Over mijzelf
Ik ben Lammens Shari
Ik ben een vrouw en woon in Merelbeke (België) en mijn beroep is studente.
Ik ben geboren op 13/11/1996 en ben nu dus 27 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Atletiek .
VOORKEUR: Veldlopen (maar ook de langere afstand in de zomer) VOORBEELD:VEERLE DEJAEGHERE * IK HOU VAN: modder!
PROVINCIAAL KAMPIOEN STEEPLE 2012
PROVINCIAAL KAMPIOEN STEEPLE 2011
Foto
Foto
http://probbensteam.weebly.com
Foto
Boven en onder....het PRObbens Team: ik met Selien De Schrijder en Nena Leunis
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Winnaar Running Tour Knokke
3,5 Km 2008
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
SHARI LAMMENS * ATLETIEK - VELDLOPEN


22-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SHARI GAAT NIET VAN START IN ROESELARE

Shari zal zondag in Roeselare haar kansen niet verdedigen in de Cross Cup wedstrijd wegens een zware verkoudheid, , welke ze waarschijnlijk opgelopen heeft tijdens haar stage bij de kleuterkes
Jammer, want de forme ging in stijgende lijn want na de knappe wedstrijd van afgelopen zondag in Kortenberg, deelde Shari gisteren op de Vlaamse Kampioenschappen SVS ook lang de lakens uit door deel uit te maken van de kopgroep. Op de snelle omloop in St.Niklaas moest ze uiteindelijk toch passen op een versnelling van Hemelsoet (KAAG) en werd ze uiteindelijk 4e. (nog maar eens )

Een paar dagen rust zullen dus hopelijk goed doen, hopelijk zet de verkoudheid zich niet door zodat Shari in het weekend terug kan aanknopen met de trainingen. Volgende week wil ze immers terug paraat zijn in Oudenaarde.

Aan allen die niet ziek zijn en de spikes wel aantrekken dit weekend : Succes

22-11-2012 om 16:29 geschreven door SHALAM


18-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CROSS KORTENBERG : 5e
                       STERKE WEDSTRIJD IN OUDERWETSE CROSS TE KORTENBERG

Om eens voor afwisseling te zorgen, trok Shari deze namiddag naar Kortenberg om er deel te nemen aan de "Memorial Jef Bogaerts". Ze liep er nog nooit, dus waren we eens gaan opzoeken wat voor een omloop het daar was en we vonden foto's terug met veel modder. Links en rechts vernam Shari ook dat de omloop vrij lastig is in de Kortenbergse bossen en met de regen van de afgelopen dagen in het achterhoofd, vertrok Shari deze middag dus met de glimlach richting Kortenberg. Ze voelde zich prima!
En dan maar op verkenning trekken op de omloop. "Wat is me dat hier ?" Shari schaterde het bijna uit want op de startstrook na en één afdaling van een 100m was er nergens een strook zonder modder te bespeuren. Neem daar bij een gracht, wat slalommen tussen de bomen, stroken onder water, een kleine klim én....een enorme klim. We wisten direct waarom er amper 15 atleten aan de start stonden, maar dit zijn in ons ogen wel de durvers. Hier is het nog echt cross (in tegenstelling tot de soms halve pistewedstrijden de dag van vandaag) en het mag duidelijk zijn dat hoe je het draait of keert, hier de échte crossers aan hun trekken komen.
Genoeg voorbeschouwing, de regen die we onderweg hadden reikte niet tot in Vlaams Brabant en zo konden de atleten tenminste droog de start nemen. Shari vreesde voor een verschroeiende start op het verharde deel, maar het viel mee. Ze zette zich meteen zelf op kop van de groep en dook als eerste het bos in. Hield het tempo strak om vlot de eerste maal de gracht te nemen en dan was het even het toerental laten zakken, want er kwamen nog bijna 2900 loodzware meters aan. Na de kleine ronde volgden een midden- en een lange ronde, vooral van die laatste hadden de atleten schrik. Deville (ACP) en Augustijns (DCLA) leken ons de favorieten, Shari bleef mooi aan hun zijde op de eerste rij lopen. Zelf deden we ook onze meters in het bos, mits wat inspanning konden we de "crossers" immers redelijk wat zien. Ook op de kleine klim, we zaten dan in de middenronde, nam Shari het commando, Deville en Augustijs bleven bij haar samen met nog een vijftal andere atletes. De kopgroep van acht bleef samen, Shari liet het tempo wat zakken en probeerde de tegenstand de kop op te dringen. Niemand wou echter overnemen, dus bleef het scenario bij de bel voor de laatste ronde hetzelfde. Shari had duidelijk overschot na de kleine helling, ze waren met zijn achten op weg naar dé klim van de dag. Niet alleen lang en hoog, maar ook moeilijk beloopbaar door de modder. Achteraf zou blijken dat Shari daar misschien eens aan de boom had moeten schudden, maar ze deed het niet. Al kwam ze bijna ten val op een glad stuk, ze draaide boven als eerste, op 400m van de streep. En dan kwam er iets wat Shari (nog) niet onder de knie heeft en eigenlijk ook niet goed durft. Een gevaarlijke en snelle afdaling. Deville gooide zich als een steen naar beneden en nam meteen tien meter. Augustijns en nog twee dames probeerden te volgen, Shari moest het gat laten vallen. De afdaling (ongeveer 100m) leek voor Shari een eeuwigheid te duren, Deville was ribbedebie toen ze beneden waren. Met marges van telkens ongeveer 10m passeerden de dames ons op 100m van de aankomst, Shari die als 5e liep pakte nog wat meters terug door gezwind de gracht te nemen, maar het duo op plaats drie en vier zag het gevaar komen. Ik denk zelfs dat ze behoorlijk aan het vloeken was, maar aandringen had geen zin meer. Deville pakte een verdiende overwinning, Shari bleef 5e en was na de aankomst niet telleurgesteld. "Ik voel me prima, had overschot maar ik durf dat nu eenmaal niet....verdoeme, ik laat hier waarschijnlijk een zege ontsnappen". (vandaar....had ze maar geprobeerd op de beklimming- maar achteraf is het allemaal gemakkelijk natuurlijk) Jammer, maar zo blij hebben we Shari nog niet gezien na een wedstrijd de laatste tijd. "Dit was nog eens echte cross en de zwaarste omloop die ik al ooit tegen kwam". (op Soest na misschien) "Volgend jaar kom ik hier terug"
Zo is de totale off-day van Mol meteen vergeten, een rotdag afwisselen met een superdag....het overkomt iedereen wel eens zeker

 
     Op de snelle startstrook zelf op kop lopen .... beetje zekerheid inbouwen noemen ze dat
 
                                                  Eerste maal door de gracht
                              
             Net voor de aankomst....dedju.....maar toch tevreden met m'n wedstrijd

18-11-2012 om 00:00 geschreven door SHALAM


04-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOTALE OFF-DAY IN MOL
We hoeven er geen doekjes om te winden, als het niet gaat dan gaat het niet en zo kwam Shari met een totale off-day aan de aankomst in Mol.
32 Scholieren tekenden present aan de startlijn voor de Grote Prijs van Vlaanderen in de Cross Cup, waaronder de Belgische cross-selectie, nog een vijftiental toppers en zoals verwacht, het Nederlandse talent Nisrine Masrhalmi. Stonden er niet tussen (in dit zo goed als een BK), Renee Eykens en enkelen die nochtans regelmatig laten horen dat ze bij de top horen. Jammer, vooral in het geval Eykens dan want we keken al een beetje uit naar het duel met Masrhalmi. Het was dus aan de rest om haar het vuur aan de schenen te leggen in deze wedstrijd over 2600m, niet echt veel, maar loodzwaar. De regen van de afgelopen dagen had er immers voor gezorgd dat het strand aan het Zilvermeer er loodzwaar bij lag en dat moest 3x overwonnen worden. De stroken in het bos waren goed beloopbaar en na de start zetten Nisrine zich daar dan ook meteen aan de leiding om het tempo de hoogte in te jagen. Het peloton splitte meteen in twee stukken, een vijftiental volgden haar en Shari zat ook op de goede trein. Tot het einde van de eerste ronde ging het behoorlijk goed, maar bij het opdraaien van het strand was de hoop om nu toch eens een goede wedstrijd in Mol te hebben al voorbij. Shari moest de rol lossen vooraan, de enigen die echt konden volgen met Nisrine waren Scheldeman (ADD), Michielsen (ACHL) en Lore Van Cauteren, de kersverse ploegmakker van Shari. Wat opviel....allemaal eerstejaars scholieren die als enigen het tempo van de Nederlandse aankonden. Shari had al snel begrepen dat het weer niks zou worden in het Molse zand, al hield ze in dit sterke gezelschap wel een ronde stand op de 16e pl. De laatste ronde was er echter te veel aan. Je kan zo van die dagen hebben dat het voor geen meter draait en vandaag was er zo eentje. "Mijn benen voelden super zwaar, het ging voor geen meter" vertelde ze achteraf. Naar het einde toe liepen haar zelfs meisjes voorbij die anders ver achter haar eindigen, dus het moet erg geweest zijn. Soit het is nu zo, een 22e plaats was uiteindelijk het verdict. Vooraan had Nisrine zich van de Belgische meisjes kunnen ontdoen, maar in de laatste rechte lijn kwam Scheldeman nog tot op haar hielen terug. In de spurt trok de Nederlandse toch aan het langste eind, Lotte Scheldeman dus op twee en Lore Van Cauteren werd nog knap 3e. (en wordt meteen leider in de CC-stand)
Een wedstrijd om snel te vergeten dus, hopelijk blijft het bij die ene off-day dit seizoen want eerlijk gezegd, slechter kan het niet meer denken we. Op naar Roeselare dan maar, al zal Shari tussendoor nog wel een regionale cross meepikken ook.
     
Niks leek aanvankelijk op een slechte dag : goede start in de buurt van o.a. Masrhalmi, Scheldeman, Geers, Castreman en Scaunet. M.a.w : in het gezelschap van de allerbesten
                                    
Gelost, een slechte dag, maar toch de wedstrijd volmaken op karkater. Meer zat er niet in vandaag. En er waren er nog een pak met een mindere of zelfs slechte dag in het Molse zand. Denk maar aan Vandenbroucke (cad), Schaeverbeke (jun), Rooms en Geers (schol) en ..... Veerle Dejaeghere bij de seniors. We zullen dan elkaar maar oppeppen zeker. Veerle gaf alvast het goede voorbeeld. Samen op de foto, wedstrijd snel vergeten en uitkijken naar de volgende
   

04-11-2012 om 22:49 geschreven door SHALAM


30-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAGE IN HERENTALS ACHTER DE RUG

Naar jaarlijkse gewoonte trok Shari met het PRObbens-Team bij het begin van de Herfsvakantie op stage naar het BLOSO-domein in Herentals. Maandagnamiddag kwam ze terug thuis, moe maar voldaan, want ze had voortreffelijke trainingsdagen achter de rug. Al zegt ze het zelf Een klein beetje last van de enkel en wat stramme spieren, maar enkele dagen tot rust komen moet voldoende zijn om zondag terug paraat te zijn voor de volgende opdracht : de Cross Cup te Mol. Of anders gezegd, van het zand in Herentals trekt Shari naar het zowaar nog zwaardere zandparcours aan het Molse Zilvermeer.

Zondag staan er 26OO loodzware meters op het programma, en naar gewoonte verwachten we ook wel de betere crossers aan de start in Mol. De V.A.L.-selectie tekent alvast present en al wat in de Kempen en Limburg iets of wat uit de voeten kan in het zand zal ook wel aan de start verschijnen, tenmiste dat hopen we toch want amper 17 atleten zoals vorig jaar is nu niet echt een reclame voor zo'n mooie cross. Of er ook een Nederlandse selectie afzakt naar Mol is nog koffiedik kijken, maar als Nisrine Marshalmi aan de start zou verschijnen (al jaren de beste in het Molse zand) weten de Belgische meiden meteen dat ze hun handen vol gaan hebben.

Om 12u40 worden de scholieren op gang geschoten voor 3 ronden


Op stage in Herentals : Ikke de bowling gewonnen en Nena Leunis komt me feliciteren

30-10-2012 om 19:34 geschreven door SHALAM


25-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP SVS

Woensdag 24 oktober vonden op de terreinen van de Don Boscoschool in Zwijnaarde de Provinciale Kampioenschappen plaats voor schoolploegen. Mariagaard Wetteren, de school waar Shari inmiddels voor het 5e jaar les volgt, schreef ook dit jaar een aantal leerlingen in.
Shari was dus ook dit jaar van de partij evenals vice-Belgisch kampioene Lisa Rooms (AVLO), Hanne Reynaert (ASVO), Ellen Beddeleem (DEIN) en Lara Hemelsoet (KAAG). Met 5 dus voor drie podiumplaatsen, de rest van de deelnemers wist jammer genoeg al op voorhand dat deze meiden iets te sterk zouden zijn.
Over een wedstrijd van amper 1800m over een licht lopend parcours, komt het er immers ook op aan om snel vooraan te zitten, Rooms trok dan ook meteen alle registers open van bij de start. Shari klampte meteen aan, Reynaert, Beddeleem en Hemelsoet volgden haar voorbeeld. Na 200m hadden de vijf al een lichte voorsprong en Shari was er niet bang van om ook eens de kop te nemen. Ellen volgde haar voorbeeld en deed ook haar job, maar het was toch Lisa Rooms die vond dat het niet snel genoeg ging. Door een (ongelukkig) manoeuvre van Hemelsoet kwamen Shari en Ellen bijna ten val, er ontstond een klein kloofje, maar beiden liepen het gaatje terug dicht. Toen Reynaert aan de boom ging schudden, moest Ellen passen, Shari zat achter haar en kon niet meteen overnemen. Even verder moest ook Lara de rol lossen, ze bleven nog met twee over vooraan, Rooms en Reynaert. Met nog 300m te gaan, probeerde Lisa zich te ontdoen van Hanne, maar het zou uiteindelijk toch nog op een scherpe spurt uitdraaien tussen die twee, welke Lisa Rooms uiteindelijk zou winnen. Shari had zich ondertussen van Ellen Beddeleem kunnen ontdoen en ging op zoek naar Lara. Die zag echter het gevaar komen en had ook nog een laatste adem gevonden. Hemelsoet 3e dus, Shari werd mooi 4e en even later legde de Deinse Beddeleem beslag op de 5e plaats. Een mooie uitslag na een mooie wedstrijd, proficiat aan Lisa en eind november mogen deze 5 meiden de strijd aangaan in St.Niklaas met de andere Vlaamse scholen op het Vlaams Kampioenschap. Succes

 
Goed gestart, op één lijn met Ellen, Hanne, Lara en Lisa.
  
 Met Lisa en Hanne in proberen ontsnappen                  Ellen nog kunnen losgooien voor de 4e pl.

25-10-2012 om 19:27 geschreven door SHALAM


21-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RELAYS MET EEN WRANGE NASMAAK

De Lotto Cross Cup Relays anno 2012 zal er eentje zijn die Shari zo snel mogelijk zal willen vergeten, alhoewel….het zou ons niet verwonderen dat ze er sterker zal uitkomen. Het begon allemaal midden vorige week toen Shari te horen kreeg dat ze niet in het sterkste team van RCG mocht starten. Zij, die als één van de weinigen in haar categorie, de volledige winter volmaakt met crossen. Verhaal gaan halen dus en dan krijg je twee verschillende versies uitleg. We gaan er niet over uitwijden, maar je kan het niet gekker bedenken. Shari legde zich neer bij samenstelling en zou er wel het beste van maken met de twee meisjes (totaal geen crossers) die voor haar van start zouden gaan. En dan, om 13u30 in de Gentse Blaarmeersen…. De start van het Cross Cup gebeuren bij de scholieren. Emma en Nele, deden als eerste twee loopsters hun uiterste best, ondanks dat zij, met alle respect, niet de echte crossers zijn. Emma verbaasde zelfs en wisselde de stok in ongeveer de 18e plaats, ruim in de eerste helft van het peloton dus. Nele viel iets terug, maar kon op een 23e plaats toch stand houden. En dan, de laatste atleten per team. Al ooit eens een geprikkelde Shari zien vertrekken ? Als een raket ging ze van start en moest zo al bijsturen in de eerste bocht of ze belandde in het Gentse decor. Op minder dan 250m zat ze al in 20e stelling en net voor halfweg haar ronde van 1500m nam ze resoluut de koppositie in een groepje op de ….14e plaats. En daar zaten toch kleppers als een Floor Michielsen tussen, een meid die Shari maar al te goed kent van in Malta én Jana Vandepoele (AVR). En deze laatste is dan toch wel één der betere scholieren. En dan zie je dat er toch nog mensen zijn die échte supporters zijn binnen hun eigen club. (merci Nicole) Ook van de tegenstand kreeg Shari aanmoedigingen want ook zij hadden het in het oog dat er iets niet klopte. Eén ding was jammer, er kwam nog die verschrikkelijke strook over het Gentse strand en dat lag er bijzonder zwaar bij na de regen van de afgelopen dagen. Net daarvoor trok Vandepoele sterk door (ze zou nog ferm dicht komen vooraan) en Michielsen probeerde te volgen. Shari trachtte ook aan te pikken, maar dit zou té mooi geweest zijn. Ze was iets te snel naar voor geschoten en moest nu op de zwaarste strook passen. Even leek het dat ze de man met hamer zou tegen komen, maar toch hield ze stand rond een 16e plaats. (de officiële uitslag hebben we nog niet)
Eens over de streep zat Shari met gemengde gevoelens. Aan de ene zijde telleurstelling, maar aan de andere kant : niet kapot, nog vrij fris en een goed gevoel. Op haar vraag wat Team 1 dan gedaan had moesten we haar antwoorden…2e. “Shari’s antwoord : allez….daar gaan mijn punten” Zij die er hun deugd in hebben, proficiat – maar probeer het in het vervolg wat weg te steken. Eén ding is zeker, Shari gaat een plezante winter tegemoet en wie gaat haar daar van af houden?


Als 23e vertrokken en opgerukt naar de 14e pl. Iets te snel echter, maar 't gaf toch een goed gevoel
 
Meer foto's van mijn wedstrijd op https://skydrive.live.com/#cid=A684673CFADF100D&id=A684673CFADF100D%211975 

21-10-2012 om 20:45 geschreven door SHALAM


16-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CROSS CUP REALAYS TRAPT WINTER AF
Klik op de afbeelding om de link te volgen

                                                                            ZONDAG START HET WINTERSEIZOEN

Aanstaande zondag, 21 oktober is het eindelijk zo ver; Shari kan dan terug het veld induiken. Ze begint als 2e jaars scholiere aan haar laatste winter bij de “jongeren” want vanaf het volgende seizoen wordt het aantreden bij de juniores. Maar dat is voor over twaalf maanden, laten we nu maar eerst beginnen met het nakende seizoen. Een seizoen waar Shari, naar eigen zeggen, er af en toe eens een “ferme lap” wil op geven. En we kunnen zo al denken welke wedstrijden ze met stip zal aanduiden op de kalender.

Shari zal proberen om het volledige Cross Cup seizoen te lopen (op Hulshout na), maar zal ook in de regio actief zijn. Bij deze laatste zal de wedstrijd in Oudenaarde wel een +1 krijgen al vermoeden we dat ze het zwaartepunt zal verleggen naar wat komt nà Nieuwjaar. In januari en februari wordt het dan ook wat drukker, daar zal dan ook nog een wedstrijd verdwijnen uit de kalender.
Waar mogen we ons dus aan verwachten de komende maanden? Aan het Zilvermeer in Mol, net na de stage, en in Deinze, zal Shari zich vermoedelijk nog niet veel illusies maken. Net na de stage is een cross als Mol meer een doorgedreven training (maar je kan je best maar doen natuurlijk) en "Deinze + Shari" was nog nooit een goede combinatie.  Maar in Roeselare was ze al altijd goed en Oudenaarde is sinds enkele jaren één van haar favoriete wedstrijden geworden. Na de examens volgt dan de klimpartij in Brussel om op Oudejaarsdag naar het Nederlandse Soest te trekken om er een van de mooiste (maar moeilijkste) crossen die er zijn te betwisten.  Daarna wordt het uitkijken hoe het met de vorm zit om te beslissen waar nog een wedstrijd wegvalt. Hannuit en Lokeren wil ze voor geen geld missen (hoe zou dat komen ) en over het PK in Lebbeke kunnen we kort zijn : is dat wel een cross?
Maar dat is natuurlijk allemaal voor de komende weken en maanden, laat ons eerst maar beginnen bij het begin en dat is aanstaande zondag in de Gentse Blaarmeersen met de Cross Cup Relays. Een wedstrijd per team van 3, maar met wie Shari aan de start zal staan is tot op heden nog niet duidelijk  (niet gemakkelijk hoor….tot 3 tellen). Hoe dan ook worden de scholieren om 13u30 op gang geschoten om eerst wat te slalommen door de Gentse bosjes en daarna mogen ze dat verschrikkelijke strand overwinnen.

Bij deze dan ook aan al wie zondag zijn of haar winterseizoen op gang trekt : Veel succes!

16-10-2012 om 12:08 geschreven door SHALAM


07-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EERSTE KENNISMAKING MET MODDER IN HULSHOUT

We zijn oktober en dat betekent dat Shari het zomerseizoen 2012 definitief de rug heeft toegekeerd. De aanloop naar het winterseizoen, dat over twee weken al begint, is begonnen en aangezien Shari de nodige kilometers in de benen wil hebben zochten we nog naar een wegwedstrijd. We vonden de Neteloop in Hulshout wel geschikt, 100 km rijden voor een wedstrijd van 3,5 km is misschien absurd, maar achteraf bekeken wel de moeite waard. Behoorlijk wat tegenstand, mooie en spectaculaire omloop deels door het plaatselijke bos en een weerzien met de plaatselijke vrienden; “de Haezekes”.
Genoeg omkadering, nu de wedstrijd. Shari, die de dag voordien al een deftige duurloop had afgewerkt en modder op haar weg was tegengekomen, kreeg meteen van plaatselijk kenner Chris te horen dat er in het bos ook wat smurrie lag en tot nader order gaan Shari en modder nog altijd goed samen. Als startnummer kreeg Shari 333 opgespeld, was het een voorteken voor de plaats in de uitlag? Thuisloopster Liesbeth Monsecour (sen) nam meteen het heft in handen met aan haar zijde Dorien De Wyngaert (sen). Shari startte iets voorzichtiger, ze nestelde zich meteen in het spoor van Evelien Dehaes, die de 7 km voor haar rekening nam en samen met Shari de opwarming had gedaan. Nog een kennis, Jenthé Adriaens volgde daar kort achter. Na 300m verdwenen de atleten uit het zicht, het was wachten tot de laatste 500m om ze terug te zien. In het bos was er wel één probleem : een aantal bomen moeten daar gekapt worden en de ijverige houthakker had een container….midden op de passage gezet . De atleten moesten dus door de gracht aan de zijkant, wat een immense opstopping betekende, tot stil staan toe. Een beetje jammer natuurlijk, maar zo is er altijd wel iets te beleven. Shari had daar al de aansluiting met de twee leiders, die er een behoorlijk tempo op na hielden, verloren, maar er kwam nog een lastig stuk. Vals plat in het bos en Shari….zij voelde zich in haar sas zo vertelde ze achteraf .
Monsecour schudde eens terug op de weg, De Wyngaert definitief af en won de wedstrijd in een knappe 13’34”. (oponthoud inbegrepen) De Wyngaert  werd 2e. Shari kon na het oponthoud ook terug het tempo vinden en stelde de 3e plaats veilig (startnummer 333 ) in een tijd van 14’43”. Een tijd waar we niet kunnen op afgaan natuurlijk door het onvoorziene obstakel. Maatje Jenthé eindigde 7e en Evelien pakte knap de zege in de 7 km wedstrijd.
Shari was ferm tevreden na de wedstrijd en eigenlijk op haar ganse weekend. Gisteren een serieuze duurloop uit de benen geschud, vandaag opgewarmd met Evelien (dan ligt het tempo al wat hoger ) en na een sterke wedstrijd nog wat gaan uitlopen met diezelfde “Eef” ook.  En dan uit de douche komen en constateren dat je je broek bent vergeten..... thuis Wat de fun compleet maakte!

     
Evelien Dehaes (die de 7 km won) ging zich eens ontfermen over mij en nam me mee tijdens de opwarming
     
In de eerste honderden meters het tempo van Evelien proberen volgen. Goede keuze want ik was zo meteen mee met de beteren, met een prima resultaat achteraf
 
Redelijk diep geweest op een zwaar parcours, maar oh zoveel voldoening achteraf . Al voelde ik me net een Smurf zo in het blauw

07-10-2012 om 00:00 geschreven door SHALAM


29-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOETBALTORNOOI

Net als vorig jaar werd er een voetbaltornooi georganiseerd voor atletiekploegen. Initiatiefnemer Bert Misplon kreeg andermaal een mooi gezelschap op de been en zowel bij de mannen als bij de vrouwen werd er gestreden op het scherp van de snee.
Shari nam deel met de ploeg “PRObbens-Team” en in de voorronde moesten ze partij geven aan de ploegen van OE Halle en AC Deinze. De eerste wedstrijd werd een ruime zege. Onder impuls van Eline en Nena liepen de groen-zwarten al snel uit, de zege stond al snel vast en uiteindelijk werd het 5-1. Een uurtje later leek Deinze aanvankelijk te sterk want Shari & Co keken al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Nena scoorde de aansluitingstreffer en Shari maakte er met een (naar eigen zeggen) wereldgoal , ze nam de bal in één tijd op de slof, 2-2 van. Net voor affluiten sloeg ze echter ook een blunder van formaat (dat hebben we van anderen horen zeggen) en zo werd nog een tweede zege net gemist. Het werd dus 2-2. Niet erg, PRObbens Team had een beter doelsaldo dan Deinze en mocht naar de finale-poule.
Tegen het 2e team van RCG, hoofdzakelijk bestaande uit atleten uit de Kern Wichelen stond het lang 0-1, maar in de 2e helft zetten Shari en haar maats de scheve situatie recht. 2-1 winst al waren er wel een 10-tal kansen nodig om twee doelpunten te scoren. Zou dat aan die Anderlecht-kousen gelegen hebben
In de laatste wedstrijd stond de ploeg van LAT (Lebbeekse Atletiek Toekomst) aan de overzijde en daar zitten toch wel enkele voetbaltalenten tussen. Shari, Nena, Eline, Anna, Selien, Sofie en Ellen deden hun uiterste best, maar het werd uiteindelijk toch een zware afstraffing. Met 1-9 gingen ze de bood in.
Jammer, al kon iedereen er nog om lachen. Het was voor het amusement als tussendoortje en dat er amusement was….daar mag je zeker van zijn. Shari’s ploeg werd dus 2e, en zeggen dat we deze week ze op training bezig zagen en dachten dat het noppes ging worden.

     
                              Ik in duel met Lore Meuleman van het tweede RCG-Team 
    
                                                           'k Zal ik efkes inwerpen
   
     Het PRObbens Team à la voetbal : Selien, Nena, Anna, Eline, Ikke, Ellen en Sofie


      

29-09-2012 om 20:47 geschreven door SHALAM


25-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OP WEG NAAR DE WINTER
Zoals iedereen wel heeft opgemerkt is er geen uitslag te vinden van de aangekondigde wegwedstrijd in Ternat om de eenvoudige reden dat Shari er uiteindelijk niet van start is gegaan
Een lichte pijn in de dij, eind vorige week, deed ons beslissen dat het beter zou zijn enkele dagen te rusten. Gisteren ging het al weer vlotjes op training, dus zorgen hoeft Shari zich niet te maken. Alhoewel ? Volgend weekend neemt ze met de meidenploeg van het PRObbens-Team deel aan een voetbaltornooi. Benieuwd wat dat gaat geven, maar nu kan het nog, of enkele weken zou dit niet meer aan te raden zijn

Wat brengt het tussen-seizoen nog voor Shari ? Er wordt nog één wegwedstrijd gepland en dat zal waarschijnlijk de Neteloop in Hulshout worden. Of ze daar kiest voor de 3,5 of voor de 7 km zal later uitgemaakt worden. Deze wedstrijd heeft plaats op zondag 7 oktober.
Verder heeft Shari al te kennen gegeven dat ze de komende winter er vooral wil staan in haar lievelingswedstrijden, wat betekent dat we binnenkort dan ook de kalender zullen opstellen.
  
 
De winter komt er aan.... in februari da's nog lang hé) stip ik alvast deze cross in Lokeren aan

25-09-2012 om 20:27 geschreven door SHALAM


16-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINST IN WEGWEDSTRIJD LANDEGEM

De zogenaamde "rustperiode" is achter de rug en zo is Shari deze week begonnen aan de voorbereiding op het komende winterseizoen. Vooral trainen, maar om de kilometers wat op te drijven zal ze ook hier en daar nog een wegwedstrijdje meepikken. Da's altijd leuk en je kan er nog iets mee winnen ook Zo trok ze vanmiddag naar Landegem, eerst voor de 6 km, maar omdat Shari zich nog niet echt top voelde na de vakantie opteerde ze uiteindelijk voor de 3 km. Aangekomen in Landegem bleek de correcte afstand 3,1 km te zijn over een mooie omloop waar men de atleten zelfs 2x per ronde kon zien, maar met een venijnig klimmetje in. Als eerste wedstrijd mikte Shari op een tijd van +/- 4' per km, iets over de 12' uitkomen zou dus perfect zijn.
Veel tegenstand kwam er echter niet opdagen, maar Shari probeerde er van bij het begin toch een stevig tempo op na te houden. De eerste km nam ze zelfs onder de 3'50", beetje gas terug nemen was dus de boodschap. Zo kon de tegenstand op een goeie 30m blijven hangen toen we Shari zagen passeren aan de overkant van de omloop. Na een rechte lijn van pak weg 500m werd het draaien en keren over smalle wegen, niet echt bevorderlijk voor de snelheid, Shari verloor daar ook wel wat tijd. Bij het uitdraaien naar de aankomst, met nog een goeie 300m voor de boeg, liep Shari ruim aan de leiding en keek ze op haar chrono. Meteen ging ze een versnelling hoger want ze wou toch aan de vooropgestelde tijd geraken. Ze leverde nog een mooie inspanning af en met een tijd van 12'35" was ze dan ook tevreden. De tegenstand moest uiteindelijk nog bijna een minuut prijs geven, al mogen we de prestatie van de miniem van ACME zeker niet onderschatten.
Mooie start dus van de voorbereiding, het zit momenteel goed bij Shari, die zelf al te kennen gaf dat ze er dit jaar een lap wil op geven. Welke wedstrijden ze met stip zal noteren laten we nog even in afwachting, maar toen deze week een uitnodiging voor de Internationale Sylvestercross in Soest (NL) in de bus viel wist ze het meteen : "daar ga ik naar toe....en we zien wel waar ik uitkom"

Volgende week vervalt de wedstrijd in Beernem, misschien kiezen we op zaterdag voor Ternat. Wat daarna volgt wordt weldra online gezet

PS : wie een kilootje fijnkost-salami wil mag altijd mailen...Shari heeft er genoeg gewonnen vandaag!

 

16-09-2012 om 00:00 geschreven door SHALAM


03-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPORT KAN MOOI ZIJN....

Zondag 2 september 2012, het Belgisch Kampioenschap voor scholieren heeft plaats te Oordegem en al staat Shari niet aan de start voor de steeple-strijd, toch wou ze gaan supporteren voor haar collega's. Vijanden in de wedstrijd, vriendinnen naast de wedstrijd, laat ons het zo maar noemen. We weten ondertussen hoe klein het steeple-wereldje is bij de "jongeren" en laat ons gelukkig zijn dat, op enkele uitzonderingen na, de huidige opkomende generatie dat begrepen heeft.
Toen Shari vorig jaar op het BK de grootste tegenslag in haar carrière kende, werd ze achteraf overladen met steun door Jitte Cosemans, die zich toen tot kampioene kroonde. Gisteren de omgekeerde wereld, Jitte knalde in de aanvangsfase tegen een van de balken, liep met een gehavende knie naar de 3e plaats en was het aan Shari om haar op te vangen. Topfavoriete Charlotte Symens vroeg zich af waarom Shari niet aan de start stond en vond het jammer, net als Jolien Van Leughenhage. Nu lag het podium zo goed als vast, anders waren ze met vier om het uit te vechten in een onderlinge strijd. Charlotte won uiteindelijk met groots vertoon en liet de 4e chrono ooit bij de scholieren afdrukken , voor Jolien en Jitte. Hemelsoet en Dheedene waren de 4e en 5e van dit BK. Shari keek met gemengde gevoelens naar de uitslag, want (afgaande op de tijden) zat het podium er zeker in. Maar dat zijn vijgen na Pasen natuurlijk, het belangrijkste en misschien wel mooiste moment van de dag kwam achteraf. Charlotte, Jolien en Jitte hadden een verrassing voor Shari in petto....ze vroegen haar gewoon mee op het podium De vier meiden die het steeple-seizoen gedomineerd hebben kregen er zelfs applaus voor en misschien moeten ze wel het uithangbord worden voor "respect hebben voor elkaar". Of hoe mooi sport kan zijn

    

03-09-2012 om 09:59 geschreven door SHALAM


01-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TERUG UIT TURKIJE

Donderdagnacht is Shari veilig en wel terug gekomen van haar vakantie in Turkije. Het zag er nochtans even anders uit, want een tuimelperte in de lobby van het hotel zorgde er voor dat ze op doktersbezoek moest in het ziekenhuis om foto's te laten nemen van een pijnlijke pols. Dat de Turkse medici veel show kunnen verkopen heeft Shari dus ook mogen ervaren, want ze kreeg prompt een half gipsverband om de arm. Na twee dagen was de pijn al zo goed als weg en verdween meteen ook het verband
Voor de rest was het één en al fun in het aquapark, ging Shari met de vrienden (de supporters uit Booischot ) achter de jetski hangen in een opblaasbare zetel en op de laatste avond ging ze kijken naar een Keniaanse show in het theater. Daar er nogal wat stuntwerk aan te pas kwam zat Shari in de tribune al te dromen van "ik kan dat ook". Haar droom kwam uit want na afloop mocht ze met de Kenianen op het podium een en ander uit proberen

Wat de atletiek betreft zal het de komende weken voor Shari rustig zijn. Opbouwen naar komende winter staat nu op het programma. Zo zal ze dus morgen niet aan de start staan van het BK steeple in Oordegem, een beslissing die al lang was genomen omdat de reis nog te veel in de benen zal zitten. Ze zal wel gaan kijken naar haar collega steeple-lopers, het wereldje is al zo klein dus kan elkeen wel wat aanmoedigingen gebruiken. Favoriete Charlotte Symens topt de deelnemers, al denkt Shari dat er wel eens een verrassing uit de lucht zou kunnen vallen.

Zelf zal Shari nog aan het werk te zien zijn op twee wegwedstrijden. Op 16/9 gaat ze van start voor 6km in Landegem (2 ronden van 3km) en een week later zal ze na een jaartje van onderbreking terug aan de 3,5km Bereloop in Beernem deelnemen.

     
Efkes een stuntje uithalen met de Kenianen die kwamen optreden in het hotel en een fotoshoot doen aan de zee

Het zwembad van Sherwood Dreams Resort....by night

01-09-2012 om 14:19 geschreven door SHALAM


15-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRONS OP VLAAMS KAMPIOENSCHAP 2000m STEEPLE
Na een zilveren medaille vorig jaar, heeft Shari er een bronzen aan toegevoegd op het Vlaams Kampioenschap steeple. Ze was ingeschreven met de beste tijd, maar eerlijk is eerlijk; er waren er vandaag twee beter. De temperatuur van om en bij de 30° speelde zeker niet in haar voordeel, in tegendeel, de verkoudheid waar ze mee zat ('t was weer eens een kampioenschap ) en de onregelmatige trainingen, zullen haar wel meer parten hebben gespeeld. 
Soit, met 5 stonden ze dus aan de start en bij de eerste passage aan de waterbak namen Van Leugenhaege, Cosemans en Shari al meteen het heft in handen. Hemelsoet en Carrein wisten daar al dat ze achter de feiten zouden aanhollen en na goed 500m waren de podiumplaatsen al verdeeld. Cosemans en Van Leugenhaege wisselden elkaar af aan de kop, Shari bekeek het vanop de 3e plaats. Tot half wedstrijd bleven de drie besten samen, even verder moest Shari bij een ferme snok van Van Leugenhaege de rol lossen. We kwamen aan de derde passage van de waterbak, even leek het er op dat ze daar wat kon goed maken, maar de twee leiders trokken toch ferm door. Bij het ingaan van de laatste twee ronden moest ook Cosemans lossen vooraan, Van Leugenhaege streefde af op een mooie solowinst. Shari, die geen lucht door de neus binnen kreeg zo zei ze achteraf, kreeg het een 200m zeer moeilijk en uit de achtergrond probeerde Hemelsoet hemel en aarde te verzetten om terug te komen naar de derde podiumplaats. Eens goed in de laatste ronde vond Shari toch nog wat lucht op de Huizingse pinste en sloeg ze de aanval mooi af. Zij stelde haar bronzen plak veilig, Jolien was een verdiende winnaar en "Jitteke" mocht dit keer met het zilver zwaaien.
En in dit toch al zo klein steeple wereldje (hoe zou dat komen ) zagen we bij de medaille uitreiking andermaal hoe mooi sport wel kan zijn. Jolien, Jitte en Shari toonden de buitenwereld nog maar eens wat sportiviteit betekent! (al kan blijkbaar niet iedereen daar mee om) Proficiat dames

En nu.....naar Turkije


Eerste keer waterbak, Jolien als eerste, Jitte en ik gaan volgen en meteen hebben we een gaatje
      
De waterbak nemen ging goed, maar ik kreeg te weinig zuurstof binnen. En daarbij, Jolien en Jitte waren beter vandaag dus geen paniek.

Hamme (Jolien), Alken (Jitte) en RCG (met mezelf), tekenen dit jaar voor het Vlaams podium steeple bij de scholieren dames

Meer foto's van het VK Steeple op https://skydrive.live.com/#cid=A684673CFADF100D&id=A684673CFADF100D%211787

15-08-2012 om 22:34 geschreven door SHALAM


10-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOENSDAG VLAAMS KAMPIOENSCHAP STEEPLE
                               SHARI WOENSDAG MET PODIUMAMBITIE NAAR HUIZINGEN

Dit weekend geen wedstrijd dus voor Shari, maar wel aanstaande woensdag, waar meteen het zwaartepunt van het seizoen ligt. Dé wedstrijd waar ze zo naar uit kijkt en waar ze wil (en kan) scoren. De Vlaamse Kampioenschappen voor scholieren vinden dit jaar plaats in Huizingen, waar O.E. Halle zijn thuisbasis heeft en Shari trekt er heen om in een strijd met 5, uit te maken wie op het fel begeerde podium mag.

U leest het goed, amper met 5, maar het zijn dan ook niet de minste en als we er even de tabellen bij nemen dan weten we meteen ook dat het een spannende strijd zal worden, want de ingeschreven dames zijn elkaar allemaal waard. Charlotte Symens is er niet bij, zij kiest op het V.K. voor de 3000m, zo ligt de titelstrijd meteen open op de 2000m steeple. Shari mag stevig weerwerk verwachten van Lara Hemelsoet (KAAG), Febe Carrein (AZW), Jolien Van Leugenhaege (HAMM) en van uittredend kampioene Jitte Cosemans (ACA). Een favoriet naar voor schuiven is zo goed als onmogelijk, de tijden dit jaar liggen daar voor te dicht bijeen, al staat Shari….met de scherpste tijd op de tabellen, al zegt dit niks natuurlijk. Naar horen zeggen zou Jolien Van Leugenhaege in een supervorm verkeren, ’t zal aan Shari zijn om te zorgen dat ze mee is zeker?

Afspraak dus WOENSDAG 15 AUGUSTUS om 18u40 in HUIZINGEN !



De strijd van vorig jaar...Jitte en ik... een strijd op het scherp van de snee en de wedstrijd was een van de mooiste van het V.K. die dag, die Jitte uiteindelijk won. Maar ik ga mijn vel (opnieuw) duur verkopen dit jaar..

10-08-2012 om 00:00 geschreven door SHALAM


04-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEEN HOOGTE RECORD, WEL EEN VERTE RECORD
                 SHARI SRPINGT NAAR DE VIJF METER GRENS IN HET VERSPRINGEN

Neen, het is geen typfout….Shari heeft vandaag op eigen terrein ook deelgenomen aan het verspringen en een ferm nieuw PR gesprongen. Maar daarover straks meer, laten we beginnen bij het begin.

Shari wou vandaag een aanval doen op haar PR in het hoogspringen en met Jolien Borghijs had ze meteen een stevige concurrente om zich aan op te trekken. Jammer genoeg was het alleen Jolien die voor tegenstand kwam zorgen, zo moest Shari steeds vrij kort na elkaar springen. Niet ideaal dus, maar goed. Met de officials werd andermaal gekeken zodat beide dames op recordhoogte konden uitkomen, de aanvangshoogte was dan ook 1m39. Geen probleem voor Shari en ook 1m44, 1m49 en 1m54 waren geen probleem. Dan op naar de recordhoogte van 1m59, maar het mocht andermaal niet zijn. De derde beurt leek geslaagd, maar het vervelende “haartje” was te dik. Toch was Shari tevreden, ze probeerde voor het eerst haar nieuwe aanloop uit en mits nog wat bijschaven komt dit zeker goed. Maar dat zal dan al voor volgend seizoen zijn.

Daarna stond een 1000m op het programma, met het oog op het VK steeple. Shari zou zo snel mogelijk meegaan met de kop en zien waar ze uitkwam. Het plan lukte vrij aardig, meteen na de start ging ze mee met de atlete van Vlierzele. De strakke wind strooide wel wat roet in het eten, maar toch kon Shari een goede 700m haar wagonnetje aanpikken, aan een behoorlijk hoog tempo. Dan was het vat af, ze liep nog naar 3’19” en werd dus 2e. Opnieuw tevreden dus, het was een goede (doorgedreven) training.

En aangezien Shari nog wat bleef rond hangen op de piste van haar club om te supporteren voor enkele clubgenoten, besloot ze plotseling maar om zich ook in te schrijven voor het verspringen. Waarom ook niet? Ze stond daar met een PR van 4m76, dat evenaren zou mooi zijn…..zei ze zelf . En dan vermelden we de
reeks die Shari zou springen : 4m76, 0, 4m78, 4m80, 4m86 en…5m00  Een ferm PR dus
en een mooie afsluiter van haar meeting. Shari werd hier 2e na Ashley Solomon, net als Borhijs ook al niet
de minste, dus dat staat mooi op de tabellen. 

 
 Geen problemen op 1m54, maar de aanval op mijn PR was weer "net niet". Maar we komen er wel

 
Het was geleden van bij de miniemen dat ik nog eens een 1000m liep. Gewoon als goede training en het ging ook vrij goed. Het kon misschien iets sneller, maar dat eindschot probeer ik wel over een 10-tal dagen

                                 
       Nog eens deelnemen aan het verspringen....slechts één "0" sprong op de 6 en al de rest boven mijn PR. Zouden die tips van Imke dan toch gewerkt hebben

             
        Op weg naar een knap record...5m00 staat nu op de tabellen. (toffe foto hé van mijn pa )

04-08-2012 om 00:00 geschreven door SHALAM


03-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MORGEN VOOR EIGEN VOLK

Morgen, zaterdag 4 augustus, zal Shari andermaal dit seizoen voor eigen volk aantreden op de Mondo-piste te Gentbrugge. En terwijl heel wat atleten op zoek zijn naar records op de Olympische Spelen in Londen, zal ook zij een aanval doen op een record. Morgen wil ze immers (eindelijk) haar PR hoogspringen breken. Het record staat al van april op 1m58, maar we weten dat er meer in zit want Shari miste al nipt op 1,2 en 3 cm hoger.
Vanavond gaat ze nog een laatste keer de nieuwe aanloop oefenen bij (ook al nieuwe) trainer Rik, ze voelt dat het er in zit dus waarom niet op eigen terrein. Nu nog hopen dat er weer niet in de regen moet worden gesprongen, dat zou al een grote stap voorwaarts zijn
Duimen dus omstreeks 12u00 want dan begint Shari aan de competitie.
Tegen 15u15 gaat ze zich dan opmaken om nog een een 1000m te lopen, dit nummer moet dan zo wat gelden als laatste test voor het Vlaams Kampioenschap steeple, welk er op 15 augustus aankomt. Over dit laatste volgt volgende week een ander bericht met meer info....
 
 Morgen nog eens in de "High Jump"-competite aantreden voor eigen volk. Hopelijk onder minder dreigende wolken

03-08-2012 om 16:57 geschreven door SHALAM


24-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEEN WEDSTRIJD IN OUDENAARDE
Zoals eerder aangekondigd, zou Shari deze avond van start gaan op de meeting in Oudenaarde, maar dit gaat niet door!
De eerst volgenden meeting waar ze aan de start zal komen zal de eigen clubmeeting zijn in Gentbrugge op zaterdag 4 augustus.
Welke deelname het wordt is nog niet bepaald, maar waarschijnlijk kiest ze voor de dubbel - hoogspringen en 1000m.

24-07-2012 om 07:48 geschreven door SHALAM


14-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TERUG UIT KROATIE
Sinds vrijdagnamiddag is Shari terug thuis van haar Kazou-kamp in Kroatië. De 20° verschil deden haar wel even bibberen, maar 's avonds ging ze toch al een training afwerken met het PRObbens-Team. Een verbrande rug en wat blauwe plekken is de enige schade die Shari heeft opgelopen, wat nog best meevalt als we zo eens de foto's bekijken van haar avonturen
De Flanders Cup In Gent loopt Shari sowieso niet, we laten nog weten wat de volgende wedstrijd wordt
Enkele foto's uit Kroatië : 

    
    Klaarmaken om te gaan duiken in zee! Op een kleine 10m diepte prachtige dingen gezien en tussen de vissen gezwommen
   
    Hier krijg je een kick van : parasailen achter een speedboot. Ik hang de meest linkse te bengelen (met witte broek)
   
    Wie kan mij vinden op deze "bodypaint" foto

14-07-2012 om 15:59 geschreven door SHALAM


10-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT KROATIE

Momenteel verblijft Shari dus in Istrië – Kroatië en we kunnen melden dat een schitterende vakantie mee maakt! Ten eerste is er het prachtige weer met temperaturen van boven de 30° (da’s wat anders dan hier hé) met uitschieters tot 39°, ten tweede zijn er de activiteiten waar ze aan deelneemt. Zo kon ze vorig weekend een initiatie duiken doen en na eerst wat theorie ging ze de dieperik in om tussen de vissen te zwemmen. Het parasailen werd afgelast wegens te weinig wind maar met een speedboot op het water kan je blijkbaar ook leuke dingen doen, zo kregen we pas te horen.

Uitkijken dus hoe (bruin?) Shari vrijdagnamiddag terug thuis zal komen.

Op atletiekvlak zullen we alles eens opnieuw bekijken als Shari terug is, want als ze alles op het Vlaams Kampioenschap van 15 augustus wilt zetten, dan zal de Flanders Cup in Gent zo goed als zeker geschrapt worden, zo dat er wat meer recuperatie is na het vakantiekamp.

En bij deze vermelden we ook nog dat enkele van de vrienden en vriendinnen uit Malta, vorige week op bezoek waren bij Shari. De barbecue werd aangestoken en er werd een klein feestje gebouwd. (daar zijn die Limburgers goed in hé)

    
              Een barbecue kan best heet zijn....maar de oplossing was snel gevonden
 
    

10-07-2012 om 21:47 geschreven door SHALAM




NEXT:INTERNATIONALE SYLVESTERCROSS SOEST (NL) OP 31/12/2012
Foto

PROGRAMMA
WINTER-2012-2013

31/12: Soest (Nl - Internationale Sylvestercross)
27/01: Hannuit (CC)
02/02: Lebbeke (PK)
10/02: Lokeren
24/02: Dour (CC)
10/03: Oostende (BK)
Andere wedstrijden worden toegevoegd, maar worden week per week bekeken.


Foto

Foto

Foto


U bent bezoeker

Foto

Foto

MIJN SPORTARTS - KRIS PEETERS
Foto

Foto

Foto

FOTOALBUMS
  • Winterseizoen 2011-2012
  • Zomerseizoen 2011 Piste
  • Zomerseizoen 2011 Weg
  • Winterseizoen 2006-2007
  • Zomerseizoen 2008
  • Zomerseizoen 2007
  • Winterseizoen 2008-2009
  • Winterseizoen 2007-2008
  • WK VELDLOPEN ISF MALTA 2012
  • Zomerseizoen 2012 Piste

    Mijn Gastenboek
  • Barbour Tweed Gamefair Jacket Olive
  • Barbour Ariel Polarquilt Jacket Charcoal
  • goede morgen bloggertje
  • Groetjes uit wetteren,
  • goede nacht

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek. ANONIEME REACTIES WORDEN ONHERROEPELIJK VERWIJDERD!!!


    LINKS NAAR ANDERE ATLETEN
  • NATHALIE DE VOS
  • KEVIN & JONATHAN BORLEE
  • ELINE BERINGS
  • TIA HELLEBAUT
  • VEERLE DEJAEGHERE
  • OLIVIA BORLEE
  • SVETLANA BOLCHAKOVA
  • LINSKE PEETERS
  • KATRIJN VANDE RIVIERE
  • EVELIEN DEHAES

  • IMANA TRUYERS
  • CAMILLA DE BLEECKER
  • JEROEN D'HOEDT
  • HANNELORE DESMET
  • LUNA DE PLU
  • NATHALIE TIJTGAT

    ANDERE ATLETIEK-LINKS
  • MIJN CLUB: RC GENT
  • JEUGSITE RC GENT
  • LOTTO CROSS CUP
  • Startpagina met alles over Atletiek
  • ING Running Tour
  • ASICS
  • V.A.L. (Vlaamse Atletiek Vereniging)

  • LOLO JONES
  • CAROLINA KLUFT
  • IAAF (Internationale Atletiek Federatie)
  • JESSICA ENNIS
  • BLANKA VLASIC
  • USAIN BOLT
  • EAA (Europese Atletiek Federatie)
  • Diamond League 2012
  • Olympische Spelen Londen 2012
  • Memorial Van Damme 2012

    ANDERE LINKS

  • Airshows by Fabke
  • Snonkel Awbeir

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    PERSOONLIJKE
    RECORDS - CADETTEN

    HOOG: 1m50
    300mH: 51"31
    1500m: 5'06"46
    100m: 14"80
    400m: 1'06"62
    800m: 2'28"95
    1500 ST: 5'29"97
    VER: 4m66

    PERSOONLIJKE
    RECORDS - MINIEMEN

    80m ---------12"47
    60mH--------11"25
    VER----------3m97
    HOOG-------1m37
    DISCUS----17m00
    KOGEL------8m53
    150m---------23"72
    300m---------49"94
    1000m------3'24"58
    150mH------25"77

    PERSOONLIJKE
    RECORDS - PUPILLEN

    60m ---------10"04
    VER---------3m30
    HOOG------1m15
    DISCUS---12m55
    KOGEL-----6m41
    HOCKEY--22m06
    1000m-----3'50"00

    Een mailtje naar Shari?

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Inhoud blog
  • HET IS GEDAAN....GE MOOGT NAAR.....
  • TEVREDEN NA KERSTCORRIDA IN TIELT
  • 2012 LOOPT TEN EINDE
  • NA STEKENE....WAT NU ?
  • ATLETENHULDIGING 2012
  • VOL TWIJFELS NA WEDSTRIJD TE OUDENAARDE
  • MORGEN IN OUDENAARDE
  • SHARI GAAT NIET VAN START IN ROESELARE
  • CROSS KORTENBERG : 5e
  • TOTALE OFF-DAY IN MOL

    Laatste commentaren

    Blog als favoriet !

    Alle foto's op deze site zijn eigendom van de webmaster;
    (tenzij anders vermeld)
    Respecteer dus andermans werk; dus
    voor info / gebruik (ook gedeeltelijk!) er van contacteer
     hem op onderstaand adres: 
    jorgen.lammens@telenet.be
    Zoeken in blog



    Zoeken met Google



    Archief per maand
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs