Schimmel
Inhoud blog
  • Zwarte schimmel verwijderen
  • Schimmel op de muur
  • Schimmel verwijderen in huis
  • Schimmel in huis
  • Ventilatie als oplossing voor schimmel in huis
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Schimmel in uw woning bestrijden
    06-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte schimmel verwijderen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zwarte schimmel is een vaak voorkomend fenomeen in vochtige ruimtes zoals de wasruimte en de badkamer. Zwarte schimmel verwijderen is niet zo moeilijk maar hiermee voorkomt u niet dat de schimmel nog terugkeert. 

    Om zwarte schimmel voorgoed weg te krijgen uit uw woning is het van groot belang dat u de oorzaak van het schimmelprobleem aanpakt. Schimmel wordt veroorzaakt door vocht. Een lek in het dak of opstijgend grondvocht kunnen mogelijke oorzaken van zwarte schimmel zijn. 

    Voordat u dus de schimmel verwijdert, moet u de oorzaak van schimmel aanpakken. Hiervoor is het aan te raden om een specialist in vochtbestrijding raad te plegen. Deze professional kan vaak makkelijk de oorzaak achterhalen en u een passende oplossing voorstellen. 

    Om de zwarte schimmel te verwijderen, kunt u gebruik maken van verschillende mogelijkheden. Zo kunt u de schimmel verwijderen met bleekwater of een mengsel van azijn en bicarbonaat. Natuurlijk vindt u ook antischimmel producten in de bouwhandels die doeltreffend kunnen zijn. 

    06-05-2015, 10:49 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Tags:zwarte schimmel, schimmel, zwarte schimmel verwijderen
    24-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schimmel op de muur
    Schimmel op de muur komt in heel wat woningen voor. Vooral oudere woningen hebben vroeg of te laat te kampen met schimmel op de muren. Een schimmel muur betekent altijd dat uw woning een vochtprobleem heeft. Bij de oudere huizen komt dit vaak voor omdateen spouwmuur ontbreekt en het vocht naar binnen kan zonder moeite. 

    Schimmel op de muur kan voor veel problemen gaan zorgen. Het is niet alleen schadelijk voor uw woning maar ook voor uw gezondheid. U kunt bijvoorbeeld problemen aan de luchtwegen krijgen en dit kan chronisch worden.

    Uw woning kan schade oplopen door een vochtprobleem. Zo kunnen meubels beschimmeld geraken of kan een houten vloer gaan uitzetten door een teveel aan vocht. Ook zal uw woning muffig en naar een aardse geur ruiken.  Het behang of het pleisterwerk op de muur zal loslaten en de muur zal wit gaan uitslaan. 

    Als u last heeft van schimmel op de muur in uw woning moet u zo snel mogelijk actie ondernemen. Als eerste moet u uitzoeken waar het vocht veroorzaakt wordt. Dit is niet altijd zo eenvoudig, want een vochtige buiten muur betekent niet automatisch dat het door regenwater komt.

    Als regenwater het probleem is, kunt u dit oplossen door de buitenmuur waterdicht te maken. Zorg er wel eerst voor dat de muur goed droog is. Doet u dit niet dan kan het vocht dat achter blijft na de behandeling niet meer weg en zal alsnog voor problemen gaan zorgen.

    Heeft de muur last van optrekkend vocht, dan moet u een dergelijke muur een andere behandeling geven. Het is vaak aan te raden om een professional in vochtbestrijding om hulp te vragen. Deze persoon kan vaak snel het probleem achterhalen en een doeltreffende oplossing voorstellen.

    24-04-2015, 16:15 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Tags:schimmel, schimmel op de muur, vocht
    07-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schimmel verwijderen in huis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hebt u last van schimmel in huis? De boodschap is om snel te handelen, zo voorkomt u grote schade! Schimmel in huis is zeer schadelijk voor de gezondheid en kan veel schade aan uw woning berokkenen.

    Voor schimmel verwijderen kunt u beroep doen op een specialist in vochtbestrijding of kunt u eerst zelf de schimmel proberen te verwijderen. In doe-het-zelfzaken vindt u antischimmel producten waarmee u de schimmel kunt verwijderen. Let wel, het schimmelprobleem zal niet opgelost zijn met de schimmel enkel te verwijderen. Als u de oorzaak van het probleem niet aanpakt, zal de schimmel terugkomen. Ventileer uw ruimtes dus goed, plaats indien nodig luchtontvochtigers of ga na of u met een vochtprobleem zit. 

    07-08-2012, 10:19 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    Tags:schimmel, schimmel in huis, schimmel verwijderen, antischimmel producten, specialist in vochtbestrijding
    11-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schimmel in huis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Schimmel in huis is een vaak voorkomend probleem, vooral in oudere huizen met vocht in de muren. Schimmel wordt veroorzaakt door vochtproblemen  in huis. Oudere huizen hebben vaak vocht in de muren die enkel kan verholpen worden door het injecteren van de muren
    Een meer onschuldige oorzaak van schimmel is een te hoge luchtvochtigheid in bepaalde ruimtes. Zo komt schimmel vaak voor in de badkamer of in de ruimte waar de was gedroogd wordt. Hier is een hoge luchtvochtigheid aanwezig die leidt tot schimmel als er niet genoeg verlucht wordt. 
    De boodschap is dus genoeg ventileren zodat schimmel geen kans heeft om te ontstaan. 

    11-07-2012, 14:08 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Tags:schimmel, ventileren, injecteren van muren, schimmel in huis, vocht in de muren, vochtproblemen
    27-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ventilatie als oplossing voor schimmel in huis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hebt u last van schimmel in huis? Of vermoedt u dat er schimmelproblemen huizen in uw woning? Vraag u zelf dan af als een tekort aan ventilatie de oorzaak van de schimmel kan zijn. Het is zo dat in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid de kans om schimmelgroei hoog is. Deze ruimtes zijn bijvoorbeeld de badkamer, de slaapkamer en de waskamer. In deze ruimtes is het belangrijk om voldoende te verluchten of te ventileren. Wat u ook kunt doen om de luchtvochtigheid te doen dalen, is het plaatsen van een luchtontvochtiger

    Verwijder de schimmel met antischimmel producten en verlucht de ruimtes goed. Als u ziet dat de schimmel terug komt, is er een grote kans dat er een serieuze oorzaak achter uw problemen schuilt. Dit kan bijvoorbeeld een waterlek zijn of een lek in het dak. Dan is het aan te raden om een vochtanalyse te laten uitvoeren. 

    27-06-2012, 14:54 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Tags:schimmel, ventilatie, antischimmel producten, vochtanalyse, ventileren, verluchten, waterlek, schimmel verwijderen
    13-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vormt schimmel een probleem in uw woning?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vermoedt u dat u schimmel in uw woning hebt? Of hebt u bepaalde vlekken op de muren, kozijnen, plafond of ergens anders gezien die u niet kan verklaren? Dan kan het aan te raden zijn om een schimmel diagnose te laten uitvoeren van uw woning. 

    Een ervaren schimmelinspecteur komt uw woning analyseren en onderzoekt of er schimmel aanwezig is in uw woning. Als er sprake is van schimmel in uw woning, zal de specialist onderzoeken wat de oorzaak is van de schimmel. Vervolgens wordt meteen een oplossing voorgesteld om het schimmelprobleem om te lossen. 

    Wacht dus niet tot het te laat is, schimmelsporen zijn zeer schadelijk voor uw gezondheid! 

    13-06-2012, 09:27 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Tags:schimmel, schimmel diagnose, schimmelspecialist, schimmelsporen, schimmel op muren, schimmel op plafond, schimmel op kozijnen, schimmmel in woning
    07-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schimmelvlekken op kledij verwijderen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als uw kleerkast in een vochtige ruimte staat, is het mogelijk dat u na een tijdje schimmelvlekken op uw kledij terugvindt. Verwijder de vlekken met chloorvrij bleekmiddel, bijvoorbeeld peroxide. Meng het bleekmiddel met water en laat de kledij twee uur weken. Zo kunt u de schimmel van uw kleding verwijderen. 

    Probeer het verwijderen van schimmelvlekken altijd eerst op een klein onzichtbaar plekje op uw kledij voordat u er de hele kledij mee wast. 


    07-05-2012, 15:32 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Tags:schimmel, schimmel op kledij, schimmelvlekken verwijderen, schimmelvlekken op kledij
    20-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte schimmel: schadelijk of niet?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Veel mensen vragen zich of zwarte schimmel nu een schadelijk type schimmel is of niet. Dit antwoord is heel simpel: zwarte schimmel is schadelijk voor uw gezondheid! Bij het langdurig inademen van zwarte schimmel kunnen bepaalde symptomen optreden zoals: kortademigheid, astma, veelvuldige verkoudheden,... De sporen van zwarte schimmel zijn giftig! Vooral zwakkere personen zoals kinderen, oudere mensen en zwangere vrouwen zijn hier heel gevoelig aan. Laat de zwarte schimmel dus meteen verwijderen als u deze opmerkt! 

    20-04-2012, 11:29 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Tags:schimmel, zwarte schimmel, schimmel in huis, symptomen
    05-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doeltreffend schimmel van tussen voegen verwijderen
    Zwarte schimmel komt vaak voor tussen voegen in bijvoorbeeld de douche. Deze schimmel wordt veroorzaakt door een te vochtige lucht. Zwarte schimmel kan u makkelijk verwijderen met chloor. De chloor verwijdert de schimmel en trekt in de voegen zodat schimmel niet terugkomt. 

    Naast chloor zijn ook antischimmel producten beschikbaar om schimmel in uw woning te verwijderen. Dit zijn professionele middelen die voorkomen dat de schimmel terugkomt. Als u toch blijft last hebben van schimmel in uw woning, is het aan te raden om de oorzaak te vinden van de schimmel. Dit kan bijvoorbeeld een waterlek zijn of een vochtprobleem. 

    05-04-2012, 10:00 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    16-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vocht als meest voorkomende oorzaak van schimmel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vocht in de binnenmuren van een woning leidt vaak tot schimmel. Dit is vaak opstijgend vocht dat veelvuldig voorkomt in oudere huizen. Naast vocht als oorzaak van schimmel zijn er ook andere mogelijke boosdoenders. Voorbeelden hiervan zijn waterlekken, kapotte waterleiding, kapotte verwarmingsbuis of te hoge vochtproductie. 

    16-03-2012, 00:00 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (8 Stemmen)
    Tags:schimmel, vocht, schimmel in huis
    15-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schimmel in slaapkamer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Schimmel komt niet enkel voor in vochtige ruimtes in uw woning zoals de badkamer. Ook in 'droge ruimtes' zoals de slaapkamer kan schimmel groeien. Dit komt vooral voor in de winter als er geen verwarming in de slaapkamer is. Door de ruimte op te warmen, verdwijnt de vochtigheid in de lucht. 

    Wanneer een ruimte niet voldoende verlucht wordt, ontstaat een muffe lucht. Als u geen verwarming in uw slaapkamer wil, is het aan te raden om de ruimte dagelijks goed te verluchten. 

    15-03-2012, 00:00 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (13 Stemmen)
    Tags:schimmel, schimmel in huis, schimmel slaapkamer
    13-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is zwarte schimmel in huis schadelijk?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zwarte schimmel is niet zo onschuldig als andere soorten schimmel. Als u vermoedt dat u zwarte schimmel in huis hebt, is het belangrijk om zo snel de schimmel te verwijderen. 

    Het is namelijk erg ongezond om in een ruimte te leven waar zwarte schimmel huist. Wanneer u langdurig blootgesteld wordt aan zwarte schimmel, zal u problemen met uw gezondheid ervaren. Zo veroorzaakt zwarte schimmel bijvoorbeeld astma, allergische reacties en hoofdpijn. 

    Verwijder de zwarte schimmel met een antischimmel product en tref vervolgens de nodige maatregelen om te voorkomen dat de schimmel terugkeert. Het is vooral belangrijk om de vochtigheidsgraad in uw woning onder controle te houden. Vocht in de lucht voorkomen, doet u door alle ruimtes in uw woning elke dag goed te verluchten en luchtontvochtigers plaatsen. 

    13-03-2012, 13:35 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (27 Stemmen)
    Tags:zwarte schimmel, schimmel, schimmel in huis
    09-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schimmels in huis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Schimmels in huis is geen goede zaak, omdat een huis niet bedoeld is om aan de binnenkant schimmel te bevatten. Als er schimmel in huis is, is dit een teken dat er iets mis is met de luchtvochtigheid in huis of dat er op een of andere manier veel vocht het huis binnen komt. Het kan ook een teken zijn dat er iets grondig mis is met de ventilatie in huis waardoor er een te hoge luchtvochtigheid ontstaat die schimmels kan veroorzaken.

    09-03-2012, 09:14 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    Tags:schimmel, schimmels in huis, schimmel in huis
    02-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schimmel-inspecteurs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een schimmel-inspecteur zal een grondige fysieke controle uitvoeren door uw woning, waaronder ook de moeilijk bereikbare en verborgen plekken als op zolder. Ook zal deze persoon op schimmelgevoelige plekken in staat zijn om schimmelgroei te detecteren. Een schimmel-inspecteur kan ook initiatieven ondernemen om de mogelijk gevonden schimmel te identificeren op het type schimmel. De schimmel-inspecteur zal ook in staat zijn om u advies te geven om schimmel in uw woning beter te kunnen voorkomen en eventueel te kunnen verwijderen.

    02-03-2012, 00:00 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Tags:schimmel, schimmelgroei, schimmel-inspecteur
    28-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schimmel in uw woning voorkomen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Om te voorkomen dat de groei van schimmels mogelijk schadelijk kan zijn, is het belangrijk om de hoeveel waterdamp in uw woning onder controle te houden. Onthoud dat schimmels vocht nodig hebben om te overleven. Er zijn veel eenvoudige en zeer goedkope methodes waarmee we de groei van schimmel in woningen kunnen voorkomen en bestrijden. Adequate ventilatie, gereguleerde verwarming, goede isolatie en goede huishoudelijke schoonmaakbeurten zullen al veel hulp bieden bij het voorkomen van schimmels.


    28-02-2012, 14:02 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Tags:schimmel, schimmel voorkomen
    22-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gevolgen van schimmel in huis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De aanwezigheid van schimmel in uw woning heeft verschillende gevolgen voor de woning zelf en de bewoners. Zo berokkenen schimmels ernstige schade toe aan de woning. De woning takelt sneller af en zakt in waarde.

    Daarnaast heeft schimmel een negatieve invloed op de gezondheid van de bewoners. Door het inademen van de giftige stoffen van de schimmel worden verschillende gezondheidsklachten veroorzaakt. Dit kunnen lichaamsklachten zijn als astma, hoofdpijn, irritatie van de luchtwegen, irritatie aan de keel- en slijmvliezen en nog serieuzere klachten.

    22-02-2012, 16:20 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (8 Stemmen)
    Tags:schimmel, schimmel in huis, schimmel gezondheid
    14-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schimmelsporen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Schimmelsporen in de lucht kunnen betekenen dat schimmelgroei potentieel overal in het huis kan ontstaan, zolang er maar een basis voor voeding en vocht aanwezig is. Gezien dat onze moderne leefomgeving vandaag de dag bestaat uit voldoende voedsel in huis, luchtdichte huizen en waterdamp producerende apparaten zoals ketels, wasmachines en wasdrogers, douches etc, betekent dat schimmelsporen in de lucht echt verwend worden als het neerkomt op zich ergens settelen om flink te kunnen groeien.

    Als dit onopgemerkt en onbehandeld blijft kan de schimmelkolonie snel gaan groeien, waarna het de kenmerkende muffe lucht gaat verspreiden. U zal waarschijnlijk de geur eerder opmerken dan dat u de schimmel ziet ontstaan. Schimmelgroei in huis is niet alleen afzichtelijk, maar vormt ook een risico op beschadiging van structuur en bedekkingen in huis en is ook nog eens een risico voor de gezondheid van de bewoners. De aanwezigheid van schimmel in huis is een indicatie dat de luchtvochtigheid in huis te hoog is. Dit gaat gebruikelijk gepaard met condensatie problemen welke ontstaan in ruimtes waar de luchtvochtigheid langere tijd boven de 70% is. Dit verklaart ook waarom badkamers, keukens en was kamers vaak gevoelig zijn voor problemen met schimmel.

    14-02-2012, 17:15 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Tags:schimmel, schimmelsporen, schimmelkolonie
    08-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schimmel in douche
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Schimmel in de douche is een veelvoorkomend probleem, en de oorzaak ligt in het feit dat er te weinig wordt geventileerd in de douche ruimte. Als men last heeft van een bedampte douche met schimmel op de muren en het plafond, dan is het aan te raden eens goed de ventilatie onder de loep te nemen. Daarnaast is het altijd verstandig om na het douchen met een trekker de muren droog te maken zodat het meeste vocht reeds uit de douche is verdwenen. Doet men dit niet, dan zal het vocht opdrogen door te verdampen, waardoor de luchtvochtigheid in de douche erg snel toeneemt.

    Schimmel verwijderen is een makkelijk proces en kan zelfs met een doek gedaan worden die in een antischimmel product is gedoopt. Schimmel behandelen met een kwast is echter beter, omdat dit meer antischimmel product op de goede plek krijgt. Nadat het antischimmel product is gedroogd kan men er voor kiezen om de schimmel plekken over te schilderen met een schimmelwerende verf, maar dit is niet strikt noodzakelijk tenzij de plekken niet goed weggaan. Schimmel in de douche is geen ramp, maar voor uw gezondheid is het wel belangrijk dat het opgelost wordt.

    08-02-2012, 15:03 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    07-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte schimmel van muur verwijderen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zwarte schimmel is een een plaag voor mensen in huis die er mee te maken hebben. Het begint met het vormen van kleine zwarte plekjes in warme en vochtige plekken in het huis, waarna het zich begint te verspreiden tot het een serieus probleem wordt. Het groeit zeer snel en schimmel reproduceert zich makkelijk door zijn sporen in de lucht los te laten. 

    Veel mensen weten helaas helemaal niet wat de juiste manier is om van dit soort schimmel af te komen en gebruiken simpelweg water en zeep om het te verwijderen. Het verwijderen van zwarte schimmel is niet zo simpel als met een sponsje, water en zeep over een plek met de zwarte schimmel wrijven. De schimmel groeit snel weer op dezelfde plek aan. 

    Om definitief van de zwarte schimmel in uw huis af te komen, moet u antischimmel producten gebruiken die ontworpen zijn om schimmel te verwijderen. Wees voorzichtig met deze producten, want anti schimmel producten kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid als u ze verkeerd  gebruikt.


    07-02-2012, 14:24 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (23 Stemmen)
    Tags:zwarte schimmel, schimmel, schimmels, antischimmel producten
    06-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schimmel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Schimmel is een type zwam waarvan er wel duizenden verschillende soorten van zijn ontdekt. Alhoewel u niet in staat bent om ze te zien, de schimmels, zijn ze net als pollen overal in onze omgeving te vinden en vormen ze een groot deel van het huisstof. Ze overleven door energie te winnen uit dode en rottende organische materialen en als ze eenmaal een plek hebben gevonden, vormen de schimmel een kolonie. Schimmel kan verschillende kleuren hebben zoals zwart, wit of grijs. Naast het opmerkelijk uitzicht van schimmel, kan u schimmel ook opmerken door de muffe geur die in uw woning hangt.

    De groei van schimmels in een woning kan meestal worden gevonden in de buurt van raamopeningen, achter het meubilair, in de badkamer (bijvoorbeeld op de voegen tussen de tegels), op het behang, op plafonds en op overige objecten als lederen goederen in ongeventileerde kasten. Poreuze en ruwe oppervlakken kunnen makkelijk onzichtbaar vuil en vet verzamelen en zijn ideale plekken voor schimmel om hun levenscyclus te beginnen.


    06-02-2012, 16:25 Geschreven door Schimmel  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (12 Stemmen)
    Tags:schimmel, schimmels
    Archief per week
  • 04/05-10/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 06/08-12/08 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Interessante schimmel links
  • Schimmel
  • Zwarte schimmel
  • Schimmel in huis
  • Schimmel verwijderen
  • Schimmel bestrijden
  • Zoekertjes

  • Inhoud blog
  • Zwarte schimmel verwijderen
  • Schimmel op de muur
  • Schimmel verwijderen in huis
  • Schimmel in huis
  • Ventilatie als oplossing voor schimmel in huis
  • Vormt schimmel een probleem in uw woning?
  • Schimmelvlekken op kledij verwijderen
  • Zwarte schimmel: schadelijk of niet?
  • Doeltreffend schimmel van tussen voegen verwijderen
  • Vocht als meest voorkomende oorzaak van schimmel
  • Schimmel in slaapkamer
  • Is zwarte schimmel in huis schadelijk?
  • Schimmels in huis
  • Schimmel-inspecteurs
  • Schimmel in uw woning voorkomen
  • De gevolgen van schimmel in huis
  • Schimmelsporen
  • Schimmel in douche
  • Zwarte schimmel van muur verwijderen
  • Schimmel
  • Condensatie als oorzaak van schimmel
  • Oorzaak van schimmel in huis
  • Schimmel opsporen in je woning
  • Schimmels in huis kunnen kankerverwekkend zijn
  • Oplossing voor schimmel, vocht en condens
  • Oorzaken van schimmels
  • Schimmel in de badkamer
  • Antischimmel producten
  • Schimmel in kasten
  • Schimmel in huis voorkomen door ventilatie
  • Zwarte schimmel
  • Schimmel in huis


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs