Inhoud blog
  • EINDPLEIDOOI: AFSCHEID....ZONDER DOLFIJN EINDE
  • FINAL UPDATE JINGLES(54)
  • FINAL UPDATE JINGLES(53)
  • FINAL UPDATE JINGLES(52)
  • FINAL UPDATE JINGLES(51)
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    WIE IS JOU FAVORIETE CONTACT STEM ALLER TIJDEN
    RUDY VAN VLAANDEREN
    WALTER BROECKX
    DANNY DE BRUYN
    DIDIER LAPORTE(VAN MALDER)
    ERIK VINCK
    DIRK MOERMAN
    LUC DE GROOT
    TON SCHIPPER
    BJORN VERHOEVEN
    MARC HUYLEBROECK
    JEROEN GORUS
    PIET DEWIN
    DIRK DE COSTER
    JO VAN BELLE
    WIET VAN BEVER
    JONATHAN SEAGULL
    LUC VAN KAPPELEN
    YVES VAN OOTEGHEM
    DAVY DE BRUYN
    PETER DECORDIER
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    DE RADIO CONTACT GROEP
    contact nieuws van vroeger en nu
    14-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIN DE DVD " REIGN OVER ME"
    Adam Sandler bewees al dat hij ook grappig kon zijn door rechtdoorzee te spelen, met Reign over Me gaat hij nog een stapje verder en speelt hij een volledige serieuze rol.Deze week kan je de DVD van de film winnen door aandachtig te luisteren naar radio contact.

    HET VERHAAL:
    ------------------------- 
    Sandler kruipt in de huid van een man die zijn familie is verloren tijdens de 9/11 aanvallen en nog steeds worstelt met zijn verdriet. Bij zijn tandarts, uitstekend gespeeld door Don Cheadle, kan hij zijn verhaal kwijt en zo ontstaat een goede vriendschap, die oprecht en warm is.

    14-12-2007 om 21:02 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JINGLE FAMILYRADIO 1


    EEN OASE VAN RUST...FAMILYRADIO



    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Radio Contact en zijn aanverwanten. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.
    Voor alle informatie betreffende het huidige Radio Contact, surf naar: http://www.radiocontact.be

    12-12-2007 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    10-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN DAG UIT DE CONTACT GESCHIEDENIS(73)
    10 DECEMBER 2003
    -------------------------------

    Radio Contact kondigt nieuwe investeringen voor de nieuwsdienst aan. Voor de nationale en internationale actualiteit onderhandelt men met het persbureau Belga. Op lokaal vlak mikt men op plaatselijk journalistiek talent.

    10-12-2007 om 20:15 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LANGE WEG(DE CONTACT GESCHIEDENIS)1980 - .......
     Klik op de afbeelding om de link te volgen



                                     






    1980
    --------------
    -Alles begon toen drie vrienden ,Pierre Houtmans,Francis Lemaire en Freddie Neyts besloten om hun eigen radio op te richten.Toen was het nog een piraat.....
    -op 9 februari beleefde Brussel de eerste uitzending.16 uur per dag werd non-stop uitgezonden op 101.3 fm.
    -In België wordt ‘Vebora-Grib’ (‘Vereniging van de Belgische Onafhankelijke Radio’s’ – ‘Groupement des Radios indépendents Belges’) opgericht, onder de hoede van Radio Contact. 
    -Vandaag starten de officiële tweetalige uitzendingen van Radio Contact in stereo via 101,3 MHz. De voormalige Vlaamse medewerkers van  Radio Plus en van Radio Huguette stappen naar het nieuwe station over. De programma's waren tweetalig en werden uitgezonden via dezelfde frequentie.Er waren dus afwisselend programma's in het Frans(2/3) en het Nederlands(1/3).
    -De Nederlandse presentators waren afkomstig van radio Huguette zoals Rudy Van Vlaanderen en Ben Van Praag.Anderen kwamen van radio plus zoals Luc De Groot,Ton schipper en Danny De Bruyn.Deze werden nog aangevuld met Wiet Van Bever en Jan Van Dijck.Er werd uitgezonden vanop de Mettewie, met één studio'tje met een klein mengpaneel, op een 'chambre de bonne'. Later werd er verhuisd naar de Laddersstraat (aan de KVS); later naar Vorst op de Mettewielaan.
    -daar de Fm-band weinig bevolkt was werd met een zender van 50 watt een groot stuk van Vlaanderen en wallonie bereikt.
    -Op 28 juni is er het eerste feest van Radio Contact in Sint-Agatha-Berchem en lokt 1200 fans. Met o.a.Eddie Grant en Adamo.
    -Op 20 september houdt Radio Contact in Vorst Nationaal het tweede grote fanfeest. Zevenduizend toeschouwers zien er optredens van diverse nationale en buitenlandse artiesten. Dé stunt is echter de televisie-uitzending. Brussel en een deel van de omgeving kunnen alles in kleur volgen via "Tele-Contact".De uitzending was éénmalig.
    -Op 1 oktober was er voor radio contact de eerste inbeslagname.Het was een begin van een reeks van 17 keer die zouden doorgaan tot 1987.Het jaar van de wettelijke erkenning.

    1981
    ----------
    -In de zomer werd er uigepakt met een mobiele studio vanop de King Beach te Blankenberge met een radio Contact aan-zee-actie.
    -Vanaf september besloot de volledige Nederlandse ploeg te stoppen uit onvrede omdat ze te weinig uitzendtijd kregen t.o.v. de Franstalige ploeg.Ze besloten dan maar een nieuw radiostation op te richten maar dat zou nog een tijdje aanslepen(radio Seven).
    -Vanaf november zou de Franstalige Contact zijn oorspronkelijke frequentie 101.3 fm behouden terwijl z'n Nederlandstalige tegenhanger gebruik zou maken van de 104 fm.Programmaleiders waren de ondertussen teruggekomen Danny De Bruyn en Ton Schipper.Verder werd de ploeg gevormd door Serge Van Gisteren,Wiet Van Bever,Kaz Robijn,Ad Van Zeyl,Eric Hofman,Luc Van Kapellen,Will Van Vliet,Jan De Ruyter en Filip Vandenbergh.

    1982
    -----------
    -Bij Radio Contact valt de beslissing om het Nederlandstalige en het Waalse station opnieuw samen te voegen.
    -Op 1 juni om 06.30 uur wordt er gestart met het eerste journaal bij Radio Contact.
    Het station start bovendien met publiciteit. Dat werd verzekerd door een bedrijf dat volledig onafankelijk werkt van radio Contact:De afdeling radio van reclameregie IP Belgium.

    1983:
    ------------
    -Op het einde van het jaar deed de informatica zijn intede bij het station.de programmaleiding,informatieverwerking,publiciteit,muziekdatabase en boekhouding gebeurde vanaf dan op de computer.
    -In die zelfde periode zou radio contact beginnen uit te breiden doorheen Belgie om op deze manier een netwerk te vormen dat later het grootste van het land zou zijn.

    1986:
    ----------
    -Op 1 oktober richt Radio Contact  de Franchisinggroep op. Radio Annick uit Antwerpen, Radio Free uit Gent, Radio WLS in Kortrijk en Radio Borinage uit Mons zijn de eerste leden.

    1987:
    ----------
    -Het jaar van de erkenning als private radio voor radio Contact.terwijl het op dat ogenblik een netwerk van 18 stations vormde,van Oostende tot Bastogne,won het station een moeizaam gevecht dat 7 jaar eerder begonnen was.

    1988:
    -----------
    -Voor de gelegenheid van de 8ste verjaardag van radio contact besluit het station een dolfijn in de Antwerpse zoo te sponseren,Het dolfijntje Pat.
    -In oktober wijst een cim-studie uit dat radio contact 500.000 luisteraars had over heel Belgie.Overduidelijk een groot succes voor een jong station.

    1989:
    --------
    - het begin van dat jaar werd er verhuist naar een nieuw gebouw,aan de Telemachuslaan 33.Dit gebouw bood plaats voor de administratie en management,marketing en promotie,zeven studio's waarvan 5 live studio's en 2 productiestudio's,dat alles op een totale oppervlakte van 650m2 verdeeld over vier verdiepingen.Het netwerk omvatte toen al 32 station's.

    1990
    ----------
    -Een belangrijk jaar voor Contact.Inderdaad!In maart vierde het station zijn tiende verjaardag.
    -Voor deze tiende verjaardag besloot de radio om het beroemde Manneke Pis van Brussel zijn 486 ste kostuum te schenken.Het kostuum van een vrije radio-maker.Het ensemble bestond uit een koptelefoon met een microfoon op de borst en een dolfijn geborduurd op het t-shirt.
    -Dat jaar was er ook de val van het tottalitaire regime in Roemenie,dat van kracht was sinds de opkomst in 1974 van Ceausescu als president van de republiek.Radio contact maakte gebruik van de liberalitatie van dit land om zijn eerste radio buiten de landsgrenzen te introduceren.
    -op 1 juni besloot radio Contact te gaan uitzenden in stereo,met als gevolg een betere geluidskwaliteit.Maar ook de 18de inbeslagname door het bipt op 6 juni.Na politiek overleg werd stereo dan toch toegelaten op de fm-band.

    1991
    ----------
    -Vanaf 1 september werden de uitzendingen ook uitgezonden via sateliet.Daartoe werden de programma's opgestraald in Brussel en heruitgezonden via Eutelsat naar de verschillende stations in Belgie.Het was op dit ogenblik dat conact de grens van 1 miljoen luisteraas doorbrak.
    -In deze periode verkeerde de private radio's in slchte papieren.Netwerken werden verboden in Vlaanderen door het decreet Van Rompuy.Het protest en de marathon uitzending haalden niets uit.Enkel Brussel mocht nog de naam Contact dragen.Men omzeilde de beperkingen door advertentie tijd op te kopen op lokale radio's die onafankelijk bleven.

    1992
    -----------
    -Om zijn 12de verjaardag te vieren lanceerde het statio in samenwerking met het WWF de operatie"red de dolfijnen"gesponserd door de zanger Pierre Rapsat.
    -Op 1 november telde radio Contact anderhalf miljoen luisteraars.Nooit had een private radio zoveel succes.

    1993
    ----------
    -Vanaf 1 september schakelt men over naar digitale satelietuitzendingen.
    -De radio gebruikt haar "know-how" ten gunste van de Belgische troepen die gelegerd waren op de grens tussen Servie en Kroatie in het kader van de missie van de Verenigde Naties.Radio Blue sky wordt opgestart in het gebied van Krajina tot januari 98,de datum waarop de operaties beeindigd werden.

    1994
    ---------
    -De naam radio Contact wordt weer in heel Vlaanderen gebruikt.

    1995
    ----------
    -Voor de vijftiende verjaardag organiseerd Contact op 8 en 9 april een groots muzikaal evenement.Het "music festival by radio Contact" in paleis 5 op de Heizel.Sterren zoals Sap,Soulsister,Edwyn Collins en 2 unlimeted werden uitgenodigd.
    -radio Contact besloot een andere koers te varen en er werden B.V. binnen gehaald.Vanaf nu waren de stemmen te horen van o.a. Gina Lisa,Kurt Roggiers en Veronique De Cock.Het netwerk benadrukte ook zijn ontkoppelingen liever kwijt te zijn.

    1997
    ---------
    -Op 1 januari werd COBELFRA opgericht(Contact belge Francophone).Vanaf 1 oktober werd dit uitgebreid naar alle partners in de Contact groep.
    -Op 15 december verhuisden alle radio's van de groep naar het gebouw aan de Oorlogkruisenlaan in Neder-Over-Heembeek.

    1998:
    ----------
    -In augustus zijn er promo’s op de frequentie van Radio Contact Gold (102.5 MHz) nabij Brussel .Ze kondigen de start aan op 12 september van een nieuw netwerk. De initiatiefnemers willen graag onder de naam Maeva werken. Dit voornemen stuit echter op talrijke juridische problemen.
    -Op 14 september  starten de officiële uitzendingen van ‘Family Radio’, het tweede netwerk van Radio Contact starten. In oktober zullen alle 35 aangesloten stations het signaal overnemen. 

    1999
    ---------
    Radio contact telt nu 81 frequenties over heel belgie.Waarvan 43 in het noorden en 37 in het zuiden,en ook 1 in de oostkantons.Daarbuiten zijn er nog verschillende stations in het Buitenland.

     2000
    ---------
    - niet alleen wordt het stoppen van Family Radio aangekondigd maar men meldt tevens interesse te hebben in de oprichting van een landelijke commerciële radio. 

     2001
     ---------
    - Contact 2 start als opvolger van het geflopte Family Radio.
     Door het programmeren van een brede muziekbasis en met het opvoeren
     van het percentage informatie wil men evolueren tot een lifestylestation
    -De Contactgroep besluit om de beslissing van het Vlaamse Commissariaat voor de Media niet aan te vechten bij de Raad van State.
    Het dossier van Contact 2 werd nipt derde bij de toekenning van de licenties. Q Music en 4FM mochten starten. 

    2002
    ----------
    -Vandaag dient Radio Contact bij het parket van Antwerpen een klacht in tegen Frank Verstraeten. Die houdt verband met de erkenning van 4FM tot landelijk commercieel radiostation. Volgens het benadeelde netwerk kende het aandeel van ‘Think Media’, dat voor 50% eigenaar van 4FM is, één dag voor de toekenning van de licenties een spectaculaire koersstijging met 20%. Zodoende bestaan er, volgens het perscommuniqué, aanwijzingen dat de aandeelhouder bij ‘Think Media’, Frank Verstraeten, in voorkennis handelde. 
    -Francis Lemaire, één van de drie stichters van de groep rond Radio Contact wordt met 50,1% hoofdaandeelhouder. RTL, dat al 35% bezat, koopt de aandelen van Pierre Houtmans en van Freddy Neyts en komt zo op 49,9%. 
    -Radio Contact-Inter, dat Franstalige en Arabische programma’s verzorgt, start op 94.5 MHz. 
    -Het interactieve talkradio- en televisieprogramma ‘Zwart of Wit’ met Jurgen Verstrepen gaat op 15 september van start bij Radio Contact Vlaanderen en tegelijk op LibertyTV. 

     2003
     -----------
    -De Vlaamse mediaminister Marino Keulen maakt de lijst met vergunningen voor de lokale radio’s bekend. Grote winnaar is de Amerikaanse    mediagroep Emmis terwijl Contact 2, het tweede netwerk van Radio Contact in één klap negentien stations verliest.
    -Het verdict valt over de regionale radiostations.
    De "vzw vrije golf" haalt de vergunning binnen voor Vlaams-Brabant.
    Dit was de kanitatuur van de contact groep.
    -Radio Contact Vlaanderen werft Bjorn Verhoeven als programmadirecteur aan.
    -Het hogere beroep van Radio Contact, dat door het Vlaamse Commissariaat voor de Media als gevolg van een klacht door Radio Antigoon voor drie dagen werd geschorst, wordt onontvankelijk verklaard. Daarom moet het station op maandag 28 juli 2003 gedurende drie dagen in Brussel de uitzendingen onderbreken.

    2004:
    ---------
    -Radio Contact licht de bezoekers van hun website in dat men de uitzendingen van het tweede netwerk definitief zal staken.Radio Contact 2 wordt opgedoekt.  De luisteraars worden voor het vertrouwen bedankt. De Hitradio neemt ondertussen in Egem de frequentie 93.6 MHz met een vermogen van 5 kW in gebruik.
    -Bjorn Verhoeven wordt als programmaleider bij Radio Contact door Peter Van Dam vervangen.

    2005
    ----------
    -Radio Contact blijft vernieuwen. De inlijving van het Antwerpse Multipop en een nieuw jinglepakket,
    geïnspireerd op het Duitse Megaradio, moeten 2006 krachtig inzetten.
    "One world,one radio"is de slogan die Jeroen Straeter uit Antwerpen meebrengt.
    Zoals later zou blijken zouden deze jingles amper enkele weken draaien.
    -Radio Contact neemt afscheid van de populaire avondpresentator Dirk Moerman. Zijn interactief programma komt op 30 juni 2005 een laatste keer op antenne.
    -Contact Dance verdwijnt na amper enkele maanden terug van de Contact stations. Men wil vanaf 1 november ambihitmuziek uitzenden tussen 20.00 en 05.00 uur.

    2006
    ------------
    -Radio Contact sluit een samenwerkingsakkoord met FG DJ Radio. De Parijse house- en technozender brengt hoofdzakelijk DJ-sets met onder meer Bob Sinclar, David Guetta en Antoine Claraman terwijl men tussendoor aandacht aan de Belgische producers schenkt.

    2007
    ----------
    -Nadat er vorig jaar veel non-stop muziek gedraaid werd op Contact is er vanaf dit jaar weer een volwaardige horizontalige progammatie te horen.

    2008
    ---------
    Op 12 december 2008 werd aangekondigd dat Radio Contact ermee stopt in Vlaanderen.


    2009
    --------
    Tot het eind van het jaar werd nog non-stop gouwe ouwen uitgezonden op de frequenties van het netwerk onder de noemer Contact+.


    09-12-2007 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    08-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JINGLE CONTACT 35
    TIJDSEIN RADIO CONTACT


    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Radio Contact en zijn aanverwanten. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.
    Voor alle informatie betreffende het huidige Radio Contact, surf naar: http://www.radiocontact.be

    08-12-2007 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    05-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AUDIOFRAGMENT(12)
    MARLIES EN WIM CORNEILLIE



    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Radio Contact en zijn aanverwanten. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.
    Voor alle informatie betreffende het huidige Radio Contact, surf naar: http://www.radiocontact.be

    05-12-2007 om 11:59 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIN DE DVD "CLOSE ENCOUNTERS OF THE THIRD KIND
    Naar aanleiding van de relase 30 jaar geleden van "Close Encounters of the Third Kind " Kan je de special edition op DVD deze week op radio contact winnen.Luisteren dus!

    Verenigde Staten / Groot Brittannië
    Science-Fiction / Drama
    132 minuten

    geregisseerd door Steven Spielberg
    met Richard Dreyfuss, François Truffaut en Teri Garr

    HET VERHAAL:
    -------------------------
    Roy Neary heeft een "close encounter" met een buitenaards ruimteschip. De Amerikaanse overheid komt er achter dat de aliens op een bepaalde plek zullen landen, en verzinnen een dekmantel-verhaal om het publiek op een afstand te houden. Een groep mensen, waaronder Neary, heeft echter een visioen van de precieze plek, en gaan ernaar op zoek.

    03-12-2007 om 11:50 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JINGLE CONTACT 34
    DAG EN NACHT,ZET'M OP!RADIO CONTACT...FIJN WEEKEND



    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Radio Contact en zijn aanverwanten. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.
    Voor alle informatie betreffende het huidige Radio Contact, surf naar: http://www.radiocontact.be

    02-12-2007 om 19:33 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CONTACT VLAAMS-BRABANT NIET OVERGENOMEN!


    Op de website www.Pub.be verscheen het bericht dat Vlaanderen 1 een overeenkomst heeft gesloten met Contact Vlaams-Brabant en suggereerde dat er komende maandag contracten over de naam en Contact Vlaams-Brabant getekend zouden worden.
    "Het is totaal onjuist dat er maandag contracten worden ondertekend en we hebben Contact Vlaams-Brabant niet overgenomen", reageerde Dirk Guldemont van vennootschap Vlaanderen 1."Er is zelf nog geen beslissing genomen over de naam van de derde landelijke commerciële radio in Vlaanderen", laat hij noteren.

    30-11-2007 om 20:07 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FRANSTALIGE JINGLES DEEL 2

    JINGLE 10


    JINGLE 11

    JINGLE 12

    JINGLE 13

    JINGLE 14

    JINGLE 15

    JINGLE 16

    JINGLE 17

    JINGLE 18

    29-11-2007 om 17:39 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FRANSTALIGE JINGLES DEEL 1


    JINGLE 1

    JINGLE 2

    JINGLE 3

    JINGLE 4

    JINGLE 5

    JINGLE 6

    JINGLE 7

    JINGLE 8

    JINGLE 9

    27-11-2007 om 22:59 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AUDIOFRAGMENT(11)
    YVES VAN OOTEGHEM



    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Radio Contact en zijn aanverwanten. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.
    Voor alle informatie betreffende het huidige Radio Contact, surf naar: http://www.radiocontact.be

    25-11-2007 om 15:01 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JINGLE CONTACT 33
    ELKE AVOND GA JE SLAPEN MET CONTACT



    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Radio Contact en zijn aanverwanten. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.
    Voor alle informatie betreffende het huidige Radio Contact, surf naar: http://www.radiocontact.be

    23-11-2007 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIN DE DVD"STOMP THE YARD"

    Luister deze week naar radio Contact en win de DVD "Stomp the yard"

    HET VERHAAL:
    ---------------------------
    Een verwarde negentienjarige straatdanser uit Los Angeles kan na de dood van zijn jongere broer een straf in de jeugdgevangenis vermijden door zich in te schrijven in de Truth University in Atlanta, Georgia. Maar al zijn inspanningen om een degelijke opvoeding te krijgen en het meisje waar hij van houdt van zijn liefde te overtuigen, worden gehinderd door twee studentenverenigingen, die hem allebei als lid willen hebben vanwege zijn 'street-style' dansbewegingen, waarmee ze de nationale stepshow-competitie hopen te winnen.

    Drama / Muziek
    115 minuten

    geregisseerd door Sylvain White
    met Daisy Jade, Laz Alonso en Tara Ansley

    21-11-2007 om 12:11 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CONTACT/1986
        1986(klik hier)



    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Radio Contact en zijn aanverwanten. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.
    Voor alle informatie betreffende het huidige Radio Contact, surf naar: http://www.radiocontact.be

    20-11-2007 om 10:32 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AUDIOFRAGMENT(10)
    JIMMY VERRIJT(klik hier)



    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Radio Contact en zijn aanverwanten. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.
    Voor alle informatie betreffende het huidige Radio Contact, surf naar: http://www.radiocontact.be

    18-11-2007 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    16-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN DAG UIT DE CONTACT GESCHIEDENIS(72)

    16 NOVEMBER 1998:
    ----------------------------------------
    Contact Gold, één van de elf in beslag genomen stations, keert via de eerder gebruikte frequentie 106.1 MHz terug. Daardoor zendt het station nu via twee frequenties uit; 101.1 MHz en 106.1 MHz. Een nieuwe communautaire rel is in de maak.

    16 NOVEMBER 2000:
    ---------------------------------------
    Radio Contact doet via een brief aan mediaminister Dirk van Mechelen een overnamebod op Studio Brussel of Radio Donna.

    16-11-2007 om 19:07 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIN VINYL PLAAT OF CD JAMES BLUNT EN GRAIG DAVID
    All The Lost Souls is het tweede studioalbum van  James Blunt.Op radio Contact kan je deze week de roze vinyl single winnen van "1973" of zijn nieuwe full cd  door op bepaalde tijden te sms naar 3375.Een collecters item dus.Daarbij kan je ook nog eens een T-shirt winnen van James Blunt.

    James Blunt"1973"


    Ook de nieuwe cd van Graig David is te winnen door een sms'je."Trust me "is de titel van zijn nieuwe cd.
    1.  Hot Stuff (Let's Dance)
    2.  6 of 1Thing  
    3.  Friday Night  
    4.  Awkward
    5.  Just a Reminder  
    6.  Officially Yours  
    7.  Kinda Girl for Me  
    8.  She's on Fire  
    9.  Don't Play with Our Love  
    10.  Top of the Hill  
    11.  This Is the Girl
    met Kano
     


    clip:Hot stuff

    14-11-2007 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SIGNAAL CONTACT VLAAMS-BRABANT
    .

    Als  de frequenties van Contact Vlaams-Brabant overgenomen worden door radio Contact(gepland januari 2008 als de minister zijn goedkeuring geeft)zal Contact een zeer goede ontvangst hebben in Vlaams-Brabant.Want sinds ze de machtige 103.1 kwijt raakten aan Q-music na de herverdeling van de frequenties en verplicht moesten verhuizen naar de 102.8 is de ontvangst een heel stuk minder.Beterschap op komst dus.

    12-11-2007 om 20:53 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    10-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EX-CONTACT STEM MARIO DE VUYST
    Mario De Vuyst begon in zijn kindertijd met radio. Experimenteren met radiozenders was dan ook zijn grote passie.
    De eerste radio waar hij aan de slag kon was Radio Marina in Merelbeke op 102.6 . Radio Titanic was de opvolger en gelokaliseerd in Gentbrugge. In ledeberg was er een relatief groot radiostation die druk werd beluisterd. Het was Radio 2000.Schitterende studio's en topmateriaal. Ondertussen kwam er vlug vraag om jingles en promo's in te praten en kwam er ook meer vraag van andere radiostations die hem wilde wegkapen. Hij belandde bij de grootste lokale radio uit Gent, Radio Atlantis.Ondertussen kwam de interesse om elektronica te studeren en zenders te maken. De antennes die hij maakte leerde hij van erkende radio-amateurs dat hij ook later zou worden.Toen de radio werd overgenomen door Radio 2000 waar hij vandaan kwam werd hij aangesproken door Radio Superstar in Gent. Daar deed hij techniek en presenteerde hij verschillende programma's.
    Radio One deelde de frequentie met Superstar. Al gauw deed Mario ook nog programma's op Radio One tijdens de nacht. De perfect Beat van Radio One. Van daar af ging het naar Radio Contact in Gent en de professionele microbe had hem serieus getroffen. Het bleef niet bij Gent. Al gauw kwam ook Kortrijk, Brugge, Oostende en er werd een centje verdiend. Na onenigheden binnen het bestuur ging hij terug naar Radio One die ondertussen Radio S.I.S. geworden was en die de naam dansradio vlaanderen werd gedoopt. Ondertussen combineerde hij Radio's zoals Melodie, Nostalgie en alle lokale radio's die opgenomen programma's wilden draaien van hem. Het waren er ongeveer 45.Hij had zowat alles gezien. Dus maar back to base. Radio Contact Nationaal waar het sprookje niet lang duurde. De ontslagen vielen en ook hij moest weg.

    Momenteel heeft Mario zijn eigen bedrijfje.

    MDVPRO staat voor Mario De Vuyst Produkties en geeft radio- en tv stations de mogelijkheid beroep te doen op zijn stemgeluid.

    Inteksting, reklamespots, voice-over, jingles en voice-tracks. Het behoord allemaal tot de mogelijkheden. Voor meer informatie bel naar 0496/77.26.70 of info@mdvpro.be This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

                                                                                                                BRON:www.mdvpro.be

    10-11-2007 om 19:09 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    CONTACT GESCHIEDENIS
     (klik op afbeelding)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 1976

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben Boon Firmin
    Ik ben een man en woon in Dworp (Belgie) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 21/12/1963 en ben nu dus 60 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    Het zal ergens het najaar van 1980 geweest hebben....of ik al eens geluisterd had naar die radio contact uit Brussel...i
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    This is your place to be

    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs