Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Na een vrij zwaar hartinfarct ben ik begonnen met lopen: van een start to run naar 10 km, naar een halve marathon en zo naar een marathon. Ik neem deel aan veel joggings en doe ook in de week de nodige kilometertjes. Natuurlijk loop ik deze niet alleen maar met verschillende andere joggers.

Foto
Foto
Foto
Foto
Het loopverhaal van Danny

08-08-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hinkelend meisje...
Gisteren stond de tweede 'op de hort' van 2018 op het programma. Het vraagteken 'van de dag' was... gaat het onweren of niet deze avond. Er werden al voorbereidingen genomen zodat we ook veilig zouden geweest zijn bij hevig onweer. Maar het werd opnieuw een prachtige, warme avond zoals er al vele geweest zijn in de 'grote zomer van 2018'

De jeugd nam de catering voor zijn rekening. In de voormiddag deden ze hun boodschappen (en de bonnekes van de Spar waren daarbij opnieuw een zeer welkom 'hulpmiddel'). Sinne, Ninke en Heike bereidden in de namiddag dan enkele lekkere quiches en ook nog heel wat andere hapjes. Moeder Christelle was een welkome hulp.


In totaal verzamelden er 77 Veldmeersrunners (al dan niet op tijd voor de foto). Er was onweersdreiging in de verte en het was drukkend warm. Er werd deels gelopen en deels gewandeld. Hoe droog het is konden we onderweg ook merken aan de 'zandwegels'


Na het sporten was het smikkelen en smullen van het vele lekkers dat het 'catering'-team had klaar gemaakt. Het waren ook ideale omstandigheden voor een lange babbel en er moest heel wat bijgepraat worden daar het ook een terugzien was van velen na de vakantie.


Kort samengevat: 'De Veldmeersrunners hadden opnieuw een top avond en de weergoden stonden volledig aan onze kant'. De 'jeugd' heeft ook met bravoure in  hun ingangsexamen van het 'horten' geslaagd, nen dikke bedankt aan hen van alle Veldmeersrunners.

HIER KLIKKEN om enkele foto's van gisterenavond te bekijken.

De volgende afspraak is Wachtebeke (zwembad Puyenbroeck) op 21 augustus. Mss best afspreken om te carpoolen naar ginder. Ook zal er daar een muzikale omlijsting zijn. 

Wie nog 'bonnekes' van Eurospar heeft mag mij die altijd bezorgen zodat we die ook kunnen gebruiken bij de laatste 'op de hort'.


Weekprogramma

Donderdag:
korte afstand Peperstraat ( 5 km)
Middenafstand Peperstraat-Meander-Colmanstraat (8 km)
Lange Afstand Peperstraat-Meander-Zomerstraat-Brugstraat (11 km).

De weersomstandigheden zullen alvast iets 'koeler' zijn.

Zondag:
start om 10:00 uur aan het Hinkelend Meisje


Dodentocht

Heel wat Veldmeersrunners nemen deel aan de dodentocht. Ik zal vrijdag de starnummers en site op blog zetten waar men de stappers/lopen kan volgen.

08-08-2018 om 15:44 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
06-08-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zomerse op de hort...
Ook vorige week beleefden we nog zomerse omstandigheden. Toch waren er nog heel wat loopevenementen waar heel wat van onze Veldmeersrunners aanwezig waren. Vorige donderdag op training verzamelden we opnieuw aan de Sporthal Laarne en aangezien de zomerse opkomst toch een vrij goede bezetting.


In Lokeren was het 'bakken en braden' op zaterdag. Ik fungeerde enkel als supporter maar Sabrina en Giovanni liepen er de 10 km! 


Op zondag was er een heel mooie opkomst voor het 'klavertje vier' in Destelbergen.

 

Eerst de briefing over het mooie parcours dat er is in Destelbergen en ook een oproep naar de afsluiter in Berlare toe waar we naar 100 joggers streven (2 september).


En in het park van Destelbergen werd de 'déboulé' voorgesteld (een reeks versnellingen maar niet tot het 'uiterste' gaan).




Op de hort

Dinsdag staat de twee op de hort op het programma en zoals steeds zullen we prachtig weer hebben. Een snikhete dag zelfs...maar daar passen we een mouw aan. Er wordt vertrokken om 19u30 aan het 'Hinkelend meisje'/ Kasteel. De omlopen van 'Sport Vlaanderen' resp 5 - 7 of 10 km kunnen gelopen of gestapt worden. Er is uitzonderlijk nu een tourken bij van 2 km (rond het Kasteel) dat ook ofwel kan gelopen of gestapt worden. Nadien bezorgt de jeugd ons een 'Franse Avond'. Ik zou wel willen vragen om zelf ook al wat water mee te brengen voor direct na of tijdens het lopen. Vergeet jullie ook niet in te smeren tegen de beestjes. We maken er opnieuw een toffe avond van


Vakantieverhalen/foto

Kristoff Praet liep in Italië een jogging (bij een temperatuur van 37 graden). Hij deed dat daar in een loop waarvan de opbrengst ging naar de strijd tegen borstanker. Het was een zeer zwaar parcours maar de bevoorrading was er 'tip top' in orde. En daar betaalt men 2 euro inschrijvingsgeld als je dat vergelijkt met joggings van bij ons...

06-08-2018 om 13:20 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
02-08-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zomer dendert verder...
De ene hittegolf is nog maar voorbij en men spreekt al van een volgende. Wat een zomer... Maar ook op loopgebied (of wandelen) mogen we zeker niet klagen door de weersomstandigheden werden we 'gedwongen' enkele nieuwigheden in te lassen. Het gebruik van de wandelknooppunten is zeker een surplus geweest. Een nieuwigheid waar heel veel positieve reacties op gekomen zijn. Dinsdag werd er gestart op den Aard en alhoewel de 'koetjes' blijkbaar op vakantie waren was het toch een zeer mooie omloop.
Met de drie startplaatsen: Vaart, Schilderes en den Aard hebben we heel groot gebied van de Meersen aangedaan en voor velen was dit een eerste en aangename kennismaking. En ook eens aangeven dat er veel mogelijke routes zijn in de meersen. Eerstdaags zal een blogartikel verschijnen met een samenvatting van de negen routes die we aangedaan hebben.


Voor donderdag staan er normaal loopjes langs de Prullenbos en blauwe en rode omlopen op het programma. Indien het te warm is kunnen we omloop Prullenbos vervangen door Pepertstraat. Vanaf gisteren is trouwens de sporthal opnieuw open. Dus een terrasje afterwards behoort zeker tot de mogelijkheden.


Dodentocht

Heel wat Veldmeersrunners doen mee aan de Dodentocht in Bornem (en dit om uiteenlopende redenen, doelen, doelstellingen). Ik zou dinsdag tijdens 'op de hort' een groepsfoto nemen van al diegenen die starten in Bornem. Diegenen die mij dan hun nummer doorgeven zal ik dan ook op blog plaatsen zodat men ze van op het thuisfront kunnen volgen.


Klavertje Vier

Zondag staat het Klavertje vier in Destelbergen op het programma dus in grote getale aanwezig aub!


Op de hort

Dinsdag staat de tweede op de hort op het programma en zo te zien zullen de weergoden ons (zoals steeds) heel gunstig gezind zijn. De plaats van afspraak is het hinkelend meisje (Laarne Kasteel) voor een 'Soiréé Français' ons aangeboden door de jeugd. De looproutes zullen afhankelijk zijn van de 'warmte' .


Start to Run

In oktober is het weer zover. De achtste editie van Start to Run staat op het programma. Dit wordt georganiseerd door de Sportdienst Laarne en ikzelf zal opnieuw de begeleiding op mij nemen. Begin dus maar reclame te maken . Voor mensen die op één of andere manier 'achter gebleven zijn' is dit een unieke gelegenheid om opnieuw te beginnen.

Voor iedereen bedraagt het inschrijvingsgeld 30 euro (is een organisatie van de gemeente). Wel is het zo dat iemand die dit jaar Veldmeersrunner is/was voor het nieuwe jaar (2019) dan geen 40 euro lidgeld betaalt maar 15 euro.

02-08-2018 om 10:11 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wandelknooppunten
Gedurende de warme zomermaanden hebben we met de Veldmeersrunners alternatieven gezocht om de loop-/wandelavonden zo aangenaam mogelijk te maken. Door op drie verschillende plaatsen te starten (Vaart, Schilderes, Aard) en telkens de mogelijkheid te geven van drie afstanden, bestreken we gans het meersgebied van Kalken, Schellebelle en Uitbergen. Echt een aanrader om dit eens te doen.

Vaart

korte afstand:  De te volgen nummers zijn: 16-15-13-14-18-16 (4.9 km)

midden afstand: De te volgen nummers zijn: 16-15-13-14-10-9-20-21-19-18-16 (7.8 km)

lange afstand: De te volgen nummers zijn: 16-18-14-10-9-20-21-22-2-2-4-97-23-26-25-16 (12.8 km)



Schilderes

korte afstand:  De te volgen nummers zijn: 28 - 26 - 25 - 27 - 81 - 82 - 28
(5,2 km en na 2,8 km passeren we startplaats en voor wie het te warm is kan men dan stoppen)

midden afstand: De te volgen nummers zijn: 28 -82 -80 - 81 - 27 -25 - 26 -28 (7,9 km)

lange afstand: De te volgen nummers zijn: 28 -82-80 - 3 - 4 - 4 - 91 - 95 - 98 - 96 - 4 -97 - 23 - 26 - 18 (11,6 km)



den Aard

korte afstand:  De te volgen nummers zijn: 2 -94- 93 -96 -98 - 95 -97 - 23 - 22 - 2 (4,8 km)

midden afstand: De te volgen nummers zijn: 2 -94 -87 - 89 - 99 - 93 - 96 - 98 - 95 - 97 - 23 - 22 - 2 (7 km)

lange afstand: De te volgen nummers zijn: 2 - 4 -96 -98 - 92 - 99 - 93 - 94 - 87 - 86 - 85 - 4 - 91 - 95 - 97 - 23 - 22 - 2  (11,8 km)

02-08-2018 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
30-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnen zonder kloppen...
Vorige week waren we een gloeiend bij qua temperaturen er werd dan ook een serieus aangepast programma afgewerkt. Op donderdagavond werden de loopbenen ingeruild voor fietsbenen en werd een tochtje van aan Prullenbos langs de Scheldedijk naar den Aard gedaan (waar er bij een tussenstop genoten werd van het mooie uitzicht).


Op vrijdag werd er afkoeling gezocht aan het zeetje waar er in Wenduine een jogging geprogrammeerd stond. Het was alvast 'geen spek voor mijn bek' want de zand - en duinenstroken (en daar nog eens enkele trappenpartijen bij) was veel te lastig voor mij en er zaten voor mij dan ook heel wat wandelstukken tussen. De rest kon het parcours blijkbaar beter aan.



Op zondagmorgen werden de omlopen van Sport Vlaanderen gelopen of gewandeld.


Weekprogramma

Ook deze week wordt nog warm weer voorspeld en is er dus een aangepast programma. Dinsdag starten we aan den 'Aard' (overzet Schellebelle maar langs de zijde van Kalken/Overmere). Het is de derde maat dat we de wandelknooppunten gaan aandoen. En we doen opnieuw een totaal ander gebied van de 'Meersen' met als meest opmerkelijke punt het 'binnen zonder kloppen'-project waar je tussen de runderen je parcours kan verder zetten. Echt een aanrader om dinsdag af te zakken naar den Aard (vergeet je wel niet in te smeren tegen de 'beestjes'). Met deze trilogie van 'wandelknooppunt'-routes zullen we gans het gebied van de 'Meersen' aangedaan hebben en op die manier ook veel wegskes ontdekt hebben. De mooie droge zomer heeft zo toch ook zijn voordelen.

korte omloop : 2 -94- 93 -96 -98 - 95 -97 - 23 - 22 - 2 Afstand:4,9 km


midden omloop: 2 -94 -87 - 89 - 99 - 93 - 96 - 98 - 95 - 97 - 23 - 22 - 2 Afstand: 7 km


lange omloop:2 - 4 -96 -98 - 92 - 99 - 93 - 94 - 87 - 86 - 85 - 4 - 91 - 95 - 97 - 23 - 22 - 2  Afstand 11,9 km


Dit is het begin/einde van de zone 'Binnen zonder kloppen'


Vanaf donderdag is de sporthal opnieuw open en wordt dat opnieuw ons afspreekpunt voor al onze loopjes (met uitzondering van de twee 'op de horts' die er nog aankomen en de zondagsloopjes die wisselend zijn). Donderdag doen we Prullenbos (kort) - Thermstraat-/blauwe route (midden) en Thermstraat/rode route (lang)

Klavertje Vier

Zondag is er de derde loop in het kader van 'Klavertje Vier Loopomlopen Sport Vlaanderen'. Er wordt gestart aan de Damvallei in Destelbergen meer info zie http://www.bloggen.be/zomerklavertjevier/

Op de hort

Volgende week dinsdag staat de tweede 'op de hort' op het programma. De jeugd zal ons vergasten op een 'Franse avond'. Meer info kan je ook vinden op het evenementenblog

En Nele stuurt ons vele vakantiegroetjes vanuit Tenerife

30-07-2018 om 10:58 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
25-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een zomer...
Het is en blijft nog een tijdje zomer. De temperaturen gaan zelfs nog  wat stijgen. Alhoewel het overdag heel warm is valt het 's avonds eigenlijk nog goed mee om te lopen/wandelen. Dat was ook duidelijk dinsdagavond. Er was nog een vrij goede opkomst en de reacties nadien waren heel positief.

Een mooi groepje verzamelde aan de 'Schilderes' aan de 'poort' van de Kalkense Meersen.


Ons startpunt was knooppunt 28 van waaruit verschillende mooie routes gedaan werden. De korte route ging langs de Kalkense Meersen, de langere routes deden delen van Overmere en Uitbergen aan en ook de nieuwe natuurgebieden tss Uitbergen en Schellebelle (zeker de moeite om die eens al wandelend of lopend te doen). Zelfs lopen/wandelen tussen de Schotse Galloway-koeien komt in die routes voor.


Weekprogramma

Het wordt dus nog warmen woensdag/donderdag/vrijdag. Dus gaan we onze aktiviteiten wat aanpassen. Donderdag wordt eer vertrokken aan Prullenbos er zal de mogelijkheid zijn om te lopen maar ook om te wandelen of te fietsen. Op deze manier kunnen we optimaal en op een sportieve manier genieten van deze 'topzomer'.
Zondag zal het al iets minder warm zijn en vertrekken we op 10:00 uur aan het Hinkelend meisje.


25-07-2018 om 10:44 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
22-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alternatieven bij warm weer...
Het is al een tijdje warm en volgens de voorspellingen wordt het nog warmer. Daarom wijken we wat af van de traditionele loopavonden. De startplaatsen en omlopen zullen dus iets anders zijn en zo kunnen we met de Veldmeersunners optimaal genieten van de 'mooie zomer van 2018'

Weekend

Het afgelopen weekend was er van alles te doen: Vele mensen op reis, de Gentse Feesten en de warmte..toch zijn er enkelingen die toch aan lopen toegekomen zijn

Zaterdag waren we met drie in Grembergen: ikzelf liep er de 4 km terwijl Sabrina en Giovanni de 8 km liepen


Aan de Prullenbos zondag waren we met vier: Brigitte, Carlo, ikzelf en fotograaf Sandra.


Weekprogramma

Net zoals vorige week (de omstandigheden zijn er ideaal voor) doe we nog eens een omloop via de knooppunten. We starten aan de 'Schilderes' (Uitbergsestraat 29). Voor mensen van Kalken zou ik willen vragen om met fiets te komen (het aantal parkeerplaatsen is er beperkt). Voor diegenen die niet vertrouwd zijn met de naam 'Schilderes'... Het is aan Kalken Kerk rechtdoor (ook route dat we met 'op de hort' gedaan hebben) en juist voor het lanbouwsas is de plaats waar we afspreken. En ja het is weer het moment om op voorhand je 'huiswerk' te maken. Door de warmte is er ook de mogelijkheid om de omloop te stappen en ik kan jullie vertellen dat het een mooie wandeling/loop zal zijn nu door de 'andere kant van de meersen' dan vorige week.

Korte omloop : 28 - 26 - 25 - 27 - 81 - 82 - 28 ( 5,2 km en na 2,8 km passeren we startplaats en voor wie het te warm is kan men dan stoppen)

Midden omlloop 28 -82 -80 - 81 - 27 -25 - 26 -28 (7,9 km)

Lange afstand 28 -82-80 - 3 - 4 - 4 - 91 - 95 - 98 - 96 - 4 -97 - 23 - 26 - 18 (11,9 km)

Nog eens meegeven zowel lopen als wandelen is mogelijk!

Donderdag starten we aan Prullenbos - het programma van dan zal dinsdag worden besproken.

Op de hort

We naderen stilaan augustus en op 7 augustus staat de tweede op de hort op het programma. Dit gaat door aan het hinkelend meisje en wordt georganiseerd door de jongeren. Aan de mensen onder de dertig die willen helpen daarbij zou ik willen vragen om contact op te nemen met Ninke Hanselaer. Aan iedereen wil ik vragen om nog eens te checken of je hebt aangeduid voor die datum : https://doodle.com/poll/gu6wdkv9nsct6waf#table

22-07-2018 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
18-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerse loopavonden
Het was een beetje afwachten of er wat joggers zouden afkomen op het nieuwe initiatief 'knooppunten' lopen. Het was warm en er waren de Gentse Feesten. Maar toch kwamen er haal wat Veldmeersrunners (ong. 55) afgezakt naar het Vaartplein. Verschillende zwaaiend met een 'papierken' en andere hadden de nummer op de hand geschreven (...een overblijfsel van het 'spieken' in de schooltijd..?). Het was wel duidelijk dat met het huiswerk gemaakt had. De routes die aangeboden werden lieten ons door prachtige delen van de Kalkense Meersen lopen (V1-monument, Oude Schelde, Kruidenpad, Aard, Scheldedijk, Assels). Soms was het wat smallekes en was het opletten geblazen. Maar door de 'droogte' waar de wegels toch vrij goed beloopbaar. Ik ga donderdag eerst feedback van de lopers afwachten en mss volgende week nog eens zo een tochtje plannen. Door de startplaats te verleggen naar vb. Schilderes in Kalken kunnen we op een vrij eenvoudige manier de volledige andere kant van de Kalkense Meersen aandoen Het voordeel van deze knooppunten is dat er ook voor de korte afstanden totaal nieuwe omlopen kunnen worden uitgestippeld. Hou alvast blog in de gaten volgende week.

Dit keer waren het niet 'briefkes' met de minuutjes van de starters maar stonden de knooppunten genoteerd.



Een mooie opkomst aan het Vaartplein te Kalken


Weekprogramma
 
donderdag: kort Prullenbos - Midden Thermstraat + blauwe pijlen - Lang: Meerstkant + achterzijde Kasteel en Old Horses
zondag: Prullenbos 10:00 uur

Evenementenblog

Raadpleeg die regelmatig wordt vaak 'upgedate' (Grembergen, Overmere, Middelkerke)


18-07-2018 om 10:18 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
15-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag...knooppuntenloopje
Het laatste fluitsignaal heeft geklonken op het WK in Rusland. We hebben met zijn allen genoten van Koning Voetbal. Soms had het 'lopen' er wat onder te lijden maar nu gaan we er weer volop tegenaan. Omdat het een zomer/vakantie-periode is zal dat ook met enkele nieuwigheden gebeuren. Eén ervan is dinsdag een knooppuntenloopje. Daarover meer bij 'programma'.


Weekendverslag

Zaterdagnamiddag was er op 't Zand een jogging tvv OIGO. De omstandigheden zaten echter niet mee: zeer warm, vele mensen al op verlof en ook de concurrentie met het voetbal. Patsy Bracke (die naar het podium snelde) en ik zelf waren de enige vertegenwoordigers van de Veldmeersrunners' 

Op zondag was er de tweede editie van 'klavertje vier Loopomlopen Sport Vlaanderen'. Ilse Hoet zorgde samen met de mensen van 'Ten Ede Loopt' voor een mooie ontvangst en ze had zeer goed onderhandeld met de gemeente Wetteren want die had voor water, frisdrank en ja zelfs een 'cavaatje' gezorgd.

De groepsfoto...


Een beeld van een deel van de deelnemers bij de start...



Een mooi parcours in de velden rond Wetteren Ten Ede..


Er was zelfs voor een drankje gezorgd na het lopen...



Ook een mooi kunstwerkje hadden ze daar voorzien.



Ook in Houffalize waren er Veldmeersrunners aanwezig in de La Chouffe Trail van 34 km.



Weekprogramma

Dinsdag gaan we eens iets anders doen. Saskia en ikzelf zijn volop aan het trainen voor een 'bike and run'-marathon en omdat we wat afwisseling van parcoursen wilden is Saskia op zoek gegaan naar omlopen en zo op de 'wandel'-knooppunten uitgekomen. Voor de training van dinsdag heeft ze zo drie routes 'uitgetekend' om dit eens uit te testen. Reeds een vijftal mensen hebben ze met de fiets uitgeprobeerd en ze zijn enorm bevallen. 

Hoe gaan we te werk:

- we verzamelen op het Vaartplein in Kalken om 19u30. Daar zal ik uitleg geven over het soort pijltjes dat je moet volgen en ook hoe de 'knooppunten' zijn aangeduid.

- er zijn drie mogelijke afstanden:

korte afstand:  De te volgen nummers zijn: 15-13-14-18-16.

midden afstand: De te volgen nummers zijn: 15-13-14-10-9-20-21-19-18-16.

lange afstand: De te volgen nummers zijn: 18-14-10-9-20-21-22-2-2-4-97-23-26-25-16.

De afstanden zijn resp 4,9 - 7,8 en 12,8 km. Je noteert thuis alvast de nummers van de afstand die je gekozen hebt want die zijn essentieel bij het lopen van de routes. Ik kan ook al meegeven dat er paden/wegels bij liggen die we nog nooit aangedaan hebben bij het lopen; V1-monument, Oude Schelde, Kruidenpad. Ik hoop jullie dan ook allemaal in grote getale aanwezig te zien op de training van dinsdag!

De training van donderdag zal ik meegeven in een volgend bericht.

Als afsluiter ook nog een vakantiekiekje van Sabine vanuit Oostenrijk.

15-07-2018 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
11-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jammer maar helaas...
Het heeft niet mogen zijn voor onze voetballende Belgen maar ik denk dat iedereen genoten heeft van de voorbije weken en dat we met zijn allen meegegaan zijn in een prachtig verhaal. Na al het supporteren (en dat zullen we ook volgende zaterdag zeker doen) is het tijd dat we opnieuw zelf de loopschoentjes aantrekken en aan onze zomerconditie werken. 

Donderdag zouden de temperaturen meevallen en doen we dan ook onze geliefkoosde omlopen tijdens zomer:

Korte afstand: Prullenbos
Middenafstand: Prullenbos + blauwe pijlen
Lange Afstand: Prullenbos + rode pijlen

Let op voor zowel blauwe als rode pijlen: net voor de bibliotheek naar rechts en dan op t-splitsing naar links (bibliohteekplein afgelsoten wegen Rollebolle).

We kunnen donderdagavond ook eens kijken hoe we in zomermaanden wat meer afwisseling in de parcoursen kunnen brengen (andere startplaatsen vb. Prullenbos, knooppuntenroutes). Ik zou dan ook willen vragen om telkens de blog goed te volgen om telkens de startplaatsen te weten.

Volgende zondag is er ook het 'Klavertje Vier van de omlopen Sport Vlaanderen' in Wetteren Ten Ede ( http://www.bloggen.be/zomerklavertjevier/ )

Nog eens meegeven om ook regelmatig evenementenblog (embleem Veldmeersrunners aan de linker kant) te lezen.

11-07-2018 om 11:53 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
09-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK-koorts
België is in de ban van het WK  voetbal en dat is wel het minste wat je kan zeggen. Om die reden heb ik ook de training van dinsdagavond 'afgelast'. Je kan gerust stellen 'Duivelse' overmacht. Ik denk dat er heel weinig mensen zouden aanwezig zijn en een uur vroeger lopen is eigenlijk ook geen optie want velen kijken naar voetbal ergens op een 'groot scherm' en zullen ook al vroeger onderweg zijn.

Donderdag is er echter wel een loopavond. Ik zal het parcours op dat moment doorgeven daar de weersvoorspellingen nogal uiteen lopen (van een aanneembare 20 graden tot een snikhete dertig graden).

Zondag zou ik echter vragen om massaal aanwezig te zijn op de tweede loop in het kader van 'Klavertje Vier Loopomlopen Vlaanderen'. Deze gaat door in Wetteren Ten Ede en is ook een organisatie waar de Veldmeersrunnes bij betrokken zijn alsook de Sportdienst van Laarne. Ook de mensen van Wetteren Ten Ede waren in grote getale aanwezig op de loop die startte aan het hinkelend meisje. Het zal trouwens een mooie start zijn van een historische dag 'De dag dat de Belgen wereldkampioen werden'. Ook nog meegeven dat dit volledig gratis is.

Voor diegenen met een goede conditie (en dus twee dagen kunnen lopen) is er ook zaterdagnamiddag nog een jogging op het Zand in Laarne.

Frank van Lekdetect stapt de dodentocht van Bornem en heeft daarrond een project opgebouwd en me gevraagd dit ook aan de Veldmeersrunners  mee te geven. Ik heb hierbij een document in bijlage gezet waarin Frank iets meer duiding geeft omtrent zijn project en de groep die daarrond werkt.

Bijlagen:
lekderect.pdf (395.8 KB)   

09-07-2018 om 10:19 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
04-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vakantie-loopavond..
De zomervakantie is begonnen en dat merk je ook op de loopavonden. De sporthal gesloten en het 'tuinhuisje' doet nu dienst als 'vestiaire'. Met een dertigtal lopers was het ook aanzienlijke minder druk dan andere loopavonden. Het valt me op trouwens dat waar er vorig jaar veel mensen pas in augustus op reis vertrokken (en we die maand minder lopers hadden) dat er nu vele de eerste vakantiemaand al naar hun vakantiebestemming trekken. Het zeer warme weer zal er ook wel wat mee te maken hebben alhoewel er moet gezegd worden dat het gisteren toch vrij goed was om te lopen. Het was ook heel verstandig dat sommige mensen die minder tegen de warmte kunnen ook op de Finse Piste bleven. Het is ook niet verboden om tijdens warme avonden eens te stappen als je het moeilijk krijgt of om in groep te beslissen om de omloop wat in te korten. Let wel dit laatste is in 'groep' - dus laat NOOIT iemand alleen achter of andere weg nemen als men het lastig heeft met de warmte. Ikzelf was waterdrager van dienst met de fiets maar...in de Koewegel had ik het serieus lastig om nen meter vooruit te komen want daar zie je pas goed hoe 'droog' het is. 

Na de training waren er al een vijftal 'nieuwkes' bezig met de 'menu' van de laatste 'op de hort' in Wachtebeke (eerst is er wel nog die aan het hinkelend meisje) ik mag/kan al meegeven dat het thema 'stokjes' zal zijn.
 

Ook nog meegeven dat voor de 'blauwe' en 'rode' omlopen een kleine wijziging is daar de 'wegel' achter de bibliotheek afgesloten is voor de speelpleinwerking 'Rollebolle'. Dus als je uit smalle wegel komt niet rechtdoor naar bibliotheek maar rechts afslaan en op het T-spiltsing 200 meter verder naar rechts gaan.
 
Zondag starten we voor het zondagsloopje aan Prullenbos en daar ze hoogzomer geven is dit wel een ideale plaats om te starten. 

Nogmaals meegeven dat op zondag 15/07 er de tweede loop is in het kader van 'Klavertje vier Loopomlopen Sport Vlaanderen' doorgaat. Dus hier massaal op post aub. (meer info hieromtrent op  http://www.bloggen.be/zomerklavertjevier/ Op de evenementenblog kan je ook andere joggings (o.a. ' T Zand) terug vinden.

Voor diegenen die op verlof zijn... geniet ervan en stuur jullie vakantiekiekjes maar door.


Messanger virus

Gisteren was één van de gespreksonderwerpen het Messenger-virus en veel mensen bleken 'geteisterd' te zijn. Zie hierbij een link die iets meer duiding geeft omtrent dit probleem (ook hoe je het kan vermijden/oplossen): https://www.icreatemagazine.nl/nieuws/facebook-messenger-virus/

04-07-2018 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
02-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzomer
De zomermaanden zijn ingezet en dit met 'hoogzomer'-weer. Voor de warme loopdagen zijn er enkele bijkomende 'maatreglen' (zie bij weekprogramma). Ook het afgelopen weekend waren heel wat Veldmeersunners actief op verschillende joggings en dat was ook in zeer warme omstandigheden.


Wetteren

Op een vrij pittig parcours in Wetteren was er vrijdag een jogging tvv St. Lodewijk. Het was vrij warm (ook al zorgde de wind voor een welkome afkoeling). Zowel op 5 en 10 km een goede opkomst van de Veldmeersrunners.




Hans deed de omloop samen met iemand in een rolstoel en zaterdag liep hij voor de eerste keer sinds zijn zwaar arbeidsongeval in december opnieuw 3 km. Langzaam maar zeker werken aan de 'come back'





St. Pietersjogging Kalken

Het was heel warm zaterdag dus een grote opkomst mocht er sowieso niet verwacht worden. De allerkleinsten maakten er als opener een mooi spektakel van in de snoepjesjogging. Er is een mooi filmpje hieromtrent gemaakt (https://www.facebook.com/danny.clincke/videos/10215407101071373/?notif_id=1530386381294442¬if_t=feedback_reaction_generic)




Ook hier opnieuw heel wat Veldmeersrunners aanwezig.





Weekprogramma

Door de warmte zijn er enkele extra vragen/maatregelen

- wie moeilijk tegen de warmte kan is het aangeraden op de piste te blijven
- jullie kunnen drank meegeven aan een fietsbegeleider - dinsdag zal ik met de drank plaatsnemen aan het Prullenbos (elke afstand passeert daar). Als er nog mensen zijn die niet kunnen meelopen door kwetsuur zijn ze steeds welkom om te helpen met de fietsbegeleiding op de warme dagen
- de beestjes zijn er...dus insmeren 
- hou het op een rustig tempo en overdrijf niet in afstand

dinsdag:
korte afstand: Prullenbos
Middenafstand: Termstraat - blauwe omloop
Lange afstand: Termstraat - rode pijlen

donderdag:
korte afstand: Peperstraat
Midden afstand: Peperstraat - Meander - Colmanstraat - Eker
Lange afstand: Peperstraat - Wetteren - Wegel evenwijdig met 'Langen End'

Het zondagsloopje zal starten aan Prullenbos. Niet vergeten dat het de week daarop (zondag 15/06) start is in Wetteren Ten Ede in het kader van de 'Zomeromlopen Klavertje Vier)


Vakantiekiekjes

Zouden dat mensen van 'Optiek Stroobant' zijn die gespot zijn in Nieuwpoort...

02-07-2018 om 11:40 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
28-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt zomer...
Deze avond is er de keuze tss een 'voetbalwedstrijd die niet mag gewonnen worden' of een zomers loopje... Je kan natuurlijk ook altijd een loopje doen en de afloop van de 'wedstrijd' volgen op het grote scherm aan de sporthal. Door de warmte gaan ook stilletjes aan de 'beestjes' zich beginnen manifesteren (de eerste tekenen waren vorige dinsdag aanwezig) dus vergeet je niet in te smeren.


Weekendprogramma

Zondag staar er UITZONDERLIJK geen zondagsloopje op het programma omdat er zaterdag de St. Pietersjogging is waar we toch met een mooie delegatie proberen aanwezig te zijn. Ook is er vrijdag een run in Wetteren .







Zomerafspraken

Vanaf volgende week is de sporthal voor een maand dicht maar de Veldmeersrunners 'lopen' verder. Ik ben er al jaren fier op dat we één van de weinige sportclubs zijn die een gans jaar doorlopend hun activiteiten verder zetten.

Enkele afspraken voor de zomer:
- kledij kan in het 'kotteken'/'tuinhuisje geplaatst worden
- er zal een toitet beschikbaar zijn aan de linkerzijde van de sporthal
- er zullen in augustus nog twee 'op de horts' zijn
- buiten die twee 'op de horts' zal er ook regelmatig eens op andere plaatsen gestart worden (vb. Prullenbos) dus hou telkens de blog goed in het oog
- ook de zondagsloopjes blijven doorgang vinden (maar hier kan ook de locatie wisselen)


Vakantiefoto's

Gedurende de zomer mogen de vakantiefoto's steeds doorgestuurd worden. Georges en Myriam verblijven alvast in het zonnige Frankrijk.

28-06-2018 om 09:34 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
24-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldbekerkoorts...
Koning Voetbal zwaait de plak...We kijken uren naar de voetbal … en zijn er allemaal van overtuigd: Wie wordt wereldkampioen? De Belgen. Niettegenstaande de 'voetbalgekte' hebben de Veldmeersrunners in het weekend toch hun loopschoentjes aangetrokken. Donderdag spelen de Belgen en ik was eerst van plan om de training half uurtje te vervroegen maar we gaan toch op het normale uur starten. Direct na het lopen kan men daar ter plaatse zelfs al kijken naar groot scherm. 


Voorbije weekend

Nacht Van West Vlaanderen
Een vijftal Veldmeersrunners waren afgezakt naar Torhout. Niels en Gregory liepen er de marathon (3u44'). Nic liep er een heel snelle halve marathon (1u56'). Hilde en Hans stapten 10 km in een zeer mooie omgeving.




Midezomernachtrun Gent
Een elftal Veldmeersrunners tekenden er present op de verschillend afstanden. Specifieke tijden heb ik niet meegekregen maar iedereen heeft er zich zeker geamuseerd. Dat blijkt ook uit de bijgevoegde foto's.





s

Livinusloop
In St-Lievenshoutem stond de 30 km op het programma. Saskia en ik deden de 30 km in 'bike and run' vorm. Sinds mijn herseninfarct had ik niet meer deelgenomen aan dergelijke 'lange afstanden' (ook qua tijdsduur). Er waren dan ook heel wat zenuwen vooraf. Het was een pittig parcours met enkele stevige hellingen en een ondergrond van 'stenen verspreid op aardewegels'. We deden het betrekkelijk goed (2u59' op 31 km). Vandaag is er wel wat 'ijlheid' in het hoofd maar...het is beter van me toch enkele doelen te stellen (en uit te voeren) dan me volledig af te sluiten. 
Katrien had ook een beetje 'stress' voor de start maar dat was nergens voor nodig ze liep de volledige afstand in 3u07' en is volledig klaar voor de marathon van Gent (ook al gelooft ze dat zelf nog niet)


Ats-marathonaflossing
Zondag stond een Veldmeersrunners-team paraat in Merelbeke voor een aflossingsmarathon. En ze deden dat in exact dezelfde tijd van het team dat hier vorig jaar gelopen had nml. 3u30"


Zondagsloopje
Aangezien er veel mensen op andere locaties gelopen hebben was er niet zoveel volk op het zondagsloopje maar men deed het toch maar opnieuw.



Vakantiefoto's

Dit trio vertoefde in het weekend in 'la douche France'... De vraag is … wat zit in de fles van Ria...?


Martin zocht het dichter bij huis nml; in de 'Oude Winning' in Herderen.



Weekprogramma

Dinsdag:
korte afstand: Peperstraat
Middenafstand: Peperstraat- Meander-Colmanstraat-Eker (8 km)
Lange Afstand: Holeinde-Brugstraat-Zomerstraat- Berlinde Kapel (11 km)

Donderdag:
Korte afstand: Prullenbos
Middenafstand: Termstraat en Blauwe Pijltjes
Lange Afstand: Termstraat+ Rode Pijltjes

Zondag is geen zondagsloopje omdat er zaterdag St Pietersjogging is (meer hierover in volgend blogartikel)

24-06-2018 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
21-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat staat er in het weekend op het programma
Er is dit weekend van alles en nog wat te doen op loopgebied. Door het grote aantal leden is het soms moeilijk om alles mee te geven aangaande wie/waar loopt en wat er op het programma staat.

Midzomernacht Gent (vrijdagavond)

Er zijn drie afstanden in Gent (5-10-15). Er wordt om 21u30 afgesproken aan de inkom van de sporthal voor de groepsfoto

Thomas Van Moorleghem
Heike Clincke
Brigitte Roels
Ronny De Groeve
Sander Verhaege
Nele Vermander
Els De Clercq
Patrick Beirnaert
Sabrina Bracke
Nadine Van Hoecke
Marleen Verdickt
Kelly Strobbe
Giovanni Staessens


Nacht Van Westvlaanderen in Torhout (vrijdagavond)

Hier staat 5  en 10 km op het programma alsook de halve en volledige marathon

Gregory Fraikin
Niels Clincke
Nic Verkinderen
Hans Sigin
Hilde Peleman


Aflossingsmarathon Merelbeke (zondagnamiddag)

Er wordt afgesproken om 12:00 uur aan de sporthal van Merelbeke

Martin Blancquart (teamkapitein)
Nathalie Van Laere
Andy Deboose
Carlo Rots
Brigitte Roels
David Erzeel


Snt. Livinusloop (zondagmorgen)

Katrien De Groote (30 km)
Saskia Vermeulen (30 km bike and run)
Danny Clincke (30 km bike and run)
Ilse Van Den Rijse

Het zondagsloopje gaat door om 10:00 uur met start aan de sporthal

Iedereen veel succes gewenst met de loopjes in het weekend. Als ik ergens een naam vergeten ben of verkeerd heb vermeld geef dan een seintje dan pas ik het aan!

21-06-2018 om 00:00 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
20-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zeer geslaagde 'op de hort'
Het is altijd uitkijken naar de eerste 'op de hort'. Inschrijvingen zijn al een tijdje aan de gang, de teams worden samengesteld, de locaties worden bepaald, de thema's worden gezocht. De nieuwelingen vragen zich dan ook al een tijdje af 'Wat is dat nu eigenlijk dienen 'op de hort'. Gisteren was het dan zover: de boodschappen werden gedaan, parcoursen uitgepijld, hapjes klaargemaakt.

Om 19u30 waren er heel wat Veldmeersrunners aanwezig en de weersomstandigheden bleken meer te zitten. Er werd een eerste groepfsfoto gemaakt in den 'Hof van de Pastorij'. Een schitterende locatie om een zomerse avond en ideaal om iets te 'organiseren' zoals onze 'op de hort'


De jaarlijkse groepsfoto aan het portaal van Kalken Kerk. Is het nu het portaal dat steeds kleiner wordt...of zijn de Veldmeersrunners met steeds meer...?


Terwijl de joggers de omlopen langs de Kalkense Meersen aan deden en dit soms op heel stofferige wegels (natuur heeft dringend nood aan spatje regen..) zorgden ons catering team dat 'het tafeltje gedekt werd'


Een dikke pluim/proficiat voor de dames die al dit lekkers klaargemaakt hebben is zeker op zijn plaats!


Na het lopen was er een gezellige drukte met een hapje en een klapje






Onze volgende op de  hort is begin augustus aan het 'Hinkelend Meisje' en wordt verzorgd door onze jongeren.

Programma

donderdag: korte afstand: Prullenbos  - middenafstand: Prullenbos+Old Horses - Lange afstand:Meerskant
zondagsloopje: Sporthal Veldmeers 10:00 uur

In het weekend zijn er lopers ook verspreid over verschillende evenementen:Torhout, Gent, Snt Livinusloop, Ats-run...Gelieve foto's door te sturen zodat ik die begin volgende week op blog kan plaatsen

20-06-2018 om 09:40 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
19-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De voorbereidingen
Deze avond gaan we voor de eerste keer 'op de hort' dit seizoen. De voorbereidingen zijn al een dag of twee aan de gang...

Gisterenavond (zelfs het voetbal van de Belgen kon hen niet tegen houden) werden er boodschappen gedaan bij Eurospar Kalken. Dank zij de sponsorbonnen die we daar krijgen kunnen we een extraatje doen. Het exacte budget per op de hort is (3,5x82)+100 (spar)= 387 euro.


Het parcours in Kalken is het enige dat niet uitgepijld is want zowel in Laarne en Wachtebeke maken we gebruik van de 'Loopomlopen Sport Vlaanderen'. Dus de oranje pijltjes volgend deze avond.


Er werd werk gemaakt in twee catering-bedrijven. Bij Ghita waren ook Els en Nadine die lekkere tapa's aan het voorbereiden waren...


Een moderne keuken...die moeten we natuurlijk gebruiken voor de voorbereiding van onze 'op de hort'. Wie goed kijkt ziet op de linkerkant trouwens een ganse reeks taarten staan.


Els volle concentratie bij het maken van de tappa's


Ook bij Saskia werden er tappa's klaar gemaakt met o.a. Griekse spaghetti.


Daar ik geen risico wilde nemen met de gezondheid van de Veldmeersrunners heb ik mij opgeofferd om eens te proeven...

19-06-2018 om 16:02 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
18-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klavertje vier / Op de hort
Klavertje Vier

Zondag stond de eerst loop van het 'Klavertje Vier Loopomlopen Sport Vlaanderen' op het menu. Met 85 joggers mogen we zeker niet klagen omtrent de opkomst en wat ook belangrijk is dat er zowel van Laarne, Berlare, Wetteren Ten Ede als Destelbergen lopers aanwezig waren.


Hilde Nobels zorgde voor de opwarming en die werd (net als de vorige keer dat ze dat deed heel erg gesmaakt!)


En de handjes gingen vlot de lucht in!


Nadien zette de kleurrijke groep zich in beweging en zoals het de bedoeling was kon elk zijn ding doen: verschillende afstanden en verschillende snelheden en vooral genieten van de omgeving. De commentaren achteraf waren ook positief en ik heb de 'Klavertje Vier'-fakkel doorgegeven aan Ilse Hoet die op 15 juli onze gastvrouw zal zijn.


Opening Speelplein

Aan de Bibliotheek was er ook de opening van een nieuw speelplein. En niet enkel dat, er werd ook een nieuwe 'trage wegel' geopend. We zijn aan het bekijken om die op te nemen in de 'Loopomloop van Sport Vlaanderen'. Die wegel loopt van achter de bibliotheek tot midden op de wegel van de Molenberg. 



Op de hort

Het is zover ...dinsdag is de eerste 'op de hort' dat wil zeggen dat de zomer er aan komt. In Kalken hebben we al verschillende loopomstandigheden gehad: meestal is het zonnig (maar naar de frisse kant) behalve die ene keer: de zondvloed van 2016 (iedereen zal zich die nog wel herinneren) 

Plaats: Pastory Kalken
Tijdstip: 19u30
Catering: Ghita Praet - Els Cattoir - Saskia Vermeulen - Nadine Van Hoecke
Thema : Spaanse Avond
Loopafstanden: 5 - 7 en 10 km 
Aantal aanwezigen: heel veel!

Morgen zal ik in de loop van de dag nog een extra item plaatsen ivm de voorbereidingen.


Vakantiefoto's

De Hanselaerkes waren  in het zonnige Frankrijk. Ze vertoefden daar op een golfterrein met een prachtig uitzicht.

18-06-2018 om 09:10 geschreven door danny  


>> Reageer (0)
13-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klavertje vier...
Dinsdag waren het perfecte loopomstandigheden en dat zag je ook aan de mooie opkomst. De omlopen van 'Sport Vlaanderen', de wegels in Laarne en Prullenbos liggen er perfect bij. Het is dan ook genieten op de loopavonden. De volgende dagen staat er heel wat te gebeuren. We beginnen natuurlijk met de training van donderdagavond (programma zie vorig blogitem)


Klavertje Vier

Eind februari was het in Gent een overlegmoment tss de verschillende peters/meters van de verschillende loopomlopen - de verschillende Sportdiensten van de Gemeenten en mensen van Sport Vlaanderen zelf. Daar ook ikzelf peter ben van zowel de omlopen in Laarne en Berlare en Wetteren Ten Ede en Destelbergen als het ware 'om de hoek liggen' ben ik met het voorstel/initiatief naar voor gekomen om gedurende de zomermaanden die vier omlopen te clusteren.
Dit voorstel had tot doel om de recreant aan zijn trekken te laten komen (geen wedstrijd, gratis) en ook de verschillende gemeenten de omlopen van de andere gemeenten te leren kennen. Ik mag gerust stellen dat de omlopen van de vier gemeenten elk zijn eigen specifieke kenmerken heeft met steeds prachtige stukken natuur.
De omlopen worden gelopen door het volgen van de 'pijltjes' - elk zijn eigen tempo en er is GEEN tijdsregistratie. Ook wandelaars zijn trouwens welkom op dit event. Meer info hieromtrent kunnen jullie vinden op: http://www.bloggen.be/zomerklavertjevier/


Op de hort

Vooreerst meegeven dat het logo van de evenementenblog opnieuw duidelijk zichtbaar is aan de linkerkant van de blog. Daar kan je vinden hoe je jou moet inschrijven voor deelname aan 'op de hort' want blijkbaar waren hier nog heel wat vragen omtrent. De inschrijvingen sluiten op vrijdag af want men is al volop bezig met de voorbereidingen en dan moet men het exacte aantal deelnemers weten.

Meer info volgt begin volgende week. Maar zoals jullie zien op de foto hieronder is de catering (Saskia, Ghitta, Els en Nadine (staat niet op foto)) al volop bezig met het proeven en ik kan wel al verklappen het zal weer dik in orde zijn. Het wordt een Spaanse avond: met verschillende tapa's, dessert, cavaatje (of nen cola zero...). Zelfs al kan je maar één keer van de drie op de horts komen...het loont nog de moeite om je in te schrijven. Er is ook een fotoreportage gemaakt door Georges Meirsman maar we zijn nog op zoek naar een beamer - is er iemand die er eentje ter beschikking heeft?

t v


Nog een weekendfoto

Ik was de foto van de sloebertocht in Zwalm nog vergeten op de blog te plaatsen. Dus beter laat dan nooit.

13-06-2018 om 14:26 geschreven door danny  


>> Reageer (0)


Foto

REGLEMENTEN VELDMEERSRUNNERS
Foto

Foto

Foto

Foto

Aantal leden Veldmeers:   141


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Blog als favoriet !


E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Archief per maand
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 05-1979
  • 05-1976


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs