van Poederlee : U rijdt zoals gewoonlijk naar Lille centrum. Het makkelijkste te onthouden misschien, de eerste straat links na de Aldi, de straat recht tegenover het postkantoor van Lille. Bovendien staan er ook hier weer plaatjes met R.V.T. Lindelo, dus zou u er niet naast mogen kunnen. U rijdt nog 50 meter verder en vindt Lindelo op uw rechterkant.

Komende vanuit de richting van Wechelderzande (E34) : U rijdt  het centrum door dit keer en neemt de eerste straat rechts na de (splinternieuwe overgenomen) Delhaize. Dit is de straat na een pleintje. U vindt Lindelo na 50 meter op uw rechterkant

25-04-2007 om 13:08 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (1)
24-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
De vergadering is goed verlopen. Er zijn héél wat mogelijke mogelijkheden uit de bus gekomen.
Plaatsgebrek was wel het grootste probleem, de gratis zalen die werden aangeboden waren héél vaak te klein.

De parochiezaal is een mogelijkeid die moet besproken worden met de parochie en de uitbater van de parochiezaal. De problemen die zich hier voordoen. We moeten dan een overeenkomst afsluiten met de uitbater dat alle bezoekers twee consumpties nuttigen t.v.v. de parochiezaal. Bovendien kunnen we natuurlijk niet verwachten dat die zaal elke eerste vrijdag van de maand vrij is voor ons.

Het nieuwe zaaltje van de jeugdhaard zou €200 moeten kosten, niet betaalbaar dus. We zouden wel kunnen overleggen, maar Kris dacht niet dat zij het risico zouden nemen om zich te verbinden aan een maandelijkse activiteit. Als er mensen zijn die voor de zaal willen betalen, kunnen ze dit natuurlijk niet laten schieten.

De oplossing die waarschijnlijk uit de bus gaat komen (ik krijg morgenvroeg bevestiging of niet), komt vanuit een totaal andere hoek. Ik ga vandaag de details nog niet vrijgeven. Het kan bijgeloof zijn, maar als het enigszins wil meezitten, hebben we misschien een zaal voor de toekomst, dus iedereen braaf afwachten tot morgen ...

(Spannend hé )

24-04-2007 om 19:58 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergadering gemeente vanavond!
Vanavond om 21 uur word ik bij Kris Bruegelmans van de gemeente verwacht en dan zal ik jullie meer duidelijkheid kunnen brengen (hoop ik).

24-04-2007 om 18:00 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
23-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kantine afgesprongen!!!
We zitten wederom met het gekende probleem : voorlopig GEEN zaal !
't Is maar een kwestie van wat gezonde stress extra zeker.
De kantine is blijkbaar dit keer geen optie. De voorzitter had zich van datum vergist.
De reserven spelen sowieso thuis, maar dit zou nog geen enkel probleem geweest zijn, aangezien ze een stuk van de kantine kunnen afsluiten. Dit geeft de voorzitter van KFC Lille dan ook als alternatief naar de toekomst.
Maar blijkbaar is er op 4 mei ook een fuif gepland. Normaal stond die op 27 april, maar die is op het laatste moment van datum verandert en het is natuurlijk moeilijk om een fuif te gaan verzetten. We willen zeker ook geen ruiten inslaan zodat we toekomstige samenwerkingen niet onnodig opblazen hé.
Ik heb net nog eens een mailtje gestuurd naar de gemeente en hopelijk komen die nu toch stilaan met een oplossing op de proppen. Is dit niet het geval zal onze spellenavond gewoon doorgaan in het zaaltje van Den Heimwee.

23-04-2007 om 19:45 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
20-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergadering gemeente volgende zaterdag
Ik heb net een mail gekregen van de gemeente dat zij mij verwachten volgende week zaterdag.
Dat zal nog heksen en rotsen worden, want die dag is het ook vormsel van mijn kindjes, maar ik ga deze kans natuurlijk niet laten liggen.
Ik hoop dat ze dan echt effectief mee op zoek gaan naar een goede en solide oplossing voor ons zaalprobleem.

Aangezien er zeker nog niets uit de bus zal komen voor de volgende spellenavond ga ik zeker proberen om de kantine te bemachtigen. Zie het desnoods maar als een tussenoplossing (of eventueel meer natuurlijk, we moeten met twee woorden blijven spreken).

20-04-2007 om 17:17 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)

Foto

Klik op ons logo om terug naar de startpagina te gaan


Bent u op zoek naar info omtrent een spel? Typ de titel hieronder in het balkje en klik op "zoeken".

Zoeken in blogContact via mail :

speleninlille (at) outlook.com

Categorieën
 • "Kaartje leggen" (5)
 • Essen 2009 (47)
 • Essen 2010 (27)
 • Essen 2011 (45)
 • Essen 2012 (137)
 • Essen 2013 (212)
 • Essen 2014 (85)
 • Essen 2015 (86)
 • Essen 2016 (77)
 • Essen 2017 (76)
 • Hete hangijzers (6)
 • imprESSENs (651)
 • Nürnberg 2012 (17)
 • Nürnberg 2013 (17)
 • Spelen met SpinLi (318)
 • Spellen in beeld (77)
 • Tussendoortjes (9)

 • Bezoek je onze nieuwe blog alvast een keertje? Zie bij de links!

  Links
 • Spellenlijst SpinLi
 • Bordspelmania : forum
 • Ditterio's blog
 • Spel(l)enderwijs
 • Boardgamegeek
 • De tafel plakt ! (Dominique)
 • SpinLi's nieuwe blog !!!
 • Spellenclub Pallieter (Lier)
 • Spellenclub Heist statie (Heist-op-den-Berg)
 • Boarderline (Ameritrash spellenblog)

  Foto

  5% korting bij aankoop als SpinLi-lid !!!
  Klik op het logo om hun site te bezoeken.
  Inhoud blog
 • Elk einde heeft een nieuw begin ...
 • Photosynthesis (Blue Orange Games)
 • Nutz (Blue Orange Games)
 • Katarenga (Huch)
 • Caverna - het duel (999 games)

  Blog als favoriet !

  Archief per maand
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!