Welkom op onze blog voor reisverslagen van en door swingers en naturisten/of
Foto
Inhoud blog
 • Nieuwe site voor swingers
 • swingen is a way of life
 • gelukkig nieuwjaar in goede gezondheid gewenst
 • einde vakantie
 • dagboek van onze rondreis langs swingercampings in Frankrijk
 • rondreis langs swingercampings in Frankrijk
 • hoera, 1ste reisverslag is binnen, met dank aan Lynn en Dany, merci merci
 • hoera, 1ste reisverslag is binnen, met dank aan Lynn en Dany, merci merci
 • rondreis langs swingercampings in Frankrijk
 • rondreis langs swingercampings in Frankrijk
  Zoeken in blog

  Categorieën
 • libertijnse camping (0)
 • andere (0)
 • camper (0)
 • camping libertine (0)
 • camping voor swingers (0)
 • dating swingers (0)
 • erotiek (0)
 • libertine camping (0)
 • mobilhome (1)
 • naturisme (0)
 • naturistencampings (3)
 • reisverslag (0)
 • reizen (9)
 • swingers (2)
 • swingers camping (0)
 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  LINKS en favorieten
 • Swinger site, fun4swingers
 • Naturistencamping Elsendorp
 • Carcleaning in Weert
 • Swinger camping le diamant noir Frankrijk
 • swinger camping la roseraie Frankrijk
 • swinger camping le ran du chabrier Frankrijk
 • swingers site. Fun4swingers.be
 • deel uw reisverslagen met andere swingers en/of naturisten
  De blog voor swingers en naturisten
  WACHT NIET MET GENIETEN TOT LATER....WANT ALS LATER EERDER KOMT BEN JE TE LAAT.......................
  19-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe site voor swingers
  Klik op de afbeelding om de link te volgen NIEUW NIEUW NIEUW

  Er is een nieuw site waar swingers elkaar kunnen ontmoeten. Gratis profiel aanmaken. Alleen voor echte swingers. 

  Zie link in de linkerkolom. 

  Geef dit prachtige initiatief en de beheerder een kans en wordt lid.

  Wij zijn al lid, nu jullie nog. 

  Veel plezier. 

  19-02-2019 om 00:00 geschreven door camperkoppel

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:reizen
  >> Reageer (0)
  02-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.swingen is a way of life
  Klik op de afbeelding om de link te volgen swingen is a way of life, waar je beide volledig achter moet staan.

  02-01-2019 om 18:52 geschreven door camperkoppel

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
  Categorie:reizen
  >> Reageer (0)
  09-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.einde vakantie
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo lieve swinger vrienden en vriendinnen,

  De vakantie zit er voor de meeste op, kinderen naar school, weer gaan werken etc etc. Mochten er mensen zijn die nu tijd hebben om hun reisverhaal en ervaringen op papier te zetten dan zien we jullie bericht graag komen.

  SCHRIJF UW ERVARING OP SWINGER EN NATURISTEN CAMPINGS HIER OP ONZE BLOG.

  Groetjes en bij voorbaat dank voor jullie berichten.

  09-09-2018 om 14:43 geschreven door camperkoppel

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:reizen
  >> Reageer (0)
  20-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dagboek van onze rondreis langs swingercampings in Frankrijk
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo lieve lezers van ons dagboek,

  Vandaag woensdag 1 augustus gaan we beginnen aan onze reis met n leuke date in Roeselare. We zijn uitgenodigd bij n lief koppel die hun eerste stapjes in het swingerwereldje willen zetten, en wij zijn de gelukkige om hen daarbij te mogen helpen. Dank voor de uitnodiging Els en Patrick.
  Morgen 2 augustus vertrekken we dan vanaf Roeselare richting de omgeving van Sieppe in Frankrijk. We willen er 3 tot 4 dagen over doen om op camping Le Diamant noir in Sainte-Alvère te komen. Hebben berichtje gehad van bevriend koppel die er al zijn. 

  3 augustus. Aangekomen in Dieppe aan de Franse kust. Er zijn twee camperplaatsen, eentje in het centrum en een erbuiten bij de havenvd veerboot, op deze laatste hebben wij overnacht. Terrein is geheel omheind en heeft alle voorzieningen, mooi uitzicht en veel rustiger als op de andere camperplaats. 15 euro per nacht.

  4 augustus. Overnacht in Angers, leuke camperplaats langs rivier, buiten de stad, rustig, groot met alle voorzieningen. 14 euro per nacht. Nog één dagje rijden en dan zijn we op onze eerste bestemming, swingercamping Le Diamant Noir.

  5 augustus. Aangekomen op de camperplaats in Sainte-Alvere. Blijven hier tot morgen want de camping is vol. Morgen is er n plaats vrij. Deze camperplaats heeft alles aan voorzieningen, gratis, alleen voor 100 ltr water en 1 uur stroom moet 2.50 € betaald worden. Mooie camperplaats tegen het dorpje aan, schaduwrijk.
  Deze middag op de fiets naar de camping geweest, heerlijk aan het zwembad gelegen. Geweldig om te zien wat er zich op en rond het zwembad allemaal afspeelt. Is voora llzien en gezien worden, en wordt er kennis gemaak en afgesproken voor de avond.
  Ook in het bos is er veel actie. Morgen staan we zelf op de camping en kunnen we het zelf gaan beleven. Plaatsnr 3.

  6 augustus. Aangekomen op camping le Diamant noir, vriendelijke ontvangst door de eigenaresse aan de receptie. Plaats is groot genoeg voor onze camper van 9mtr lengte.
  Overburen maken meteen kennis met ons, en zo staan we al met n vers getapt biertje in de hand te praten met elkaar. De sfeer is heel familiaal, en is niet te vergelijken met de gewone camping. Swingers zijn toch n speciaal volkje, top. Na ons geïnstalleerd te hebben, even afkoelen in het zwembad want het is weer dik over de dertig graden vandaag. Zwembad is weer gezellig vol, mensen praten en lachen met elkaar en er is veel plezier. Ook actie op de matrassen rond het zwembad, en er verdwijnen ook koppels het bos in om daar lekker verder te spelen op de grote matrassen. Terras rond het zwembad zit ook vol, kortom top om hier te zijn. Om 19.00 is er n pool party, annimatie  is goed verzorgd, elke dag staat er wel iets op het programma. Op het camping terrein hebben de gasten vaak ook zelf hun plaats ingericht met bijvoorbeeld n partytent met groot opblaasbaar matras eronder, waar natuurlijk veel op gespeeld wordt, leuk om n paar keer per dag n wandeling te maken en te zien wordt er allemaal gedaan wordt. 
  Kortom camping le Diamant noir is n echte aanrader voor swinger koppels, er zijn weinig tot geen singels aanwezig, misschien in de weekends meer. Vanaf 22.30 gaat de club open, maar daar berichten er later deze week over. Groetjes

  7 augustus.
  Vanwege de warmte is gisteravond de party in de club verplaatst naar het zwembad.  Grote opkomst, de meeste gekleed in mooie lingerie of kleedje, wordt  veelgedanst, heeft tot in de nacht geduurd. Op de rest vd camping was het ook party time, overal zitten de mensen bij elkaar en feesten tot in de vroege uurtjes.
  Op het bovenste gedeelte vd camping is het rustiger. Vandaag nog n warme dag tot 32 graden.
  Camping zit vol, ook voor de komende weken, dus altijd ff bellen van te voren of er nog n plaats vrij komt.
  De camping is ook ontdekt door de mensen die meestal naar Cap d-agde gaan, zij komen hier n weekje of zo en reizen dan door naar Cap. Groetjes

  8 en 9 augustus.
  Na een zwaar onweer vannacht is de grote hitte voorbij en is het wat dragelijker geworden. De club was open en goed bezocht, iedereen kleed zich s-avonds in sexy kleding of lingerie, ook de mensen die bij op hun plaats blijven of bij elkaar gaan zitten, geeft zo n leuke en erotische sfeer.  Je ziet en hoort koppels overal lekker bezig zijn met elkaar. 

  10 augustus.
  Vandaag vertrekken we ri Cap d-agde.

  Dit is onze mening na n weekje op swingercamping Le Diamant noir.
  De regels zijn minder streng als op bijv Le Roseraire, maar er is over n aantal dingen geen vast beleid, de leiding doet eigenlijk maar wat, de ene dag zo en de andere dag weer anders, er is weinig duidelijkheid en daar komen conflicten en ergernis van bij sommige campinggasten.

  Er komen in de maand augustus 98 % Fransen, en zij spreken frans en geen enkele andere taal, en zullen er ook geen moeite voor doen. Het is dus n frans feestje. Leeftijd boven de 55-60 hoort er niet echt bij, te oud waarschijnlijk in de ogen vd andere campinggasten. Leeftijden zijn tussen 35 en 50.
  Hoe het in de maand juli is kunnen wij niet beoordelen. Wil men in augustus gaan doe dat dan met nog n paar koppels, spreek samen af en reserveer n aantal plaatsen bij elkaar, of neem n cursus frans.

  Wij denken dat swingercamping Le Roseraire beter geschikt is voor oudere koppels, 55plus, en daar komt ook n ander publiek, meer gemengd qua leeftijd, en vanuit verschillende landen, dat is tenminste onze ervaring van vorig jaar. Op Le Roseraire wordt alleen s-avonds gefeest in de grote tent en veel minder op de campingplaatsen, waardoor het daar s-nachts veel rustiger is.

  We zijn een ervaring rijker nu na vijf dagen op Le Diamant noir, mochten we toevallig nog eens in de toekomst in de buurt komen, dan gaan we er zeker nog n dagje kijken, maar we gaan er niet meer speciaal naar toe rijden, dat is het ons niet waard. Dit jaar is Le Diamant noir ontdekt door de Fransen, vooral de maand augustus, of het zo druk zal blijven de komende jaren is natuurlijk afwachten. 

  Wie de franse taal machtig is, en van feesten houd, niet te oud is, met minder slaap kan toekomen, niets om de omgeving geeft of andere plaatsen in de buurt wil bezoeken, n cultuur barbaar is, regels niet zo belangrijk vind, zien en gezien worden, moet zeker naar Le Diamant noir gaan. Wij wensen de eigenaars al wat goed is toe met het verder runnen van deze swingercamping, veel succes gewenst.

  PS. Camping Le Ran gaan we niet naar toe, reden is dat deze camping echt niet ons ding gaat zijn, veel te vol, veel te veel singel mannen, niet proper is. Hebben n bevriend koppel gesproken die er vorig jaar nog eens geweest zijn en hun verhaal heeft ons mede doen besluiten om niet te gaan.
  Komt bij dat Le Ran deze week door zeer heftig onweer is overvallen, en men bijna weg gespoeld is, en we niet aan ramptoerisme doen.

  Graag ontvangen we reisverslagen van mensen die er wel geweest zijn.

  Als we in Cap d-agde aankomen over n aantal dagen, of week, gaan we weer verder met ons dagboek. Groetjes.

  13 augustus.
  Na n aantal mooie tussenstops zijn we aangekomen in Cap d-agde, en meteen door gereden, want het is daar zo druk dat we besloten hebben om door te rijden naar Louplan. Staan op n mooie camperplaats met alle voorzieningen. Aanrader. In het hoogseizoen 16 euro voor 24 uur, incl stroom, water en wifi. Afgebakende plaatsen, ondergrond is grind, genoeg stroompalen, saniblok, vuil water lozen etc.
  We gaan morgen met de fiets de omgeving verkennen, Cap is niet ver. Prachtig weer en de vooruitzichten zijn goed. Geen Rene oltra of andere naturisten camping voor ons, we hopen op de reisverslagen van andere mensen die daar geweest zijn, ook verslag van het beroemde strand graag. Groetjes

  14 augustus.
  Wie het drukke Cap d-agde wil ontvluchten kunnen we Méze aanbevelen. Geen massa toerisme. Mooie strandjes waar je nog ruimte hebt om te liggen en te zitten. Er is ook op n aantal plaatsen strandbewaking. Leuke terrasjes en restaurants, vooral mosselen en oesters eten. Camperplaats ligt buiten het dorp Louplan aan n grote vijver bij sportvelden. We zijn op de fiets Méze gaan ontdekken. Oude binnenstad, smalle straatjes, marktplein met oude cafeetjes. Er is n jachthaven en aan het water is n groot terrein voor Jeux de bouille waar de dorpelingen samen komen, je kunt er ook wat drinken. Leuk voor n paar dagen, aanrader.

  Enkele ontvangen berichtjes;
  1.Volgens vrienden die nu op de naturistencamping  naast Le Ran staan, gaat deze morgen 15 augustus waarschijnlijk weer open, na de overstroming van vorige week.
  2.Van n ander koppel krijgen wij het bericht dat ze geweigerd zijn op Le Roseraie vanwege dat ze niet van te voren hadden gereserveerd. 
  3. Koppel is weg gegaan op Le Diamant noir nadat ze de gereserveerde plaats hadden bekeken en bleek niet geschikt te zijn voor n camper, veel te schuin. 

  Ja op Le Diamant noir meten ze met verschillende maten en nemen het niet zo nauw, als de plaatsen maar gevuld zijn. Camping is vier maanden per jaar open en moet het geld in juli en augustus verdiend worden, want andere maanden komen er maar weinig gasten. Augustus is voor de Fransen, daar kom je maar moeilijk tussen.
  Groetjes

  16 augustus.
  Na n rit via de tolwegen in Frankrijk zijn we aangekomen in Neuenburg am Rhein in Duitsland. Hier is het best beoordeelde naturistenpark van Duitsland, 5 sterren, Dreilander Ferienpark der Naturisten. In hoogseizoen 40 euro voor camper, 2 personen, stroom, en veel gratis zoals sauna. Kijken of er nog n plaatsje is.

  We hebben Frankrijk dus verlaten na 2 weken rond gereisd te hebben. Was n mooie reis om langs de kust naar het zuiden te rijden tot Bordeaux, dan langs de Pyreneeen af, via Cap D-agde naar Mulhouse, om daar de grens over te gaan naar Duitsland. 

  Hebben zowel op de route national als op de tolwegen gereden. Onze ervaring is dat als je met n grote camper van 9 mtr en 6.5 ton rijdt, het verschil niet zo groot is, op RN gaat het allemaal heel wat langzamer, dus meer tijd nodig, maar zie je meer, en aan brandstof verbruik is het zeker niet goedkoper want vaak stoppen en optrekken kost veel brandstof bij zn zware camper. Op de tolweg rij je veel gelijkmatiger en loopt het motortje mooi soepel op dezelfde snelheid. Tol voor n cat3 is tussen de 40 en 50 eurocent per km. Conclusie is dat het niet zn groot verschil is in prijs om op de RN of de tolwegen te rijden voor n camper boven de 3.5 ton. Neem de tolweg en ga eraf om te tanken bij n grote supermarkt, en de tol erbij opgeteld zal het duurder zijn als de RN, maar die kost veel tijd en geduld en heeft op vele plaatsen een slecht wegdek, wat het comfort van rijden zeker geen goed doet, en er is veel verschil in de RN in Frankrijk, zijn goede stukken bij, maar veel meer slechte, en tel al de rotondes, 30 km zones en verkeersdrempels er maar eens bij op. Hoe groot het verschil is voor kleinere en lichtere campers kunnen wij niet in schatten, misschien willen er mensen hier reageren en hun ervaring neer schrijven over RN of tolweg met camper onder de 3.5 ton.

  Iemand ervaring met swingerclubs in Duitsland? We horen graag jullie ervaring en mening.

  20 augustus.

  We zijn beland op n leuke kleine camping in Staufen. Het weer is heerlijk, halen elke dag de 30 graden, en daarom blijven we hier tot vrijdag. Mooie omgeving, rust, zwembad, leuk stadje, mooie fietstochten maken, lekker eten, kortom TOP hier.
  Vrijdag vertrekken we ri Luxemburg en komen daarna weer ri Belgische kust gereden, maar eerst nog n date op zondag bij vrienden in Roeselare, mmmhhhh

  We sluiten dit dagboek bij deze af, en hopen dat de lezers er wat aan gehad hebben.

  Groetjes

  20-08-2018 om 00:00 geschreven door camperkoppel

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (17 Stemmen)
  Categorie:reizen
  >> Reageer (2)
  25-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rondreis langs swingercampings in Frankrijk
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo,

  Wij gaan in de maand augustus een rondreis met de camper maken langs diverse swingercampings en Cap d'agde in Frankrijk.
  De routeplanner geeft een route op van 851 km en is tolvrij, gerekend vanaf de eerste camping tm de laatste.

  Via deze link ziet uw de route: https://goo.gl/maps/iYkDqr3cmCw

  Via onze blog houden wij u tijdens de reis op de hoogte van onze ervaringen.

  Dit is het voorlopige schema vd reis;

  Vanaf 2 augustus starten wij onze rondreis met de camper langs swingercampings in Frankrijk en een kort bezoekje aan Cap d'agde . We hopen op 6 augustus aan te komen op swingercamping Le Diamant Noir ligt in Sainte-Alvère, in de buurt van Périgueux in de Dordogne, Frankrijk. Wij zullen daar een aantal dagen verblijven en dan doorreizen naar Cap d'agde. Na een kort verblijf daar, gaan we nog n kijkje nemen op swingercamping Le Ran du chabrier in Saint-Privat-de-Champclos, waarna we willen eindigen op swingercamping Le Roseraire in Brughaes. We denken steeds een vijftal dagen incl weekend op elke camping te verblijven, en zal de rondreis zn vier weken duren. Zijn er nog meer swingerkoppels die plannen hebben om eens naar n swingercamping te gaan? Laat het ons weten en wie weet zien we elkaar ergens op een van deze locaties in de maand augustus. Onze eerste stop is op camping Le Diamant noir, deze heeft onze speciale interesse want bestaat pas n aantal jaren en is nog niet zo bekend onder de swingers. Nieuwe eigenaars die er veel aan gedaan hebben en ook wat ongevraagde tegenslagen hebben gehad, en wij geven die dus graag een kans want zoveel van dit soort campings zijn er helaas niet. Stel u eens n swingerscamping voor in België, ppff we hebben al moeite met n stukje naaktstrand in Bredene.
  Kijk op, http://www.camping-libertin-diamantnoir.com/ 
  Onze reis zal te volgen zijn op onze blog; http://www.bloggen.be/reisverslagen_swingers_naturisten/ 
  Fijne vakantie gewenst en hou ons op de hoogte van uw reisverslagen via onze blog. 
  Groetjes het camperkoppel

  Bijlagen:
  http://www.bloggen.be/reisverslagen_swingers_naturisten/   

  25-07-2018 om 08:13 geschreven door camperkoppel

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:naturistencampings
  >> Reageer (0)
  02-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gelukkig nieuwjaar in goede gezondheid gewenst
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  02-01-2019 om 17:47 geschreven door camperkoppel

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:reizen
  >> Reageer (0)
  19-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoera, 1ste reisverslag is binnen, met dank aan Lynn en Dany, merci merci
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij hebben het via ons gastenboek binnen gekregen en het vertaald naar onderstaand bericht.

  Hallo allemaal. Wij waren verleden week net zoals vorig jaar een week op camping Le Diamant Noir (Dordogne). Dit is een fantastische camping ,mooi zuidelijk gelegen (meer zuidelijker en warmer dan La Roseraie in Brugheas/Vichy) schaduw rijk, prachtig groot zwembad 27 graden, restaurant en speelruimte in bos, zeer familiale en vriendelijke sfeer onder de vakantiegangers 70% uit Frankrijk, geen kinderen toegelaten. Absolute aanrader en is zeker de beste swingerscamping die we ooit bezocht hebben (hebben toch tamelijk veel ervaring op dit gebied - swingen reeds 20 jaar). Een minpuntje zeer kleine en elementaire winkel op de camping en ligt afgelegen in de bossen (Perigord Noir).Eerste dorp met grootwarenhuis Le Bugue op 10 km afstand. Zonnige groetjes Lynn en Dany (Story38 op B4dating.com)

  19-07-2018 om 21:36 geschreven door camperkoppel

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:swingers
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoera, 1ste reisverslag is binnen, met dank aan Lynn en Dany, merci merci
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij hebben het via ons gastenboek binnen gekregen en het vertaald naar onderstaand bericht.

  Hallo allemaal. Wij waren verleden week net zoals vorig jaar een week op camping Le Diamant Noir (Dordogne). Dit is een fantastische camping ,mooi zuidelijk gelegen (meer zuidelijker en warmer dan La Roseraie in Brugheas/Vichy) schaduw rijk, prachtig groot zwembad 27 graden, restaurant en speelruimte in bos, zeer familiale en vriendelijke sfeer onder de vakantiegangers 70% uit Frankrijk, geen kinderen toegelaten. Absolute aanrader en is zeker de beste swingerscamping die we ooit bezocht hebben (hebben toch tamelijk veel ervaring op dit gebied - swingen reeds 20 jaar). Een minpuntje zeer kleine en elementaire winkel op de camping en ligt afgelegen in de bossen (Perigord Noir).Eerste dorp met grootwarenhuis Le Bugue op 10 km afstand. Zonnige groetjes Lynn en Dany (Story38 op B4dating.com)

  19-07-2018 om 12:34 geschreven door Story38

  19-07-2018 om 21:30 geschreven door camperkoppel

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:reizen
  >> Reageer (0)
  18-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rondreis langs swingercampings in Frankrijk
  hallo hallo,

  Nog een aantal dagen en wij gaan beginnen aan onze rondreis langs swingercampings in Frankrijk. Zijn er al mensen geweest, of nu nog op een vd campings, laat het ons weten en schrijf uw reisverslag en ervaringen.

  Groetjes

  Camperkoppel

  18-07-2018 om 20:14 geschreven door camperkoppel

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:swingers
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rondreis langs swingercampings in Frankrijk
  hallo hallo,

  Nog een aantal dagen en wij gaan beginnen aan onze rondreis langs swingercampings in Frankrijk. Zijn er al mensen geweest, of nu nog op een vd campings, laat het ons weten en schrijf uw reisverslag en ervaringen.

  Groetjes

  Camperkoppel

  18-07-2018 om 20:13 geschreven door camperkoppel

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:mobilhome
  >> Reageer (0)


  Laatste commentaren
 • naturisten swingers (camperstel)
      op hallo reislustigen, deel jullie reisverslag met andere swingers en/of naturisten
 • Waalwijk (ad)
      op prachtige camperplaats in Waalwijk, Nederland
 • la roseraie (racertje)
      op dagboek van onze rondreis langs swingercampings in Frankrijk
 • elsendorp (racertje)
      op dagboek van ons bezoek op naturistencamping Elsendorp in Nederland
 • elsendorp (racertje)
      op dagboek van ons bezoek op naturistencamping Elsendorp in Nederland
 • Leuke trip (Brigitte)
      op dagboek van onze rondreis langs swingercampings in Frankrijk
 • rondreis langs swingercampings in Frankrijk (camperkoppel)
      op dagboek van ons bezoek op naturistencamping Elsendorp in Nederland
 • swingers (Brigitte)
      op dagboek van ons bezoek op naturistencamping Elsendorp in Nederland
 • Gastenboek camperkoppel
 • Nieuwe swingersite
 • La Roseraie
 • Swingercamping Dordogne Le Diamant Noir
 • deel uw reisverslagen met andere swingers en/of naturisten
 • succes

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per week
 • 18/02-24/02 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018

  Zoeken in blog


  Zoeken met Google  Een interessant adres?

  Blog als favoriet !

  Startpagina !

  Een interessant adres?


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!