Inhoud blog
 • Recept
 • vegotex
 • keuken middeltjes tegen een verkoudheid !!
 • Welkom!!
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  relax_met_mij

  30-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept
  Vandaag deel ik één vann mijn succes recepten met jullie.
  Een recept om overheerlijke BROWIES te maken.
  Succes gegarandeerd!!!


  Brownie

  ingrediënten: 200gr pure chocolade
                        200gr boter
                        250gr bloemsuiker
                        5 eieren
                        20gr bloem

  bereidingswijze:Laat de chocolade en de boter in de microgolf smelten. Laat dit lichtjes afkoelen
                             en doe hier dan 1 voor 1 de eieren bij. Meng dit goed door elkaar, doe de bloem
                             en bloemsuiker erbij. Vet een vierkant bakblik in en bebloem dit lichtjes. Zet de
                             oven op stand 4 en laat deze voorverwarmen. Zet 25 minuten in de oven.


  EET SMAKELIJK!!

  30-11-2011 om 21:16 geschreven door Aicha  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vegotex

  Wat is vegotex? Vegotex is een stockverkoop van kleren die 2 keer per jaar plaats vindt. In het voorjaar en een keer in het najaar. Dit najaar begint het op 20 november en eindigt op 30 november. Het adres is, Hoge Heerweg 32 , 9100 Sint- niklaas.

  Zal even uitleggen hoe het in zijn werk gaat. De stockverkoop vindt plaats in een groot magazijn. Het magazijn is in 2 stukken verdeeld. In het eerst deel liggen de goedkope kledingstukken en in het tweede deel de wat duurdere kleren. In het magazijn liggen grote houten bakken en deze zijn gevuld met kleren. Het is dus de bedoeling om zelf opzoek te gaan naar mooie kleren in deze bakken, want het is zeker geen ordelijke bedoeling. Dit najaar kosten de kledingstukken die in de eerst ruimte liggen 5 euro per stuk en in de 2 tweede ruimte ligt de prijs tussen de 10 en de 30 euro. Het is dus zeker de moeite waard. Ik geef je wel 1 goeie tip, neem zoveel mogelijk vrienden en familie leden mee, op deze manier kunnen jullie ook voor elkaar zoeken. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

  23-11-2011 om 21:03 geschreven door Aicha  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.keuken middeltjes tegen een verkoudheid !!

  Het is je misschien al opgevallen. Overal om je heen zie je mensen met een verkoudheid lopen. Zowel jong als oud. Tijd om lekker met een glas warme chocomelk en een goeie toef slagroom je op de bank te nestelen en om het helemaal gezellig te maken een warm dekentje erbij. Jammer genoeg zal dit alles er niet voor zorgen dat je van je verkoudheid afgeraakt, maar er zijn heel wat andere huismiddeltjes die wel helpen.

  Verkoudheid hoe ontstaat dit?

  Verkoudheid is een ontsteking van de slijmvliezen van zowel de neus, de bijholte en de keel. Een verkoudheid loop je op doordat je in aanraking bent gekomen met het “verkoudheidsvirus”. Bij een verminderde weerstand door oververmoeidheid of slechte voeding is men vatbaarder om een verkoudheid op te lopen.
  Het is heel makkelijk om besmet te geraken met het “verkoudheidsvirus”. Men moet iemand maar een hand geven om besmet te geraken. Ook wanneer iemand in je buurt niest of hoest is dit mogelijk.

  Symptomen van een verkoudheid

  Iedereen kent de symptomen wel. Verstopte neus of juist een lopende neus, niezen, keelpijn, hoesten, hoofdpijn. Bij jonge kinderen kan een verkoudheid ook voor een verhoging zorgen.  Een verkoudheid duurt normaal niet langer dan een week.

  Huismiddeltjes

  Van zodra dat je merkt dat er een verkoudheid ligt aan te komen is het beter om wat extra rust te nemen. Op deze manier geef je je lichaam extra energie om tegen het “verkoudheidvirus” te vechten.

  Het is belangrijk om veel te drinken, maar vermeid vloeistoffen die vocht onttrekken zoals koffie,  thee en alcohol. Afvalstoffen gaan worden opgeslagen in het lichaam terwjil deze juist moeten worden afgestoten. Melk zorgt voor slijmen en kan men daardoor beter vermijden.

  Pittige kruiden kunnen er tijdens een verkoudheid voor zorgen dat al de slijmen los komen te zitten. Ook een kruidenthee kan goed doen. Meng gelijke delen vlierboezen, pepermunt en duizendblad. Doe hier 1 à 2 eetlepels van in een grote beker heet water. Drink dit voor het slapen gaan.  De kruidenthee zal je lichaam aanzetten tot transpireren, wat er voor zorgt dat je extra afvalstoffen verliest. Het werkt tegen de ontsteking in, help tegen de pijn en verstopte neus.

  Een stoombad met kamille, eucalyptus, tijm zullen de slijmen losmaken en de keel verzachten.

  Bij hoesten kan honing helpen. Meng een halve theelepel met een halve theelepel citroen. Neem dit elke 12 uur in.

  Knoflook is een natuurlijk antibioticum dat goed helpt bij problemen met de longen. Voor de slechte adem achteraf kan men peterselie of een paardenbloem eten.

  Grijp dus niet al te vlug naar medicatie om je verkoudheid aan te pakken. Er zijn heel wat natuurlijke middeltjes die je kan proberen. Middeltjes die je oma vast bekent in de oren zullen klinken.

  22-11-2011 om 22:29 geschreven door Aicha  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom!!

  Welkom iedereen!

  Mijn blog zegt het al zelf. Het staat helemaal in het teken van relaxen, rustig op je gemak een artikel lezen
  over onderwerpen waar vrouwen zich helemaal in thuis voelen. Onderwerpen over beauty, mode, vrijetijd,
  gezondheid, koken, enz.

  Voor allee bezoekers, alvast veel leesplezier!

  22-11-2011 om 21:40 geschreven door Aicha  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/relax_met_mij

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  22-11-2011 om 21:27 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!