Foto
Welkom op mijn blog!
Gastenboek
  • hr Maaslands Volkslied
  • Amai seg, zeer mooie
  • groetjes
  • TOF
  • Hallo

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Zoeken met Google


    Foto
    Foto
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Anita, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Anita.
    Ik ben een vrouw en woon in BILZEN (BELGIE) en mijn beroep is Zelfstandige.
    Ik ben geboren op 23/02/1961 en ben nu dus 63 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Muziek - Pannekoeken bakken -.
    Ik ben de vrouw van Serafijn. Ik heb samen met dochter Vanessa een broodjeszaak annex Cremerie en Pannenkoekenhuisje. Ik
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Welkom op de blog van Serafijn

    18-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18/02/2007: DIALECTMIS GELLIK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Gellik wordt zoals naar jaarlijkse gewoonte de carnaval vooraf gegaan door een dialectmis. Het muzikale gedeelte werd weerom door de Porijkes opgeluisterd.

    18-02-2007 om 03:02 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serafijn: Een armband
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wist niet dat zovele dingen gelinkt waren aan de naam Serafijn. Vooral terug te vinden in de genezende spirituele en verlichtende wereld zoals Reiki en dergelijke. Maar ook een armband is genaamd naar de Serafijn:

    Z
    ilveren engelen-armband "Serafijn"
    In deze 925-zilveren armband worden 7 verschillende engelen-edelstenen verwerkt. Je kunt daarbij kiezen uit: Angeliet, Celestien, Citroenchrysopraas, Cyaniet, Hemimorfiet, Manganocalciet, Moskoviet, Pietersiet, Prehniet, Serafiniet, Serpentijn en Topaas.

    18-02-2007 om 00:00 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16/02/2007: MACHTSOVERDRACHT CARNAVAL GELLIK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrijdag 16/02/2007 heeft de machtsoverdracht plaatsgevonden waarbij de sleutel van het kerkdorp Gellik officieel aan de Gelliker Carnavalprins werd overgedrag op het gemeentehuis te Lanaken. De Prins en zijn gevolg werd door onze muziekkapel geëscorteerd door het centrum van Lanaken naar het gemeentehuis. Even werd een ommeje gemaakt en zijn we door de winkelrekken getrokken van de GB in het centrum alwaar we door de uitabter getrakteerd werden op een lekker pintje bier.
    Na het officiele gedeelte trokken we naar de Prinsentempel café Oude Hoeve te Gellik waar het fesstfestijn werd verder gezet.

    17-02-2007 om 14:18 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAN OOK MAAR MIJN ZESDE STUDIEJAAR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We tellen anno 1967, Lanaken, Koning Albertlaan 48 en nog steeds op de fraterschool.

    Zesde studejaar bij Frater Gerardus. Wel ikzelf sta het derde van links - boven. Wat een kopje. Baetles stijl maar dan wel kort geknipt. Van onze pa mochten we geen lange haren hebben.. U kunt zich voorstellen welk een gevoel in de pubertijd toen de Beatles doorbraken....en toch was dit een zeer mooie tijd.

    De namen heb ik weten te achterhalen maar waar ze momenteel verblijven, wat ze doen voor de kost en of ze nog leven... dat blijft nog uit te spitten.

    Van links naar rechts Boven rechtstaand:
    Jean Marie Pauly - Bernard Craenen - Serafijn Van Damme - Hubert Geraerts - William Dekkers - Paul Vissers

    Op de knieën
    Jeroen Janssen - Johan Van Gelder - Johan Dirxs - Gerard Berckers - Patrick De Coninck - Hendrik Driessen

    Zittend:
    Cornelus Heemskerk - Bruno Vanweert - Sylvain Weytjens - Marcel Vandijck - Guillaume Welkenhuizen - Lemmens Gustaaf - Jozef Bollen

    En uiteraard Frater Gerard Bijnens

    Mocht iemand zich herkennen zou ik graag wat meer informatie over hun huidig bestaan en coördinaten bekomen.





    15-02-2007 om 22:32 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    14-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SERAFIJN: Een Vlaams boek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was de bloedigste veldslag die ooit op Vlaamse bodem werd gestreden. Tussen Ieper en passendale sneuvelden in 1917 honderdduizenden Britse en Duitse soldaten.

    Op slechts een paar kilometer achter het front verkoopt Serafijn snoep en sigaretten aan de troepen die doodmoe terugkeren uit de loopgraven. Daffy, een jongen uit Wales, neemt hem op sleeptouw.

    De Welshman is een 'kleistamper', een mijnwerkerk die gangen graaft onder de Duitse stellingen. Hij is ook een dief, een lijkenpikker en een gewetenloze sjacheraar. Hoe zwaar weegt de diefstal van een paar blikjes sardienen in tomatensaus, als er net over de horizon duizenden mannen door obussen aan stukken worden gereten ?

    De sporen van de Eerste Wereldoorlog zijn vandaag nog in onze bodem gegrift. Even onuitwisbaar is het leed van kinderen uit die oorlog. Het leeft voort in onze herinneringen, neergeschreven in dit verhaal.

    14-02-2007 om 00:00 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MIJN VIERDE STUDIEJAAR: Fraterschool Lanaken Mr Cleuren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ANNO 1965 - LANAKEN -Fraterschool Koning Albertlaan 48

    In de oude doos aan het zoeken kwam ik uit op een oude schoolfoto van het vierde studejaar uit 1965. Ik ging toen in Lanaken naar de Fraterschool en zat in de klas bij meester Cleuren William. Verschillende van de medeleerlingen heb ik terug herkend doch er blijven nog vele gaten in mijn geheugen. Misschien dat iemand zich herkent op deze foto. Een seintje zou dan zeer welkom zijn. Zelf sta ik niet op deze foto want ik herinner mij dat ik ziek was de dag dat deze foto genomen werd.

    14-02-2007 om 00:00 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    12-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11/02/2007: LANAKEN FRUH SHOPPEN RAOD van LAON tot AOCKE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de namiddag en na ons optreden te Kessenich hebben wij ons naar het cultureel centrum te Lanaken begeven waar het fruh shoppen plaatsvond van de Raod van Laon tot Aocke. Een vrolijke bedoening in de aula van het cultureel centrum met ook hier weer diverse optredens. Zelf hebben wij er niet moeten optreden maar hebben we er wel de nodige lol kunnen beleven.

    12-02-2007 om 00:00 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11/02/2006 GEHANDICAPTEN KVGH KESSENICH
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze namiddag hebben wij ons met de zanggroep van de Porijkes naar Kessenich begeven. Hier hebben wij in de grote sporthal opgetreden voor de gehandicaptenwerking KVG. Vooral veel aanwezigheid van Lanaken aldaar waaronder Lies Allein en De Giechère. Voor deze gehandicapte mensen was het weer een supernamiddag en konden zij samen met de artiesten op het podium meedoen en meezingen. Het was een vrolijke bedoening en een dankbaar publiek. De organisatie heeft ons nu reeds gevraagd om volgend jaar terug te komen. Indien de mogelijkheid bestaat gaan wij uiteraard graag hierop in.

    12-02-2007 om 00:00 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    11-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Serafijnen, Serafs

    Er zijn verschillende namen voor de verschillende wezens die engelen genoemd worden. Zo spreekt men van Serafijnen maar ook van Serafs. Net als bij de Serafijnen zal ik als kopje de verschillende namen noemen. De serafijnen worden gezien als de entiteiten die het dichtst bij God staan. Zij schijnen onophoudelijk in het Hebreeuws kadosj, kadosj, kadosj te zingen, wat “ Heilig, Heilig, Heilig is de heer der heerscharen, de gehele aarde is vol van Zijn Heerlijkheid” betekent. Dit lied zou een scheppingslied kunnen zijn; een loflied; een primaire vibratie van de Liefde. Ze zien eruit als zesvleugele en vierhoofdige wezens. Als de serafijnen zich vertonen, worden ze verpersoonlijkt door een slang of een draak. De slang is het symbool van de geneeskunde. Dit komt ook terug in de naam seraf. ‘Ser’ verwijst in het Hebreeuws naar ‘hoger wezen’ of ‘beschermengel’, ‘Rapha’ betekent ‘genezer’, ‘dokter’ of ‘chirurgijn’. Volgens Henoch waren er vier serafijnen, corresponderend met de vier winden of windrichtingen. Dit komt overeen met hun vierkoppigheid. Hun leider is Metatron of Satan, de anderen worden Kemuël, Nathanaël en Gabriël genoemd. Vreemd is hierbij dat onder de serafijnen ook een ‘vijand’ valt, namelijk Satan. Metatron zou in sommige kringen synoniem zijn aan Satan. In de positieve, serafijnse gedaante is Metatron de machtigste van alle hemelse hiërarchieën en belast met het welzijn en levensonderhoud van de mensheid. Hij heeft geen zes, maar zes maal zes vleugels (36 stuks dus) en een ontelbaar aantal ogen.

    11-02-2007 om 00:00 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10/02/2007: GELLIK - BAL PRINS TONY I
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na ons amusementprogramma in het rusthuis St Anna in de namiddag vlug even gaan winkelen. Daarna afspraak te Gellik waar het bal van prins Tony I (De bakker van Gellik) plaatsvond. Een boemvolle zaal en een hele reeks aan optredens zorgde voor een goede sfeer en veel ambiance. Het was warm in de zaal maar dat kon de pret niet derven. Het was een geslaagd bal en dat is Tony zeker gegund. Helaas konden we niet blijven hangen omdat de dag nadien moet gewerkt worden. Nochtans is het 2 uur in de morgen geworden toen we naar huis gingen...moe en bezweet maar voldaan;

    11-02-2007 om 00:00 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    10-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.09-02-2007 SMEERMAAS : PRINSENKIEZING "Nit tegeluive"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanavond na ons optreden op het heksenconcert werden we ook verwacht te Smeermaas waar de prinsenverkiezing zou plaatsvinden. Onder het getoeter van onze Porijkes werd de nieuwe prins verscholen onder een doek naar het podium gebracht. Nog enkele numertjes werden geblazen en ook de gebruikelijke "touches" bij het bekendmaken van de prins.

    10-02-2007 om 12:48 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.09/02/2007 HEKSENCONCERT CC LANAKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanavond was voor de Porijkes spannende dag. Wij verzorgden het voorprogramma van het Heksenconcert en het was onze taak om het publiek al enigzins op te warmen tegen dat het eigenlijke salonorkest zijn ding zou doen. Vele repetities gingen hieraan vooraf maar  onder de kundige leiding van onze dirigent Xavier Tollenaers is alles weer perfect verlopen en mogen we stellen dat we een mooie perfomance (effe geleerd woord gebruiken) hebben gegeven. Helaas konden we niet blijven tot het einde gezien we dezelfde avond nog een opdracht hadden te Smeermaas.

    10-02-2007 om 11:07 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10/02/2007/ NAMIDDAGCARNAVAL CONCERT RUSTHUIS ST ANNA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heden namiddag hebben wij met onze Porijkes opnieuw een vrolijke noot gebracht op het rusthuis St Anna te Lanaken. De vriendkring van het rusthuis hadden de zaal prachtig versierd. Om 14.00 uu werd de Prins en prinses bekend gemaakt. Om 15°° uur kwam zijne hoogheid Prins Guido I uit Lanaken op bezoek met de raad van elf. Er werd een mooi concert gegeven en het was heerlijk om te zien hoe deze bejaarde mensen zich kunnen amuseren op de muziek van carnaval. Met de rolstoelen over de dansvloer of begeleid door de verpleegster wisten zij nog een dansje te plegen. Het was voor deze mensen maar zker niet minder voor onze gorep een hele fijne namiddag. Wij danken de zustertjes van het rusthuis voor de goede ontvangst.

    10-02-2007 om 00:00 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17/01/2007: HARMONIE DE HOOP UIT GELLIK - CULTURELE RAAD NIEUWJAARSRECEPTIE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook met de Koninklijke Harmonie uit Gellik hebben mijn vrouwtje en ik onze muzikale handen vol. Elke dinsdagavond repetitie in de harmoniezaal Esperanza maar ook vele uitvoeringen met deze fijne groep. De harmonie staat onder muzikale leiding van Lucien (mijn broer) Van Damme en speelt kwaliteitsmuziek. Het is een geruststelling voor deze harmonie dat de laatste jaren veel jeugd werd aangeworven en dat de toekomst enigzins gewaarborgd is. Het is helaas eenmaal een vaststelling dat de muziekkorpsen het steeds moeilijker krijgen om gemotiveerde muzikanten aan te werven. Gelukkig is Gellik hierop een uitzondering.

    10-02-2007 om 00:00 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    09-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET FLUOVESTJE IN DE AUTO
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    7 JANUARI 2007.

    Koninklijk besluit betreffende de retro-reflecterende veiligheidsvest

    Artikel 1. In artikel 51 van het koninklijk besluit van 1 december 1975 houdende algemeen
    reglement op de politie van het wegverkeer en van het gebruik van de openbare weg, wordt een 51.4
    ingevoegd, luidende als volgt :

    « Wanneer op autosnelwegen en autowegen de bestuurder van een pechvoertuig op een plek terechtkomt waar hij niet mag stoppen of parkeren, moet hij een retro-reflecterende veiligheidsvest dragen, zodra hij zijn voertuig verlaat. »

    Art. 2. Dit besluit treedt in werking op 1 februari 2007.

    Art. 3. Onze Minister van Mobiliteit is belast met de uitvoering van dit besluit.

    Gegeven te Brussel, 7 januari 2007.

    Ben je nu strafbaar als je geen vestje in de wagen hebt ???

    Volgens mijn bescheiden mening ben je niet strafbaar wanneer je NIET op een autosnelweg of een autoweg aan het rijden bent. Je bent pas strafbaar wanneer je op een van voorgaande wegen in panne valt met je voertuig en uitstapt. Vanaf dat moment moet iedereen die uitstapt zulk een fluovestje dragen. Mogelijks zou men kunnen verbaliseren (maar ik twijfel nog) als je het niet bijhebt op de autosnelweg/autoweg want dan kun je het ook niet gaan aandoen als je in panne valt.

    09-02-2007 om 16:31 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING BESSEMGAZET 08/02/2007
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag werd in de aula van het gemeentehuis van Lanaken in aanwezigheid van Vlaams minister Marino Keulen en andere prominenten de 34° editie van "DE BESSEMGAZET" voorgesteld. Deze 16 pagina tellende "Carnavalsgazet" is een prachtig initiatief waar de bevolking van Lanaken reeds lang naar uitkijkt. Deze gazet wordt gedrukt in 11.011 exemplaren en gratis verstrekt aan de bevolking van groot Lanaken. Het mooie aan deze gazet is dat op een niet kwetsende manier en in het Lanakers dialect de draak wordt gestoken met alles wat reilt en zeilt in de gemeente en de gemeentepolitiek.

    09-02-2007 om 09:07 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ORDE VAN DE LANAKER CARNAVALIST 2007
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ORDE VAN DE CARNAVALIS
    zaoterdig 13-01-07

    Veur twiedoezend en zeve es door de Raod einpaorig vekoze tot Carnavalis van het jaor niemend minder als (Serafijn) Sir Van Damme.

    De carneval es Sir al met de paplepel iengegève.
    Vreuger ien zene pubertied maokte he'r toen deil oet van "De Heideratte" oet de Heij van bij Christien ien de café.
    He'r es nao ze zegge de zoegenaamde veurzitter van de Porijkes
    He'r es bestuurslid van "VzW Vastelaovend aan de Maaskaant"
    He'r es medebezieler van de Carnavalsmaondeg kroegentocht ien Laoneke
    He'r es lang "einselgënger" gewees bij de Maaszoepers
    He'r es de schjriever van "Het Maaslands volksleed"
    en he'r dreek nog alties gère pötjes beer (auch al es dat Haach)

    09-02-2007 om 09:06 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    04-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SENIOREN PRONKZITTING 03/02/07 CC LANAKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op drie februari vond de seniorenzitting plaats in het cultureel centrum te Lanaken. De Porijkes verzorgen er het muzikale gedeelte en stonden eveneens in voor enkele zangnummertjes. Muziek en zang werden door het groot Lanarker publiek zeer gesmaakt.
    Meer foto hierover vind u ook terug op onze zuster website
    http//:w.4party.be 

    04-02-2007 om 00:00 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VASTELAOVEND a/d MAASKANT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als bestuurslid van de VZW "Vastelaovend a/d Maaskant" draag ik mijn steentje bij om het Limburgse dialect en liedjes te helpen promoten.
    De VzW werd opgericht in 1991 met als doel de Carnaval verenigingen in het Limburgse Maasland de gelegenheid te bieden om aan een aanvaardbare prijs een liedje op CD te zetten. Zo werd intussen voor de 15° keer een verzamel Cd uitgebracht onder de gelijknamige titel
    "Vastelaovend aan de Maaskant"

    Ter gelegenheid van het 5 jarig bestaan werd in 1996/97 eveneens een Kerst-Cd op de markt gebracht en de opbrengst ging integraal naar diverse goede doelen. "Keersmis aan de Maaskant"
    Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan werd opnieuw tvv de goede doelen een Rock Cd gemaakt: "Rock aan de Maaskant".

    Omwille van het 15 jarig bestaan werd op velerlei verzoek opnieuw een Kerst CD gemaakt : Keersmis a/d Maaskant N° 2.
    De publieksvoorstelling vond plaats in het cultureel centrum van Lanaken en dit op 10/12/2006. Voor de presentatie van deze namiddag hadden wij een lokale BV uitgenodigd namelijk John Terra.

    Vorige donderdag 25/01/2007 hebben wij dan het genoegen gehad om de opbrengst van deze 2° KerstCd aan de goede doelen te overhandigen. Zo mochten wij maar liefst meer dan 16.000 Euro overhandigen oftewel meer dan 650.000 Bfr.

    Met de vorige uitgaves erbij hebben wij dus meer bijna twee miljoen Bfr aan de goede doelen geschonken. Deze goede doelen waren instellingen voor gehandicapten uit Genk - Kessenich (Maaseik) en Maasmechelen. Tevens Rode Kruis Lanaken en VZW Zorgenkind Prospèrke uit Tongeren.

    31-01-2007 om 18:13 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NATIONAAL SYNDICAAT v/h POLITIE & VEILIGHEIDSPERSONEEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals jullie op mijn blog kunnen vaststellen heb ik steeds een vrij drukke agenda. Dit komt vooral omdat ik bij verschillende verenigingen ben aangesloten en dan ook binnen deze verenigingen mijn beste beentje wil voorzetten.
    Beroepsmatig ben ik aangesloten bij het NSPV en dit sedert 1973 tijdens mijn opleiding bij de toenmalige Rijkswacht.
    In 1978 heb ik de brigade Tongeren vervoegd alwaar ik in 1979 bij het plaatselijke bestuur ben gegaan van de politiek-neutrale rijkswachtvakbond (toen nog NSRP). Op 01 januari 1981 ben ik gestart met het uitgeven van een afdelingstijdschrift genaamd: De Eburoon. 
    In 1987 is de voorzitter van de afdeling NSRP Tongeren op pensioen gegaan en heb ik de functie van afdelingsvoorzitter overgenomen op 01/04/87.  Inmiddels hebben we de reorganisatie van de rijkswacht meegemaakt waarbij drie districten werden omgevormd tot één mega district. Dit betekende een pak meer leden en dus ook een pak meer werk. 
    In 2001 werden de eerste stappen naar de politiehervorming ingezet.  Tongeren was één van de piloot projecten in de samenvoeging gemeentepolitie en rijkswacht. Ook onmiddellijk werd het NSRP omgevormd tot NSPV en konden vanaf dan ook de leden van de gemeentepolitie en toemalige gerechtelijke politie bij ons aansluiten. Dit was dus opnieuw .. nog meer leden en bijgevolg ook nog meer werk. Maar niet getreurd, ik beschik uiteraard over een goed werkend bestuur die mij veel uit handen nemen.
    In 2006 werd het 25 jarig jubileum gevierd van ons tijdschrift. Dit tijdschrift heeft ingevolge de reorganisatie naar de mega-rijkwachtdistricten in 1997 ook een naamswijziging ondergaan namelijk:" De Vigilant". Dit tijdschrift is ook in te lezen op onze website http//:www.nspv-tongeren.be

    31-01-2007 om 17:35 geschreven door Seraf  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben Serafijn Van Damme, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Seraf of Nosca.
    Ik ben een man en woon in Bilzen (België) en mijn beroep is Ambtenaar.
    Ik ben geboren op 20/09/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Muziek - paarden - Carnaval.
    Graag wil ik jullie door middel van mijn blogje de gelegenheid geven om mij wat beter te leren kennen. Ik ga u dan ook v
    Foto

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



    Foto

    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • De Porijkes
  • NSPV TONGEREN
  • 4party
  • prevaes partysite Lanaken
  • RIJKSWACHTNOSTALGIE

  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Inhoud blog
  • WEEKENDJE OOSTENDE
  • 14 november 2009 voor het goede doel
  • 11 november 2009 Opening carnaval Lanaken
  • EINDELIJK VAKANTIE
  • 18/07/2009 straatfeest

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    satine
    www.bloggen.be/satine
    Foto

    Foto

    {TITEL_VRIJE_ZONE}

    WELKOM OP MIJN BLOG

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    buffalooooo
    www.bloggen.be/buffalo
    Zoeken met MSN



    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs