Inhoud blog
 • Vakantie
 • Pneumonie
 • Verdwalen in emoties
 • Fijne dagen
 • Een tijdje geleden
  Zoeken in blog

  Over mijzelf
  Ik ben Ann Vanmoen
  Ik ben een vrouw en woon in Izegem (België) en mijn beroep is gegradueerde verpleegkundige.
  Ik ben geboren op 28/03/1970 en ben nu dus 49 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  Hallo, Als mama van 2 gehandicapte kindjes wil ik jullie heel graag mijn verhaal vertellen. Geniet van het leven !!!
  WELKOM OP MIJN BLOG
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Mijn lieve Robbedoes,
  Wat ben jij lief
  Wat ben jij stoer
  Ik heb je lief
  Je mama ,xxx
  lotgenootjes
 • Kyano
 • jonas
 • Ella
 • Darleen
 • Eline
 • Juliette
 • Phara
 • Sander
 • Sterretjes aan de hemel
 • äaron *
 • Seppe *
 • Lotteke*
 • Thibo*
 • Dorien*
 • Rytse*
 • Emily-Grace*
 • Jens *
 • Bijzondere blogs
 • Stefaan Vanpeteghem*
 • 365 dagen jullie mama
 • Slaapkopje
 • Bijzondere mensen
 • Anny
 • Joke
 • Tricky
 • Ines
 • Frisco
 • kamiel
 • Jij,

  Jij,
  Jij bent degene
  Degene aan wie ik denk
  Elke minuut van de dag

  Jij,
  Jij bent degene
  Degene van wie ik hou
  met heel mijn hart,........

  Jij,
  Jij bent degene die ik wil
  die ik wil in mijn leven

  Jij,
  Jij ben uniek

  Jij,
  Jij bent mijn zonnestraal
  Jij,ik hou van jou

  Lieve Robin en Anouk,
  mama houdt van jullie
  Dikke zoen,
  Mama
  Het leven met 2 gehandicapte kindjes
  mijn verhaal
  29-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie brief van Juf Gwendolyne,...
  Hallo lieve mensen ,...

  De tranen rollen hier over mijn wangen en ik wil het gewoon kwijt,...Ik kreeg van Juf Gwen een mooie brief voor mijn lieve Robbedoes.
  Lezen jullie eens mee ,...

  Lieve Robin,mijn grote,kleine vent ,mijn Robbedoes

  Ik weet nog als de dag van gister ,dat je mijn klas en dus ook mijn leven binnenkwam :je was één brokje pit !

  Wat kon je boos zijn !! Roepen ,neen tieren kon je,vooral in 't begin...

  Uren heb ik met jou in mijn armen rondgelopen,want enkel zo kreeg ik jou rustig.

  Daar lag je dan,opgewonden als een veertje ,in mijn armen,je legde je hoofdje op mijn borst en zocht zo het kloppen van mijn hartslag.Dan vleide je  hoofdje daar neer,ontspande je lijfje,en lag je heerlijk te soezen ,oogjes dicht.Je voelde je geborgen en je handje op mijn rug en dat voelde ook voor mij zalig !

  Dat dat kleine mensje zich bij mij veilig voelde ,deed me wat !

  Maar o wee als ik je dan terugzette in je stoeltje ,je oogjes vlogen verschrikt weer open en zo ook het keeltje !!

  Gelukkig werd je in de loop van de volgende weken en en maanden een stuk rustiger en minder gespannen !

  Hoeveel keer heb ik de voorbije jaren je handjes overal laten aan voelen  :hard,zacht,ruw,water,zand ,gras,...

  Hoeveel keer heb ik je niet gemasseerd,met allerlei oliën en geurtjes,...

  Hoeveel keer heb ik je niet rondgesleept op het sleepdeken, je op de bobathbal gezet,op t'schootje in onze schommelstoel,terwijl ik vertelde of liedjes voor je zong ,...

  Met dit alles ,lieve schat ,wilde ik je helpen,helpen je lijfje te aanvaarden zoals het is,je helpen te genieten ,je helpen te leren ontspanne,je helpen de wereld rondom je leren kennen en te aanvaarden,...

  Doorheen de dagen ,weken en maanden werd je een stuk rustiger en zag ik meer je prachtige lach,je 'big smile'en hoorde ik meer en meer je schaterlach,die lach is zo aanstekelijk!!

  Met de ene dag wat rustiger,alerter,vrolijker dan de andere ,ben je nu een tevreden 'puber' geworden ,die geniet van al het aanbod van activiteitjes en gebeurtenissen ,dit de ene dag wat beter dan de ander,maar dat ben jij nu eenmaal !!!

  Ook met mama ,en wat later papa Erwin  erbij,heb ik altijd al een goede band gehad!Ik volg regelmatig je doen en laten thuis via de 'blog' . Je hebt een fantastische mama en papa Erwin !!

  En nu laat ik je los ,lieve schat,al zij het dan toch wel met wat pijn in het hart!

  Ik deed al wat binnen mijn  mogelijkheden lag om van jou een gelukkige jongen te maken ,en ik deed het met zo enorm veel plezier!
  Ik heb er zoveel genegenheid voor teruggekregen !!

  Nu laat ik jou los,maar il laat je over aan collega's ,die ongetwijfeld ook héél hard hun best zullen doen om je veel leuke momenten te bezorgen.

  Maar wat zal ik je missen !!
  De dagelijkse knuffelmomentjes ,even op je voetjes staan ,wat je zo graag doet,en daarna je op 't schootje vleien ,samen in de schommelstoel,je hoofd op mijn hart en je hand mijn'rug ' beroeren !!

  Het ga je goed,Robbedoes(je) !!!
  Je bent nog niet helemaal weg,je blijft nog een tijdje in je warme 'nestje 'Onyx,ik zie je wel nog es en zeker via je zusje Anouk en mama en papa Erwin en de blog,zal ik nog heel vaak aan je denken !

  Blijf zoals je bent,een tevreden ,genietend ventje,soms wat slaperig,als je zo van 't leven genoten hebt dat je even wat rust nodig hebt,dan weer super enthousiast ,met een 'big smile ',zingend en wapperend met je handen !!!

  Houden zo !!!
  vééééééééééééééééééééééél lieve zoenen en knuffel van je juf Gwen


  Beter of juf  Gwen kan ik het niet zeggen ,...langs deze weg lieve Gwen ,..DANK ! DANK ! DANK  JE WEL voor alles en nog zoveel meer dat jij voor mijn  Robbedoes gedaan hebt  !!!!Jou zal ik ook nooit vergeten !!! geniet van jou vakantie

  Lieve knuf,Ann

  29-06-2012 om 17:04 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  27-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid Robin in Zonnehart
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hey lief klein venteke van me,..

  Mama is hier even voor jou,...het lukt me niet vandaag,...Wat denk ik aan jou afscheid in Zonnehart,...Waarom moeten we die keuze maken hé vent ,.... 
  Ik kreeg gisteren van Juf Gwendolyne  een CD rommeke met de foto's van het voorbije schooljaar ,...en heb ze daarnet al wel 10 keer bekeken ,..Ik kan er maar niet aan wennen aan het gedacht,...Maarja hé,..Het zal wel overwaaien ,..Toen we gisteren zijn thuis gekomen was ik sprakeloos en zocht dan ook meteen mijn bedje op. Weet je,..je leest op facebook van ieder de goede resultaten van hun kinderen ,...en dat doet me deugd ,..maar ik had zo graag ook jou rapport gekregen vent,...Maar ik kreeg gisteren een mooie kader cadeau met jou levensloop in Zonnehart en lieve Robin ik ben SUPER  trots op jou vent !!! Ik hou van jou !!! Stuur je mama wat extra knuffels door ,...

  En broertje ,..ik kreeg vandaag ook een mooie brief met de post,..ik heb mijn Bijzondere Beroepstitel in de oncologie gekregen ,..goed hé ,..en ja ,..Ik ben trots op mezelf !!! en zo kon het vandaag de dag wat goed maken en dank zij papa Erwin die er altijd voor me is ,sla ik me erdoor ,..

  Tot zondag ,lieve jongen ,zaterdag komt oma wandelen en zondag komen we jou en zussemie halen en weet je wat ,..maandag zijn we ook samen thuis ,...Quality time hé,...

  Dikke zoen voor jou en noukje hé

  27-06-2012 om 20:46 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn puberkes,...
  Hallo allemaal,..

  De laatste week van het schooljaar is in gegaan ,..een week van rapporten halen ,afscheid nemen van de juf en voor mijn Robin ,na 8 jaar afscheid nemen van zijn juf ,.."Juf Gwendolyne ".Weet je ,..en ook mama is er al een hele tijd mee bezig,..mijn klein venteke begint in september aan een nieuw hoofdstuk,..dat word slikken. Bij deze Gwen ,...Van harte dank je wel voor alle mooie jaren dat jij voor mijn en ook (jou) Robbedoesje hebt gezorgd ,...Dank zij jou is hij geworden wie hij vandaag is,..een echte puberjongen !!!.

  In het weekend nam ik even uitgebreid zelf de tijd om de kids even zelf te wassen,even te soigneren,even te kijken en te zien naar elk vezeltje van hun lichaam ,..en ik moet zeggen ,..ook dit was even slikken ,..mijn kleine kids zijn pubers aan het worden,...ja het word wennen aan hun nieuwe lichaam ,...ze worden fysiek groot ,het verzorgen gaat niet meer zo vlot want ze beginnen serieus te wegen,..maar ergens blijven ze de grote zorgen nodig hebben,...Het is best wel confronterend om hier mee om te gaan ,..het is weer het opnieuw een plaats geven en het erkennen dat ze "anders " dan anders zijn. Het is beseffen dat de zorg er voor altijd zal zijn,..ook in hun leven naar volwassenheid,...maar ik doe het met zoveel plezier en overgave,..Enne ik heb één groot voordeel ,..ik ben deze puberkes te baas en ze blijven mama's grootste schatten en pruttelen niet tegen of toch bijna nooit ,...Maar toch ,..het doet pijn ,heel veel pijn diep vanbinnen in mijn hart,...

  Eigenlijk mag ik daar niet teveel bij stilstaan ,..maar het komt op je af,...deze morgen bracht ik ze terug naar Aartrijke en kwam ik leeftijdsgenootjes van Robin tegen ,ze hadden gedaan met de examens ,..waren aan het chillen ,zich aan het amuseren en ik bracht hen terug naar hun zorginstelling,...Robin kan niet weggaan ,kan niet averechts doen of kattekwaad uithalen en dan flits het door mijn hoofd,..Hoe zou hij zich gedragen ???  Dit zijn zo van die vele vragen ,die ik eigenlijk moet laten voorbijgaan en niet bij stil staan maar ze komen op je af zonder dat je het wil,...En de kunst voor mij is om dit dagelijks te plaatsen en dit lukt dan soms moeilijker in periodes zoals het einde van het schooljaar,...iedereen is trots of minder trots op de resultaten van zijn kids ,..maar ik zou zo graag eens een rapportje krijgen van Robin en Anouk ,..al stond er maar 50% op ,ik zou een gat in de lucht springen,..Maar met of zonder rapport ben ik SUPERTROTS op wie ze voor me zijn ,...mijn leven ,mijn geluk. Lieve broer en zus ,ik hou van jullie !!!!!

  Toch ben ik ook benieuwd naar het rapport van mijne echte puberboy ,..onze Timmy,..ja kijk ,Hij is zo schattig en lief ,..heeft het vaak niet makkelijk met zichzelf omwille van zijn autisme,..zijn zoektocht naar de volwassen Timmy met de nodige ups en downs ,..en dan botst het weleens omdat ik als bezorgde mama gewoon het allerbeste voor hem wil,..terwijl ik hem eigenlijk ook een stuk moet leren loslaten ,maar doordat ik zo verbonden ben met Robin en Anouk heb ik dit bij Timmy ook wel eens moeilijk ,maar eigenlijk ben ik ook MEGATROTS op wie Timmy is,..en bij deze jongen wens ik jou alle geluk op jou zoektocht naar jou volwassenheid !!!

  En zo groeit het besef dat de dagen voorbij glijden ,soms makkelijk ,soms moeilijk ,maar ze blijven elke dag de moeite waard om er van elke dag iets heel moois van te maken ,...want door mijn job op oncologie besef ik meer dan ooit dat het plots anders kan zijn ,...en dan hé !!!

  Lieve mensen ,ik wens jullie een week vol zonneschijn en heel veel liefde,...
  Warme knuf,Ann

  25-06-2012 om 20:23 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I'm back
  Hallo allemaal,...

  Hier ben ik terug en wil jullie eerst en vooral bedanken voor de vele lieve en steunende woorden die ik van jullie krijg,..Ik sta daar nog telkens heel verwonderd van ,..Wat een heerlijk gevoel !!! Ik had vorige week echt wel een hele OFF week ,...ik voelde me niet goed ,moe ,rusteloos ,een groot gemis en ik vloog voor het minste op,...Ja ,dat zijn nu eens van die weken hé,..ik denk echt dat het voor me bekomen was van de communie hoor,.
  Ik nam de nodige rust tussen de bijscholingen door,...Vrijdag had ik een opleiding over omgaan met agressie waar  er een belangrijk deel rond communicatie in zat,....Communicatie is echt wel belangrijk hé ,heden ten dage met al die gecomputeriseerde toestanden missen we vaak de essentie van een contact hé,...oogcontact is wel heel belangrijk !!! Robin en Anouk hebben ook hun eigen communicatie taal ,..hun mooie lichaamstaal en die zegt vaak veel meer dan duizend woorden hé,....Ja ,die bijscholing vond ik interssant en zo kon ik ook met een beter gevoel naar het weekend gaan,...Zaterdag bleven de kids in Aartrijke omdat oma ging wandelen en zo namen papa en ik even tijd voor ons zelf ,..we gingen even shoppen naar de batjes in Izegem dat eindigde in een heerlijk glaasje en een babbel samen met familie en erna de buren ,...Ik voelde me blij en opgelucht .

  Zondag gingen we eerst de kids ophalen en gingen we dan bij andere vrienden langs om te genieten van een lekkere barbeque en een fijne babbel en zo hadden we weer een weekend vol van gezelligheid en vriendschap.Ook mijn schattekes genoten van de zon.Ze hadden zondag een mooi kleurtje !!!

  Ik kreeg dan gisterenmorgen telefoon uit Aartrijke om te zeggen dat de kids echt wel heel rood zien en er blaasjes in hun gezicht te zien zijn ,..ze toonden ze aan de dokter en tis toch wel een allergische reactie op de zon ,...Ik was heel ongerust ,voelde me bijna schuldig dat ze zondag genoten hadden van het zonnetje alhoewel ik ze toch beschermende en op tijd uit de zon nam en reed na mijn werk naar Aartrijke om te zien hoe het was ,...helemaal niet mooi om te zien maar ze waren wel rustig ,..oef ,dank zij de goede zorgen en extra vocht hebben ze erger kunnen vermijden en nam ik toch contact op met de dermatologe om morgen langs te gaan ,...want ik wil graag weten wat er is gebeurt en wat ik mag en kan gebruiken om hem te beschermen want hun buiten zijn kan ik toch niet afnemen hé,...Misschien is het wel hun medicatie die iets uit lokte ,we horen het morgen wel.
  Het kwam natuurlijk nu op het meest ongelegen moment want er was vandaag hun schoolreis en die hebben we moeten annuleren omdat de dokter ons adviseerde van ze wat binnen te houden van zon en wind en er was een uitstap naar zee gepland,...Heel heel jammer maarja ,niets aan te doen ..
  en zo werd ik weer maar eens gewezen op de kwetsbaarheid van mijn lievekes met alle emotionele gevolgen van mijn moederhart erbij.
  Ik probeer heel goed voor mijn enige hart te zorgen en voel dat ik het nog steeds wat kalmer moet aandoen vandaar dat ik het vandaag heel rustig hield,...zo naderen we stilletjes aan het grote verlof en alweer een fijn weekend samen met de kids erbij,..Want mijn levensmotto is nog steeds ,...Geniet van elke mooie dag ,elk mooi moment want voor je het weet komt er iets opduiken en dat mocht ik vandaag weer ervaren hé !!!

  Dikke knuf,Ann

  19-06-2012 om 19:42 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  13-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn lieve hartedieven,...
  Hey schattekes,..

  Mama is hier even voor jullie,..heb even een moeilijk moment ,..Ik hou zo ontzettend veel van jullie en weet dat ik jullie in het weekend niet veel zal zien want zaterdag komt om Rollegem wandelen ,..dus zie ik jullie alleen zondag ,..Ik kan deze week ook niet langskomen omwille van mijn werk en vele bijscholingen ,..maar dit knaagt zo aan mij hé,..

  Ik heb toch even het recht om jullie dit te zeggen hé,..Ik belde daarnet naar de leefgroep en hoor dat het wel allemaal heel goed gaat met jullie ,maar ja ,daarmee raak ik jullie fysiek niet aan hé,...Ik probeer hier zo tegen te vechten hé,maar nu is het me even te machtig,......Pfffffffff.

  Ik merk bij mezelf dat ik sinds ik in september herstart ben met werken dat het wel goed met me gaat ,dat ik heel veel op een rij kan zetten ,..maar mijn moederhart is zooooooooooooooooooooooooo immens groot dan mijn brein me niet altijd kan volgen en dat vreet dan zo aan mij hé,...  
  Schattekes hebben jullie hier een pasklaar antwoord voor ? ... Ik denk het niet hé ,..maar ik voel in elke vezel van mijn lijf dat jullie mij ook zo graag zien ,ik zie jullie de laatste tijd wel heel content en alert en dwz dat jullie ook goed in jullie mooi zacht velleke zitten ,...

  Ik weet dat we goed bezig zijn samen en mocht de voorbije dagen weer veel bemoedigende woordjes ontvangen van de mensen om me heen en dit brengt me door elke dag en voel ik me dan wat gerustgesteld,...Lieve Robin en Anouk ,...ik stuur jullie duizenden warme lieve knuffels toe en kijk heel erg verlangend uit naar zondag ,..dan maken we het extra leuk hé,..

  Robbedoesje en noukienouk ,ik voel en zie nu jullie mooie glimlach en door mijn tranen door komt er een glimlach voor,..jullie zijn het beste wat me is overkomen ,....

  Mijn speciallekes ,mijn schattekes ,mijn lievekes ,mijn liefste kindertjes van mij ,...Ik hou ontzettend veel van jullie ,xxxxxxxxxxxxxxxxxx


         love you !!!!!

  13-06-2012 om 19:42 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaderdag
  Hallo allemaal,

  Alweer een weekje voorbij,...een weekje dichter bij de grote vakantie,...een weekje dichter bij het einde voor Robin in Zonnehart,...Ik ben deze week mijne puber gaan inschrijven in zijn nieuwe school,..De Varens in Brugge,...Wat zal het wennen worden voor Robin ,maar vooral ook voor mama,..Het is Robin weer opnieuw in handen geven van andere mensen,opnieuw vertrouwen opbouwen ,..maar ik heb er een goed gevoel bij,..het zal wel lukken.

  Donderdagavond ging papa de kids halen want vrijdag was het hier deel 3 (en ook het laatste deel ) van zusjes communiefeest.De kids en de opvoedsters kwamen bij ons op bezoek,...Het was een heel fijne dag en zo weten de opvoedsters nu ook hoe we thuis geinstalleerd zijn met onze douchebrancard ,tillift en hooglaagbedden hé,..ze zagen ook hoe goed de kids op mama reageren wanneer ze thuis zijn ,..ze weten het maar al te goed hoor die sloebers van mij,...Weet je,de laatste tijd zijn ze zo content hé,tis echt een zaligheid om ze bezig te zien ,ze voelen de warmte van de zon ,de buitenlucht door hun aderen stromen en hebben precies bergen energie en dit is zo fijn voor mij,...en dan droom ik luidop ,...Kon dit maar elke dag,..Kon ik ze maar elke dag bij me hebben ,..Maarja hé,...

  Zaterdag was het eens een doodgewoon dagje thuis zonder stress,zonder zorgen ,gewoon onze goesting doen ,Anouk,Robin en mama deden s'middags samen een dutje en daarna genoten we met onze polar en cape aan toch wat van de zon ,..als Robin maar buiten kan,...Na het avondeten was het knuffeltime ,samen in de zetel ,...

  Vanmorgen was Robin vroeg wakker ,heel content en vol enthousiasme om Vaderdag te vieren ,..en bij deze wil ik Papa Erwin van harte bedanken voor zijn onmetelijke grote liefde voor mijn kids,..ik sta er nog dagelijks versteld van hoe graag hij mijn kids ziet en dat doet zoveel deugd ,..Ik ben er supertrots op,...Lief zoeteke ,MERCIE  voor alles,..
  We maakten ons klaar en gingen tegen de middag naar oma en opa om onze pa in de bloemetjes te zetten (Hij kreeg een ijsmaker ,hij is verzot op ijsjes).Het was weer een gezellig samenzijn met de hele familie en Robin en Anouk werden weer geknuffeld door Elke en Jens en dit was natuurlijk grote pret hé en dan als toetje een lekker stukje aardbeientaart !!!!

  Daarnet brachten we ze terug naar hun stekje in Aartrijke,ze waar moe maar voldaan van hun leuke weekend en mama weer sprakeloos de hele terugweg ,maar ik had de DVD en foto's van de communie mee uit school en kon ik het nog eens bekijken en met een goed ,gelukkig gevoel mijn weekend afsluiten en weer uitkijken naar het volgende,..

  Heel veel liefs ,Ann


  10-06-2012 om 20:40 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een klopje van de hamer
  Hallo allemaal, Hier ben ik terug na een eindelijke eens gewone week,..Alle festiviteiten zijn nu wat achter de rug,maar dat geeft zowat zijn weerslag op mijn lijf.Ik moest deze week wat vechten tegen vermoeidheid,maar dit zal wel wat normaal zijn zeker.Gelukkig kon ik gisteren wat zonne energie opdoen en vandaag deed ik nog een extra dutje. Met mijn 2 schattekes gaat alles goed,..Anouk die straalt zo hé,..ik krijg telkens een warm gevoel wanneer ik haar zie,toen ik ze gisterenmorgen ging ophalen in Aartrijke en ik ze zo zag was ik weer een gelukkige mama,...maar waren mijn gedachten ook bij Kiril* een moedige jongen die de strijd verloren had ,zijn andere sterrevriendjes en ook aan de mama van Tom*,het kindje uit Aartrijke die onlangs gestorven was,..het moet voor zijn ouders verschrikkelijke zijn om nooit meer die weg te moeten rijden ,...een deel van je leven valt gewoon weg,..Ik had een fijne babbel met het personeel in de leefgroep hierover en ik zei het hen gewoon waarom het soms zo nodig is dat ik dagelijks naar de leefgroep bel om te weten hoe het gaat ,ergens in mijn lijf heb ik een interne klok die me rond 18 uur zegt ,Ann,..tis tijd om te bellen ,de verbondenheid met de kids is gewoon zo groot ,dat je er niet om heen kan ,hoe ik er ook probeer tegen te vechten ,..gelukkig verstaan ze me maar al te goed en zijn ze blij met mijn dagelijks telefoontje,..ik geloof bij mijn eigen weten dat ik het maar één keer vergeten ben en geloof me ,ik was er niet goed van ,.... Gisteren was Robin ook superblij,..wat wil je als je buiten kan hé,..hij lag nog te roepen en vertellen in zijn bedje tot 23 uur ,ik ging een paar keer kijken en hem tot rust te brengen maarja vanmorgen waren ze er dan ,..Hij deed verschillende epilepsie aanvalletjes met als gevolg dat hij vandaag heel moe was,..en vandaag was het juist schoolfeest op Aartrijke,..maar niets aan te doen ,ik moest hem naar de leefgroep brengen want hij kon gewoon niet tegen de drukte terwijl zusje zat te genieten tot en met ,.. We kwamen rond 16 uur naar huis en het was onwennig voor mij ,ik voelde me eigenlijk niet zo best dat ik ze zo vroeg moest achterlaten ,..wanneer gaat dit schuldgevoel bij mij eigenlijk eens verdwijnen ??? Het zal wel met het dipje te maken hebben zeker ,..morgen zijn we een andere week ,gaan we er weer met volle teugen tegen aan ,en kijken we uit naar het volgend weekend die we vrijdag al starten want dan vieren we weer feest ,..de kindjes en de opvoedsters komen bij ons langs om het communiefeestje van Anoukje te vieren ,...Fijn hé en ondertussen hopen we dat de zomer eindelijk kan beginnen . Heel veel liefs,Ann

  03-06-2012 om 19:20 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Hallo,
  Mijn verhaal gaat over Robin en Anouk,dit zijn mijn 2 allergrootste schatten,Robin  en Anouk hebben allebei een heel zware fysische en mentale handicap.
  Maar wat de oorzaak is van dit alles ,is nog steeds een groot vraagteken.Vele onderzoeken en tests en jaren later is het nog steeds niet geweten;
  Ze hebben allebei epilepsie,maar die is met medicatie redelijk onder controle;In het begin was het echt heel moeilijk om alles te aanvaarden,je wilt weten hoe hun toekomst zal zijn,......Na verloop van tijd probeer je alles een plaats te geven en te genieten van elke dag dat ze bij je zijn.Mijn kapoenen hebben me al zoveel geleerd,hoe mooi het leven is? Wat genieten is van de kleine dingen in het leven? Wat echte liefde is? Gewoon ik ben ze heel dankbaar dat ik hun mama mag zijn.
  Soms heb ik het heel moeilijk,maar ik kan heel goed mijn gevoelens neerschrijven ,vandaar dat ik mijn blogje heb aangemaakt..
  Liefs,Ann
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Mijn klein poppemieke,
  Mijn hartedief,
  Wat ben jij lief
  Wat hou ik van jou,
  Je mama,xxx
  Foto

  Foto

  Archief per maand
 • 08-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008

  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • onze school
 • mama's werk
 • autismespectrumstoornis
 • hier verblijven we tijdens de week • Twee beertjes hand in hand houden elkaar lekker warm.
  Net als die twee beertjes heb ik het nooit koud,
  want jullie zijn degene die mijn hartje warm houdt!!!

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!