RADIONIEUWS
Inhoud blog
  • Nieuwe Vlaamse luistercijfers (B)
  • Start veiling frequenties (NL)
  • Nieuwe luistercijfers (NL)
  • Nieuwe luistercijfers (B)
  • 'De Ochtend' van Radio 1 komt op tv (B)
    Zoeken in blog

    15-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Sky Radio commercial (NL)

    www.skyradio.nl 



    15-09-2008, 17:15 geschreven door radionieuws
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde voor radio ten in Begijnendijk (B)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zondag 14 september is er een einde gekomen aan het leven van radio ten in Begijnendijk. Op de frequentie 107.6 Fm zijn nu de programma's van City Gold te horen. Voor het netwerk is het zijn 5de frequentie.
    www.citygold.be



    15-09-2008, 00:51 geschreven door radionieuws
    12-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donna-ploeg ingelicht over vernieuwingsplannen (B)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nadat de raad van bestuur van de VRT woensdag groen licht heeft gegeven voor een grondige vernieuwing van de radiozender Donna, zijn alle Donna-medewerkers donderdagmiddag ingelicht over de vernieuwingsplannen voor de zender.

    De Donna-medewerkers kregen te horen dat de vernieuwde zender een brede publieksradio wordt met bijzondere aandacht voor een nieuwe generatie jonge vrouwen, van tussen de 18 en 30 jaar, en hun gewijzigde leefwereld. 'Hitmuziek blijft het belangrijkste ingrediënt van het station, met muziek van de jaren 90 tot nu. Het internet krijgt een zeer prominente plaats en wordt evenwaardig aan het medium radio'.

    Het uitgangspunt voor de grondige vernieuwing is dat de zender beter aansluiting moet vinden met de jonge luisteraar van vandaag. Dat moet gebeuren binnen de contouren van de beheersovereenkomst. Het plan wordt de komende weken in alle sereniteit verder uitgewerkt.

    Donna werd in 1992 gelanceerd en werd een groot succes. De zender was verschillende jaren het grootste radiostation in Vlaanderen. Omdat Donna in 2008 niet langer de baanbrekende pionier van weleer is, besliste de VRT-directie om de zender om te vormen. Ook krijgt het station een nieuwe naam. Radiomaker Peter Van de Veire wordt een van de drijvende krachten van de nieuwe radiozender.



    12-09-2008, 08:51 geschreven door radionieuws
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkijken bij Q-music & 4fm dankzij Terzake (B)

    http://www.deredactie.be/cm/de.redactie/mediatheek/1.378097



    12-09-2008, 00:43 geschreven door radionieuws
    11-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internetradio booming of niet? (NL)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sky Radio Group ontkent het, maar directeur Joris Aperghis van MTV wil de stekker uit TMF Radio trekken. De zender is uitsluitend op internet en de kabel te beluisteren. Volgens Sky is internet radio juist 'booming'. 

    TMF Radio, het kabel- en internetstation van MTV Networks en Sky Radio Group, zou volgens Aperghis 'moelijk te exploiteren zijn'. TMF Radio is al sinds december 2006 in de lucht en is de opvolger van RTL FM. Het station moest een 'trendsetter' worden voor jongeren van 15 tot 25 jaar. Een FM frequentie had het station niet meer en nu overweegt directeur Aperghis van MTV de stekker uit het station te trekken.

    Sky Radio Group ontkent het einde van TMF Radio, dat volgens de laatste meting een marktaandeel heeft van 0,3 procent. "Het gaat volgens ons juist goed," zegt voorlichter Jan Willem van Hofwegen. "En wij hebben evenzeer een stem in het geheel."

    Uit de Intomart/GFK metingen blijkt dat TMF Radio niet de enige zender is met weinig luisteraars. Internetradiostations die zich uitsluitend via internet en kabel profileren scoren sowieso al niet hoog: Radio 6 haalt nog geen 0,2 procent marktaandeel en Kink FM 0,2.

    De radioluistertijd is dank zij internet overigens wel toegenomen, zo bleek eerder dit jaar uit metingen van Rab.FM. Steeds meer Nederlanders luisteren naar radio via internet. Het luisteren naar radio via internet is zelfs explosief gestegen, van 19,3 procent (2005) naar 27,9 procent (2007). Maar dan wel met de aantekening dat het met name de populaire ethernetstations zijn die aandacht trekken, zegt een woordvoerster van RAB Radio Advies Bureau. Dit blijkt ook uit de metingen van het Internet Luister Onderzoek, dat de populariteit van internetstations, waaronder internet only stations, bijhoudt.

    De Sky Radio Group heeft naar eigen zeggen alle vertrouwen in internet only radio. Sinds maandag is de groep twee online only radiostations rijker: een random de 'Veronica Top 1000 Allertijden' met Bart van Leeuwen als de stationvoice, en #1 Station met 24 uur per dag alle nummer 1 hits uit de Top 40 van 1965 tot nu. Hoeveel luisteraars Sky hiermee denkt te trekken, kon woordvoerder Van Hofwegen niet zeggen.



    11-09-2008, 22:13 geschreven door radionieuws
    10-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radio Donna moet weg voor Peter Van de Veire (B)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Raad van Bestuur van de VRT heeft nu definitief beslist Radio Donna op te doeken. De openbare omroep wil een hitzender creëren rond StuBru-icoon Peter Van de Veire, die onlangs nog bekend maakte dat hij even resoluut voor televisie kiest.

    Radio Donna werd voor het eerst de ether ingestuurd door Michel Follet op 28 maart 1992 . De nieuwe zender groeide al snel uit tot het populairste radiostation van Vlaanderen. Die koppositie moest Donna later weer prijs geven aan Radio 2. Ook de komst, in 2002, van de commerciële stations - met als voornaamste speler Q-Music - deed de tanende zender pijn.

    Bij de laatste meting in juli van dit jaar bedroeg het marktaandeel nog slechts 14,30 %, toch nog altijd goed voor een derde plaats in het radiolandschap. Maar brons is niet goed genoeg voor het voormalige paradepaardje van de VRT. Q-Music (16%) had Donna voorbijgestoken.



    10-09-2008, 22:28 geschreven door radionieuws
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde TMF Radio in zicht (NL)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MTV Networks gaat mogelijk heel snel een einde maken aan TMFradio. Het radiostation maakt veel te weinig winst om op deze manier te overleven. Momenteel heeft TMFradio een marktaandeel van 0.3%, wat neerkomt op slechts 30.000 luisteraars. Joris Aperghis, general manager van MTV Networks Nederland zegt in het blad Adformatie te kijken naar de toekomst van TMFradio, wat nog geen twee jaar geleden van start ging. 

    TMFradio, een joint venture van MTV, Skyradio en de Telegraaf, draait voornameijk non-stop hits van dance tot pop, van rock tot urban. TMFradio is alleen via internet en diverse kabelnetten in Nederland digitaal te ontvangen.



    10-09-2008, 09:28 geschreven door radionieuws
    07-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sky Radio lanceert Number 1 Station (NL)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sky Radio lanceert maandag een nieuw online radiostation: Number 1 Station. Het nieuwe webradiostation draait 24 uur per dag alle nummer 1 hits uit de Top 40 van 1965 tot nu. Dat heeft de zender zondag gemeld. De platen worden gedraaid in chronologische volgorde. De eerste plaat is I Feel Fine van The Beatles, de laatste is deze week Stop de Tijd van Marco Borsato. Sky Radio Number 1 is te beluisteren via www.numberonestation.nl



    07-09-2008, 20:14 geschreven door radionieuws
    06-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veronica Top 1000 Allertijden 24 uur per dag via internet te beluisteren (NL)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Radio Veronica start aanstaande maandag met een nieuw online radiostation: 'Veronica Top 1000 Allertijden'.
    Dit radiostation draait 24 uur per dag alle 1000 nummers uit de 'lijst der lijsten' en is te beluisteren via radioveronica.nl.
    Maandag 8 september lanceert Radio Veronica het online radiostation 'Veronica Top 1000 Allertijden'. Hierop zijn 24 uur per dag alle 1000 nummers uit de populaire top-lijst te horen. Uiteraard staan de beste songs ooit gemaakt in de juiste volgorde; van nummer 1000 naar de enige echte nummer 1. Het station is te beluisteren via radioveronica.nl en webradioportals als nederland.fm.
    Volgens het onderzoek RadioCall december 2007  dat onderzoeksbureau Intomart GfK voor Radio Veronica heeft uitgevoerd was de 'Veronica Top 1000 Allertijden' de hoogst gewaardeerde toplijst onder radioluisteraars. Radio Veronica-DJ Bart van Leeuwen is de stationvoice van dit nieuwe station.
    Uunco Cerfontaine, Program Director Radio Veronica: "Het 'Veronica Top 1000 Allertijden' online radiostation is een logisch gevolg van het succes van deze 'lijst der lijsten' bij Radio Veronica. We krijgen daar altijd zoveel reacties op, dat we hebben besloten de luisteraars de kans te bieden dit radiomonument 365 dagen per jaar te beluisteren. Hét complete overzicht van de beste 1000 liedjes ooit gemaakt en te beluisteren wanneer de luisteraar dat wil."
    Radio Veronica Radio Veronica heeft een grote traditie op het gebied van hitlijsten. In 1968 startte het station met de 'Top 100 Allertijden'. Inmiddels is al vijf keer de opvolger van deze lijst de 'Veronica Top 1000 Allertijden', welke door muziekliefhebbers ook wel wordt omschreven als 'de lijst der lijsten', uitgezonden bij het station met de beste 80's & 90's hits.



    06-09-2008, 00:33 geschreven door radionieuws
    03-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurt Rogiers is nieuwe Q-music ochtendstem (B)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Erwin Deckers stopt morgen met Deckers & Ornelis Showtime, het programma dat hij zeven jaar lang presenteerde met Sven Ornelis. Deckers gaat zich volledig toespitsen op zijn functie van programmadirecteur van de Q-group. Als presentator wordt hij vervangen door Kurt Rogiers. Dat maakten de presentatoren live bekend tijdens een persconferentie bij Q-music.



    03-09-2008, 09:57 geschreven door radionieuws
    02-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Digitale radio's moeten overal muziek kunnen spelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Digitale radio is geen klinkend succes, deels omdat er wereldwijd verschillende rivaliserende standaarden zijn. Er is nu een initiatief om te zorgen dat digitale radio's in elk Europees land functioneren.
    Dat is nu dus niet het geval: binnen Europa worden verschillende digitale-radiostandaarden gebruikt. In België en Nederland kozen radiostations bijvoorbeeld voor de standaard Digital Audio Broadcasting (DAB). Elders in Europa zijn er stations die kiezen voor DAB+, terwijl in weer andere landen Digital Multimedia Broadcasting (DMB) wordt toegevoegd aan DAB.
    Het grote probleem is dat radio's doorgaans slechts één standaard afspelen. Dat is bijvoorbeeld vervelend voor mensen die wel eens naar het buitenland rijden en naar hun autoradio willen luisteren.
    De Europese industriegroep EICTA heeft nu een Standard Radio Receiver-profiel opgesteld. Fabrikanten kunnen daarmee aan de slag om 'universele' radio-ontvangers te bouwen, die ongeacht de gebruikte standaard toch digitale zenders kunnen ontvangen.
    Naast Standard Radio Receiver zijn er nog twee andere profielen. Profiel 2 of Rich Media Receivers is bedoeld voor radio's uitgerust met een scherm voor foto's en logo's, terwij profiel 3 of Multimedia Receivers er speciaal is voor digitale radiodiensten gebundeld met video.



    02-09-2008, 23:43 geschreven door radionieuws
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Van Inkel & Q-music tevreden (NL)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jeroen van Inkel zal ook de komende jaren bij Q-music te horen blijven. De programmamaker verlengt zijn contract en blijft iedere werkdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur zijn programma presenteren. Jeroen van Inkel: ‘Sinds de start van Q-music drie jaar geleden ben ik al werkzaam bij het jonge radiostation. Eerst in de ochtend en sinds een half jaar zit ik met veel plezier in de middag. Heb het erg naar mijn zin bij het station en begin dan ook met veel energie aan een nieuwe periode waarbij ik iedere middag te beluisteren blijf’.

    02-09-2008, 23:18 geschreven door radionieuws
    01-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog geen beslissing over toekomst Donna (B)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De raad van bestuur van de VRT heeft nog geen definitieve uitspraak gedaan over de toekomst van Radio Donna, de hitzender van de VRT. Dat zegt Diane Waumans, woordvoerster van de openbare omroep.
    "Er waren nog vragen over verschillende onderdelen van het directievoorstel", zegt Waumans. "Het dossier moet nog vervolledigd worden." Op 10 september komt de raad van bestuur opnieuw bijeen om zich te buigen over het dossier.
    "De raad van bestuur is het unaniem eens dat een grondige vernieuwing van Donna noodzakelijk is, al dan niet onder een ander naam", staat in het persbericht. "Maar de raad vraagt nog bijkomende informatie aan de VRT-directie."
    Vorige week lekte uit dat de directie van plan was om Radio Donna als zender op te doeken voor een nieuwe hitzender. Studio Brussel-figuur Peter Van de Veire zou de drijvende kracht worden achter het project. "De raad van bestuur betreurt het perslek van vorige week en neemt de nodige tijd om dit strategisch belangrijke dossier te bestuderen", luidt het nog.


    01-09-2008, 22:16 geschreven door radionieuws
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde voor Adam Curry op Arrow (NL)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Arrow Classic Rock stopt met onmiddelijke ingang met de ochtendshow “Curry's Wake Up Call” van Adam Curry, Alexander Stevens en Eline Maarse. De radiozender die in handen is van Ad Ossendrijver startte medio mei met deze ochtendshow. De beslissing van de radiozender met classic rock om met een ochtendshow te komen, werd direct na de start behoorlijk bekritiseerd. Een flink aantal luisteraars klaagden over het gebrek aan muziek tijdens de ochtendspits van Arrow Classic Rock die sinds 1 juli 2007 landelijk via een FM-ethernetwerk te beluisteren is. Middels een persverklaring heeft het radiostation te kennen gegeven ‘terug’ te gaan in de richting waar ‘zij vandaan’ komt, oftewel een muziek gedomineerd radiostation om daarmee ‘tegemoet te komen aan de wens van vele luisteraars’. Rinse Blanksma zal een programma met een ‘maximum’ aan muziek maken met nieuws, weer en verkeer op het halve uur.

    Reactie Adam:

    Arrowheads,

     

    Zoals inmiddels is bekend stopt Your Wake Up Call per direkt.

    Na veel overleg sta ik lijnrecht tegenover het Arrow management over de invulling van de ochtend show. Arrow wenst 'music driven' te zijn. Daar kom ik om 4 uur mijn bed niet voor uit, mijn motivatie is duidelijk anders.

     

    Hier is het officiele pers bericht:

     

    Het management van Arrow Classic Rock en Adam Curry hebben in goed onderling overleg besloten de ochtendshow ‘Your Wake Up Call” die werd gemaakt door Adam Curry en mede werd gepresenteerd door Alexander Stevens en Eline Maarsen te stoppen.

    Per 1 september a.s. zal op Arrow Classic Rock door Rinse Blanksma het ochtendprogramma worden ingevuld met een maximum aan muziek, verkeersinformatie en elk half uur nieuws en weer. Hiermee gaat Arrow Classic Rock weer in de richting van waar zij vandaan komt; een “music dominated” radiostation.

    We gaan vriendelijk uit elkaar en ik wens het station, maar vooral haar medewerkers een hele sucesvolle toekomst.

     

    Speciaal dank aan Albert Jan (A2DaJ), Aluhoed Martien, Dr. Dre en Rinse. Ook hadden we het nooit gered zonder De Ontbijtservice en het Park Hotel.

     

    Taxi Eric, ik kom weer gauw een bakkie doen pikkie, bouw ik toch die Hydroxy Booster in die bak van je. Thanks dude, sport bestaat niet zonder jou.

     

    Eline, het was nooit hetelfde programma geweest zonder jou, je weet dat ik van je hou.

     

    Wingman Alexander Stevens, bedankt voor opnieuw een geweldig avontuur. Ik ben benieuwd waar je me de volgende keer in meesleept. We kunnen vast de hattrick afmaken

     

    Deze lijst zou heel erg lang zijn als ik er nu niet mee ophoud. Dank je Arrowheads, voor de vele uren research, debunking en lieve motivatie. Ik hoop dat we deze hyves door kunnen zetten, het staat al 5 maanden bovenaan mijn bookmarks en zie geen reden om dat te veranderen. Er zijn ruim een half miljoen 'Chukleheads' die jullie met open armen ontvangen als luisteraars/mede-producers van de Daily Source Code (dailysourcecode.com) waar het wakker worden al vier jaar aan de gang is.

     

    Zolang het nog duurt, geniet van je vrijheid en leef met passie!

     

    AC



    01-09-2008, 10:52 geschreven door radionieuws
    31-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe luistercijfers (NL)

    Deze had u nog tegoed.

     

    mei/juni(in%)

    juni/juli(in%)

    01

    Radio 538

    12.0

    11.6

    02

    Radio 2

    9.4

    9.4

    03

    Sky Radio

    8.9

    9.0

    04

    Radio 3FM

    8.0

    7.9

    05

    Radio 1

    6.9

    7.6

    06

    Q-Music

    7.9

    7.4

    07

    Radio Veronica

    5.7

    5.8

    08

    Radio 10 Gold

    2.9

    2.8

    09

    100 % NL

    2.4

    2.5

    -

    Radio 5

    2.3

    2.5

    11

    Arrow Classic Rock Radio

    2.4

    2.2

    -

    SlamFM

    2.3

    2.2

    13

    ClassicFM

    2.0

    2.1

    14

    Radio 4

    1.8

    1.9

    15

    BNR Nieuwsradio

    0.7

    0.7

    -

    Arrow Jazz FM

    0.7

    0.7

    17

    CAZ!

    0.4

    0.4

    18

    TMF Radio

    0.3

    0.3

    19

    KinkFM

    0.3

    0.2

    20

    Radio 6

    0.2

    0.2

    ==

    Regio Radio

    13.2

    12.8

    ==

    Regionale Commercieel Radio

    4.0

    3.6

    ==

    Overige

    5.4

    6.1



    31-08-2008, 16:46 geschreven door radionieuws
    28-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT ziet geen toekomst meer voor radio Donna (B)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Video: http://www.deredactie.be/cm/de.redactie/mediatheek/1.370700

    De VRT wil radio Donna opdoeken. Een plan daarvoor wordt maandag voorgelegd aan de raad van bestuur. In de plaats van Donna zou er een nieuwe zender komen rond de figuur van Peter Van De Veire. Vlaams Minister van Media Geert Bourgeois (N-VA) vindt dat het nieuwe station moet lijken op radio Donna.

    Radio Donna werd in 1992 opgericht en moest de publieke omroep voorbereiden op de commerciële concurrentie.

    De zender groeide snel uit tot een van de grootste radiostations van Vlaanderen en werd dankzij de reclameblokken een belangrijke bron van inkomsten voor de VRT. 

    Toen de concurrentie met Q-Music en 4FM op de proppen kwam, kreeg Donna rake klappen. De zender verloor uiteindelijk zowat de helft van haar luisteraars. 

    Donna haalde bij de laatste peiling nog een marktaandeel van 14 procent maar bleef daarmee kleiner dan rechtstreekse concurrent Q-Music.


    Er zou nu een nieuwe hitzender worden opgericht rond de figuur van Peter Van de Veire, de populaire presentator van Studio Brussel. Maandag wordt daarover een voorstel voorgelegd op de raad van bestuur. 

    Of de huidige Donna-stemmen te horen zullen zijn op de nieuwe zender is niet duidelijk. Er zouden evenwel geen ontslagen vallen.  

    De medewerkers bij Donna willen voorlopig niet reageren op het nieuws. De meesten vernamen het nieuws vanmorgen uit de krant en zijn ongerust. 

    Boze luisteraars van Donna zijn inmiddels met een internetpetitie gestart om hun favoriete zender te redden. Rond 14u30 hadden 600 luisteraars hun handtekening gezet.


    Ook bij het kabinet van Vlaams minister van Media Geert Bourgeois (N-VA) kwam het nieuws als een volslagen verrassing. 

    Volgens Bourgeois is de VRT vrij om radio Donna op te doeken en te vervangen, maar de omroep is wel gebonden aan de beheersovereenkomst met de Vlaamse regering. De opvolger zal dus ook een lage instapdrempel en een groot bereik moeten hebben.  

    De uitstraling moet eigentijds zijn en de zender moet de nieuwste muziek, cultuur, media, lifestyle, randnieuws en sport aanbieden. Het nieuws moet een belangrijke rol spelen.



    28-08-2008, 18:15 geschreven door radionieuws
    27-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cool fm => Hit fm (B)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het 'radiowereldje' is dit oud nieuws, maar vanaf 1 september worden de Cool fm stations (uitgezonderd Antwerpen 105.4 fm) omgevormd naar Hit fm. Volgens de geruchten zou ook ondermeer radio contact Boom ... Hit fm worden.
    De programma's van Hit fm zijn in de provincie Limburg nu al te beluisteren via 4 frequenties en op de kabel.
    Tot enkele maanden geleden was het Hit fm product nog over de hele provincie Limburg te ontvangen, toen het te horen was op de povinciale frequenties. Ondertussen is dat pakket in handen gekomen van Be One.



    27-08-2008, 22:40 geschreven door radionieuws
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe ochtend + nieuw volk voor Stu Bru (B)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De luisteraars van Studio Brussel worden vanaf 1 september niet langer gewekt door Peter Van de Veire en Sofie Lemaire van 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow', maar door Tomas De Soete. Aanstormend talent Linde Merckpoel wordt de vaste sidekick van De Soete.
    In het najaar presenteert Peter Van De Veire een muziektalkshow op Eén. Daardoor is er geen tijd genoeg om ook nog radio te maken.

    Erika Van Tielen (ex VTM omroepster & Q-music dj) verhuisde begin augustus terug naar de VRT. Op Studio Brussel zal ze voortaan elke zaterdag te beluisteren zijn.


    27-08-2008, 00:19 geschreven door radionieuws
    26-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe studio voor Q-music Nederland (NL)

    Made by Jeroen Van Inkel.



    26-08-2008, 15:45 geschreven door radionieuws
    21-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik de Zwart krijgt show in Veronica-programmering (NL)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mediaondernemer en radiomaker Erik de Zwart komt terug op de Nederlandse radio.
    Vanaf september is hij elk weekend te horen op Radio Veronica waar hij op zaterdag tussen 15.00 en 18.00 uur en op zondag tussen 21.00 en 00.00 het programma Top 40 Hitdossier gaat presenteren.  

    Begin dit jaar, toen bekend werd dat Erik de Zwart stationvoice bij Radio Veronica zou worden, sprak De Zwart al de wens uit om weer een radioprogramma te presenteren.
    De nieuwe programmering van het radiostation kunt u
    hier downloaden.



    21-08-2008, 18:07 geschreven door radionieuws
    Startpagina !
    Blog als favoriet !
    Archief per jaar
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs