Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Na een vrij zwaar hartinfarct ben ik begonnen met lopen: van een start to run naar 10 km, naar een halve marathon en zo naar een marathon. Ik neem deel aan veel joggings en doe ook in de week de nodige kilometertjes. Natuurlijk loop ik deze niet alleen maar met verschillende andere joggers.

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Het loopverhaal van Danny

30-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lier
Vandaag stond de halve marathon van Lier op het programma. Ik trek al van 2007 naar Lier en heb daar al 33 keer deelgenomen aan lange afstandswedstrijden. Want hoe je het draait of keert Lier 'heeft iets'. Dagen op voorhand ben je er al mee bezig...hoe zal de wind zitten... wat zijn de weersomstandigheden. Iedereen die in Lier gelopen heeft zal er wel een verhaal over hebben. Het was vandaag niet anders er werd wind en veel regen voorspeld.

Bij de start viel het allemaal nog goed mee en toen ik net dacht: ze moeten niet klagen, het heeft hier al veel erger geweest gingen de hemelsluizen pas echt open. Ik zag toen ook dat ze ongeveer een uur aan het lopen waren en dat ze aan het keerpunt ergens moesten zijn (dus zware regenval en tegenwind). Men had echter aandachtig naar mijn raad geluisterd (eerder het doorgeven van mijn ervaring uit de vorige deelnames): zorg dat je in groep bent bij tegenwind. Dat hadden ze uitstekend gedaan en zo konden de 'rappere' nog versnellen naar het einde toe. Jo, Timothy en Bart kwamen binnen in 1u39' en 1u40'. Toen heb ik een uitleg gekregen hoe het komt dat de derde van de drie die bijna gelijktijdig over de meet kwamen toch sneller was dan de andere... Goede tip voor Rotterdam: zorg dat je weet waar de start is.

Ook de andere deden het goed Pieter en Chris hadden ook hun eigen verhaal (en bleek toch dat de wedstrijd vrij hard geweest was). En toen kwam onze debutante Isabelle (in gezelschap van Saskia) binnen: met nen smile alsof ze nog maar een paar kilometer gelopen had. Tenslotte bereikte ook Chantal (zonder de inruk tegen van kapot te zitten ) de aankomst. Dus voor iedereen een geslaagde voorbereiding naar Rotterdam toe.

Lut liep de 5km maar bleek al vlug nog last te hebben van de knie dus deed ze het rustig aan en de problematiek zal toch eens deftig moeten bekeken worden want kwetsuur sleept nu toch al een tijdje aan.

Ikzelf was aanwezig in Lier maar er niet altijd met mijn gedachten - ik zat meer met mijn gedachten bij blz. 84 - 85 en 86 van het boek Hartloper waar de gebeurtenissen van exact een jaar geleden beschreven worden.

30-01-2016 om 19:44 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
28-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start to Run Berlare
Op 7 maart start de 'lente'-'start to run' in Berlare. In Laarne is deze lessenreeks steeds in het najaar en lopen we naar de winter toe. In Berlare is het echter omgekeerd en lopen van de kille, lange en donkere winter naar de zomer toe. En les per les zien we de dagen 'lengen' en de temperaturen omhoog gaan. En samen met het lentegevoel stijgt ook de conditie. De parcoursen die achter de Bareldonkkapel gelopen worden zijn ook qua natuur heel mooi. Ze hebben ook het voordeel van een afwisseling te zijn van 'harde ondergrond' en boswegels dus ideaal voor spieren en gewrichten.

Voor mezelf is het het de achtste keer dat ik de begeleiding doe en zie hierbij een overzicht van de vorige jaren:

2009: 84 deelnemers - Berlare
2010: 41 deelnemers - Uitbergen
2011: 71 deelnemers - Berlare
2012: 32 deelnemers - Uitbergen
2013: 76 deelnemers - Berlare
2014: 61 deelnemers - Bareldonk
2015: 92 deelnemers - Bareldonk

Ook voor 2016 is voor de Bareldonk gekozen als vertrekplaats. Dit ligt centraal voor gans 'Groot Berlare' en je hebt er een enorme waaier van parcoursen: Gratiebossen, Broeck, Scheve Villa, Brugsken, Nelepad... zullen allemaal termen worden die de deelnemers vertrouwd in de oren zullen klinken gedurende de sessies. Ik durf gerust stellen dat je negens in Vlaanderen zo een variatie kan brengen qua parcoursen tijdens een 'start to run'. En hoe ze het klaarspelen in Berlare dat weet ik niet maar ik denk dat ik op de voorgaande jaren geen 5 regenavonden gehad heb allemaal samen. Zelfs al een tweetal reeksen die het zonder 'een drup regen gedaan hebben'. Ook het slaagpercentage ligt met 90 procent zeer hoog en duidt erop dat dit voor iedereen haalbaar is. 'Ik kan dat niet' is geen uitvlucht want IEDEREEN kan dit.

Dus mensen aarzel niet en schrijf je in: de inschrijvingsmodaliteiten kan je vinden op http://www.berlare.be/start-to-run.html

Meer info over mezelf kan je vinden in verschillende krantenartikels verzameld op www.bloggen.be/harloper


28-01-2016 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
25-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Januari loopt op zijn einde...
Een vrij druk weekend voor de loopgroepen. Op zaterdag waren we aanwezig in Terneuzen en op zondag waren we met een vrij grote delegatie aanwezig om de wandeltochten van de de Boerenkrijgstappers al lopend te doen. Afhankelijk van de gekozen afstand was het soms wat meer 'cross' en hadden sommige schoenen een nogal modderig uitzicht.
Voor de komende week worden in de eerste helft zeer goede weersomstandigheden gegeven vandaar dat we in het eerste gedeelte de 'langere omlopen programmeren'. En in het tweede gedeelte de rondekes.

Bareldonklopers

maandag: omlopen Muizenstraatje: langs Piste 10 km (eventueel aansluitend wintertourken (14 km)) - Mosselken (7 km)- Mosseveldstraat/ Nieuw Donk (6 km)
woensdag: wintertourkes ( 4 - 6 - 8 -10 - 12 - 14 - 16 km)

Restart to Run

De weersomstandigheden zijn deze week ideaal dus geen uitvluchten meer...

maandag: 4 ml - 2 stp - 4 ml - 2 stp - 4 ml - 2 stp - 4 ml - 2 stp  tot 24 m
woensdag: 4 ml - 1 stp - 4 ml - 2 stp - 4 ml - 2 stp - 5 ml - 2 stp  tot 24 m

Veldmeersrunners

dinsdag omloop langs 'Langen Ent' en Laarne baan (6,2 km) + eventueel inslaan aan Termstraat en omloop Kasteel extra (12 km). Voor wie deze afstanden nog te ver vindt kan 1 omloop Kasteel doen
donderdag: omlopen Kasteel à volonté.

Er kan net als de laatste weken ook uitsluitend op de Finse Piste gelopen worden natuurlijk.

Als Varia nog even meegeven om je niet te vergeten aanduiden voor de lichtmislopen. En het boek 'Hartloper' is nu ook verkrijgbaar in Eurospar Kalken en Runners Service Lab in Gent (meer info op www.bloggen.be/hartloper)25-01-2016 om 17:50 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
23-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terneuzen
Vandaag stond er een eerste test(tje) op het programma met de 15,4 km in Terneuzen. Ondet het motto 'een tunnel te ver' bereikten we Terneuzen (men moest de GPS volgen ipv het 'gezonde verstand'...). Een nederlandse wedstrijd met voor het overgroote gedeelte belgen aan de start. Ik was van plan van vandaag ook nog eens een jogging te doen maar voelde mij niet zo goed en te 'on-secure', dus daar maar van afgezien en morgen een run/walk te doen doen op langere afstand.
Voor de start gezien dat er bij onze marathonlopers enkele stress-konijnen zitten... Er werden schema's opgesteld waarop ging gelopen worden (en die stonden vrij scherp) maar die vooropgestelde tijden werden aan flarden gelopen. Pieter haalde met een goede 21' een zeer scherpe tijd op de 5,2 km. Op de lange afstand van 15,4 km haalden de groen/blauwen heel hard uit en toonden dat ze staan waar ze moeten staan op dit moment van de voorbereiding. Bij de heren stuwden Timothy en Bart elkaar naar heel scherpe tijden; 1u09'!!!! En wat gezegd bij de vrouwen waar we met twee het podium: tweede plaats Brigitte ( 1u15')  en de derde plaats voor Evelien (1u18') en ook een niet onverdienstelijke  zesde plaats van Saskia (1u26). Proficiat aan iedereen en niet enkel voor de resultaten in de wedstrijd maar ook voor de aanpak van de trainingen (waarvan dit het resultaat is). Na de wedstrijden werden de resultaten op een subtiele manier geanalyseerd....(is het niet Evelien).

23-01-2016 om 18:47 geschreven door danny  


>> Reageer (1)
22-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterprik voorbij...
Deze week was het flunk kouder en dat hebben we gevoeld. Maandag was het aan de Bareldonk vrij koud en zelfs glad op sommige plaatsen. Voor mezelf was het 'op de fiets' een marteling. Door de beperkte harpompfuncite heb ik last van titntelende vingers van als de temperatuur ook maar richting vriespunt ga. Misschien nu toch een oplossing via 'Handwarmers' zakjes met poeder die na 'openen' beginnen op te warmen en in de handschoenen kunnen gestopt worden (hopelijks is dit na 9 jaar eindelijk de oplossing). Op woensdag was het iets minder koud en werder de wintertourkes afgewertk. En zoals ook vorig jaar blijkt dit toch een ideale manier om de conditie op te bouwen (we gaan er nog tourken bij  doen....)want enkelen liepen al 12 km. Ook de restarters zijn er aan begonnen op de Bareldonk.
Op de Veldmeers werd disndag richitng Kalken gelopen en buiten enkele ijsplekken na was het 'vlot' lopen. Wel dit de ijzige wind het bij de start kou aanvoelen. Op donderdag liep mijn tourkes à volonté. De ex-starters raken op een vlotte manier geintegreerd en dat is natuurlijk heel belangrijk.

Weekend

In het weekend staan er twee 'loopjes' op het programma.

zaterdag Terneuzen : verzamelen om 13:00 uur bij mij thuis (Zomerstraat 39) afstanden 5 - 10 of 15 km.
zondag: Het zondagsloopje wordt vervangen door de volgede wandeling http://www.boerenkrijgstappers.be/Pagina/Donkmeertrofee2016.pdf al lopend te doen.We  verzamelen om 8u15 voor de lange afstanden (18/25) zodat we om 8u30 kunnen starten. Voor de kortere afstanden wordt er gestart om 10:00 uur . Lut zal dan aan wezig zijn op de verzamelplaats.

Vergeet niet jullie aanwezigheid aan te duiden voor de 'lichtmisloopjes'. En kan iedereen zich ook administratief in orde zetten voor het loopjaar 2016 aub.

22-01-2016 om 13:30 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
18-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning winter 'regeert'....
De afgelopen 'loopdagen' hebben we het gemerkt de weersomstandigheden zijn duidelijk gewijzigd. Zaterdag werd er nog in ideale omstandigheden een duurloop van 25 km afgewerkt door de marathonlopers. Zondag was er echter al lichte vrieskou en was het soms 'schaatsen' op de wegen in de Kalkense Meersen maar toch werd dit een heerlijk natuurloopje. En dat de 'nieuwkes' vlug geïntegreerd zijn en dat er met 'overschotjes' steeds iets kan gedaan worden bewees Jeroen met zijn wafels.

Deze week geven ze echter vrieskou. Kies dus de juiste kledij maar 'overkleed' je niet: 3 laagjes (mag wel thermo-laagje tussen zitten maar ook niet verschillende van deze lagen boven elkaar). Mensen die last hebben van koude handen (zoals ik) - twee paar handschoenen is geen overbodig luxe en 'wanten' geven nog het beste resultaat (al deze tips zijn ook terug te vinden in 'Hartloper').

In een winterperiode en bij eventuele gladde wegen (sneeuwval) kijk je best op blog of training doorgaat. De regel is 'Als de wegen bereidbaar zijn om naar de training te komen gaat loopje door'.

Weekprogramma

Bareldonk

maandag: Tourke Zele (9 km) - eventueel aangevuld met wintertourke. Of naar 'Hekken Nieuw Donk) en daar rechts af richting steenweg (6 km).
woensdag: Winteromloopjes (4 - 6 - 8 -10 - 12 - 14 - 16 km)

Aan de Bareldonk beginnen we ook met een 'restart to run'. Dat is om de joggers die al een tijdje op het 'slechte pad' zijn opnieuw te laten aansluiten bij de groep en hun op een zestal weken opnieuw vlot 5 km te kunnen laten lopen.

maandag: 3 ml - 2 stp - 3 ml - 2 stp - 3 ml - 2 stp - 3 ml - 2 stp  tot 22 m
woensdag: 3 ml - 2 stp - 3 ml - 2 stp - 4 ml - 2 stp -4 ml - 2 stp  tot 24 m

Veldmeers

dinsdag: Straatje Verder (Zomerstraat - Brugstraat - Bosstraatje) 12 km of rechtdoor tot Kruisen en daar in slaan (8 km). Korte afstand 1 omloop Kasteel.
donderdag: omlopen Kasteel à volonté

Er kan ook op de Finse Piste gebleven worden (en ik zie dat een groep die uit 'start to run' komen dat zeer goed doen).

Varia

- kan men zich in beide groepen administratief in orde brengen naar inschrijvingen toe (op Veldmeers zal Corien dinsdag nog eens aanwezig zijn) want dit is belangrijk naar de verzekeringen toe.

- Vergeet jullie niet aan te duiden voor de Lichtmisloopjes (want de 'goederen' moeten worden besteld/aangekocht)
18-01-2016 om 10:12 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
14-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterprik/Lichtmis
De eerste dagen van de week is het nog vrij aangenaam loopweer geweest. Op de Bareldonk konden de 'lange'-omlopen zonder problemen gelopen worden. Die langere afstanden staan ook op het programma deze avond aan Veldmeers - maar door het aangekondigde stormweer gaan we ter plaatse bekijken (of het programma richting Kalken of iedereen omlopen langs Kasteel (piste is ook steeds mogelijk). Vergeet niet dat Corien zowel deze avond als dinsdag zal aanwezig zijn om te helpen waar nodig met registratie.
Naar beide groepen ook nog eens meegeven om zich in orde te brengen met de inschrijvingen (in Laarne is dit enkel registreren) omdat we dan ook naar verzekeringen toe met alles in orde zijn. 
Ik wil ook nog meegeven dat de kandidatuur van de Bareldonklopers om mee te dingen naar de titel 'Sportclub 2015' in Berlare is doorgestuurd. Ik hou jullie via deze weg verder op de hoogte wat er hieromtrent nog te gebeuren staat.

Lichtmis

Al sinds ik aan begeleiding doe van loopgroepen wordt er op (of rond) 2 februari een Lichtmis loop gehouden. Dit is om de traditie of gezegde 'Elk vrouw noch zo arm maakt op Lichtmis haar panneken warm'. Aan de Veldmeers zijn dat Nadine, Jo en de 'Brackskes' die voor de appelbeignets zorgen  (bewijzen van hun levenslange contract zullen eerstdaags opduiken). En aan de Bareldonk zal Lai Yee een leger(tje) pannenkoekenbakkers optrommelen.
Deze lekkernijen zullen aangevuld worden met chocomelk/koffie/water. Aan de rechterkant van blog kunnen jullie 'aanwezigheden' noteren zodat we toch 'iets weten'. Dit jaar wordt er per persoon een bijdrage van 1 euro gevraagd (er wordt niet rond gegaan met een lijst maar er zal een 'pot' of 'doos' staan waar jullie die euro kunnen in deponeren.

Zondagsloopje

Gaat door om 10:00 uur aan Kalken Kerk


14-01-2016 om 11:25 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
11-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterweer op komst...
Afgelopen weekend hebben we nog geluk gehad met de weersomstandigheden. Zondag zorgde een mooi winterzonnetje voor een zeer goede opkomst op het zondagsloopje. Het loopje op zondag is ook aan een 'opmars' bezig: is geëvolueerd van een 'bijkomende activitiet' tot een volwaardige loopsessie. 

Voor de komende dagen wordt er heel wat minder 'weer' voorspeld. Het eerste gedeelte van de week (veel) regen --> daarom zullen de eerste trainingen op 'veiligere omlopen' gedaan worden. En de vraag die we ons nu al kunnen stellen gaat het volgende zondagsloopje (Kalken Kerk) door in een besneeuwd landschap?

Bareldonklopers

maandag: wintertourkes (van 4 tot 16 km) is alles mogelijk
woensdag: Omlopen langs Muizenstraatje (5 km (langs Nieuw Donk) - 7 km (Mosselken) - 10 km (Piste Overmere) - 17 km (Hussevelde Kalken)

Veldmeersrunners

dinsdag: Omlopen Kasteel (maar via de 'oude manier). Je kan tourkes lopen à volonté. 
donderdag: omlopen richting Kalken: 8 km of 13 km (Brugstraat - Zomerstraat en tot aan Bosstraatje). De kortere afstand doet de zelfde omloop van dinsdag (maar slechts 1 keer Kasteel  (5,7 km) - of kortere versie 4,5 km)).

Het is natuurlijk altijd mogelijk om op de Finse Piste te blijven. Ik zie dat heel wat starters dit ook doen en dit is ook een verstandige keuze om verder op te bouwen!

Inschrijvingen

Kunnen jullie zich voor beide loopgroepen in orde stellen met de inschrijvingen (de manier waarop is in één van de vorige 'blogitems' meegegeven. Ook nog eens meegeven dat op de Bareldonk vanaf volgende week een 'restart to run' begint om mensen die een tijdje niet gelopen hebben op een zestal weken opnieuw vlot 5 km te laten lopen.


11-01-2016 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
09-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En beetje vooruit kijken....

Zondagsloopje

Dit loopje gaat door aan de Nieuw Donk om 10:00 uur. We doen de omlopen van 4 km (Nieuw Donk - Eendenkooi - Donkmeer - Brielstraat). De mensen van Berlare die nadien naar de receptie gaan kunnen er dus op voorhand de caloriëen al aflopen....

Joggings

De marathonlopers zijn volop bezig aan de voorbereiding. Hier zitten ook enkele wedstrijden bij. Op de meeste van deze wedstrijden zijn er ook kortere afstanden (dus deze wedstrijden zijn 'toegankelijk' voor iedereen. Ik geef telkens de site mee.)

zondag 14/02: Deinze heel interessant om met gans de groep naartoe te gaan (is een aanrader): 4 - 8 en 12 km (de ideale vervanger van zondagsloopje - is ook in de voormiddag)
zondag 20/03: Sluis http://www.zwinstedenloop.nl/

Op donderdag 10/03 is de training van de lange adem op de Veldmeers (die ook open staat voor de Bareldonklopers (met tegen die tijd al enkele 'padden'-intervallekes)) 5 -10 - 15 en 21 km

Hartloper

Het boek is nu drie weken uit en de verkoop gaat vlotjes. Maar wat even belangrijk is zijn de (zeer) positieve reacties en het boek wordt ook 'aandachtig' gelezen - elk detail wordt onder de 'loupe' genomen. Meer info kan je steeds vinden op www.bloggen.be/hartloper.

09-01-2016 om 15:30 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
07-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inschrijvingsmodaliteiten Veldmeersrunners

INSCHRIJVEN VELDMEERSRUNNERS:

Momenteel kan je u enkel registreren en inschrijven voor het begeleid lopen. Als je bent ingeschreven, krijg je een mail met de bevestiging dat de inschrijving goed is gelukt.

 Bij betalen zal je momenteel enkel “betaal later” te zien krijgen.

Als het systeem actief wordt om online te kunnen betalen  ( hopelijk heel binnenkort), zal Corien van de Sportdienst iedereen die is ingeschreven een mailtje sturen ( of via de blog / Facebook) met de melding dat het systeem actief is en dat je nu kan betalen.

 Dan moet je enkel naar de webshop gaan,  en zie je bij jouw activiteiten “nog te betalen” staan. Hierbij kan je dan van thuis uit betalen…

 

07-01-2016 om 11:42 geschreven door danny  


>> Reageer (2)
04-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste weekprogramma 2016...
De feesten zijn gepasseerd en we kunnen er weer volop tegenaan. Het jaar is op sportief gebied al heel goed ingezet want het zondagsloopje was 'goed bevolkt' met een dertigtal joggers. Voor het nieuwe jaar heb ik ook enkele nieuwe parcoursen ingelast. Wel zou ik uitdrukkelijk willen vragen om de veiligheidsvoorschriften heel goed op te volgen (nog meer als het nieuwe parcoursen zijn).

Bareldonklopers

maandag: Nieuwe omloop: lopen richting Zele - afslaan (recht tegenover de weg naar Heikant) - aan café 'Half Maantje' sla je in dan eerste straat links en een lus maken om zo aan café Turfput uit te komen. En via Blauwe Hofdreef opnieuw naar Bareldonk (9 km) dit kan aangevuld worden met volledige of halve wintertourkes. De korte afstand (5 km) gaan langs Brielstraat - richting Nieuw Donk (aan hekken terugkeren is 5 km) tot aan de cafetaria lopen en terug keren (6,5 km). Kan ook steeds aangevuld worden met halve of volledige wintertourkes.

woensdag: wintertourkes  (4-6-8-10-12 -14 - 16 km) voor iedereen

Veldmeersrunners

dinsdag: om de intergratie met de ex-starters vlot te laten verlopen doen we regelmatig een training waar ook de Finse Piste zal betrokken worden. Dinsadag doen we omlopen langs Berlinde Kapel (1, 2 of drie) en deze aanvullen met rondekes op Piste. Mensen die liever enkel op Piste lopen kunnen direct starten met 'Piste' zonder omlopen langs Kapel.

donderdag: nieuwe omloop: Via kappelstraat naar 'Langen End' tot aan het 'Hoeksken' en dan richting Laarne nemen en opnieuw naar Sporthal (8 km) mensen die meer kilometers willen kunnen Termstraat inslaan en zo via Warande nog 'tourken Kasteel bij pakken) dan kom je aan 12 km. Kortere afstand is omloop Kasteel op 'traditionele wijze'. Het is natuurlijk altijd mogelijk om enkel op de piste te blijven.

Inschrijvingsmodalitieten

Bareldonk

15 euro (of 40 euro indien volledig nieuw lid (heeft te maken met 'kledij') overschrijven op rekeningnummer BE12 1430 9244 9892 met vermelding 'lidgeld 2016' + naam.

Veldmeers

Vanaf dinsdag zal het mogelijk zijn om de betaling effectief uit te voeren. Ingesloten nog eens de manier waarop het inschrijven moet gebeuren

Bijlagen:
lidgeld.docx (16.1 KB)   

04-01-2016 om 12:34 geschreven door danny  


>> Reageer (1)
02-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe jaar is gestart...
Het feestgedruis ligt al een beetje achter ons (alhoewel er nog vele recepties en nieuwjaarsfeestjes zullen volgen). Dus is het tijd om opnieuw de loopschoenen aan te trekken.

Hier alvast enkele foto's van het de loopjes van de eerste dagen. Op nieuwjaarsdag werd er bij mij thuis afgesproken voor een kort loopje (sommige kwatongen beweerden zelfs een....' ( ik durf dat woord zelf niet gebruiken)). En nadien had elk wat hapjes mee zodat het een gezellig middagje werd.


De marathonlopers zijn aan hun laatste honderd dagen.. en het principe is vrij simpel (zoals ook in Hartloper beschreven (hoe luidt dat gezegde 'Lopen volgens het boekje...')) 1000 km in honderd dagen. Op die manier wordt een basis gelegd om het 'uitlopen' van de marathon in een aanvaardbare tijd. Mensen die voor 'scherpe tijden' gaan kunnen daar extra's bij doen maar...let op voor blessures.
Jo Wille heeft zelfs in zijn woordenboek het woord 'Alcohol' vervangen door 'spa rood' (neem daar eens een voorbeeld aan). Ze deden deze morgen alvast een duurloop van 25 km.
Op zondag staat het eerste zondagsloopje op het programma om 10:00 uur aan Kalken Kerk...en als er nog iemand 'overschotjes' heeft breng maar mee hoor....

02-01-2016 om 20:39 geschreven door danny  


>> Reageer (0)


Foto

Foto

Inschrijving Jogging 't Zand
Foto

Foto

Foto

Aantal leden Veldmeers:   192


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Blog als favoriet !


E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 05-1976


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!