Inhoud blog
  • EINDPLEIDOOI: AFSCHEID....ZONDER DOLFIJN EINDE
  • FINAL UPDATE JINGLES(54)
  • FINAL UPDATE JINGLES(53)
  • FINAL UPDATE JINGLES(52)
  • FINAL UPDATE JINGLES(51)
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    WIE IS JOU FAVORIETE CONTACT STEM ALLER TIJDEN
    RUDY VAN VLAANDEREN
    WALTER BROECKX
    DANNY DE BRUYN
    DIDIER LAPORTE(VAN MALDER)
    ERIK VINCK
    DIRK MOERMAN
    LUC DE GROOT
    TON SCHIPPER
    BJORN VERHOEVEN
    MARC HUYLEBROECK
    JEROEN GORUS
    PIET DEWIN
    DIRK DE COSTER
    JO VAN BELLE
    WIET VAN BEVER
    JONATHAN SEAGULL
    LUC VAN KAPPELEN
    YVES VAN OOTEGHEM
    DAVY DE BRUYN
    PETER DECORDIER
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    DE RADIO CONTACT GROEP
    contact nieuws van vroeger en nu
    11-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AUDIOFRAGMENT CLUB FM



    LENNART EN CHARLOTTE





    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Club FM. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.

    11-05-2013 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWSFEITEN VAN APRIL UIT EEN CONTACT JAAR


    6 april 2007
    --------------
    Diverse VZW's die onrechtstreeks eigendom waren van Contact Vlaanderen NV zijn  ontbonden.Dit stond te lezen in het staatsblad van 4 april.
    Zo werden de VZW's van WLS Kortrijk,stadsradio Contact 2 Izegem/Roeselare,Firenze en vrije radio Diamant opgedoekt.Opvallend is dat de VZW Firenze werd opgegeven.Deze werd in 2005 erkend als lokale radio omroep voor Hooglede op 96.2 mhz.Door het niet opstarten trok de toenmalige VCM de erkenning echter in.
    De frequentie in Hooglede zal terug worden verdeeld.aangezien Contact die VZW eerder op zak had lijkt het erop dat de blauwe dolfijn niet meer zal meestrijden voor die frequentie.

    15 april 1998
    --------------
    Radio contact plant de start van een tweede netwerk die zich als familieradio moet profileren.Men hoopt op 1 mei te kunnen starten.

    15 april 2003
    ---------------
    Radio contact wil de belangrijkste ketenradio van Vlaanderen blijven. Men plant investeringen in lokale en regionale investeringen.

    16 april 2002
    ---------------
    Rudi. Dierickx trekt zich terug als directeur van Contact Vlaanderen.Hij was directeur tussen 1998 en 2002. Hij vormde Familyradio om tot Contact 2.

    18 april 2002
    ---------------
    Rik De Nijs wordt door de gedeligeerd bestuurder van NV Contact Vlaanderen,Francis Lemaire gevraagd om de nieuwe directeur van contact Vlaanderen te worden. HIj zou er Rudi Dierickx opvolgen die een stap terug zet.

    19 april 2000
    --------------
    Radio RCL verlaat het netwerk van Familyradio en wordt radio contact.

    22 april 2005
    ---------------
    Contact Vlaams-Brabant krijgt een boete van 2000 euro omdat de kabellengte,het kabeltype,de hoogte van de antenne,de uitzendlocatie en het zendvermogen niet aan de afspraken voldoen.

    23 april  2003
    ----------------
    Het Vlaamse commisariaat van de media veroordeeld radio contact tot een schorsing van 3 dagen. Radio Antigoon had klacht ingediend. Contact overweegt om in hoger beroep te gaan.
    25 april 2002
    ---------------
    De jongste ontslagen bij contact verhogen de geruchten op een verkoop van het netwerk. Men vermoedt dat de regionale ontkoppelingen vanaf 1 mei worden  geschrapt.

    26 april 2003
    ---------------
    Radio contact trekt naar de raad van state om de recente overname van 4fm door de investeringsmaatschappij Déficom aan te vechten. De nieuwe eigenaar van het commerciele station is tevens eigenaar van NRJ.

    28 april 2003
    ------------------
    Francis lemaire, grote baas van radio contact gaat in hoger beroep tegen de straf die op 18 april werd uitgesproken door het Vlaamse commisariaat van de media. Een klacht van radio Antigoon leidde tot een schorsing van 3 dagen die normaal op 12 mei zou moeten ingaan.

    Het signaal van contact 2 uit Maldegem worden voor de hits van contact ingeruild.

    bronnen : http://www.bloggen.be/radiofan/ en http://www.radio19.fm/

    09-05-2013 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JINGLE FAMILYRADIO





    DAAR HEB JE VRIENDEN VOOR




    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Familyradio. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.

    07-05-2013 om 20:07 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIRK VANDEMAST MAAKT NA 10 JAAR WEER RADIO



    Het zou bij een eenmalig optreden blijven. Gewoon om het nog eens te doen. Om uit te zoeken of hij het nog zou kunnen… Maar nauwelijks een week later is hij weer helemaal en definitief terug van weg geweest, Dirk Vandemast.Het was 10 jaar geleden dat hij nog eens een radioprogramma maakte.

    De oud radiomaker van onder andere Contact, Magic Seven Music en SIS, maakte vorige week zijn rentree bij 19 als gast-dj. Zijn passage ging allesbehalve ongemerkt voorbij. Talrijk waren de reacties, via de 19-communicatieadressen en via de sociale media. Het duwtje dat iemand vaak nodig heeft om een definitieve beslissing te nemen, is een groot dozijn flinke 'porren' geworden.

    Wat doe je dan als radiomaker en als radiostation? Samen zitten, oplossingen zoeken en vooral de luisteraar gelijk geven. De klant is immers altijd koning. Ook in radioland. Kortom, vanaf morgen, klokvast op woensdag, na het nieuwsbulletin 'Dirk drukt door' met Dirk Vandemast.



    DIRK VANDEMAST(klik hier)



    Dirk Vandemast: "Popmuziek en vooral de muziekscène in de Benelux vond ik altijd boeiend. Zelf hou ik van alternatieve én commerciële muziek en zet me af tegen …reclamespots. Dat Radio 19 me uitnodigde om weer actief te worden in radioland, is een nieuwe droom. Ik draai graag het meest tijdloze van voor 1983, de periode waarin ikzelf, aan land met radiopiraterij begon."

    "Hopelijk blijft een studiobezoek van gerechtsdeurwaarder Jo Van Baclé, zoals mij in de jaren ‘80 van de vorige eeuw overkwam, me dit keer gespaard bij Radio 19. De jeugdige drang om toen in het FM-radio avontuur te stappen begon na het horen van de dj’s bij pioniers als Radio Seven en Contact, beiden uit Brussel. Ik werd door Rudi Van Vlaanderen opgeleid én door radioreclameman Danny Vuyslteke met etentjes en meer bedacht, toen in Vlaanderen Magic Seven Music (MSM) gelanceerd werd."

    "Seven maakte gebruik van de Canadian Mix-formule van The Mighty 6-90. Typisch was het doorstarten van de nummers. Ik mocht het doen van maandag tot zaterdag bij Magic Seven, vanaf 19:00 uur, na Ton Schipper. De groei van vrije radio’s bood voldoende kansen om overal ervaring op te doen; Radio Contact Vlaanderen, SIS fm Brussel - opgeslorpt door de Franse hitreus Nostalgie, X-tra FM Vlaanderen (ik was er ochtendjock vanaf 07:00 uur), TOP Turbo Commando - de Nederlandstalige TOP FM -Brussel (ik werkte er tussen 11:00 en 15:00 ) tot Radio VRL Leuven en VRM Antwerpen, stations die TOPradio mee in de markt konden zetten."


    bron: http://www.radio19.fm/

    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van radio 19. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.

    05-05-2013 om 11:12 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JINGLE CONTACT 99

    In 1985 gebeuren de eerste pogingen tot het organiseren van een privé-netwerk.Verscheidene radio's worden aangezocht wat later contact franshising zal worden. Eind '85 worden ook al de eerste erkenningen uitgedeeld aan Frantalige radio's.







    STEUN CONTACT EN WORDT LID(1985)






    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van radio contact. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.

    03-05-2013 om 09:22 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JINGLE RUDI VAN VLAANDEREN



    JINGLE RUDI VAN VLAANDEREN




    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Familyradio. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.

    01-05-2013 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET SUCCES IN WALLONIE!

    Radio contact Wallonie is er ook via de digitale kabeltelevisie of de mobiele app. Radio Contact Vision kan je zien en horen in Vlaanderen. Muziekclips, vooral uit de Ultratop, afgewisseld met studio-interventies in full screen, waar Vlaanderen enkel jaloers op kan zijn. Gericht op jonge volwassenen tussen 18 en 44 jaar. De commerciële jongens zijn goed voor bijna 60.000 Waalse fans op Facebook.



    Rond de jaren 2000 haalde Radio Contact Vlaanderen nog bijna 8% in de CIM-luistercijfers. Nadat ze naast de vergunning van de Vlaamse Gemeenschap grepen, verdween algemeen directeur Rudi Dierickx (foto links) in 2002 van het toneel. Ook ging later de Vlaams- Brabantse licentie van Contact 2, dat voor programmaleider Gust De Coster (foto rechts) een doodgeboren kind bleek, over naar Nostalgie Vlaanderen, van start gegaan in maart van 2008.


    Nadat de stekker uit Radio Contact ging, zochten managers Jan Dooms en Danny De Bruyn andere horizonten op in het bedrijfsleven. Een bron bij de ex-personeelsleden over de ontslagen die vielen in 2008; "Zij hebben ooit die mededeling gekregen dat ze op zoek moesten naar een andere franchise. Omdat Contact Vlaanderen ziek was wilde Contact Wallonië niet meer samenwerken".

    Topman en stichter Francis Lemaire verkocht de volledige handel aan RTL Belgium. Door hem was Contact ruim dertig jaar geleden opgericht, als tweetalige Brusselse vrije radio. Prominent Roularta-directeur Freddy Neyts (echtgenoot van politica Annemie) was voorzitter.

    Afwachten welk politiek klimaat de toekomst biedt en wie als minister van Media naar voor wordt geschoven. Wie weet doet RTL nog een gooi naar zo’n felbegeerde licentie in 2016.


    * Facebook: Wij willen Radio Contact terug horen in Vlaanderen

    bron: http://www.radiovisie.eu/be/nieuws.rvsp?art=00092402
    foto: RVV : Helena De Ruyter

    29-04-2013 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FAMILYRADIO JINGLE





    FAMILYRADIO SLOW JINGLE



    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Familyradio. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.

    27-04-2013 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REACTIE VAN ERIC ADELBRECHT OP BRIEF NAAR RTL


    Intressant was voor mij de reactie van Eric Adelbrecht.De directeur van RTL-Radio.Die reageerde op de brief die verstuurd werd o.a. aan RTL.Deze zijn namelijk eigenaar van de merknaam  + logo van "radio contact"

    Ik vertaal even:

    Wij bevestigen de goede ontvangst van de petitie en bedanken jullie hiervoor.

    Zoals je al schreef in je brief hangt de verspreiding van radio contact Vlaanderen af van de bevoegde autoriteiten.
    Zonder die licentie is het onmogelijk om in Vlaanderen uit te zenden.De enige optie op dit ogenblik is naar ons in het Frans te luisteren via radiocontact.be
    We zullen elke gelegenheid voor een terugkeer naar Vlaanderen onderzoeken.
    We zijn oprecht getroffen door uw steun en bedanken u voor uw loyaliteit.

    Hartelijk dank

    Eric ADELBRECHT
    Directeur de la Radio
    Directeur de la Stratégie Musicale
    RTL Belgium
    Av.J.Georgin, 2
    1030 Bruxelles



    Beste vrienden,

    Misschien tegen beter weten in hebben we de voorbije weken nog eens een brief over onze facebookpagina door gestuurd naar allerlei instanties.

    Waarom zou je dan de vraag kunnen stellen? Wel!Omdat blijkt dat onze pagina ook na 2 jaar nog altijd zeer populair is.Nog steeds worden mensen

    uitgenodigd om lid te worden en zoals steeds is het vrijblijvend in de groep te bliven of niet.maar wat nog belangrijker is.Dat er ook nog bijna dagelijks mensen zichzelf aanbieden om lid te worden van "wij willen radio contact terug in Vlaamse ether"

    Het waarom onze facebookpagina populair is ligt voor de hand en kan je ook lezen in onderstaande brief die ik verstuurde.Opgepast! Dit is maar een voorbeeld! De brief verschilt natuurlijk natuurlijk een beetje naargelang  het aanschrijven.

    P.s. We willen nog eens verduidelijken dat we niet tegen zenders als Q of MNM hebben als nationale zenders.In tegendeel zelf hoe meer zenders hoe meer...muziek.

    Deze keer werden aangeschreven:

    Club FM,Het laatste Nieuws,Nieuwsblad,Gazet van Antwerpen,Belang van Limburg,Le soir,La derniere Heure,Woestijnvis,Sanoma,concentra en radio contact Wallonie.

    Hieronder de brief die verstuurd werd naar de verschillende instanties :


    Geachte mevrouw,meneer,

    Petitielijst leden “Wij willen radio contact Vlaanderen terug”

    Hopelijk krijgen we als trouwe abonnee met deze brief een plaatsje in jullie krant.Het gaat hier immers toch over een ledenlijst met meer dan 3600 leden.!

    We staan er misschien niet bij stil maar alle leden van deze groep vindt dat we allemaal in een hoekje geduwd worden als het gaat om radio luisteren.Mits alle ketenradio’s en vrije radio’s op sterven na dood zijn in 2013 .

    Er blijft niet veel anders meer over dan luisteren naar nationale zenders als MNM of Q.Want dat zijn toch de twee grote zenders in Vlaanderen als het gaat om hitradio’s.Niet toevallig zijn beiden bezit van VRT en VMMa.

    Daarom zijn we met meer dan 3500 die radio contact graag terug willen horen op de FM-radio. De trouwe dolfijn was immers 30 jaar te horen op de radio in Vlaanderen.

    In Wallomie is radio contact nog steeds te horen.Ze zijn er de nummer 2 in de stand van de luistercijfers achter BEL-RTL. Ook in Vlaanderen had radio contact één van de commerciele stations moeten zijn sinds 2002. Maar door een dubieuze toekenning greep men hiernaast.

    Ook al spelbreker sinds 2005 is RTL.Met het verkopen van radio contact Wallonie aan deze groep kwam ook de naam +logo van contact in Vlaanderen in handen van de RTL-groep.Een bizarre zaak mits RTL geen interesse had in Vlaanderen  voor de naam radio contact.

    In bijlage is dan ook de lijst te vinden van onze ledengroep.

    dank bij voorbaat

    De 3600 leden van "Wij willen radio contact terug in de VLAAMSE ether".

    25-04-2013 om 18:29 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JINGLE SEBASTIEN VANSEVER OP CLUB FM





    SEBASTIEN VANSEVER




    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van club FM. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.

    23-04-2013 om 19:32 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO'S MARC HUYLEBROECK OP RADIO CONTACT
    Marc Huylebroeck is weer zo een  monument van radio contact. Begonnen bij radio Pajottenland maar vrij snel te horen op Contact Brussel. Was daarna niet meer weg te slaan uit de ochtenprogrammatie bij contact nationaal voor de volgende 15 jaar.





    21-04-2013 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET GEHEIM VAN FAMILYRADIO


    Willen we jullie een groot geheim vertellen? Wij beschikken over een uniek dier! Een radiodier dat elke week op zoek gaat naar dat pareltje, dat leuke plaatje waarmee we jullie plezieren. Dat dier, zeg maar radiobeest is ook deze week door de loopgraven van de muziek getrokken en bracht de volgende muzikale buit mee: De Toppers hebben een zonnige cover gemaakt van C'est la vie, vanaf nu zing je mee in onze eigen taal met Duizend en 1 nacht. Verder vond Rudi (ons radiobeest) ook Jan Smit terug in de Duitse Top 10 met 'Bleiben wie du bist'. Wij van de redactie hebben ook Jan smit gevonden kijk maar hiernaast... De zomer is in aantocht en dan genieten we graag van een Zuid Afrikaans wijntje op een terrasje met ... een Zuidafrikaans plaatje: met de grappige titel 'Om Jou Pinkie' doet Juanita Du Plessis het Zuid Afrika - gevoel alle eer aan. De fans van Willy sommers kunnen deze week volop genieten van een nummer dat we uit zijn nieuwe album haalden 'Verdwaald en Verloren'. Luisteren naar de vrolijke vrienden is dus ook het advies van deze week!




    En verder op Familyradio is er nog...


    De FamilyRadio Vlaamse 15 is de enige hitlijst die enkel en alleen door jullie wordt samengesteld. Het is eenvoudig... je klikt hier en stemt op de vrolijke vriend van jouw keuze.  

    bron: Familyradio

    19-04-2013 om 09:23 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JINGLE CONTACT 98




    In 1983 is er de vijfde show van radio contact in Vorst-Nationaal.Ook werd dat jaar de fan-club gelanceerd.Ze telt zeer snel meer dan 25.000 leden.Terwijl er vele processen worden ingediend tegen de illegale vrije radio's wordt op radio contact reclame gelanceerd.



    RADIO CONTACT(1983)





    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van radio contact. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.

    17-04-2013 om 09:21 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FAMILYRADIO GESCHIEDENIS



    FamilyRadio
    is een Belgische familie van lokale radio-omroepen met hoofdzetel te Eeklo.

    In augustus 1998 zijn er promo’s op de frequentie van Radio Contact Gold (102.5 MHz) nabij Brussel .Ze kondigen de start aan op 12 september van een nieuw netwerk. De initiatiefnemers willen graag onder de naam Maeva werken. Dit voornemen stuit echter op talrijke juridische problemen.

    Op 14 september 1998 dan startte FamilyRadio, het tweede netwerk van Radio Contact. In oktober zullen alle 35 aangesloten stations het signaal overnemen. Er worden enkele BV binnen gehaald en ook enkele Maeva-presentators zoals Ben Van Praag en Wout Wolkema.Toch vallen de luistercijfers tegen en op 22 oktober 2001 veranderd de naam in Contact 2.

    In maart 2010 werd de naam FamilyRadio opnieuw van onder het stof gehaald door de mensen achter ClubFM, dat de frequenties van Radio Contact gebruikt voor de uitzendingen. Aanvankelijk startte de keten met een 5-tal stations in Oost- en West-Vlaanderen.De tweede keten van Christophe Moens zond tot dan onder de naam Basic-Gold uit Momenteel zijn er 17 frequenties aangesloten bij het netwerk in de provincies.

    Beluister hier nog eens de voorstelling van Familyradio in 1998:  VOORSTELLING FAMILYRADIO

    15-04-2013 om 09:59 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UPDATE UUROPENER EN VOORSTELLING CONTACT 2




    UUROPENER CONTACT 2





    CONTACT 2 VOORSTELLING



    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van radio contact.Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.




    13-04-2013 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPOT FAMILYRADIO OP FACEBOOK




    FAMILYRADIO OP FACEBOOK





    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Familyradio. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.

    11-04-2013 om 20:20 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CLUB FM WERD 1 UUR RADIO CONTACT!(4)
    1



    Bij de internationale dag van de radio kwamen ze bij Club Fm op het idee om radio Contact Vlaanderen weer even tot leven te brengen.Tussen 17u en 18u werd het dus even Club Contact. Hieronder het slot.



    CLUB/CONTACT 4




    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van radio Contact/Club FM. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.

    09-04-2013 om 19:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JINGLE FAMILYRADIO



    DAMES EN HEREN...





    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van Familyradio. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.

    07-04-2013 om 00:00 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JINGLE CONTACT 97




    SPRINGLEVEND! MEER DAN OOIT




    Alle geluidsfragmenten blijven onder het copyright van radio contact. Deze fragmenten worden gewoon louter aangeboden als historisch en informatief.

    05-04-2013 om 08:47 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOWNLOADEN DE CLUB FM APP


    Voor wie een iphone,ipad of smartphone heeft  is er nu de ClubFM App...

     https://itunes.apple.com/gr/app/radio-clubfm/id628012323?mt=8

    03-04-2013 om 09:55 geschreven door firmin  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    CONTACT GESCHIEDENIS
     (klik op afbeelding)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 1976

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben Boon Firmin
    Ik ben een man en woon in Dworp (Belgie) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 21/12/1963 en ben nu dus 60 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    Het zal ergens het najaar van 1980 geweest hebben....of ik al eens geluisterd had naar die radio contact uit Brussel...i
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    This is your place to be

    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs