IK SPEEL GRAAG EEN KEERTJE MEE !

Qua gebruiksgemak en vlot verlopen van het maken van afspraken
opteren we voor een Facebookgroep waarin iedereen welkom is om
zich op te geven om mee te spelen of zelf speelmomenten te lanceren.
Volg ons op Facebook (klik) om op de hoogte te blijven!

Foto
Online webshop uit Oostende (aanrader voor Ameritrash!)
Foto
5% korting op al uw aankopen bij spellenspeciaalzaak Adriaensen!!!
(Klik op bovenstaand logo om de spellenlijst te bekijken)


Flag Counter
Spellenblog SpinLi
Omdat spelen de belangrijkste bijzaak ter wereld is ...
31-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spellen voor vrijdag
De spellen voor vrijdag :

Jakkiebak kippenkak, gulo gulo, middernacht vampierenjacht, ubongo, wijsneus, ave caesar, up & down, kakkerlakkensoep, kakkerlakkensalade, rupsenrace, graantje de voorste, spokentrap, schildpaddenrace, kai piranha

Kolonisten van de prehistorie, amazone, the golden compass, dominion, lungarno, spy, sushizoch im gockelwock, gesjaakt, nono, vliegen vangen, bohn hansa, carcassonnne jagers en verzamelaars, sint petersburg, league of six + uitbreiding, beep beep!

Top race, CIA, pandemie, duck duck go, palais royal, hab & gut, agricola, perudo, edel stein und reich, keltis, on top, keythedral, ghost stories, cavum

doos met kaartspelen

Indien u nog een ander spel wenst te spelen, laat dan een mailtje of bestel een spel via onze website.

31-12-2008 om 11:44 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
29-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste wensen
We naderen het einde van het jaar en dan is het de hoogste tijd om elkaar de beste wensen over te maken.
Bij deze dus ook officieel op de weblog van SpinLi een fantastisch eindejaar gewenst aan al onze leden, spelers, helpers,
sympathisanten, ...

Mogen al je dromen en wensen uitkomen in het nieuwe jaar, moge al je voornemens slagen en vooral moge je
veel spelplezier beleven!

29-12-2008 om 11:49 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
27-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dank u wel spelmagazijn
Klik op de afbeelding om de link te volgen Door onze leuke samenwerking met Tim en Marjolijn van Spelmagazijn.be stond ons nog een leuk kerstgeschenkje te wachten.
Wij kregen van hen het spel "kakkerlakkensoep" van Drei magier spiele cadeau. In dit spel gaan we na de salade verder met de soep.
Er komen vier nieuwe soorten groenten in het spel : pepers, champignon, prei en wortelen. Het spel verloopt op de gekende manier, maar wanneer er een kakkerlak in het spel komt, gaan we geluiden maken. De slurp's en mmm's volgen elkaar dan op. Wil je dit hilarische kaartspelletje een keertje proberen, kom dan zeker naar onze volgende spellenavonden.

Nogmaals nen dikke merci spelmagazijn

27-12-2008 om 12:35 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
24-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief 2009/1 online
U kan de nieuwe nieuwsbrief al online bekijken via onze website.
Bovendien mag u hem zo dadelijk in uw mailbox verwachten. Heeft u
hem niet ontvangen, laat dan zeker een gil via mail.

Veel leesplezier !

24-12-2008 om 10:12 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
23-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achternakomertjes
Totaal onverwacht stonden er gisteren nog twee spellen aan onze deur. We kregen enkele weken geleden reeds enkele spellen van Pegasusspiele. Aangezien dat er op dat moment enkele spellen uitverkocht waren, konden ze deze ons niet toesturen. Maar dat is bij deze weeral goedgemaakt.
We voegen het spel "Toprace" en "Zum roten drachen" toe aan onze collectie.

Toprace is een kruising van Formule Dé en Ave Caesar. De spelers trachten hun auto zo snel mogelijk over het parcours te laten scheuren door het uitspelen van kaartjes. Bovendien laten ze de concurrenten door hun zet ook vooruit gaan. Tactisch uitspelen van bepaalde kaarten is dus noodzaak.

In "Zum roten drachen" proberen de spelers elkaar onder tafel te zuipen, gokspelletjes te spelen en stoere praat te verkopen. Diegene die het meeste in zijn kast giet en bovendien nog helder genoeg kan nadenken om z'n geld bij elkaar te houden, wint dit caféspel.

23-12-2008 om 17:57 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
16-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De post vindt SpinLi
Vandaag héél wat zaken in de brievenbus van SpinLi :

- Ten eerste arriveerde het rode virus dat tekort was bij het spel "pandemie", waarvoor dank Pegasusspiele. Hopelijk brengt dit extra blokje véél geluk bij het redden van de aarde.

- Ook de correct gedrukte taartjes van "aber bitte mit sahne" zijn gearriveerd. De stukjes van waarde 5 en 9 waren verkeerd gedrukt. De toefjes slagroom stonden er verkeerd op en we kregen na een mailtje de vervangstukken van Winningmoves.

- Tot slot is ook de nieuwe spielbox in onze bus gevallen. Uiteraard héél véél aandacht voor de spellen uit Essen. Veel van deze spellen zijn reeds te spelen bij SpinLi en diegene die nog achter zijn, komen normaal gezien zeker in de komende maanden.

16-12-2008 om 17:52 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
15-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze komen er ook bij ...

Deze spellen daarentegen zullen ons grote publiek zeker weten te charmeren :

15-12-2008 om 19:18 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimpnacenter II achter de rug
Ons bezoekje aan het Dimpnacenter ligt weeral achter ons. Het werd jammerlijk genoeg een redelijk rustige namiddag in de speelgoedzaak.
Volgende keer moet men zeker proberen om ons beter aan te kondigen. Desalniettemin zijn er zo'n 20 boggles over de toonbank gegaan. Dit spel kregen de mensen die voor minstens €15 aan spellen kochten extra mee naar huis. We mogen dus best wel trots zijn op de verkoopkracht in deze tijden van crisis en gezien de lage opkomst.

Door onze goede samenwerking, mochten we weer enkele spellen toevoegen aan onze collectie. U kan deze spellen aanvragen voor onze volgende spellenavonden. Sommige spellen zullen niet op de volgende spellenavond meekomen zonder aanvraag, aangezien ze toch wel redelijk specifiek zijn voor echte "veelspelers". U kan deze hieronder bewonderen. Diegene die wel meekomen, publiceer ik zo dadelijk.15-12-2008 om 19:13 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
07-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's 24ste spellenavond online
U kan de foto's vinden op onze website onder de rubriek "spellenavonden", even doorscrollen naar spellenavond 24 en op foto's klikken.

07-12-2008 om 21:12 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
06-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24ste spellenavond
De Sint is ondertussen weeral stilaan afscheid aan het nemen van alle kindjes, zo ook van de Spinliërs die altijd wel van een spelletje houden.
Hopelijk bracht hij bij alle brave kinderen en "minder kleine" kinderen hetgeen ze graag hadden.

Ook bij SpinLi was de Sint gisteren langsgeweest en had hij wat lekkers bij voor de 67 bezoekers. Natuurlijk werden er weer héél wat leuke spelletjes gespeeld, waaronder enkele nieuwe, maar ook héél wat spellen van een tijdje geleden.

De foto's van de spellenavond kan u binnenkort verwachten op de website, maar voorlopig zijn er enkele internetproblemen.

Op deze manier sluiten we een succesvol speeljaar af en hopen we jullie allemaal terug te mogen begroeten op vrijdag 2 januari, zodat we het nieuwe jaar met een knaller kunnen openen.

P.S. : volgende week zaterdag 13/12 zijn we nog te gast in het Dimpnacenter in Geel. U bent steeds welkom om eens langs te komen.

06-12-2008 om 17:31 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
03-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spellen voor vrijdag 5/12
De spellen voor de spellenavond zijn ingepakt. Volgende spellen zal u zeker kunnen spelen :

Elfenland, Pandemie, Zooloretto, TTR Europe, David & Goliath, Tatort themse, Ochs & esel, Circus maximus, Fairy tale,
Oilfield, Duck duck go, Kakkerlakkensalade, Carcassonne katapult, Alhambra, Amon ra, Carcassonne mayflower, Ballonrace,
UR, Ghost for sale, Wijsneus, Jakkiebak kippenkak, Middernacht vampierenjacht, Reis rond de wereld in 80 dagen, Ubongo, Big
brain academy, Tover je toverweg, Blokus, Roadblock, Schildpaddenrace, Railroad tycoon, After the flood, Palais royal, The club,
Stone age, Perudo, Taluva, Mollenmania, Doolhof, Exago, Up & down, Ave caesar, That's life, Rolit, Kai piranha, Keltis, On top,
Der hexer von Salem, Hab & gut, Hive, Wadi, Diamant, Yellowstone park, Filou + doos met kaartspellen

Mocht u toch nog een ander spel willen spelen, stuur ons dan even een berichtje, dan brengen we het spel zeker voor u mee.

03-12-2008 om 14:56 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
30-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spel 2008
Voor ons zit spel 2008 er weeral op. Het was in de eerste plaats weer héél erg gezellig. Er waren vele speeltafels en er was steeds de mogelijkheid om ergens aan te schuiven. Dit wil toch wel wat zeggen, als je weet dat er gisteren 925 bezoekers zijn geweest (dit zijn er zo maar even 200 meer dan vorig jaar op zaterdag). We vonden dan ook de kans om eens een rondje Cavum mee te draaien en hebben ons dan vooral toegelegd op de kleinere ontdekkingen : "pit", "beep beep", "jumpin java", een aantal 2 persoonsspellen, "sushizock im gockelwok", ...

Ook onze vrienden van bordspelforum waren aanwezig om zich te promoten. Ze organiseerden een blokus 3d tornooi, waar onze Luk op de tweede plaats strandde achter iemand anders van Lille. Proficiat aan beiden voor de geleverde inspanning.

We brachten ook enkele spellen mee uit Broechem, want Adriaensen had weer enkele leuke koopjes in zijn winkel zitten. Natuurlijk wilden we nog veel meer meebrengen, maar we hebben ons maar een klein beetje aan ons budget gehouden en dat lijkt ons een wijslijk besluit in deze moeilijke economische tijden.

Onderstaande spellen zullen bij ons te spelen zijn vanaf januari 2009!30-11-2008 om 12:51 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (1)
27-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spel 2008
Zoals u ook al kon lezen op onze nieuwsbrief en onze weblog staat er dit weekend nog een beurs op het programma.
De laatste van 2008 vindt plaats in Broechem, dus dicht bij de deur. U kan op zaterdag 29 en zondag 30 november terecht in
"den boomgaard" in Broechem.

Er zal weer ruim voldoende kans zijn om spellen te proberen, te testen, te bekijken en te kopen. Uiteraard zal de verkoop
wederom geleid worden door speciaalzaak Adriaensen die voor alle bezoekers de forumprijs kan aanbieden.

Er zullen ook enkele uitgeverijen aanwezig zijn : 999games, Intrafin, Opstelten speelgoed, Cwali, Mechelse speelgoedmuseum,
Goliath, Hodin, Emma games, ... en natuurlijk ook enkele auteurs.

Er zullen ook twee stands zijn met de specials van Forumfederatie en de imprESSENs, de nieuwigheden uit Essen.
Ook bordspelforum, het bevriende forum van SpinLi zal ter plekke zijn en een blokus 3d competitie houden, hopelijk komen
jullie daar ook zeker eens langs.

Indien u met ons wil afspreken, wij zullen aanwezig zijn op zaterdag, dus hopelijk tot dan.

27-11-2008 om 17:23 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
25-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief verstuurd
De nieuwsbrieven zijn net op de elektronische post gegaan. Ik hoop dat u hem allemaal netjes in uw mailbox krijgt.
Zo niet, mail me dan even, dan zorg ik ervoor dat hij alsnog arriveert.

25-11-2008 om 17:50 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
23-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief december online
Indien u niet kan wachten op de nieuwsbrief in uw mailbox (woensdag), kan u nu alvast de nieuwsbrief gaan nalezen op onze weblog.
U kan daarop al onze nieuwe spellen bekijken. Veel leesplezier !

23-11-2008 om 10:45 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (2)
19-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht aan alle vrijgezellen
Bericht aan alle vrijgezellen : toon eens uw beste moves op de dansvloer en probeer er eens ééntje te versieren!
Onder deze leuze ging Jussi Autio aan de slag om zijn nieuwste spel "The club" te maken. Zet je beste beentje voor
in de kleurrijke spotlights van de discotheek en sla de beste vis aan de haak.

Wanneer versier jij het makkelijkst, nuchter of eerder in benevelde toestand? Ben jij een borsten- of een billenman?
Spelen de financiën mee in je keuze voor een levenspartner en hoe zit het met eventuele kinderen uit vorige relaties?

In "the club" gaan 2-4 spelers op zoek naar hun beste levensgezel(lin). Zij doen dit in een klein uurtje en best pas vanaf 15 jaar.

Freak out !!!

Bedankt aan onze verre vrienden van Tuonela productions !

Daarnaast zonden ze ons ook hun kaart-aanleg-spel "oil field". We voegen beiden spellen toe aan de collectie!

19-11-2008 om 13:10 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (2)
14-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Essen gemist ... niet erg!

We hadden in Essen normaal gezien ook een afspraak met de mensen van Pegasusspiele. Maar doordat de contactpersoon blijkbaar spoorloos verdwenen was op de momenten dat wij er aan kwamen, en Pegasus een onmenselijk grote stand had, kon men mij niet verderhelpen met de spellen die ons beloofd waren.

Geen nood, gewoon even mailen naar de desbetreffende persoon en dan zal die u verder helpen, en zo geschiede. Even een mailtje na een korte adempauze na de drukke beursperiode en jawel, de spellen werden ons netjes toegestuurd. Vandaag vullen we onze collectie verder aan met 4 kaartspellen en één bordspel.

Dit bordspel "pandemie" is de duitse vertaling van het populaire "pandemic" dat blijkbaar niet te bemachtigen was in Essen omdat het aan de douane stond. Maar ja, wie houdt er geen dozen tegen aan de grens waarin het groot "PANDEMIC" opstaat?

U mag onderstaande spellen verwachten op onze volgende spellenavond en binnenkort een kort verslagje hier op de weblog.

Vielen dank Pegasus!14-11-2008 om 00:00 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
12-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een maf spel erbij!
De natte droom van elke gamer is vandaag bij SpinLi gearriveerd!
Wie zou er niet eens graag met z'n bordspellen in bad duiken???
Wel, nu kan het : met duck!duck!go!
In dit racespel met rubberen badeendjes ga je jouw eendje het beste
voorbereiden om de race te winnen. Het eendje dat als eerste alle
boeien kan aantikken, wint de race.

De spel bevat zes unieke rubberen badeendjes (er zijn er 100 verschillende
geproduceerd, dus als je zelf een exemplaar aankoopt, heb je er andere),
één hondeendje, hexagonale tegels die steeds een ander spelbord vormen,
bewegingskaarten en enkele tokens die je spel bepalen.

Dit spel is voor 2-6 spelers vanaf 8 jaar en neemt zo'n 20-40 minuten in beslag.

Thank you "Ape games"12-11-2008 om 14:00 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
08-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's 23ste spellenavond online
U kent ondertussen wel de weg naar de foto's veronderstel ik. Er zijn deze spellenavond niet erg veel foto's getrokken aangezien de fotograaf het een beetje te druk had met demonstreren, maar desalniettemin veel kijkplezier op onze website!

08-11-2008 om 12:10 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Treintje spelen
We voegen ineens nog een "zware" doos toe aan de collectie. Dankzij onze toffe samenwerking met "spelmagazijn" kunnen we met blijdschap en de nodige fierheid het spel "RAILROAD TYCOON" toevoegen.

08-11-2008 om 11:58 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)

Foto

Klik op ons logo om terug naar de startpagina te gaan


Bent u op zoek naar info omtrent een spel? Typ de titel hieronder in het balkje en klik op "zoeken".

Zoeken in blogContact via mail :

speleninlille (at) outlook.com

Categorieën
 • "Kaartje leggen" (5)
 • Essen 2009 (47)
 • Essen 2010 (27)
 • Essen 2011 (45)
 • Essen 2012 (137)
 • Essen 2013 (212)
 • Essen 2014 (85)
 • Essen 2015 (86)
 • Essen 2016 (77)
 • Essen 2017 (76)
 • Hete hangijzers (6)
 • imprESSENs (651)
 • Nürnberg 2012 (17)
 • Nürnberg 2013 (17)
 • Spelen met SpinLi (318)
 • Spellen in beeld (77)
 • Tussendoortjes (9)

 • Bezoek je onze nieuwe blog alvast een keertje? Zie bij de links!

  Links
 • Spellenlijst SpinLi
 • Bordspelmania : forum
 • Ditterio's blog
 • Spel(l)enderwijs
 • Boardgamegeek
 • De tafel plakt ! (Dominique)
 • SpinLi's nieuwe blog !!!
 • Spellenclub Pallieter (Lier)
 • Spellenclub Heist statie (Heist-op-den-Berg)
 • Boarderline (Ameritrash spellenblog)

  Foto

  5% korting bij aankoop als SpinLi-lid !!!
  Klik op het logo om hun site te bezoeken.
  Inhoud blog
 • Elk einde heeft een nieuw begin ...
 • Photosynthesis (Blue Orange Games)
 • Nutz (Blue Orange Games)
 • Katarenga (Huch)
 • Caverna - het duel (999 games)

  Blog als favoriet !

  Archief per maand
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!