Passie laat de energie stromen
Over mijzelf
Ik ben Ria Coeckelberghs, en gebruik soms ook wel de schuilnaam RiCo.
Ik ben een vrouw en woon in Houthalen-Helchteren (België) en mijn beroep is Freelancejournalist.
Ik ben geboren op 05/11/1956 en ben nu dus 67 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lezen, schrijven, fotograferen, decoreren, koken.
Blog als favoriet !
Mijn favorieten
  • De waarheid
  • Grenswetenschap
  • Groene Evelien
  • Orbhunter
  • Goed nieuws
  • Welzijn
  • Robbert Vandenbroeke
  • I want to know it
  • Niburu
    forum

    Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek
  • De risico's van de internet democratie: misleiding met ruim honderd aliassen.
  • zomaar
  • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
  • groeten uit overmere
  • Een fijn pinksterweekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    willibrord
    www.bloggen.be/willibr
    RiCo Journalistiek
    Iedere uil is als uilskuiken begonnen.
    12-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romain Maes publiceert 'Zo gedacht zo gedaan', HBvL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In deze negende publicatie gaat spiritueel schrijver Romain Maes dieper in op het belang van getallen waarmee het universum met ons communiceert. Het is een aanvulling op zijn vorige boek '756 Denkwijzen'. Zijn ingevingen vertrouwt hij meteen aan het papier toe als zouden deze gechanneld kunnen zijn.

    “Op een ochtend toen ik zat te werken aan nummer 500 kreeg ik plots het idee om dit boekje uit te breiden tot 555 gedachten,” zegt Romain. “Bij dat cijfer kwam mij automatisch El Morya voor de geest, een Indiase lichtmeester die zou zijn opgestegen in 1898. De boodschap die bij het nummer 555 hoort is dan ook: Zet vaart achter jouw Hemelvaart! Nog enkele voorbeelden: Aartsengel Michaël maakt zich kenbaar via het nummer 888 en het nummer 108 staat voor de opgestegen meester Saint Germain. ”

    Iedereen kent het gezegde 'Zo gezegd, zo gedaan'. Romain heeft dit aangepast naar onze gedachtenkracht en de wet van aantrekking. Onze gedachten worden gevormd door onze overtuigingen en die moeten nodig onder de loep worden genomen als we een andere visie willen ontwikkelen. Bedenk echter: “Inzicht zonder handeling brengt geen verandering”, zegt Romain. Iedereen kan zijn leven een totaal andere wending geven door zijn gedachten te wijzigen.

    Let op je gedachten

    want zij worden jouw woorden
    Let op je woorden
    want zij worden jouw daden
    Let op je daden
    want zij worden jouw gewoonten
    Let op jouw gewoonten
    want zij worden jouw karakter
    Let op jouw karakter
    want het wordt jouw leven

    Het boekje kan in familie-of vriendenkring worden geïntroduceerd als een spel. Laat iemand een getal zeggen dat spontaan in hem of haar opkomt. Het betreffende nummer zal een boodschap voor die persoon hebben die op dat moment in haar of zijn situatie van toepassing is. Zo verwerft men inzichten. Het is hetzelfde systeem als bij voorbeeld een engelenkaart trekken.

    Het boekje kost 15,95 euro en telt 106 pagina's. Te koop bij De Standaard boekhandel en te bestellen bij de uitgever info@vertelpunt.be GSM : 0475-65 58 47 en bij de auteur zelf: rmaes46@gmail.com GSM: 0475-25 67 67

    Bijlagen:
    http://www.vertelpuntuitgevers.be   
    https://romainmaes.wordpress.com/   

    12-05-2015 om 16:06 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Spiritualiteit
    Tags:Romain Maes, Zo gedacht zo gedaan, 555 zegswijzen
    19-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Segers en Nele Bauwens geven de blues een nieuw gezicht

    HEUSDEN-ZOLDER- 18/04/2015- 

    De muziekvoorstelling Out of the blues' van acteurs Ben Segers (Safety First/ De Biker Boys) en Nele Bauwens (Spoed) was bijna uitverkocht in Cultuur Centrum Muze. Twintig jaar na hun studietijd staan ze weer samen op de planken. Heusden-Zolder was de laatste halte van deze tournee. Ben Segers bewijst dat hij ook als zanger en muzikant zijn mannetje staat. Nele Bauwens doet in niks onder voor een wereldster als Tina Turner. Wie beweert dat blanken geen bluesmuziek kunnen maken heeft het mis. Omringd door 's lands beste muzikanten geven ze nummers van oude bluesiconen ten gehore. Ze staan garant voor een wervelende show waar de vonken vanaf spatten.

    Bij binnenkomst in de schouwburg lijkt het mistig. Een blik op het podium verraadt de bron. Rondom een tafeltje met flessen en glazen drank zitten de muzikanten een sigaret te roken. Kwestie van een rokerige cafésfeer te scheppen zoals dat bij de blues gebruikelijk is. De melancholische negermuziek dateert uit de tijd van de slavernij.

    Ben Segers heeft het imago van een komiek en kan het niet laten om grapjes te maken. Terwijl hij Nele in het zonnetje zet moet hij even een opmerking maken over de prijs van haar jurkje: 1100 euro! Het rode stofje en de snit laten haar welgevormde lichaamsdelen goed tot hun recht komen. Op haar hoge hakken beweegt ze sensueel mee op de muziek terwijl ze zingt. Meer dan eens springt ze als een wilde furie met haar blonde manen heen en weer op het podium als het nummer dat vereist. Wat een temperament en wat een stem heeft die vrouw! Als een doorgewinterde wereldster geeft ze akte de présence.

    Tegenhanger van al dat vrouwelijk geweld is Ben Segers die met zijn warme donkere stem ons weer een beetje tot rust brengt terwijl hij de muzikanten begeleidt met zijn akoestische gitaar. Tussendoor voert hij wat humoristische gesprekjes met het publiek. Ook de geluids-en lichttechnicus moet het ontgelden. De bezoekers kunnen het wel waarderen. Als na anderhalf uur de artiesten achter de coulissen verdwijnen komen ze terug om er 'nog een paar op het vuur te gooien' zoals Ben het noemt. Bij het laatste nummer trekken ze alle registers open en daarna is het einde. Met een staande ovatie neemt het publiek afscheid en de massa begint naar buiten te stromen. Maar Ben zou Ben niet zijn als hij een verrassing in petto heeft. Hij komt terug op het podium en geeft nog een solonummer cadeau.







    Bijlagen:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Blues   
    http://www.outoftheblues.be/   

    19-04-2015 om 13:51 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Cultuur
    Tags:Ben Segers, Nele Bauwens, Out of the blues, CC Muze
    15-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fischer-Z laat medioren uit hun dak gaan

    HEUSDEN-ZOLDER- De Engelse band Fischer-Z speelde gisteravond voor een uitverkochte zaal in de schouwburg van CC Muze. Frontman John Watts stelde zijn begeleidende muzikanten voor. De toetsenist en basgitarist waren duidelijk van een vorige generatie maar hadden er veel zin in zo te zien. Leadzanger John en de drummer droegen in stijl een hoed. Heusden-Zolder was de laatste halte van de Belgische tournee om de nieuwe CD 'This is my universe' te promoten die eind april uit komt. Vanaf volgende maand doet hij München, Keulen en Berlijn aan. Daarna is Nederland aan de beurt.

    Een intro van nieuwe nummers zorgde voor de opwarming om dan halverwege naar een climax toe te werken met hits als The Worker, So Long en Marliese. Gedurende anderhalf uur brachten ze twintig nummers ten gehore met het typische Fischer-Z geluid. De stem van John Watts heeft nauwelijks te lijden gehad van de tand des tijds. Nog altijd even scherp, hoog en zuiver. “Ik rook niet en ik drink niet, soms een glas wijn”, zegt hij. Het mediorenpubliek bezorgde hem na afloop dan ook een staande ovatie na twee toegiften.

    Daarna was het tijd voor de signeer-en fotosessie. Een zoon van John beheerde de merchandise zoals T-shirts, kaarten en CD's. Watts heeft ooit het aanbod van een grote platenmaatschappij afgeslagen omdat hij zich niet wilde laten beperken en zijn eigen ding wilde blijven doen.“Ik heb vijf volwassen kinderen en als het misgaat kan ik altijd nog bij één van hen in de garage gaan slapen”, lacht de jonge zestiger,  ooit student klinische psychologie. Gelijktijdig startte hij zijn carrière in de new wave eind jaren zeventig. Fischer-Z is in Engeland nooit een superster geweest in tegenstelling tot België, Nederland en Duitsland. John Watts is wel een allround begaafd artiest. Hij dicht, tekent, schildert, fotografeert en maakt theater.  Bekijk de touragenda op www.fischer-z.com   Mail: info@johnwatts.co.uk





    15-03-2015 om 18:20 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:Cultuur
    Tags:Fischer-Z, John Watts, CC Muze Heusden-Zolder, CD This is my universe
    14-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Update
    Beste lezers,

    Vanaf dit jaar produceer ik vrije teksten op een aantal andere blogs.
    Blijf ook deze blog bezoeken voor het geval ik iets wereldkundig wil maken.

    Dagboekverhalen   : www.riacoeckelberghs.blogspot.com
    Columns                : www.uitdelossehand.blogspot.com
    Huis en interieur    : www.villamijnstreek.blogspot.com
    Culinair                 : www.keukenlabo.blogspot.com

    Veel leesplezier!

    14-03-2015 om 00:00 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Cultuur
    Tags:riacoeckelberghs,uitdelossehand, villamijnstreek, mijnalternatievekeuken
    04-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarswens.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 2015 zou een bijzonder jaar worden -in positieve zin- volgens spirituele bronnen. Toch blijf ik met beide voeten op de grond, al lukt dat nog niet van op mijn troon.

    04-01-2015 om 00:00 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Cultuur
    Tags:2015, bijzonder jaar, nieuwjaarswens, spirituele bronnen, troon
    15-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenaardsen brengen medium Robbert van den Broeke een bezoek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder deze maand schreef ik het artikel 'Buitenaardse rassen koloniseren onze aarde'. Nu is er een andere versie van het verhaal zodat u zichzelf een mening kunt vormen.

    In de nacht van 14 op 15 december voelt Robbert (34) de liefdevolle aanwezigheid van twee buitenaardse intelligenties. Het zijn een grey en een reptiel alien.

    Robbert krijgt door dat de greys en de reptiel aliens de mensen oproepen te stoppen met negatieve verhalen over hen te verzinnen. Zoals bepaalde mensen negatief denken of doen, heb je ook buitenaardsen die wel eens fouten maken. Maar dat wil niet zeggen dat alle greys en alle reptiel aliens slecht zijn. Zij zijn ook geboren uit Gods liefde en het doet hun pijn dat ze nog steeds gediscrimineerd worden. We kunnen elkaar allemaal een handje helpen zonder vooroordelen. De greys en reptiel aliens zijn geen duivels.
    Als bepaalde mensen hen nu zouden zien, zouden ze bang kunnen worden door alle negatieve verhalen. De greys en de reptiel aliens roepen de mensen via Robbert op om te proberen om elke vorm van discriminatie -ook op aarde naar elkaar toe- los te laten. Om uiteindelijk rijp te worden voor het echte buitenaardse contact.


    Robbert voelt dat hij foto's moet maken, en daarop verschijnen zowel een grey als een reptiel alien. “Als mensen naar deze foto's kijken kunnen ze als ware het innerlijk van deze wezens voelen en zien dat zij ook schepsels van God zijn”, aldus Robbert.

    Oproep van buitenaardsen om te stoppen met discriminatie


    Bron: www.robbertvandenbroeke.nl

    Bijlagen:
    http://www.robbertvandenbroeke.nl/bijzondere-gebeurtenissen/Oproep_van_buitenaardsen_om_te_stoppen_met_discriminatie   
    http://www.robbertvandenbroeke.nl/indemedia   

    15-12-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:Ufo's/ Orbs
    Tags:Medium, Robbert van den Broeke, greys, reptiel alien
    13-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbij Vandaag, een bijna- doodervaring.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bijna-doodervaring (BDE) verpleegkundige ‘bevestigt eens te meer dat er meer is tussen hemel en aarde’

    In 2011 werd Heerlenaar Gerard Heijnen uit Rheden plotseling getroffen door een ernstige ziekte en raakte in coma. Tijdens die levensbedreigende situatie, die twee weken duurde, beleefde hij een bijna-doodervaring.

    Heijnen (53) is verpleegkundige van beroep en heeft in de afgelopen dertig jaar regelmatig stervende mensen begeleid. Zijn ervaring was dermate indrukwekkend dat hij er een boek over schreef, Voorbij Vandaag.

    “De ervaring heeft me enorm veranderd,” zegt Heijnen. “Dat zie je bij veel mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad. Hoe ik nu in het leven sta, hoe ik tegen de dingen aankijk, wat de ervaring betekende voor mijn naasten. Het zijn allemaal vragen die ik probeer te beantwoorden, vragen die mijn leven nog steeds bepalen.”

    Bijna-doodervaringen kregen een aantal jaren geleden grote belangstelling door het boek Eindeloos Bewustzijn van de Arnhemse cardioloog Pim van Lommel.

    Op basis van ervaringen van zijn patiënten probeert hij een nieuwe theorie van bewustzijn te formuleren en botst daarbij herhaaldelijk met de gevestigde wetenschap, die een verschijnsel als de bijna-doodervaring niet kan verklaren.

    “Ik zie het als een taak het te beschrijven en een glimp te laten opvangen van mijn bijna-doodervaring,” zegt Heijnen. “Het geheel is eens temeer de bevestiging dat er toch meer is tussen hemel en aarde.”

    Soms weet Heijnen dingen die hij niet kan verklaren. Hij heeft aan die andere zijde dingen gezien, gevoeld en in zijn bewustzijn opgeslagen zonder dat hij ze bewust heeft ervaren. Toen hem gevraagd werd hoe hij de dingen weet die voortvloeien uit zijn bijna-doodervaring, antwoordde hij: “Ik heb geen idee waarom ik dingen weet. Ik weet ze gewoon.”


    De kans dat Heijnen zou ontwaken uit zijn coma was vijf procent. Een onbekende bacterie schakelde zijn longen uit. Ook andere vitale functies begaven het langzaam. Hij herinnert zich een vredig gevoel voordat de artsen hem in coma brengen.

    Heijnen ziet zichzelf liggen in het ziekenhuisbed. “Het begon met een witte vlek die ik zag. Daaruit kwamen mijn moeder en mijn nicht. Ik wist dat er iets niet klopte, maar wist niet wat. Ineens besef ik: zij zijn dood.”

    “Ik kwam vervolgens in een grote zandvlakte. In dat zand zaten de antwoorden op alles,” aldus Heijnen. “Ik zag ook water en velden met alleen gras, maar ik wilde met mijn handen door het zand blijven gaan. Daar voelde ik me fijn.”

    Na een kunstmatige coma van twee weken wordt Heijnen langzaam teruggehaald. Hoewel hij tijdens zijn bijna-doodervaring duidelijk voelde dat hij terug wilde naar het leven, heeft hij nu heimwee. Naar de kleuren, naar het liefdevolle gevoel dat hij tijdens zijn ervaring had. Met dit boek wordt de lezer min of meer gedwongen om na te denken over reïncarnatie.

    “Als ik mocht kiezen tussen een miljoen euro of een minuut terug naar waar ik was, dan kies ik het laatste. Geen seconde twijfel.”

    Bron: ninefornews

    Uitgeverij: Boekscout                                                                                                                                                                                   Prijs: € 15,95
    Categorie: Spiritualiteit
    Geïllustreerd: Ja
    Uitvoering/formaat: Paperback A5
    Aantal pagina's: 108
    ISBN: 9789402204261
    Verschijningsdatum: 6 december 2013

    gerardheijnen_40@hotmail.com

    Bijlagen:
    http://www.ninefornews.nl/bijna-doodervaring-verpleegkundige-bevestigt-eens-te-meer-dat-er-meer-tussen-hemel-en-aarde/   
    http://http://boekscout.nl   
    http://https://www.facebook.com/voorbijvandaag   

    13-12-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Boeken
    Tags:BDE, Gerard Heijnen, Voorbij vandaag, coma
    12-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijk Complot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mission Escape

    Londen 1991
    ´Wat ik je nu ga vertellen, is niet voor andermans oren bestemd. Onthoud dat goed,waarschuwt de man. Want het terrein waar we ons op gaan begeven, is dat van hoogverraad. Dit complot mag nooit worden ontdekt!´

    John Major, de premier van Groot-Brittannië loopt de lange paleisgang door naar buiten. Zojuist is hij dus als eerste geïnformeerd over een onvoorstelbaar en onbevattelijk plan onder de codenaam ´Mission Escape´.

    Londen 1996
    Het sprookjeshuwelijk van Diana Spencer met de Britse kroonprins Charles, komt dramatisch ten einde. Diana accepteert dat ze Charles liefde nooit zal winnen en probeert zich terug te trekken uit de openbaarheid. Maar de opdringerige pers blijft haar tot in het absurde achtervolgen. Zelfs voor haar kinderen wordt het te veel.
    Diana, de meest gefotografeerde vrouw ter wereld, alom geliefd maar o zo eenzaam, leeft op dat moment een zwaar leven. Door haar instabiele en koppige karakter, haar loslippigheid en haar nieuwe liefdesescapades vormt ze een steeds grotere bedreiging voor het inmiddels onpopulaire Britse koningshuis.
    Zal Diana instemmen met ´Mission Escape´, geënsceneerd door niemand minder dan Dodi Fayed?

    Zeventien jaar onderzoek.
    Linda Udo verdiepte zich met uiterste gedrevenheid in het leven van Diana, de prinses van Wales. Na het bizarre auto-ongeluk in een Parijse tunnel, spitte ze omvangrijke archieven door, omdat ze het gevoel had dat de officiële lezingen niet klopten. Ze verdiepte zich in kronieken van het Britse koningshuis, geschreven door vermaarde historici. Filterde relevante feiten uit duizenden tabloids. Bestudeerde foto´s en analyseerde documentaires, reportages en politierapporten. Daardoor heeft zij een waarheid boven water gekregen, die het koningshuis, de Britse regering en de geheime diensten verborgen hebben weten te houden.
    Over Diana is decennia lang heel veel geschreven. Vaak relevante feiten maar niet altijd in de juiste context. Critici die twijfelden, lanceerden meestal eenzijdige theorieën en misten daardoor de brede samenhang. Linda onderzocht grondiger, spitte dieper en langzaamaan ontstond zo de adembenemende en spannende roman ´Koninklijk Complot´.

    Een van Diana´s eigen uitspraken: ´Kijk, dat is nu mijn leven. Alles is openbaar. Ik word gemanipuleerd door de paparazzi en de koninklijke familie. Geen moment heb ik voor mezelf. De wereld is compleet gehersenspoeld over wie ik ben´.

    ´Koninklijk Complot, het mysterie rond de dood van prinses Diana´: een spannende reconstructie van historische feiten, koninklijke dwaalsporen, intriges, verraad en romantiek op jetsetniveau.

    Bron: Bol.com

    Auteur: Linda Udo

    • Nederlands

    • 464 pagina's

    • NAU Uitgevers

    • augustus 2014

    Bijlagen:
    http://www.ninefornews.nl/video-lady-di-leeft-nog-en-woont-aan-de-amerikaanse-kust/   

    12-12-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Boeken
    Tags:Lady Diana, John Major, prins Charles, Dodi Fayed, Mission Escape, Linda Udo, Koninklijk Complot
    03-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Dijck beschrijft zijn 'Struggle for life' in een boek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HECHTEL-Vandaag is het Wereldgehandicaptendag. Drie jaar geleden had Erik nooit kunnen denken dat hij dan één van hen zou zijn. Op 26 januari 2012 krijgt Erik een CVA (beroerte) op het voetbalveld. In plaats van 's avonds nog naar de verjaardag van zijn moeder te gaan belandt hij in het ziekenhuis. Vanaf de eerste dag houdt zijn mama een dagboek bij over die tragische gebeurtenis. Later herschrijft Erik alles en publiceert zijn boek 'Struggle for life'.

    Erik is 45 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen als het noodlot toeslaat. Hij werkt al 23 jaar als onderwijzer waarvan de laatste jaren als ICT- coördinator op zijn school. Daarnaast is hij trainer van jeugdige voetballers en is hij bezieler van voetbalschool HighFoot+.

    Het boek beschrijft van dag tot dag de comateuze toestand waarin hij verkeert en de medische handelingen die worden verricht. Een rollercoaster van ups en downs zijn de rode draad in het verhaal, zowel fysiek als mentaal. Erik is halfzijdig verlamd. Hij verblijft in twee ziekenhuizen, gevolgd door de revalidatie in twee gespecialiseerde centra. Bij thuiskomst wordt hij als G-sporter lid van de tafeltennisvereniging. De sportman die hij eerst was is helemaal terug. Na enkele maanden training wordt hij al Vlaams kampioen en behaalt ook nog eens de zilveren medaille bij het Belgisch kampioenschap.

    Nu blikt hij terug op twee jaar van kommer en kwel. “Er waren ook leerrijke en bemoedigende momenten. Ik heb het boek geschreven als een vorm van zelftherapie. Het liet me zien wat mijn CVA eigenlijk inhield, wat het betekende voor mijn familie en vrienden. Met dit boek hoop ik vooral veel lotgenoten aan te spreken en hen moed te geven in moeilijke tijden. Blijf positief want de wonderen zijn de wereld nog niet uit, is mijn boodschap.“

    Het boek telt 84 pagina's en kost 13 euro. Te koop bij Uitgeverij Het Punt:  www.deleeswinkel.be 

    http://www.deleeswinkel.be   
    http://www.facebook.com/wereldgehandicaptendag   
    http://www.hbvl.be/cnt/dmf20141205_01413792/erik-van-dyck-beschrijft-zijn-struggle-for-life-in-een-boek#   
    http://www.wereldgehandicaptendag.nl/belgie/   

    03-12-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gezondheid
    Tags:CVA, beroerte, hersenbloeding, Struggle for life, HighFoot+, revalidatie, halfzijdig verlamd
    02-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenaardse rassen koloniseren onze Aarde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit lijkt een science fiction scenario, maar uiteenlopende bronnen bevestigen deze stelling. Het wemelt van het leven in ons melkwegstelsel. Politieke en religieuze leiders weten dit maar houden de lippen stevig opeen. Daar zijn diverse redenen voor. Eén daarvan is dat de mensheid er nog niet aan toe is om dit te aanvaarden. In het universum zijn wij een primitief ras dat zijn conflicten beslecht met oorlogen. Hoger ontwikkelde rassen hanteren de techniek van beïnvloeding en manipulatie om er hun voordeel mee te doen, ten koste van de mensheid.

    Het klinkt ongelooflijk maar er duiken steeds meer verhalen op van door buitenaardsen ontvoerde mensen. Ze durven er niet mee in de openbaarheid te treden uit angst om anders bij de psychiater te belanden. De trauma's die ze door zo'n ontvoering hebben opgelopen beheersen hun leven en maken het tot een hel. Hieronder geef ik de rode draad van al die verhalen weer. Het is de bedoeling om mensen wakker te schudden. Onderzoek zelf de mogelijkheid van andere realiteiten en dimensies Bekijk het nieuws kritisch en raadpleeg alternatieve nieuwsbronnen. Vergelijk deze en vorm uw eigen mening. Ontdek waarom wij bepaalde zaken niet mogen weten.

    Er zijn diverse buitenaardse rassen die geïnteresseerd zijn in onze Aarde vanwege de vele rijkdommen die ze bezit. De buitenaardsen kunnen op onze planeet niet leven. Daarvoor hebben ze de mens nodig voor hun kruisingsprogramma. Slachtoffers die ontvoerd zijn vertonen littekens van operaties die door hen zijn uitgevoerd. Ook implantaten werden aangetroffen die door onze chirurgen werden verwijderd. Zwangere jonge vrouwen bleken opeens niet meer zwanger te zijn bij terugkomst op Aarde. Wat wordt met deze gestolen embryo's gedaan? Helaas is dit geen fantasie maar werkelijkheid.

    Er worden hybriden gekweekt die steeds meer in aantal toenemen om uiteindelijk de macht over onze Aarde te krijgen. Dit doen ze op hun eigen 'vreedzame' manier. Ze benaderen belangrijke politici en religieuze leiders en in ruil voor hun diensten krijgen ze kennis over ontwikkelingen die bij ons nog in de kinderschoenen staan. Het is voor de aliens belangrijk om de gedachten van mensen te controleren en te beïnvloeden. De technieken die politici en religieuze leiders daarvoor gebruiken willen ze inzetten voor hun eigen doel. Onze Aarde wordt begeerd door diverse buitenaardse rassen want nergens in het universum is er zoveel natuurlijke rijkdom voorhanden als hier. Willen we als mensheid overleven moeten we onze authenticiteit bewaren en veilig stellen. Laten we elkaar niet bevechten maar ons verenigen tegen een reële bedreiging.


    Bijlagen:
    http://alliesofhumanity.org/nl/    
    http://www.ufowijzer.nl   
    http://www.youtube.com/watch?v=2v6w1ZkHVLg   
    https://www.youtube.com/watch?v=lN3A-WxoMrs   

    02-12-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Ufo's/ Orbs
    Tags:Aarde, buitenaardsen, aliens, kruisingsprogramma, implantaten
    23-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chemtrails maken ons ziek, foto's













    23-11-2014 om 17:15 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gezondheid
    Tags:Chemtrails, foto's
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chemtrails maken ons ziek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na dit verhaal zult u vaker in de lucht kijken dan u gewend bent. De witte strepen die u op een mooie zonnige dag aan de hemel ziet zijn afkomstig van vliegtuigen. Helemaal goed! De doorsnee mens stelt zich daar geen vragen bij. Wie die strepen al tien jaar bestudeert is Peter Vereecke, oud-burgemeester van Evergem. Hij ontdekte twee soorten, de contrails en de chemtrails. De meeste mensen denken dat ze contrails zien: de waterdamp in de uitlaatgassen van vliegtuigen die tijdelijk bevriest. Deze verdwijnen bijna ogenblikkelijk op tien kilometer hoogte. Dit artikel gaat over de chemtrails, gesproeid op vijf kilometer hoogte die uren in de lucht blijven hangen.

    Het zijn brede dikke volle witte strepen die uitwaaieren en uiteindelijk een soort sluierbewolking teweeg brengen die verhinderen dat het zonlicht erdoor komt. Deze chemische sporen zijn in grote getale aanwezig en vormen vaak een raster of een ander patroon. Ze bevatten lichte metalen zoals barium en aluminium, cadmium, titanium, plutonium en strontium. Ook zitten er virussen in, bacteriën, schimmels en mycoplasma's die erg verwant zijn met de pathogene soorten die men in biologische oorlogsvoering gebruikt. Die zouden de oorzaak kunnen zijn van allerlei moderne ziekten: kanker, Alzheimer, Parkinson, fibromyalgie, CVS, MS, gedragsstoornissen en depressiviteit. Diverse chemische stoffen zoals polymere vezels en pesticiden, aluminumchloride, zilveriodide en turpentine zijn er ook bestanddelen van. In de toekomst wil men zelfs zwavel in de atmosfeer brengen om het broeikaseffect tegen te gaan. Nvdr: met de zogenaamde opwarming van de aarde slaan ze de plank helemaal mis. De aarde koelt eerder af en wel in in een hoog tempo.

    Waarom al dat gesproei? Om het weer en het klimaat te beïnvloeden via geo-engineering luidt de officiële verklaring. Hoe gaat dit in zijn werk? De chemtrails sproeien een massale hoeveelheid aluminium in de atmosfeer waardoor deze geleidend wordt voor elektromagnetische stralingen . Die worden uitgezonden via HAARP-installaties in Alaska. Op deze manier kan men bepalen waar het regent en waar het droog is, kan men natuurrampen triggeren of sturen zoals tornado's, tsunami's en aardbevingen. De mainstream media zwijgen erover in alle talen. Logisch want zij worden gecontroleerd door de politiek die op hun beurt wordt geïnstrueerd door de multinationals (nvdr).

    Volgens complotdenkers wil de nieuwe wereldorde (NWO) de overbevolking drastisch verminderen door ze als ongedierte te besproeien. (nvdr). Uit diverse studies blijkt dat een cocktail van de hierboven vermelde ingrediënten funest zijn voor de gezondheid. De microscopisch kleine deeltjes van10 micron of minder dringen via de ademhaling en de huid ons organisme binnen. Ze ondermijnen het neurologische- en immuunsysteem.

    Niet alleen militaire vliegtuigen en speciale sproeivliegtuigen houden zich hiermee bezig, ook lijnvliegtuigen- vooral de low cost- lossen die chemische troep boven onze hoofden. Dit alles is bijzonder goed gedocumenteerd met getuigenissen, rapporten en documentaires. Er blijken enorme strategische en economische belangen in het spel te zijn, dat is duidelijk. Wie ingaat tegen de kuddegeest en opkomt voor de waarheid stoot op weerstand. Peter Vereecke is oprecht bezorgd om onze gezondheid en streeft naar een betere wereld. Hij maakt deel uit van verschillende verenigingen die trachten op te roepen tot het stopzetten van dit criminele fenomeen dat voor hem kan omschreven worden als een misdaad tegen de mensheid. “Ik vraag de lezer niet om mij te geloven maar op eigen onderzoek uit te gaan”, concludeert hij.

    Nvdr: Er zijn dagen dat er veel gesproeid wordt zoals gisteren en vandaag. Dit heb ik kunnen constateren en vastleggen op foto's. In het grensgebied tussen Heerlen (NL) en Genk (B) was het gisteren strepen en ruiten troef aan het hemelfirmanent. Zo ook vandaag boven mijn woonplaat s. De aanvankelijk mooie blauwe hemel was nadien bewolkt met uitgewaaierde chemtrails.

    Docutip:  What in the world are they spraying?  &  Why in the world are they spraying? Te bekijken op You Tube

    Bron: Spiegelbeeld

    Bijlagen:
    http://www.belfort-group.eu/blog   
    http://www.olympiczion.nl   
    http://www.olympiczion.nl/chemtrail   
    http://www.spiegelbeeld.nl   
    http://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA   

    23-11-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gezondheid
    Tags:Contrails, chemtrails, Peter Vereecke, HAARP,
    20-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creatief denken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hoe werkt het en wat kun je ermee? Bij Vormingsplus Hasselt krijgen we daar antwoord op van Karolien Nouwen, sociaal-cultureel vormingswerker. In twee sessies maken we kennis met de technieken die ons de basisvaardigheden moeten bijbrengen. Onze groep cursisten bestaat uit vijf vrouwen en een man.

    Het worden interactieve sessies nadat we eerst wat theoretische uitleg hebben gekregen over hoe onze hersenen werken. De prefrontale cortex is bij kinderen nog niet geheel volgroeid en dat verklaart hun vermogen om te fantaseren. Bij volwassenen neemt dat vermogen af. We kunnen ons wel trainen om die creativiteit weer op gang te brengen. Die begint bij een nieuwe manier van kijken en los komen van vaste denkpatronen: dit heet creatief waarnemen. Nieuwe ideeën moeten niet direct worden afgeschoten maar worden bewaard om te rijpen volgens het uitstel van oordeel. Via flexibel associëren voegen we meer begrippen toe aan een bepaald woord. Dit worden denksporen. Met divergeren spuien we meer ideeën om een probleem op te lossen dan we spontaan zouden doen. Ten slotte is er de verbeeldingskracht die de slaagkans van een idee vergroot.

    De spelregels voor een creatieve sessie in een groep zijn als volgt:

    - Stel je oordeel uit   

    - Wees open
    - Geef extra aandacht aan naïeve ideeën
    - Geen hiëarchie of arrogantie
    - Lift mee op de ideeën van anderen                                                                                                                                                                          

    Het moeilijkste is om de probleemstelling goed te formuleren. De vijf W's van wie, wat, waar, wanneer en waarom moeten er zeker in terug te vinden zijn. Positief gerichte vragen inspireren en geven zin om na te denken over de vraag. In de brainstormsessie gaan we zoveel mogelijk ideeën genereren voor een probleem of doelstelling. Daar hebben we zeven technieken voor: de matrix, ja maar, de held, de concurrentie, de vooronderstelling, het tijdschrift en 10 miljoen.

    In de convergerende fase gaan we alle ideeën selecteren, uitwerken en verfijnen via selectietechnieken zoals COCD-box, hits, bolletjesparade en hoeden van de Bono.

    De ideeën worden verfijnd met de spiegeltechniek en de plus en min.


    Concreet zijn we aan de slag gegaan met twee probleemstellingen:
    - Hoe kunnen we een intrigerend beeld creëren? (Voor een cursiste die na vier jaar tekenacademie een eigen ontwerp moet realiseren).
    - Bedenk verschillende toepassingen met siersteentjes. ( Voor een cursist die als ondernemer aan de slag wil met grid).


    Het waren leerrijke avonden maar het tempo lag hoog vanwege tijdsgebrek. Iedereen is het erover eens dat een extra les zeer welkom zou zijn.

    Leestips:  'Hoe creativiteit werkt'  van Johan Lehrer

                     'Creativiteit. Hoe? Zo!'  van Igor Byttebier



    20-11-2014 om 16:01 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Schrijfcursus
    Tags:Vormingsplus, creatief denken, Karolien Nouwen
    17-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Heilige Boek der Gevallen Engelen, deel 1
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het mysterie van onze schepping

    Dit boek heeft de kerk verboden. De vraag is waarom? Het bevat de volledige waarheid over wie wij zijn. De eerste mens is ontstaan in het laboratorium van de AN.NUNAKI's, een buitenaards ras. Wij zijn voor vijftig procent van buitenaardse afkomst. Het boek is gratis te downloaden zodat iedereen er kennis van kan nemen.

    De AN.NUNAKI's vestigden zich 442.000 jaar geleden op Aarde in het gebied tussen Tigris en Eufraat, ons bekend van het oude Mesopotamië. Ons zonnestelsel bestond in die tijd uit de volgende planeten: Zon, Mercurius, Aarde, Maan, Mars, Rahab, Jupiter, Saturnus, Neptunus, Uranus, Pluto en Niburu. Later kwam daar Venus bij. Zij symboliseert het begin van hun tijdrekening die eindigt in 2012 en waar ze een nieuwe cyclus begint.

    De komeet Venus vernietigde later hun thuisbasis Rahab. Overblijfslelen daarvan zijn nu te zien als de astroïdengordel tussen Mars en Jupiter. De AN.NUNAKI's vestigden zich ook op Mars, de derde planeet die een atmosfeer had. Op Aarde en Mars waren al afstammelingen van onze voorouders aanwezig, de Leeuwmensen (Melchizedeks) en de Vogelmensen. De AN.NUNAKI's waren van reptielachtige afkomst en nakomelingen van de Vogelmensen.

    ANU (God) gaf zijn zoon EN.KI (Aartsengel Lucifer) de heerschappij over de Aarde om die te koloniseren. Om de atmosfeer van hun planeet Rahab te redden moesten ze goud delven. De AN.NUNAKI's waren reuzen. Ze bouwden tempels en steden en groeven rivieren uit. Op een gegeven moment hadden ze geen zin meer in dit zware werk. EN.KI kwam op het idee om slaven zonder bewustzijn te creëren. Daarvoor had hij de toestemming van ANU en de raad. Veertien mislukte experimenten gingen vooraf aan het resultaat. De eerste mens LU.LU was een humanoïde robot en een primitieve werker. Maar EN.KI wilde meer. Samen met zijn halfzuster Nincharsag experimenteerden ze heimelijk in het laboratorium. Hij nam vijftig procent levende stof van de aarde en vijftig procent van zijn eigen goddelijke DNA vermengd met het bloed van Kingu, een andere AN.NUNAKI. Deze eerste perfecte mens was een halfgod en kreeg zelfs een ziel.

    En God schiep de mens naar zijn beeld' (Genesis 1:27)


    Bijlagen:
    http://www.findingvoicesradio.com/images/Jeroen/E-boeken/Het Heilige Boek der Gevallen Engelen.pdf   

    17-11-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Ufo's/ Orbs
    Tags:AN.NUNAKI, Rahab, Venus, Niburu, Melchizedek, ANU, EN.KI, LU.LU, Genesis
    06-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijvers zien zwarte sneeuw.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Veronique Marien verdient 100 euro/maand als voltijds schrijver van haar nieuwste jeugdboek

    Dat Veronique Marien een roeping heeft, is wel het minste wat je kan zeggen. In 2009 zei ze haar goedbetaalde functie bij een internationaal IT-bedrijf vaarwel om een lang gekoesterde droom achterna te gaan: jeugdauteur worden. Haar missie: kinderen meeslepen in een steengoed, fantasierijk verhaal, en hen zo het pure plezier gunnen dat ze vroeger zelf aan lezen beleefde.        Twee jaar na die moedige beslissing won ze de John Flandersprijs Averbode voor het beste kortverhaal – een wedstrijd waarbij de winnaar door de kinderen zélf wordt uitgekozen. Een mooie bevestiging van haar talent en vooral ook van haar voeling met de doelgroep. Haar carriere als schrijfster was meteen gelanceerd en de publicatie van haar eerste roman 'De Maansteen' volgde al snel.

    Dat daarmee de strijd gestreden was, bleek echter ver van waar. Haar tweede roman 'De Toversleutel', voor jongeren vanaf 10 jaar, ligt op dit moment in de rekken en ondanks heel wat positieve reacties is het dikwijls knokken om op te vallen tussen de massa. "Het aanbod is zo groot, dat lezers zich er niet meer in terugvinden. Ze grijpen dan naar namen of reeksen die ze al kennen." Het gevolg: met een oplage onder de 1000 boeken, een winst van 10% van de aankoopprijs en 15% belastingsaftrek, komt de voorspelde winst voor 9 maanden voltijds werken uit op minder dat 100 €/maand.

    De oorzaak is daarbij niet alleen te zoeken bij de relatief kleine Nederlandstalige markt. Ook de verpletterende concurrentie uit het buitenland speelt een rol. Dat het grootste stuk van de taart naar de internationale concerns gaat bewijst een snelle blik op de top 10 bij de jeugdboeken: 6 van de 10 komen uit het buitenland. Verder is het ook opvallend te noemen dat slechts 4 van de 10 vermelding maken van de schrijver. In de schaduw van deze globalisatie én uitholling van het boek an sich, wordt het voor de ambachtelijke schrijver bijna onmogelijk om enige zichtbaarheid te verwerven.

    Veronique Marien laat zich echter niet ontmoedigen: "Ik ben toegewijd aan het schrijven van kwaliteitsvolle en authentieke jeugdromans, en dat vergt nu eenmaal tijd. Hierop beknibbelen is een stap die ik niet bereid ben te zetten. Gelukkig kan ik op veel begrip van mijn omgeving rekenen. Mijn man en ik hebben beslist om hier als gezin de nodige opofferingen voor te maken."

    Voor meer informatie, kan u Veronique bereiken op (+32) 474/17 99 18 of per mail naar veronique.marien@telenet.be.

    Kevin Hoekman

    06-11-2014 om 22:20 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Boeken
    Tags:Veronique Marien, De Toversleutel, De Maansteen
    26-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kortverhaal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Ik volg de driedelige cursus 'Schrijf je eigen kortverhaal' bij Vormingsplus in Hasselt. Onze docente is Wendy Slenders (1976). Ze is afkomstig uit Bergeijk in Noord-Brabant (NL) en woont met haar gezin in As.Van opleiding is ze geschiedkundige en criminologe. Ze vertoefde enkele jaren in Zuid-Amerika. Daar begon ze met schrijven. Ondertussen heeft ze al vier publicaties op haar naam staan.

    Gouden afgrond: Salta (Noord-Argentinië) één van de vele legendes die de ronde doen over deze streek vormen het uitgangspunt voor deze roman.

    • De stenen: Helen, een jonge archeologe, trekt naar hartje Frankrijk om het mysterie achter de 'Pierre aux Neuf Gradins' bloot te  leggen.
    • De heks van de Moorsberg: jeugdboek

    • Scholen in het gelid: co-auteurschap over de geschiedenis van het katholiek onderwijs in de Mijnstreek (1906-1992)


    We zijn met zeven cursisten, zes vrouwen en een man. Telkens weer ondervind ik bij schrijfcursussen dat het vooral een vrouwenaangelegenheid is. Schrijvers zijn mensen met een groot inlevingsvermogen. Dat hebben vrouwen van nature al meer dan mannen. Misschien is dat een plausibele verklaring?

    Wendy geeft eerst een stukje theorie en dan mogen we zelf aan de slag.We pakken elk een briefje uit drie verschillende glaasjes : eentje met een onderwerp, eentje met het soort tekst en eentje met een woord dat in de eerste regel moet voorkomen. Ik moet een journalistiek stuk schrijven over een misdaad waarin het woord KIND in de eerste zin voorkomt. Fictie is voor mij onontgonnen terrein maar na enkele minuten krijg ik toch iets op papier. Er komen ons verrassende verhalen ter ore.

    Voor de volgende les moeten we een verhaallijn klaar hebben. Dat wordt in de groep besproken en iedereen kan meedenken om het vorm te geven. Voor non-fictie is het moeilijker om naar een climax toe te werken dan bij fictie. Het merendeel van de cursisten zal het daar nog moeilijk mee krijgen.

    Ik ga schrijven over een gebeurtenis in het leven van Rineke (54). Zij is gezondheidstherapeute en wordt beschuldigd van opzettelijke mishandeling, oplichting en kwakzalverij. De farmaceutische industrie en de inspecteur van Volksgezondheid hebben een val voor haar opgezet waar ze met open ogen in trapt. Derde medeplichtige in het complot zijn de media die een ware karaktermoord op haar plegen. Het is een biografie die leest als een thriller, geschreven voor een groot publiek. Mensen moeten zich ervan bewust worden dat niets is wat het lijkt.

    In de derde les mogen we ons verhaal voorlezen en het moet een tot vier pagina's tellen. Wendy geeft ons nog een goede tip mee. Uitgeverij Het Punt biedt de mogelijkheid om kortverhalen van 30 A5- bladzijden te publiceren. Zo'n boekje heeft de naam Leespuntje.


    Bijlagen:
    http://www.uitgeverijhetpunt.be   

    26-10-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Schrijfcursus
    Tags:Wendy Slenders, Schrijf je eigen kortverhaal, Vormingsplus Hasselt
    21-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romain Maes publiceert twee nieuwe boeken .
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sinds vorige week heeft Houthalens meest productieve auteur alweer twee nieuwe boeken op de plank liggen. In 'Het kan ook jou overkomen' heeft hij ervaringen van lezers verzameld die na het lezen van zijn trilogie 'Tussen geest en materie' zelf opmerkelijke gebeurtenissen zijn gaan meemaken. Tientallen tips en aangereikte inzichten uit zijn boeken hebben deze mensen aangespoord om een andere visie te ontwikkelen en hun leven te veraangenamen. “Het doet mij bijzonder veel deugd dat vele lezers door mijn toedoen de deur naar spiritualiteit hebben open gezet om op hun beurt 'kippenvelmomenten' te mogen ervaren”, aldus Maes. Het is een boekje van 136 pagina's en kost 15,95 euro.

    Romain Maes is een man met een missie. In zijn zevende boek 'Er is zoveel wat wij niet wisten' kaart hij het probleem van de zuurpruimen, zwartkijkers en doemdenkers aan. Zij scheppen een wereld waarin het niet prettig is om te leven. Onbewust ondergaan wij die invloeden. Romain reikt tools aan voor een positievere houding en zo je eigen leefwereld te creëren. Met aandacht voor de wet van aantrekking en synchroniciteit kan je leven een hele andere wending nemen. Heel wat mensen zijn op zoek naar zichzelf. De auteur is je gids en begeleidt je naar honderd procent jezelf kunnen zijn. Zoals arts Marc Elsen opmerkte: “Ik zorg voor de lichamelijke gezondheid van mijn patiënten en Romain voor het geestelijk welbevinden van zijn lezers."

    Het boek is in zijn bekende dialoogvorm en toegankelijk geschreven, telt 219 pagina's en kost 23,95 euro. Dit weekend verkrijgbaar tijdens de Openboekdagen bij De Standaard Boekhandels, te bestellen bij Dirk Hermans: info@vertelpunt.be GSM : 0475-65 58 47 en bij de auteur zelf: rmaes46@gmail.com GSM: 0475-25 67 67

    Bijlagen:
    http://www.vertelpuntuitgevers.be   

    21-10-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Spiritualiteit
    Tags:Romain Maes, Het kan ook jou overkomen, Er is zoveel wat wij niet wisten
    07-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een orgonite amulet voor positieve energie.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik heb een amulet, voor het eerst in mijn leven. Niet dat ik bijgelovig ben maar het is iets spiritueel.

    Via een kennis op Facebook kwam ik op de website van sieradenontwerpster Jacqueline Smit terecht. Mijn aandacht werd meteen getrokken door een ronde amulet met turkoise kraaltjes in de buitenste ring. Tussen de Turkoise kraaltjes liggen kraaltjes van Lapis Lazuli afgewisseld met vergulde kraaltjes. In de binnenste ring rond geschikte graankorrels. Deze komen uit de 10e formatie graancirkel van medium Robbert van den Broeke. In het midden een saffier. Allemaal blauwe kristallen die ik intuïtief heb gekozen. Bij het nalezen van hun werking vind ik dat ze treffend bij mij passen.

    De aarde is bezig met haar transformatie naar de vijfde dimensie. De energieën worden hoger. Om dit proces te kunnen bijbenen is het noodzakelijk dat we zoveel mogelijk negatieve energie weren. De thymus zet de lage frequenties van negatieve energieën om in hoge frequenties van positieve energieën.  Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Ik draag dit sieraad dan ook net onder het kuiltje van mijn hals aan een kort leren kettinkje. Zou mijn vriendin, die twee jaar geleden is overleden aan thymuskanker,  hier misschien baat bij hebben gehad? Wist ik het maar.

    Orgone is een soort Geigerteller om de energie van ons etherische lichaam te meten. Die ontdekking deed dr. Wilhelm Reich al in de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw. Zijn werk werd enkele decennia later verder gezet door verschillende Russische wetenschappers. Het echtpaar Don en Carol Croft perfectioneerde de uitvinding in het jaar 2000. Door een natuurkundig proces wordt alle negatieve energie omgezet in positieve energie. De uitgebreide beschrijving van dit procedé en de toelichting voor de kristallen vindt u in de bijlagen.

    Website Jacqueline Smit:  http://healthspirit.info/healthspirit.info/Orgonite_Amuletten.html

    Website van Robbert van den Broeke:  www.robbertvandenbroeke.nl/graancirkelarchief/10e_formatie_2014




    Bijlagen:
    Aanvullende informatie Orgonite Amulet.docx (14.1 KB)   
    Orgonite Amulet Hanger Ria.pdf (619.7 KB)   
    http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/orgonite-krachtig-natuurlijke-energie-gratis-voor-iedereen/   
    http://www.orgone-giftshop.com   
    http://www.orgone-giftshop.com/wat-is-orgone-en-orgonite   

    07-10-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:Gezondheid
    Tags:Orgone, Geigerteller, amulet, energie, Jacqueline Smit, Robbert van den Broeke
    06-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIFI is een oorlogsinstrument
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Valt het u ook op dat iedereen tegenwoordig kanker krijgt? Het komt steeds dichterbij. De vraag is wanneer u aan de beurt bent. Electromagnetische straling is de grootste bedreiging voor onze gezondheid. U ziet het niet maar het is er wel! De straling muteert onze genen. Ons organisme is niet opgewassen tegen de lawines aan stralingen die ons nu overspoelen.

    In de Russische ambassade in de USA werd, zonder dat de personeelsleden er iets vanaf wisten, een WIFI-kastje geplaatst. Vier jaar na deze actie hadden de werknemers allemaal kanker en moest het voltallige team worden vervangen. Dat kan geen toeval zijn. Sterker nog, het was gepland.Ver gezocht? Complottheorie? Dan bent u ook gehersenspoeld door de media. Zij worden namelijk gecensureerd door de multinationals en de politiek.

    Eén procent van de mensen op aarde zwaait de scepter over de negenennegentig procent slaven die wij zijn. Deze machtswellustelingen creëren bewust oorlogen door volkeren tegen elkaar op te zetten en daarvoor gebruiken ze de media. Zij zijn het doorgeefluik van professionele leugenaars. De handel in wapentuig levert immers een behoorlijke duit op. Het nieuws dat wij dagelijks voorgeschoteld krijgen moet u eens vergelijken met de berichtgeving op alternatieve nieuwssites. U zult verbijsterd staan van de tegenstrijdigheden. Vorm dan uw eigen mening en ga af op uw gevoel. Dat is wat WIFI en alle andere electromagnetische straling bewerkstelligt: uw intuïtie wordt stuurloos. Een handig instrument om de vijand uit te schakelen!

    Overal vind je hot spots en 4G masten. Wist u dat een monteur maximaal anderhalf uur in de buurt van zo'n mast mag werken? In diezelfde omgeving wonen wel mensen met kinderen! Hoe zou het toch komen dat steeds vaker kinderen leukemie en een hersentumor krijgen en dat er steeds meer jonge volwassenen onvruchtbaar worden? De straling die smartphones uitzenden zijn dezelfde als die van magnetrons en daar lopen ze dan continu mee in hun broekzak of houden hem aan het oor. KPN Nederland heeft het monopolie over alle 4G zendmasten. Kijk op www.antenneregister.nl waar die allemaal staan. Eigenlijk hebben we voldoende aan 2G. Waarom dan het dubbele?

    Deze bijzondere tijd waarin we leven maakt een einde aan de doofpotten. Denk maar aan de klokkenluiders die al de revue zijn gepasseerd. Mensen hebben recht op eerlijke en betrouwbare informatie. Het is belangrijk om te beseffen hoe we om de tuin geleid worden. De domme massa ontwaakt in een steeds rapper tempo. Getuige daarvan zijn de opstanden, petities en demonstraties. Onze zogenaamde democratie is een wassen neus. De jaarlijkse geheime Bilderberg conferentie bepaalt hoe we moeten leven met nieuwe wetten en regels die alleen voor de elite goed uitpakken. We zijn het zat om onder het juk van deze families te moeten leven. Onze vrije wil wordt beknot. Zo erg zelfs dat we nog geen zeggenschap meer hebben over onze eigen gezondheid. Eeuwenoude kruidengeneeskunde en homeopathie wordt door de mainstream media afgeschilderd als oplichterij. Uiteraard. Wiens brood met eet, wiens woord men spreekt.

    In de bijlage vindt u een You Tube voorlichtingsfilm onder de noemer Nieuwsverlichting.

    Bijlagen:
    http://www.antenneregister.nl    
    http://www.youtube.com/channel/UCnbZULtMexS6B2zULDoj87A   

    06-10-2014 om 12:52 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gezondheid
    Tags:Electromagnetische straling, WIFI, zendmasten, hot spots
    27-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krokante muesli

    Maak je eigen cruesli zonder suiker.

    100 g kokosvet en 50 g ongezoete appel-perenstroop en 100 honing in een pannetje laten smelten. Een half zakje natuurlijk vanille-aroma en een snuf zout erbij doen en goed roeren met een garde. Eventueel 1 tot 2 eetlepels water toevoegen als het mengsel te dik is.

    500 g grove havermout erdoor mengen. Daarna 35 g pompoenpitten en 35 g hazelnoten. Alles uitspreiden op bakpapier en in de oven op 160 graden 15 min. bakken. De bakblikken een voor een uit de oven nemen en 35 g kokosschaafsel eroverheen strooien. Nog 5 min.bakken. Na de baktijd 35 g stukjes walnoot en 150 g gedroogd gesneden fruit ( dadels, abrikozen) toevoegen.

    Laten afkoelen en in bakjes doen.  Een heerlijk tussendoortje of als ontbijt. In de koelkast bewaren.







    Bewaren

    27-09-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Recepten
    Tags:Muesli, cruesli, havermout, abrikozen, hazelnoten, noten, gedroogd fruit


    Categorieën
  • Boeken (19)
  • BSD-kinderen (9)
  • Columns (6)
  • Cultuur (48)
  • Familieberichten (2)
  • G-Sport (31)
  • Gezondheid (23)
  • Huwelijken (13)
  • Levensverhalen (0)
  • Onderwijs (28)
  • Recepten (8)
  • Recreatie (37)
  • Schrijfcursus (26)
  • Spiritualiteit (19)
  • Ufo's/ Orbs (11)
  • Welzijn (22)

  • Inhoud blog
  • Orgaandonoren worden gedood op de operatietafel.
  • Onderzoeksjournalistiek
  • Het sociale leven in Brakel
  • Eet-adviesboek
  • De Manische Mannen doen Té Gek

    Archief per maand
  • 02-2016
  • 12-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 10-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 08-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 02-2008
  • 10-2007

    Zoeken in blog


    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    belgiumkayakvisser
    www.bloggen.be/belgium

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs