Inhoud blog
 • Vakantie
 • Pneumonie
 • Verdwalen in emoties
 • Fijne dagen
 • Een tijdje geleden
  Zoeken in blog

  Over mijzelf
  Ik ben Ann Vanmoen
  Ik ben een vrouw en woon in Izegem (België) en mijn beroep is gegradueerde verpleegkundige.
  Ik ben geboren op 28/03/1970 en ben nu dus 49 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  Hallo, Als mama van 2 gehandicapte kindjes wil ik jullie heel graag mijn verhaal vertellen. Geniet van het leven !!!
  WELKOM OP MIJN BLOG
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Mijn lieve Robbedoes,
  Wat ben jij lief
  Wat ben jij stoer
  Ik heb je lief
  Je mama ,xxx
  lotgenootjes
 • Kyano
 • jonas
 • Ella
 • Darleen
 • Eline
 • Juliette
 • Phara
 • Sander
 • Sterretjes aan de hemel
 • äaron *
 • Seppe *
 • Lotteke*
 • Thibo*
 • Dorien*
 • Rytse*
 • Emily-Grace*
 • Jens *
 • Bijzondere blogs
 • Stefaan Vanpeteghem*
 • 365 dagen jullie mama
 • Slaapkopje
 • Bijzondere mensen
 • Anny
 • Joke
 • Tricky
 • Ines
 • Frisco
 • kamiel
 • Jij,

  Jij,
  Jij bent degene
  Degene aan wie ik denk
  Elke minuut van de dag

  Jij,
  Jij bent degene
  Degene van wie ik hou
  met heel mijn hart,........

  Jij,
  Jij bent degene die ik wil
  die ik wil in mijn leven

  Jij,
  Jij ben uniek

  Jij,
  Jij bent mijn zonnestraal
  Jij,ik hou van jou

  Lieve Robin en Anouk,
  mama houdt van jullie
  Dikke zoen,
  Mama
  Het leven met 2 gehandicapte kindjes
  mijn verhaal
  29-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat hadden we hier een fijne tijd samen,...

  Dag allemaal,

  Hier ben ik terug,...rustig aan het nagenieten van en zo'n fijne week samen met mijn kids,...Dank je wel broer en zus !!!We hadden hier echt heel drukke en gevulde dagen maar ze waren zo mooi en vol van liefde en vriendschap en gezelligheid ,...en dat is wel zo belangrijk in het leven hé,...Robin en Anouk doen me dit maar al te goed beseffen ,net zoals al onze patiënten op het werk !!!

  Woensdag vierden we de verjaardag van Robin,hij kwam samen met zusje heel content thuis,...We kregen bezoek van onze matekes uit Herenthout,..Ze kwamen speciaal eens zien naar mijne jarige,...Leuk hé,dat apprecieer ik enorm hoor,...Dank je wel voor de heel gezellige avond ,...twas echt tof,..Ook zijn lieve tante Sophie kwam hem knuffelen want dit zijn toch wel de grootste vrienden hoor  en natuurlijk mocht oma en opa niet ontbreken !!!

  Donderdag was het vooral knuffelen en voor mama boodschappen doen ,ik mocht ook het rapport van onze Timmy halen en dit was supergoed !!!Lieve Timmy,we zijn trots op jou !!! Geniet maar van jou vakantie !!!

  Op Kerstavond kwamen dan Nathalie en Mario en de kids ,en ook dan was het heel fijn ,...lekker eten en eentje drinken,...Genieten noemen ze dat hé,..en ook hier waren Robin en Anouk heel alert en vonden ze het fijn om erbij te zijn !!!Dank je wel matekes voor de heel mooie avond.

  Op Kerstdag was het familiefeest ,heel gezellig en vol van leuke momenten en heel goed eten,...Bij deze wil ik mijn ouders,mijn zussen en co bedanken voor de liefde die de kids van jullie krijgen,dit is heel speciaal voor mij en dat is echt gelukkig zijn voor mij !!!

  Op zondag was het nog niet gedaan met feesten,dan gingen we richting Koksijde naar de ma van Erwin en onze vrienden,ook daar werden we onthaald met een hapje en een drankje en voor de kids een oase van lichtjes,...Kris en Chantale,..ook jullie van harte mercie !!!

  En ja ,maandag waren de duracellekes van robbedoesje wat plat hé,...hij was weer zo enthousiast en blij dat het hem wat teveel werd en dat hij moest bekomen van 3 aanvalletjes,...zusje deed het ook rustig aan bij papa Erwin want ik ging samen met Timmy naar mijn matekes Clouseau in Antwerpen,...man wat was dit weer de max,...Wat maken die jongens mij zo blij en geven me die een boost, ...!!!

  Gisteren brachten we na de middag de kids terug naar school want ik moest terug gaan werken en ook de kids hebben weer wat nood aan hun structuur zodat ze tegen het weekend er weer tegenaan kunnen om opnieuw te feesten !!! Ondertussen hielden we wafelbak voor alle kids in Aartrijke,heel gezellig om te doen en vooral ie kids te zien smullen ,...en s'Avonds was het weer party time want dan was het kerstdrink bij de buren !!!

  Vandaag was het weer werken en is het toch wel even bekomen van een mooie tijd hier met ons allen samen !!!Ik ben zo dankbaar om alle fijne momenten samen met Robin,Anouk ,Erwin en Timmy,...ze zijn mijn leven,ik ben ze zo dankbaar om alles,...Ik HOU VAN JULLIE !!! want voor mij zijn de feestdagen best wel emotioneel ,liefst zou ik er over vliegen zonder al te veel heisa er rond,maar toch besef ik dat ik moet genieten van die mooie ,intense momenten samen met mijn gezin,famile en vrienden,...

  Ik wens jullie allemaal nog een heel mooi eind van het jaar toe,.. Een dikke knuf ,Ann

  29-12-2010 om 20:17 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrolijk kerstfeest
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dag allemaal,

  We wensen jullie allemaal een leuke kerstavond en een heel FIJNE KERSTDAG !!!

  Geniet van elkaar vol van liefde en vriendschap

  Liefs,Erwin,Ann,Timmy ,Robin en Anouk !!!!

   

  24-12-2010 om 15:54 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  21-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin 13 jaar
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dag mijn grote vriend,

  Mama loopt hier zowat verloren rond in huis ,is met van alles en nog wat bezig,...want het zijn een beetje emotionele dagen voor mij want morgen ben jij al 13 JAAR . Een heel gelukkige verjaardag ,mijn lieve jongen !!!!!

  13 jaar geleden zag alles er zo mooi en rooskleurig uit,je was een gezond kereltje van 3,2ookg met alles er op en er aan ,en ik zat uren naar jou te kijken,zo eindeloos mooi was en ben je nog steeds voor mij !!

  Je hebt in je jonge leven al heel hard moeten vechten om te zijn wie je nu bent,je hebt al heel veel zware epilepsie -aanvallen achter de rug die heel veel energie van je vragen,maar telkens vocht je weer terug want je wilt er zijn,je wilt genieten van de vele mooie dingen in het leven  en dat doe je nu hé samen met je zusje en ons allemaal om je heen .Mijn lief venteke ,ik ben zo trots op wie je bent,...je bent gewoon Robin ,mijn fiere zoon !!!Je bent niet zoals een andere jongen van 13 jaar ,...so what,  JIJ geeft me alles wat ik nodig heb ,...Je heeft me zoveel liefde,vreugde ,knuffelmomenten en nog zoveel ontelbare mooie glimlachjes ,en dit zijn de dingen die mijn leven zo mooi maken.

  Ik zat hier juist nog eens rond te kijken op mijn blogje en in mijn foto's en in 2010 had jij toch  wel een heel speciale dag hé,..JOU communie,je straalde en telkens ik die foto bekijk dan geniet ik jou dag weer opnieuw,het was zo'n fantastisch moment hé ,jongen !!!

  Lieve Robin,

  Ik wens je morgen een heel fijne dag toe,we komen je halen en vieren dan feest ,en dit doen we vrijdagavond en dit doen we zaterdag,want JIJ verdient het gewoon,ik ben zo trots op jou !!!

  Ik hou van jou met heel mijn hart en nog zoveel meer .Een dikke ,dikke zoen !!! jou mama

  21-12-2010 om 20:17 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  19-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rustig weekend

  Hallokes allemaal,

  Hier ben ik nog even terug,...ik wou het nog eens van me afschrijven,...we hebben hier zojuist een helse autorit achter de rug want mijn lievekes moesten weer in aartrijke geraken hé,...maar ze liggen nu veilig en warm in hun bedje en wij zijn veilig thuis geraakt.Wat een weer,...de sneeuw is mooi ,maar is niet voor mij bestemd want met de rolstoelen is het geen pretje,...

  Mijn lieve robbedoes,het was jou weekend niet hé,...toen we je vrijdag kwamen halen zag je lijkbleek,en was je heel moe,ik stak je maar direct in jou bedje,....en je was direct vertrokken,je had lichte temperatuur,...zatermorgen om 03.00uur was je wakker en je weende ,daaraan wist ik dat je ergens pijn had hé ,lieve vriend want anders slaap je het klokje rond,...ik gaf je wat junifen en je viel weer in slaap,...je genoot dan van jou douche maar viel erna weer in slaap,...maar het is omdat je het nodg had hé ,ventje.s'Avonds kwamen Nathalie en Kyano en co langs maar je was wat afwezig en was weer content om in jou bedje te liggen,...Vanmorgen had je al wat meer kleur en je was toch wat meer wakker,je at goed en dronk goed ,alhoewel je waarschijnlijk wat keelpijn hebt,..Ik was zo blij om je vanavond wat meer wakker te zien en jou lieve glimlach,dwz dat het weer beter met je gaat,...en hopelijks gaat het weer elke dag wat beter,...want woensdag vent ,is het jou feest,..jij word 13 jaar !! en dat gaan we dan ook vieren hé samen met onze matekes en lekkere taart,..Hou je flink hé,lieve jongen,...mama loves you !!!

  En jij ,mijn mooi klein poppemieke,jij was vrijdagavond heel content ,je kon dan ook wat genieten van mama's schootje hé en ons knuffelmoment samen,...zaternamiddag ging het jou ook wat minder af,je deed een epilepsie -aanval en was daarna wat ontroostbaar,..je zal ook wat aan het broeden zijn zeker,...maar vanmorgen was je daar alweer met die mooie glimlach,en had je een rustige dag,...tegen de avond aan voelde je ook wat warm aan ,en had je ook een lichte temperatuursstijging,..maar je blijft lachen,het zal wel niet zo erg zijn hé,...morgen worden jullie aan de dokter getoond,het zou toch wel heel uitzonderlijk zijn als jullie geen last zouden hebben van een infectie,...zusje doe het maar wat rustig aan zodat je vlug weer beter word want we hebben een mooie week voor de boeg hé,..papa komt jullie woensdag halen en jullie blijven dan een weekje bij mama,...wat zie ik er naar uit ,...en jullie ook hé,...

  En jullie grote broer die is aan het studeren hé,...en het lukt hem wel,nog 2 daagjes doorbijten voor hem en hij kan genieten van een grote 2 weken vakantie,...

  Het was hier dus vrij rustig aan,...maar ook dit kan eens deugd doen met de komende drukte van deze week,...

  Geniet van elkaar,...Liefs,Ann

  19-12-2010 om 22:31 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getuigenis

  Dag mijn lieve schattekes,

  Wat is mama blij dat ze jullie daarnet gezien heeft,...jullie gevoeld heeft,jullie eten gegeven heeft.Weet je,ik was best wel wat nerveus hoor vanmiddag want ze hadden me gevraagd of ik even mijn verhaal kon doen over het leven met jullie aan de studenten pediatrische verpleging,...en dan komt mijn hele levensverhaal wat naar boven,...en ja we hebben toch al heel veel watertjes doorzwommen hé samen.Maar ,ik ben blij dat ik dit gedaan heb,zo heb ik die jonge mensen kunnen meegeven dat het heel belangrijk is om met evenveel liefde voor jullie te zorgen en jullie te zien als de "gewone kinderen " maar dan met heel veel zorgen.Ook jullie verdienen een evenwaardige behandeling en een gelukkig leven net als jullie leeftijdsgenoten,ook al is dit bij ons op een andere en rustige manier maar niet minder plezant en avontuurlijk .

  Ik liet hen ook weten dat we samen EEN  zijn en dat het toch wel vaak moeilijk te zeggen hoe groot mijn liefde voor jullie is,het is gewoon heel speciaal.

  Anoukje ik kwam jou kamertje binnen want je lag wat te rusten na school,en ja ,je herkende mama en je begon zo hartelijk te lachen,och schatteke ,het deed zo'n deugd.

  En jij ,grote sloeber ,was wat neutraal hé,het ene moment is alles goed en dan weer minder,je was het moe in je schommelstoel en vond het dan heel fijn om even op jou voetjes te staan,..en na goed gegeten te hebben dicht bij mama was je weer voldaan en tevree.

  Lieve Robin en Anouk,...nu liggen jullie al in bedje en daarom stuur ik nog een hele ,dikke ,dikke zoen toe en wens ik jullie een mooie nacht toe. En morgen komen we jullie dan weer halen voor een fijn weekend samen want zaterdagavond is er al een pre  verjaardagsfeestje voor jou lieve Robin.

  Dikke zoen,jullie trotse mama

  16-12-2010 om 19:30 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De glimlach van mijn poppemie

  Hallokes allemaal,

  Wat heb ik een dag achter de rug,..heel druk op het werk,...alweer enkele overuren ,...en daarna nog een feestje voor ons ma haar verjaardag !!!Lieve mams,...Een heel gelukkige verjaardag !!!

  De dagen worden korter en korter en buiten is alles grijs,...maar hier binnen was het in het weekend weer allemaal zonneschijn,mijn klein lief poppeke was weer zo content hé,...twas echt zo zalig,wat voelt Anoukje haar goed voor het moment,het is echt een plezier om haar bezig te zien,...Het geeft me zoveel warmte hé,..mijn hartje is er vol van,...

  Mijn robbedoesje was wat stil,hij was heel moe en sliep zaterdag dan ook heel veel,...ja,hij is aan het uitrusten zeker tegen volgende week,zijn verjaardag en de feestdagen,...ik liet hem zijn ding doen ,ook dit moest eens kunnen.

  En onze grote jongen die moet studeren voor de examens ,...het word weer stress deze week,...Lieve Timmy ,veel succes jongen !!!

  Weet je,de kerstdagen zijn best wel gezellig en doet je meer dan ooit beseffen dat je moet genieten van de warmte van je gezin,gewoon samen zijn met elkaar is zo hemels,..allé ,voor mij toch hé,...ik moet zo vaak de kids missen dat het voor mij elk weekend feest is,...Zaterdag was ik de hele dag in de weer voor de was en de plas (want vrijdag ben ik gaan shoppen met ons ma,...ja,ik moest toch wel de nieuwe filoe collectie gaan zien en er ook een deeltje van kopen hé,...Goed gek gaan jullie zeggen met dit weer,maar ik wil gewoon dat mijn schattekes stralen )

  Zaterdagavond was het hier heel relax met een glaasje Proseco,...gewoon wat knuffeltime allemaal samen en gistern zijn we naar het toneel geweest "de nonnen van Naverone ",een heel mooi stuk en echt ontspannend.Zo,mijn batterijtjes zijn weeropgeladen om een drukke week tekeer te gaan,...

  Heel veel warme groetjes,Ann

  13-12-2010 om 21:36 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen,...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dag allemaal,

  Vandaag is het 2 jaar geleden dat ik mijn blogje ben begonnen,...Wanneer ik hier zo af en toe in rondkijk,dan zie ik dat wij en ons gezinnetje al heel veel mooie momenten hebben meegemaakt,...en nu is dit ook niet anders,...

  Alles gaat hier echt wel goed met die sloebers van mij,...ze genoten weer van een heel fijn weekend thuis en ze werden ook verwend door de Sint met wat lekkers en leuke hebbedingskes,alles het maar lichtjes en muziek heeft hé,...Ondertussen hebben we hier ook onze kerstboom gezet en dwz dat we toch wel heel vlug Kerstmis naderen hé,...hoe gezellig ,...

  Maandagavond kreeg ik ook een telefoon van Make a Wish ,dat de papieren waren toegekomen en dat we alvast al positief nieuws hebben voor Anouk,...wat vind ik dit echt een heel leuk moment,...we kunnen beginnen dromen voor onze poppemie want dit verdient mijn klein meisje wel ,...Nathalie heel erg bedankt om die papieren op te sturen !!!!.Weet je,het voelt zo goed aan om omringd te worden door heel veel lieve mensen om me heen,...

  Daarom wil ik alle lezers van mijn blog ,al onze matekes ,mijn heel lieve familie en iedereen die ons door dik en dun steunt van harte bedanken om in ons te geloven want geloof me ,ook jullie geven me de kracht om elke dag opnieuw verder te doen,...LOVE YOU ALL,....

  Een grote dikke zoen ,Ann en Erwin

  Een dikke knuffel ,Timmy,Robin en Anouk

  08-12-2010 om 13:21 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  04-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuwpret

  Hallokes allemaal,...

  Wat een weertje hé,...het mag stilaan wat gaan beteren hoor,...want overal in en uit moeten met een rolwagen is geen pretje,..alles word nat en vuil,...en ja,hoe moet je met een rolstoel door de sneeuw hé,...en mijn robbedoesje die geniet zo van even buiten te zijn,...en zo waren we deze week op een lumineus idee gekomen,...we hadden hier nog een oude zitschelp staan en hebben die dan gemonteerd op een slede,...en zo kunnen de kids ook even genieten van het buiten zijn en de sneeuwpret,...alhoewel het maar voor eventjes was hoor want het is toch wel bitterkoud voor hen om stil te zitten,...maar enfin,...mijn ventje kreeg het toch weer voor elkaar,...dank u schatteke .

  Ondertussen zette ik deze namiddag ook onze kerstboom want voor Robin komt er een fijne tijd aan,overal lichtjes,...en dat vind hij toch super,...daarna gingen we langs bij oma izegem en genoten we met z'n allen van lekkere klaaskoeken en chocolademelk !!!! Dank je wel ma en pa.

  We gaan hier dan nog maar vlug ons schoentje zetten,...en wie weet komt de Sint vannacht nog eens langs,...want ik heb hier 2 zo'n flinke sloebers hé en die verdien dan ook wel iets leuks,...Robin en Anouk ,mama is supertrots op jullie,...

  Heel veel liefs,Ann

  04-12-2010 om 21:19 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  01-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinterklaas en de sneeuw,...

  Hallokes allemaal,...

  Hier ben ik eventjes terug,...nog steeds aan het nagenieten van vorige zaterdag ,maar ook alweer aan het vooruit kijken naar het komende weekend.

  Het is nu toch echt wel winter hé,...en sneeuw is mooi ,maar geef mij maar de zomer hoor,...ik haat die koude,....Ik was me aan het afvragen of ik vandaag wel naar de kids zou gaan want ja ,het is toch een half uurtje rijden en ik wou geen risico's nemen,...maarja ,dan is er ook dat moederhart van mij en ook normaal zal oma rollegem zaterdag gaan wandelen en dat betekent dat ik ze maar zondag kan halen ,...en een week ze niet zien is vééééééééééél te lang voor mij.Dus,na mijn werk ben ik toch naar Aartrijke gereden want de wegen waren vrij,...Daar zag ik 2 heel flinke kids en plots werd op de deur geklopt en wie was er daar,...Ja,Sinterklaas en zijn zwarte pieten,...Het was voor mama en de kids heel leuk ,...en zo heb ik nog een mooie foto kunnen nemen van hen,want dit is o zo belangrijk voor mijn archieven hé,...De opvoedster had lekkere quiche gemaakt en ze aten allebei hun bordje leeg,...

  Maar dan moest ik nog thuis geraken ook hé,...ja en dit had ik toch nog nooit meegemaakt ,het was stapsgewijs en heel gevaarlijk rijden hoor,...maar ik ben er veilig geraakt .En ik ben voldaan dat ik mijn kids zag ,ook al besef ik dat ik toch wel een risico had genomen om zover te gaan,...maarja,ondertussen kennen jullie me al een beetje en weten jullie dat er niets of niemand mij kan tegenhouden voor een kus en een glimlach van mijn schattekes.

  Heel veel liefs,Ann

  01-12-2010 om 20:23 geschreven door mama robin en anouk  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (3)


  Hallo,
  Mijn verhaal gaat over Robin en Anouk,dit zijn mijn 2 allergrootste schatten,Robin  en Anouk hebben allebei een heel zware fysische en mentale handicap.
  Maar wat de oorzaak is van dit alles ,is nog steeds een groot vraagteken.Vele onderzoeken en tests en jaren later is het nog steeds niet geweten;
  Ze hebben allebei epilepsie,maar die is met medicatie redelijk onder controle;In het begin was het echt heel moeilijk om alles te aanvaarden,je wilt weten hoe hun toekomst zal zijn,......Na verloop van tijd probeer je alles een plaats te geven en te genieten van elke dag dat ze bij je zijn.Mijn kapoenen hebben me al zoveel geleerd,hoe mooi het leven is? Wat genieten is van de kleine dingen in het leven? Wat echte liefde is? Gewoon ik ben ze heel dankbaar dat ik hun mama mag zijn.
  Soms heb ik het heel moeilijk,maar ik kan heel goed mijn gevoelens neerschrijven ,vandaar dat ik mijn blogje heb aangemaakt..
  Liefs,Ann
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Mijn klein poppemieke,
  Mijn hartedief,
  Wat ben jij lief
  Wat hou ik van jou,
  Je mama,xxx
  Foto

  Foto

  Archief per maand
 • 08-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008

  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • onze school
 • mama's werk
 • autismespectrumstoornis
 • hier verblijven we tijdens de week • Twee beertjes hand in hand houden elkaar lekker warm.
  Net als die twee beertjes heb ik het nooit koud,
  want jullie zijn degene die mijn hartje warm houdt!!!

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!