IK SPEEL GRAAG EEN KEERTJE MEE !

Qua gebruiksgemak en vlot verlopen van het maken van afspraken
opteren we voor een Facebookgroep waarin iedereen welkom is om
zich op te geven om mee te spelen of zelf speelmomenten te lanceren.
Volg ons op Facebook (klik) om op de hoogte te blijven!

Foto
5% korting op al uw aankopen bij spellenspeciaalzaak Adriaensen!!!
(Klik op bovenstaand logo om de spellenlijst te bekijken)


Flag Counter
Spellenblog SpinLi
Omdat spelen de belangrijkste bijzaak ter wereld is ...
03-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vielen dank Eggertspiele!
Onze contacten met Peter Eggert zijn van die aard, dat we hun spiksplinternieuwe spellen "Change horses" en "Neuland" (heruitgave) vandaag hebben mogen ontvangen. U kent Eggertspiele ongetwijfeld al van de spellen Cuba, Guatemala café, Hamburgum, Antike, Imperial, Die dolmengötter, ... Nu voegen we dus weer twee topspellen toe.

In "Change horses" gaan we op een rare manier paardenrennen. Diegene die zijn paard als laatste over de finishlijn krijgt, zal de winnaar zijn. Het komt erop neer om elkaar naar voor te jagen, door het uitspelen van kaarten. Daarnaast zijn er natuurlijk enkele acties die het spel helemaal op de wagen zetten : van baan veranderen en achter een traag paard vastzitten, de laatste paarden een duwtje in de rug geven, zelfs veranderen van paard gedurende de race. U kan het misschien een beetje willen vergelijken met Royal turf (Alea), aangezien het hetzelfde thema heeft, maar het spelmechanisme is toch wel iets anders.

In "Neuland" gaan de spelers een braakliggend stuk grond bewerken. De spelers proberen een beschaving op te bouwen, met keuze uit 15 verschillende gebouwen, uiteraard kan je ze niet allemaal tegelijk bouwen. Diegene die het slimste omspringt met grondstoffen en werklui, zodat ze niet te lang uit het spel zijn, terwijl ze bouwen, zal dit spel naar zijn hand kunnen zetten.



03-04-2008 om 13:52 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spellen op de spellenavond
Zie hier de lijst met voorlopig ingepakte spelletjes. Als je nog graag andere erbij zou zien, laat het dan snel weten :

spokenjacht, mollenmania, doolhof, ramses II, that's life, spokentrap, expeditie piramide, labyrinth, jakkiebak kippenkak, middernacht vampierenjacht, knollen voor citroenen, de hazelnootridders, hallo das, perudo, rummikub, triominos, kolonisten van catan : val van rome, mississippi queen (+ the black rose), demo, wizard's gambit, exago, oeps mis, fantasy pub, fjord, duel in the dark, dolmengötter, cash & guns (+ yakuza's), spokenwoud, blokus, terra nova, jamaica, down under, dr. Jekyll & mr. Hyde, cartagena : die goldinsel, cartagena, code da vinci, clans, caribic, trans america, neue heimat, cobra, pecunia non olet, schildpaddenrace, kai piranja, agricola en wüstenkönige. Ook de koffer met de kaartspellen is er natuurlijk weer bij.

Daarnaast zullen ook de spellen van Goliath : dammen en vallen, tayu, stixx, le bloq, tik tak boem, rolit, upturn en loopit te spelen zijn en natuurlijk ook het Ronde van Vlaanderen spel.

03-04-2008 om 12:57 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
02-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde van Vlaanderen speciale clubactie
Het "Ronde van Vlaanderen"-spel te koop bij SpinLi!

Zoals u weet komt Walter Laurent vrijdagavond langs om zijn spel "De ronde van Vlaanderen" te demonstreren.
Het spel zal dan ook tegen zeer scherpe prijs aan te kopen zijn.
U kan het spel nieuw aankopen voor slechts €25 en de 3 à 4 demomodellen van de avond gaan weg tegen €20/stuk.

02-04-2008 om 19:12 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andere Kosmos-aanwinsten

Hier ziet u de andere Kosmos-aanwinsten nog eens op een rijtje.
Deze spellen zijn spiksplinternieuw, een review van deze spellen zal later verschijnen op ons forum.









02-04-2008 om 19:08 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
01-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kosmos aanwinst 2 : Tsuro
Tsuro

 

Doel van het spel

Door het plaatsen van de goede tegels loop je rond op het bord en probeer je te voorkomen dat je van de rand van het bord af valt.

 

Het Spelverloop

Schud de tegels. Alle spelers krijgen 3 tegels, en plaatsen kloksgewijs hun figuur op één van de randpunten. De oudste speler begint. De actieve speler kiest een tegel uit zijn hand en plaatst deze op het bord, op een vak dat grenst aan zijn speelfiguur. Als een tegel is geplaatst mag hij niet meer worden gedraaid of weggenomen. Vervolgens loopt zijn figuur naar het nieuwe eindpunt van het pad. Als een figuur van een andere speler ook een nieuw stuk pad krijgt moet hij dit ook aflopen. Neem een nieuwe tegel.

 


Bijzondere regels:Tsuro speelbord

Als door plaatsen van een tegel een andere speler van het bord afvalt, mag de actieve speler kaarten omruilen met de speler(s) die van het bord af vallen.

Als 2 spelers door plaatsen van een tegel elkaar tegenkomen (botsen), verliezen beide spelers en worden ze van het bord genomen.

 

Het spel winnen

Een speler wint als deze de laatst overgebleven speler is, dus als alle andere spelers van het bord af zijn. Als alle tegels zijn geplaatst en er is geen unieke winnaar, is het gelijk spel.


(met dank aan www.ps-games.nl)

01-04-2008 om 16:24 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kosmos aanwinst 1 : Elasund

Inleiding

Omdat de immers beroemde kolonisten van Catan ooit leren varen hebben, onstaan er steeds meer nederzettingen op verschillende eilanden. Eén van die eilanden wordt door de spelers bebouwd. Aanvankelijk staat er niks maar beetje voor beetje onstaat een heuse stad met een haven, een stadsmuur, een kerk en verschillende gebouwen. Een stad, die Elasund genoemd wordt.

Voorbereiding

Het spelbord wordt in het midden op tafel gelegd. De 9 kerkdelen worden geschud en gedekt naast het spelbord gelegd. Ook de gebouwen worden naast het spelbord gelegd. De hoeken van de stadsmuur worden op het spelbord gelegd en bepalen de grootte van het speelveld. Dit is afhankelijk van het aantal spelers.
Elke speler krijgt 10 scorestenen, één telsteen, 5 bouwvergunningen, 4 gebouwen en 9 stadsmuren in zijn kleur.
Elke speler plaatst zijn gebouwen met de totempaal op het spelbord.
De machtkaarten worden geschud en elke speler krijgt er één op handen. Elke speler krijgt 3 goudkaarten.

Het spelbord en de startgebouwen.

Spelverloop

Dobbelen

  • Aan het begin van zijn beurt werpt een speler twee dobbelstenen. Daarna zet hij het handelsschip op het passende vak van het spelbord. Alle gebouwen die in dezelfde rij als het schip liggen leveren afhankelijk van het soort gebouw machtkaarten of goudkaarten op.
  • Wordt tweemaal na elkaar hetzelfde getal gedobbeld, dan moet het schip 2 plaatsen naar boven of naar beneden verplaatst worden.
  • Gooi je een zeven dan mag je het schip op een plaats naar keuze zetten. Elke speler die scorestenen in de rij van het schip bezit, moet voor elke scoresteen één goudkaart of één machtkaart afleggen. De speler die de zeerover geplaatst heeft, mag voor elke wachttoren (deel van een stadsmuur) dat hij bezit, één van die kaarten op handen nemen.

Bouwen.

  • Tijdens een beurt mag een speler maximum 2 keer bouwen. Dit kan een deel van de stadsmuur, een kerkdeel, een eigen of een neutraal gebouw zijn.
  • Enkele gebouwen.
  • Een stadsmuur bouwen kost 2 goudstukken als je in de richting van de haven bouwt en 4 goudstukken als je in het centrum van de stad bouwt. De spelers bezitten elk 9 muurdelen (gerangschikt van 1 tot 9). Staat op de stadsmuur een machtssymbool, dan mag de speler een machtkaart trekken. Staat er een vlag op het muurdeel, dan mag de speler daar een scoresteen op plaatsen en geldt het muurdeel als wachttoren.
  • De kerk bestaat uit 9 delen. Elk deel kost 9 goudstukken. Het eerste deel van de kerk moet in het centrum van de stad gebouwd worden. De volgende delen moeten dan volgens de logische opbouw van de kerk geplaatst worden. Een speler die aan de kerk wil bouwen, mag twee delen trekken en vervolgens één daarvan bouwen. Het andere deel legt hij onderaan de stapel kerkdelen. Op een kerkdeel mag je een scoresteen plaatsen.
  • Voor het plaatsen van gebouwen moet aan twee voorwaarden voldaan worden. Ten eerste moet je het gepaste aantal goudkaarten afleggen en ten tweede moet je voldoende ruimte gereserveerd hebben. Dit is afhankelijk van het type gebouw.
  • Tijdens het bouwen geldt: grotere gebouwen verdringen kleinere gebouwen.
  • Bouw je aan de haven (= naast het water) dan verdien je één handelspunt per bezet veld aan de haven. Dit wordt bijgehouden met een telsteen op het handelsspoor. Op sommige plaatsen van het handelsspoor mag je scorestenen plaatsen als je er voorbij bent.

Ruimte reserveren aan de hand van bouwvergunningen of goud nemen.

  • Elke speler beschikt over bouwvergunningen van de waarden 0,1,2,3 en 4. Deze vergunningen mogen op het spelbord geplaatst worden in de rij waar het schip staat. Dit kost evenveel als de waarde van de bouwvergunning en mag slechts éémaal per beurt.
  • Door het afleggen van twee gelijke machtkaarten, mag men een vergunning ook in andere rijen plaatsen.
  • De vergunningen zijn nodig voor het bouwen. Indien een speler twee of meer vergunningen nodig heeft voor een gebouw, moeten deze vergunningen aan elkaar grenzen binnen de ruimte die dit gebouw inneemt. De speler met de duurste vergunning mag daarvoor goedkopere (aangrenzende) vergunningen van andere spelers gebruiken.
  • Wie geen vergunning plaatst, mag 2 goud uit de bank nemen.

Bonus acties.

  • Per beurt mag een speler één bonus actie uitvoeren. Daarvoor moeten bepaalde machtkaarten afgelegd worden.
  • Je kan een vergunning verplaatsen als je twee gelijke machtkaarten afgeeft.
  • Door twee gelijke machtkaarten af te leggen kan je ook een vergunning opwaarderen, het verschil moet je bijpassen.
  • Als je drie verschillende machtkaarten aflegt, mag je een vergunning, mits betaling, vanuit je voorraad op het bord plaatsen.
  • Drie verschillende machtkaarten kan je ook inruilen voor 2 goudkaarten.

De winnaar

De speler die als eerste 10 scorestenen op het spelbord bezit, wint het spel.

(met dank aan spellenclub 13; voor andere recensies www.spellenclub13.be)

01-04-2008 om 16:20 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOSMOS officiële sponsor SpinLi
Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij deze is het ook officieel, Kosmos is sponsor van SpinLi. Ze stuurden ons een leuk pakketje op met de nieuwigheden van Nürnberg en enkele klassiekers. Dank u wel, Kosmos.

De volgende spellen voegen we toe aan de spellencollectie (een uitgebreider verslag posten we later) :
- toledo
- keltis
- reise zum mittelpunkt der erde
- cro-magnon
- tsuro
- elasund

01-04-2008 om 15:02 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
31-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Way out west
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dit is een "Western-getint" spel, waarin de spelers trachten om vee naar het westen te drijven en steden te onwikkelen. En als ze iets zien dat niet naar hun zin is, vechten ze met de andere spelers voor de controle over de cowboys. Je kan banken overvallen, vee stelen en die verdomde boeren omver knallen!

"Way out west is een spel voor 3-5 spelers en duurt zo'n 90-120 minuten."

31-03-2008 om 17:12 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Byzantium
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Men schrijve het jaar 632 na Christus.

Het Byzantijnse rijk is het enige dat nog overblijft van wat ooit het grote Romeinse Rijk was. Ook zij heeft maar net een machtige oorlog tegen Perzië overleefd.

Beide rijken bekomen nu van hun jarenlange strijd. Ondertussen, verder in het zuiden van Arabië, heeft de profeet Mohammed een nieuwe betekenis gegeven aan een oude religie en hij zet de mensen van dat land aan tot daden die eeuwen zullen weerklinken.  

Onder het leiderschap van succesrijke kaliefs, zijn de islamitische Arabieren klaar om het Perzische en Byzantijnse Rijk over te nemen.

"Byzantium is een spel voor 2-4 spelers. De spelers vertegenwoordigen rijke en invloedrijke families uit Azië en het Midden Oosten. Ze gebruiken hun grondstoffen (geld en blokjes) om zowel de Byzantijnse en Arabische strijdmachten te controleren in hun eigen voordeel."

31-03-2008 om 17:07 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warfrog games gearriveerd
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Daarnet zijn ze geleverd : de kwaliteitsspellen van Warfrog. Twee spellen uit de reeks konden we bemachtigen, waarvoor onze dank aan Martin Wallace, de drijvende kracht achter het bedrijf met de groene, oorlogvoerende kikker.

We voegen met trots de spellen "Byzantium" en "Way out west" toe. Een uitgebreidere beschrijving van deze spellen zal ik zo dadelijk trachten te posten. Eerst even het materiaal bekijken, uitpakken en natellen, de spelregels lezen, de website aanpassen, Martin een bedankmailtje sturen, ...

Dan heeft u ook ineens een idee van wat er allemaal gebeurd wanneer er zo'n pakketje ons bereikt.

31-03-2008 om 16:17 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keythedral expansion
Het spel Keythedral van Richard Breese is zonder meer één van de toppertjes in onze spellenkast. We zijn dan ook zeer blij en verheugd u te mogen melden dat we de uitbreiding van dit spel hebben kunnen verwerven, dankzij één van onze leden (nog eens nen dikke merci).

Deze uitbreiding omvat op zich niet echt heel veel materiaal, het gaat om acht tegels voor de aanbouw van de kathedraal (niveau 12) om het spel nog ietsje meer dash te geven naar het einde toe. Weinig materiaal dat wel, maar ook slechts een zeer kleine oplage, wij hebben exemplaar 111 van de 500 die er zijn.

31-03-2008 om 16:06 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
30-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spellenmarathon 29 maart
Het zit er weeral op. We hebben héél wat gespeeld, hieronder een lijstje van spellen die ik speelde of heb zien spelen gedurende de marathon.
- starcraft the boardgame
- jamaica
- cartagena die goldinsel
- just 4 fun
- demetra
- stef stuntpiloot
- oh hell
- antler island
- reef encounter
- perudo
- pecunia non olet
- kolonisten van catan
- torres
- kai piranha
- ligretto
- ...

30-03-2008 om 14:38 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog enkele kiekjes

Enkele sfeerbeelden

 

30-03-2008 om 00:00 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
27-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief 16 online
Voor diegene die niet kunnen wachten op de nieuwsbrief in hun mailbox. De nieuwsbrief van april staat online. U kan hem terugvinden op onze website onder het topic "nieuwsbrieven".

27-03-2008 om 11:29 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (1)
26-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht aan alle piloten
Klik op de afbeelding om de link te volgen We kregen vandaag weer één van onze aangekondigde leveringen aan. Dit keer gaan we terug naar WO II, met name naar de luchtmacht.
In het spel "Duel in the dark" gaan we het luchtruim in om een gevecht op leven en dood uit te vechten.

We kregen dit spel van Pilot games. Zij bieden dit spel trouwens aan aan alle SpinLi-leden voor maar €45 (basisspel + uitbreidig + verzending), dus probeer het zeker een keertje moest dit thema je aanspreken en neem een flyertje mee voor een eventuele bestelling.

Meer info vindt u in de linkerkolom van deze blog.

26-03-2008 om 21:52 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
21-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levering 2 : Bambus Spiele
Klik op de afbeelding om de link te volgen Blijkbaar kwam de koude wind vandaag vanuit Duitsland, want de leveranciers vonden hun weg naar SpinLi. Dit keer kwamen er vier nieuwe spellen aan van de "kleinere" uitgeverijen. Maar hier geldt zeker : klein, maar héél erg fijn.

Bambus Spiele :

1) Dr. Jekyll and Mr. Hyde :
de strijd tussen goed en kwaad in één en dezelfde persoon. De spelers spelen in teams van twee. Het doel is om Dr. Jekyll of Mr. Hyde te laten overwinnen over de andere zelf. Maar de controle over de ander kan je enkel bereiken met bepaalde kaarten en deze zijn beperkt. De Dr. Jekyll-spelers zullen ook Mr. Hyde-kaarten moeten spelen en vica versa. Subtiele communicatie tussen de partners en tactiek aanvoelen zijn nodig.

Dit is een kaartspel voor 3-4 spelers, vanaf 10 jaar en duurt zo'n 60 à 90 minuten. Het bestaat uit 28 fraai geïllustreerde kaarten.

2) Down under :
dit is een kleurrijk tegel-aanleggen-spel voor mensen die houden van mooi design en een beetje tactiek. Wie zal de kaarten nauwkeurig aanpassen om alzo de langste route door de Australische bushes te verkrijgen? Uiteraard probeer je op je pad de plaatselijke fauna tegen te komen (kangoeroes, emoes, ...), want dit levert je extra punten op. Maar pas op voor konijnen, zij zijn een plaag en kunnen enkel verjaagd worden door de dingo.

Dit is een tegel-aanlegspel voor 2-4 spelers vanaf 8 jaar en duurt zo'n 30 minuten. Het bestaat uit 72 kleurrijke tegels.

21-03-2008 om 18:08 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levering 3 : Chili Spiele
Vandaag kwam er nog een andere levering aan, nl. die van Chili Spiele. Zij zijn gespecialiseerd in houten spellen. Ze zijn er héél erg mooi uit in een knap doosje. De spellen hebben ronkende namen als "Neue Heimat" en "Cobra". Voorlopig nog niet al te veel info, wel twee foto's.





21-03-2008 om 18:01 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
20-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste levering is binnen !
Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals het de laatste tijd blijkbaar nogal wel eens meer gebeurd, is het de laatste toezegging die het eerste arriveert.
Gisteren belden de mensen van Hodin me op om mijn adres nog eens te vragen. Ze hadden een pakketje om naar mij door te sturen.
Op aanvraag van Gameworks (Zwitserland) waarvoor zij de spellen verdelen in België, stuurden zij ons een spel naar mijn hart.

Ongelooflijk mooie graphics, een perfecte doos waarin alles past zoals het hoort, een vlotte gameplay voor de ganse familie, ...
Ik denk dat ik verschillende mensen nu wel doe watertanden en ... volledig terecht! Binnenkort kan ook u genieten van de nieuwste aanwinst van SpinLi : JAMAICA

U kan nu alvast het spel en z'n gameplay gaan bewonderen : www.gameworks.ch/jamaica/gb/

20-03-2008 om 19:57 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde Van Vlaanderen komt naar Lille
Klik op de afbeelding om de link te volgen Jawel dames en heren,

De Tom Boonens en Bettini's van deze wereld komen langs in Lille. Niet in levende lijve uiteraard want dat zullen ze twee dagen later al moeten doen in het echte werk. Maar op vrijdag 4 april hebben we in onze spellenclub bezoek van Walter Laurent. Hij is de bedenker van het grote Ronde van Vlaanderen - spel. Hij zal die avond het spel demonsteren en ook verkopen tegen een scherpe prijs aan de liefhebbers. Mochten er geïnteresseerden zijn, daartegen laat ik de juiste prijs nog weten.

20-03-2008 om 19:48 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
19-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logo's, logo's en nog eens logo's
U heeft het gemerkt dat de logo's aan de linkerkant van dit blog serieus aan het groeien zijn. Ik heb ze alvast toegevoegd omdat ik van deze uitgeverijen een positief antwoord heb gekregen omtrent wat ondersteuning. Welke deze concreet gaan zijn, kan u in de volgende weken hier terug vinden. Van zo gauw er effectief iets binnen komt, zal ik het hier allemaal mooi overlopen.

Alvast héél hartelijk bedankt aan de diverse uitgeverijen. Ze zullen uiteraard om beurten in the picture worden gezet, als we meer informatie voor handen hebben.

19-03-2008 om 13:30 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)

Foto

Klik op ons logo om terug naar de startpagina te gaan


Bent u op zoek naar info omtrent een spel? Typ de titel hieronder in het balkje en klik op "zoeken".

Zoeken in blog



Contact via mail :

spellenkanaal (at) gmail (dot) com

Categorieën
  • "Kaartje leggen" (5)
  • Essen 2009 (47)
  • Essen 2010 (27)
  • Essen 2011 (45)
  • Essen 2012 (137)
  • Essen 2013 (212)
  • Essen 2014 (85)
  • Essen 2015 (86)
  • Essen 2016 (77)
  • Essen 2017 (76)
  • Hete hangijzers (6)
  • imprESSENs (651)
  • Nürnberg 2012 (17)
  • Nürnberg 2013 (17)
  • Spelen met SpinLi (318)
  • Spellen in beeld (77)
  • Tussendoortjes (9)

  • Bezoek je onze nieuwe blog alvast een keertje? Zie bij de links!

    Links
  • Spellenlijst SpinLi
  • Bordspelmania : forum
  • Ditterio's blog
  • Spel(l)enderwijs
  • Boardgamegeek
  • De tafel plakt ! (Dominique)
  • SpinLi's nieuwe blog !!!
  • Spellenclub Pallieter (Lier)
  • Spellenclub Heist statie (Heist-op-den-Berg)
  • Spelregels.eu

    Foto

    5% korting bij aankoop als SpinLi-lid !!!
    Klik op het logo om hun site te bezoeken.
    Inhoud blog
  • Solar Flux
  • Elk einde heeft een nieuw begin ...
  • Photosynthesis (Blue Orange Games)
  • Nutz (Blue Orange Games)
  • Katarenga (Huch)

    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 12-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs