IK SPEEL GRAAG EEN KEERTJE MEE !

Qua gebruiksgemak en vlot verlopen van het maken van afspraken
opteren we voor een Facebookgroep waarin iedereen welkom is om
zich op te geven om mee te spelen of zelf speelmomenten te lanceren.
Volg ons op Facebook (klik) om op de hoogte te blijven!

Foto
5% korting op al uw aankopen bij spellenspeciaalzaak Adriaensen!!!
(Klik op bovenstaand logo om de spellenlijst te bekijken)


Flag Counter
Spellenblog SpinLi
Omdat spelen de belangrijkste bijzaak ter wereld is ...
11-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.imprESSEN : 1969
Klik op de afbeelding om de link te volgen 1969 (Cranio creations) :

+ ik wou dat ik hier iets deftigs kon plaatsen, maar ik zou bij God niet weten wat
+ als het dan toch moet, het thema is niet alledaags, het is fijn gevonden en de artwork is aangepast en best te doen
+ een pluimpje op eigen hoed dan misschien, maar de spelregels zijn in het Nederlands beschikbaar

- papiergeld is niet mijn favoriete speelmateriaal, ook hier erg onhandig
- de dobbelsteenrol is erg bepalend, akkoord je kan modereren, maar dan nog is de geluksfactor erg groot
- het spel geeft je de indruk dat je iets kan opbouwen, maar eigenlijk doet het dat niet echt (op het eind van het verhaal heeft zo goed als iedereen hetzelfde)
- ook de waarde van de handkaarten bepalen je sterkte (of zwakte) en dit heb je niet echt in de hand
- ik persoonlijk struikelde van de ene frustratie in de andere en misschien is ruimtevaart in het echt wel zo, het is niet mijn ding dan
- als je dan nog weet dat ik uiteindelijk tweede eindigde na een potje tegen-de-goesting spelen, dan zegt dat veel

11-02-2013 om 22:57 geschreven door SpinLi  


Categorie:imprESSENs
>> Reageer (0)
09-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kings of air and steam (TMG)
Klik op de afbeelding om de link te volgen Eén van de spellen waar ik persoonlijk enorm naar uit kijk is deze nieuwe titel van Tasty Minstrel Games, de uitgeverij die op zéér korte tijd ons hart toch heeft veroverd. De titel is al lang geleden aangekondigd, succesvol gekickstartered, maar de keuze voor de definitieve artwork nam wel wat tijd in beslag. Geen erg als je het definitieve product bekijkt. Nog problemen bij de distributie van het spel zorgden toch voor de nodige frustraties bij de backers van het project, maar ik veronderstel dat ze in de loop van de volgende dagen (weken) hun spel toch in handen zouden moeten krijgen. Voor ons zal het waarschijnlijk nog wel even langer wachten zijn, tot het spel tot in Europa geraakt of via een andere omweg.

De spelregels van dit spel staan al een tijdje (in het Engels) op BGG, dus als je interesse hebt, moet je daar zeker eens een kijkje nemen. Recent verscheen er ook een unboxing video die je toch al een kijkje geeft op al dat lekkers. Als ik nu al een korte omschrijving moet geven van dit spel, dan koppel ik het graag aan "Age of steam of Stoom". Ook in dit spel ga je grondstoffen in de éne stad oppikken om het in een doelstad te krijgen. Unieker aan dit spel is dat je zowel over de grond, met de trein, als in de lucht, met een prachtige luchtballon, zal kunnen werken. Alles is weer prachtig opgebouwd, de speelbordtegels zijn groot, de overzichten van de fasen staan wederom netjes op de spelersborden, ... alles wat we van TMG gewoon zijn dus.

Vanaf het moment dat het spel in onze handen valt, zullen we u dan ook graag een ruimere beschrijving van de gameplay voorschotelen.

09-02-2013 om 08:48 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
06-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelen met SpinLi 29
Klik op de afbeelding om de link te volgen Deelnemers : Bart & Arne
Gespeeld spel : Tzolkin - the mayan calendar
Speeldatum : 06/02/13
Locatie : in de living bij SpinLi
Opmerkelijk : Na een solosessie eindelijk een echt potje van dit fijne spel achter de rug. Bovendien verschijnt dit spel binnenkort bij de Nederlandse uitgeverij "The Game Master", een prima keuze Hans (Van Tol) als u het mij vraagt, proficiat!

06-02-2013 om 21:35 geschreven door SpinLi  


Categorie:Spelen met SpinLi
>> Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ladies & gentlemen (Libellud)
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het ongewone en asymmetrische spel Ladies & Gentlemen brengt de spelers in de wereld van glitter en glamour. In teams van twee - één speelt een man, de andere vrouw - proberen de spelers de knapste en meest beroemde mensen naar hun bal te krijgen. De mannen moeten proberen zoveel mogelijk geld binnen te krijgen, die de vrouwen kunnen spenderen aan juwelen, kleren en exclusieve accesoires. (het leven zoals het is dus !) Elke team heeft z'n eigen actiekaarten om taken uit te voeren en des te beter de spelers zich in de rol van hun personage storten, des te meer plezier je aan het spel zal beleven.

Titel : Ladies & gentlemen
Auteur : Loïc Lamy
Uitgeverij : Libellud
Aantal spelers : 4-10
Speelduur : 30 min.
Leeftijd : 14+

06-02-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:Nürnberg 2013
>> Reageer (0)
05-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bremerhaven (Lookout games)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Bremerhaven is een duidelijk gestructureerd, maar complex economisch spel aangaande de bekende haven in het noorden van Duitsland. Elke speler bouwt z'n eigen unieke haven uit en tracht de hoogst mogelijke combinatie van geld en prestige te verzamelen tegen het einde van het spel.

Elke ronde trachten de spelers om het meeste invloed uit te oefenen op de verschillende actievelden die ze wensen te gebruiken. Aangezien je invloedskaarten dicht voor je uitspeelt, moet je zeer aandachtig de tegenspelers in het oog houden en trachten te achterhalen welke acties zij willen uitvoeren. (je kan zelfs meer dan één kaart op een plaats spelen) De opties zijn gevarieerd : een nieuw schip met nieuwe goederen in je haven krijgen, een contract sluiten, de waarde van de goederen aanpassen, je invloedskaartenhand verbeteren, je haven uitbreiden, nieuwe gebouwen kopen of gewoon extra geld binnenkrijgen. Maar je moet voorzichtig zijn : elk schip en elk contract zal slechts tijdelijk in de haven liggen. Indien je er niet in slaagt om tijdig de import en export te regelen, moet je boete betalen voor het niet vervullen van je contract.

Bremerhaven eindigt na een vooraf bepaald aantal ronden. De spelregels voorzien een kort en lang spel en visueel leunt dit spel nauw aan bij Le Havre.

Titel : Bremerhaven
Auteur : Rober Auerochs
Uitgeverij : Lookout
Aantal spelers : 3-4
Speelduur : 75 min.
Leeftijd : 12+

05-02-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:Nürnberg 2013
>> Reageer (0)
04-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Augustus (Hurrican)
Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de moord op Julius Caesar, keert z'n aangenomen zoon Gaius Octavius terug naar Rome. Door z'n politieke ambities heeft hij een goeide reputatie opgebouwd en heeft hij het recht verworven om als eerste te spreken in de senaat. Nu moet hij als keizer aan de slag en het rijk is verdeeld in verschillende provincies.
 
In Augustus leiden de spelers in de provincies en moeten ze hun provincie economisch en politiek draaiende houden. Ze moeten opdrachten uitvoeren om krediet te krijgen. Spelers trekken fiches uit de zak en indien deze fiches gevraagd worden op de opdrachtenkaart kunnen ze een legioen plaatsen op het overeenkomstige veld zoals aangegeven op hun doelkaarten. Vul al deze velden met legioenen en de opdrachtkaart is vervuld, je krijgt een bonus en een nieuwe opdracht. Diegene die als eerste zeven opdrachten weet uit te voeren wordt consul aan de zijde van keizer Augustus.

Titel : Augustus
Auteur : Paolo Mori
Uitgeverij : Hurrican
Aantal spelers : 2-6
Speelduur : 30 min.
Leeftijd : 8+

04-02-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:Nürnberg 2013
>> Reageer (0)
03-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelen met SpinLi 28
Klik op de afbeelding om de link te volgen Deelnemers : Sven, Johan, Boualy & Arne
Gespeelde spellen : Myrmes & Snowdonia
Speeldatum : 01/02/13
Locatie : Spellenavond SpinLi in Lindelo
Opmerkelijk : Net als bij ons enorm veel regen op de Snowdon, een frustrerend spel gehad dit keer. Vorige keer ging het veel vlotter, maar nu kon er gewoon niet gegraven worden en zorgde de snelle opéénvolging van de evenementen voor serieuze miserie. Ook Myrmes was weer uitermate interessant, andere tactiek geprobeerd en grandioos afgegaan, de opdrachten lagen dit keer niet in lijn met het spelverloop en ook hier liepen we vlotjes achter de feiten (en vooral Johan) aan. Goed gespeeld en verdiend gewonnen Johan!

03-02-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:Spelen met SpinLi
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spyrium (Ystari)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Spyrium speelt zich af in een alternatieve wereld, een Engeland in een steampunk universum. Spelers bouwen fabrieken, hebben arbeiders nodig om het werk rond te krijgen en produceren een grondstof die "Spyrium" heet. Het spyrium moet geproduceerd worden in een fabriek om nadien verwerkt te worden en te resulteren in overwinningspunten. Daarnaast kan spyrium ook gekocht worden, maar het materiaal is zeldzaam en erg duur en de spelers zullen constant het geld moeten bij elkaar zien te schrapen.

Enkel diegene die tijdens het spel het beste doseert en verdeelt, z'n inkomsten reguleert en z'n arbeiders constant aan het werk kan houden en flexibel genoeg is om zich aan te passen zal de belangrijke einde-van-het-spel-gebouwen in de wacht slepen om veel overwinningspunten te krijgen.

We geven u nog graag mee dat de auteur van dit spel mr. Caylus is, dus als u nu nog niet wakker bent, dan weet ik het niet meer.

Titel : Spyrium
Auteur : William Attia
Uitgeverij : Ystari
Aantal spelers : 2-5
Speelduur : 75 min.
Leeftijd : 12+

03-02-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:Nürnberg 2013
>> Reageer (0)
02-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelen met SpinLi doodle inschrijvingen
U bent misschien ondertussen vaste klant van deze blog en dan kent u het concept "Spelen met SpinLi" waarschijnlijk al wel.
Of u bent één van de gelukkigen die al deel heeft mogen uitmaken van het project. Heeft u ook zin om eens langs te komen,
wenst u ook op de hoogte te worden gehouden van de speelmomenten, laat het ons dan weten. Stuur ons een mailtje en we nemen
u graag op in de doodle-lijst.

Bij elke nieuwe afspraak zal de datum worden vermeld van het evenement en het spel dat ik zal voorbereiden (dit is een richtlijn, er kan
uiteraard afgeweken worden afhankelijk van de tijd en de goesting van het moment). We hanteren het principe "eerst komt, eerst maalt", maar u zal zeker wel eens een kans zien om langs te komen. Wij hopen u in ieder geval te mogen begroeten.

02-02-2013 om 15:09 geschreven door SpinLi  


Categorie:Spelen met SpinLi
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelen met SpinLi 27
Klik op de afbeelding om de link te volgen Deelnemers : Sven, Boualy & Arne
Gespeeld spel : Tokaido
Speeldatum : 01/02/13
Locatie : Spellenavond SpinLi in Lindelo

02-02-2013 om 01:37 geschreven door SpinLi  


Categorie:Spelen met SpinLi
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forbidden desert (Gamewright)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hou je klaar voor een ongelooflijk avontuur in een legendarisch vliegtuig in de diepe ruïnes van een oude verlaten stad. Jij moet samen met je teamgenoten alle mogelijke grondstoffen verzamelen en hopen te overleven in het hart van een verwoestende zandstorm. Vind het vliegtuig en ontsnap vooraleer je voorgoed van de aardbol verdwijnt!

In Forbidden Desert, een thematische sequel van Forbidden Island, nemen de spelers de rol aan van avonturiers die rekening moeten houden met de wind en trachten te overleven tussen het zand om op die manier het legendarische vliegtuig te vinden. Ook dit spel voorziet weer in de coöperatieve gameplay die we kennen van Forbidden island, maar daarnaast zijn er enkele innovatieve nieuwe spelmechanismen ingevoerd, zoals veranderlijk bord, individueel grondstoffenmanagement en een unieke methode om de delen van het vliegtuig te vinden.

Deze titel zal ook verschijnen in andere talen en bij andere uitgeverijen, zo ook bij WGG in het Nederlands.

Titel : Forbidden desert
Auteur : Matt Leacock
Uitgeverij : Gamewright
Aantal spelers : 2-5
Speelduur : 45 min.
Leeftijd : 10+

02-02-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:Nürnberg 2013
>> Reageer (0)
01-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rialto (Pegasus/TMG)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In dit kaartaangedreven bordspel Rialto, is het de bedoeling om zoveel mogelijk overwinningspunten te verzamelen die je kan verkrijgen op verschillende manieren. Het speelbord bestaat uit zes districten in Venetië en spelers kunnen punten vergaren door er mannetjes te plaatsen, voor het bouwen van bruggen en het plaatsen van gondels om districten met elkaar te verbinden en ook door het bouwen van prestigieuze gebouwen.

Het spel verloopt over zes ronden, die elk bestaan uit drie fasen :

1. Kaarten verkrijgen: elke speler neemt een set kaarten
2. Speel kaarten: de spelers gebruiken hun kaarten om bepaalde acties uit te voeren
3. Activeer gebouwen: spelers mogen de voordelen van hun gebouwen en hun krachten gebruiken

Meer info omtrent dit spel volgt ongetwijfeld, want deze titel is reeds geruime tijd aangekondigd en ik moet u niet vertellen dat deze hoog op ons lijstje staat. Het feit dat Tasty minstrel games bij op deze kar springt, doet vaak al veel goeds vermoeden. We zijn in ieder geval benieuwd.

Titel : Rialto
Auteur : Stefan Feld
Uitgeverij : Pegasus
Aantal spelers : 2-4
Speelduur : 45 min.
Leeftijd : 10+

01-02-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:Nürnberg 2013
>> Reageer (0)
31-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brügge (Hans im Glück)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Brugge in de 15de eeuw - cultuur en handel floreren en maken van deze Belgische hanzestad één van de rijkste steden in Europa.

In Brügge nemen spelers de rol aan van handelaars die hun relaties moeten onderhouden met diegenen die de macht hebben in de stad en terwijl de handschoen opnemen tegen elkaar om invloed, kracht en status te winnen. Dramatische evenementen werpen een schaduw over de stad, terwijl de spelers vooral bezig zijn met hun noden en contracten in hun voordeel.

In een beurt kiest de speler één van z'n handkaarten en voert de actie uit (uit één van de zeven mogelijkheden). In principe kan elke actie gebruikt worden met elke kaart, maar de kleur bepaalt de kracht van de actie, bv. blauwe kaarten leveren extra arbeiders (één van de grondstoffen). Alle acties zijn gericht op het behalen van prestige, want diegene die hiervan het meeste heeft op het eind van het spel wint.

De combinatie Feld en HiG interesseert ons uiteraard mateloos en deze Nürnberg zou wel eens het moment van deze auteur kunnen worden met andere ronkende titels als Bora Bora en Rialto (zie morgen).

Titel : Brügge
Auteur : Stefan Feld
Uitgeverij : Hans im Glück
Aantal spelers : 2-4
Speelduur : 60 min.
Leeftijd : 10+

31-01-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:Nürnberg 2013
>> Reageer (0)
30-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelen met SpinLi 26
Klik op de afbeelding om de link te volgen Deelnemers : Dieter, Yannick & Arne
Gespeelde spellen : Escape met 2 uitbreidingsmodules, Pandemie, Forbidden island, The island, Martian dice & Zombie dice
Speeldatum : 27/01/13
Locatie : Spellenzolder SpinLi
 

30-01-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:Spelen met SpinLi
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.imprESSEN : Keyflower
Klik op de afbeelding om de link te volgen Keyflower (R&D games) :

+ prima workerplacement, misschien zelfs één van de beste van de laatste jaren
+ er zitten enkele "unieke" mechanismen in het spel
+ past wederom perfect in de Key-series, zowel qua spelconcept als artwork
+ er zijn in dit spel ongetwijfeld héél véél mogelijkheden, dat viel na één speelbeurt al op
+ bij onze speelsessie was er een superspannende eindtelling waarbij de eerste drie spelers telkens op één punt van elkaar eindigden

- over artwork kan gediscussieerd worden, maar ook nu weer is het Keyspel redelijk druk geïllustreerd
- de zichtschermen zijn ongelooflijk mooi, maar iets aan de kleine kant en dan ook onpraktisch om al je keyples achter te verstoppen

30-01-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:imprESSENs
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asante (Kosmos)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

"Asante" is Swahili voor "dank je wel", en dat is iets wat een afrikaanse handelaar zou kunnen zeggen als hij een goeie deal heeft gesloten. Als jij laat zien dat jij de betere handelaar bent in dit spel gooi jij er op het eind misschien ook wel een "Asante" uit.

Asante is een twee spelersspel dat zich afspeelt in de wereld van Jambo en Waka waka van dezelfde auteur en ontwerper : Rüdiger Dorn en Michael Menzel. De spelers zijn handelaars op een Afrikaanse marktplaats, kopen en verkopen pels, zijde, juwelen, fruit, thee en zout om zoveel mogelijk winst te maken. Tijdens een marktdag ontmoeten ze personen met speciale mogelijkheden om nog betere deals te sluiten. Een speler kan ook z'n tegenspeler dwarszitten door z'n marktkraam overhoop te zetten en als je een bezoekje brengt aan één van de 15 heilige plaatsen zal je speciale krachten kunnen gebruiken bovenop je vijf normale acties.

Asante kan gecombineerd worden met Jambo of de uitbreidingen ervan om een markt te creëren die nog meer bruist van het leven!

Titel : Asante
Auteur : Rüdiger Dorn
Uitgeverij : Kosmos
Aantal spelers : 2
Speelduur : 40 min.
Leeftijd : 12+

30-01-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:Nürnberg 2013
>> Reageer (0)
29-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.imprESSEN : King of Tokyo - power up
Klik op de afbeelding om de link te volgen King of Tokyo - Power up :

+ leuke toevoeging aan het basisspel
+ extra figuurtje in de vorm van een panda spreekt ongetwijfeld nog meer mensen aan
+ de kaarten die bij de verschillende figuren horen zijn erg divers, soms wel overheersend, maar dat hoort wel bij dit soort spel

- de kreukbaarheid van de bamboestok van de panda
- de kans dat je de extra kaartjes ter beschikking krijgt, is niet evident (3 hartjes gooien en gebruiken doe je niet elke beurt)
- jammer dat men ook niet wat extra krachtkaarten heeft voorzien in de uitbreiding
- de beschikbaarheid van een Engelse versie laat toch redelijk lang op zich wachten

29-01-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:imprESSENs
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelen met SpinLi 25
Klik op de afbeelding om de link te volgen Deelnemers : Stijn, Joeri, Jürgen, Jonathan & Arne
Gespeelde spellen : Keyflower
Speeldatum : 25/01/13
Locatie : Spellenclub 1000-1 in Bredene
Opmerkelijk : Keyflower eindelijk op tafel gekregen en zéér positief bevonden (zie ook onze imprESSEN)

29-01-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:Spelen met SpinLi
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Titanium wars (Iello)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Scouts vonden een nieuwe vorm van energie toen ze aan het cruisen waren aan de uiteinden van de ruimte : Titanium. Na de eerste experimenten bleek dat deze nieuwe grondstof de technologie op z'n kop zou zetten en de horizon van de menselijke mogelijkheden serieus zou verruimen. Dit nieuws was voldoende om de hebzucht van de mensheid aan te wakkeren. Elke bevolkingsgroep stuurt een vloot naar de nabijgelegen planeten om titanium te zoeken. Uiteraard kunnen gewapende conflicten dan niet uitblijven.

Als leiders van deze bevolkingsgroepen gaan de spelers in Titanium wars de ruimte uitkammen, hun vloot uitbouwen en hun gevechtsvliegtuigen klaar maken om hun tegenstanders te verslaan. Ze zullen de nodige kracht, tact en visie nodig hebben om deze oorlog te winnen.

Titel : Titanium wars
Auteur : Frédéric Guérard
Uitgeverij : Iello
Aantal spelers : 3-4
Speelduur : 75 min.
Leeftijd : 12+

29-01-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:Nürnberg 2013
>> Reageer (0)
28-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.imprESSEN : Escape uitbreidingsmodules
Klik op de afbeelding om de link te volgen Escape (uitbreidingsmodules) :

U kreeg reeds een imprESSEN over het spel "Escape" van Queen games, maar nu we het spel ook eens met de uitbreidingsmodules hebben kunnen spelen, geven we nog eens graag een round-up.

+ de uitbreidingsmodules verhogen de moeilijkheidsgraad een beetje zodat je terug plezier beleeft aan je potje Escape
+ de vloeken en schatten die te vinden zijn, zijn leuk gevonden en niet té dominant
+ nu we de uitbreiding een keertje hebben gebruikt, zal deze zonder twijfel steeds gebruikt worden
+ mooi dat ze bij Queen tegenwoordig altijd een basisversie (familieversie) en een uitgebreidere versie in één doos voorzien

- we wonnen onze sessie met de uitbreidingsmodules nog relatief éénvoudig, dus misschien is een volgende uitbreiding stilaan op z'n plaats om het ons moeilijker te maken

28-01-2013 om 00:00 geschreven door SpinLi  


Categorie:imprESSENs
>> Reageer (0)

Foto

Klik op ons logo om terug naar de startpagina te gaan


Bent u op zoek naar info omtrent een spel? Typ de titel hieronder in het balkje en klik op "zoeken".

Zoeken in blog



Contact via mail :

spellenkanaal (at) gmail (dot) com

Categorieën
  • "Kaartje leggen" (5)
  • Essen 2009 (47)
  • Essen 2010 (27)
  • Essen 2011 (45)
  • Essen 2012 (137)
  • Essen 2013 (212)
  • Essen 2014 (85)
  • Essen 2015 (86)
  • Essen 2016 (77)
  • Essen 2017 (76)
  • Hete hangijzers (6)
  • imprESSENs (651)
  • Nürnberg 2012 (17)
  • Nürnberg 2013 (17)
  • Spelen met SpinLi (318)
  • Spellen in beeld (77)
  • Tussendoortjes (9)

  • Bezoek je onze nieuwe blog alvast een keertje? Zie bij de links!

    Links
  • Spellenlijst SpinLi
  • Bordspelmania : forum
  • Ditterio's blog
  • Spel(l)enderwijs
  • Boardgamegeek
  • De tafel plakt ! (Dominique)
  • SpinLi's nieuwe blog !!!
  • Spellenclub Pallieter (Lier)
  • Spellenclub Heist statie (Heist-op-den-Berg)
  • Spelregels.eu

    Foto

    5% korting bij aankoop als SpinLi-lid !!!
    Klik op het logo om hun site te bezoeken.
    Inhoud blog
  • Solar Flux
  • Elk einde heeft een nieuw begin ...
  • Photosynthesis (Blue Orange Games)
  • Nutz (Blue Orange Games)
  • Katarenga (Huch)

    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 12-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs