Dieet met hemelse gerechten
Inhoud blog
  • Gemarineerde lamskotelet met gnocchi en pittige snijbonen met wortelen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    22-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemarineerde lamskotelet met gnocchi en pittige snijbonen met wortelen
    Ingrediƫnten

    Voor 2 personen

    1 ui
    1 teentje knoflook
    250 g snijbonen
    150 g wortelen
    Margarine 
    2 theelepels shoarmakruiden

    Australische marinade (iut de reeks Vloeibare kruiden van de Delhaize)
    2 maal 3 lamskoteletten

    250 g Gnocchi

    Bereiding

    De dag ervoor de lamkoteletten insmeren met de vloeibare Australische marinade en een nachtje laten trekken in de ijskast.

    We beginnen met de groenten klaar te maken.
    Pel en snipper de ui, pel de teentjes knoflook.
    Was de worteltjes en snij ze in plakjes.
    Verhit de margarine in een braadpan en fruit de ui.
    Pers de teentjes knoflook erboven uit.
    Schep de snijbonen, worteltjes, shoarmakruiden en1 dl water erdoor.
    Laat met het deksel op de pan de snijbonen en wortel in ongeveer 10 minuten gaar worden. 

    Breng nu het water aan de kook voor de gnocchi's in te koken. Na vijf minuutjes doe je de gnocchi's in het kokende water. Braad ondertussen de lamskoteletten in de pan.

    Neem de voorverwarmde borden uit de warmhoudla en serveer het vlees, de groenten en de gnocchi.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-03-2008, 18:48 geschreven door Medocq  
    Archief per week
  • 17/03-23/03 2008
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs