Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
links
 • bloggen.be
 • KVSR
 • ring 13
 • van't lozenbos
 • van't nevelse
 • italo van't nindenhof
 • jenna en bando
 • Startpagina !
  Categorieën
 • wie zijn wij (23)
 • Categorieën
 • wie zijn wij (23)
 • silent wish

  07-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.website

  U hebt wel reeds gemerkt dat de bloggen stukjes niet meer werden aangevuld.  Dit had zo z'n reden. 
  Enerzijds was het de laatste weken ontzettend druk met onze 5 prachtige  pups.
  Anderzijds werd er naar aanleiding van de geboorte van de pups onze website online gezet. 
  Aan deze website is nog veel werk, maar wat zeker reeds goed wordt up to date gehouden, is de rubriek "pups geboren".   Deze pagina wordt regelmatig voorzien van nieuwe foto's.  Ik zou dus zeggen snel naar deze pagina op volgende link :

  silentwishshelties

  07-10-2012 om 11:07 geschreven door silent wish  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij
  >> Reageer (0)
  09-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pupjes geboren

  Op 7 september 2012 werden de pupjes van

  Eastdale Classic Farmer & Isja van't Gijmelbos geboren.

  Zij zijn de trotse ouders van 5 tricolor pups.

  4 Teefjes en 1 reutje


   

  09-09-2012 om 15:37 geschreven door silent wish  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij
  >> Reageer (0)
  02-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wordt verwacht ... update
  Afgelopen vrijdag nog eens bij de veearts gepasseerd.  We moesten toch weten of het ene pupje al dan niet gedraait was.  
  Gelukkig voor iedereen is dit het geval.  Het pupje is gedraait in Isja haar buikje en in dit geval kan de bevalling zich op een natuurlijke wijze op gang trekken.  Alle vijf de pupjes liggen mooi gestrekt.  
  Voor ons begint nu het aftellen.  Met iedere dag neemt nu de zenuwachtigheid een beetje toe.  Iedereen die dit leest, duim maar mooi voor ons, zodat alles vlotjes verloopt.   
  Tot bij de geboorte  

  02-09-2012 om 22:27 geschreven door silent wish  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.G D Luxembourg
  Ergens kriebelt het toch hoor, wetend dat je een pracht hondje hebt, waar iedereen vol lof over is.  Dan wil je toch eens een prijs pakken die tot de verbeelding spreekt.  Om die reden werd ons Kiki in Luxemburg ingeschreven.  Hier wou ik toch eens stunten.  Kiki kwam uit in een zeer sterke jeugdreeks.    12 Hondjes in de jeugdreeks teven.  Van een zeer sterke reeks gesproken.  Vanop het thuisfront werd het verloop van de dag toch met de nodige zenuwachtigheid gevolgd.  Kiki was dan wel door mij ingeschreven, maar het was onze dochter Jolien, die samen met Christel richting Luxemburg was getrokken om al het nodige te doen om de hoofdprijs binnen te halen.  
  In een zeer sterke reeks werd Kiki en Jolien uiteindelijk vierde met een Uitmuntend.  Het was dan wel niet de eerste plaats, maar een vierde plaats met lovende commentaar van de keurmeester en niets dan toffe opmerkingen van de omstaanders, is zeker evenveel waard dan de overwinning.  Laten we niet uit het oog verliezen dat Kiki net haar tiende levensmaand vierde in Luxemburg.  
  De keurmeester van dienst : Dhr. Heiko Wagner (D) 
   

  02-09-2012 om 21:46 geschreven door silent wish  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CAC Show Bergen
  Vorig weekend waren we in Mons.  Deze show gaat sinds vorig jaar door in de prachtig nieuwe lotto arena.  Vroeger was dit een outdoor show hetgeen soms wel eens een nat pak impliceerde en een vastgereden auto, als je niet vroeg genoeg aanwezig was om je wagen te stallen op enkele verharde stukken.  Dit alles is verleden tijd.  De nieuwe locatie is echt een top locatie.  
  Daar dit eerder een kleine show is, zijn de aantallen per ras eerder beperkt.  Het aantal shelties op deze show, was vrij klein.  12 Hondjes in de diverse reeksen is niet overweldigend.  Momenteel trekken we eventjes de kaart van Kiki.  Zij is momenteel het hondje dat het meest in vorm is. 
  Kiki werd hier in haar reeks eerste, zij was slechts alleen in haar klasse.  Bovendien werd ze in haar rasgroep beste jeugdhond.  
  Ei zo na werd ons  Kiki BOB.  Deze eer was echter weggelegd voor Janie van't Lozenbos.  
  Voor beste jeugdhond van rasgroep 1 werd haar geen blik gegund.  Kiki, 35.5 cm hoog, zien lopen achter een Duitse herder grappig zicht hoor.  
  In ieder geval, Kiki heeft nog ruime progressie mogelijkheden, hetgeen veelbelovend is voor de toekomst.
  Keurmeester van dienst : Dhr Wulteputte J.  (B) 

  02-09-2012 om 21:23 geschreven door silent wish  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij
  >> Reageer (0)
  21-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wordt verwacht ... vervolg

  Ondertussen is Isja reeds 43 dagen ver in haar dracht.  Vrijdag a.s. is er een afspraak gemaakt met de veearts om foto's te maken van haar buikje.  Dan weten we hoeveel pupjes ons Isja meedraagt.  Geloof me vrij, we zijn allemaal razend benieuwd hier wat we gaan aantreffen.
  De hevige warmte van  de laatste weken heeft er voor gezorgd dat Isja het vrij moeilijk gehad heeft.  Het heeft haar echter niet belet om 's avonds laat nog met de andere hondjes te dollen en te rennen.  Haar conditie is dus in een uitstekende staat.  Net wat er nodig is voor een vlotte bevalling binnen een tweetal weken. 

  21-08-2012 om 22:05 geschreven door silent wish  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.32ste CAC CACIB cup KVSR te Mechelen

  Net tijdens het warmste weekend van augustus of beter gezegd, het warmste xweekend van de zomer 2012, met temperaturen van meer dan dertig graden, werd deze show afgewerkt.  Puffen, hijgen, zweten voor zowel  mens en viervoeter.  Deze show was een loodzware opdracht.  Wat vaak een toffe bedoening is, werd nu een echte uitputtingsslag.   
  Voor deze show, hadden we wederom 2 hondjes ingeschreven, namelijk Kiara en Kimona.  Bovendien was de gebruikelijke handler, Jolien, terug van de partij.  
  Kimona werd uitgebracht in Jeugdklasse, en kreeg een eerste plaats met een ZG.  In Jeugdklasse mag je met een ZG nooit ontevreden zijn.  Vele keurmeesters geven in deze categorie slechts zeer zelden een U en dit om de reden dat een hondje op amper 9 maanden nooit volgroeid is.  Bovendien werd ons kiki toch maar weer mooi beste jeugdhond.  Reden tot klagen, neen hoor.  
  Kiara werd voor het eerst in Tussenklasse uitgebracht, daar ik anders met Kiara en Kimona 2 teven in de Jeugd heb lopen.  Kiara kreeg een tweede plaats met slechts een ZG.  Nou, vond ik toch wel wat magertjes.  Een tweede plaats geen probleem, een ZG had zeker een U 'tje mogen zijn.  Neen we klagen niet, we relativeren, een mindere dag  kan al het moois van de afgelopen maanden zeker niet vergallen.  
  De Keurmeester van dienst Dhr. J. Andersson (SE)
  Och ja, bijna vergeten, ook in de showhandling voor juniors werd er duchtig gestreden.  Een hele resem juniorhandlers streden mee voor de beste handler.  En dat het een zware groep was, blijkt al uit het feit dat Jolien en Kiara zelfs niet door de selectie geraakten op zaterdag.  
  Niet treuren, zondag was er nog een kans.  Dit keer nam Jolien samen met Xclusive Xanadu The Tender Tempest de handschoen op in de junior showhandling.  De preselectie liep vlotjes, net als de dag voordien, eventjes klamme handjes krijgen en het verdict afwachten.  Ja hoor, gelukt, Jolien samen met haar maatje naar de erering.    Nu werden uit de geselecteerden, de 3 beste handlers gehaald.  De beste Juniorhandler mocht het dan naderhand opnemen tegen de beste Senior.  Kan me best voorstellen dat als je in de erering strijdt voor de beste plaats, dat je het nog een beetje warmer krijgt.  Op de tweede plaats, Jolien Van Houtven, samen met haar Shetland sheepdog Xclusive Xanadu The Tender Tempest.  
  Proficiat, de eerste plaats ligt binnen handbereik. 

  21-08-2012 om 17:07 geschreven door silent wish  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BSSC clubmatch te Geraardsbergen

  Op 5 augustus hadden we onze jaarlijkse afspraak bij de Belgian Shetland Sheepdog Club.  Deze clubmatch ging dit jaar door te Geraardsbergen.  De locatie was het Cultureel Centrum, "De Abdij"- Het Koetshuis. 
  Ook hier was het enkel Kimona die de eer van onze kennel diende te verdedigen.  Daar dit een buitenshow is, en er toch in de ochtend een regenluchtje hing, toch maar voor alle zekerheid ons tentje opgezet en ziehier, de zon begon te schijnen.  De ganse show is doorgegaan onder een stralende zon.  Een stralende zon, een schitterende omgeving, de sfeer zat er dan ook meteen in.  Nu doe ik me toch een beetje oneer aan als ik zeg dat enkel Kimona ons kennel vertegenwoordigde.  Het nestbroertje van ons Kiara, nl. Kody Silent Wish, was eveneens door zijn baasje ingeschreven.  Een blij weerzien voor mij en Kody want het was toch alweer een tijdje geleden dat we hem nog eens gezien hadden.  Kody is uitgegroeid tot een prachtige reu en heeft nog zeker ruime progressie mogelijkheden.  Kody werd uitgebracht in de Jeugdklasse en kreeg meteen een 4de plaats met een uitmuntend toegewezen.  Wow, super resultaat Ilse. Toch maar eens overwegen om Kody nog maar enkele keren in te schrijven.
  Wat Kimona betreft, ook zij diende voor het eerst uit te komen in de Jeugdklasse, klein en fijn als ze is met net 9 maanden oud, moet je eerlijk toegeven dat ze tegen honden van 18 maanden normaal geen schijn van kans mag maken.  Groot was dan ook mijn verbazing dat Kimona toch met een Uitmuntend bedeeld werd en net naast de 4de plaats greep.  Kiki heeft nog wel wat tijd om uit te groeien tot een  geweldig hondje. 
  De Keurmeester van dienst was Mevr. Kay Hateley (GB). 
  Net nadat ons tentje afgebroken was en de laatste honden gekeurd waren, gingen de hemelsluizen open.  Oef, net niet nat geworden.

  21-08-2012 om 15:49 geschreven door silent wish  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij
  >> Reageer (0)
  28-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verwacht
   Er is  nog meer geweldig nieuws te melden in ons kennel.

  In de eerste helft van september worden er tricolor/ bleu merle  pups verwacht van  

  Eastdale Classic Farmer  &  Isja van't Gijmelbos 

  Very Happy         Very Happy       Very Happy 

  28-07-2012 om 21:11 geschreven door silent wish  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij
  >> Reageer (0)
  27-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.juli - vakantiemaand
  Juli, voor velen een vakantiemaand, een maand om de jaarlijkse stress eventjes te vergeten.  
  Ook wij wilden het een beetje kalmer aandoen.  Echter, hoe rustiger wij het wilden aandoen, hoe drukker   
  het werd.  Met drie shows op rij, Genk, Lokeren en Luik,  kun je het moeilijk rustig noemen.  
  Echter alle resultaten waren top en zodoende gaven deze dan ook weer telkens de boost om onvermoeid 
  door te gaan.  

  Lokerse Winner :  Kimona van't Lozenbos , uitgebracht in Puppy klasse  :  Belovend en tweede plaats.
                              Het moet echter gezegd dat Kimona bij het betreden van de ring plots begon te hinken.  
                              En een hond die niet de juiste looppas kan aanhouden, kan nooit een VB  verdienen en een 
                              plaats in de erering.  'S avonds was alle leed reeds geleden en liep Kiki, weer normaal.  
                              Een geluk bij een ongeluk, net voor het begin van de erekeuringen, kreeg de Lokerse Winner 
                              af te rekenen met een stortbui.  
                              Keurder van dienst : Dhr. Seamus Oates  (Ierland)

  Luik                  :  Wederom slechts Kiki ingeschreven en dit maal voor de laatste keer in Puppy klasse 
                              Na een mindere beurt in Lokeren, stond ons Kimona er weer volledig.  
                             Kimona van 't Lozenbos kreeg voor de allerlaatste maal een VB en een eerste plaats.  
                             Van een mooi afscheid gesproken  
                             De erering  vond plaats onder een verstikkende hitte.  Ook al stonden alle uitgangen open, 
                             de warmte was amper te harden.  By the way, Over kleine hondjes blijken de keurders steeds 
                             over.  
                             Keurder van dienst, Dhr. Ionescu (Roe)

                             Onze dochter Jolien was trouwens ook in de Junior Handling van de partij.  
                             Jolien showde dit maal een hondje van haar goede vriendin Christel, met name 
                             Xlusive Xanadu de Tender Tempest  (kortweg Jenna).
                             Moet het gezegd, ook dit maal was het een koningskoppel.  Een geweldig duo met op het einde
                            een klein foutje en weg eerste plaats.    Alhoewel, een tweede plaats en applaus van alle banken, 
                            wie zou er niet fier zijn.  Het was een eerste plaats waart.  
                            Keurders voor de showhandling Mevr. Paula Van Sande (BE) en Dhr. M. R. Kanas (SLK)
           
                            Doe zo verder Jolien, je wint ieders hart met je rustige en gedreven ingesteldheid.   
           
      Op naar de volgende show.  Tot binnenkort    

   

  27-07-2012 om 21:07 geschreven door silent wish  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:wie zijn wij
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 01/10-07/10 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Inhoud blog
 • website
 • pupjes geboren
 • wordt verwacht ... update
 • G D Luxembourg
 • CAC Show Bergen


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!