Over mijzelf
Ik ben Lammens Shari
Ik ben een vrouw en woon in Merelbeke (België) en mijn beroep is studente.
Ik ben geboren op 13/11/1996 en ben nu dus 22 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Atletiek .
VOORKEUR: Veldlopen (maar ook de langere afstand in de zomer) VOORBEELD:VEERLE DEJAEGHERE * IK HOU VAN: modder!
PROVINCIAAL KAMPIOEN STEEPLE 2012
PROVINCIAAL KAMPIOEN STEEPLE 2011
Foto
Foto
http://probbensteam.weebly.com
Foto
Boven en onder....het PRObbens Team: ik met Selien De Schrijder en Nena Leunis
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Winnaar Running Tour Knokke
3,5 Km 2008
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
SHARI LAMMENS * ATLETIEK - VELDLOPEN


28-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET IS GEDAAN....GE MOOGT NAAR.....

........DE NIEUWE SITE VAN SHARI SURFEN :


28-12-2012 om 23:28 geschreven door SHALAM


27-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEVREDEN NA KERSTCORRIDA IN TIELT

Wat ooit een kleine wegwedstrijd was op 2e Kerstdag, is in Tielt (in organisatie van AVMO) uitgegroeid tot een ware trekpleister.Niet moeilijk als je ziet met welke geldprijzen de organisatoren over de brug komen, maar ze hebben gelijk, zo lok je tenminste wat kwaliteit. En er was veel kwaliteit op deze 26e december. Trekpleister was uiteraard Nathalie De Vos, die met de feestdagen in België vertoeft. Nathalie is (eindelijk) al enkele maanden verlost van alle leed en timmert volop aan de wederopbouw in haar juidige woonplaats in Colorado Springs (USA). En dat het goed gaat met haar zou snel duidelijk worden in deze wedstrijd over goed 5 km (5,2 op precies te zijn) Naast "Vosken" o.a. Charline Vanneste (AVR) aan de start, een gevestigde, winnende, waarde in het stratencircuit, Ria Thienpondt (AVMO), Ophelia Helin en Veronique Coene. Namen die voor de volgers van de wegwedstrijden zeker niet onbekend zijn. Neem daarbij nog een Elke Bruwier (AVMO), Evelin Van Havere (HAMM), Jolien Van Leughenhaege (HAMM) en enkele ander "crossers" en we wisten meteen dat het een vrij harde wedstrijd zou worden. Shari kon ook rekenen op wat mentale steun van clubmaatje Eline Daelemans, voor beide dames stond deze wedstrijd als training op het programma, maar toch hadden ze na de opwarming behoorlijk wat stress. (vooral Eline toch) Om 17u45 werden de 247 atleten op gang geschoten, over drie ronden door het centrum van Tielt, geen meter vlak dus en behoorlijk spectaculair met het bochtenwerk op de natte kasseistenen. De Vos werkte zich meteen los uit het gedrum en na ongeveer 500m zagen we haar passeren met een kopgroep van vijf. Kort daarachter nog eens een groepje van een 7 à 8 atleten, nog eens op enkele meters gevolgd door een nieuw groepje van een tiental atleten en in dat derde groepje had Shari post gevat. Het ging tot dan toe bergaf, een beetje later mocht de meute een eerste keer omhoog lopen in het centrum en dat de groepjes gingen splitsen wisten we dus op voorhand. Na één ronde hadden we dan oko twee leiders met De Vos en Vanneste, daarachter lag het veld uiteen met hier en daar een groepje van maximum vijf atleten samen. Van Havere hield ook knap stand op laats 5, Daelmans had zich wat vergaloppeerd en zakte ietsje weg, Van Leughenhaege passeerde ons op 14 en Shari, die volgde kort daarachter in een klein groepje tussen de 17e en 22e plaats. Mooi dus en als ze dat kon vasthouden waren we al heel tevreden. Maar het ging beter en beter, Shari schoof op en ondernam een poging om naar de top
15 te lopen. Maar als je natuurlijk zo'n gaatje niet in één keer dicht krijgt dan krijg je meestal de terugslag. Zo ook bij Shari, op het einde van de 2e ronde moest ze dus even het goede tempo terugvinden. Zo kwamen er wat atleten terug uit de achtergrond, maar met nog een 750m te gaan zat ze terug in het ritme en ondernam ze een poging om terug in de top 20 te komen, ze liep toen 22e. Vooraan hadden de twee leiders hun voorsprong uitgediept tot om en bij de halve minuut, tja als "Vosken" op kop sleurt....ze kan het nog altijd.
Op de laatste helling versnelde Vanneste echter en paste Nathalie. Na een mooi duel won Charline Vanneste dus de wedstrijd in een knappe 18'28". Na De Vos was Evelin Van Havere een goeie 5e, Shari's clubgenote Eline Daelmans kon knap standhouden (in haar eerste wedstrijd sinds lang) op de 10e plaats. Van Leughenhaege kwam als 15e binnen en hoe zat het met Shari ondertussen? Ze was op de hielen van de 20e gekomen op 300m van de streep, maar tegen de versnelling van Devoldere op de laatste helling kon ze niet meer op. 21e dus en dik tevreden want stiekem had Shari gehoopt om in de top 20 te eindigen. In deze heropbouw hadden we een tijd van 22'30" à 23'00 voorzien, wat redelijk was op zo'n omloop. Het werd 22'33", beter mikken kan dus niet. Goed gevoel dus en de rug hield ook behoorlijk stand, jammer van het kleine dipje iets over halfweg. Maar als je achteraf van omstaanders te horen krijgt dat er merkelijk beterschap inzit, dan doet dit enorm deugd. Op een goeie twee weken vooruitgang maken is een goed begin, nu nog hopen dat
ze na het onderzoek van de rug eind deze week groen licht krijgt om er in 2013 terug met volle vermogen tegen aan te gaan.
 
                              

27-12-2012 om 16:33 geschreven door SHALAM


21-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2012 LOOPT TEN EINDE

Dat 2012 een jaar van ups and downs was voor Shari is een feit, al had ze jammer genoeg de downs niet altijd zelf in de hand. Zo waren er de blessures die haar parten speelden en die zouden voor een groot deel te wijten zijn aan het trainen op de nieuw Mondo-piste op de club. Het gegeven dat veel atleten, die op dergelijke pistes trainen, eveneens blessures oplopen is alleen maar een spijtige bevestiging. Dat er ook nog andere (trainings)aspecten waren die er voor gezorgd hebben dat 2012 niet altijd was wat het zou moeten zijn is ondertussen ook achterhaald, sinds vorige week is Shari aan een andere aanpak begonnen en hopelijk levert dit in de toekomst iets op. We zien wel.
Natuurlijk was niet alles negatief in 2012, er waren ook een pak positieve dingen die Shari zullen bijblijven. Om te beginnen was er de fantastische internationale ervaring op het WK veldlopen voor scholen in Malta, al hadden er daar beter geen Chinezen aan de start gestaan . In eigen land kon Shari door haar knieblessure de winter niet goed afsluiten, maar het zomerseizoen opende ze sterk met een onverwachte, maar dik verdiende zilveren plak op het PK hoogspringen met een recordwip van 1m58. Met de knappe winst op de steeple in Booischot, na één van haar beste wedstrijden ooit, de nieuwe Provinciale titel op dit zelfde nummer en de bronzen medaille op het Vlaams Kampioenschap, bevestigde ze dat ze wel degelijk aanleg heeft voor het steeple-lopen. De regelmaat in het hoogspringen en de grote vooruitgang in het verspringen (5m00) waren de mooie resultaten in de kampnummers. Dat het in mei op de interclub met de dames, op het allerhoogste niveau iets minder ging in het hoogspringen leek aanvankelijk een kleine domper maar zoals reeds gezegd, de reeks die ze daarna neerzette moet vertrouwen geven naar volgend jaar toe. Met de scholieren van RCG won Shari ook nog de Beker van Vlaanderen en op de weg mocht ze ook al niet klagen met winst in Landegem en telkens een 3e plaats in Eeklo en Hulshout.
De laatste dagen van 2012 zal Shari vooral vullen met trainen en om de kilometers wat op te drijven zal ze op 2e Kerst ook van start gaan in de Kerstcorrida van Tielt (5 km). Shari nam er bij de “jongeren” ooit nog deel en het is daar altijd een gezellige (Kerst)sfeer in het centrum van Tielt. De wedstrijd wint ook elk jaar aan populariteit, naast enkele vriendinnen van de Yellow Armada uit Hamme (Van Leugenhaege, Van Havere), zal Shari aan de startlijn ook het gezelschap krijgen van niemand minder dan Nathalie De Vos. En het zou ons niet verwonderen dat er nog enkele toppers naar Tielt afzakken.
Op Oudejaarsdag staat dan de laatste cross van het jaar op de kalender. Shari neemt dan deel aan de “Internationale Sylvestercross” te Soest in Nederland. Op één van de moeilijkste omlopen die er zijn het opnemen tegen de Nederlandse en Belgische top….gelukkig is dit voor Shari nog een deel van de “wederopbouw” en is het niet van moeten  
Een goed volger heeft dus al gemerkt dat Shari zondag niet van start zal gaan in de Cross Cup te Brussel, ze gaat er wel kijken naar wat haar leeftijdsgenoten vermogen tegen de Nederlandse topper Marshalmi en een sterke Britse selectie.

En om af te sluiten nog dit nieuwtje : als alles goed gaat zal Shari binnenkort te volgen zijn via een andere link, maar daarover later meer

PROGRAMMA :

26/12/2012: Tielt Kerstcorrida 5 km : 17u45  (LINK)
31/12/2012: Soest Sylvestercross : 10u35 (LINK)

PRETTIGE FEESTDAGEN

21-12-2012 om 09:47 geschreven door SHALAM


09-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NA STEKENE....WAT NU ?

Zoals aangekondigd zou Shari vandaag starten in Stekene als test voor haar rug. Op de vlakke omloop, ook lag die er toch redelijk lastig bij door de vele glibberige bochten kwam echter een, zo mogelijk, nog groter probleem de kop opsteken, een probleem dat we gelukkig al een tijdje in het oog hadden. Positieve noot aan de wedstrijd was achteraf dat Shari géén last had van de rug, de andere kant van de medaille was dan dat er wel duidelijk een uithoudingsprobleem is, iets wat we al lang in de mot hadden. Dit is dus het volgende probleem die we gaan aanpakken, na de wedstrijd werd de knoop doorgehakt om het over een andere trainingsboeg te gooien. Maar daarover later meer, nu de wedstrijd, waar we heel kort kunnen over zijn.
Amper 6 ( ) scholieren vonden de weg naar Stekene, maar daar zullen de examens wel voor iets tussen zitten. Met de bij het plaatselijke Volharding aangesloten Lisa Van Lent aan de start was de winnares zo goed als op voorhand gekend, zonder af te doen van de kwaliteiten van de andere meisjes lag de 2e plaats, of op zijn minst het podium, open voor Shari.
Na de eerste kleine ronde leek het scenario al af, Lisa en Shari namen de koppositie, de andere meisjes probeerden aan te klampen. Na ongeveer 800m was het echter over voor Shari want bij het ingaan van de grote ronde, versnelde Van Lent een beetje. Shari kon geen versnelling hoger schakelen en moest ook nog twee andere meisjes laten voorgaan. We hoorden links en rechts commentaren opduiken van mensen aan de kant, "dat het niet zo goed gaat met Shari". Wij weten (gelukkig) waar het aan ligt, zoals hoger gezegd gooien we het vanaf morgen over een andere boeg, kwaad zal het allesinds niet doen.
Het werd uiteindelijk een 4e plaats voor Shari, niet goed dus maar toch ook iets positiefs want zoals de chiropractor deze week al aanhaalde; die rug komt (en is dus) in orde

Nu wordt het dus trainen tot het einde van het jaar. Op 26 december zal Shari terug een wedstrijd lopen, waar en met wie houden we nog even voor ons

 
                                                  Het is niet van niet willen...
                         
Het positieve aan mijn wedstrijd is dat mijn rug het prima heeft gehouden. Nu kan (en moet) ik verder werken.
 
PS: @ Jolien Van Leughenhaege : Nogmaals een dikke merci voor het super mooie verjaardagscadeau
   

09-12-2012 om 21:04 geschreven door SHALAM


06-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ATLETENHULDIGING 2012
Afgelopen zaterdag, 1 december, werd Shari verwacht op de jaarlijkse atletenhuldiging van haar club RCG. Ze voldeed aan de voorwaarden om laureaat te zijn in het zomercriterium, maakte deel uit van de winnende scholierenploeg in de Beker van Vlaanderen, trad aan met het damesteam in de hoogte afdeling en ze werd Provinciaal Kampioen steeple. Allemaal mooi, maar toen Shari ook haar naam op het scherm zag verschijnen als laureaat bij de TOP 5 atleten begon ze wel helemaal te glunderen. Met haar zeer regelmatig seizoen in het hoogspringen én haar grote opmars in het verspringen pakte ze genoeg punten om tot dit kransje van atleten te behoren in de "springnummers". En dan zeggen dat er mensen zijn die gaan vertellen dat Shari alleen maar kan lopen Samen met de TOP 5 lopers, deelden de "springers" en werpers het podium en naast o.a. Jolien Boumkwo (10e op WK jun kogel), Imke Vervaet (5e op WK jun 200m) en Nationaal kampioen cross Abdi Bashir stond Shari te blinken (ge zou voor minder)
 
                         De collectie TOP 5 atleten 2012 van RC Gent
 
Samen met de 5e van het WK juniores 200m, Imke Vervaet. Altijd veel fun met die meid

06-12-2012 om 14:26 geschreven door SHALAM


02-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOL TWIJFELS NA WEDSTRIJD TE OUDENAARDE

De Memorial Valentien De Smet in Oudenaarde; sinds enkele jaren één van de geliefkoosde wedstrijden van Shari want ze rijgde er de ereplaatsen aan elkaar, leek vandaag opnieuw op een succes uit te draaien. Tenminste, tot op het einde van de eerste ronde toch Dan moest Shari afhaken bij de koplopers en bij het passeren riep ze "mijne rug".....we wisten genoeg .

Geen vuiltje aan de lucht voor de start, al weten we wel dat Shari de laatste tijd wat sukkelt met de rug. Dit wordt medisch opgevolgd en is niet van kwade aard en lopen mag ze zeker blijven doen. Deze week op training ging het trouwens prima, so what Het deelnemersveld (amper 15 atleten) zag er ook aantrekkelijk uit met naast Lisa Rooms ook een herboren Ellen Beddeleem aan de start en leuk was ook dat Deville (ACP) (winnares in Kortenberg) naar Oudenaarde was afgezakt en van de andere kant uit Vlaanderen had Ella Vanpoucke (FLAC) de weg gevonden naar de startlijn in Oudenaarde. Neem daarbij de plaatselijke Eeckhout en we konden ons opmaken voor een mooie cross-namiddag op een gewijzigde omloop die er vooral kort na de start behoorlijk spectaculair is op geworden.
De wedstrijd dan : kort na de start een versmalling en bergop, dan direct naar beneden duiken en 90° draaien... en dan maar vrezen voor Shari in het naar beneden lopen. No way, we pikten het peloton op kort na de bocht en Shari liep lekker in 2e stelling
Lisa Rooms ging er meteen sterk tegenaan, Shari probeerde aan te kampen. Achteraf zou ze melden dat ze nog nooit zo soepel liep en makkelijk kon volgen. Na pakweg 500m kwam de eerste passage over de dubbele heuvels, Lisa pakte daar toch een 20m op Shari, zij nestelde zich mooi op kop van de achtervolgende groep met Deville, Beddeleem, Bruylandt en Vanpoucke. En daar moet het mis zijn gelopen.... bij de eerste afdaling voelde ze een pijnscheut in de rug, maar zoals een goed atleet moet doen, ze beet door. Zelf waren we niet op de hoogte van de problemen want ja....als je ziet dat Shari op het einde van de eerste ronde zich nog steeds moeit in de debatten bij de achtervolgers dan denk je dat het goed zit. Maar goed in de tweede ronde was het over met de euforie. Shari loste in het groepje en met terug de heuvels in zicht zag het er niet goed uit. Ze durfde gewoon geen kracht meer zetten en afremmen in de afdaling was er al helemaal niet meer bij. Zo hing ze meteen op plaats 10. Er liepen haar nog meisjes voorbij die, met alle respect, normaal ver achter haar eindigen, maar Shari wou niks meer forceren. Gewoon op eigen tempo de wedstrijd uitlopen was nog het enige doel. Het werd uiteindelijk een 12e plaats, diep telleurgesteld verliet ze dan ook de Oudenaardse omloop. "Verdoeme hé..... zo goeie benen heb ik nog nooit gehad.... ik moest hier het podium halen". Jammer, maar het zal voor een andere keer zijn.
Lisa Rooms won uiteindelijk makkelijk de wedstrijd voor Ella Vanpoucke, eerstejaars Ilana Eeckhout was een goeie 3e. Proficiat dames En dat deze meiden achteraf nog inzaten met Shari kunnen we alleen maar appreciëren.
Om uit te wijzen of Shari nu het meest last heeft (en meeste schokken opvangt) bij afdalingen, zal ze volgende week in Stekene starten. Daar is het een vlakke omloop en zou er dus verschil moeten zijn. Bij deze laten we dus ook weten dat ze de wedstrijd in Brussel zal laten vallen.


                     
                                          Met sprekend gemak 
       
                               Op de tanden bijten naast Ellen, Ilana en Ella
                        
                           Dan maar op eigen tempo de wedstrijd uitlopen

02-12-2012 om 20:25 geschreven door SHALAM


01-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MORGEN IN OUDENAARDE
Morgen zal Shari aan de start komen van de "Memorial Valentien De Smet" in Oudenaarde. Op een licht gewijzigde en vermoedelijk ook iets zwaardere omloop dan andere jaren, krijgt ze 2810m voor de voeten geschoven. Dit betekent 1x de middenronde en 1x de lange ronde met net als in de voorgaande jaren 2x de passage over de heuvels.
De laatste drie jaren verging het Shari er steeds prima, vooral aan de spannende wedstrijd van twee seizoenen terug denkt ze nog vaak terug. Het parcours zal er wel niet zó drassig bijliggen als toen (zie DEZE LINK) maar de tegenstand zal er wel nagenoeg dezelfde zijn. Devriendt zal er helaas niet bij zijn wegens blessure, de rest verwacht Shari wel naast haar aan de startlijn. Wij tippen vooral op thuisloopster Ilana Eeckhout, zij verrasste toen ook al als eerstejaars, Shari weet dus wie ze in het oog zal houden. Provinciaal kampioene Lisa Rooms topt alvast het deelnemersveld, als nu ook nog Vandepoele en Co afzakken naar het Burg. Thienpontstadion kan het opnieuw een leuke wedstrijd worden.

Start om 14u10

01-12-2012 om 16:45 geschreven door SHALAM


22-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SHARI GAAT NIET VAN START IN ROESELARE

Shari zal zondag in Roeselare haar kansen niet verdedigen in de Cross Cup wedstrijd wegens een zware verkoudheid, , welke ze waarschijnlijk opgelopen heeft tijdens haar stage bij de kleuterkes
Jammer, want de forme ging in stijgende lijn want na de knappe wedstrijd van afgelopen zondag in Kortenberg, deelde Shari gisteren op de Vlaamse Kampioenschappen SVS ook lang de lakens uit door deel uit te maken van de kopgroep. Op de snelle omloop in St.Niklaas moest ze uiteindelijk toch passen op een versnelling van Hemelsoet (KAAG) en werd ze uiteindelijk 4e. (nog maar eens )

Een paar dagen rust zullen dus hopelijk goed doen, hopelijk zet de verkoudheid zich niet door zodat Shari in het weekend terug kan aanknopen met de trainingen. Volgende week wil ze immers terug paraat zijn in Oudenaarde.

Aan allen die niet ziek zijn en de spikes wel aantrekken dit weekend : Succes

22-11-2012 om 16:29 geschreven door SHALAM


18-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CROSS KORTENBERG : 5e
                       STERKE WEDSTRIJD IN OUDERWETSE CROSS TE KORTENBERG

Om eens voor afwisseling te zorgen, trok Shari deze namiddag naar Kortenberg om er deel te nemen aan de "Memorial Jef Bogaerts". Ze liep er nog nooit, dus waren we eens gaan opzoeken wat voor een omloop het daar was en we vonden foto's terug met veel modder. Links en rechts vernam Shari ook dat de omloop vrij lastig is in de Kortenbergse bossen en met de regen van de afgelopen dagen in het achterhoofd, vertrok Shari deze middag dus met de glimlach richting Kortenberg. Ze voelde zich prima!
En dan maar op verkenning trekken op de omloop. "Wat is me dat hier ?" Shari schaterde het bijna uit want op de startstrook na en één afdaling van een 100m was er nergens een strook zonder modder te bespeuren. Neem daar bij een gracht, wat slalommen tussen de bomen, stroken onder water, een kleine klim én....een enorme klim. We wisten direct waarom er amper 15 atleten aan de start stonden, maar dit zijn in ons ogen wel de durvers. Hier is het nog echt cross (in tegenstelling tot de soms halve pistewedstrijden de dag van vandaag) en het mag duidelijk zijn dat hoe je het draait of keert, hier de échte crossers aan hun trekken komen.
Genoeg voorbeschouwing, de regen die we onderweg hadden reikte niet tot in Vlaams Brabant en zo konden de atleten tenminste droog de start nemen. Shari vreesde voor een verschroeiende start op het verharde deel, maar het viel mee. Ze zette zich meteen zelf op kop van de groep en dook als eerste het bos in. Hield het tempo strak om vlot de eerste maal de gracht te nemen en dan was het even het toerental laten zakken, want er kwamen nog bijna 2900 loodzware meters aan. Na de kleine ronde volgden een midden- en een lange ronde, vooral van die laatste hadden de atleten schrik. Deville (ACP) en Augustijns (DCLA) leken ons de favorieten, Shari bleef mooi aan hun zijde op de eerste rij lopen. Zelf deden we ook onze meters in het bos, mits wat inspanning konden we de "crossers" immers redelijk wat zien. Ook op de kleine klim, we zaten dan in de middenronde, nam Shari het commando, Deville en Augustijs bleven bij haar samen met nog een vijftal andere atletes. De kopgroep van acht bleef samen, Shari liet het tempo wat zakken en probeerde de tegenstand de kop op te dringen. Niemand wou echter overnemen, dus bleef het scenario bij de bel voor de laatste ronde hetzelfde. Shari had duidelijk overschot na de kleine helling, ze waren met zijn achten op weg naar dé klim van de dag. Niet alleen lang en hoog, maar ook moeilijk beloopbaar door de modder. Achteraf zou blijken dat Shari daar misschien eens aan de boom had moeten schudden, maar ze deed het niet. Al kwam ze bijna ten val op een glad stuk, ze draaide boven als eerste, op 400m van de streep. En dan kwam er iets wat Shari (nog) niet onder de knie heeft en eigenlijk ook niet goed durft. Een gevaarlijke en snelle afdaling. Deville gooide zich als een steen naar beneden en nam meteen tien meter. Augustijns en nog twee dames probeerden te volgen, Shari moest het gat laten vallen. De afdaling (ongeveer 100m) leek voor Shari een eeuwigheid te duren, Deville was ribbedebie toen ze beneden waren. Met marges van telkens ongeveer 10m passeerden de dames ons op 100m van de aankomst, Shari die als 5e liep pakte nog wat meters terug door gezwind de gracht te nemen, maar het duo op plaats drie en vier zag het gevaar komen. Ik denk zelfs dat ze behoorlijk aan het vloeken was, maar aandringen had geen zin meer. Deville pakte een verdiende overwinning, Shari bleef 5e en was na de aankomst niet telleurgesteld. "Ik voel me prima, had overschot maar ik durf dat nu eenmaal niet....verdoeme, ik laat hier waarschijnlijk een zege ontsnappen". (vandaar....had ze maar geprobeerd op de beklimming- maar achteraf is het allemaal gemakkelijk natuurlijk) Jammer, maar zo blij hebben we Shari nog niet gezien na een wedstrijd de laatste tijd. "Dit was nog eens echte cross en de zwaarste omloop die ik al ooit tegen kwam". (op Soest na misschien) "Volgend jaar kom ik hier terug"
Zo is de totale off-day van Mol meteen vergeten, een rotdag afwisselen met een superdag....het overkomt iedereen wel eens zeker

 
     Op de snelle startstrook zelf op kop lopen .... beetje zekerheid inbouwen noemen ze dat
 
                                                  Eerste maal door de gracht
                              
             Net voor de aankomst....dedju.....maar toch tevreden met m'n wedstrijd

18-11-2012 om 00:00 geschreven door SHALAM


04-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOTALE OFF-DAY IN MOL
We hoeven er geen doekjes om te winden, als het niet gaat dan gaat het niet en zo kwam Shari met een totale off-day aan de aankomst in Mol.
32 Scholieren tekenden present aan de startlijn voor de Grote Prijs van Vlaanderen in de Cross Cup, waaronder de Belgische cross-selectie, nog een vijftiental toppers en zoals verwacht, het Nederlandse talent Nisrine Masrhalmi. Stonden er niet tussen (in dit zo goed als een BK), Renee Eykens en enkelen die nochtans regelmatig laten horen dat ze bij de top horen. Jammer, vooral in het geval Eykens dan want we keken al een beetje uit naar het duel met Masrhalmi. Het was dus aan de rest om haar het vuur aan de schenen te leggen in deze wedstrijd over 2600m, niet echt veel, maar loodzwaar. De regen van de afgelopen dagen had er immers voor gezorgd dat het strand aan het Zilvermeer er loodzwaar bij lag en dat moest 3x overwonnen worden. De stroken in het bos waren goed beloopbaar en na de start zetten Nisrine zich daar dan ook meteen aan de leiding om het tempo de hoogte in te jagen. Het peloton splitte meteen in twee stukken, een vijftiental volgden haar en Shari zat ook op de goede trein. Tot het einde van de eerste ronde ging het behoorlijk goed, maar bij het opdraaien van het strand was de hoop om nu toch eens een goede wedstrijd in Mol te hebben al voorbij. Shari moest de rol lossen vooraan, de enigen die echt konden volgen met Nisrine waren Scheldeman (ADD), Michielsen (ACHL) en Lore Van Cauteren, de kersverse ploegmakker van Shari. Wat opviel....allemaal eerstejaars scholieren die als enigen het tempo van de Nederlandse aankonden. Shari had al snel begrepen dat het weer niks zou worden in het Molse zand, al hield ze in dit sterke gezelschap wel een ronde stand op de 16e pl. De laatste ronde was er echter te veel aan. Je kan zo van die dagen hebben dat het voor geen meter draait en vandaag was er zo eentje. "Mijn benen voelden super zwaar, het ging voor geen meter" vertelde ze achteraf. Naar het einde toe liepen haar zelfs meisjes voorbij die anders ver achter haar eindigen, dus het moet erg geweest zijn. Soit het is nu zo, een 22e plaats was uiteindelijk het verdict. Vooraan had Nisrine zich van de Belgische meisjes kunnen ontdoen, maar in de laatste rechte lijn kwam Scheldeman nog tot op haar hielen terug. In de spurt trok de Nederlandse toch aan het langste eind, Lotte Scheldeman dus op twee en Lore Van Cauteren werd nog knap 3e. (en wordt meteen leider in de CC-stand)
Een wedstrijd om snel te vergeten dus, hopelijk blijft het bij die ene off-day dit seizoen want eerlijk gezegd, slechter kan het niet meer denken we. Op naar Roeselare dan maar, al zal Shari tussendoor nog wel een regionale cross meepikken ook.
     
Niks leek aanvankelijk op een slechte dag : goede start in de buurt van o.a. Masrhalmi, Scheldeman, Geers, Castreman en Scaunet. M.a.w : in het gezelschap van de allerbesten
                                    
Gelost, een slechte dag, maar toch de wedstrijd volmaken op karkater. Meer zat er niet in vandaag. En er waren er nog een pak met een mindere of zelfs slechte dag in het Molse zand. Denk maar aan Vandenbroucke (cad), Schaeverbeke (jun), Rooms en Geers (schol) en ..... Veerle Dejaeghere bij de seniors. We zullen dan elkaar maar oppeppen zeker. Veerle gaf alvast het goede voorbeeld. Samen op de foto, wedstrijd snel vergeten en uitkijken naar de volgende
   

04-11-2012 om 22:49 geschreven door SHALAM
NEXT:INTERNATIONALE SYLVESTERCROSS SOEST (NL) OP 31/12/2012
Foto

PROGRAMMA
WINTER-2012-2013

31/12: Soest (Nl - Internationale Sylvestercross)
27/01: Hannuit (CC)
02/02: Lebbeke (PK)
10/02: Lokeren
24/02: Dour (CC)
10/03: Oostende (BK)
Andere wedstrijden worden toegevoegd, maar worden week per week bekeken.


Foto

Foto

Foto


U bent bezoeker

Foto

Foto

MIJN SPORTARTS - KRIS PEETERS
Foto

Foto

Foto

FOTOALBUMS
 • Winterseizoen 2011-2012
 • Zomerseizoen 2011 Piste
 • Zomerseizoen 2011 Weg
 • Winterseizoen 2006-2007
 • Zomerseizoen 2008
 • Zomerseizoen 2007
 • Winterseizoen 2008-2009
 • Winterseizoen 2007-2008
 • WK VELDLOPEN ISF MALTA 2012
 • Zomerseizoen 2012 Piste

  Mijn Gastenboek
 • Barbour Tweed Gamefair Jacket Olive
 • Barbour Ariel Polarquilt Jacket Charcoal
 • goede morgen bloggertje
 • Groetjes uit wetteren,
 • goede nacht

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek. ANONIEME REACTIES WORDEN ONHERROEPELIJK VERWIJDERD!!!


  LINKS NAAR ANDERE ATLETEN
 • NATHALIE DE VOS
 • KEVIN & JONATHAN BORLEE
 • ELINE BERINGS
 • TIA HELLEBAUT
 • VEERLE DEJAEGHERE
 • OLIVIA BORLEE
 • SVETLANA BOLCHAKOVA
 • LINSKE PEETERS
 • KATRIJN VANDE RIVIERE
 • EVELIEN DEHAES

 • IMANA TRUYERS
 • CAMILLA DE BLEECKER
 • JEROEN D'HOEDT
 • HANNELORE DESMET
 • LUNA DE PLU
 • NATHALIE TIJTGAT

  ANDERE ATLETIEK-LINKS
 • MIJN CLUB: RC GENT
 • JEUGSITE RC GENT
 • LOTTO CROSS CUP
 • Startpagina met alles over Atletiek
 • ING Running Tour
 • ASICS
 • V.A.L. (Vlaamse Atletiek Vereniging)

 • LOLO JONES
 • CAROLINA KLUFT
 • IAAF (Internationale Atletiek Federatie)
 • JESSICA ENNIS
 • BLANKA VLASIC
 • USAIN BOLT
 • EAA (Europese Atletiek Federatie)
 • Diamond League 2012
 • Olympische Spelen Londen 2012
 • Memorial Van Damme 2012

  ANDERE LINKS

 • Airshows by Fabke
 • Snonkel Awbeir

 • Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  PERSOONLIJKE
  RECORDS - CADETTEN

  HOOG: 1m50
  300mH: 51"31
  1500m: 5'06"46
  100m: 14"80
  400m: 1'06"62
  800m: 2'28"95
  1500 ST: 5'29"97
  VER: 4m66

  PERSOONLIJKE
  RECORDS - MINIEMEN

  80m ---------12"47
  60mH--------11"25
  VER----------3m97
  HOOG-------1m37
  DISCUS----17m00
  KOGEL------8m53
  150m---------23"72
  300m---------49"94
  1000m------3'24"58
  150mH------25"77

  PERSOONLIJKE
  RECORDS - PUPILLEN

  60m ---------10"04
  VER---------3m30
  HOOG------1m15
  DISCUS---12m55
  KOGEL-----6m41
  HOCKEY--22m06
  1000m-----3'50"00

  Een mailtje naar Shari?

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Inhoud blog
 • HET IS GEDAAN....GE MOOGT NAAR.....
 • TEVREDEN NA KERSTCORRIDA IN TIELT
 • 2012 LOOPT TEN EINDE
 • NA STEKENE....WAT NU ?
 • ATLETENHULDIGING 2012
 • VOL TWIJFELS NA WEDSTRIJD TE OUDENAARDE
 • MORGEN IN OUDENAARDE
 • SHARI GAAT NIET VAN START IN ROESELARE
 • CROSS KORTENBERG : 5e
 • TOTALE OFF-DAY IN MOL

  Laatste commentaren

  Blog als favoriet !

  Alle foto's op deze site zijn eigendom van de webmaster;
  (tenzij anders vermeld)
  Respecteer dus andermans werk; dus
  voor info / gebruik (ook gedeeltelijk!) er van contacteer
   hem op onderstaand adres: 
  jorgen.lammens@telenet.be
  Zoeken in blog  Zoeken met Google  Archief per maand
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!