Inhoud blog
  • Welk glijmiddel gebruik je bij anale seks?
  • Waarom zijn design seksspeeltjes beter?
  • Waar moet je op letten als je een dildo koopt?
  • Ontdek de beste pijptechnieken
  • Tips voor lekker seks
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Weetjes over seks & seksualiteit!
    Maak kennis met de erotische wereld!
    06-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mag ik een vibrator anaal gebruiken?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is misschien verleidelijk om je favoriete vibrator voor anaal te gebruiken. Zeker dunne, sigaarvormige vibrators lijken ideaal voor anaal plezier. Een beetje glijmiddel op de top en de slanke vibrator glijdt soepel in de anus. FOUT! Niet elke vibrator is geschikt om de anus te stimuleren.

    Vibrators die geschikt zijn voor anale stimulatie zijn aan de bovenkant smaller dan aan de onderkant. Dit is nodig zodat de vibrator niet in de anus wordt gezogen. Een vibrator die in de anus wordt gezogen kan de darmen perforeren. Wanneer je een anaal vibrator koopt, kijk dan steeds goed naar de vorm. Wil je zeker zijn dat je vibrator geschikt is voor anale stimulatie, vraag dan advies aan de verkoper.

    Experimenteren met anale vibrators betekent dat je glijmiddel moet aanschaffen. De anus is van nature niet vochtig en heeft dus vocht nodig. Dankzij een geschikt glijmiddel kan je nog meer van je anale seksspeeltje genieten.

    Waarvoor wordt een anaal vibrator gebruikt?

    Anale vibrators worden gebruikt om diverse redenen. Wanneer je van anale seks houdt, zal je zeker een anale vibrator waarderen. Sommige anaal vibrators hebben een gebogen kopje. Dit is ideaal om de prostaat, de zogeheten p-spot, van de man te stimuleren. Het gebogen kopje is ook geschikt om de achterkant van de g-spot, de gevoelige zone van de vrouw, te verwennen. Hierdoor genieten vrouwen evenveel van anale seks als mannen.

    Anale vibrators zijn ook gemaakt om de anus zachtjes te plagen en stretchen. De vibraties van de vibrator plagen de zenuwen in de anus. Hierdoor ga je de volgende penetratie heviger en intenser voelen.

    06-10-2010 om 14:06 geschreven door Marcela  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Seksspeeltjes
    Tags:anaal, anale, vibrator
    27-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veilige & hygiënische anale seks?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op anale seks rust nog steeds een klein taboe. Toch is anale seks alomtegenwoordig. Wanneer je op het internet surft, merk je al gauw dat anale seks beleefd en gevierd wordt. Bij anale seks wordt de anus gepenetreerd. Dit kan met een seksspeeltje (zoals een butt plug) of met een lichaamsdeel (penis, vinger, tong...).

    Wanneer bij mannen de anus gepenetreerd wordt, kan de prostaat, de zogeheten p-spot, gestimuleerd worden. Bij vrouwen kan de achterkant van de g-spot, het gevoelige plekje in de vagina, gemasseerd worden. Kortom, wanneer je anale seks op een veilige manier beleeft, kan deze vorm van seksbeleving een meerwaarde voor je seksleven betekenen. Hoe kan je anale seks op een verantwoorde manier ervaren?

    1. Glijmiddel


    De anus maakt geen natuurlijk vocht aan. Wanneer je anale seks vlotjes en aangenaam wilt beleven, is glijmiddel een echte aanrader. Dit kan glijmiddel op waterbasis of op siliconenbasis zijn, maar het beste is om anaal glijmiddel te gebruiken. Anaal glijmiddel ontspant de anus zonder de gevoeligheid van de zenuwen in te perken.

    2. Anale douche

    Een anale douche maakt de anus proper. Een anale douche bestaat uit twee delen. Het ene deel is een dun, langwerpig opzetstuk dat in de anus wordt gestoken. Het andere gedeelte is een blaasbalg die je met water vult.
    Hoe werkt het?
    Je doet water op kamertemperatuur in de blaasbalg. Daarna doe je een beetje glijmiddel op de top van het opzetstuk, en plaatst de twee delen op elkaar (het opzetstuk op de blaasbalg). Laat het opzetstuk in de anus glijden, druk op de blaasbalg en je spuit water in de anus. Na 15 tot 20 minuten komt het water uit de anus. Hierdoor worden vuile restjes uit de anus verwijderd. Kortom, voor propere, hygiënische anale seks, gebruik je een anale douche. In een sexshop vind je verschillende maten en modellen van anale douches.

    3. Het juiste seksspeeltje

    Bij anale seks is het belangrijk dat je het juiste seksspeeltje gebruikt. Een goed anaalspeeltje heeft een brede onderkant. Dit is nodig, anders bestaat de kans dat het seksspeeltje in de anus blijft steken. Dan zal het seksspeeltje chirurgisch verwijderd moeten worden. Opeenvolgende balletjes (zoals bij anaal balletjes) of de vorm van een driehoek (zoals bij een butt plug) zijn goede vormen voor een anaalspeeltje.



    27-09-2010 om 11:56 geschreven door Marcela  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Seksuele beleving
    Tags:anaal, seks, glijmiddel, douche, seksspeeltje
    14-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De start van bondage!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bondage is wereldwijd de meest beoefende tak van bdsm. Bij bondage wordt er iemand vastgebonden. Dit kan met handboeien, enkelboeien, bondagetouw of -tape. Wanneer je met bondage wilt experimenteren, moet je met minstens twee personen zijn. Het is dus goed mogelijk dat jij nieuwsgierig bent naar bondage, maar dat je partner niets van bondage wilt weten.
    Bondage wordt vaak als een extreme vorm van seksbeleving tentoongesteld, maar dat is een foute voorstelling. Bondage wordt vooral gebruikt om meer of nieuwe spanning in het seksleven te brengen. Bondage kan erg onschuldig zijn. Wanneer je een paar handboeien in de slaapkamer test, ben je al aan een milde, zachte vorm van bondage bezig.

    Bij bondage is het belangrijk dat je met je partner praat. Vertel je geliefde waarom je bondage wilt uitproberen, wat jou zo aanspreekt in deze vorm van seksbeleving. Probeer je partner niet te verrassen door hem/haar plots vast te binden. Wanneer iemand plots wordt vastgebonden, kan zij/hij een angstaanval krijgen. Uiteraard zal je partner niet meer openstaan voor een nieuw bondage-experiment!

    Wanneer jij je partner hebt overtuigd voor bondage, kunnen jullie samen gaan shoppen. Kies bij voorkeur een online seksshop. Dan zitten jullie beide op jullie gemak, lekker rustig achter de vertrouwde computer en kunnen jullie in een huiselijke sfeer discussiëren. Je moet je ook niets aantrekken van misnoegde blikken of eventuele kennissen die toevallig in dezelfde seksshop winkelen.

    Je eerste bondagesetje?

    In seksshops vind je tal van attributen voor bondage, van handboeien tot mondknevels. Wanneer jullie niet goed weten wat kiezen, ga je best voor een paar handboeien, een paar enkelboeien en een blinddoek. Met hand- en enkelboeien heb je nog voldoende bewegingsvrijheid. Vaak zitten boeien comfortabeler dan bondagetouw of -tape. De blinddoek zorgt ervoor dat je nog meer geniet van je eerste ervaring met bondage. Je ziet niets, maar voelt wel. Heerlijk!
    De beste aankoop is een bondageset. Een bondageset bestaat uit deze attributen, en kost vaak minder dan wanneer je deze spullen apart gaat kopen.

    Wanneer jullie ervaring hebben met (soft-)bondage, hoor ik het heel graag!

    14-09-2010 om 15:31 geschreven door Marcela  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Seksspeeltjes
    Tags:bondage
    08-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek en seks?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Seks en muziek gaan geweldig samen! Vrijen op je favoriete muziek, geeft een extra dimensie aan jullie vrijpartij. Muziek wordt ook bij erotische massages gebruikt. Dim de lichten, plaats sfeervolle kaarsjes en zet een rustig muziekje op en…laat je meevoeren op de golven van ultiem genot!

    Muziek kan ook een lustopwekkend gevoel creëren. Verplaats je even naar een concert waar de drums luid klinken en je het lichaam van je geliefde tegen je voelt drukken. Heerlijk opwindend om zo dicht tegen je partner te staan, en zijn/haar hart te voelen kloppen op het ritme van de muziek. Luide muziek kan voor een enorme adrenalinestoot zorgen, waardoor je energie krijgt en zin in een lekker vrijpartij.

    Tegenwoordig bestaan er seksspeeltjes die je op je mp3-speler, cd-speler of radio kan aansluiten. Dan kan je genieten van je favoriete seksspeeltje op je het ritme van je favoriete muziek!

    08-09-2010 om 00:00 geschreven door Marcela  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Seksuele beleving
    Tags:seks, seksspeeltje, muziek
    01-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het materiaal van seksspeeltjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wanneer je een seksspeeltje koopt, moet je op bepaalde aspecten letten. Je vibrator of dildo mag niet te dik of te lang zijn, hij moet een goede vorm hebben en...het materiaal moet kwalitatief zijn. Ik geef even een overzicht van de meest gebruikte materialen.

    Jelly

    De nieuwste seksspeeltjes worden niet meer van jelly gemaakt. Hoe dat komt? Jelly is een poreus materiaal. Wanneer je seksspeeltje van jelly is gemaakt, moet je het altijd grondig reinigen met toycleaner. Jelly seksspeeltjes voelen zacht en bootsen een levensecht gevoel na. Jelly sekstoys hebben vaak een plastic-achtig geurtje.

    Siliconen

    Sinds kort het meest gebruikte materiaal voor seksspeeltjes. Waarom? Siliconen heeft het allemaal! Het is zacht en niet-poreus. Het bootst een realistisch gevoel en neemt snel de eigen lichaamstemperatuur aan. Hebben siliconen seksspeeltjes dan geen nadelen? Het enige nadeel is dat je een siliconen seksspeeltje niet met glijmiddel op siliconenbasis mag gebruiken. Dit tast het siliconen van het speeltje aan.

    Siliconen is ook fijn om mee te experimenteren. Een siliconen dildo kan je in de koelkast leggen of opwarmen onder warm water voor een verrassend effect.

    Glas

    De laatste jaren zijn glazen seksspeeltjes erg aan het opkomen. Glas is een ontzettend goed materiaal voor sekstoys. Het is hygiënisch, hypoallergeen en naadloos. Glazen seksspeeltjes kan je net zoals de siliconen toys opwarmen of afkoelen. Let wel op dat je glazen seksspeeltje niet laat vallen!

    Cyberskin

    Cyberskin is een materiaal dat het meest gelijkt op de menselijke huid. Het is zacht en poreus. Het wordt gebruikt bij vibrators en dildo's, maar het is vooral populair bij opblaaspoppen en kunstvagina's.

    01-09-2010 om 00:00 geschreven door Marcela  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Seksuele beleving
    Tags:seksspeeltjes
    31-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Electrosex?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tijdens mijn dagelijkse surfuitjes, ontdekte ik een sexshop waar er "electrosex" werd aangeboden. Electrosex? Mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld. Wat betekent electrosex? Is het een populaire variant van de traditionele seksbeleving?

    Wat is electrosex?

    Electrosex is ongeveer vijf jaar geleden ontstaan. Bij electrosex worden elektrische prikkels door het lichaam gestuurd. Hoe? Stalen of aluminium seksspeeltjes worden op een bedieningsunit aangesloten. Die bedieningsunits werken op batterijen en zenden een bepaalde volt naar het seksspeeltje. De voorstanders van electrosex omschrijven het als "het beste wat ze ooit hebben meegemaakt".

    In een sexshop vind je dildo's, butt pluggen, penisringen, tepelklemmen en electrodes die je voor electrosex kan gebruiken.

    Is electrosex populair?

    Electrosex is erg populair. Op verschillende forums vind je vragen over electrosex en personen die willen experimenteren met electrosex. Toegegeven, het woord prikkelt de nieuwsgierigheid. Electrosex klinkt gevaarlijk en...het is dat ook! Gebruikers raden electrosex af aan personen met hartproblemen. Het is ook nodig om een glijmiddel of een vochtinbrengende crème te gebruiken voor je gaat experimenten met electrosex. Je loopt immers het risico op brandwonden.

    31-08-2010 om 00:00 geschreven door Marcela  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
    Categorie:BDSM
    Tags:Electrosex, Sexshop
    27-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet alleen opblaaspoppen zijn seksspeeltjes voor mannen!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wanneer je tien vrouwen vraagt om een seksspeeltje voor mannen te noemen, zeggen negen vrouwen "een opblaaspop". Opblaaspoppen zijn de bekendste (en misschien wel de best verkochte) seksspeeltjes voor mannen. In een seksshop vind je echter veel meer seksspeeltjes voor mannen.

    Je hebt kunstvagina's, penisringen, masturbators en penispompen. Iedereen heeft al wel eens van een penisring of penispomp gehoord, maar van een masturbator? Een masturbator is een discreet hulpmiddel om te masturberen. Vrouwen hebben een vibrator of dildo, mannen hebben een masturbator. Masturbators hebben een gat waar je de penis in kan steken.

    Masturbators bestaan in verschillende maten en modellen. Je hebt masturbators die een kontje, een mondje of een vagina uitbeelden. Het materiaal van een masturbator is vaak zacht en levensecht. Masturbators zijn discreter en sneller op te bergen dan opblaaspoppen of kunstvagina's. Meestal zijn ze een beetje groter dan de gemiddelde penis.

    Voor een realistisch gevoel kan je het masturberen met een masturbator combineren met een beetje glijmiddel. Dan lijkt het net alsof je een vochtige vagina of een vochtige mond penetreert.

    27-08-2010 om 00:00 geschreven door Marcela  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:Seksspeeltjes
    26-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloggen over seksualiteit?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In een wereld waar seks en seksualiteit soms de spuitgaten uitkomen, lijkt een blog over seksualiteit misschien onnodig. In tegenstelling tot de blogs met erotische verhalen wil ik in deze blog een verrassende kijk geven op seksualiteit.

    Seks en seksualiteit moet niet altijd vulgair zijn. Seks is iets intiems dat twee mensen delen. In videoclips zie je vaak schaarsgeklede dames die op hun knieën zitten voor die ene gespierde man. De realiteit is anders. Door foute beelden in magazines, films en videoclips krijg je een fout idee over je vaak erg normaal seksleven.

    In deze blog staat het intieme van seksualiteit en seks centraal. Ik hoop jullie kennis te laten maken met de niet-vulgaire kant van de erotische wereld!

    26-08-2010 om 00:00 geschreven door Marcela  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:Seksuele beleving
    Tags:seks, seksualiteit


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs