SK Schorisse

23-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jong Oranje - Sk Schorisse

Uitslag 2-5 (0-1 Jan, 1-1, 1-2 Badjie, 1-3 Badjie, 1-4 Koen, 2-4, 2-5 Tim) Ideaal winterweertje, prachtig veld voor onze zoveelste zaterdagnamiddag wedstrijd! De wedstrijd gaat in het begin goed op en neer maar het leidt niet direct tot kansen! Na een kwartierje krijgen we een hoekschop, getrapt door Badjie, komt op het hoofd terecht van Geert DC die zijn kopbal mist, de bal komt zo terecht in de voeten van Jan die zonder aarzelen binnentrapt! Daarna komen de jongoranjemannen goed opzetten, we komen er niet veel meer aan de pas. Dit leidt dan ook tot de 1-1, daarna krijgen ze nog een paar goede kansen maar Staf en de rest van de verdediging steken er een stokje voor! De rust is welgekomen! De tweede helft, het startsignaal, Tim komt even aan de bal, Badjie neemt zijn aanloop en lobt bal over de ganse oranjeploeg en naast de paal binnen, na 2 sec 1-2. Even later prachtige dieptepass van Kristof naar Badjie op links die niet aarzelt en er 1-3 van maakt! Daarna komen er nog wat kleine kansen maar het is Koen die er na alweer een dieptepass van Kristof, deze keer op rechts, er prachtig 1-4 van maakt! Daarna is het toch Jong Oranje die weer wat komt opzetten en de 2-4 is een feit. Daarna krijgen we nog wat kansen maar het enigste wat we daar aan overhouden zijn hoekschoppen! De 2-5 komt er na een verre inworp van Kurt, met wat geluk komt de bal in de voeten van Tim die zich goed vrijdraait en in de verste hoek binnentrapt! Wedsrijd gespeeld!! Op de foto de talrijk opgekomen supporters!!