21-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe kalender
De kalender voor volgend seizoen

zat 16/08/2008 om 15u SK - Fc The Ritz
zat 23/08/2008 om 15u SK - FC Sloeber (bijkomende wedstrijd, staat nog niet op kalender)
zat 29/11/2008 om 15u (???) Molecule - SK
zat 06/12/2008 om 15u Kipstar - SK (bijkomende wedstrijd, staat nog niet op kalender)
zat 13/12/2008 om 15u Moderne - SK
zat 20/12/2008 ??

Volgend jaar volgt!

21-07-2008 om 14:50 geschreven door SK Schorisse

06-04-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Schorisse - Zondagsreserven Bonanza
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Uitslag 6-2 (1-0 Badjie, 2-0 Badjie, 2-1, 3-1 Tim, 4-1 Tim, 5-1 Tim, 5-2, 6-2 Badjie) Prachtige zondagvoormiddag ook al hadden de weermannen het anders voorspeld! De bonanzanen beginnen goed aan de wedstijd met goed combinatievoetbal maar komen niet verder dan de grote rechthoek dankzij een goede verdediging en gelegenheidsdoelman Geet DC! Na onze eerste tegenprik na goed combinatievoetbal op linkerflank komt Tim aan de bal in de grote rechthoek, maakt een beweging om zich vrij te maken en wordt foutief onderuit gehaald! Terechte strafschop die Badjie feilloos omzet. Daarna weer actie op links, Tim kapt zich vrij en wordt opnieuw fouttief afgestopt maar nu buiten de rechthoek! Opnieuw Badjie achtrer de bal, hij schildert de bal over de muur in de korte hoek en de 2-0 staat op het bord! Daarna komen de bonanzanen weer in de wedstrijd maar dit levert enkel wat kleine kansen en paar hoekschoppen op. Bij de zoveelste hoekschop is het toch raak, 1-2! Daarna krijgen we nog een paar goede kansen maar deze worden allemaal gemist! Net voor het einde van de eerste helft zet Badjie zich goed door op de linkerflank en met een beetje geluk komt de bal aan de tweede paal waar Tim goed gevolgd is en maakt de makkelijkste goal in zijn nog 'prille' carrière! De tweede helft beginnen we goed met een goede dieptepass van Kristof naar Rudi aan de tweede paal die in een tijd de bal naar Tim speelt die de bal in de korte hoek binnentrapt! Daarna wordt het 5-1 na een flater van de gelegenheidsdoelman en Tim maakt misschien wel nog een makkelijker doelpunt! De Bonanzanen komen dan nog goed opzetten maar onze doelamn Geert DC en de verdediging voorkomen dat er tegendoelpunten vallen! Na een vrije trap is het dan toch zover, een botsende bal en Geert DC is toch voor de tweede maal geklopt! De 6-2 eindstand komt er nog via Badjie!

06-04-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

30-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.souper Kluisbos
Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals altijd is de souper vlekkeloos verlopen! Het was heel lekker eten, de drank was goed en niemand zat!!
Nogmaaks proficiat aan de gouden schoen (2007-2008) Kristof Spileers!!Alle fotro's van de souper staan op http://picasaweb.google.be/skschorisse

30-03-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

23-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.veteranen Sp. Bevere - Sk Schorisse
Wedstijd afgelast!

23-03-2008 om 21:06 geschreven door SK Schorisse

15-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Molecule - Sk Schorisse

Uitslag 3-1 (0-1 Kenneth, 1-1, 2-1, 3-1) Een zonnige zaternamiddag in Geraardsbergen, de eerste molecuul verschijnt om 15.03u op het veld, de laatste om 15.10u, ze waren er vroeg bij dit keer! Het wordt een wedstrijd om heel snel te vergeten! We beginne met 10 man aan de wedstrijd met een wat rare opstelling (doelamn Filip "Staf", achteraan Luc, Geert DC, Kurt en Bert, middenveld Koen, Fernand, Kristof en Kenneth, vooraan Tim) Nochthans beginnen we goed aan de wedstrijd, een mooie kruisbal van Kristof vanop rechts naar Kenneth die niet aarzelt en de 0-1 binnentrapt! Kort daarna krijgen we nog een paar goede kansen maar zowel Tim als Kenneth kunnen niet afwerken. Ondertussen is onze 11de man Geert DS aangekomen en zo komen we toch aan 11! Kristof komt mee vooraan, Luc wordt voorstopper, Kurt komt naar het middenveld en Geert DS neemt zijn vertrouwde plaats in op de linksback.  Ondertussen is het 1-1 geworden na een mislukte buitenspelval zodat een molecuul alleen voor Staf verschijnt die geen schijn van kans geeft! Daarna valt Tim uit met een blessure! Kort daarna wordt het 2-1 na een vrije trap naar de tweede paal waar een molecuul hard binnenkopt! Rudi De Vos kan het niet meet aanzien en besluit na een afwezigheid door blessures van ongeveer 9 maand toch de voetbalschoenen van Tim aan te trekken en zo er voor te zorgen dat we terug met 11 zijn! In het begin van de tweede helft krijgen we da kans op de 2-2 maar de molecuuldoelman redt goed! Na 15 minuten valt ook Geert DC uit met een blessure aan de dijspier! Kort daarvoor hadden de moleculen er 3-1 van gemaakt! We proberen nog te counteren en krijgen nog een paar goede kansen via Rudi en Kenneth  maar het lukte niet! De moleculen speelden op de counter en kregen nog goede kansen maar deze werden ofwel gered door Staf ofwel vakkundig de nek omgewrongen! De tweede nederlaag van het seizoen is een feit.

15-03-2008 om 20:53 geschreven door SK Schorisse

08-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zottegem - Sk Schorisse
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 0-1 (0-1 Koen) Leuk weertje om, op het toch wel heel grote veld van Zottegem, onze zaterdagnamiddagwedstrijd te winnen met het kleinste verschil! We begonnen sterk aan de wedstrijd, combineerden goed en dit leidde tot een aantal goede kansen! Badjie kwam alleen voor de doelman maar die kon de bal nog net raken met de voet zodat een verdediger de bal voor de doellijn kom wegwerken! Daarna nog een kans voor Tim die voorlangs schiet! Daarna komt Jannie tot een schietkans in de grote rechthoek maar de bal botst via de paal buiten! Daarna nog een kans voor Jannie die zich goed doorzet op rechts en op doel schiet maar de doelman kan de redden, de bal botst nog aan de tweede paal waar Koen ongelooflijk maar waar van dichtbij de bal over schiet! Nog een schietkans voor Badjie maar de doelman redt weer! Dat was de eerstse helft waar de mannen van Zottegem eigenlijk niet veel getoond hebben, ze speelden wel goed de bal rond maar kwamen niet tot kansen! De tweede helft beginnen we zonder Badjie die geblesseerd aan de kant blijft, Luc is zijn vervanger! Na enkele minuten krijgen we een hoekschop de bal blijft hangen en Koen kan van dichtbij binnentrappen! Daarna komen de Zottegemse Zoetbalmannen (zou zotte zwarte Zulma zeggen) opzetten met goed combinatievoetbal en het wordt af en toe heet voor het doel van Staf! Maar we houden stand en spelen op de counter maar de laatste pass is net altijd te kort of er zit een Zottegemse zoet tussen! En zo winnen we met het kleinste verschil!!

08-03-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

02-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sk Schorisse - Gyjope
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 5-3 (1-0 Badji, 1-1, 1-2, 2-2 Wannes, 3-2 Tim, 3-3, 4-3 owngoal met dank aan JB, 5-3 Badji) Een winderig zondagvoormiddag voor een wedstrijd tegen de Gyopen, onze tegenstander begint goed, ze spelen de bal goed rond maar dit leidt niet direct tot kansen! Na goed een kwartier komt Badji na een perfecte dieptepass van Kristof alleen voor de doelman en maakt er zonder twijfelen 1-0 van! Een paar minuten later is er wat twijfel in onze verdediging en de 1-1 staat op het bord! De Gyjopen krijgen vleugels en na opnieuw wat geharrewar in de verdideging staat het 1-2! Niet veel later krijgen we een inworp aan de rechterkant, Tim gooit de bal naar Badji, krijgt hem terug en levert een voorzet af naar de tweede paal, Jannie staat goed opgesteld aan de tweede paal en brengt de bal terug voor doel in de voeten van Wannes die binnentrapt!!  Even later staat het 3-2 na een dieptepass van Badji naar Tim die zich goed doorzet en met wat hulp van de verdediger en de doelman komen we weer op voorsprong!! We krijgen nog enkele goede kansen maar deze worden vakkundig gemist! Daarna is de rust welgekomen! De Gyjopen beginnen goed aan de tweede helft en maken er na 10 minuutjes 3-3 van, de stand is weer gelijk, we kunnen herbeginnen! We herpakken ons goed en na een dieptepass op links naar Tim, die alleen voor de doelman komt, die eerst nog prachtig redt maar de bal rolt toch richting doel, JB wil de bal wegtrappen maar de bal verdwijnt hoog in eigen doel! Kort daarna een uittrap van Staf, de bal botst over iedereen en Badji komt alleen voor doel, blijft heel kalm en legt de 5-3 eindstand vast! Gyjope krijgt nog enkele goede kansen maar deze worden ook vakkundig gemist!! Misschien was een gelijk spel een juistere uitslag geweest maar ja wie de meeste doelpunten maakt, wint!!!
NIET TE VERGETEN, onze scheidsrechter Luc werd deze week 60 jaar!!!! PROFICIAT!!!!

02-03-2008 om 21:06 geschreven door SK Schorisse

23-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jong Oranje - Sk Schorisse

Uitslag 2-5 (0-1 Jan, 1-1, 1-2 Badjie, 1-3 Badjie, 1-4 Koen, 2-4, 2-5 Tim) Ideaal winterweertje, prachtig veld voor onze zoveelste zaterdagnamiddag wedstrijd! De wedstrijd gaat in het begin goed op en neer maar het leidt niet direct tot kansen! Na een kwartierje krijgen we een hoekschop, getrapt door Badjie, komt op het hoofd terecht van Geert DC die zijn kopbal mist, de bal komt zo terecht in de voeten van Jan die zonder aarzelen binnentrapt! Daarna komen de jongoranjemannen goed opzetten, we komen er niet veel meer aan de pas. Dit leidt dan ook tot de 1-1, daarna krijgen ze nog een paar goede kansen maar Staf en de rest van de verdediging steken er een stokje voor! De rust is welgekomen! De tweede helft, het startsignaal, Tim komt even aan de bal, Badjie neemt zijn aanloop en lobt bal over de ganse oranjeploeg en naast de paal binnen, na 2 sec 1-2. Even later prachtige dieptepass van Kristof naar Badjie op links die niet aarzelt en er 1-3 van maakt! Daarna komen er nog wat kleine kansen maar het is Koen die er na alweer een dieptepass van Kristof, deze keer op rechts, er prachtig 1-4 van maakt! Daarna is het toch Jong Oranje die weer wat komt opzetten en de 2-4 is een feit. Daarna krijgen we nog wat kansen maar het enigste wat we daar aan overhouden zijn hoekschoppen! De 2-5 komt er na een verre inworp van Kurt, met wat geluk komt de bal in de voeten van Tim die zich goed vrijdraait en in de verste hoek binnentrapt! Wedsrijd gespeeld!! Op de foto de talrijk opgekomen supporters!!

23-02-2008 om 23:51 geschreven door SK Schorisse

17-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Misverstand - Sk Schorisse
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 2-5 (0-1 Tim, 0-2 Kristof, 1-2, 1-3 Tim, 1-4 (Super)Mario, 2-4, 2-5 Badjie) Koude wintermorgen in Waarmaarde, -3 op de thermometer, veld keihard vervrozen wel een stralende blauwe hemel en een stralende zon waardoor het toch aangenaam buiten lopen is! Fc Misverstand begint goed aan de wedsrijd, zij kunnen zich het best vinden op het harde veld maar wij komen het eerst goed opzetten wat direct de eerste hoekschop van de wedstrijd oplevert! Badjie schildert de bal voor doel, Kurt mist hem net met het hoofd, de bal komt per toeval in de voeten van Tim die de bal hoog in doel binnentrapt! Daarna gaan we op ons elan door, een dieptepass naar Tim op links die doorgaat en een voorzet aflevert maar niemand is gevolgd! Mario kan toch de bal nog binnenhouden aan de rechterkant en heeft een perfecte pass achteruit naar Kristof die de op doel trapt, da bal wijkt even af op het hoofd van een verdediger en de 0-2 is een feit! Daarna krijgen we het moeilijk, de misverstanders zijn de best voetballende ploeg, ze laten de bal goed rond gaan maar onze defensie en doelman laten ze niet scoren! De aansluitingstreffer komt er na een hoekschop, Filip bokst de bal goed weg maar in de voeten van een tegenstanders aan de grote rechthoek die de bal binnenknalt! De rust is een welgekomen, sommige spelers verwissellen van schoeisel want het bovenste laagje is een beetje ontdooit! Lieven blijft met een volledig blauwe teen in de kleedkamer waardoor Luc (binnen 2 weken 60 jaar) toch nog eens zijn voetbalschoenen aantrekt! De tweede helft beginnen we goed, maar het komt niet direct tot grote kansen! Fc Misverstand krijgt eerst de beste kans maar deze wordt deskundig de nek omgevrongen door een van hun aanvallers! Daarna komen we toch wat opzetten, we krijgen een hoekschop, Badjie trapt hem, de bal wordt even gemist door Kurt waardoor de bal op de linkervoet van Tim valt die net naast de paal binnentrapt! We gaan door op ons elan, een nieuwe hoekschop waait over Kristof raapt de bal op aan de overzijde en zet hem voor, Supermario moet zich volledig uitstrekken aan de tweede paal maar kan toch de bal nog binnenkoppen! Daarna is het vooral onze verdediging (met uitblinker vandaag Geert DC) die de boel goed gesloten houdt en behalve op het tegendoelpuntje nog na een perfecte wedstrijd speelt! Daarna komt Badjie nog eens in schietpositie die na wat geflater van de doelman de 2-5 eindstand vastlegt!!

17-02-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

09-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - jong reserven KVVV Ardennen

Uitslag 1-1 (0-1 Kenneth, 1-1 Tim) Een mooie zaterwinternamiddag om 15u in februari, helderblauwe hemel, stralende zon, een prachtig weertje om onze buren, de jong reserven van KVVV Ardennen wat voetballes te geven! We beginnen sterk aan de wedstrijd, de bal wordt goed rondgespeeld maar de laatste dieptepass van zowel Wannes, Badgi, Kristof of ... naar Tim was altijd net iets te ver of te kort zodat de bezoekende verdedigers of doelman de bal konden recuperen! We geven geen kansen weg dankzij zoals altijd een heel betrouwbare defensie! Er komt nog een goed afstandschot van Wannes maar de bezoekende doelman Hendrik kan de bal nog net tegen de paal duwen. Ruststand 0-0. De tweede helft grijpen de jong Ardennenmannen ons direct bij de keel maar dit leidt niet direct tot kansen! De beste kans komt er voor ons na een individuele actie van Badgi die de bal mooi in de goed vrijgelopen Kristof speelt maar die zijn schot valt op de lat. Koen was goed gevolgd maar kreeg de bal niet goed onder controle waardoor de bal naast gaat! Even later komt Jan (voor alle duidelijkheid met een groen shirt aan vandaag) met wat geluk helemaal vrij op de rechterkant die een perfecte voorzet aflevert op het hoofd van Kenneth (voor alle duidelijkheid ook met een groen shirt aan vandaag) en de 0-1 is een feit! We laten ons niet kennen en trekken meteen weer ten aanval, na een fout komt er een vrije trap een 5-tal meter buiten het strafschopgebied, Badgi (werd zondag 39 jaar, PROFICIAT) krult de bal net over de lat! De gelijkmaker komt er na een kopbal van een jonge Ardennees in de verkeerde richting, perfect in de loop van Tim die met een klein beetje geluk de bal in de verste hoek binnenlegt! 1-1 misschien wel de juiste uitslag!!

09-02-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

02-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Molecule
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 3-1 (1-0 Jan, 2-0 Tim, 2-1, 3-1 Tim) Om 15.25u eindelijk aan de wedstrijd begonnen tegen 10 Moleculen! De eerste 15 minuten speelden we goed voetbal! Het eerste doelpunt kwam er na een dieptepass op rechts naar Jan die keihard in doel knalde! Een paar minuten erna komt Tim in het bezit van de bal aan de grote rechthoek, die in een paar moleculen in de wind zet en dan met links de bal in de rechterhoek plaatst! Daarna vergeten we verder te voetballen zoals we bezig waren en komen de moleculen een paar keer gevaarlijk opzetten maar dit resulteerde niet direct in grote kansen! De tweede helft was niet veel soeps niet meer, we kregen nog enkele goede kansen maar deze werden vakkundig gemist door Tim, Kristof en Tim DV. De moleculen maakten er na ongeveer 20 min 2-1 van na wat geharrewar in de defentie! De 3-1 kwam er in de slotminuut nadat Kristof alleen voor de doelman verscheen maar mistte, Tim was goed gvolgd en legde de 3-1 eindstand vast!

02-02-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

26-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Kipstar - Sk Schorisse
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 2-3 (0-1 Tim, 1-1, 1-2 Tim DV, 1-3 Tim, 2-3). Na onze eerste nederlaag van vorige week hebben we ons goed herpakt. We beginnen sterk aan de wedstrijd met enkele kleine kansen, tot dan geen enkele kans aan de Kippen!! Het eerste doelpunt komt er na een goede balrecuperatie op links van Geert DS, begint aan een solo, schakelt 2, 3, 4, 5 (of was er maar 1?)  man uit en geeft dan een knappe dieptepass naar Tim die koelbloedig de keeper uitspeelt.  De Kippen komen dan toch wel wat opzetten maar onze goede verdediging met daarvoor stofzuiger Lieven zorgt ervoor dan Filip enkel wat balletjes moet oprapen! We krijgen dan nog enkele kleine kansjes maar deze leiden tot niets!
De tweede helft grijpen de kippen ons direct bij de keel en zetten onze verdediging onder druk. De gelijkmaker komt er na een strafschop verooraakt door een eerder onvrijwillig handspel van onze altijd betrouwbare libero Geert DC. We laten het hoofd niet hangen en zetten de kippen opnieuw onderdruk. Na een vrije trap en wat geharrewar op rechts komt de bal bij Jan die diep speelt naar de vrijgelopen Tim. Tim schakelt zijn verdediger uit en speelt de bal achteruit naar naamgenoot Tim DV die zonder aarzelen de 1-2 in de verste hoek binnentrapt! De 1-3 komt er na een inworp op links van Tim naar Kristof, Tim krijgt de bal terug aan de grote rechthoek, aarzelt niet en knalt de bal binnen in de rechterbovenhoek. We komen bijna op 1-4 na een knappe dieptepass vanop links naar Jan op rechts die zich goed doorzet en een keihard schot aflevert maar de kippenkeeper kan nog net de bal tegen de paal duwen, de rebound is voor Tim DV maar die besluit over! De kippen geven niet op, ze komen opzetten via de rechterflank, er komt een gekrulde voorzet die overwaait en achter de doellijn is geweest, de bal komt dan op links, er komt een voorzet en aan de tweede paal kopt een Kip de 2-3 op het bord. De vlam zit weer in de pan voor de kippen maar ons middenveld (Wannes, Kenneth, Kristof en Jan) en onze verdediging (Bert, Geert DC, Lieven en Geert DS) geven nog een klein kansje weg aan de Kippen. Een terugkaatsende bal wordt door een Kip goed laag gehouden maar ons immer betrouwbare doelman Filip gaat (nog) steeds goed plat en vermijdt zo de 3-3! Daarna hebben we de wedstrijd goed onder controle en winnen we oververdient!

26-01-2008 om 22:44 geschreven door SK Schorisse

20-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blauwe Haring - Sk Schorisse
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 3-2 (0-1 Tim, 0-2 Nicolas, 1-2, 2-2, 3-2) De eerste nederlaag van het seizoen is een feit, het moest er eens van komen! We beginnen sterk aan de wedstrijd met de wind in de rug, krijgen al na 30 seconden een uitgespeelde kans, Tim verschijnt na een dieptepass van Jurgen alleen voor de doelman maar de bal was net iets te ver om deze voorbij de doelman te trappen! We blijven baas en na een vrije trap van Badjie tot aan de tweede paal trapt Tim in een tijd, de keeper kan de bal nog tegen de deklat duwen maar de bal botst terug op de doelman zijn rug en de 0-1 is een feit! De 0-2 komt er na een mooie combinatie op het middenveld waarna een mooie dieptepass komt van Tim naar Nicolas die alleen voor de keeper komt en in de verste hoek binnenknalt! Daarna krijgen we nog enkele kleine kansjes! We gaan verdiend de rust in met een 0-2 voorsprong!
De tweede helft komen de Blauwe Haringen, nu zij met de wind in de rug fel opzetten, maar dit leidt niet direct tot grote kansen! Hun eerste doelpunt is een hoekschop die rechtstreeks, geholpen door de felle wind binnengaat. De hoekschopnemer verontschuldigt zich dat het niet zijn bedoeling was maar de 1-2 is een feit! De 2-2 komt er na een vrije trap die in de verste hoek binnengaat! We geven de moed niet op en direct na de 2-2 komt Tim alleen voor de keeper die nog net de bal kan raken waardoor deze tegen de paal belandt! Kort daarna zet Tim zich door op rechts en na het uitspelen van een paar tegenstanders komt hij aan de tweede paal maar de pass achteruit was net niet goed genoeg om Kristof aan de 2-3 te helpen! De wedstrijd gaat dan goed op en neer maar dit leidt niet direct tot grote kansen tot een Blauwe Haring zich doorzet op rechts en na een fout op Geert DS EN de bal over de lijn tot aan de achterlijn verschijnt en een voorzet aflevert en de 3-2 staat op het scorebord! We probeerden daarna nog maar het kwam niet meer echt tot uitgespeelde kansen!
Alle foto's van vorige week en de nieuwjaarsreceptie staan ondertussen op http://picasaweb.google.be/skschorisse met dank aan Gisèla!!

20-01-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

13-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Stella Ripa
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 11-1 (1-0 Jan, 2-0 Nicolas, 3-0 Tim, 4-0 Jan, 4-1, 5-1 Wannes, 6-1 Tim DV, 7-1 Tim DV, 8-1 Wannes, 9-1 Tim, 10-1 Nicolas, 11-1 Tim DV) De eerste 15 min van de wedstrijd hebben we het moeilijk gehad, Alta Ripa trof op een vrije trap de paal en er waren nog een paar goeie reddingen nodig van Staf of we stonden 0-2 of zelfs 0-3 achter! Onze eerste tegenprik kwam er via Kristof die alleen door was maar onderuit werd gehaald vlak voor het trafschopgebied! De vrije trap die erop volgde week af in de muur en kwam in de voeten van Jan terecht die zonder aarzelen binnentrapte! De tot dan goed spelende Altaripanen kwamen deze tegenslag niet meer te boven en al vlug kwam de 0-2, 0-3, 0-4 op het bord! Er was nog een klein lichtpuntje voor hen toen onze tegenstander op 4-1 kwam net voor de rust! De tweede helft was een maat voor niks met nog een paar prachtige doelpunten!! Op de foto het zoveelste doelpunt!!

13-01-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

04-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAPPY NEW YEAR
Klik op de afbeelding om de link te volgen Aan iedereen een gelukkig nieuwjaar en opnieuw een jaartje zonder een wedstrijd te verliezen!! Tot volgende week!!

04-01-2008 om 21:09 geschreven door SK Schorisse

15-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Moderne - SK Schorisse
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 2-2 (0-1, 0-2 Tim, 1-2,2-2)! We zijn vandaag goed aan de wedstrijd begonnen! Er kwamen al vlug enkele kleine kansjes maar de afwerking was net altijd juist niet! Het eerste doelpunt kwam er na een dieptepas van Kenneth op links naar Tim, die de laatste man uitkapt en in de rechterbovenhoek binnenknalt! Daarna kwam La Moderne toch wat opzetten, na wat geharrewar kwam de bal op rechts in de voeten van een modernees die zonder aarzelen knalde op doel maar Staf had een prachtige reflex in huis en duwde de bal over de lat! De 0-2 kwam er via rechts na een dieptepas van Kurt naar Tim die niet aarzelde en tussen twee verdedigers in de linkerhoek plaatst! De buit is binnen denk je dan! In de tweede helft werd Kristof gewisseld voor Bert en Fernand voor "LANGE" Mark die na een afwezigheid van een paar jaar zijn rentree maakte! La Moderne was goed uitgerust uit de kleedkamers gekomen en pakte ons meteen bij de keel! We werden wat weggespeeld en dat resulteerde in de 1-2 na een kopbaldoelpunt! Daarna gingen de modernezen door op hun elan en na een voorzet werd er "getrokken" in het strafschopgebied en de thuisfluitende arbiter Erwin floot een strafschop (tis elk jaar vandatte)! Deze werd omgezet en het werd 2-2! Daarna kregen we nog een goede kans via Kenneth maar deze bleef tussen de benen van de doelman steken!
Op de foto zie je de lege kelk van NEN BRUINE PETRUS die vakkundig de nek werden omgwrongen door voorzitter Eddy en  Janssens "Fernand" en Janssens "Kurt".
Voor voorzitter Eddy zijn er leuke vooruitzichten, Nicolas wordt volgende week 17 jaar, nog een jaartje erbij en een rijbewijs, en Eddy kan een paar bruine Petrussen meer drinken!!

15-12-2007 om 21:22 geschreven door SK Schorisse

01-12-2007
Wedstrijd weeral afgelast volgens Molecule door de slechte staat van het veld maar waren ze wel met genoeg????

01-12-2007 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

16-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Veteranen FC Oudenhove
Wedstrijd afgelast wegens plein te nat!!!

16-11-2007 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

11-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Blauwe Haring
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 2-1 (0-1,1-1 Kurt, 2-1 Tim)! We speelden een heel goede wedstrijd vandaag, we kwamen wel op achterstand door een hoekschop die door de windstoot in doel viel! Een lucky goal noemen ze dat! Maar we hebben ons goed herpakt, we speelden goed voetbal vooral langs de flanken ( via Wannes, Kurt en Arnoud) zodat er goede voorzetten kwamen! Maar de bezoekende doelman had wel zijn dagje vandaag, hij had heel wat goede reddingen in huis op pogingen van Wannes en Tim! We kwamen op gelijke hoogte door een hoekschop van Kristof die op de voet van Kurt viel en zo in het doel belandde! Net daarvoor hield Filip "Staf" ons in de wedstrijd door drie prachtige reddingen binnen de 10 seconden! In de tweede helft gingen we door op ons elan, we kregen een reuze kans via Kurt die alleen voor de doelman verscheen en besloot een "HEEL" harde pass te geven aan Nicolas die net iets te laat kwam! Het tweede doelpunt kwam er na een dieptepass op de rechterflank naar Arnoud die zich goed doorzet en de bal mooi achteruit speelt in de voeten van Tim die niet aarzelt en zo de 2-1 op het bord zet! Een verdiende overwinning!!

11-11-2007 om 20:56 geschreven door SK Schorisse

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onze paaldanseressen

Speciaal kwam Godelieve (de wederhelft van sponsor Frans) vandaag terug uit de Ardennen om samen met Ann (wederhelft van keeper Filip) een "paal"nummertje op te voeren langs een van de steunpalen van de kantine! Maar na een beetje overleg kwamen ze tot het besluit dat de palen iets te dun waren, ze zijn blijkbaar dikkere palen gewoon (stoefers) !! Ze hielden het dan toch maar (misschien maar best voor onze kantine) bij het drinken enkele porto's!!

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

Volgende wedstrijd op vrijdag 20 maart om 20u tegen op het veld van de Veteranen van Sparta Bevere!! Allen op post!!