SK Schorisse

02-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Molecule
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 3-1 (1-0 Jan, 2-0 Tim, 2-1, 3-1 Tim) Om 15.25u eindelijk aan de wedstrijd begonnen tegen 10 Moleculen! De eerste 15 minuten speelden we goed voetbal! Het eerste doelpunt kwam er na een dieptepass op rechts naar Jan die keihard in doel knalde! Een paar minuten erna komt Tim in het bezit van de bal aan de grote rechthoek, die in een paar moleculen in de wind zet en dan met links de bal in de rechterhoek plaatst! Daarna vergeten we verder te voetballen zoals we bezig waren en komen de moleculen een paar keer gevaarlijk opzetten maar dit resulteerde niet direct in grote kansen! De tweede helft was niet veel soeps niet meer, we kregen nog enkele goede kansen maar deze werden vakkundig gemist door Tim, Kristof en Tim DV. De moleculen maakten er na ongeveer 20 min 2-1 van na wat geharrewar in de defentie! De 3-1 kwam er in de slotminuut nadat Kristof alleen voor de doelman verscheen maar mistte, Tim was goed gvolgd en legde de 3-1 eindstand vast!

02-02-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

26-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Kipstar - Sk Schorisse
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 2-3 (0-1 Tim, 1-1, 1-2 Tim DV, 1-3 Tim, 2-3). Na onze eerste nederlaag van vorige week hebben we ons goed herpakt. We beginnen sterk aan de wedstrijd met enkele kleine kansen, tot dan geen enkele kans aan de Kippen!! Het eerste doelpunt komt er na een goede balrecuperatie op links van Geert DS, begint aan een solo, schakelt 2, 3, 4, 5 (of was er maar 1?)  man uit en geeft dan een knappe dieptepass naar Tim die koelbloedig de keeper uitspeelt.  De Kippen komen dan toch wel wat opzetten maar onze goede verdediging met daarvoor stofzuiger Lieven zorgt ervoor dan Filip enkel wat balletjes moet oprapen! We krijgen dan nog enkele kleine kansjes maar deze leiden tot niets!
De tweede helft grijpen de kippen ons direct bij de keel en zetten onze verdediging onder druk. De gelijkmaker komt er na een strafschop verooraakt door een eerder onvrijwillig handspel van onze altijd betrouwbare libero Geert DC. We laten het hoofd niet hangen en zetten de kippen opnieuw onderdruk. Na een vrije trap en wat geharrewar op rechts komt de bal bij Jan die diep speelt naar de vrijgelopen Tim. Tim schakelt zijn verdediger uit en speelt de bal achteruit naar naamgenoot Tim DV die zonder aarzelen de 1-2 in de verste hoek binnentrapt! De 1-3 komt er na een inworp op links van Tim naar Kristof, Tim krijgt de bal terug aan de grote rechthoek, aarzelt niet en knalt de bal binnen in de rechterbovenhoek. We komen bijna op 1-4 na een knappe dieptepass vanop links naar Jan op rechts die zich goed doorzet en een keihard schot aflevert maar de kippenkeeper kan nog net de bal tegen de paal duwen, de rebound is voor Tim DV maar die besluit over! De kippen geven niet op, ze komen opzetten via de rechterflank, er komt een gekrulde voorzet die overwaait en achter de doellijn is geweest, de bal komt dan op links, er komt een voorzet en aan de tweede paal kopt een Kip de 2-3 op het bord. De vlam zit weer in de pan voor de kippen maar ons middenveld (Wannes, Kenneth, Kristof en Jan) en onze verdediging (Bert, Geert DC, Lieven en Geert DS) geven nog een klein kansje weg aan de Kippen. Een terugkaatsende bal wordt door een Kip goed laag gehouden maar ons immer betrouwbare doelman Filip gaat (nog) steeds goed plat en vermijdt zo de 3-3! Daarna hebben we de wedstrijd goed onder controle en winnen we oververdient!

26-01-2008 om 22:44 geschreven door SK Schorisse

20-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blauwe Haring - Sk Schorisse
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 3-2 (0-1 Tim, 0-2 Nicolas, 1-2, 2-2, 3-2) De eerste nederlaag van het seizoen is een feit, het moest er eens van komen! We beginnen sterk aan de wedstrijd met de wind in de rug, krijgen al na 30 seconden een uitgespeelde kans, Tim verschijnt na een dieptepass van Jurgen alleen voor de doelman maar de bal was net iets te ver om deze voorbij de doelman te trappen! We blijven baas en na een vrije trap van Badjie tot aan de tweede paal trapt Tim in een tijd, de keeper kan de bal nog tegen de deklat duwen maar de bal botst terug op de doelman zijn rug en de 0-1 is een feit! De 0-2 komt er na een mooie combinatie op het middenveld waarna een mooie dieptepass komt van Tim naar Nicolas die alleen voor de keeper komt en in de verste hoek binnenknalt! Daarna krijgen we nog enkele kleine kansjes! We gaan verdiend de rust in met een 0-2 voorsprong!
De tweede helft komen de Blauwe Haringen, nu zij met de wind in de rug fel opzetten, maar dit leidt niet direct tot grote kansen! Hun eerste doelpunt is een hoekschop die rechtstreeks, geholpen door de felle wind binnengaat. De hoekschopnemer verontschuldigt zich dat het niet zijn bedoeling was maar de 1-2 is een feit! De 2-2 komt er na een vrije trap die in de verste hoek binnengaat! We geven de moed niet op en direct na de 2-2 komt Tim alleen voor de keeper die nog net de bal kan raken waardoor deze tegen de paal belandt! Kort daarna zet Tim zich door op rechts en na het uitspelen van een paar tegenstanders komt hij aan de tweede paal maar de pass achteruit was net niet goed genoeg om Kristof aan de 2-3 te helpen! De wedstrijd gaat dan goed op en neer maar dit leidt niet direct tot grote kansen tot een Blauwe Haring zich doorzet op rechts en na een fout op Geert DS EN de bal over de lijn tot aan de achterlijn verschijnt en een voorzet aflevert en de 3-2 staat op het scorebord! We probeerden daarna nog maar het kwam niet meer echt tot uitgespeelde kansen!
Alle foto's van vorige week en de nieuwjaarsreceptie staan ondertussen op http://picasaweb.google.be/skschorisse met dank aan Gisèla!!

20-01-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

13-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Stella Ripa
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 11-1 (1-0 Jan, 2-0 Nicolas, 3-0 Tim, 4-0 Jan, 4-1, 5-1 Wannes, 6-1 Tim DV, 7-1 Tim DV, 8-1 Wannes, 9-1 Tim, 10-1 Nicolas, 11-1 Tim DV) De eerste 15 min van de wedstrijd hebben we het moeilijk gehad, Alta Ripa trof op een vrije trap de paal en er waren nog een paar goeie reddingen nodig van Staf of we stonden 0-2 of zelfs 0-3 achter! Onze eerste tegenprik kwam er via Kristof die alleen door was maar onderuit werd gehaald vlak voor het trafschopgebied! De vrije trap die erop volgde week af in de muur en kwam in de voeten van Jan terecht die zonder aarzelen binnentrapte! De tot dan goed spelende Altaripanen kwamen deze tegenslag niet meer te boven en al vlug kwam de 0-2, 0-3, 0-4 op het bord! Er was nog een klein lichtpuntje voor hen toen onze tegenstander op 4-1 kwam net voor de rust! De tweede helft was een maat voor niks met nog een paar prachtige doelpunten!! Op de foto het zoveelste doelpunt!!

13-01-2008 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

04-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAPPY NEW YEAR
Klik op de afbeelding om de link te volgen Aan iedereen een gelukkig nieuwjaar en opnieuw een jaartje zonder een wedstrijd te verliezen!! Tot volgende week!!

04-01-2008 om 21:09 geschreven door SK Schorisse

15-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Moderne - SK Schorisse
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 2-2 (0-1, 0-2 Tim, 1-2,2-2)! We zijn vandaag goed aan de wedstrijd begonnen! Er kwamen al vlug enkele kleine kansjes maar de afwerking was net altijd juist niet! Het eerste doelpunt kwam er na een dieptepas van Kenneth op links naar Tim, die de laatste man uitkapt en in de rechterbovenhoek binnenknalt! Daarna kwam La Moderne toch wat opzetten, na wat geharrewar kwam de bal op rechts in de voeten van een modernees die zonder aarzelen knalde op doel maar Staf had een prachtige reflex in huis en duwde de bal over de lat! De 0-2 kwam er via rechts na een dieptepas van Kurt naar Tim die niet aarzelde en tussen twee verdedigers in de linkerhoek plaatst! De buit is binnen denk je dan! In de tweede helft werd Kristof gewisseld voor Bert en Fernand voor "LANGE" Mark die na een afwezigheid van een paar jaar zijn rentree maakte! La Moderne was goed uitgerust uit de kleedkamers gekomen en pakte ons meteen bij de keel! We werden wat weggespeeld en dat resulteerde in de 1-2 na een kopbaldoelpunt! Daarna gingen de modernezen door op hun elan en na een voorzet werd er "getrokken" in het strafschopgebied en de thuisfluitende arbiter Erwin floot een strafschop (tis elk jaar vandatte)! Deze werd omgezet en het werd 2-2! Daarna kregen we nog een goede kans via Kenneth maar deze bleef tussen de benen van de doelman steken!
Op de foto zie je de lege kelk van NEN BRUINE PETRUS die vakkundig de nek werden omgwrongen door voorzitter Eddy en  Janssens "Fernand" en Janssens "Kurt".
Voor voorzitter Eddy zijn er leuke vooruitzichten, Nicolas wordt volgende week 17 jaar, nog een jaartje erbij en een rijbewijs, en Eddy kan een paar bruine Petrussen meer drinken!!

15-12-2007 om 21:22 geschreven door SK Schorisse

01-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Molecule - Sk Schorisse
Wedstrijd weeral afgelast volgens Molecule door de slechte staat van het veld maar waren ze wel met genoeg????

01-12-2007 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

16-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Veteranen FC Oudenhove
Wedstrijd afgelast wegens plein te nat!!!

16-11-2007 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

11-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Blauwe Haring
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 2-1 (0-1,1-1 Kurt, 2-1 Tim)! We speelden een heel goede wedstrijd vandaag, we kwamen wel op achterstand door een hoekschop die door de windstoot in doel viel! Een lucky goal noemen ze dat! Maar we hebben ons goed herpakt, we speelden goed voetbal vooral langs de flanken ( via Wannes, Kurt en Arnoud) zodat er goede voorzetten kwamen! Maar de bezoekende doelman had wel zijn dagje vandaag, hij had heel wat goede reddingen in huis op pogingen van Wannes en Tim! We kwamen op gelijke hoogte door een hoekschop van Kristof die op de voet van Kurt viel en zo in het doel belandde! Net daarvoor hield Filip "Staf" ons in de wedstrijd door drie prachtige reddingen binnen de 10 seconden! In de tweede helft gingen we door op ons elan, we kregen een reuze kans via Kurt die alleen voor de doelman verscheen en besloot een "HEEL" harde pass te geven aan Nicolas die net iets te laat kwam! Het tweede doelpunt kwam er na een dieptepass op de rechterflank naar Arnoud die zich goed doorzet en de bal mooi achteruit speelt in de voeten van Tim die niet aarzelt en zo de 2-1 op het bord zet! Een verdiende overwinning!!

11-11-2007 om 20:56 geschreven door SK Schorisse

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onze paaldanseressen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Speciaal kwam Godelieve (de wederhelft van sponsor Frans) vandaag terug uit de Ardennen om samen met Ann (wederhelft van keeper Filip) een "paal"nummertje op te voeren langs een van de steunpalen van de kantine! Maar na een beetje overleg kwamen ze tot het besluit dat de palen iets te dun waren, ze zijn blijkbaar dikkere palen gewoon (stoefers) !! Ze hielden het dan toch maar (misschien maar best voor onze kantine) bij het drinken enkele porto's!!

11-11-2007 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

04-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Zondagreserven Bonanza
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitslag 0-0! Weeral niet verloren! We hebben goed gespeeld vandaag en dat 2 keer 40 min! We hebben de beste kansen gekregen en verdienden eigenlijk om te winnen! De Bonanza beloften die een keer in de week trainen kwamen eigenlijk niet verder dan in het midden een beetje te "breien" maar als de bal voor doel moest komen was het meestal recht in de handen van Filip "Staf" of ver buiten! De beste kans was nog voor Kurt die na een korte pas van Tim alleen voor de doelman kwam maar dan toch besliste om de bal aan Nicolas te geven maar de rechtsback was net iets te vlug terug!! Vandaag vooral een pluim voor gans de verdediging die geen enkele kans weggaf!!! Met een beetje meer geluk en wat effecientere spitsen winnen we vandaag!! Bedankt aan Eddy, Stefaan, Pascal en Arno op "den hoop" (dixit Eddy) te komen bijvullen!

04-11-2007 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

28-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - FC Misverstand

Uitslag 3-1 (0-1, 1-1 Brecht, 2-1 Jan, 3-1 Nicolas)! Eerste helft was ronduit niet goed van ons! Fc Misverstand was veel beter dan ons wat dan ook resulteerde in een 0-1 achterstand, dankzij Filip "Staf" en 2 superreddingen werd deze score behouden tot aan de rust! De tweede helft was dan toch iets meer voor ons, we kwamen op gelijke hoogte dankzij Brecht! De 2-1 kwam er via een dieptepas van Geert DC naar Tim, die zich vrijmaakt en een pass geeft naar Jan die de bal onhoudbaar in de linkerbendenhoek knalt! Het werd 3-1 via Nicolas na een eerder mislukte hoekschop van Wannes die Jan doorkopt in de voeten van Nicolas die zonder aarzelen de bal binnentrapt! Op basis van de eerste helft had Fc Misverstand eigenlijk wel een gelijkspel verdient maar ja, een kampioenenploeg wint ook wedstrijden zonder goed te spelen!
Op de foto de felecitaties voor Jan voor zijn doelpunt!

28-10-2007 om 20:59 geschreven door SK Schorisse

20-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Kipstar

Gewonnen in de allerlaatste minuut met 3-2 (0-1, 1-1 Brecht, 1-2 Nicolas, 2-2, 3-2 Kristof)! In het begin van de wedstrijd hebben we het heel moeilijk gehad! Kipstar was veel beter dan ons, ze kwamen op voorsprong na een mooi doelpunt! We komen gelijk via Brecht (Hij mag iedere week ons middenveld komen versterken) die zich doorzet na een hoekschop! Daarna nog een reuze kans voor Tim maar gij mist (weeral) en ook nog tal van kansen voor Kipstar! Na de rust komen we op voorsprong na een vrije trap die Nicolas (de jongste en de kleinste) prachtig binnenkopt aan de tweede paal! Na een klustbal voor ons doel komt kipstar weer op gelijke hoogte! Er volgen nog wat kansen aan beide zijden! In blessuretijd krijgen we nog een minder goed getrapte hoekschop van Wannes die de bezoekende doelman lost en Kristof die op de juist plaats staat en binnentrapt pal in de winkelhaak!! De eerste nederlaag voor Kipstar is een feit!!! Op de foto de seconde voor het laatste doelpunt!

20-10-2007 om 21:13 geschreven door SK Schorisse

14-10-2007
Klik op de afbeelding om de link te volgen Gewonnen met 3-5 (0-1 Nicolas, 0-2 Wannes, 1-2, 2-2 (strafschop), 2- 3 Nicolas, 2-4 Kristof, 3-4, 3-5 Tim) en dit dixit Fernand : "de voorstopper en verdedigende middenvelder hadden samen een leeftijd van +- 120 jaar ". Veel goeie kansen gekregen maar sommigen vergaten van af te werken, eigenlijk waren alle tegendoelpunten te vermijden! Op de foto onze tevreden voorzitter Eddy met de zoveelste overwinning!

14-10-2007 om 21:07 geschreven door SK Schorisse

06-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Moderne
Klik op de afbeelding om de link te volgen Gewonnen met 5-0 (1-0 owngoal, 2-0 Tim, 3-0,4-0,5-0 Kenneth)! Op de foto is te zien dat Filip "Staf" rustig kon genieten van het zonnetje! Hij had een rustige zonnige namiddag!

06-10-2007 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

29-09-2007
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wedstrijd afgelast, Molecule kon maar op 7 man rekenen! Weer gewonnen!! Er was dus geen voetbal, dan maar een foto van Julliette die na elke wedstrijd de dorstigen (en die hebben meestal veel dorst) voorziet van de nodige dranken! De dorstigen laven, een werk van barmhartigheid!! We laten Julliette heilig verklaren!!

29-09-2007 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

22-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Zottegem

Uitslag was 6-1!! Op de foto Lieven met Jorne (de opvolging is verzekerd)

22-09-2007 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

15-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Jong Oranje
Klik op de afbeelding om de link te volgen Rustige zaterdagnamiddag wedstrijd, uitslag 3-1! Op de foto middenvelder Kenneth!!

15-09-2007 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

09-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Schorisse - Gyoppe
Klik op de afbeelding om de link te volgen Magere opkomst voor de eerste zondagochtend wedstrijd, slechts met 9 man! Dan maar vlug de gebroeders Deschaumes opgetrommeld om ons te komen versterken! Wesley en Geoffrey hebben dat goed gedaan!! Uitslag 3-3!!

09-09-2007 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

02-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarlijkse Barbeque

Onze jaarlijkse barbeque was opnieuw een groot succes, bedankt aan alle aanwezigen!

02-09-2007 om 00:00 geschreven door SK Schorisse

• contactnr Tim Vlaeminck
  • info club 2000 Anzegem
  • Aanvangsuur
  • Rechtzetting !
  • miljaar

Volgende wedstrijd op vrijdag 20 maart om 20u tegen op het veld van de Veteranen van Sparta Bevere!! Allen op post!!