Foto
Mijn favorieten
 • Filip Dewinter
 • Vlaams Belang
 • Tom Van Grieken
 • Synthese Nationale
 • Arnaud Raffard de Brienne
 • Nageltjes
 • Hendrik Carette, allergrootste levende dichter van Vlaanderen
 • Brusselse humor
 • 't Pallieterke
 • Rechtsactueel
  Nog favorieten
 • Jan Penris
 • Radio Vlaanderen Nationaal
 • Nuttige link allerlei (overheid)
 • Professor Xavier Raufer
 • Le Gaulois
 • Frank Creyelman
 • Voorpost
 • Afrikaner Volksparty
 • Vlaams Wijnhuis-Flamisches Weinhaus
 • Strijd om Frans Algerije en C°
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  movie
  www.bloggen.be/movie
  Foto
  Zoeken in blog

  Foto
  Foto

  een mijmerende Hendrik Carette

  Image Hosted by ImageShack.us
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  De laatst politiek terechtgestelde in Europa?
  Kolonel Jean BASTIEN-THIRY werd terechtgesteld op 11 maart 1963.  Amper 35 jaar werd deze briljante militair. Hij behoorde tot de OAS en was een groot voorstander van l' Algérie Française. Hij kreeg hiervoor de doodstraf. De Gaulle weigerde gratie te verlenen.

  Image Hosted by ImageShack.us
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Le Camp des Saints in Vlaanderen

  26-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén derde van teruggekeerde Syriëstrijders en trawanten is niet-Belg
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Helft van Vlaamse Syriëstrijders komt uit Antwerpen Momenteel zijn er 125 Syriëstrijders en hun trawanten teruggekeerd naar dit land. Het betreft 98 mannen, 25 vrouwen en slechts 2 minderjarigen. 

  Dat blijkt uit een antwoord van minister van Binnenlandse Zaken Jambon op een vraag van Filip Dewinter. Uit de cijfers kunnen we ook nog andere interessante zaken concluderen. Zo kunnen we vaststellen dat het gros van de terugkeerders mannen zijn (99 van de in totaal 125 teruggekeerde Syriëstrijders). Merkwaardiger is echter dat meer dan één derde van deze teruggekeerde geweldenaars niet eens over de Belgische nationaliteit beschikt! Blijkbaar zijn er onder die 125 terugkeerders 11 Russen, 7 Marokkanen, 6 Algerijnen, 6 vluchtelingen (!), 5 ‘Fransen’, 3 ‘Italianen’, 2 ‘Nederlanders’, 2 Syriërs, 1 Irakees, 1 ‘Zweed’, en 1 Tunesiër. Filip Dewinter: “Bepaalde leden van deze regering laten graag uitschijnen dat zij een streng afwijzingsbeleid voeren ten aanzien van terugkerende Syriëstrijders en hun trawanten, maar wanneer ik vaststel dat meer dan één derde van diegenen die intussen al naar dit land zijn teruggekeerd niet eens de Belgische nationaliteit hebben, dan stel ik mij daar levensgrote vragen bij. Ik kan aannemen dat het internationaalrechtelijk niet zo gemakkelijk is om iemand met de Belgische nationaliteit de toegang tot het land te ontzeggen. Maar dat dit onmogelijk zou zijn voor sujetten die niet eens de Belgische nationaliteit hebben, dat gaat mijn petje te boven. Ik kan daaruit alleen maar besluiten dat deze regering helemaal niet kordaat optreedt tegen terugkeerders, maar hen vlotjes terug het land laat binnenkomen. Deze regering speelt met vuur wat onze veiligheid betreft door op dit vlak zo nonchalant op te treden.” Het Vlaams Belang wil daarom dat staatssecretaris Francken prioritair werk maakt van de verwijdering van teruggekeerde Syriëstrijders en hun trawanten die niet over de Belgische nationaliteit beschikken. Voor diegenen die deze wel hebben, dient in geval van dubbele nationaliteit, deze met de nodige spoed te worden ontnomen, eveneens met het oog op een spoedige uitzetting. Voor wie zich nog in het buitenland bevindt, moet elke terugkeer worden verhinderd. We kunnen ook vaststellen dat de spreiding van (potentiële) Syriëstrijders in dit land nogal durft verschillen van plaats tot plaats. Zo zijn er in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest méér (potentiële) Syriëstrijders (265) dan in gans Vlaanderen (256). Anderzijds valt het lage aantal in Wallonië (79) ten opzichte van zowel Vlaanderen als het Brussels Hoofdstedelijk Gewest op. In Vlaanderen springen vooral de stad Antwerpen, die quasi de helft (119) van de Vlaamse Syriëstrijders op haar conto mag schrijven, en de rand rond Brussel (41), met als uitschieter Vilvoorde (29), in het oog. 

  Filip Dewinter: “Niet geheel verrassend ligt het aantal Syriëstrijders merkelijk hoger in net die plaatsen die de afgelopen jaren het zwaarst getroffen zijn door de massamigratie en waar onze manier van leven het meest onder druk staat.”

  >> Reageer (0)
  25-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  FRANSE HELD WERD RITUEEL ISLAMITISCH GESLACHT: PERS EN POLITIEK LIEGEN TOT IN HET LIJKENHUIS  

  De lijkschouwing – voor zover die nog nodig was – op luitenant-kolonel Arnaud Beltrame, die bij de slachtpartij door een moslim in de Super-U van Trèbes om het leven kwam, bracht zaken aan het licht die de leugenpers maar al te graag verzwijgt. 

  Officieel heet het dat de kolonel overleed ten gevolge van ‘des lésions mortelles à l’arme blanche au niveau du cou’, in mensentaal wil dat zeggen dat de man omkwam door dodelijke messteken in de halsstreek. Maar zelfs bij zo’n ernstige feiten wordt het volk belogen en bedrogen. De bevolking mocht (mag) immers niet weten dat de officier zijn keel werd doorgesneden, dit naar aloude islamitische gebruiken. Maar we begrijpen hun bedoelingen wel, een ‘steekje’ in de hals is nog altijd ‘mensvriendelijker’ dan iemand met één horizontale snijbeweging aan de keel, van het leven beroven. Van in het begin wisten we dat er gelogen werd. Maar door afspraken tussen het regime en de pers was het quasi onmogelijk om de juiste toedracht te achterhalen. Compromitterende tweets brachten echter snel duidelijkheid. De (gerevolteerde) zus van de chirurg die de wacht verzekerde in het ziekenhuis van Carcassonne, waar de kolonel werd binnengebracht, stuurde volgende berichten de wereld in: 

  “Mijnheer de minister, stop met de bevolking te beliegen met de hulp van de media. Mijn broer is de chirurg die luitenant-kolonel Beltrame in het ziekenhuis van Carcassonne ontving. Hij bevestigde me deze morgen dat zijn keel wel degelijk werd overgesneden”.  

  Het zou ons nog niet verbazen dat de ‘loslippigheid’ (lees schending van het beroepsgeheim) van de chirurg nog gevolgen gaat krijgen. Het regime tolereert immers geen tegenspraak, zeker niet wanneer de islamcollaboratie wordt aangekaart. De hypocrieten spreken nu van een held, van iemand die zijn leven gaf voor Frankrijk en de vrijheid. Diezelfde hypocrieten gaan vandaag staan drummen om toch maar een plaatsje aan de kist bemachtigen. Ge zult ze straks zien staan ‘aux Invalides’ in Parijs, waar de man een nationaal eerbetoon zal krijgen. 

  En intussen is het maar afwachten vooraleer de volgende Europeaan de keel wordt overgesneden. Walgelijk. Deel het met de wereld!

  >> Reageer (0)
  12-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De burgemeester van Saint-Serin-sur-l’Isle, een gemeente van zo’n 3000 inwoners in het departement Gironde (regio Bordeaux) is met grote waarschijnlijkheid de oudste (en origineelste) burgemeester van Frankrijk. Marcel Berthomé - zo heet de man - is een gepensioneerde militair die al sinds 1971 de sjerp van zijn gemeente mag omgorden. De man bereikte onlangs de gezegende leeftijd van 95 jaar ! 

  Hij is wat men een buitenbeentje placht te noemen. De burgemeester, zonder politiek etiket, vocht in 3 oorlogen: de Tweede Wereldoorlog, Indochina en Algerije. Vooral dat laatste conflict heeft de man getekend. Hij verzette zich - zoals zoveel andere Fransen - tegen de onafhankelijkheid van Algerije, en in 1962 steunde hij volop de OAS (Organisation de l'Armée Secrète) van de putschisten, de generaals Salan, Zeller, Massu en vele anderen. Generaal Salan werd gevangengenomen en ter dood veroordeeld, maar kreeg later amnestie. 

   In 1962 werden in totaal 635 leden van de OAS gevangengenomen, 223 veroordeeld tot gevangenisstraffen en vijf ter dood veroordeeld, waarvan vier geëxecuteerd, Roger Degueldre, Albert Dovecar, Claude Piegts en Jean-Marie Bastien-Thiry. Nooit eerder was een nationalistische ‘militie’ - de linkerzijde noende het een Europese terreurbeweging – zo succesvol. Ze telde naar schatting een 10.000 clandestiene leden. 

  De ter dood veroordeelde generaal Salan - bevelhebber in Algerije - kreeg een speciale plek in de gemeente van Berthomé, in 2006 werd het gemeenteplein naar hem genoemd: ‘La place du Général Salan’. Bovendien organiseert de excentrieke burgervader jaarlijks een grote herdenking ter ere van deze elitetroepen uit Algerije. Dat het politiekcorrecte clubje hem dat niet in dank afneemt, is nogal wiedes, maar deert de burgemeester niet. Integendeel, hij werkt graag op de zenuwen van weldenkend Frankrijk.

  Enkele dagen geleden kwam de kranige burgervader opnieuw in het nieuws. In moeilijke financiële tijden moeten we de tering naar de nering zetten, aldus de burgemeester. Zogezegd, zo gedaan. Hij vatte de koe bij de horens en schafte de ‘keuzemaaltijden’ in de schoolkantine af en verving ze door een ‘uniek’ middagmaal, met alles erop en eraan, varkensvlees incluis. Het vervolg kan u al raden. Het was weer dezelfde bevolkingsgroep die zich door die maatregel geviseerd voelde. Het gekende vocabularium werd bovengehaald: de burgemeester is racist, een xenofoob en een fascist. Een tiental ‘goede zielen’, waaronder een zeker Sonia die zich beklaagde dat haar 5-jarig zoontje geen varkensvlees lust, betoogden aan het gemeentehuis. 

  Onze 95-jarige jongeling haalde even de schouders op en ging over tot de orde van de dag. Proficiat, burgemeester. 

  RVW

  PS: Interessante video op: https://www.youtube.com/watch?v=qe-gd3-PREA . Zijn kantoor in het gemeentehuis lijkt wel een (oorlog) museum.

  >> Reageer (0)
  02-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hahaha

  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Voorverkiezingen bij ‘rechts’ in Frankrijk: bonnet blanc et blanc bonnet… 

  De stemmen van de centrumrechtse voorverkiezingen in Frankrijk waren gisteren nog niet allemaal geteld of ze kwamen al op de proppen met ‘les valeurs républicaines’ (de republikeinse waarden) . Wanneer men deze woorden hoort, dan weet men welke richting het uitgaat. Dat wil zoveel zeggen of het Front National moet uitgeschakeld worden. lmaj.jpg Niet de punten waarvan de Fransen wakker liggen, waren belangrijk in de overwinningsspeech van Fillon, wel hoe het Front National en Marine Le Pen, waarvan hij de hete adem in de nek voelt, moet gecounterd worden. Niets nieuws onder de zon dus. Waarom zou het ook veranderen. Diezelfde Fillon was immers driemaal premier van Frankrijk. De man had toen voldoende de mogelijkheid om zijn zogenaamd ‘sterk’ programma uit te voeren. We moeten toegeven, het was met een zeker leedvermaak dat we de bedrukte tronies – van hen die partij voor Juppé hadden gekozen – gisteren de revue zagen passeren. Een mens vraagt zich dan af, gaan ze het dan nooit begrijpen en altijd maar in eigen voet blijven schieten? De zware nederlaag van Juppé – net zoals die van Hillary Clinton trouwens – is immers ook de nederlaag is van de aanhangers van, de mondialisering, de multiculturele samenleving, links, vals rechts, het links liberalisme, de media, de peilers en de experts, enz, die ons maandenlang voorhielden dat Juppé de nieuwe Franse president zou worden. Wie daaraan nog maar durfde te twijfelen, was quasi goed voor een psychiatrische instelling in de verre Vogezen. Maar goed, het is wat het is, ze doen maar. De centrumrechtse (en enkele anderen) kiezers hebben in de tweede ronde van de voorverkiezingen dus duidelijk hun voorkeur getoond en de hele linkse goegemeente een neus gezet. De keuze tussen de linksere, eurofiele Juppé en de rechtsere, ‘gematigd eurokritische’ Fillon werd in het voordeel van de tweede beslecht. De in de eerste ronde uitgeschakelde Sarkozy, die buiten zijn partij nog meer gehaat wordt dan er binnen, bepaalde voor een groot deel deze uitslag. In de eerste ronde zijn het vooral kiezers die ‘tegen’ Sarkozy stemden, die de weg daarvoor effenden. Ook veel linkse- en FN kiezers – men spreekt van een 10- à 12% -zouden van de mogelijkheid gebruik hebben gemaakt om een hernieuwde kandidatuur van Sarkozy te voorkomen. Of dat vanwege de FN kiezers de juiste keuze was, betwijfelen we sterk. Een tweede ronde, met Marine Le Pen en Sarkozy, had ongetwijfeld in het voordeel van Marine gespeeld. Met de conservatieve, katholieke en ‘deftige’ Fillon wordt dat iets moeilijker. Zonder grote aardverschuivingen gaan we dus waarschijnlijk naar een duel Marine Le Pen/ François Fillon. Links lijkt immers in de touwen en is zo goed als uitgeteld: Hollande en Valls (beiden PS), halen nog amper 9% in de peilingen (sic), de linksere Mélonchon een 12%. vvf.png Hadden wij, nationalisten, gisteren moeten kiezen, dan was kiezen tussen de pest en cholera. Veel woorden gaan we daaraan trouwens niet vuil maken, gewoon een korte analyse van de beide protagonisten. “Frankrijk is een land van vele rassen en kleuren, dat is onze rijkdom”. Met deze ultieme woorden trachtte Alain Juppé vorige zaterdag nog linkse kiezers aan te trekken en het verschil met Fillon te maken. Het is hem zuur opgebroken: in slecht 2 van de 97 metropolitaanse departementen, in zijn eigen Gironde en in de Corrèze, slaagde hij er in om zijn tegenstrever te kloppen (in de Gironde wel vrij afgetekend, in de Corrèze met 0,65% verschil). Zelfs in de overzeese gebieden kwam hij er niet aan te pas. De linkse liberaal (71 jaaar) liet gisteren al weten dat hij zich voortaan voornamelijk met zijn burgemeesterschap van Bordeaux zal bezighouden. Bon débarras, zouden we zeggen. In 2004 moest de man zich voor de rechtbank van Nanterre verantwoorden wegens onregelmatigheden in de partijfinanciering in de tijd dat hij de RPR voorzat. Hij werd daarvoor bedacht met een voorwaardelijke gevangenisstraf van 18 maanden en een verbod om gedurende 10 jaar een openbaar ambt te bekleden. In beroep veranderde dat in een gevangenisstraf 14 maanden en in 1 jaar verbod om een politiek mandaat uit te oefenen. Hij trok zich toen even terug van het politieke toneel. Dan hebben we de winnaar van gisteren, François Fillon. De man die nu plots voor alles een oplossing blijkt te hebben, had die oplossingen blijkbaar niet tijdens zijn premierschap van 17 mei 2007 en 15 mei 2012. De ‘katholieke’ premier Fillon nam in die tijd ook socialisten en partijlozen in zijn regeringen op. Zo werd de ‘pedofiel’, Frédéric Mitterand (neef van François), minister van Cultuur in de regeringen Fillon II en III. In zijn eigen boek, La mauvaise vie, (het slechte leven) beschreef de schoft hoe hij betaalde seks had met Thaise kinderen. Dat de superkatholiek (en familieman) Fillon daar geen weet van had, is te belachelijk voor woorden. Ook Bernard Kouchner, kaviaarsocialist en medestichter van Artsen zonder Grenzen, die met de Belgische journaliste Christine Ockrent samenwoont, werd in zijn regering opgenomen. Weinig hoopgevend zijn ook uitlatingen van François Fillon in verband met zijn bindingen met de Bilderberggroep : “Wat wilt ge, het zijn zij die ons regeren” (Que veux-tu, ce sont eux qui nous gouvernent). Uit de mond van de gedoodverfde volgende Franse president, lijken deze defaitistische woorden weinig hoopgevend. Het typeert wel de onderdanigheid voor deze nieuwe wereldorde. De man laat dus toe dat Coca-Cola, Toyota en de Deutsche Bank voor een deel zijn politiek bepalen. Daarmee weten we onmiddellijk waar we aan toe zijn. Tussen de winnaar en verliezer van gisteren is er amper verschil. Zoals we begonnen: Het is zoals Bonnet blanc en blanc bonnet...’ De aanstelling van Fillon, als kandidaat voor rechts en het centrum, verplicht Marine Le Pen wel om een socialere koers te varen. Die verplichting kan ook in iets zeer positiefs worden omgezet, wanneer de campagne dat duidelijk weet te maken. De echte slachtoffers van de kosmopolitische samenleving, deze uit de banlieues van de grote steden en de armere rurale gebieden, hebben immers geen boodschap aan het sociale afbraak-discours van de kasteelbewoner uit Sablé-sur-Sarthe. Marine twitterde al dat het programma van Fillon de grootste sociale afbraak inhoudt die ooit bestaan heeft. “François Fillon, c’est le pire programme de casse sociale qui n’ait jamais existé“. http://www.bfmtv.com/politique/marine-le-pen-francois-fillon-c-est-le-pire-programme-de-casse-sociale-qui-n-ait-jamais-existe-1064246.html En laat ons niet vergeten dat er in Frankrijk 46.066.307 (presidentsverkiezingen 2012) kiezers naar de stembus kunnen gaan. Dat is nog iets anders dan de 4 miljoen die zich gisteren uitspraken. Verrassingen zijn dus zeker niet uitgesloten en hopelijk worden het er zeer ‘grote’. Na de Brexit en Trump, kijken we vol verwachting naar wat er zich op 4 december in Oostenrijk zal afspelen. Nadien wordt het nog spannend in Nederland en Frankrijk. Veel succes, Norbert, Geert en Marine, we duimen!

  >> Reageer (0)
  28-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Weer een schitterende Kaaiman 


  Heeft ze die vraag al duizend keer gesteld, Friedl'. Zoals ze al twintig jaar voortdurend dezelfde vragen stelt, dat maakt de voorbereiding makkelijker. Hoe zou u zichzelf omschrijven? Uit wat voor nest komt u? Wat voor jongetje/meisje was u? Wat voor iemand was uw moeder? Waar hebt u spijt van? Denkt u vaak aan de dood? Wat zou u nog willen zeggen aan uw vader, mocht hij nog leven? Dat had eens iemand aan de echte Stalin moeten vragen. 'Wat zou u nog willen zeggen aan uw vader?' Dat was een enkeltje naar de zoutmijnen. 

  Maar uitgerekend onze leider, altijd zo sterk voorbereid op interviews, barst als eerste in tranen uit. Nu denken de cynici onder u: 'Wat voor slapjanus is me dat, die leider van u? Moet die Vlaanderen naar de onafhankelijkheid leiden? Is dat de man die de begroting in evenwicht zal krijgen? Dan ziet het er lief uit, met zo'n sentimentele duif.' Maar dat is onze leider slecht kennen. Met zijn goed getimede huilbui heeft hij een woelige week alsnog winnend afgesloten. Op de valreep, want het zag er slecht uit. Guy Verhofstadt kon dat ook, op commando wenen. De op een na beste politieke truc, na een ongeneeslijk zieke in de familie, het liefst een kindje. 

  Wie durft onze leider nu nog iets te verwijten? Harde jeugd gehad, nooit een complimentje, nooit een aai over de bol, nooit eens praten over gevoelens (hier barstte Friedl' in tranen uit), zelfs over de collaboratie werd thuis niet gesproken. En dan niet kunnen zeggen wat hij altijd aan zijn vader had willen zeggen, paar kansen laten voorbijgaan en te laat natuurlijk, je zult het altijd zien. Heeft nu wel zijn moeder opgenomen in zijn kangoeroehuis, met de nadruk op het middelste. Welke harteloze vlegel zal na de dramatische gebeurtenis van zondag klagen dat het confederalisme niet opschiet? Het is nog fout ook, want onze leider heeft in een open brief uitgelegd waarom alle communautaire eisen waarmee de N-VA in 2014 uw stem ronselde de dag na de verkiezing door een overloper in de vuilnisbak werden gekieperd. En waarom dat in 2019 opnieuw zal gebeuren. Tactiek! Om de Walen uit hun holen te roken. 

  Kleine zijsprong. Op 29 mei 1985 vond in het Heizelstadion de finale van de Europacup voor landskampioenen plaats, tussen Juventus Turijn en FC Liverpool. Op de BRT-radio belde Carlos De Veene vooraf de bevelvoerende officier van de Rijkswacht om eens te horen of de ordestrijdkrachten voorbereid waren op die risicowedstrijd. Dat waren ze inderdaad, bevestigde de majoor. Carlos, niet helemaal gerustgesteld: 'Maar hoe gaat u de Italiaanse en de Engelse supporters uit elkaar houden?' Het antwoord van de majoor vergeten wij nooit. 'Dat is tactiek hè, meneer De Veene.' Een paar uur later lagen 39 doden netjes op een rij aan de buitenmuur van de hoofdtribune en waren 400 gewonden naar het ziekenhuis afgevoerd. 
  Over tactiek hebben wij sindsdien twijfels, nog versterkt door het voorbije EK voetbal. Maar de financiële en de economische stabiliteit van het land, die andere kiesbelofte van de N-VA, herstelt ons vertrouwen. Ja, de begroting in evenwicht komt wat later dan beloofd, maar niemand had de aanslagen van 22 maart kunnen voorspellen, behalve de mannen van het kalifaat en die zijn niet geraadpleegd. En wie had gedacht dat de Britten uit de EU gingen stappen? De commentatoren alvast niet. Uitstel is geen afstel, ook met het confederalisme komt het dus wel goed. Leve onze leider

  >> Reageer (0)
  22-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen VERBAND TUSSEN SG. 'VREDESLOOP' EN KOMMUNISTIESE PVDA Gepubliseer op 21 September 2016 | Geskryf deur Mnr. R.J. Veldman | Print | Email | Trefslae: 73 nancy six5


  "IEPERSE STADSBESTUUR BLIND VIR INFILTRASIE VAN EKSTREEM LINKS". 


  Op 6 September het die Ieperse Vlaams Belang raadslid mevrou Nancy Six die verband tussen die sg. 'Vredeloop' en die kommuniste van die Party vir die Arbeid gewys wat helaas op dowe ore is geval. Ons sal haar oa. vrae vra oor moontlike verbande tussen wat tans wêreldwyd gebeur en die 'nuwe' Suid Afrika. 

  "Mevrouw Six kunt u eerst iets meer vertellen over deze 'Vredesloop"? 

  "Voor de doorsnee sporter is de Ieperse Vredesloop één van de vele jaarlijkse wedstrijden die onze streek rijk is. Dit jaar is het ondertussen de 20ste editie. De naam Vredesloop is voor de deelnemers enkel en alleen maar de verwijzing naar de plek van het gebeuren: Ieper Vredesstad. Dat er langs het parcours en na de wedstrijd linkse propaganda gevoerd word, daar zijn ze blind voor want enkel hun prestatie en het aandenken telt, de rest (lees: de linkse propaganda) nemen ze er dan ook gemakshalve op de koop toe bij ook al interesseert het hen in 99% van de gevallen geen cent. Die sporters weten niet eens wie er achter de organisatie zit en gaan er vanuit dat dit een organisatie is van Stad Ieper aangezien het stadslogo schaamteloos op de drukwerken van de Vredesloop kan prijken naast dat van andere ondersteunende instanties zoals de provincie West-Vlaanderen, Bloso, Hogescholen en universiteit, Krant van West-Vlaanderen, Etixx, Vrede.be, enz …” 

  "Wanneer merkte u dat de communisten infiltreerden in de Ieperse politiek?" 

  "Al vanaf de eerste editie in 1996 (die toen in Koekelare doorging maar uiteindelijk daar niet meer mocht doorgaan omwille van de politieke achtergronden en dusdanig vanaf de tweede editie in Ieper doorgaat) wist ik dat dit één communistisch gebeuren was. Al die tijd moest ik alles lijdzaam ondergaan tot ik in 2006 gemeenteraadslid ben geworden in Ieper. Vanaf toen had ik veel meer mogelijkheden om oa de verslagen van het ondersteunende Vredesfonds in te kijken, de notulen van het Schepencollege enz. Daarnaast zocht ik alles op ivm de Ieperse Vredesloop en in november 2014 kon ik dit alles bundelen in een nogal lijvig dossier. (ns: Hierdie leër kan opgevra word by: info@nancysix.org. ). Na 20 jaar deze infiltratie te moeten dulden, is het hoog tijd voor verandering maar daar heb ik het verder in dit gesprek over…” 

  "Welke politieke partijen zijn hier allemaal bij betrokken?" 

  “De politieke partijen die de Vredesloop ondersteunen komen via hun koepelorganisaties naar buiten. Zo vallen er onder de christelijke koepel: de vakbonden ACV en LBC. Onder de socialistische koepel: de vakbonden ABVV en BBTK, mutualitieit Bond Moyson.” 

  "Hoe reageerde het stadsbestuur toen u hun erop wees dat er sprake is van infiltratie?" " Aanvankelijk uitte ik mijn kritiek en wantrouwen enkel via mijn blog (blog.nancy.six.org) maar steeds vaker uit ik mijn afkeer tijdens de gemeenteraadszittingen. De eerste keer dat ik dat deed, kreeg ik de VOLTALLIGE gemeenteraad over me want ze waren/zijn van mening dat de Vredesloop een bijdrage levert aan de vredesgedachte. Daarom ook dat de linkse organisatoren op financiële steun vanuit het Vredesfonds kunnen rekenen naast de gebruikelijke logistieke steun vanuit Stad Ieper. Tijdens de zitting van september had ik naar aanleiding van de lancering van de Vredesprijs ook de link gelegd tussen het organiserende Vredesfonds en extreemlinks. Ik had mijn betoog versterkt met de nodige bewijzen (foto’s, krantenartikels, enz) en ik was me op een ware verbale oorlog voorbereid maar…het bleef muisstil. Geen enkel tegen woord, enkel bedenkelijke en gefrustreerde blikken. Enkele uren na de zitting doken de commentaren op mijn uitspraken wel op via…Facebook. Raadsleden én de burgemeester vonden het gemakkelijker om via Facebook het debat te voeren ipv in de raadszaal. Hoe laf kan men zijn?! Omdat ik deze vorm van politiek-voeren niet kan aanvaarden, heb ik op 15 september een formele klacht ingediend bij de gouverneur van West-Vlaanderen tegen het Stadsbestuur van Ieper. Maar ik diende terwijl klacht in omwille van het niet-respecteren van de neutraliteit van Stad Ieper en het Vredesfonds. Ik kijk afwachtend uit naar de reactie van de gouverneur al verwacht ik er niet teveel van want de gouverneur is tenslotte ook een CD&V’er, dus van de partij van de meerderheid in Ieper… Naar de aanloop van de jaarlijkse Vredesprijs ben ik dus mijn verzet ertegen aan het opdrijven. Aangezien mijn betoog in de gemeenteraad geen verandering brengt, was ik genoodzaakt aan te kloppen bij de gouverneur. En als ook de gouverneur me straks wandelen stuurt, dan zal ik een nog hogere instantie aanschrijven want ik ben het na 20jaar meer dan beu dat links kan blijven infiltreren in het stadsbestuur. Sedert mijn betoog in de recentste gemeenteraad voel ik dat er heel wat raadsleden op de teentjes getrapt werden maar daar stoor ik me absoluut niet aan. Het zou uiteraard wel aangenamer geweest zijn, moesten ze de moeite willen doen om mijn argumenten te willen inzien maar daarvoor is hun paardenbril te groot. En eens het Stadsbestuur op de hoogste zal zijn van alweer (want n.a.v. het niet bevlaggen van enkele openbare gebouwen op onze Vlaamse Feestdag had ik klacht ingediend én mijn gelijk gekregen van de gouverneur…) een klacht tegen hen, dan zal de verstandhouding hoogstwaarschijnlijk nog minder evident zijn. Maar ik ben niet in de oppositie gestapt om de hielen te likken van de meerderheid en als Vlaams Belanger ben ik het tenslotte gewoon om tegen de stroom in aan politiek te doen…” "In 2003 , 2 jaar na de laffe moord op de Nederlandse politicus Pim Fortuyn, verscheen er een boek genaamd: Het netwerk achter Volkert van der Graaf, waarin schrijver Peter Siebelt haarfijn aantoonde dat er dwarsverbanden zijn tussen allerlei linkse organisaties en politieke partijen. 

  Denkt u dat wij deze 'Vredesloop' in dat kader plaatsen?" 

  "Inderdaad…in Ieper is er duidelijk een verband met de PVDA en het Iepers Stadsbestuur en Vredesfonds. Maar ik vrees dat ik nog vele kleine oorlogjes zal moeten voeren in de Vredesstad vooraleer ze het verband zullen willen zien. Met andere woorden: de strijd is nog niet gestreden". "Indien we dit breder doortrekken naar wat er in het huidige Zuid Afrika gebeurt is er dan een verband tussen al die communistische en socialistische groepen die het land sedert 1994 destabiliseren?" "Kort en bondig: JA! "Speelt de F.W. De Klerk Stigting daar naar uw mening ook een grote rol in? "Ja! Want ik geloof niet in diversiteit en de multiculturele samenleving, meer zelfs: ik walg ervan. Er zijn voorbeelden genoeg van het falen en niet werken van de multiculturele samenleving. Misschien kan die vraag eens gesteld worden aan de blanken die momenteel in armoede leven in een van de vele kampen in Zuid-Afrika. De blanken zijn de negers van weleer geworden in Zuid Afrika dus hoe zou ik ook maar één greintje respect kunnen hebben voor een president, een politieke leider , een foundation, enz die dergelijke toestanden gecreëerd heeft?! 

   "In Vlaams Belang magazine van september schreef Bob de Brabandere een interessant artikel dat als titel droeg: Coudenhove-Kalergi: Blauwdruk voor het Europees beleid. Hierin staat onder meer dat reeds in 1923 het idee voor een regenboognatie werd bedacht waar er geen plek meer was voor Europese volkeren en al zeker niet meer voor eigen identiteit. 

  Acht u de reeds genoemde groeperingen ook medeplichtig aan het feit dat ze dit ook anno 2016 blijven propageren?" 

  "Uiteraard zijn deze medeplichtig en door het huidige Europees beleid dreigen volkeren hun identiteit te verliezen. Daar kan ik als nationalist geen genoegen mee nemen. Wij Vlamingen moeten ervoor ijveren om Vlaming te kunnen blijven zijn in een Europa der volkeren. Ik heb de indruk dat de geschiedenis zich aan het herhalen is want ooit was er ook een die droomde van één groot rijk, met één leider…Ik herken toch heel wat van die dictatoriale trekjes bij Frau Merkel". 

  "Aan het einde van het artikel staat dat leidende personen zoals Angela Merkel, Herman van Rompuy en Jean Claude Juncker, die met toewijding werken aan de eenmaking van Europa een naar Richard Coudenhove-Kalergi genoemde prijs hebben gekregen. Verbaast u dit?" 

  "Neen, dit verbaast me zeker niet want hoe je het draait of keert: zij hebben alle touwtjes strak in de handen en als een ware octopus klampen ze zich overal aan vast". "Is op deze wijze ook de IJzerbedevaart geïnfiltreerd en was er daarom geen andere weg dan deze voorgoed vaarwel te zeggen?" 

  "De IJzerbedevaart heeft inderdaad z'n eigen graf gedolven door steeds meer linkse praatjes te vertolken. Als je weet dat het dodenveld van weleer, waar vroeger duizenden bedevaarders samen kwamen, thans de locatie is voor het jaarlijks muziekfestival 'Ten Vrede' wat vergelijkbaar is met het Afrikaanse 'Aardklop', dan is het toch duidelijk dat linkse invloeden ook daar kunnen zegevieren. Hier in de Westhoek is het nogal opvallend dat links alles wat naar vrede ruikt wil claimen en hierin ook nog slaagt. De linkse vredesgedachte is echter verre van vreedzaam en verre van neutraal. Gelukkig is er de IJzerwake waar Flamiganten in eer en geweten in stijl en met het nodige respect onze overledenen kunnen gedenken". www.IJzerwake.org 

  "We danken u wederom voor dit vraaggesprek en wensen u alle succes in uw strijd tegen de politiek correcte elite". 

  "Dank u vriendelijk. Het genoegen was geheel aan mijn kant".

  >> Reageer (0)
  08-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Cipier door moslimterrorist neergestoken in Franse gevangenis “dit is slechts het begin” door 

  De 24-jarige moslim, Bilal Taghi, zat opgesloten in de gevangenis van Osny (Val-d’Oise). Zondag, toen het heerschap zijn dagelijkse wandeling mocht aanvatten, bood hij zich aan met een handboek waaronder een priem van 20 cm verborgen zat. Toen de niets vermoedende penitentiaire beambte de man verzocht zijn handdoek in de cel te laten, plofte hij het steekwapen in diens rug. Het lukte de bewaker nog om te ontkomen, maar hij werd even later alsnog door Taghi ingehaald, die een tweede maal toestak.  

  Ditmaal ging het projectiel in de keel van het slachtoffer, amper 2 millimeter van de arteria carotis (halsslagader). Een tweede toegesnelde bewaker, die zijn collega ter hulp kwam, werd in arm en aangezicht gestoken. Het was uiteindelijk de opgeroepen interventie-eenheid die het individu met een rubberkogel in volle borst wist uit te schakelen. Het mag een wonder heten dat beide beambten het er levend hebben vanaf gebracht! De langverwachte aanslag in een gevangenis is daarmee een feit. 

  Volgens medewerkers van de strafinrichtingen zat het eraan te komen. Het was alleen bang afwachten tot wanneer het zou gebeuren. En het zal wellicht niet het laatste zijn, zo voegen ze eraan toe. Het antiterrorismeparket houdt zich met de zaak bezig en de aanklacht luidt: ‘Poging tot een terroristische moord op een agent van openbare orde’. De moslimschoft heeft intussen toegegeven dat hij met voorbedachte rade handelde. Tussen de moordpoging en de komst van de speciale eenheid, vond het heerschap nog de tijd om – met het bloed van het slachtoffer – een hart op zijn celmuur te tekenen, waarna hij aan het bidden sloeg. Na die moedige daad moest Allah er immers bij gesleurd worden. 

  >> Reageer (0)
  24-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Echte verwarden protesteren tegen import van nieuwe verwarden  


  >> Reageer (0)
  23-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lina, de moslim-reuzin in Turnhout
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Moslim-reuzen en goedkope schilderijtjes in Turnhout 

  “Vorig jaar was er een optocht van de 45 Turnhoutse reuzen en was er in de Warande een prachtige tentoonstelling waar alle reuzen te zien waren. Die 45 reuzen waren echter geen weerspiegeling van de diversiteit van deze stad. Daarom stelden we aan FrisGemixt voor om samen een reuzin te maken. Eentje met een kleurtje en met een hoofddoek. Het resultaat is - al zeggen we het zelf - prachtig”. Dat zijn de woorden van Jan Starckx, die volgens zijn entourage dit reuze’-initiatief nam. 

  Michèle Goosens van FrisGemixt - FrisGeklutst was beter - is ook opgetogen over dat initiatief. “Dat is een uitgelezen kans om aan iedereen duidelijk te maken dat Turnhout een superdiverse stad is. Iedereen, ongeacht zijn of haar afkomst, is hier welkom als hij wil meebouwen aan een nog beter Turnhout”. De dame gaat verder: Lina, de moslima reuzin, heeft vele vroedvrouwen en -mannen. De Koep en FrisGemixt brachten haar met liefde ter wereld (we besparen u de namen). Het multiculturele clubje heeft zelfs humor (waarmee alleen zij kunnen mee lachen): “Elke Turnhoutenaar heeft de reuzen wel eens over de Grote Markt zien wandelen. Het zijn de stereotiepe Vlamingen, de pastoor, de champetter, en ze zijn allemaal enorm wit (lacht). Er was dus dringend nood aan een ander kleurtje.” Stel u voor, alle reuzen van deze Vlaamse stad zijn wit! 

  Ons visueel geheugen en ons slecht karakter laten ons blijkbaar nog niet in de steek. Toen we gisteren de Turnhoutenaar in beeld zagen komen die een schilderij Willem Kooning op de kop wist te tikken, begonnen we na te denken: waar hebben we die man nog gezien? 

  Het was inderdaad dezelfde Jan Starckx, de ‘vroedman van Lina’, de moslima reuzin. Starckx - de man weet wat miserie betekent want hij werkte in armoedebestrijding - kon het werk van Kooning voor € 450 van een Waalse dakloze kopen. Het schilderijtje blijkt nu wel 100.000 euro waard te zijn. Starckx, voorzitter van De Koep, gaf openlijk toe dat hij het schilderijtje via Tweedehands pas aankocht wanneer hij zag dat het met de naam Kooning gesigneerd was. 

  Als amateur-kunstkenner wist hij dat de ‘dakloze verkoper’ het schilderij beneden zijn reële waarde verkocht, uit onwetendheid of nijpend geldgebrek. Niet mooi, hé Jan! Broederlijk Delen is wellicht toch ook een vereniging die u nauw aan het hart moet liggen. Of zijn er geen echte linksen meer?  

  Misschien kan u met de winst van uw schilderij nog enkele multiculturele reuzen laten bijmaken. Een sikh met tulband, een Taliban, een Bobo uit Burkina of een Futa-Fula uit Guinea-Bissau. Turnhout verdient het niet dat er uitsluitend witte champetters en pastoors door de straten dwarrelen.

  RVW

  >> Reageer (1)
  17-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corsica
  Moslims in Corsica vrezen represailles, zo staat er in (sommige) Franse kranten te lezen. 

  Het is een gerechtvaardigde vrees, zo denken (hopen) we. 

  Die eilandbewoners zijn immers geen koorknapen, zoveel is zeker. Het is trouwens al een tijdje onrustig tussen de autochtonen en de aangespoelde islamieten. Alles begon enkele maanden geleden wanneer ‘jongeren’ een brandweerwagen, die moest uitrukken voor fictieve brand, in een hinderlaag lokten. Enkele dagen geleden escaleerde het, wanneer baardmensen jonge Corsicaanse adolescenten te lijf gingen. De tieners, gewapend met een badhanddoek, werden aangevallen omdat ze ervan ‘verdacht’ werden foto’s te hebben genomen van moslima’s die in burkini gingen zwemmen. Er was ook sprake van ‘des échange de regards’ (ongewenste blikken). Volgens de leugenpers werden ze aangevallen door ‘jongeren van Maghrebijnse origine’ en leden van de ‘islamitische gemeenschap’. Wat ze er niet bij vertellen is dat die ‘jongeren’, gewapend met messen, bijlen en harpoenen, wel 40-jaar oud waren. 

  Verschillende getuigen spreken van een oorlogssituatie. Er vielen een twaalftal gewonden, waaronder een zwangere vrouw. De Maghrebijnen hadden het kleinste en jongste ventje uitgekozen om te molesteren. Zelfs in bende zijn ze niet erg moedig. 

  Maar gisteren was het weer prijs! Een islamiet hield er een gebroken neus aan over.

  >> Reageer (0)
  11-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Congres tegen islamofobie: waar, hoe, wanneer? 

  “Islamofobie of anti-islamitisch racisme vormt een toenemende bedreiging voor de democratische grondslagen van de Europese grondwet en de sociale vrede, evenals het naast elkaar bestaan van verschillende culturen in Europa”. 

  Met deze inleidende tekst van SETA, organisator van het gebeuren, is de toon gezet. Seta is een Turkse ‘denktank’, een stichting die naar eigen zeggen de relatie tussen Turkije en het Midden-Oosten en Europa ondersteunt. In feite is het een clubje dat door Erdoğan gesponsord wordt en hem in een goed daglicht moet plaatsen. Los van een enkele Franse- of Engelse link, is er op het internet weinig van terug te vinden. Dan bedoelen we de eerste ‘European Islamophobia Conference Convenes’, die op 24-25 en 26 juni jl. in Sarajevo werd georganiseerd. 

  Waarom daar niet meer ruchtbaarheid werd aan gegeven, blijft een raadsel. Normaliter is dat gesneden brood voor de jongens en meisjes van onze ‘kwaliteitskranten’. Vooral dat ‘anti-islamitisch racisme’ moet hen in normale omstandigheden als muziek in de oren klinken. Nu geen woord, nul, nada, of we moeten er hebben overgekeken. Begint het misschien stilaan door te dringen dat de bevolking genoeg heeft van dat gezwets? Maar goed, politici (voornamelijk gebuisde), cultuurmarxisten, moslims en heel de reutemeteut wereldverbeteraars uit 17 landen kwamen samen om onder de dekmantel van ‘islamofobie’ een strategie uit te werken die de islamisering van West-Europa moet versnellen. Dit land werd vertegenwoordigd door een zekere Amina Easat-Daas. En het wereldwijd bekende KifKif, was zelfs een partner in de organisatie. Nederland werd vertegenwoordigd door Ineke van der Valk, een eersterangs gauchiste. De basisteksten (600 pagina’s) werden door enkele Turkse universiteiten opgesteld en het geheel werd door Erdoğan, de sultan van Ankara, gesponsord. Voor de organisatoren van de conferentie is het bestrijden van islamofobie een belangrijke uitdaging voor de Europese democratie, vrijheden en haar waarden van tolerantie en pluralisme. “Islamofobie is precies wat IS en extreemrechts hopen om een ‘clash of civilizations’ te realiseren” (Haroon Moghul, docent Universiteit van Columbia) Tijdens de driedaagse kwamen volgende sprekers op de bühne: °José Luis Zapatero, oud socialistisch premier van Spanje °de voormalige Britse minister van Buitenlandse Zaken, Jack Straw (socialist) °Voorzitter van de federatie Bosnië en Herzegovina , Bakir Izetbegovic °Oprichter van Artsen Zonder Grenzen (AZG)(socialist) Andere deelnemers http://islamophobiasummit.com De besluiten van de conferentie zullen later aan de Raad van Europa worden overhandigd. Wat kunnen we van deze conferentie onthouden? Dat ze de islam zowaar als een ras - als daar al mag over gesproken worden - beschouwen, hoe kan men anders spreken van anti-islamitisch racisme. Dat de congressisten er alles bij sleurden, zelfs de moord op de Britse politica Jo Cox en de Brexit. Wat dat laatste met de zogenaamde islamofobie te maken heeft, blijft een vraagteken. En dat ze zichzelf omschrijven als strijders voor vrijheid, tolerantie en pluralisme, is vergelijkbaar met een hoertje dat haar maagdelijkheid propageert. Het wordt met de dag duidelijker dat deze woestijngodsdienst meer en meer grip op onze samenleving tracht te krijgen. Een softe reactie zal niet meer volstaan.

  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Medische hulp voor illegalen kost belastingbetaler 87 miljoen euro 


  Medische hulp voor illegalen kost belastingbetaler 87 miljoen euro Op 13 jaar loopt factuur op tot half miljard euro Barbara Pas: “België dreigt niet alleen het OCMW van de wereld, maar nu ook nog de uitverkoren trekpleister voor medisch toerisme te worden”. Illegalen die zich in dit land ophouden, kunnen rekenen op ‘dringende medische hulp’. 

  Dat begrip blijkt echter bijzonder ruim. Uit cijfers die Vlaams Belang-kamerlid Barbara Pas opvroeg bij minister van maatschappelijke integratie, Willy Borsus, blijkt dat de kostprijs hiervan afgelopen jaar opliep tot een recorduitgave van 87 miljoen euro. Zo’n 40.000 illegalen deden beroep op het royale uitkeringssysteem. De aanhoudende immigratiecrisis snijdt steeds dieper in de nijpende Belgische budgetten. Na een explosie aan leeflonen voor asielzoekers swingen nu ook de uitgaven voor de zogenaamde dringende medische hulp de pan uit. Waar in 2003 de Belgische schatkist 18 miljoen euro uitkeerde aan de OCMW’s, liep dat cijfer vorig jaar op tot 48 miljoen, of bijna een verdrievoudiging in 13 jaar. Bovenop deze federale kost, is er ook nog het restbedrag dat moet opgehoest worden door de OCMW’s zelf. Hierdoor loopt het globale kostenplaatje voor de belastingbetaler op tot 87 miljoen euro. Er zijn twee factoren die de stijging verklaren: de enorme toename van het aantal illegalen (hun aantal wordt momenteel op 200.000 geschat!) en de ruime interpretatie van het begrip ‘dringende medische hulp’. Dit laatste blijkt uit het feit dat het niet alleen gaat om spoedeisende behandelingen, maar ook om luxe-ingrepen zoals neuscorrecties. 

  Ook abortus, prenatale consultatie of borstvoedingsbegeleiding, kortom alle medische verrichtingen waarvoor RIZIV-nomenclatuur bestaat, behoren tot het gamma van de ‘dringende medische hulpverlening’. Eerder kwam al aan het licht dat zelfs de dure in-vitrofertilisatie, die het mogelijk maakt dat vrouwen die illegaal in dit land verblijven zwanger kunnen worden, terugbetaald wordt. Tussen haakjes: Vlaamse echtparen moeten zo’n IVF-behandeling uit eigen zak betalen. “Die behandeling levert overigens niet alleen een baby op, maar ook een verblijfsvergunning en later dus ook een Belgisch paspoort. De baby die hier geboren wordt, is immers automatisch ‘Belg’, waardoor de illegale papa en mama meteen ook mogen blijven”, reageert Pas die een verstrenging eist van het wettelijk kader van de dringende medische hulp. Het probleem van illegaliteit beperkt zich volgens haar bovendien niet alleen tot de kostprijs van de dringende medische hulp. “Inherent aan hun onwettige status laten illegalen vaak een pad van ellende achter, gaande van zwartwerk over zware criminaliteit tot zelfs terreur zoals we afgelopen weekend in Charleroi meemaakten”, aldus Pas. Het Vlaams Belang-kamerlid becijferde dat de Belgische schatkist de afgelopen 13 jaar een half miljard euro heeft betaald voor het verstrekken van deze peperdure faciliteiten aan illegalen. “België dreigt niet alleen het OCMW van de wereld, maar nu ook nog de uitverkoren trekpleister voor medisch toerisme te worden”. Vraag Barbara Pas en antwoord minister Borsus in bijlage. Klaas Slootmans Persverantwoordelijke Vlaams Belang 

  •Klik hier voor de bijlage. [Nieuw venster/tabblad] 
  •Klik hier voor de tweede bijlage. [Nieuw venster/tabblad] 
  •Klik hier voor de derde bijlage. [Nieuw venster/tabblad]  
  •Klik hier voor de vierde bijlage. [Nieuw venster/tabblad]

  >> Reageer (0)
  26-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  De bedriegers van de pers

  Neem nu de aanslag in Nice. Gans in het begin sprak men zelfs van een ongeval. Wanneer ze dat natuurlijk niet lang konden volhouden - heureusement que le ridicule ne tue pas - werd het plots een aanslag gepleegd door… een zot. Toen ook dat geen steek meer hield, werd de dader afgeschilderd als een snuivende, spuitende en drinkende Tunesiër die nooit een voet in een moskee zette. Bovendien, zo bleek, was de man een perverse biseksueel, groot pornoliefhebber, die zich door een oudere man liet onderhouden. Enfin, niets liet in de verste verte vermoeden dat men met een moslim te maken had. Bovendien zat de man in vechtscheiding en was zijn financiële toestand rampzalig. Het was de wanhoop die hem zover dreef. Met zijn laatste centen huurde hij een 20-tonners om 84 mensen de dood in te jagen. Zonder het onrechtvaardige onbegrip van de samenleving had hij die ‘wanhoopsdaad’ wellicht nooit verricht. Allerlei getuigen werden erbij gesleurd om te vertellen dat de moordenaar - weliswaar een zonderling, zo werd gezegd - nergens contacten met de islam onderhield. Hij was alleen gekend voor één feit van verkeersagressie. Dat hij zijn werk als chauffeur verloor, was de druppel die….. Moeten we nog verder gaan?


  >> Reageer (0)
  10-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wanneer de eerste Fransen zich omstreeks 1830 in Algerije installeerden, bestond er geen remedie of medicatie tegen de malariaziekte. Water drinken van ongecontroleerde waterbronnen was zo goed als uw eigen doodvonnis tekenen. Vele wetenschappers zochten naar een middel om de uitbreiding van paludisme (malaria) tegen te gaan. Water drinken - we hebben het altijd gezegd - kan schadelijk zijn. Gaétan Picon - onze man van de maand -had het ook zo begrepen. Zijn ‘medicament’ zal de wereld veroveren. Het werd zelfs een medicatie voor supergezonde mensen.

  Gaétan PICON (1809-1882)

  Picon is eigenlijk ook een klein beetje een Belgisch drankje, want in 1837 vond een in België (Philippeville) wonende Fransman het recept voor de Amer Picon uit” (Knack)

  Zelden zo’n nonsens gelezen! De brave man heeft nooit in de Waalse stad Philippeville gewoond. Erger, hij heeft wellicht nooit een voet op Belgische bodem gezet. Toen de man het levenslicht zag, bestond deze ellendige constructie niet eens. Dat hij in Philippeville verbleef is correct. Maar dan spreken we wel van de Algerijnse stad met dezelfde naam, zo’n 2598 km verder, het huidige Skikda. Tot in 1962, het einde van de Algerijnse Oorlog, heette Skikda, een stad van 160.000 inwoners in het noordoosten van Algerije, Philippeville.

  Men kan zich vragen stellen over de geloofwaardigheid van ‘kwaliteitsbladen’ als Knack.

  Hoboken (New Jersey) is ook Hoboken (Antwerpen) niet. Het is ons bovendien opgevallen dat andere bronnen dat ‘natte vinger-artikel’ van Knack klakkeloos hebben overgenomen.

  Picon

  Wie Picon zegt, denkt onmiddellijk aan de grensstreek met Frankrijk, de Westhoek en het Heuvelland. Aan ‘de schreve’ is Picon zowat het populairste aperitief. Waarom Amer Picon vooral het noorden heeft kunnen bekoren, blijft een raadsel. Een drank - uitgevonden in Algerije en verder gecommercialiseerd in het zuiden van Frankrijk - die voornamelijk in het noorden wordt gedronken, is toch uniek. Zonder aarzelen zou men de distilleerderij van Picon eerder in Rijsel, Sint-Winoksbergen of Hazebroek verwachten, dan in Marseille of Toulon.

  In cafeetjes met formicatafels, kitscherige interieurs uit de jaren ’50 en ’60 van vorige eeuw, sanseveria’s en de al dan niet gekleurde TL-lampen - zo talrijk in de grensstreek - is zo’n glas Picon zeker op zijn plaats.

  Elke café dweept natuurlijk met zijn eigen recept, zijn Picon maison. Vraag niet achter het recept, want je krijgt het toch niet. Volgens de meeste streekbewoners uit de Westhoek drink je de beste Picon in ‘De Vette Os’ in Leisele, deelgemeente van Alveringem. De baas verkoopt zijn geheime samenstelling zelfs in flessen. De Vette Os is een authentiek dorpscafé waar de dorpelingen na de zondagse mis nog traditiegetrouw samenkomen voor een babbel, om er een kaartje te leggen of gewoonom te genieten vaneen goede pint. Café De Vette Os ligt op de hoek van het dorpsplein in de schaduw van de laatgotische, 16de eeuwse Sint-Martinuskerk.

  Toch hebben we de indruk dat Picon aan populariteit inboet. Jongeren zijn blijkbaar minder geneigd om dat aperitief te bestellen. Zou de gin-omania daar voor iets tussenzitten? Eind december bereikte ons het tragische (J) nieuws dat het ‘Palais du Picon’ in Bray Dunes, pal op grens met De Panne, plaats moest maken voor een hotel en appartementsgebouw. De 70-jarige cafébaas, Iwan Pauwels, stond 20 jaar achter de toog van zijn palais. Het was een verplichte ontmoetingsplaats voor iedereen die van Picon houdt.

  Maar wie was Picon?

  In 1815 verlaat de familie Picon de streek rond Genua (toen een Franse provincie) om zich in Marseille te vestigen. De jonge Gaétan gaat dan als leerjongen aan de slag bij verschillende distilleerders in Aix-en-Provence, Toulon en Marseille. Daar groeit zijn interesse voor botanisch dranken en infusen.

  Het recept voor zijn Picon Africain - van IS en dergelijke was gelukkig nog geen sprake - heeft hij in 1837 uitgevonden. Op zijn 28ste - tijdens zijn dienst bij het Franse leger in Algerije -kreeg de kreeg de man malaria, nadat hij dat als klein kind ook al had gehad. Gaétan - die het distilleren al goed beheerste - ging op zoek naar kruiden en mengsels die malaria kon bestrijden. Oude recepten van zijn grootmoeder - waarvan hij dacht dat ze zijn malaria op jeugdige leeftijd hadden genezen - werden terug bovengehaald en aangepast. Zestes van appelsien, kina en gentiaan liet hij in een eau-de-vie trekken. Het resultaat was verbluffend: de koorts verdween.

  Generaal Valée (1773-1846) - bevelhebber van de troepen in Algerije - vroeg aan Picon om zijn drankje voor het volledige korps te produceren.

  Na zijn legerdienst in 1840 opende Picon een eerste distilleerderij in Phillippeville (Algerije J). Het product heette toen Amer Africain (of Amer Algérien) . Zijn drankje had zodanig succes dat hij in Algerije nog drie fabrieken oprichtte. Een bronzen medaille, verkregen tijdens de wereldtentoonstelling in Londen in 1862, zorgde voor de man zijn later fortuin. In 1872 verhuisde Gaétan Picon opnieuw naar Frankrijk en stichtte hij in Marseille een grote distilleerderij en hernoemde zijn product tot Amer Picon. Al snel leek deze locatie te klein en succursalen in Bordeaux en elders werden opgericht.

  Momenteel wordt Amer Picon verdeeld door de groep Moët Hennessy Diageo, dochtervennootschap van de groep Louis Vuitton Moët Hennessy, gekend voor talrijke luxeproducten.

  Samenstelling

  De grondstoffen van Picon zijn de Muskat- en Clairettedruiven uit het zuiden van Frankrijk. De druivenmost wordt met alcohol verrijkt waardoor de normale fermentatie onderbroken wordt. Daarna worden de kruidenextracten (Gele Gentiaan, schors van Kina en schillen van citrusvruchten) toegevoegd die de Picon op smaak moeten brengen. Doordat het gistingsproces vroeg genoeg onderbroken wordt, moet er geen bijkomende suiker meer toegevoegd worden. De zoetheid van de Picon komt dus uitsluitend van de druivensuiker die in de most aanwezig is.

  Picon heeft (had) een redelijk hoog alcoholpercentage en wordt dus weinig puur gedronken. Voor 1970 was het alcoholgehalte 39° Later werd dat enkele keren aangepast, maar sinds 1989 is dat 21°. Meestal wordt het met witte wijn of bier geserveerd, aangevuld met grenadine of citroensiroop, Cointreau, Curaçao Orange, Triple Sec, Grand-Marnier en geperst sinaasappelsap.

  Het vermelden van cocktails op basis van Picon is een onbegonnen werk. Daarom beperken we ons tot twee ongebruikelijke exemplaren: de Ierse Picon en de Picon Henri

  De Ierse Picon(in een bierglas): 2cl grenadine, 2cl Picon en goedgekoelde Guinness naar smaak. Parfumeer met citroen- en appelsienschijfjes.

  Picon Henri (stevig): 5/10 witte rum, 3/10 Picon, 1/10 kersenlikeur en 1/10 Poire William. Alles goed shaken met veel ijsblokjes en opdienen.

  Voor wie eens zijn eigen (soort) Picon wil maken (Huis Desmecht aan het Brusselse Katelijneplein kan die kruiden leveren)

  13 gr rode kina, 13 gr gentiaan, 7 gr gedroogde bittere sinaasappelschillen, 1 liter alcohol van 90°, 6 onbespoten (of goed gewassen) sinaasappels, 2 kg suiker, 20 cl vloeibare karamel en 4 liter water

  Laat de kina, de gentiaan en de sinaasappelschillen gedurende 24 uur trekken in de pure alcohol. Schil de sinaasappelen met de dunschiller (vermijdt het wit gedeelte onder de schil) en doe de schil bij het treksel. Verwijder vervolgens het witte vlies van de sinaasappelen. Plet het sinaasappelvlees, doe er 1 liter water bij en zet het gedurende 8 dagen in de koeling.

  Giet het sinaasappelconcentraat door een neteldoek en doe er de suiker, 3 liter water en de karamel bij. Het product is nu klaar om op de fles te gaan. U kan er natuurlijk uw eigen cachet aan geven door bijvoorbeeld meer kina of gentiaan toe te voegen. Er zal altijd een klein bezinksel ontstaan. Goed schudden voor gebruik helpt daarbij.

  Met dank aan Gaétan

  Roeland Van Walleghem


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Ik wens jullie allen een zinvolle 11 juli


  >> Reageer (0)
  08-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Congres tegen islamofobie: waar, hoe, wanneer?

  “Islamofobie of anti-islamitisch racisme vormt een toenemende bedreiging voor de democratische grondslagen van de Europese grondwet en de sociale vrede, evenals het naast elkaar bestaan ​​van verschillende culturen in Europa”.

  Met deze inleidende tekst van SETA, organisator van het gebeuren, is de toon gezet. Seta is een Turkse ‘denktank’, een stichting die naar eigen zeggen de relatie tussen Turkije en het Midden-Oosten en Europa ondersteunt. In feite is het een clubje dat door Erdoğan gesponsord wordt en hem in een goed daglicht moet plaatsen.

  Los van een enkele Franse- of Engelse link, is er op het internet weinig van terug te vinden. Dan bedoelen we de eerste ‘European Islamophobia Conference Convenes’, die op 24-25 en 26 juni jl. in Sarajevo werd georganiseerd. Waarom daar niet meer ruchtbaarheid werd aan gegeven, blijft een raadsel. Normaliter is dat gesneden brood voor de jongens en meisjes van onze ‘kwaliteitskranten’. Vooral dat ‘anti-islamitisch racisme’ moet hen in normale omstandigheden als muziek in de oren klinken. Nu geen woord, nul, nada, of we moeten er hebben overgekeken. Begint het misschien stilaan door te dringen dat de bevolking genoeg heeft van dat gezwets?

  Maar goed, politici (voornamelijk gebuisde), cultuurmarxisten, moslims en heel de reutemeteut wereldverbeteraars uit 17 landen kwamen samen om onder de dekmantel van ‘islamofobie’ een strategie uit te werken die de islamisering van West-Europa moet versnellen. Dit land werd vertegenwoordigd door een zekere Amina Easat-Daas. En het wereldwijd bekende KifKif, was zelfs een partner in de organisatie. Nederland werd vertegenwoordigd door Ineke van der Valk, een eersterangs gauchiste.

  De basisteksten (600 pagina’s) werden door enkele Turkse universiteiten opgesteld en het geheel werd door Erdoğan, de sultan van Ankara, gesponsord.

  Voor de organisatoren van de conferentie is het bestrijden van islamofobie een belangrijke uitdaging voor de Europese democratie, vrijheden en haar waarden van tolerantie en pluralisme.

  “Islamofobie is precies wat IS en extreemrechts hopen om een ‘clash of civilizations’ te realiseren” (Haroon Moghul, docent Universiteit van Columbia)

  Tijdens de driedaagse kwamen volgende sprekers op de bühne:

  °José Luis Zapatero, oud socialistisch premier van Spanje

  °de voormalige Britse minister van Buitenlandse Zaken, Jack Straw (socialist)

  °Voorzitter van de federatie Bosnië en Herzegovina , Bakir Izetbegovic

  °Oprichter van Artsen Zonder Grenzen (AZG)(socialist) Andere deelnemers http://islamophobiasummit.com

  De besluiten van de conferentie zullen later aan de Raad van Europa worden overhandigd.

  Wat kunnen we van deze conferentie onthouden? Dat ze de islam zowaar als een ras - als daar al mag over gesproken worden - beschouwen, hoe kan men anders spreken van anti-islamitisch racisme. Dat de congressisten er alles bij sleurden, zelfs de moord op de Britse politica Jo Cox en de Brexit. Wat dat laatste met de zogenaamde islamofobie te maken heeft, blijft een vraagteken. En dat ze zichzelf omschrijven als strijders voor vrijheid, tolerantie en pluralisme, is vergelijkbaar met een hoertje dat haar maagdelijkheid propageert. Het wordt met de dag duidelijker dat deze woestijngodsdienst meer en meer grip op onze samenleving tracht te krijgen. Een softe reactie zal niet meer volstaan.


  >> Reageer (0)
  27-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Als de agitatie en hysterie tegen de beslissing van de Britten, om de EU te verlaten, iets heeft opgeleverd, dan is het wel dat de ‘democraten’ hun ware gelaat hebben getoond. “De dag dat oudere bankbedienden uit de Midlands, gepensioneerde kleuterjuffen uit Sussex, stugge rozenkwekers uit Northumberland, bouwvakkers met bilspleet uit Leeds en de jonge working class heroes uit Sheffield beslist hebben om het bemoeizieke Brussel te de rug toe te keren”(Jan Segers in HLN), hebben ze kleur moeten bekennen.

  Het Britse referendum was goed, zolang ze dachten dat er van een Brexit geen sprake zou zijn. Maar neen, de inwoners van het UK beslisten er anders over. Plots werden de kleuterjuffen uit Sussex en de bouwvakkers met bilspleet, ei-zo-na Alzheimer- en dementiepatiënten van wie het stemrecht beter wordt afgenomen. Dat oud klootjesvolk hield geen rekening met de verzuchtingen van de jeugd. Ze wisten perfect hoeveel oud-ijzer er voor de Brexit had gestemd, ze konden er cijfers opplakken, alsof die ouderen over aparte stembiljetten beschikten. Het was ook de eerste keer dat 4% met een peulschil werd vergeleken, hoewel dat 1,7 miljoen Britten betreft.

  We kunnen misschien teruggaan naar de toestanden van voor 1919, wanneer het algemeen enkelvoudig stemrecht nog niet bestond. “Wie zich verkiesbaar wilde stellen voor de Senaat moest echter een dermate hoog inkomen hebben dat in de praktijk alleen de adel of de allerrijksten in aanmerking kwamen. De Kamer van volksvertegenwoordigers beantwoordde meer aan de nieuwe burgerlijke idealen. Van een echte democratie was echter bijlange geen sprake. Alleen wie een voldoende hoge cijns of belasting betaalde mocht stemmen. Politieke macht was bijgevolg volledig gebaseerd op bezit of eigendom. Van de ongeveer vier miljoen Belgen mochten er amper 40.000, of één op honderd, stemmen”.

  Zou dat het droombeeld zijn van de Segers’en en C°.


  >> Reageer (0)
  21-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Overlijden Christian Dutoit (bericht Belga)

  In het Baskische dorpje Zumarraga is in de nacht van zaterdag op zondag Christian Dutoit overleden op zestigjarige leeftijd. Dutoit was stichter en hoofdredacteur van het linkse Vlaams-nationale maandblad Meervoud dat hij al 25 jaar leidde. Tegelijkertijd was hij ook de spil van het Vlaams Huis in Brussel, reeds bijna 20 jaar het epicentrum van de Vlaamse beweging in Brussel, zo meldt zijn echtgenoot Bernard Daelemans zondag. Meervoud is het linkse buitenbeentje in de Vlaamse beweging, met aandacht voor de binnenlandse politieke actualiteit maar ook de nationale emancipatiebewegingen die links gericht zijn, zoals de Baskische, de Ierse, de Schotse, de Koerdische en ook de Catalaanse.
  Het blad ontstond in de nadagen van de zogenaamde Zwarte Zondag (politieke doorbraak van het Vlaams Blok) onder het motto ‘Vlaanderen tegen racisme’ maar is altijd ook kritisch geweest voor een bepaald politiek-correct multicultureel gedachtengoed. Getuige daarvan de lijst van medewerkers: Antoon Roosens (stichter van het Masereelfonds), Jef Turf en Miel Dullaert (kopstukken van de Kommunistische Partij KP), onafhankelijk publicist Mark Grammens, maar ook oud VB-senator Roeland Van Walleghem (VB).

  bron:Belga


  >> Reageer (0)
  18-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Moord op Jo COX

  “Tegenstanders van de Brexit zullen er alles aan doen om hun wil door te drukken”, zegt een zekere François Asselineau (kopstuk van de Franse UPR). “Daarvoor zullen alle middelen goed zijn”. Hij gaat verder: “acht dagen geleden had ik gewezen op wat er zich op 14 september 2003 in Zweden heeft afgespeeld. Toen werd Ana Lindt, de jonge minister van Buitenlandse Zaken - groot voorstander voor het invoeren van de euro - in een commercieel centrum van Stockholm doodgeschoten. Tot dan lagen tegenstanders van de euro ver op kop. De moord veranderde het kiesgedrag. De motieven voor de moord werden nooit echt opgehelderd; een Serviër, een psychiatrisch patiënt, werd als dader aangewezen. Een soort Lee Harvey Oswald, als jullie begrijpen wat ik wil zeggen. Alhoewel de ‘vermeende’ moordenaar niets met de euro of politiek te maken had, werd dat wel als doorslaggevend argument aangewend. Ik hoop dat er zich in het UK geen gelijkaardig feit afspeelt” (interview van 8 juni op radio Sputnik)

  Niets aan toe te voegen


  >> Reageer (0)


  Foto

  Mijn favorieten
 • Golfbrekers
 • 't Scheldt
 • Euboco
 • VNJ
 • auteur Jean Raspail
 • Michelin rode bijbel
 • De Provence
 • Muziek van alle tijden
 • Institution des Invalides de la Legion étrangère
 • A. Griffon

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per week
 • 23/04-29/04 2018
 • 09/01-15/01 2017
 • 28/11-04/12 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 30/12-05/01 2014
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 28/11-04/12 2005

  Startpagina !


  Zoeken met Google  Zoeken in blog


  Vlaanderen onafhankelijk
  Zoeken met Google  Een interessant adres?

  Blog als favoriet !

  « Quand on représente une cause (presque) perdue, il faut sonner de la trompette, sauter sur son cheval et tenter la dernière sortie, faute de quoi l'on meurt de vieillesse triste au fond de la forteresse oubliée que personne n'assiège plus parce que la vie s'en est allée. »  Jean Raspail


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  windowsgids
  www.bloggen.be/windows

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!