IK SPEEL GRAAG EEN KEERTJE MEE !

Qua gebruiksgemak en vlot verlopen van het maken van afspraken
opteren we voor een Facebookgroep waarin iedereen welkom is om
zich op te geven om mee te spelen of zelf speelmomenten te lanceren.
Volg ons op Facebook (klik) om op de hoogte te blijven!

Foto
5% korting op al uw aankopen bij spellenspeciaalzaak Adriaensen!!!
(Klik op bovenstaand logo om de spellenlijst te bekijken)


Flag Counter
Spellenblog SpinLi
Omdat spelen de belangrijkste bijzaak ter wereld is ...
07-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitzicht blog
De koude wintermaanden zijn nog niet helemaal voorbij, maar het ziet er naar uit dat het koude weer alvast uit het land vertrokken is. (is het ooit wel echt aangekomen?), vandaar dat onze "warme, paarse" kleur van de weblog ook mag worden aangepast. Voorlopig heb ik gekozen voor een licht, beige kleurtje, maar ik hoop dat ik héél snel terug onze zonnetjes, strandstoeltjes, ... kan bovenhalen.

07-02-2008 om 11:16 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
06-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kogel door de kerk
De kogel is door de kerk, het is nu ook officieel, we krijgen op vrijdag 7 maart het bezoek van Kris Burm. Hij zal dan zijn volledige gipf-collectie demonstreren aan onze spelers. Al deze spellen zijn abstracte twee-persoonsspellen, waarover jullie reeds wat info hebben gekregen hier op de weblog. Voor meer info ga zeker nog eens kijken bij één van de vorige berichten.

06-02-2008 om 00:38 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
05-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitbreidingen ystari gearriveerd
Vandaag zijn ook de uitbreidingen van Ystari eindelijk binnengekomen. Het heeft een tijdje geduurd omdat ook deze in productie waren.
We voegen dan ook met de nodige trots de uitbreidingen van mykerinos (de Nijl) en ys (5 spelers) toe aan de collectie.
Een dikke merci nogmaals aan Ystari.



05-02-2008 om 11:02 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
02-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Webpoll : Van de frigo naar de spellenkast

Kies zelf welk spel moet worden toegevoegd aan onze spellenkast. U vindt de webpoll op deze webpoll (rechterkolom onderaan).

Even een korte voorstelling van de spellen : (bronnen : bordspel.com, speldatabase, spellengek.nl, ander spel.nl, spellenzolder.nl)

1) Kolonisten van Catan : de val van Rome

"De spelers zijn elk leider van een volk, dat het Romeinse Rijk binnentrekt en loert op het goud van Rome. Zij beschikken over snelle ruiters en machtige krijgers, die maar een wens hebben: nieuwe grondgebieden veroveren en Romeinse steden plunderen!
De Romeinen zijn weliswaar verzwakt, maar toch is de opgave voor de spelers niet eenvoudig. Er zijn veel volken onderweg met hetzelfde doel. Wie rukt het snelste op? Wie kan zijn krachten voor een beslissende slag bundelen? En wie slaagt erin, om de meeste steden te plunderen?
De weg naar de overwinning is niet eenvoudig. Vraag je niet teveel van je soldaten? Is het tijd om te stoppen met plunderen en je eigen rijk te stichten? Of mislukt je veroveringstocht en raakt je macht in de vergetelheid?
Wie zal erin slagen, een waardig opvolger van Rome te worden?
In 500 na Chr. is het enorme Romeinse Rijk over de top van haar macht. Door dure grensoorlogen en corrupte keizers is het niet meer zo machtig als het ooit was. Het strekt zich nog altijd uit van Schotland tot diep in de Sahara, en van het Iberische schiereiland tot de Zwarte Zee en het Perzische Rijk. Maar nu houdt Rome zijn adem in: vanuit de steppen in Azië rukken wilde horden op. Ze drijven vele volken voor zich uit, die de Rijn en de Donau zijn overgestoken op zoek naar nieuwe woongebieden."

2) Memoir '44

"Memoir '44 zit in een grote doos,en bij het openen van deze doos ziet het er allemaal fraai uit: grote mooie speelstukken die netjes in vakken zijn ingedeeld, een veelheid aan spelattributen en een uitgebreide handleiding met veel illustraties. Days of Wonder weet weer eens te imponeren met de prachtige materialen !
Memoir '44 is binnen het oorlogsspelgenre aan de luchtige kant door de dobbelstenen, de command cards, de snelle speelwijze en de korte speelduur (max. 1 uur), maar ik vind dit geen enkel bezwaar omdat alles in dit spel in het teken staat van één ding: onderhoudend zijn. Het variabele speelbord en daardoor de mogelijkheid van vele scenario's, die ook zelf te maken zijn en al ruimschoots zijn te vinden op het internet, geven het spel een dermate hoge herspeelbaarheid dat ik het spel hoger beoordeel dan ik aanvankelijk van plan was. Wel frusterend is het soms dat je geen voet aan de grond krijgt in bepaalde scenario's omdat je de verkeerde command cards in je handen hebt. Maar verder laat Memoir '44 een zeer frisse wind waaien in oorlogsspellenland!"

3) Mississippi Queen + The Black Rose

"De spelers zijn kapiteins op een stoomboot op de Mississippi en proberen door handig manouvreren als eerste met twee passagiers de finish te halen."

4) Oeps mis

"Vijf houten figuren worden op tafel geplaatst: een grote stoere (rode) papa-viking, een (groen) vikingkind, een (witte) hond, een (blauw) schip en een (gele) schatkist. Op elk van de 60 grote opdrachtkaarten staat centraal één van deze figuren afgebeeld (al dan niet in de juiste kleur) met twee bijkomende maar andere kleuren op de achtergrond.
De bovenste kaart wordt omgedraaid en alle spelers grijpen tegelijkertijd zo snel als mogelijk naar de juiste pion. Als de figuur op de kaart dezelfde kleur heeft als de echte houten pion, moet deze genomen worden. Als de figuur echter in een andere kleur getekend is, moeten ze op zoek gaan naar een figuur met een andere vorm en bovendien eentje waarvan alle kleuren verschillend zijn van de kleuren op de kaart. De speler die als eerste de correcte pion pakt, krijgt de kaart als beloning. Wie uiteindelijk als eerste vijf kaarten bezit, wint het spel.
Doordat de figuren op de kaart niet éénduidig overeenkomen met de centrale houten pionnen kunnen in de aanleerfase problemen opduiken. Vooral de twee vikingen zorgen voor de nodige verwarring. Zo draagt de kleine jongen op de kaart een schild maar niet op de pion en is dit bij de grote viking net omgekeerd... Zodra spelers dit door hebben, zijn alle problemen normaal gezien van de baan.
Het spelmechanisme is vrij uniek in spellenland. Alleen Merlin van Amigo Spiele steunt op dezelfde principes: op zoek gaan naar eigenschappen die verschillen van die op de aangeboden kaarten.
Oeps, mis! slaat overduidelijk op de vele fouten die gemaakt worden. Als kinderen samenspelen met volwassenen zullen het vooral die laatste zijn die dat aan den lijven ondervinden... "

5) Blue moon uitbreidingen

"Extra volkeren op het spel Blue moon dat reeds in onze collectie zit, ander volk - andere mogelijkheden, elk volk heeft zijn eigen talenten en gebreken, kan jij het spel zo manipuleren zodat je als sterkste uit de hoek komt?"

6) Himalaya (5-6 spelers)

"Een uitbreiding op het gelijknamige spel van Tilsit dat reeds in onze collectie zit. Speel het nu ook met 5 of 6 spelers. Je zit nog sneller op elkaars hals, dus is het zeker de moeite waard."

7) FBI

"Een echte crimineel voelde zich als baby al thuis tussen de spijlen van de box... Jij bent de meedogenloze chef van een team bevlogen agenten en je doel is om zoveel mogelijk snoeiharde topcriminelen achter de tralies te krijgen. De FBI agenten staan onder toenemende druk van de hoofdcommisaris en de publieke opinie en doen daarom dan ook méér dan alleen hun uiterste best. Het gaat dan ook niet altijd van een leien dakje..."

8) Tortuga kaartspel

"Tortuga is een spel voor twee spelers. Je begint het spel met drie piratenschepen op jacht naar buit. In de loop van het spel voeg je nieuwe kaarten aan het speelveld toe, bij jezelf of de tegenstander. Er zijn vijf soorten kaarten : schepen, schatten, weersomstandigheden, strategie en gebeurtenissen. Het is de bedoeling om de kaarten zo te spelen, dat jij zwakke slachtoffers met een vette buit kunt veroveren. Helaas zal de tegenstander jouw mooie plannen regelmatig verpesten door ongewenste kaarten toe te voegen."

9) Drachenreiter

"Als magiër voel je weleens de behoefte om gewoon lekker een eindje te scheuren. En dat doe je dan niet met een lelijk eendje,
maar natuurlijk op je weergaloze draak. Nog leuker wordt het om je coureurskwaliteiten te kunnen meten door een rondje tegen collega-drakenrijders te racen. In dit spel van Amigo kunnen twee tot zes snelheidsduivels zich uitleven.
Het parcours dat afgelegd gaat worden, kan naar eigen smaak samengesteld worden. Er zijn 15 dubbelzijdig bedrukte tegels, die in
een raamwerk passen. In de regels staan zes verschillende circuits afgebeeld."

10) Fantasy pub

"In Fantasy Pub gaan we met z'n allen lekker bier drinken in de kroeg. Dat is altijd erg gezellig, zolang iedereen zijn rekening maar betaalt en niet dronken wordt. Als er genoeg gedronken is, verlaat men vrijwillig de pub en dat levert winstpunten op. De kroeg bestaat uit zes tafels, een deur en er is een waard. Elke speler heeft een team van zeven wezens : twee kobolden, twee dwergen, twee orken en één trol."





















02-02-2008 om 11:24 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste nieuwkomer na spellenavond februari
Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze eerste aanwinst stellen we u al vol trots aan u voor : "Kingsburg".
We leerden dit spel kennen op spiel 2007 in Essen. Ons vielen direct het leuke thema, mooie spelbord en dobbelstenen op.
Het bleek ook in Essen een verkoopskanon (zij het dat er slechts een kleine oplage was), we kozen er toen voor om het niet aan te schaffen omdat dit door een italiaanse uitgever uitgegeven spel vrij prijselijk was.

Nu zag ik enkele weken geleden een aanbod van dit spel op het internet door een particulier die het verkocht omdat hij ging verhuizen en geen plaats genoeg meer had (jammer voor hem, maar als spellen je hobby zijn, mag je zeker niet kleiner gaan wonen). Ik ben hierop direct ingegaan en heb het spel toch tegen een deftige vermindering kunnen aanschaffen, we hebben het ondertussen ook al eens aan een testrondje onderworpen en waren er toch enthousiast over. Een goede aankoop naar onze mening !

02-02-2008 om 10:57 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie avond !
Aan alle nieuwsgierigen die de spellenavond van gisteren aan zich voorbij hebben moeten laten gaan, het was jammer dat je er niet bij was.
Het was wederom een héél leuke, speelse avond. Jammerlijk genoeg waren we het fototoestel vergeten, zodat we geen beelden hebben als bewijs.

Er daagden maar liefst 65 spelers op die zich waagden aan de grote diversiteit aan spellen die SpinLi rijk is. Onze special guest Martyn vond het ook een zeer geslaagde avond. Zijn spel Wadi stond echt wel in the picture. Héél wat mensen hebben dit spel kunnen proberen met deskundige uitleg van de ontwerper zelf en konden het aan een zacht prijsje kopen. Uiteindelijk is het spel constant aan het spelen geweest, dus dat kunnen we enkel maar toejuichen. Het is natuurlijk fijn voor onze gasten dat ze merken dat er interesse is voor hun materiaal en het maakt het voor ons de moeite waard om die inspanningen te blijven doen om mensen tot bij ons te krijgen uiteraard.

Een bekroning op deze Wadi-avond is natuurlijk dat we plechtig een exemplaar van dit spel overhandigd kregen om in onze spellenkast te stoppen, dus ook Wadi zal je zien verschijnen in de lijst.

De avond was ook zeker een succes wat het uitbreiden van ons ledenbestand betreft, zeven spelers sloten zich aan bij de plezantste spellenclub van Lille en omstreken (om toch nog een beetje bescheiden te blijven, provincie Antwerpen durfde ik niet goed zetten, daarvoor zullen we eerst eens overal moeten gaan uittesten uiteraard). Dit brengt ons totaal voor dit speeljaar op 75 (!) leden, of we nog mogen dromen van de 100, daar vrees ik voor, maar ten opzichte van vorig jaar is dit toch al een stijging van 20 leden.

Tot zover dit korte verslagje over de spellenavond van vrijdag 1 februari 2008. Hou de weblog zeker in het oog om te zien welke aanwinsten er nog bijkomen met de opbrengst van deze avond. Dit zal in de loop van dit weekend en de volgende week normaal hier verschijnen.

02-02-2008 om 09:18 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
31-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen piraat ... euh paraat!
Morgen is het weeral zover, onze veertiende spellenavond. Hopelijk heeft u alvast uw agenda in het oog gehouden en mogen we u verwelkomen. Of u nog verkleed naar de spellenavond komt, maakt ons eigenlijk niet zo veel uit. Laat ons zeggen dat we desnoods nog wel een extraatje voorzien voor diegene die het creatiefst over de vloer komt.

31-01-2008 om 19:11 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frontpage
SpinLi gaat er stilaan op vooruit. Na ons artikel in het Nieuwsblad enkele weken geleden, hebben we eindelijk de frontpage van de streekkrant "de postiljon" gehaald. Uiteindelijk is het ook de eerste keer dat ze een foto publiceren van het spel dat we voorstellen. We hopen natuurlijk dat we deze trend kunnen aanhouden en dat de mensen van de uitgeverij willen blijven meewerken, want met dat visuele aspect zullen er ongetwijfeld veel meer mensen het artikeltje lezen.

Lees het artikel alvast hier.

31-01-2008 om 19:08 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
30-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winning moves helpt ook een handje
Ook van winning moves mogen we in de toekomst nog wat verwachten. Na de speelgoedbeurs in Nürnberg zullen ze ons twee van hun spellen opsturen. U kent Winningmoves alvast van spellen uit onze clubcollectie zoals Cartagena, Caribic, Coda da Vinci, Clans, ...

Ze sturen ons normaal gezien spellen op die in het verlengde van deze spellen liggen, nl. Terra Nova en Cartagena - die Goldinsel. Hou zeker de weblog in het oog zodat u weet wanneer u deze spellen bij ons kan komen testen.




(foto's : Spielbox)

30-01-2008 om 14:33 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
29-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hersens pijnigen
Nu ook de spellen van Smart - Gipf-project zijn binnengekomen, zullen we stilaan ons verstand gaan moeten gebruiken.
Deze tweepersoonsspellen zijn allen abstracte denkspellen, met knap materiaal en een prachtige gameplay. We zullen deze spellen al zelf eens een keertje uittesten en hopen dat de bedenker Kris Burm deze zelf aan ons kan komen tonen op onze volgende spellenavond (7 maart).

Hieronder kan u ze alvast even bewonderen. Het zevende spel uit deze reeks "Tamsk" was niet meer voor handen, deze krijgt op het moment een andere look en zal worden heruitgegeven. We hopen natuurlijk dat we deze op termijn ook kunnen toevoegen aan deze chique reeks.













29-01-2008 om 16:55 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
28-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achterblijvers van Hodin ...
De achterblijvers van Hodin zijn eindelijk gearriveerd. Deze spellen had ik reeds tussen de spellen gezet in onze collectie maar waren vooralsnog niet in ons bezit. Vandaag zijn ze dan eindelijk aangekomen. Deze spellenavond komt nog wat vroeg, maar vanaf maart zijn de spellen : amyitis, Eketorp en Giganten der lufte beschikbaar bij SpinLi.





28-01-2008 om 17:01 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (1)
25-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De duiven vallen ...
Na Smart kreeg ik deze middag ook het bericht dat onze achterstallige spellen van Hodin op weg zijn naar mij. De spellen Eketorp, Giganten der lüfte en Amyitis waren nog niet beschikbaar ben Hodin en hadden we nog te goed na spel 2007. Ook deze spellen komen er dus bijna bij.
Meer info omtrent deze spellen volgt later hier of op ons forum.

25-01-2008 om 16:32 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smart - Gipf project
U wist ondertussen al wel dat Kris Burm van Gipf-project ons volgende maand (maart) een bezoekje zou kunnen brengen. Ik heb Smart nog een gemaild om bevestiging te vragen en om alvast de spellen naar ons toe te sturen, zodat we ze al eens een keertje kunnen voortesten en voorbereiden tegen volgende maand.

We kregen een positief antwoord en hopen in de loop van volgende week de spellen : Gipf, Yinsh, Dvonn, Tzaar, Pünct en Zertz te ontvangen. Tamsk (het spel met de zandlopertjes was niet meer beschikbaar op dit moment, hopelijk krjigen we dit later nog bij de collectie) Hou zeker en vast onze weblog in het oog om dit op de voet te volgen.

Alvast nen dikke merci aan Smart!

25-01-2008 om 16:31 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
24-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle spellen gelinkt
Voilà, al onze spellen uit de spellenlijst zijn gelinkt met de desbetreffende pagina van boardgamegeek. Het enige nadeel hiervan is dat het in het Engels is, maar de voordelen zijn enorm. U krijgt direct een foto van het spel, een overzicht van het aantal spelers, de speelduur en de leeftijd. Daarnaast vindt u heel wat foto's terug van het spel, extra spelregels, varianten, ...

Bij vele spellen staan ook interessante hulpmiddelen, spelvertalingen, scoreformulieren, ...
Ik zou zeggen, ga eens op zoek bij jouw favoriete spel en klik daar eens rustig door, het is een immens goede site voor de bord- en kaartspeler.

24-01-2008 om 18:22 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
23-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief verstuurd
De nieuwsbrief voor de maand februari is verstuurd. Hopelijk heeft u hem allen volledig in uw mailbox gekregen. Stuur ook gerust uw vrienden eens naar onze website om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief. Of ik hem uiteindelijk naar 5 of 500 mensen moet sturen, maakt niet zo veel verschil, maar ik opteer toch liever dat laatste.

23-01-2008 om 18:59 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
21-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief 14 online
Indien u niet kan wachten tot woensdag, kan u alvast de nieuwsbrief van deze maand gaan bewonderen op onze website. Gewoon even zoeken bij het onderdeel "Nieuwsbrief" en u komt er vast wel bij terecht.

21-01-2008 om 17:27 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het begint te druppelen

Het lange wachten wordt stilaan beloond. Vandaag vond de postbode en leveranciers van UPS eindelijk nog eens onze brievenbus.

We kregen vandaag de nieuwe spellen van Amigo aan :

- Ziegen kriegen (bokken schieten ; 999  games)
- Patrizier
- 4 in 1

Daarnaast kwamen de nieuwe kaarten en pionnetjes van het spel Khronos aan. We danken Amigo spiele en Boosterbox dan ook vanuit de grond van ons hart voor deze aanwinsten

21-01-2008 om 17:04 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
19-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spellenlijst linken
Indien u af en toe onze spellenlijst erop naslaat, zal u al gemerkt hebben dat er steeds meer namen in het geel komen te staan.
Ik ga me er eens mee bezig houden om alle spellen te linken aan hun overeenkomstige Boardgamegeek-pagina.

Als u dan op deze link klikt, krijgt u direct een mooi overzicht van het spel, bedoeling, aantal spelers, reacties, beoordelingen, foto's, ...
Ik besef dat dit wel allemaal in het Engels is, maar dan gaan alle links naar dezelfde website, anders zou het maar een samenraapsel gaan worden van diverse recensies op verschillende websites.

Dus vanaf nu kan u voordat u uw spel aanvraagt eerst eens rustig gaan bestuderen wat u te wachten staat.

19-01-2008 om 10:20 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
18-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe spellen voor de maand januari
De meeste inkomsten van onze vorige spellenavond, dienden om wat lopende kosten te dekken. Er bleef toch nog een beetje geld over om enkele kleinere, "oudere" spellen toe te voegen aan onze spellenlijst. Deze volgende drie namen zal u op onze spellenavond van februari dan ook kunnen bewonderen en proberen :

- Machiavelli, de donkere landen (uitbreiding)
- O, farao
- Saga

(allen van 999 games)

18-01-2008 om 16:17 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste wensen terug ! (deel 1)
In de kerstvakantie heb ik me nog eens beziggehouden met het uitstrooien van beste wensen aan de uitgeverijen.
Dit resulteerde in de eerste plaats uiteraard tot "beste wensen terug", maar stilaan komen er ook andere verrassingen uit de bus.
Amigospiele stuurt ons één van de volgende dagen hun nieuwe spellen "4 in 1, Patrizier en Ziegen kriegen".
Deze laatste zal binnenkort ook enorm bekend worden bij ons, aangezien 999 games dit spel reeds vertaald heeft en binnenkort op de markt brengt onder de naam "bokken schieten".

Houd zeker onze weblog in het oog en volg het ontvangst van de spellen op de voet. Merci Amigo, merci !!!

18-01-2008 om 11:58 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)

Foto

Klik op ons logo om terug naar de startpagina te gaan


Bent u op zoek naar info omtrent een spel? Typ de titel hieronder in het balkje en klik op "zoeken".

Zoeken in blog



Contact via mail :

spellenkanaal (at) gmail (dot) com

Categorieën
  • "Kaartje leggen" (5)
  • Essen 2009 (47)
  • Essen 2010 (27)
  • Essen 2011 (45)
  • Essen 2012 (137)
  • Essen 2013 (212)
  • Essen 2014 (85)
  • Essen 2015 (86)
  • Essen 2016 (77)
  • Essen 2017 (76)
  • Hete hangijzers (6)
  • imprESSENs (651)
  • Nürnberg 2012 (17)
  • Nürnberg 2013 (17)
  • Spelen met SpinLi (318)
  • Spellen in beeld (77)
  • Tussendoortjes (9)

  • Bezoek je onze nieuwe blog alvast een keertje? Zie bij de links!

    Links
  • Spellenlijst SpinLi
  • Bordspelmania : forum
  • Ditterio's blog
  • Spel(l)enderwijs
  • Boardgamegeek
  • De tafel plakt ! (Dominique)
  • SpinLi's nieuwe blog !!!
  • Spellenclub Pallieter (Lier)
  • Spellenclub Heist statie (Heist-op-den-Berg)
  • Spelregels.eu

    Foto

    5% korting bij aankoop als SpinLi-lid !!!
    Klik op het logo om hun site te bezoeken.
    Inhoud blog
  • Solar Flux
  • Elk einde heeft een nieuw begin ...
  • Photosynthesis (Blue Orange Games)
  • Nutz (Blue Orange Games)
  • Katarenga (Huch)

    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 12-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs