Inhoud blog
 • Vakantie
 • Pneumonie
 • Verdwalen in emoties
 • Fijne dagen
 • Een tijdje geleden
  Zoeken in blog

  Over mijzelf
  Ik ben Ann Vanmoen
  Ik ben een vrouw en woon in Izegem (België) en mijn beroep is gegradueerde verpleegkundige.
  Ik ben geboren op 28/03/1970 en ben nu dus 49 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  Hallo, Als mama van 2 gehandicapte kindjes wil ik jullie heel graag mijn verhaal vertellen. Geniet van het leven !!!
  WELKOM OP MIJN BLOG
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Mijn lieve Robbedoes,
  Wat ben jij lief
  Wat ben jij stoer
  Ik heb je lief
  Je mama ,xxx
  lotgenootjes
 • Kyano
 • jonas
 • Ella
 • Darleen
 • Eline
 • Juliette
 • Phara
 • Sander
 • Sterretjes aan de hemel
 • äaron *
 • Seppe *
 • Lotteke*
 • Thibo*
 • Dorien*
 • Rytse*
 • Emily-Grace*
 • Jens *
 • Bijzondere blogs
 • Stefaan Vanpeteghem*
 • 365 dagen jullie mama
 • Slaapkopje
 • Bijzondere mensen
 • Anny
 • Joke
 • Tricky
 • Ines
 • Frisco
 • kamiel
 • Jij,

  Jij,
  Jij bent degene
  Degene aan wie ik denk
  Elke minuut van de dag

  Jij,
  Jij bent degene
  Degene van wie ik hou
  met heel mijn hart,........

  Jij,
  Jij bent degene die ik wil
  die ik wil in mijn leven

  Jij,
  Jij ben uniek

  Jij,
  Jij bent mijn zonnestraal
  Jij,ik hou van jou

  Lieve Robin en Anouk,
  mama houdt van jullie
  Dikke zoen,
  Mama
  Het leven met 2 gehandicapte kindjes
  mijn verhaal
  25-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evolutiebespreking Anouk
  Hallo allemaal ,

  Vorige week vrijdag had ik de jaarlijkse evolutiebespreking van mijn poppemie ,..en eerlijk gezegd ,..die was echt wel goed ,..maar het is ook zo ,..mijn klein fragiel meisje is een mooie jongedame geworden ,..en laat dit dan ook wel merken in alle facetten ,..Ik ben echt mega trots op Anouk ,...ook al zijn de evolutiebesprekingen voor mij niet zo aangenaam ,..langs de andere kant ben ik ook wel blij om te horen hoe alle ervaringen op de leefgroep en in school zijn samen met haar ,..Deze keer was het een allerlaatste bespreking met Juf Gwendolyne ,..want in september moet zus ook mee met broer naar de grote school ,..

  Zowel voor juf gwen ,voor Anouk en voor mij zal het verdorie een moeilijk afscheid zijn ,..want 10 jaar veeg je zo maar niet van tafel ,..en voor deze gelegenheid hadden Juf Gwen en Anoukje een briefje geschreven die ik jullie graag wil laten meelezen ,..Ik kreeg kippenvel ,kon glimlachen en ben de meest trotse mama van de hele wereld ,...

  Hallo iedereen,
  Omdat het voor Anouk het laatste schooljaar is dat ze bij mij in de klas zit en ook dus de laatste leerlingbespreking met Zonnehart ,wilde ik haar loopbaan bij ons in Zonnehart op een speciale manier afsluiten.Ik schreef ,beschreef ,in naam van Anouk ,hoe ik denk dat zij het ervoer bij mij in de klas.
  Gaan jullie mee met Anouk een dagje naar 'haar' klas ??
                                                                                                                   Juf Gwendoline

  Hallo !
  Ik ben Anouk en ik ben het 'namiddagkindje' van juf Gwen.
  Nou ja ,'kindje',ik ben intussen al een flinke jongedame hoor!
  Ik wil jullie even meenemen naar "mijn" klas ,ga je mee?

  Mijn namiddag 'klas' begint wanneer ik na mijn middagdutje uit bed word gehaald en in mijn RW(rolwagen) wordt gezet en de opvoedster van dienst mijn cape aandoet.
  Even de schoolgang in ,met heel veel kindjes rond mij ,en in de lift naar mijn klas.Daar heeft juf bij een kapstok een mooie foto van mij gehangen,zodat daar mijn cape mag hangen.
  Ik startt op maan-,dins,en donderdag mijn namiddag even bij juf Sylvie.Op  vrijdag ga ik meteen mijn eigen klas binnen bij Juf Gwen;
  Om te beginnen worden mijn klasvriendjes en ik in een grote kring bij de computer gezet want de namiddag begint altijd met een onthaalmomentje met 2 maal in de week daarna een godsdienstmoment.Ik herken de liedjes ervan al heel goed,want juf gebruikt altijd dezelfde rituelen.Zo herken ik die en voel mij er zo goed bij want ik weet dat alles dan OK is.Ook zin er altijd liedjes bij in het thema van het moment,die herken ik in het begin niet ,maar ook omdat die toch ook 2 maand worden beluisters ,begin ik die ook wel te kennen na een tijdje...Juf zingt al de kindjes apart toe met onze naamen als ze dan bij mij komt en mijn handen aanraakt ,weet ik dat het mijn beurt is !!
  Na het onthaal en eventueel godsdienstmoment ben ik alweer aan wat rust toe hoor! Juf moet dan de kleintjes hun versnapering geven en verluieren ,dus zet ze mij bij  de lichtjeshemel ,of met een trilapparaatje,op de schommel -elementen of bij enkel leuke liedjes en ik kan daar heerlijk van genieten.
  Dan komt juf Gwen en gaat juf Sylvie in haar 'vrij' en verhuizen we naar mijn klas.Nadat alle kindjes ergens in de klas 'geïnstalleerd z' zijn ,komt juf Gwen bij mij om "treffelijk goeie dag' te zeggen.ZE wrijft mij op de handjes ,strijkt me over mijn krullenbolen noemt me bij haar koosnaampke voor mij ,'Noukje' of 'Noukie'.
  Op maandag ben ik soms wat moe ,maar juf zegt dat dat is omsat ik het voorbije WE bij mama ,papa Erwin en mijn broers zoveel leuke dingen gedaan heb ,dat ik nu wat mag uitrusten.
  Toch haalt ze me dan ,net als op dinsdag en donderdag (vrijdag is daarvoor tekort),uit mijn RW met de tillift.Terwijl ze die bijhaalt zingt juf steeds hetzelfde liedje van de Zeppelin' ken je dat liedje ? Anders wilt juf het wel es voor je zingen hoor !! ( en heeft ze ook gedaan )Dan weet ik dus wat er gaat gebeuren ,want intussen doet juf al mijn riemen van mijn schelp los en brengt de lift tot heel dicht bij mij.Juf vertelt ook altijd zachtjes wat ze doet en door haar stem voel ik me alweer op mijn gemak. En dan ga ik 'vliegen' zoals juf dat zegt . Zo word ik in de snoezeltent gelegd ,waar een rustig muziekje speelt en er mooie lichtjes zijn.Voorzichtig zak ik tot op de mat en terwijl ik ' mijn gemak ' zoek ,gaat juf mijn beenstrekkers halen om mij aan te doen.Op maandag gaat de tent dicht en mag ik even een tukje doen als ik daaraan toe ben of gewoon genieten van de muziek en de lichtjes.Op dinsdag en donderdag wordt de tent opengelaten,want dan is het tijd voor mijn I.S (individuele sessie dus )met juf.Omdat de tent dan open blijft krijg ik ,terwijl juf alles klaarmaakt voor mijn sessie met haar ,al gauw bezoek van de kleintjes, die dan rondom mij brabbelen ,zingen en met allerlei activity's geluidjes maken. Eentje komt altijd héél dichtbij met de linten van mijn tilner spelen ! Ik vind die kleintjes rondom mij reuze-leuk en meestal ben ik dan dus goed wakker en lig heel vaak te lachen !Het volgend halfuurtje is juf dan helemaal van mij ,want dan krijg ik een massage,of doet juf mij met trilapparaatjes heerlijk ontspannen bibberen.Vroeger vond ik dat niet leuk ,maar intussen wel hoor!
  Soms word ik in de plaats van op de mat op een sleepdeken gelegd en de hele klas en gang door rond gesleept,dan kijk ik heel goed rond !!!.Van tijd tot tijd werken we rond een thema,maar dat ook altijd op een basale manier:voelen ,ruiken,horen ,...
  Ik ben er altijd graag bij ,bij die I.S en ik laat dit merken door te lachen en te 'vertellen "
  Dan is het weer tijd om terug in de RWgezet te worden,want juf moet ook al mijn vriendjes klaarmaken om naar huis of leefroep te gaan.Weer 'vliegen'dus en alle riempjes vast en mijn cape terug aan.Juf doet dat rustig aan en vertelt intussen tegen ,want zo die cape over mijn hoofdja gaan voelen ,heb ik niet zo graag en juf weet dat hoor!Dan zegt ze ' niet zo opspannen ,Noukie !'t is al voorbij ! 'en dan doet ze mijn armpjes plooien tit ik wat minder gespannen ben.
  Op maandag ,dinsdag en donderdag ga ik naar de leefgroep ,maar op vrijdag eerst nog naar het 'kringetje ' waar alle kindjes can de school mekaar een goed WE toewensen. Vroeger werd ik in de turnzaal met zoveel kindjes rondom mij wat nerveus ,maar nu vind ik dat niet zo erg meer en zit ik wat rond te kijken en te vertellen!

  Zo dat was hoe het er met mij an toe gaat in de klas !!
                                                                                             Lieve lach ,Anouk

  Toch wel mooi hé ,die brief ,..terwijl ik dit hier zo allemaal voor jullie neertypte ,zag ik mijn meisje bezig ,zie ik hoe gelukkig ze kan zijn in haar eigen mooie wereld .
  Bij deze een hele grote mercie aan Juf Gwen voor die mooie brief ,aan alle personeel ,alle therapeuten en iedereen die er voor zorgt dat ik zo kan genieten van mijn mooie jonge dame !!!


  Een dikke knuf ,Ann

  25-02-2014 om 21:17 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (12 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  19-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat heeft gelukkig zijn een zalig gevoel ,...
  Hallo allemaal ,

  Hoe gaat het ermee ,...Hier gaat alles behoorlijk goed ,behalve een paar serieuze snotvallingen bij de kids die maar niet direct willen overgaan ,..maarja ,ze doen geen koorts ,we spoelen de neusjes overvloedig ,doen er neusdruppels in en geven ze heel veel liefde hé ,..en daar genieten ze zo van hé ,..

  Op valentijn was het hier s'avonds gewoon gezellig bij elkaar zijn ,..een glaasje en lekker eten ,..en die warme glimlach hé,...Weet je ,ik kan zo content zijn als we gewoon eventjes samen thuis zijn ,..samen rond één tafel ,een kaarsje ,..niet meer en niet minder ,..
  Door die verkoudheid zijn de kids wel heel moe ,ik stak ze in het weekend even in hun joggingspak (doe dit normaal nooit ,maar ik gaf ze het comfort om even gewoon lekker te chillen) ,..ze zaten voor het vensterraam ,de zon deed haar best ,en ze zaten te lachen . Ook al hadden ze weinig adem door hun neus ,wij zouden allang zagen en zakkeren dat het ambetant is ,..maar die 2 van mij bleven welgezind ,..ik verwende ze met lekkere valentijnshartjes en pannekoeken ,hun warme woody sloefjes en gewoon heel veel zoentjes en knuffels,..wat was het zalig voor hen en ook voor mij ,..

  Zaterdagavond had mijn ventje gereserveerd om even samen te gaan eten terwijl grote broer thuiswachtte ,..Lieve Timmy ,een dikke mercie voor jou meer dan grote inzet voor broer en zus ,..ik ben eigenlijk wel trots op jou ,..het gaat echt wel beter met jou ,..maar toch is het niet makkelijk hé broer ,..je zou zo graag in auto willen rijden ,maar je bent bang ,..je begrijpt het allemaal niet zo goed ,..het doet dan pijn aan mijn hart omdat ook jij toch dit tikkeltje anders ben ,..maar niet tegenstaande ,je hebt een mega groot hart van koekenbrood ,..Ik hou van jou om wie je bent ,..en je komt er wel en wie weet rijden we weldra samen rond
  Ons eten heeft zo gesmaakt en we hadden een fijne babbel samen over onze fijne jaren samen ,..het was niet altijd even simpel maar onze liefde voor elkaar en onze kids maakt ons een beresterk team ,..lieve Erwin ,bedankt voor alles ,..love you ,xxx

  Ook al blijf ik die zondagavond haten hé ,..die weg naar aartrijke wil ik niet ,maar deze keer kroop ik naast Erwin in de auto en kon hem lachend vertellen ,schat we hadden zo een fijn weekend samen ,..blije en contente pubers ,..en zei ik hem ,..Wat een zalig gevoel is dit toch om samen gelukkig te zijn ,..en weet je ,..van deze fijne momenten geniet ik nog steeds na ,..die gedachten doen de donkere wolken verdrijven ,..
  We horen stilaan de vogeltjes weer fluiten ,de lente komt dichterbij ,..en ook dit geeft toch wel een boost hé aan onze moraal en energie ,..
  ja ,het gaat hier goed en daar genieten we van ,..

  Een warme lieve knuffel ,Ann

  19-02-2014 om 17:11 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intense momenten
  Hallo allemaal ,..

  Hier ben ik dan met enige vertraging terug ,..maarja we waren er eventjes tussen uit naar onze tweede verblijfplaats .We mochten voor de eerste keer in het nieuwe jaar naar Villa Rozerood ,..en het is alsof het daar elke keer meer en meer genieten is ,..ZO ZALIG is het daar voor ons gezin ,..
  Bij het binnen komen in de hall verschijnt er al direct bij de kids een welgemeende glimlach ,..ongelooflijk hoe ze daar de warmte en de genegenheid voelen van het personeel maar ook van de mama en papa.
  En dat hé lieve mensen is zo intens genieten voor ons allemaal ,..dit is onze batterij na een woelige periode met onze Timmy ,..Het gaat nu echt wel beter met hem en hij kon en mocht logeren bij onze matekes Nathalie en Mario zodat wij even "zorgeloos " konden genieten van Robin en Anouk.Elke week zitten we in de dagelijkse sleur van werken ,zorgen ,verzorgen ,..en loopt alles maar door ,..

  Maar in de villa is het alsof alles even stilvalt ,...Ik zie geen wasmand ,moet niet naar de kookpotten kijken ,..kan me gewoon eens meer dan 100% intens bezighouden met Robin en Anouk ,..en besef ik meer als geen ander welke prachtige speciallekes ik heb ,..In de villa bekijk ik hen van kop tot teen ,voel ik elke vezel van hun lijfje ,..zie ik dat ze maar al te goed weten wie mama is ,...Onze Anouk eet alleen als ze niet in de leefgroep is bij mij ,..zovelen hebben het al geprobeerd maar mijn madam blijft halsstarrig kiezen voor mama's handen ,..wanneer het toch eens iemand anders probeert en zus hoort mijn stem ,.;begint ze te lachen en te proetsen en is het over ,..eigenlijk ben ik zo blij met die lach en die herkenning ,..ook Robin probeerde het maandag eens ,..deed alsof hij sliep ,..maar toen ik hem even op het schootje pakte was ook gauw zijn potje leeg ,..Het is voor mij zo belangrijk dat ze in hun zwak zijn weten wie hun mama is ,..dit maakt me zo trots hé ,..

  Maandag was het rustig weer ,het zonnetje scheen en we gingen tot aan zee ,..gewoonweg zalig was het ,..er was geen windje ,..en we zochten een plaatsje zodat we de warmte van de zon over ons lieten komen ,..met 4 waren onze oogjes dicht ,..Robin genoot overduidelijk ,zijn handje wapperde er op los ,..anoukje lag te soezen ,..en bij het terug wandelen begon zus een hele vertelling ,..een bevesting van mama ,het deed deugd ,...
  Dinsdag werden mama's voetjes door Maddy gedaan ,...Ik zei tegen Anoukje ,..zeg een dankjewel aan Maddy om mama's voetjes te doen ,..en ja ,..ze begon weer zo hartelijk te lachen ,..fijn hé,...In de namiddag gingen papa en ik even naar Oostende en sliepen de kids hun tukje uit want Robin heeft toch wel een serieuze neusverkoudheid vast ,..maar deed geen koorts en bleef de hele tijd SUPER content en geen aanvallen ,...
  s'Avonds was het snoezeltime in de meer dan aangename snoezelruimte ,..met de nodige lichtjes ,de zachte cluseau muziek lag ik samen met Robin en Anouk op de mat ,...hand in hand ,..gewoon zalig dicht bij elkaar ,..Robin wreef met zijn handjes over mijn rug ,toverde een mega glimlach ,..ik genoot ,..en zus ,..tja alweer lachen bij elke knuffel ,..

  Woensdag moesten we helaas weer huiswaarts keren want vandaag was het weer werken ,..maar lieve mensen ,..het heeft me zovéééééééééééél deugd gedaan hé ,..die mooie momenten heb ik echt nodig ,..Het was dan ook lastig om ze in Aartrijke weer af te zetten ,..maar ik mag niet trunten want morgenavond zijn ze weer thuis voor een heerlijk knuffel weekend want het is Valentijn hé .

  Ik wens jullie allemaal heel veel warmte ,liefde en gezelligheid toe ,..Geniet van de kleine o zo mooie goedkope momenten ,..een warme knuffel ,een gemeende glimlach ,..ja dat is Valentijn

  Eeen mega zoen Ann

  13-02-2014 om 20:00 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een lach ,een glimlach,....

  Hallo allemaal ,...

  We hebben onze emotionele week goed doorstaan ,...en dit komt door één iets hé ,..die ongelooflijk lach en glimlach van mijn kids. Dinsdag moest ik naar het gon overleg van Timmy...en al bij al viel dit mee ,Het word echt nog een heel zwar schooljaar voor Timmy ,maar dankzij zijn medicatie gaat het toch beter en merken ze de positieve evolutie ,..oef ,... we blijven duimen en supporteren voor onze grote vriend want ondanks alles in zijn inzet toch wel heel groot en heeft hij een hart van koekenbrood. Ik moest mijn uren op het werk aanpassen omdat ik me zou kunnen vrijmaken en s'morgens zei Timmy me ,...maar Ann heb jij nu voor mij zo een lange dag ,...Ik hou van jou ,bedankt voor alles wat je voor me doet ,..en ik glimlachte ,...

  Woensdag had ik een vrije dag en ging ik even shoppen met Elke ,mijn metekindje ,die was gisteren al 9 jaar ,ik vond het heel fijn ,..maar ook alweer confronterend omdat ik dit niet kan doen met Anouk ,..maar ook Elke bezorgde me die glimlach ,...Kijk mémé ,dit is zo mooi voor Anoukje ,..ja Elke dit is waar en ik bracht die flashy broek en hippe TShirt dan maar mee.

  Donderdag was het dan de evolutiebespreking van Robin en ook die was vrij goed ,...Robin blijft Robin met zijn nodige ups en downs ,de epilepsie stabiliseert toch wel een beetje,Hij groeit en groeit mijn grote vriend ,maar doet het toch wel goed.Robin moest ondertussen naar de tandarts waar hij 4 tandjes werd getrokken ,voor ik terug naar mijn werk vertrok ging ik vlug nog een zoen geven aan mijn kapoenen ,...Anoukje hoorde een fractie van mijn stem en zat te lachen ,..Robin lag in bedje te rusten na zijn plaatselijke verdoving ,..ik wreef over zijn wangetjes en ik kreg een schaterlach ,..en met een eer dan warm gevoel kon ik vertrekken,..zo waren we rap vrijdag en ging papa ze weer halen,..we hielden dan halt bij het ziekenhuis omdat ze een RX foto nodig hadden voor hun rug ,..Ik nam de uitgebreide tijd om ze s'avonds in hun bedje te leggen bij hun eigen knuffel ,hun eigen lichtje ,..ze hadden een gevoel van rust ,warmte ,geborgenheid en weer was daar die lach ,...

  Het kan misschien banaal klinken ,maar ik haal die kracht ,die energie uit die mooie eenvoudige dingen ,..Zojuist was ik even aan het googlen naar de betekenis en enkele citaten van een lach n deze wou ik toch even delen ,..want deze maken deel uit van mijn geluk,..

  De lach is onze stem in het kwadraat

  Lachen :kalmeermiddel zonder nevenwerking

  Lach zolang je leeft,want je leeft zolang je lacht

  Lachen is als een pamper verversen,Het lost niets definitiefs op ,maar het maakt zaken voor een tijdje dragelijker

  Lachen is de korste afstand tussen mensen

  Hartelijk lachen is een manier van innerlijk trimmen waarvoor je de deur niet uit moet

  We lachen als we herkennen ,...

  We kunnen zo vaak beeldspraak gebruiken,woorden gebruiken ,maar die woorden kunnen mijn pubers niet spreken ,..maar hun glimlach  zijn zoveel mooier dan elk klein woord.

  Lieve broer en zus ,..ik hou van jullie ,...

  Lieve Timmy ,...je bent een prachtkerel in jou zijn ,..een dikke mercie


  Liefs ,Ann

  03-02-2014 om 21:59 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Hallo,
  Mijn verhaal gaat over Robin en Anouk,dit zijn mijn 2 allergrootste schatten,Robin  en Anouk hebben allebei een heel zware fysische en mentale handicap.
  Maar wat de oorzaak is van dit alles ,is nog steeds een groot vraagteken.Vele onderzoeken en tests en jaren later is het nog steeds niet geweten;
  Ze hebben allebei epilepsie,maar die is met medicatie redelijk onder controle;In het begin was het echt heel moeilijk om alles te aanvaarden,je wilt weten hoe hun toekomst zal zijn,......Na verloop van tijd probeer je alles een plaats te geven en te genieten van elke dag dat ze bij je zijn.Mijn kapoenen hebben me al zoveel geleerd,hoe mooi het leven is? Wat genieten is van de kleine dingen in het leven? Wat echte liefde is? Gewoon ik ben ze heel dankbaar dat ik hun mama mag zijn.
  Soms heb ik het heel moeilijk,maar ik kan heel goed mijn gevoelens neerschrijven ,vandaar dat ik mijn blogje heb aangemaakt..
  Liefs,Ann
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Mijn klein poppemieke,
  Mijn hartedief,
  Wat ben jij lief
  Wat hou ik van jou,
  Je mama,xxx
  Foto

  Foto

  Archief per maand
 • 08-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008

  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • onze school
 • mama's werk
 • autismespectrumstoornis
 • hier verblijven we tijdens de week • Twee beertjes hand in hand houden elkaar lekker warm.
  Net als die twee beertjes heb ik het nooit koud,
  want jullie zijn degene die mijn hartje warm houdt!!!

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!