Schutterij_St-Elisabeth_Stokkem
Inhoud blog
  • Nieuwsbrief 2008.2
  • Nieuwsbrief 2008.1
  • Erekruis eindstand
  • Kalender windbuksschieten 2007-2008
    Agenda:
    11/05/08 Jaarlijks koningsschieten Stokkem
    25/05/08 Bondsfeest te Dilsen
    08/06/08 Bondsfeest te Maasmechelen 1
    22/06/08 Bondsfeest te Meeswijk
    06/07/08 OLS te Opoeteren
    03/08/08 Bondsfeest te Stokkem
    24/08/08 Bondsfeest te Leut (tvv de bond)
    21/09/08 LDS te Beek (B)
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    05-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kampioenenfeest te Stokkem
    Kampioenenfeest

    Op zondag 26 augustus 2007 mocht de Koninklijke Schutterij Sint - Elisabeth uit Stokkem voor de tweede maal in de geschiedenis het kampieoenfeest organiseren. Na 8 bondsfeesten toonde de schutterij zich de beste van de bond "De Maasvallei".
    Na een optocht door de Smokkelmarkt en het centrum van Stokkem werden er speeches gehouden door de bondsvoorzitter, voorzitter schutterij en schepenen van sport van de Stad Dilsen - Stokkem. Hierna vond een kleine receptie plaats.

    Dan was het de beurt aan de schutters om een spannende schietwedstrijd uit te vechten met de andere schutterijen. Maar hier toonde de schutters van Stokkem waardigen kampioenen en wonnen ook dit feest. In het jaar 2007 werden maar liefst 3 van de 4 bondsfeesten gewonnen en als afsluiting ook nog eens het kampioenenfeest.

    05-09-2007, 17:51 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    04-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Hendrix Trofee

    Michel Hendrix trofee

    Op zaterdag 4 augustus 2007 werd in de warme zomerzon in beker Hendrix georganiseerd. Na een drukke voorbereiding stonden die dag verschillende leden klaar om deze dag in goede banen te leiden. Iedereen die in de voorbereiding, de dag zelf of bij de afbraak heeft geholpen nogmaals bedankt. De schietwedstrijd zelf was jammer genoeg al vrij snel gedaan. In totaal deden 17 schutterijen mee die samen goed waren voor 40 zestallen. Na een dubbele inschietronden werd al snel duidelijk welke schutterijen aanspraak maakten op de wisseltrofee (A en B zestal samen). Er waren maar amper 3 schutterijen (St. Mon.&Gon. Maasmechelen1, St. Hubertus Beringe en St. Elisabeth Stokkem) die na het inschieten nog voor de overwinning streden. Na 3 spannende kavelronden op puntjes van 1x1x1 was het Stokkem die voor de eerste keer in de geschiedenis deze beker wist te bemachtigen. Op de tweede plaats eindigde Maasmechelen en derde Beringe (NL). Als kers op de taart werd er ook nog de 1ste plaats voor het C-zestal voor Stokkem opgetekend.

    Uitslagen: A-zestal:
    1e: St. Monulphus & Gondulphus 1 Maasmechelen
    2e: St. Elisabeth Stokkem
    3e: St. Trudo Opitter
    4e: St. Sebastianus Laar (NL)
    5e:St. Hubertus Beringe (NL)

    Uitslagen B-zestal:
    1e: St. Elisabeth Stokkem
    2e: St. Monulphus & Gondulphus 1 Maasmechelen
    3e: St. Hubertus Beringe (NL)
    4e: St. Trudo Opitter
    5e: St. Antonius Stramproy (NL)

    Uitslagen C-zestal:
    1e: St. Elisabeth Stokkem
    2e: St. Antonius Stramproy (NL)
    3e: St. Sebastianus Laar (NL)
    4e: St. Paulus Roggel (NL)
    5e: St. Trudo Opitter

    04-08-2007, 00:00 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    27-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereidingen LDS
    Voorbereidingen LDS

    Sinds deze week zijn we gestart met de werken op het feestterrein. De gaten voor de schietbomen zijn geboord, de bomen geplaatst en de aanlegpalen worden op waterpas geplaatst. Zo begint het feestterrein toch al wat vorm te krijgen.
    Verder in de voorbereiding zijn we bezig met het laatste papierwerk. Alle vergunningen zijn aangevraagd, de schietkaarten en oorkondes krijgen vorm en natuurlijk ook de feestgids is bijna klaar. En nu nog wat verder werken zodat het feestterrein helemaal in orde is. Voorlopig loopt alles op wieltjes en het is te hopen dat dit ook zo blijft verlopen.

    Verder wilt het bestuur van de schutterij iedereen al bedanken die heeft geholpen in de voorbereiding (rond gaan voor reclame, papierwerk, transport van de schietbomen en veel meer) van het LDS en de andere feesten.

    ps: vergeet niet een bezoekje te brengen aan de smokkelmarkt in Stokkem waar je nog steeds terecht kan voor een glaasje of fles wijn t.v.v. het LDS. En vergeet eveneens niet te komen kijken op zaterdag 4augustus op de Beker Hendrix schieten vanaf 13u30.

    27-07-2007, 12:24 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
    19-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag OLS 2007 te Nederweert
    OLS 2007 te Nederweert.

    Op zondag 1 juli werd het OLS georganiseerd te Nederweert. Het werd een lange dag voor onze schutterij. We moesten namelijk al om 11uur klaar staan om onze bond te vertegenwoordigen tijdens de openingsceremonie. Gelukkig was het niet al te warm tijdens de parade. Eenmaal de parade gedaan was het snel iets eten want we moesten alweer heel snel de straat op voor de optocht. We hadden nummer 9 in de optocht. Voor het eerst sinds jaren behaalde onze schutterij nog eens een prijs tijdens deze optocht. Namelijk 2de prijs beste houding aan de defilé in militair uniform (belgische exercitie). Voor het trommelkorps was de optocht niet lang genoeg. Want ze moesten dit traject nog een 2de keer afleggen om de schutters van Sint Martinus uit Dilsen uit de nood te helpen.

    Maar het aller belangrijkste de schietwedstrijd. Dit werd helaas niet een afknapper voor Stokkem. Onze voorzitter miste namelijk 2 punten tijdens de eerste ronde. Helaas dus. Maar volgende jaar zullen we opnieuw een poging doen naar de OLS titel in Opoeteren.

    19-07-2007, 00:00 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    06-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bondsfeest te Leut.
    Bondsfeest te Leut (6de bondsfeest van het seizoen 2006 - 2007)

    Op zondag 3 juni werd het 6de bondsfeest van het huidige seizoen georganiseerd bij Sint - Pieter Leut. Het werd een prachtige dag voor Stokkem. De resultaten waren beter dan we konden denken. Namelijk 2 zestallen van ons mocht de zich bij de beste drie zestallen van de dag noemen. We starten die dag ook met maar liefs 9 drietallen waarvan er 8 in de prijzen vielen. Buiten deze goede resultaten gaan we in het klassement naar de 1ste plaats met maar liefst 26punten voorsprong op Maasmechelen 2 die 2de staat.

    Door dit goede resultaat in Leut zijn de schutters op weg naar de titel. Het zou voor St. - Elisabeth de tweede titel uit hun bestaan zijn. Maar we moeten met beide voetjes op de grond blijven want met nog 2 bondsfeesten te gaan kan er nog vanalles gebeuren.

    06-06-2007, 17:03 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Koning

    Voorter Theo koning bij St - Elisabeth Stokkem.

    Op pinksterzondag was het weer zover. De schutters van de schutterij schoten weer om de titel van koning 2007. Na het afhalen van de oude koning (Scheepers Hubert) bij zijn thuis en een optocht door het centrum, moest de oude koning zijn ziverwerk en sabel afgegeven aan de voorzitter van de schutterij. Hierna volgde een wedstrijdje voor niet -leden. Na een spannende strijd van bijna 200 schoten was de hoofdprijs van de niet - leden voor Baccus Jozef uit Opgrimbie. Hij mag zich koning der niet - leden 2007 noemen bij de schutterij.
    Maar dan was het zover de 10 kandidaat schutters brachten hun materiaal in gereedheid. Na enkele ere schoten van de voorzitter, keizer, genodigden en uittredende koning begon de strijd om het koningschap. Na een goed halfuur was het al zover de vogel viel van zijn stokje. Alleen was er één probleem. Namelijk twee schutters schoten gelijktijdig met hun voorlader de vogel van zijn stokje. En zoals het reglement zegt, dienen deze personen verder te schieten met de buks op puntjes. Zowel Voorter Theo als Scheepers Davy zijn aan elkaar gewaagd. Beide maken al enkele jaren deel uit van het A-zestal. Davy behaalde al enkele goede op het persoonlijk kampioenschap der beide Limburgen en Theo behaalde in 1993 de overwinning op het OLS te Koningsbosch. Maar na 5 schoten was de winnaar al bekend. Theo Voorter mag zich voor de 3de keer in de geschiedenis zich Koning van Schutterij Sint - Elisabeth noemen. Theo proficiat namens de leden van de schutterij. 

    06-06-2007, 16:56 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    30-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bondsfeest te Stokkem
    Bondsfeest nr 5 in het seizoen 2006 - 2007

    Na het op rust gaan van onze schuttersvrienden uit Koningsbosch (NL) besliste de Bond "De Maasvallei" om het 5de bondsfeest in het lopende seizoen toch te laten doorgaan maar ten voordele van de bond zelf. Na een korte verwelkoming en een kleurrijke optocht was het tijd om aan de schietwedstrijden te beginnen. Het werd een spannende stijd. Zouden de schutters van Stokkem (2de in de rangschikking) die 7punten achter staan op de 1ste in het klassement (Maasmechelen 2) bijbenen? Na enkele kavelronden begon de duisternis in te vallen en werd de wedstrijd gestaakt. Na het optellen van de overgebleven ploegen en de verdeling van de punten werd St - Elisabeth uit Stokkem uit geroepen tot winnaar van de dag. Zij komen in het klassement 3puntjes dichter op Maasmechelen 2 die zelf nog een bondsfeest moeten organiseren en dus geen punten kunnen halen. Met nog 3 bondsfeesten te gaan beloofd het een spannende strijd te worden in de race om de titel.

    30-05-2007, 09:57 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    18-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fusiefeest Stad Dilsen - Stokkem 2007
    Stokkem wint Fusiefeest Stad Dilsen - Stokkem 2007.

    Op hemelvaartdag (17/05/07) vond te Rotem het fusiefeest plaats van de Stad Dilsen - Stokkem. Het werd een spannende strijd die dag. De winnaar was pas bekend nadat de zon al een tijdje niet meer te zien was. De hele dag dommineerde de schutters van Stokkem. Na enkele kavelronden waren er nog 3 zestallen in wedstrijd waaronder 2 van Stokkem. Ook bij de drietallen liep het vlotjes. Bij de 5 beste drietallen waren er 3 van Sint Elisabeth bij. Rond half tien waren de winnaars bekend en krijgen zij naast een medaille ook de Schaal van de Stad Dilsen - Stokkem. Het waren Scheepers Hubert, Simons Ennie en Vanbrabant Jean die deze overwinning op hun naam wisten te schrijven.
    De wisseltrofee "Mathijssen Pierre" (hoofdprijs bij de zestallen) werd voor de 7de!!! maal op rij gewonnen door Sint - Elisabeth Stokkem.
    Schutters proficiat voor deze prachtige resultaten.

    Uitslag Drietallen
    1ste Sint - Elisabeth Stokkem
    2de/3de Sint - Elisabeth Stokkem
    2de/3de Sint - Mon. en Gon. Rotem
    4de Sint - Martinus Dilsen
    5de Sint - Elisabeth Stokkem

    Uitslag Zestallen
    1ste/2de Sint - Elisabeth Stokkem
    1ste/2de Sint - Elisabeth Stokkem
    3de Sint - Martinus Dilsen
    4de Sint - Elisabeth Stokkem

    18-05-2007, 00:00 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    24-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Het Schuttersbelang van Sint - Elisabeth Stokkem. nr2

    Voorbereidingen op het Persoonlijk Kampioenschap te Nattenhoven (NL)
    Sinds 1 april is het schietseizoen weer gestart. Na 3 wedstrijden kunnen we al zeggen dat er mooie resultaten zijn geschoten door onze schutters. Zowel op de E314, Sjotte Zjef als de vrije schietwedstrijd in Maasmechelen mochten er ploegen mee delen in het prijzengeld. Ook de jeugd liet zien dat ze er klaar voor zijn om in het nieuwe seizoen mee te doen voor de prijzen. Zaterdag en zondag weten onze schutters wat ze waard zijn. Dan kunnen ze zich namelijk meten met de schutters uit beide limburgen in een individuele wedstrijd. Na de goede resultaten van vorig jaar is het te hopen dat er ook dit jaar weer iemand van ons bij de beste 1O mag eindigen.

    LDS 2007
    Nog enkele maanden en het is zover. Dan zijn het niet de mannen maar de vrouwen die de macht nemen in de schutterswereld. Hoe ver staan we met de organisatie? Het grootste gedeelte hebben we achter de rug (zoals terrein, geluid, tenten, schietbomen, banken, toiletten, drank, eten, ...) Nu komt het er op aan om de details af te werken. Ook hebben we beslist in samenspraak met een wijngilde om een LDS2007 wijn (witte appelwijn) uit te brengen. Deze kan men kopen op één van onze feesten, het LDS zelf, op de zondagsmarkt in Stokkem (smokkelmarkt enkel in juli en augustus) of op bestelling bij één van de bestuursleden. Verder zijn we op het moment bezig met zoeken naar vrijwilligers en met sponsorgeld.
    Nog enkele maanden hard werken en dan zullen we een mooie dag beleven in Stokkem.

    Nuttige info:
    - 27 mei jaarlijks vogelschieten
    - Vrijwilligers LDS kunnen zich altijd aangeven (Louis Staut Maasstraat te Stokkem)
    - LDS2007 wijn: 4€ per fles te bekomen op de smokkelmarkt of één van onze activiteiten.

    24-04-2007, 13:59 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    22-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief: Jaarlijks vogelschieten.
    Het schuttersbelang van Sint - Elisabeth Stokkem nr.1

    Jaarlijks vogelschieten.
    Het is alweer bijna zover. Op pinksterzondag 27 mei 2007 is voor de schutters van Stokkem één van de jaarlijkse hoogdagen. Dan wordt er namelijk geschoten om de koningstitel en de eer om het zilverwerk een jaar lang te mogen dragen. De meeste schutters zijn al bezig met het klaarmaken van hun kogels, want in Stokkem schieten ze nog met hun voorladers op de vogel. Het zal weer een spannende strijd worden. Wie zal de huidige koning, Scheepers Hubert, opvolgen? Hij zelf of zal één van de andere kandidaten met de eer lopen? We zullen het allemaal te weten komen op die bewuste pinksterzondag. Als bezoeker van dit feest kan u natuurlijk ook meedingen naar de titel van Koning der niet leden. Deze wedstrijd start omstreeks 15.00uur en dit tot het laatste stukje van de vogel is gevallen. We hopen alvast dat u aanwezig zult zijn die dag.
    Programma: 14.00: afhalen oude koning
                      15.00: Koningsschieten  niet leden
                      17.00: Koningsschieten leden.

    Michel Hendrix Trofee.
    Op zaterdag 4 augustus 2007 is er een schietwedstrijd voor de schutterijen die een buks hebben van Michel hendrix of van Janssen. Stokkem behaalde vorig jaar te Stramproy de tweede plaats op deze wedstrijd. De winnaar was St - Sebastianus Laar. Maar aangezien zij deze wedstrijd enkele jaren terug al organiseerde en het reglement voorschrift dat je dit feest maar 1keer per drie jaar mag organiseren ging zo de organisatie naar de schutterij van Stokkem. Dit feest gaat door op het feestterrein van het LDS 2007 dat later op het jaar ook te beleven is in Stokkem.

    LDS 2007 te Stokkem
    Met trots kan ik u alvast vertellen dat de organisatie voor het limburgs dames schuttersfeest alvast op volle toeren draait. Bij deze wil ik ook medelen dat er een website is geopend over het LDS te stokkem www.lds2007.be. Breng gerust eens een bezoekje op de website



    22-03-2007, 12:29 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
    28-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlijdensbericht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Overlijdensbericht: De Groote Hélène (Léneke).

    Op woensdag 27 september 2006 is tot onze grooste spijt mevrouw De Groote Hélène overleden in het ziekenhuis Sint Jan te Genk. Hélène was onder de schutters ook beter bekend als Léneke. Ze was niet zomaar een lid. Ze was tevens ook ondervoorzitster en koningin van onze schutterij. Zowel in 2005, samen met haar zoon, als in 2006, samen met haar echtgenoot, probeerde ze als koningin de optochten mee te maken. Maar door haar ziekte kon ze dit helaas niet altijd tot haar grootste ergernis want de schutterij was samen met haar familie haar leven. Tijdens het eerste bondsfeest dit jaar behaalde ze nog een erekruis van 102 schoten. Ook toen haar ziekte erger werd probeerde ze nog wel en behaalde in augustus nog een zeer goed resultaat op het erekruis. Hoe ziek ze ook was, toch probeerde ze alles mee te maken. Op het jongste OLS ging ze nog fier mee aan de zijde van haar man als koningin, want ze wilde deze optocht niet voor een tweede opeenvolgende keer missen. Ook voor het reilen en zeilen van onze kantine stond voor léneke niks in de weg. Totdat we plots het slechte nieuws kregen dat ze helaas overleden was. De hele schutterij van Stokkem en vele andere schutters van verschillende schutterijen uit Belgisch en Nederlands Limburg brachte haar nog een laatste groet.
    De familie van Léneke bedankt dan ook iedereen voor hun steun tijdens haar ziekte en overlijden.
    Léneke we zullen u blijven herdenken en zullen nooit vergeten wat je voor onze schutterij betekende.

     

    28-09-2006, 00:00 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    24-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dames uit Stokkem winnen L.D.S.
    Dames uit Stokkem winnen L.D.S.

    Josianne Baccus, Annie Simons en Femke Voorter van de Koninklijke Schutterij Sint  - Elisabeth zijn de trotse winnaars van het Limburgs Dames Schuttersfeest (LDS). Zij hadden precies 417 schoten nodig om dit feest, dat georganiserd werd bij Sint  - Martiunus Niel bij As, te winnen. Het was een spannende strijd tussen verschillende schutterijen. Maar onze dames hielden hun zenuwen in bedwang en wonnen d'n Ut. Voor Femke was dit de eerste keer dat ze mocht meedoen aan dit feest aangezien je er minstens 16jaar voor moet zijn. Na de prijsuitreiking werd er nog lang nagevierd in onze kantine tot in de late uurtjes. Door deze overwinning mag de schutterij van Stokkem volgend jaar op zondag 16 september 2007 dit feest organiseren.
     
    Dames nogmaals proficiat.

    24-09-2006, 00:00 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4de Bondsfeest te Dilsen
    4de Bondsfeest te Dilsen (13 augustus 2006)

    Uitslagen 3 - tallen
    Bij de drietallen wedstrijd werden de prijzen verdeeld onder 11 drietallen, zij krijgen elk 5 punten

    Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 2 5 drietallen
    25 punten
    Sint Elisabeth Stokkem 2 drietallen
    10 punten
    Sint Ambrosius Kinrooi 2 drietallen
    10 punten
    Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 1 1 drietal
    5 punten
    Sint Laurentius Meeswijk 1 drietal
    5 punten

    Uitslagen 6 - tallen
    Hierbij werden de eerste twee plaatsen gedeeld door Stokkem en Kinrooi.

     1 Sint Elisabeth Stokkem
    6,5 punten
     2Sint Ambrosius Kinrooi 6,5 punten
     3Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 2 5 punten
     4Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 2 4 punten
     5Sint Pieter Leut 3 punten
     6Sint Ambrosius Kinrooi 2 punten
     7Sint Laurentius Meeswijk 1 punt

    Stand kampioenschap 2006 - 2007

     1Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 283,5 punten
     2Sint Elisabeth Stokkem 76,5 punten
     3Sint Ambrosius Kinrooi 71 punten
     4Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 1 36 punten 
     5Sint Martinus Dilsen 27 punten
     6Sint Laurentius Meeswijk 25 punten
     7Sint Pieter Leut 9 punten
     8Sint Jozef Koningsbosch 4 punten


    13-08-2006, 00:00 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 de bondsfeest te Stokkem
    3de Bondsfeest te Stokkem (16 juli 2006)

    Uitslagen 3 - tallen
    De eerste vier plaatsen werden netjes gedeeld door 2 drietallen van Kinrooi en 2 drietallen van Maasmechelen 2.

     1 Sint Ambrosius Kinrooi 8,5 punten 
     2Sint Ambrosius Kinrooi 8,5 punten 
     3Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 2 8,5 punten
     4Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 2 8,5 punten
     5Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 2 6 punten
     6Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 1 5 punten 
     7Sint Laurentius Meeswijk 4 punten
     8Sint Martinus Dilsen 3 punten 
     9Sint Ambrosius Kinrooi 2 punten
     10Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 1 1 punt 

    Uitslagen 6 - tallen.
    Ook hierbij werden de eerste twee plaatsen gedeeld door Maasmechelen 2 en Kinrooi.

     1 Sint Ambrosius Kinrooi 6,5 punten
     2Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 2 6,5 punten
     3Sint Ambrosius Kinrooi 5 punten
     4Sint Jozef Koningsbosch 4 punten
     5Sint Martinus Dilsen 3 punten
     6Sint Laurentius Meeswijk 2 punten 
     7Sint Pieter Leut 1 punt

    Stand kampioenschap 2006 - 2007

     1 Sint Elisabeth Stokkem 60 punten
     2Sint Ambrosius Kinrooi 52,5 punten
     3Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 2 49,5 punten
     4Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 1 31 punten
     5Sint Martinus Dilsen 27 punten
     6Sint Laurentius Meeswijk
    19 punten
     7Sint Pieter Leut
    6 punten
     8Sint Jozef Koningsbosch 4 punten


    16-07-2006, 00:00 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2de Bondsfeest te Meeswijk
    Bondsfeest te Meeswijk.

    Uitslagen 3 - tallen.
    Met 11 drietallen werden de prijzen gedeeld, zij krijgen elk 5 punten.
    Sint Elisabeth Stokkem                       3 drietallen
    Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 1      3 drietallen
    Sint Ambrosius Kinrooi                        2 drietallen
    Sint Martinus Dilsen                            1 drietal
    Sint Pieter Leut                                 1 drietal
    Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 2      1 drietal

    Uitsalgen 6 - tallen.
    Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 1 7 punten
     2Sint Elisabeth Stokkem 6 punten
     3Sint Ambrosius Kinrooi 5 punten 
     4Sint Elisabeth Stokkem 4 punten 
     5Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 13 punten 
     6Sint Martinus Dilsen 2 punten 
     7Sint Ambrosius Kinrooi 1 punt 

    Stand kampioenschap 2006 - 2007

     1 Sint Elisabeth Stokkem 60 punten 
     2Sint Mon.en Gon. Maasmechelen 1 25 punten 
     3Sint Ambrosius Kinrooi 22 punten 
     4Sint Martinus Dilsen 21 punten 
     5Sint Mon. en Gon. Maasmechelen 2 20 punten 
     6Sint Laurentius Meeswijk 13 punten 
     7Sint Pieter Leut 5 punten 
     8Sint Jozef Koningsbosch 0 punten 



    18-06-2006, 00:00 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste Bondsfeest te Maasmechelen 1

    Uitslagen van het 1ste Bondsfeest te Maasmechelen 1 seizoen 2006-2007


    Zestallen: 1) St. Mon. en Gond. Maasmechelen 2     7punten
                   2) St. Elisabeth Stokkem                       6punten
                 
      3) St. Elisabeth Stokkem                       5punten
                   4) St. Laurentius Meeswijk                        4punten
                   5) St. Laurentius Meeswijk                        3punten
                   6) St. Martinus Dilsen                                2punten
                   7) St. Mon. en Gond. Maasmechelen 2      1punt

    Drietallen: Gedeelde 1ste t.e.m. 9de plaats elk ploeg krijgt 6punten.
                             St. Mon. en Gond. Maasmechelen 2        1ploeg                  6punten
                             St. Elisabeth Stokkem                          4ploegen             24punten
                             St. Martinus Dilsen                                   2ploegen              12punten
                             St. Laurentius Meeswijk                           1ploeg                  6punten
                             St. Ambrosius Kinrooi                              1ploeg                  6punten
                    10de plaats St. Mon. en Gond. Maasmechelen 2                            1punt

    Stand in het Kampioenschap 2006-2007
    1) St. Elisabeth Stokkem                      35punten   
    2) St. Mon. en Gond. Maasmechelen 2    15punten
    3) St. Martinus Dilsen                              14punten   
    4) St. Laurentius Meeswijk                      13punten
    5) St. Ambrosius Kinrooi                           6punten
    6) St. Pieter Leut                                       0punten
    7) St. Jozef Koningsbosch                         0punten
    8) St. Mon. en Gond. Maasmechelen 1      0punten


    14-05-2006, 00:00 Geschreven door SchutterijStokkem  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (10 Stemmen)
    Archief per maand
  • 04-2008
  • 01-2008
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs