antwerpen snort !
een snorrende kijk op 't stad
17-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HIER SCHEERT MEN GRATIS !



VANDAAG SCHEERT MEN GRATIS !

Zo was het inderdaad zondag om 14.00 uur in de " Clean Shave " van Mark. Dé zaak van alle toiletartikelen voor mannen. Mét of zonder SNOR, mét of zonder baard. Of gewoon bloot ... Het mekka voor fiere SNORDRAGERS !

We waren met velen, dé SNORREN van 't Stad. Plus hun dames die mee mochten genieten van deze happening. ( we zen ni kontreir )
Twee baarden sneuvelden ( een had verstek laten gaan ) en JOS de kapper haalde " goud  " met zijn realisatie van de snor met bakkebaarden van FRANK.
Dus :  FRANK en de Cockney uit Londen STEVE werden de kersverse E.S.A.-leden.

De RUDY had uit Oud-Turnhout zijn Magnums bubbles meegebracht en er werd geklonken op zijn 55 jaar.

Daarna allen richting Grote Markt waar alle kroegen overvol waren.  Gouden zaken voor de horeca tijdens deze feestelijke dagen.

Dan maar verder richting Schipperskwartier voor een pintje bij JOHN in café " LEGUIT ".

't Was een gezellige bedoening in een toffe stad met een plezante bende.
De laatste happening van 't jaar.

Een kadoke voor een " Happy Face " in de " Clean Shave " : in de Wijngaardstraat, achter het Conscienceplein !

OPPERSNOR


17-12-2007 om 13:30 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
15-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PLEZANT LAND ...



PLEZANT LAND, DIT LAND !

Er valt inderdaad wat te beleven in " den Belgiek " van vandaag.

Lees ik daar in "Le Soir" ( moi : bon Flamand mais billingue ) dat de ex-voorzitter van de MR ( Mouvement Réformateur, of wordt het : Mouvement Révolutionair ? ) Daniel Ducarme  - ocharme - voorbereidingen aan het treffen is voor een " association avec la France "...
Och ja, hij is een beetje kwaad omdat sommige Vlaamse eisen er stilaan doorgedrukt worden. Wordt waarschijnlijk een echte " Franse colère " !
La Wallonie, colonie van la France ?

En heb in de Frut gelezen dat mijn pensioen 8% lager ligt dan dat van onze Waalse broeders.
Blijft een pint dan toch goedkoper in 't Stad dan bij di Rupo.

Is er ook positief nieuws van het Snorrenfront.
Na de uitspraak van de 1° Kamer van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen meldde onze advokaat dat de tegenpartij geen beroep zal aantekenen en dat de schrapping in het merkenregister van de benaming "snorrenclub" en "snor van" zal doorgaan.
Zijn wij eindelijk verlost van deze Antwaarpse Soap. Mieux tard que jamais, zou Ducarme zeggen.

Eindelijk kwam ook het verlossende nieuws in de ganse Vlaamse Media (want héél belangrijk) dat Wendy Van Wanten zwanger is van Franske.
Heeft hij lang over gedaan. Hoe zou je zelf zijn ? Maar we weten nog niet of Prins Laurent peter wordt van het boeleke...

Hebben we tenslotte toch nog positief nieuws uit de "Gazet van Antwerpen" van vandaag.
Ons aller Ereburgemeester Bob Cools heeft zijn scenario's voorgesteld voor Brussel en Vlaanderen.
Eindelijk iemand die nog eens positief denkt en werkt aan een degelijke oplossing.

En bijna vergeten. In Europa zijn de Duitsers schijnbaar de slechtste minnaars.
Vlamingen zijn niet vermeld, misschien omdat ze zo goed zijn...
Maar ja, we kennen onze capaciteiten, maar zijn zo bescheiden !
A bon entendeur salut !
En vanaf nu gedaan met al dat Frans.

OPPERSNOR

15-12-2007 om 13:58 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
10-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'T WAS ME EEN WEEK, DEZE WEEK


WAT EEN WEEK, DEZE WEEK.

Duister en vochtig, slecht voor de reuma maar niet voor mijn moraal.
Altijd wat om de hand, privé en voor Vlaanderen's meest actieve en originele vereniging (dikke nek... ) aan de PC, de GSM én in de kroeg! 
We naderen het einde van 't jaar en alle dossiers worden afgewerkt en afgesloten. Nieuwe worden geopend en brieven worden electronisch verstuurd. Alhoewel.

De aanvraag voor  de manifestatie ivm de aanstelling van de " SNOR VAN 'T STAD " wordt nog per brief en enveloppe op 't Stadhuis afgegeven. Zeker zijn dat de bestemmelingen bereikt worden. Onze "Snor" ( en wat voor ene ! Nu zeggen ze dat die rijzige man met zijn , uiteraard, mooie Snor KEI TOF én COOL is...) zal het feest van zijn leven krijgen. Mijn gedacht...
We gaan daar op 7 juni een vonk op geven. 't Is tenslotte onze beurt dit jaar, volgens het College van Burgemeester en Schepenen. En daar zijn wij van de E.S.A. een beetje streng op.

Niet iedereen denkt daar zo over. Maar we gaan niet meer zeuren over " gelijkaardige manifestatie, same day, same time ". Ze doen maar.

Intussen gezorgd voor het welslagen van de laatste happening van 2007 : het Gratis Baardscheren.
Kapper Jos is in optima forma en Mark van de "Clean Shave" in de Wijngaardstraat staat paraat in zijn zaak om ons en de drie nieuwe leden op gepaste wijze te ontvangen : mét een drink en een hap. Nu zondag om 14.00 uur dus.
Daarna trekken we de Meir op voor onze enquete : "Kussen Dames Graag Mannen Met Verzorgde Snor ?". We geven u volgende week de resultaten van dit gedurfde onderzoek. En het aantal dames die ons gekust hebben ... Voor sommigen onder ons kan daar misschien iets moois uit groeien.
Da's mooi meegenomen, deze grijze dagen.

En duistere dagen zijn cinema-dagen. Dus naar de " American Gangster " (alhoewel er hier ook een pak van rondlopen). Prachtige film, goei acteurs en zeer realistisch. Zal zo wel geweest zijn in het Amerika van tijdens de Vietrnam oorlog.

Maar om naar de UGC-zalen te gaan moet ge over de Keyserlei lopen. Nou ja, lopen...
Niet doen ! Ge struikelt over opstaande dalles, putten en vuilnis plus bedelaars. En dan nog in de regen.
Daar staat dan die prachtige "kathedraal onder de stations", ons Centraal Station, de mooiste in Europa. Ga daar met alle bezoekers naartoe, fier als een echte Antwerpenaar moet zijn. Maar. Maar, maar. Dat stukje "keizerlei" tot aan "den boelvaar", niks meer om fier over te zijn.

En met de bus langs het Stadspark gereden. Man, man, man. Mizerie.
Het regent pijpestelen, maar de mooie vijver van 't park staat droog en is groen van het onkruid.
Is da na zoe moeilijk vraag ik mij af : water in en hop, eendjes en vis erin.
't Zal wel aan mij liggen.

Maar 't is allemaal geen kommer en kwel. We kunnen weer gaan schaatsen op de Grote Markt en 't bier is nog niet opgeslagen. 't Pensioen ook niet.

En de grote feestelijkheden worden voorbereid met aankopen, zorgen voor het grote culinaire genoegen en voldoende flessen om soldaat te maken. En maar zoenen en iedereen het allerbeste toewensen.

Het was dus een rare week, vorige week. En dan heb ik het nog niet over : regeringsvorming ( ja of non ), die mottige snor van een Mugabe ( degoutant Hitler-snorretje! ), schietgrage Amerikanen, soaps op tv om van in slaap te vallen, alle kwartieren een weerbericht ( precies of we zien niet dat het gaat regenen - 't is toch niet zo slecht "voor de tijd van het jaar" zegt die snorloze Frank D. ), staking van " den ijzeren weg " (daarmee zoveel volk op de bus ). Voor de rest is alles ok.

Want we hebben nog onze E.S. A. toestanden waar we met bestuur en leden zo actief aan timmeren dat 2008 een "grand cru moustache jaar " zal worden.

En dan dat nog. Men heeft mlij ergens gemeld waar ik niet geweest ben. Zat toen wel met de voeten aan een welgevulde verjaardagstafel. Gelukkig was mijn dubbelganger ( da's tegenwoordig ne "look-alike" - nou moe ) niet in het gezelschap van een grote blonde stoot. Spijtig voor hem.

Enfin, nog 21 dagen en we gaan er weer eens het beste van maken.
Te beginnen op 3 februari in " Den Bengel " : een stevige drink met al onze Snorvrienden !

Dag Vrienden Van De E.S.A. !

OPPERSNOR

10-12-2007 om 10:22 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
04-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

04-12-2007 om 20:23 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 JAAR JO IN DEN BENGEL



JO  10  JAAR IN  DEN  BENGEL .

't Was een toffe bedoening, zondagnamiddag in 't zaaltje op de eerste verdieping van ons lokaal café " DEN BENGEL ", op de Grote Markt.
Buiten waaide de eerste grote storm van 't najaar, binnen vloeide de Keuning en andere vloeistoffen aan een mooi tempo in de dorstige keelgaten.
Schouder aan schouder, de vaste klanten, waaronder uiteraard de E.S.A.-Snorren, Beschermheer Bob Cools en Schepen Ludo Van Campenhout.
JO werd niet in de bloemetjes gezet maar wel bedolven onder de cadeaux en de gelukwensen. Want het tien jaar volhouden in centrum Antwerpen, doeget mor...

Wij overhandigden de Patron het klassieke geschenk van de club : de Schipperstraat van Djon Lundstrom. Echt Antwaarps, maritiem en een stukje Rosse Buurt uit de jaren 50.

Op zondag 3 februari volgend jaar palmen wij de eerste verdieping in voor de Nieuwjaarsreceptie van de E.S.A. Rekenen erop dat jullie allemaal present zullen zijn.

En ja, ook dit nog.

Na de overhandiging van de diploma's aan de nieuwe A+'ers in het zaaltje van Brouwerij De Koninck op woensdag, kwam er een verslag bij A.T.V. dat de Antwerpse Snorrenclub aanwezig was bij deze uitreiking.
Heb de redactie diets gemaakt dat wij nog de EUROPESE Snorrenclub Antwerpen zijn met het Diploma nummer 115...

Ge moet de pers zoe in toeg aawe...

OPPERSNOR





04-12-2007 om 17:44 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
29-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CAUSERIE


CAUSERIE OVER ALLES WAT SNOR ZIT.

De voorzitter, ik dus, is gisteren anderhalf uur gaan praten over over de SNOR in de geschiedenis,in de kunst, in de poltiek, over het verenigingsleven en de verzorging van het "sieraad". En nog veel meer.
Een veertigtal leden van de Vlaamse Vereniging voor Gepensioneerden luisterden aandachtig naar de causerie die soms ernstig, soms heel ludiek was.
Er werd gezorgd voor het visuele dat de toespraak regelmatig onderbrak. Je moet er tenslotte voor zorgen dat niemand in slaap valt of voortijdig de zaal verlaat...

De "baardbinder" van de Huzaren (een eksemplaar van begin vorige eeuw) ging rond, de geschiedenis van de TITS was een verrassing voor iedereen en het gedicht van Tony Rombouts, speciaal geschreven voor de Snorren, werd voorgelezen én geapprecieerd. Een beetje kultuur kan geen kwaad.

Er was wel versterking van ons bestuur : TONY, MARC en GUY waren de ideale aanvulling van mijn betoog.

Deze namiddag in het OCMW-centrum "De Populier" van Mortsel was geslaagd, wat bewezen werd door het enthousiasme van alle aanwezigen.

Ook dit is een manier om propaganda te maken voor de E.S.A.
We moeten dit doen op "alle fronten".

En inderdaad, ALTIJD IN BEWEGING zijn.

Ook niet vergeten, diezelfde avond heeft onze vriend Tanguy, zijn A+ diploma ontvangen tijdens een receptie bij Brouwerij De Koninck.
Een hartelijk proficiat aan onze jongste aanwinst en pluspunt voor de E.S.A.

OPPERSNOR

29-11-2007 om 17:43 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

29-11-2007 om 00:00 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
26-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SNORREN EN PERS
Klik op de afbeelding om de link te volgen


DE PERS VANDAAG : INTERESSANT VOOR SNORREN.

SALMAN RUSHDIE in DE MORGEN :
                                                                        
RUZIE MAKEN, ANDERMANS MENING COMPLETE BULLSHIT VINDEN, IS ESSENTIEEL 
ONDERDEEL VAN DE VRIJHEID ! 
                                               

Dan moet mijn collega-voorzitter zich héél erg vrij voelen.
Ruzie maken en ons 1000,- Euro onkosten laten ophoesten in verband met een bij voorbaat verloren rechtszaak is inderdaad van je vrijheid genieten...
Hadden zo'n bedrag beter kunnen besteden aan "Moeders Voor Moeders" of de Damiaan Actie van Peter Demeyer.

VLAAMS VERENIGINGSLEVEN BLIJFT HET GOED DOEN !

De eerste keer dat ik vernam dat zoiets bestond : DE DAG VAN HET VERENIGINGSLEVEN.
Je moet er maar opkomen. Elke week is er wel zo'n andere "Dag Van...". Straks neemt er nog iemand een patent op. En dan begint den ambras weer.
Maar. Onder het motto "KOM UIT JE KOT" toonden 75 verenigingen zich op de beurs in het ICC-Gent met Doe-stands en Workshops.
Wij kunnen wel bijtreden dat het clubleven in Vlaanderen het inderdaad goed doet.
Onze vereniging doet het BANGELIJK goed!
De activiteiten rijzen de pan uit, goed georganiseerd en met meer nieuwe ideeën.
Ook belangrijk is dat we de vergrijzing tegen gaan : meer jongere mensen vervoegen de E.S.A.
Waar andere, gelijkaardige verenigingen, ter plaatse blijven trappelen, zoeken en vinden wij nieuwe uitdagingen. Daarom : ALTIJD IN BEWEGING !

EN DAN :  
                    voorpagina " NEWSTIME " (USA) van 17 november :

                    TOWNCRIER OF THE UNIVERSE ?

Mooie foto van GUY VANDENDRIESSCHE, ons bestuurslid en Belleman van Izegem, in volle ornaat mét bel.
Staat er nog bij vermeld : 
+He has changed the way the bells ring !
+Vandendriessche Guy - Towncrier of the year !

Zijn wij zo'n beetje fier zulke Snor in ons midden te hebben. Een stukje Izegem in 't Stad...

OPPERSNOR


 



26-11-2007 om 00:00 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
24-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJ EINDIGEN 2007 IN SCHOONHEID

HET EINDE VAN EEN POSITIEF JAAR.


't Is me wat geweest in 2007.

Maar daar gaan we 't binnenkort wel over hebben : een terugblik op al het positieve van dit jaar. En efkes de pesterijen aanhalen van de "anderen" die ons daardoor toch nog sterker en creatiever gemaakt hebben.

Dit jaar dus nog :

1/ Nu woensdag 28 november om 14.00 uur is er op uitnodiging van het "Lucasforum" een causerie door Willy Dupon in de zalen van het OCMW-Mortsel, Guido Gezellelaan,  in samenwerking met het "Vlaams Verbond Voor Gepensioneerden". Onderwerp : "De Snor Door De Eeuwen Heen.". Wa hadde  anders gedacht?
Vanaf de oudheid met namen Atilla de Hun en Ambiorex over Snorren in de Wetenschap, Kunstwereld, Politiek en Maritiem, Film en Stripverhalen. Ook de geschiedenis van de Snorren in het Verenigingsleven en vooral die van Antwerpen...
Er wordt niet alleen gepraat, er is ook aan het visuele gedacht.
Wij verspreiden hierbij "het goede woord"... (dat van ons)

2/ Zondag 2 december baat de JO van ons lokaal "Den Bengel" zijn café al 10 jaar uit.
Wij zullen hem gepast vieren en zijn om 17 uur in vol ornaat, en mét cadeau , aan den toog van dit gezellige bruine café aan de Grote Markt. De Keuning en de Stella staan koud.

3/ Zondag 16 december : HIER SCHEERT MEN GRATIS !
Om 14.00 scheert kapper JO de baarden van 3 mannen en laat hun Snor staan. (of hangen) Die worden uiteraard lid van onze vereniging.
Dit alles in de "CLEAN SHAVE" aan de Wijngaardstraat in 't Stad. Gevolgd door receptie.

En zo eindigt ons jaar. Noteer alvast de klassieke Snorrenreceptie in "Den Bengel" op zondag 3 februari vanaf 14.00. Een gezellige babbel en een drink en een hap met leden en sympathisanten en bekende en minder bekende Vlamingen uit alle windstreken.

OPPERSNOR.


24-11-2007 om 00:00 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
22-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

22-11-2007 om 18:28 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (10 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ASIEL IN SNORAVIA


ASIEL VOOR EENZAME VORSTEN.

Als democratisch verkozen President van de ONAFHANKELIJKE REPUBLIEK SNORAVIA ( sinds 14 juni 1987 ) verklaar ik hierbij plechtig mijn land open te stellen voor asielverlening aan de familie Von Sachsen-Coburg, moesten zij problemen ondervinden bij de eventuele verdere boedelsplitsing van België.

Gezien de ideale maritieme ligging van ons schiereiland, in de Oude Maas nabij de gemeente Eysden (Nl) en dichtbij Maastricht (binnenkort hoofdstad van het Grotere Limburg - dixit Steve Stunt ) zal de huidige Belgische Vorst geen problemen vinden zijn Italiaans yacht in onze wateren te meren. De lokale haven Sonntagh zal hem met open armen ontvangen.

Wat betreft de Koningin der Belgen, Paola, die kan een gratis cursus Nederlands/Snoraviaans krijgen van buurvrouw Maxima.

Voor het Prinsenpaar Philippe en zijn ega zal er een extra-large crêche ter beschikking gesteld worden voor de opvang van hun talrijk wordende kroost.

Prins Laurent kan met zijn hondjes rondjes lopen in de Republiek en zo overtallige kilo's kwijt spelen.

Zo bewijst de E.S.A. dat Snorren een groot hart hebben en openstaan voor de minderbedeelden uit onze Europese contreien. Hebben bijgevolg wel iets over voor Vorst en Vaderland!                    Allons enfants de la Patrie...

OPPERSNOR

22-11-2007 om 17:50 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
15-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJ EINDIGEN HET JAAR IN SCHOONHEID


DE E.S.A. BLIJFT NOOIT BIJ DE PAKKEN ZITTEN !
JAMAIS !

Wij gaan in 4° versnelling naar 2008.
 
Woensdag 28 november geeft WD  op vraag van de Vlaamse Vereniging van Gepensioneerden een uiteenzetting over " 2000 JAAR SNORREN ". Geschiedenis, snorren militair, in de kunst,maritiem, politiek,wetenschap, verzorging, verenigingsleven. En zoals bij de goeie Belgische politiekers : den ambras tussen "gelijkgezinden". Nou ja.

Dit alles in de zaal "De Populieren" in de Guido Gezellelaan in Mortsel. Aanvang 14.00 uur en toegang is gratis.

Zondag 2 december is de JO van DEN BENGEL al 10 JAAR PATRON van ons lokaal aan de Grote Markt.
Dat vieren de mannen van de E.S.A. tussen Koninck en Stella vanaf 14.30 uur. Een passend écht Antwaarps kado zal aan JO overhandigd worden.

Zondag 16 december is het "HIER SCHEERT MEN GRATIS" ! Maar dan écht !
Vanaf 14.OO uur scheert kapper JOS in de "CLEAN SHAVE" in de Wijngaardstraat 18 (zaak met alles wat First Class is op gebied van scheerartiekelen) alvast de baarden van NICK, FRANK en ROLAND. SNORREN blijven staan en mannen worden lid van de E.S.A.
Dit alles gevolgd door... receptie aangeboden door de eigenaar van deze exclusieve zaak MARK SALIK.

Intussen is het bestuur druk bezig met het programma voor 2008. En dat belooft !!
Man, man, man, géén miserie! Niks dan een boel toffe manifestaties waarvan je op de receptie in "DEN BENGEL" op zondag 3 februari (vanaf 14.00) al een tipje van de sluier zult opgelicht zien.

Dus, SNORREN en SYMPATHISANTEN én LIEVE DAMES : noteer alvast deze data, wees erbij en vergeet niet je steun of lidgeld te betalen...
Onze centjes gingen dit jaar voor het grootste gedeelte naar de advokaat dank zij een verlichte geest uit ons milieu!

Maar : wij blijven
                         A L T IJ D  I N  B E W E G I N G !

OPPERSNOR

15-11-2007 om 15:40 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

15-11-2007 om 00:00 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
07-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

07-11-2007 om 17:38 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (14 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOENENQUETE


DAMES EN SNORZOENEN.

Gisteren op RADIO 2, Omroep Antwerpen, gepoogd om de MADAMMEN te overtuigen van de voordelen van het zoenen MET SNOR.

Maar NATALIE ALLAER vond het toch maar niks... Een vorm van SNORANGST ?

Gelukkig zijn er al velen gevallen voor het ZOENOFFER van de leden van de E.S.A.!

't Was na een ideetje van WD om een ENQUETE te houden over wat de dames denken van een SNORZOEN. Kwam de uitnodiging voor een babbel in het ochtendprogramma van de 3 MADAMMEN. Gezellig praatje over ZOENEN en SNORREN, over de SNOR ALS HULPMIDDEL BIJ EROGENE ZONES, over de TITS die niks met BORSTEN te maken heeft en meer van die leuke dingen.

Belofte van de dames om onze ENQUETE te steunen via de radio. Gaan er morgen met het Bestuur dringend werk van maken.

Zijn dan toch blij dat het in dit land niet allemaal kommer en kwel is en wij kunnen zorgen voor een PLEZANTE NOOT. WIJ zijn al GESPLITST en hebben d'r helemaal géén problemen mee,integendeel, het E.S.A.-programma is perfect en loopt beter dan al wat we in de rest van SNORRENLAND bemerken.

We doen dus gewoon voort en zijn ook in 2008

                A L T IJ D  I N   B E W E G I N G !

OPPERSNOR 

07-11-2007 om 08:33 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (17 Stemmen)
04-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

04-11-2007 om 15:12 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (23 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooie vrouwen en toffe snorren


MOOIE VROUWEN EN TOFFE SNORREN...

Heb het altijd zo'n prachtige combinatie gevonden : een mooie, welgevormde vrouw naast een toffe, goed verzorgde snor.
In de periode van de zwart-wit film zag je Douglas Fairbanks Jr en Errol Flynn met fijne snor én mooie dames.
Ze werden geëvenaard door Tom Sellick en een entourage Amerikaanse schoonheden.

Maar die hebben wij ook : die schoonheden én die welgevormde snorren.

Een klein bewijs daarvan is de foto van Nele Somers, Miss Belgian Beauty 2007, en Willy en Tony, bestuursleden van de E.S.A. Dit bewijs van schoonheid en mannelijke pracht werd genomen tijdens een avondje Roma in Borgerhout.

Hoe zit dat nu met het kussen door vrouwen van snorren? 
Wij, snorren, moeten onze "bedreigde geneugte" verdedigen en werpen onze argumenten in de strijd.
Ons "sieraad" (dat is het tenslotte) wordt door ons met liefde gecultiveerd. Het zorgt voor een onmiddellijk oogcontact en zorgt voor een gespreksonderwerp. Bij aanraking met de huid werkt het zacht prikkelend. Het is erotisch verantwoord...

Gaan we eens een keer verder uitzoeken in hoeverre de dames akkoord gaan met deze kijk op onze "snorfantasie" en beginnen kortelings met een enquëte over dit ons nauw aan het hart (en bovenlip) liggende onderwerp.

Ne mens moet iets doen aan de revival van DE SNOR ! 

OPPERSNOR       

 

04-11-2007 om 14:46 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
25-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

25-10-2007 om 17:08 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BS ZIJN IS NIET SIMPEL ...

BS ( BEKENDE SNOR ) ZIJN IS NIET ZO SIMPEL !

Dat moet ook JOS STRAATSMA gedacht hebben toen hij onverwacht (voor ons altans) op het Nederlandse VARA-scherm verscheen.



JOS is de voorzitter van de EERSTE SNORRENCLUB NEDERLAND en toen de uitzending TV VARA LAAT (wel eventjes geleden) op het scherm verscheen met als HOOFDBROK (nou ja) de NEDERLANDSE KAMPIOENE ZAADSLIKKEN... (waar halen die Ollanders het allemaal uit) zagen we daar bij de "sympathisanten" onze JOS staan.



Zien we de JOS wel op een bloembollenveld staan, of op een kaasmarkt in Gouda of met zo'n lange stok over een sloot springen (hoe heet dat nu ook weer ? Fierljeppen ?). Maar bij de KAMPIOENE VAN...
Sjonge, sjonge, sjonge...

Zo ziet ge maar, dear JOS, met ne stevige knevel en bekend zijn in eigen land en over de grens dus ook, moet ge dus ZWAAR OPPASSEN ! Neem het van mij aan !

Geef mij dan maar FC DE KAMPIOENEN, da's ook niet simpel, maar wel minder gevaarlijk. En daar hebben ze ook veel toffe mokkes.

Dus JOS, gij met die prachtige Krulsnor en ik met mijn Voorzittersnor, wij moeten op onze tellen letten. Ge loopt hier niet in nen burka ! Ge loopt in Tulpenland en Vlaanderland gewoonweg IN DE KIJKER ! En da's voor de vereniging wél publicitair verantwoord.
Hangt ervan af wààr dat ge rondloopt...

't Gaat je Snor, beste JOS.

OPPERSNOR

25-10-2007 om 00:00 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
20-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

20-10-2007 om 00:00 geschreven door oppersnor  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (15 Stemmen)




Inhoud blog
  • Onze "TIETZ-TITS" muur.
  • DOS SERVEZAS.
  • IN SNORUM VERITAS
  • STAMMENTWISTEN ?
  • GASTON EN CO.
  • BANGELIJK MORTSEL !
  • ZWART/GEEL/ROOD
  • ANTWERPS GEVOEL
  • MAG IK BINNEKOME ?
  • DJON LUNDSTROM

    Archief per week
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs